PDA

View Full Version : aasfdfdfsffssdf

symposium_lexotanil
28-07-2003, 01:49
ematha simeris oti splitaran oi immortal

apo ta agapimena mou groups ever,pithanotata to agapimeno mou.

:(

Buddy Lackey
28-07-2003, 02:10
xalasan oi diakopes twra?
zewasoft?

symposium_lexotanil
28-07-2003, 02:18
vasika esy tha prepe na stenaxoritheis perissotero apo mena ws dilomenos epikas,kathws kommatia opos to beyond the north waves einai toso bathory pou den mporei na grapsei isaksia tou oute o idios o quorthon pleon..

VirusXI
28-07-2003, 04:32
Snif klaps lygm
ta xoume ksanapei.

morphine
28-07-2003, 05:42
:hippy:

lost_icon
28-07-2003, 11:09
pesta re frikalee alla ligoi me akoune kai emena,immortal ison black metal kai osoi tous snomparoun na psofisoun (virusxi) :p oso thymamai ton theo abbath sto rockwave to 1999 na leei "ateeeennsss we areee immortallll" ta pairnw kranio!! (kai den tous edina shmasia tote).paw na akousw to battles in the north na goustarw!!

blashyrrrrkkk mightyyy ravendarrrrrrrrrrrrrrrkkkk!!!!
:D

VirusXI
28-07-2003, 12:15
pesta re frikalee alla ligoi me akoune kai emena,immortal ison black metal kai osoi tous snomparoun na psofisoun (virusxi) :p oso thymamai ton theo abbath sto rockwave to 1999 na leei "ateeeennsss we areee immortallll" ta pairnw kranio!! (kai den tous edina shmasia tote).paw na akousw to battles in the north na goustarw!!

blashyrrrrkkk mightyyy ravendarrrrrrrrrrrrrrrkkkk!!!!
:D

gousternw re mlk immortal, giati na tous snobarw. apla ok, dielusan, so? ntaks tria poulakia ka8ontan (to ena htan paxusarko tou kerata).

kai tou xronou reunion.

FIXXXER
28-07-2003, 14:54
Ego opos dilosa kai se allo, adiaforo pleon forum, xari ekanan ston kosmo kai dialuthikan... sorry frikalee, alla etsi einai. :disco:

Kveldssanger
28-07-2003, 15:04
Pantos mporo na po kai oti oute emena me vythise sti thlipsi h dialysi tous... Pote den itan apo ta idiaitera agapimena mou sygrotimata (an kai ofeilo na paradexto oti me eixan entyposiasei sto Rockwave, parolo pou epaizan ntala mesimeri)... Nomizo pos opos kai me tous Emperor, kapou eixe ftasei se mia stasimotita h katastasi... H alitheia einai omos oti exei arxisei na paraginetai to kako me tis dialyseis sygrotimaton (an kai vevaia yparxei panta kai h epanasyndesh)...

Tha kanoun tipota kainourio ta meli tous?

WoTaN
29-07-2003, 01:58
Orea :disco:
Ante na apofilakistei kai o Varg,na sfaxei kamia 20ria blackia kai na autoktonisei kai o idios na teleionoume me auto ton vourko tou black.

VirusXI
29-07-2003, 03:10
kai nai kyrioi mphke dynamika ....
me tsouper ataka
kalws ta @@ mas ta trou :D :disco:

symposium_lexotanil
29-07-2003, 11:53
Nomizo pos opos kai me tous Emperor, kapou eixe ftasei se mia stasimotita h katastasi

???

stasimotita?
den mporo na vro kanena album emperor pou na moiazei me to proigoumeno tou..
kai oi immortal molis pou ksekinisan tin kariera tous os black me epika stoixeia..(to at the heart of winter itan apla orektiko kai to damned in black ksekrfoto)
tespa

Kveldssanger
29-07-2003, 14:11
Kata ti gnomi mou oi Emperor mallon edeinan ypervolika megali simasia sto texniko meros ths moysikis sta teleytaia kai ayto mallon me kouraze... Milontas gia stasimotita, ennoousa oti eixan kata ti gnomi mou eglovistei se ayto to texniko black metal pou mallon den itan kai oti kalytero exoun kanei... Prosopiki apopsi panta...

Oi Immortal den fainontan kai ikanoi na vgaloun to disko mnimeio pleon, opote ekei kapou xolainei h katastasi... Alla vevaia den eimai kai o megalyteros opados ton Immortal, mporei na kano kai lathos...

necropethamenos
31-07-2003, 00:53
mallon kai oi pantera
ti pa8an ola ta sugkrothmata kai dialuoun

Krisi aftognwsias? Makari na to pathainan px oi maiden i oi Priest anti na "epanasyndeontai".

Diladi einai psofia sygkrotimata pou apla den to paradexontai.

Undead.

Sta diala...

Amnesiac.
31-07-2003, 22:58
Krisi aftognwsias? Makari na to pathainan px oi maiden i oi Priest anti na "epanasyndeontai".

Diladi einai psofia sygkrotimata pou apla den to paradexontai.

Undead.

Sta diala...

se sympathisa idi (st'arxidia sou):redwink:

to ekswfyllo sons of southern parkness einai apla TELEIO !

Stargazer
01-08-2003, 02:08
Afto to south park den exei afisei tipote xoris na to komikopiisei!!
Kali fasi.

nikodimos
03-03-2004, 14:17
Afto to south park den exei afisei tipote xoris na to komikopiisei!!
Kali fasi.

.

GhostInTheRuins
03-03-2004, 14:21
Pou to ksethapses afto twra re' sy?

chris_boss
03-03-2004, 14:24
:angel:

nikodimos
03-03-2004, 14:24
:happyjump:

eyeamflesch