View Full Version : DVDs?
Poia DVDs pisteyetai oti aksizoun ta lefta tous? Fysika milaw gia metal sygkrothmata, kai genikotera me ayth th skhnh...
:jark: ayto to smiley einai san jedi
Buddy Lackey
08-09-2003, 17:21
Fates Warning
Saviour Machine
Candlemass
Kansas
Black Sabbath prwtis periodou
aftaaa
Buddy Lackey
08-09-2003, 17:24
kai profanws oi epanakiklofories twn vhs twn Queensryche:
Livecrime
Building Empires
ante na vgei kai to video:mindcrime se dvd
Candlemass 8a htan apolyta plhres an eixe kai ta 2 videoclips pou exoun kanei, alla kata ta alla 2plo DVD me oloklhro live tou 90 kai ena xortastiko odoiporiko apthn persinh reunion periodeia ta aksizei ta lefta tou!
To Visions Of The Beast aksizei ta lefta tou gia osous 8eloun na exoun mazemena ola ta videoclips + diafora alla.
Oti pio plhres exw dei ws twra einai to prosfato dvd Kreator,
vlepe sxetikh review (http://www.electricrequiem.com/showthread.php?s=&threadid=147)
Evolve - fovero DVD kai ftino.
Fates Warning (Yperpliris)
Visions Of The Beast
Livecrime
To teleutaio DVD twn Manowar einai pliris kai theiko
Episis fantazomai oti kai ta Kreator-Saxon tha kwlolene an kai den ta exw dei mono,analogizomenos ta setlist
Dragonlord
08-09-2003, 22:12
to livecrime de 8a elega pws einai kati idiaitero sa dvd,den exei oute trela extras oute tpt pou na peis OUAOU NTIVINTI.kai h poiothta ths eikonas einai epipedou vinteokassetas.alla einai 8eiko to arxiko periexomeno apo mono tou opote peri ore3ews..einai to mono mousiko dvd pou exw,kai de vlepw na agorazw allo sto ameso mellon
Buddy Lackey
08-09-2003, 22:23
e ti allo na eixe, einai ena aftousio ergo kai parousiazetai mono tou. tespoua
After Dark
09-09-2003, 00:01
Candlemass-Documents Of Doom
Queensryche-Building Empires
Rush-Chronicles
Fates Warning-A View From Here
Dream Theater-Live Scenes From A Memory
Tool-Salival
Iron Maiden-Visions Of The Beast
StationEleven
09-09-2003, 00:07
xwris deuterh skepsh
kreator
korn - deuce
fear factory
slipknot - dissasterpiece
kai isws cof to left handed
auta epeidh ta xw kai ta xw liwsei :)
Pastor_Of_Muppets
09-09-2003, 01:31
re paidia...twn Rotting Christ...to xei dei kaneis?8elw na to parw...
StationEleven
09-09-2003, 01:38
8a mou to ferei enas filos tou sakh me 15 eura alla se kammia bdomada isws kai parapanw...lene oti einai gamato kai gemato
symposium_lexotanil
09-09-2003, 02:20
tha to paro ki ego giati eimai fan \m/
metal dvds genika sak.
morphine
09-09-2003, 03:08
mono to krieitor exw
legetai oti to rotting christ dvd einai to pio tragiko dvd mousikis ever.
den aporw.
StationEleven
09-09-2003, 10:40
pou legete?sta pygadakia sthn omonia?
...
to dan gnostoi mou kai mou pan oti ine a8lio apo apopsi ixou (poiotita analogi bootleg), deixnei mono ena plano sinexeia, koino adiaforo, kaki performance...
me geies.
Gia na epekteinw thn syzhthsh, se poia site pisteyete oti yparxoun oi kalyteres times?
play.com? half.com? alla?
Manowar-Fire And Blood(tromeros ixos kai eikona,apisteyto dvd)
Queensryche-ola
TO RUSH THA EINAI APISTEYTO:RUSH IN RIO(PISO KAI SAS FAGAME MAIDEN!)
AKOMA:CANDLEMAss.FATES WARNING,BLUE OYSTER CULT,MOTORHEAD,TOU PANOUSI TO DVD SPERNEI!!!
YG:AKOMA TO ALIVE 4 TON KISS.TO CD APO MONO TOU GAMAEI,FANTASTEITE NA EXEI KAI EIKONA!!!!YOU WANTED THE BEST AND YOU GOT THE BEST!!!
Buddy Lackey
09-09-2003, 17:05
xm xalara se kserw esena
samael,sepultura,slipknot,saviour machine,kreator,fates warning,paradise lost.
to tool gia poion akribws logo einai kalo?
yparxei dvd carcass?exei kaneis to pantera?
StationEleven
10-09-2003, 01:26
to pantera einai apla oi 3 tapes (pou tis exw) mazi kai gamaei (de xriazete na pw polla osoi exoun piasei th nootropoia pantera 8a karagoustaroun)
oso gia to carcass nomizw einai pali h videotape pou eixanbgalei prin kati xronakia(thn opoia pali exw alla thn exw dwsei...de 8hmamai kai gw pou lol)
auta
to carcass eixe ola ta videoclips kai 2 live an de kanw la8os a
auta
pao 8rhskeia 8yra 13
Kveldssanger
10-09-2003, 01:27
To dvd ton satyricon, to roadkill extravaganza, to exei dei kanenas?
mpa den etyxe...
to pantera prepei na leei indeed. kai mono tou to vulgar videos einai must to watch.-
Pastor_Of_Muppets
10-09-2003, 02:17
opote rotting...akirwnete i agora...pame gia slipknot....yeah...fols metallas...
Solo Carriera
10-09-2003, 02:17
Gia na epekteinw thn syzhthsh, se poia site pisteyete oti yparxoun oi kalyteres times?
play.com? half.com? alla?
kanto ksexwristo topic mpas kai anakalipsoume kana aksiologo site. play.com ontws poly kalo, apisteftes times kai dwrean taxydromika.
to pantera einai apla oi 3 tapes (pou tis exw) mazi kai gamaei (de xriazete na pw polla osoi exoun piasei th nootropoia pantera 8a karagoustaroun)
oso gia to carcass nomizw einai pali h videotape pou eixanbgalei prin kati xronakia(thn opoia pali exw alla thn exw dwsei...de 8hmamai kai gw pou lol)
auta
to carcass eixe ola ta videoclips kai 2 live an de kanw la8os a
auta
pao 8rhskeia 8yra 13
thanx man.8es tpt apo th stutgardh?:cool:
StationEleven
10-09-2003, 02:53
8a pas e?ase kai mena mou pan gia manchester alla no money gmt :(
Buddy Lackey
10-09-2003, 04:45
to carcass einai to wake up and smell the carcass, to vhs?
exei tpt parapanw to dvd apo tin videokaseta?
auto einai.
den ksero ti eixe to vhs. auto exei:
-ola ta clips tis mpantas
-gods of grind tour 1992
-grindcrusher tour 1989
oxi kai o,ti plirestero. gia mousiko dvd kalo einai...
To kalytero dvd pou exo dei einai to kainourgio Led Zeppelin.
to metalas ti to theles re pastor?
eipe fols to paidi.
amesws na katakrineis kakoulh.
Amnesiac.
10-09-2003, 14:33
travate parte kana hot video ap'to periptero pou thelete kai mousika dvd...
sofh protroph gia merikous.
Pastor_Of_Muppets
12-09-2003, 00:49
METAL-ASS...eisai kai c pollemios tis ekseliksis tou ixou kai apo aytous pou iposthrizoun oti den einai oi slipknot metal?
StationEleven
12-09-2003, 00:59
fenete?
oxi bebaia,den eimai polemios tis ekseliksis tou ixou,kathe allo.Alla ekseliksi apo ekseliksi diaferei...
Kai nai oi slipknot den exoun kamia sxesi me to metal.
StationEleven
12-09-2003, 02:37
einai pop psychedelic skyladiko gothic swsta?
TOU TZIMAKOU PANOUSI TO DVD GAMAEI,KAI EINAI TO PRWTO elliniko DVD POU KYKLOFORISE EVER!!!!ISTORIA!!KAI EINAI KAI PIO METAL APO TOUS SLIPKNOT!!!!!!oxi kai metal re paidia HMARTON...pantws ayto pou kanoun kala to kanoun ta paidia,apla den m'aresei...
Akoma to saxon to dvd einai poly gamato!!!!
YG: DISCO DISCO DISCO TSOUTSOUNI!!!!
DISCO DISCO DISCO TSOUTSOUNI!!!!!
The Butcher
12-09-2003, 16:49
To dvd ton satyricon, to roadkill extravaganza, to exei dei kanenas?
To exw dei egw Kveld, ti videokasseta dld, de kserw an/ti parapanw exei to dvd. Gamaei kata ti gnwmi mou, exei kyriws skines apo backstage k tetoia, diafores koules faseis on the road k polla trela... Aksizei ta lefta tou (ektos an kanei 30-40 eurw,de kserw k poso to poulane!:p )
Ena poly plires -k akrivo synama- dvd einai ayto twn Dimmu Borgir... den to exw k de thymamai akrivws ti periexei, alla exei 2-3 lives, video clips k alla... I timi dystyxws einai tsouxteri, alla einai poly kali kykloforia, k apo kapoia apospasmata pou exw dei pisteyw oti gamaei k apo pleyras poiotitas. Ayta.
K epeidi imoun simera Metropolis, eida oti poulane to Drakoula Twn Exarxeiwn 6,60 Eurw (dvd). Eida pou lete gia ton panousi k thymithika. Ayto k an aksizei ta lefta tou...:)
After Dark
13-09-2003, 21:02
To xa pei kai se cancer,to kalytero einai pou exei thn trilogia Zervou Drakoulas-Thlekanivaloi-Patris me 16 europoula.Milame gia ependysh!
The_Painless
13-09-2003, 21:49
Basika, ena upodeigmatiko DVD prepei na exei panw ap' ola booklet.
Apo kei kai pera an einai na ta skaseis, as einai diplo. Kati xortastiko. Miam. An einai live, na exei skhnes apo paraskhnia ki apo to dromo, diadromes, opadous klp fash Candlemass. An einai allh fash, na exei ta videoz kai opwsdhpote kati live kai kati gurismeno me handycam fash Fates Warning. Enta3ei, mporei na 8elw polla alla gia mena ena tetoio dvd leei. Ena Toten Hosen Live apo Buenos Aires pou xa parei prin kati mhnes htan polu kalo. Diplo, me to live kai ta panta mesa, kai me booklet kai 8eikh suskeuasia. Kai mono 20 euro standard timh apo ebay. Mia xara. Aplws 3enerwnw na blepw proxeira dvd...opws kai oi perissoteroi I guess.
symposium_lexotanil
13-09-2003, 22:29
xm
den exo agorasei pote sti zoi mou dvd kai to mono optiko yliko pou exo apo metal group einai to emperial live ceremony ton emperor se kaseta.exei 10 tragoudia live apo kapoia emfanisi tis mpantas stin agglia.den ksero ti extra exei to dvd,alla ego eimai apolyta ikanopoiimenos me auta pou prosferei i kaseta.de me sygkinoun katholou oi backstage faseis,synenteukseis ktl.
The Butcher
13-09-2003, 23:16
kala to sygekrimeno video ontws de xreiazetai tpt parapanw! gamei ws exei.\m/
symposium_lexotanil
13-09-2003, 23:28
se poio forum eipame oti thes na gineis moderator?
Exei agorasei kaneis tipota apo www.rightstuf.com (http://www.rightstuf.com)? :p
Pastor_Of_Muppets
24-09-2003, 00:33
i fash pantws me ton panousi einai oti otan eixe kikloforhsei tote to dvd mazi me to album kaneis den eixe dvd player na to dei-merika kapitaloskila eixan...-
Kveldssanger
24-09-2003, 01:26
Exei akoustei mia fhmh oti mporei na kykloforhsei kai to Live at Caledonien Hall se dvd...
Saviour machine.fobero dvd!!!
Saxon - The Saxon Chronicles. gamei
psychotron
03-10-2003, 10:20
Basika ena apo ta kalytera pou exw dei einai Ac/Dc to live ap'thn periodeia tou stiff upper lip. Apo kei kai pera poly kalo einai twn Candlemass kai to Visions of the Beast me ola ta clips twn maiden. To Livecrime den to'xw dei akoma. sue me.
psychotron
03-10-2003, 12:32
sue him / her / it
sws us. (mpantilaki's sws espesiali)
Buddy Lackey
03-10-2003, 14:04
sue you epeidi eisai kai girw sta 30
epishs elizabeth sue for me
psychotron
03-10-2003, 14:14
kai sue kai kok kai ekler na glyka8oume.
psychotron
03-10-2003, 14:19
am xangri
kai sxolaw stis 5
...to kerato mou!
StationEleven
03-10-2003, 15:38
to livecrime einai gamw eidika sto suite sister mary ola ta lefta
molis kserasa me to avatar sou.
StationEleven
03-10-2003, 23:26
mwlis e3isa to de3i mou arxidi
Pastor_Of_Muppets
04-10-2003, 00:02
*eimai to aristero sou arxidi...zileuw...ksise kai menaaaa!!!!*
inoreo to ntivinti ayto intint.
to m.h. anefere oti h synaylia in the woods exei videoskoph8ei opote logika...
asxeto.
bghke to pulse twn pink floyd se apath dvd.akomh kai apath gamaei kai dernei.
psychotron
07-10-2003, 23:28
me "pshsate".
phga kai phra to livecrime.
super ntivinti, intint.
eixes dikio gia to suite sister mary. thanks.
Pastor_Of_Muppets
08-10-2003, 01:34
bakas... ree to metal hamster leei oti to dvd twn RC einai 8eiko-8 1/2 den einai kai ligo..kai edw eipate oti sucks....
Buddy Lackey
08-10-2003, 01:35
hammer=rc lickers
Kveldssanger
08-10-2003, 01:35
Symperasma oti oi apopseis diistantai...
ENA KAI FOVERO DVD!!!!!!!!KISS SYMPHONY!!!!!!!EDO KAI 2 MERES TO VLEPO SYNEXEIA EINAI APISTEYTOI OI ANTHROPOI KAI MONO APO TO SHOW!!!!TA TRAGOUDIA GAMANE ANAPODA!!!!AAAAXXXX FERTE TOUS RE STHN ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psychotron
09-10-2003, 23:56
an er8oun pote oi kiss Ellada(dream on, mpeimpe)
a) 8a parw 3 eisithria. Ena gia th synaulia, ena gia na to exw a8ikto sto grafeio mou, ena gia na to koubalaw panta mazi mou (sa fylakto ena pragma)
b) 8a kykloforw sthn A8hna bamenos Gene Simmons mia bdomada prin kai mia meta
c) 8a kataskhnwsw e3w apo to xwro ths synaulias 3 meres prin
d) 8a pa8w 3 apanwta emfragmata, 8a psofologhsw kai de 8a prolabw na kanw tipota apo ola auta
axxx....
btw, mouferan to ntivinti twn Gathering (in motion). arketa kalo. me 3enise kapws h epilogh twn kommatiwn. h Anneke den paizetai!
poly "adeio" omws to dvd gathering.
twra re file tribe sorry alla me tetoio nick kai tetoia eikonitsa einai dynaton na se paroun sta sobara?
(sthn eipa twra)
cthulu koita prota to diko sou avatar kalutera :>
Kveldssanger
10-10-2003, 13:43
Sthn eipe tora
oktomisi balan sto rotting christ?!
ta atoma den paizontai e...
gamo tin elliniki skini gamo kai to xorio tou saki tou grevenorsk black metaller. stadiala oute bootleg na tan.
StationEleven
10-10-2003, 14:03
gamo tin elliniki skini
gamiese cancer
blepw to visions of the beast kai einai pragmati poly kalo.exei ginei kalh douleia,axizei ta lefta tou.(emena mou to egrapsan se dvd r alla ayto den leei tpt:) ).ti exei to avatar mou?
ektos apo tous station eleven.
pisteuo na katalabes to logo gia ton opoio to pa...
"OXI AGAPITOI ANAGNOSTES. TO 9ri AUTO I MPANTA TO PIRE ME TO SPA8I TIS"
StationEleven
10-10-2003, 19:35
re file otan trexeis kai to paleueis tosa xronia sauth thn skhnh opws kai na to peis akougete asxhmo
Solo Carriera
10-10-2003, 21:49
cthulu, ton bowie. Vsk kai gw me thn aporia emeina, kai kala ola ta alla, me ton bowie ti provlima exete?
Stormrider
31-05-2004, 02:33
opeth
slipknot
slayer
exw to black sabbath vol one pou gamaei kai to cathedral pou einai mono gia fans kata ti gnwmh mou. Exw dei to rc pou einai men xortato dvd alla me oxi toso kalo hxo oles oi synavlies (3 synavlies exei). Epishs kalo einai to megadeth, to anathema kai fysika to live shit pou an kai akrivo gamaei kai dernei! apisteuto dvd.
Exei dei kaneis to entombed?
StationEleven
31-05-2004, 06:29
kala to liveshit einai uber alles ketsi alla apo dvd exontas dei/agorasei arketa pisteuw oti sa to slipknot kanena
mexri malakias a3izei to ka8e eurolepto,APSOGO
Stormrider
01-06-2004, 00:46
kala to liveshit einai uber alles ketsi alla apo dvd exontas dei/agorasei arketa pisteuw oti sa to slipknot kanena
mexri malakias a3izei to ka8e eurolepto,APSOGO
sinfonw...
exoun poli gelio oi tipoi :P (xwris parexigisi...)
idika to simio pou kathontai oloi kai petegontai oloi mazi einai apistefto!!!!!!!!!!
StationEleven
01-06-2004, 00:59
basika ekei einai OLA ta lefta
alla oxi kai gelio
eipame gamane oti akoute (c) :D
GhostInTheRuins
01-06-2004, 01:20
cthulu, ton bowie. Vsk kai gw me thn aporia emeina, kai kala ola ta alla, me ton bowie ti provlima exete?
Egw kanena...
Kingryche
01-06-2004, 01:51
Ta Queensryche,Ta Maiden,Ta Metallica,Ta Priest
Transatlantic,Angra,Megadeth,Alice In Chains,Dream Theater,Alice Cooper,Linkin Park,Pearl Jam,WASP,Star One,Threshold,Guns N Roses,G3,Steve Vai,Kreator,Motorhead,Slayer,Korn,Led Zeppelin,ACDC,Pink Floyd kai arketa alla...
To Kreator DVD gamaei kai dernei.- poli plires..
To The Haunted itan kalo, alla tha mporouse kai kalitera. Exei 2 lives ( to ena einai i sinaylia stin iapwnia tou Live Rounds In Tokyo, to allo ena live sto Malmo ) kai mesa sto setlist exei kai Blinded By Fear enw episis exei kai ena biography video me sinenteykseis ktl. apo One Kill Wonder
StationEleven
01-06-2004, 03:50
gia pes ti periexei to the haunted
Angrafan
01-06-2004, 11:08
vreste oposdipote to dvd twn mago de oz, akoma kai an den sas aresei h mousikh tous(pou mallon den sas aresei) aksizei ta lefta tou mono kai mono gia to show
a nai kai to haunted gamaei
gia pes ti periexei to the haunted
Exei 2 lives ( to ena einai i sinaylia stin iapwnia tou Live Rounds In Tokyo, to allo ena live sto Malmo ) kai mesa sto setlist exei kai Blinded By Fear :headbang2: enw episis exei kai ena biography video me sinenteykseis ktl. apo One Kill Wonder
StationEleven
03-06-2004, 02:51
killer!
apo poiothta?
Stormrider
03-06-2004, 16:12
a nai kai to haunted gamaei
den maresei...
kala esy den pianesai, saresoun oi iced earth :P
wheelbasstar5
03-06-2004, 19:10
to rage against the machine to dvd gamaeiiiiiiiiiii............poli kopanima...........
wheelbasstar5
03-06-2004, 19:15
to rage against the machine to dvd gamaeiiiiiiiiiii............poli kopanima...........
After Dark
04-06-2004, 16:43
Pali kopanhma.
DrButcher
05-06-2004, 16:02
to Saviour Machine einai me diafora to kalitero pou exw dei
1.Ozzy Osbourne - Live and Loud
2.Slayer - War in Warfield
3.Black Sabbath - Last Supper
4.Megadeth - Rude Awakening
Afta ta tessera ta exw kai ta proteinw anepifilakta :headbang2: :headbang: :headbang:
Buddy Lackey
14-06-2004, 19:57
to Saviour Machine einai me diafora to kalitero pou exw dei
poio omws?
necropethamenos
14-06-2004, 20:11
mallon ennoei to teleftaio tous pou paizoune ta legends KAI periexei kai to live in germany pou prepei kaneis na to vlepei gymnos panta.
Stormrider
15-06-2004, 20:46
kala esy den pianesai, saresoun oi iced earth :P
kai esi manowar....
kill kill
:rofl: :rofl: :rofl:
ooooooooookeiii
Rush in rio.-
p.s.:sygkrinoume tous Manowar me tous Iced Pee eeeeEarth...malistaaaa
Stormrider
17-06-2004, 22:27
Rush in rio.-
p.s.:sygkrinoume tous Manowar me tous Iced Pee eeeeEarth...malistaaaa
analoga...
gia kapious einai poli ipotimitiko na akouei o allos manowar kai gia kapious allous na akouei iced earth..
gia mena apo ti katalaves ...to proto...
gia kapoious kai ta dyo :P
/me flamer
Stormrider
17-06-2004, 23:09
gia kapoious kai ta dyo :P
/me flamer
kai egw otan akouw kapion pou leei pws akouei iced earth ton vlepw ligo ipotimitika epidi exw xenerosei...
ara sinfwnw mazi sou...
:offtopic:
Stormrider
18-06-2004, 23:23
ti gela re ?:P
dyingfreedom
19-06-2004, 19:19
Slipknot - Disasterpieces
Paradise Lost - Evolve
Metallica - Cunning Stunts
Depeche Mode - Live In Paris