Log in

View Full Version : Rychewave

Ryche P
09-06-2004, 23:09
Hello

Kserei kanenas se poia seira kai posh wra tha paijoun oi Ryche sto Rockwave? Tha paiksoun meta tous nightwish? apogeumataki diladh? nwris gia kamia writsa? na dwsw 38 eura gia mia writsa dhladh?!??!

Ryche on!

Dragonlord
09-06-2004, 23:13
Μετά τους Nightfall και πριν τους Nightwish.Ναι λογικά καμιά ώρα υποθέτω.

Serpent_Sun
10-06-2004, 07:17
gtp ellinika fest

_UnHoLyMaRtYr_
10-06-2004, 19:31
giati na mhn paiksoun kanonikotato set ths miamish wras, afou einai mono 4 mpantes, k to festival arxizei nwris? :(

Ethir
10-06-2004, 20:31
Treli ierosilia re pousti mou...

Ryche P
10-06-2004, 22:23
25 xronia istorias file mou tha anoijoun thn synavlia twn nightwish... ti na pei kaneis gia tous fwstires tou rockwave! Elpizw na janarthoun monoi tous na paijoun oti afisan ejw persy (to apwthimeno 17 xronwn den pernaei me enamisy live!!!!)

Take Hold!

PS. To AOL den exei erthei akoma Ellada? Sthn agglia pwleitai 11 lires (peripou 15 eurw!!!) :shock:

PS2. pws tous jefygane kai oi priest kai den tous balane na paijoun to prwi?

tsek
11-06-2004, 10:07
Asta na pane...

Tha eprepe oi Nightwish ipotika kai apo monoi tous na dextoun na emfanistoun prin tous Ryche.

Kala sigoura den ftaine autoi oute kai na tous elegan na paixoun prin tous Ryche tha eixan kai parapono....

Anyway sinfono afou tha einai 4 group na paixoun parapano kai auti tin fora h Ryche na paixoun auta pou den epaixan sto encore persi, Take Hold kai Queen Of The Ryche! Kai ta miala sta dentra!

V0lcaN0
12-06-2004, 06:44
Ayta einai must, den xerw bebaia poso ta trabaei h fwnh tou Tate pleon. Kai ntax, mhn kollate sth fash me tous Nightwish, paixnidia twn xrhmatwn re, edw pro ligwn xronwn oi Virgin Steele paixane support stous Hammerfall... An bebaia tha paixoun parapanw oi Nightwish se baros twn Ryche tote ntax, synexiste ta parapona, kai egw mazi sas :P

"All you gotta do is remember two words..."

DrButcher
14-06-2004, 01:48
e kai mhn jexname kai tous Filth panw apo Savatage :D
pantos idia diarkeia tha paijoun kai oi dyo..
h fwnh tou Tate travaei kai poly malista.. oxi toso ipsifona oso palia alla ejakoulouthei na einai mia apo tis kaliteres fwnes se ola ta eidh mousikhs (kata th gnwmh mou panta,etsi?)

V0lcaN0
14-06-2004, 16:02
Nai re, emena mou arese sto Tribe, einai ekfrastikos, alla kapws diaforetiko style, ennow oti den xerw an mporei na vgalei palia kommatia. Eidika Take Hold of The Flame kai Queen of the Reich ta zorize akomh kai thn meta-Empire periodo pou eixe fwnara. Bebaia h istoria exei graftei kai o Tate einai apo tous megalyterous singer ever...

Ramshackle Man
14-06-2004, 20:12
Kai ntax, mhn kollate sth fash me tous Nightwish, paixnidia twn xrhmatwn re, edw pro ligwn xronwn oi Virgin Steele paixane support stous Hammerfall...

Popo mlk ti mou thimises tora, eiha dei afto to paketo stin Viennh prin apo 3-4 hronia. Ekei pou arhise na zestainetai i fasi me tous VS me Burning Of Rome (ipertato epos!) ktl exafanistikan kai vgikan ta Souidopoula me tis plastikes panoplies... Terastio xeneroma, oi Steele paizei na itan onstage mono 50 lepta, isos kai ligotero... Athliotites.

Buddy Lackey
14-06-2004, 20:26
kai epishs Jag Panzer support se Hammerfall (kai oi teleytaioi eixan vgalei to ntempouto tous mono tote)
for the history ..

V0lcaN0
15-06-2004, 00:11
nai re....ffs... An einai dynaton re... Eides ti sou einai h nuclear blast :O

Neron
15-06-2004, 09:23
e kai mhn jexname kai tous Filth panw apo Savatage :D