Log in

View Full Version : Na Pate - vol.II

VirusXI
08-06-2004, 20:21
No Way Out Inc. strikes back...

27 Iouniou, An Club, 22:00, the Earthbound & the Lord 13, stoner crew of Monolith on decks, lots of booze, same deal as always...

\m/

VirusXI
09-06-2004, 22:43
http://www.monolith.gr/theearthbound_lord13_27-6.jpg
.

Dimitra
10-06-2004, 17:04
Gamati fasi!!! na pate opwsdipote osoi mporeite! Kai 10 Euro den einai polla...
Ti krima pou kata 95% de tha mporesw na paw.... :(
As opsetai i kwloeksetastiki kai i nootropia twn ellinikwn sugkrotimatwn pou lene wra enarksis 22:00 kai ennooun 23:30 :wink:

Kveldssanger
10-06-2004, 19:07
Εγώ ανεξάρτητα από εξεταστίκη θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως λόγω Earthbound... Και τελικά μάλλον θα πάω... Όσοι πιστοί προσέλθετε...

nothingman
10-06-2004, 22:51
Και εγώ με τη σειρά μου μόνο για τους earthbound

Rush
11-06-2004, 01:53
safws kai mono gia tous earthbound.Oi lord 13 einai teleiws gia ta mpaza.To sygrothma me to 1 refrain kai me magkia,klania kai ekstmish attitude!Yeah!Dorks...

The_Painless
23-06-2004, 18:39
Το επαναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται. Κάποιοι από εμάς ενδέχεται να πάνε, οπότε τα λέμε εκεί αν είναι.

freak brother
24-06-2004, 12:13
e oxi kai 10 euro gia tous earthbound.. otan oi deus x machina paizoune sto an me 5 euro...

The_Painless
24-06-2004, 12:17
Αξίζει. Και σταμάτα να χρησιμοποιείς τους Deus ως μέτρο σύγκρισης. Είναι σπαστικό :x

Kveldssanger
24-06-2004, 12:20
Ειδικά αν σκεφτείς ότι δε τίθεται θέμα σύγκρισης....

freak brother
24-06-2004, 14:43
Αξίζει. Και σταμάτα να χρησιμοποιείς τους Deus ως μέτρο σύγκρισης. Είναι σπαστικό :x

ok
na sugkrinw tous earthbound me thn sunavlia tous mazi me alla 3-4 sugkrothmata ston alimo (paizan kai oi invisible surfers pou einai groupara) me headliners ta diafana krina pou eixe 8 euro?? propersi?

freak brother
24-06-2004, 14:46
Ειδικά αν σκεφτείς ότι δε τίθεται θέμα σύγκρισης....

duo mpantes ellhnikes paizoun sto idio meros...
einai kai oi duo psilo-underground... exmm..
dld ti ennoeitai metro sugkrishs mousiko?
dld ena sugkrotima pou paizei punk einai pio fthno apo ena pou paizei etsi calexico music?
einai thema ideologias?
to kourasa?
... :p

regularpaul
24-06-2004, 15:18
Βιρουσκι, τα σεβη μας για την ανακοινωση.

Παιδες, ειμαι ενας απο τους 3 διοργανωτες. Συμφωνουμε οτι 10 ευρω ειναι πολλα κι ειδικα εν μεσω πολλων συναυλιων αλλα δεν βγαινει διαφορετικα. Ενας τροπος ειναι να πληρωνει απο την τσεπη της η μπαντα και να προκυπτει ενα γαματο live οπως στους Infidel.

Ενας αλλος ειναι να βρεθουν καποιοι με ενα μικρο οραμα για κατι παραπερα, να τα πληρωσουν απο την τσεπη τους ολα και απλα να θελουν να μην μπουν μεσα. Κι ακομα στην τελεια περιπτωση που βγαλουν καποια εσοδα, αυτα να πανε στις τσεπες των συγκροτηματων [βλεπε Los Natas/Lord 13, οπου ολα τα καθαρα εσοδα τα δωσαμε στις 2 μπαντες] ή στα επομενα live που ετοιμαζονται...Για να παρετε μια μικρη γευση, τα εξοδα αυτη τη στιγμη (3 μερες πριν το live) εχουν φτασει τα 2500 ευρω. Δηλαδη θελουμε 250 εισιτηρια για να μην μπουμε μεσα. Θα κοπουν?

τες πα, αρκετα με τo ξεδιαντροπο plug, γαμω τα forums εχετε εδω, Mr. μοντερατορα δεν μας το χες πει...

freak brother
24-06-2004, 15:20
Βιρουσκι, τα σεβη μας για την ανακοινωση.

Παιδες, ειμαι ενας απο τους 3 διοργανωτες. Συμφωνουμε οτι 10 ευρω ειναι πολλα κι ειδικα εν μεσω πολλων συναυλιων αλλα δεν βγαινει διαφορετικα. Ενας τροπος ειναι να πληρωνει απο την τσεπη της η μπαντα και να προκυπτει ενα γαματο live οπως στους Infidel.

Ενας αλλος ειναι να βρεθουν καποιοι με ενα μικρο οραμα για κατι παραπερα, να τα πληρωσουν απο την τσεπη τους ολα και απλα να θελουν να μην μπουν μεσα. Κι ακομα στην τελεια περιπτωση που βγαλουν καποια εσοδα, αυτα να πανε στις τσεπες των συγκροτηματων [βλεπε Los Natas/Lord 13, οπου ολα τα καθαρα εσοδα τα δωσαμε στις 2 μπαντες] ή στα επομενα live που ετοιμαζονται...Για να παρετε μια μικρη γευση, τα εξοδα αυτη τη στιγμη (3 μερες πριν το live) εχουν φτασει τα 2500 ευρω. Δηλαδη θελουμε 250 εισιτηρια για να μην μπουμε μεσα. Θα κοπουν?

τες πα, αρκετα με τo ξεδιαντροπο plug, γαμω τα forums εχετε εδω, Mr. μοντερατορα δεν μας το χες πει...

den exw idea apo diorganwsh klp oute eipa oti vgazete lefta :D
kalh fash pantws :p

gia pes pws katanemonte auta ta 2500 euro.. afises klp?
apo periergeia rotaw .

Rush
24-06-2004, 15:23
edw erxontai ksena sygrothmata me 10e(Keelhaul,Darkest Hour,Lonewolf etc) sto an,den einai para pola ta 3,5 xiliarika gia 2 mpantes ek twn opoiwn h mia entelws metria???pou einai oi epoxes pou me 1500 draxmes blepame Guardian Angel me Fortress Under Siege sto an kai me 2000 Nightstalker???Twra oi nightstalker 8eloun 12e!!!!malakies!lefta 8eloun na bgaloun kai paizoun sth skatotrypa mes thn zesth!na pate! :evil:

regularpaul
24-06-2004, 16:30
rush, απο το ιδιο μερος προερχομαστε, δηλαδη κι εγω ημουν στους keelhaul και δημοσια εδωσα τα σεβη μου στους διοργανωτες για την γαματη συναυλια με τρομερη μπαντα [κριμα που διαλυθηκαν] και την εκπληκτικα χαμηλη τιμη...ισως το οτι εχουν και την δισκογραφικη/mailorder τους επετρεπε να μπουν και λιγο μεσα...ισως λογω hard core attitude ή καλης σχεσης με τους διοργανωτες δεν πηραν αμοιβη οι keelhaul...

Και να το παω και καπου αλλου [μονο για λογους κουβεντας επειδη οντως με ενδιαφερει πολυ το θεμα]... Τι εχουν παραπανω οι Keelhaul απο τους Earthbound? Επειδη οι μεν ειναι Αμερικανοι κι οι δε Ελληνες? Οι Keelhaul εχουν σε 4 χρονια, 3 φοβερες δισκαρες, ζωντας ομως σε μια χωρα που τους παρουσιαζονται ευκαιριες για δισκογραφια. Οι Earthbound σε 4-5 χρονια επισης, 1 εκπληκτικο ντεμπουτο [που αν ειχε διεθνη διανομη θα ειχε πουλησει 10πλασιες ποσοτητες], 1 καλο σαουντρακ και ετοιμαζουν τωρα τον 3ο τους δισκο...ομως απο πισω τους σερνουν μια ιστορια σχεδον 20 χρονων, αφου ειναι μελη γνωστων συγκροτηματων της σκηνης, και μαλιστα της κατα πολλους καλυτερης ελληνικης rock μπαντας ολων των εποχων...

Θελω να πω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, δηλαδη 10 οι Earthbound 10 και οι Keelhaul...

freak brother
24-06-2004, 16:32
den ftaies esy poy zhtane tosa lefta oi earthbound.. ama skefteis oti prin apo kana duo xronia paizane tsampe se diafora festivalakia .. kai twra zhtan an krinw apo to poso mpolika lefta daxei..

nothingman
24-06-2004, 16:50
Διαλύθηκαν οι Keelhaul? :(

regularpaul
24-06-2004, 17:44
Ετσι εχω διαβασει σε πολλα forums. Παντως στο forum τους σε ενα θεμα για το αν διαλυθηκαν ή οχι, ο "dorkface" (που μαλλον ειναι καποιος απο την μπαντα) απαντα: we're not sure. after the last tour things have gotten a bit wierd, and nobody's really sure what's going on.

αφηνει καποιες ελπιδες :?

http://www.keelhaul.info

Kveldssanger
24-06-2004, 18:37
Μια που σε πετύχαμε εδώ, οι δουλειές των συγκροτημάτων θα υπάρχουν καθόλου στο live, μήπως καταφέρουμε και βρούμε τίποτα...

regularpaul
24-06-2004, 18:59
Να το ξαναπω αλλη μια, τι γαματο forum ειναι αυτο! Καθομαι και διαβαζω τα προηγουμενα θεματα, κριτικες, κι εχω βρει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα. Ευτυχως που μου το ειπε ο drummer των Vortex γιατι αν περιμενα απο τον Virus... :shock:

στο ψητο...οι 2 δισκοι των Earthbound (s/t και Στακαμαν OST) εχουν κυκλοφορησει επισημα, οποτε βρισκονται στα δισκαδικα νομιζω...ισως στο vinyl lust, εναντι του καβουρα, εξαρχεια, να τα βρεις και σχετικα φτηνα...εκει τα ειχα δει τελευταια φορα...το 7" τους μονο με τρελλο ψαξιμο...

οι Λορδοι εχουν μονο 2 demo (embrace και hellride), τα οποια εδιναν παλαιοτερα στις συναυλιες τους... παρεπιπτοντως οι Lord 13 δεν θα παιξουν οπως τους ξερουμε αλλα ακουστικα και θα ειναι μαζι τους και ο Νικος ( Ηuman Asteroid, Ludmila) στην κιθαρα.

θα το πω παντως και στις 2 μπαντες αν μπορουν να εχουν cd μαζι τους...

Kveldssanger
24-06-2004, 19:10
Τhx, θα κοιτάξω εκεί που λες για τα Earthbound, γιατί σε μεγάλα δισκοπωλεία δεν είχα βρει τίποτα...

VirusXI
26-06-2004, 14:02
ouiiiii
iasou reguralpaul =)

He Who Seeks, Shall find, mate. Krima, gia liges meres de erxomai sto live. Pali xanw Earthbound, whatever.

symposium_lexotanil
08-11-2005, 19:00
Να το ξαναπω αλλη μια, τι γαματο forum ειναι αυτο!

regularpaul
08-11-2005, 19:30
Δεν είχα διαβάσει ακόμα post σου sympe :-o

Για την ιστορία, κόψαμε 85 εισιτήρια.

Oι Keelhaul δεν έχουν διαλυθεί.

House Of Low Culture
08-11-2005, 19:32
Oι Keelhaul δεν έχουν διαλυθεί.
:virusxi-emoticon: