PDA

View Full Version : Mporei kaneis me kali syndesi na me steilei to msword?

eyeamflesch
07-06-2004, 12:37
An nai, na mou milisei sto #electricrequiem.

dead
07-06-2004, 12:41
pio version thes ?

Deggial
07-06-2004, 13:33
OpenOffice λέγεται.

Dark-Avenger
07-06-2004, 13:56
Πειρατής της γειτονιάς σου λέγεται.

dead
07-06-2004, 14:36
Format c:

ta lynei ola

eyeamflesch
07-06-2004, 15:49
pio version thes ?

To kalytero gia WIn2k ingklis version. Me dixionary kai ola. Fxaristw.

The_Fool
08-06-2004, 05:23
|-o-|

eyeamflesch
08-06-2004, 09:53
To kalytero gia WIn2k ingklis version. Me dixionary kai ola. Fxaristw.

Καλά, σύ δεν ήσουν που 'λεγες ότι θα 'ρχόταν ένας φίλος να σου περάσει linux?

Γιατί δεν χρησιμοποιείς OpenOffice?

Είναι ΔΩΡΕΑΝ, είναι open source, είναι ΣΤΑΘΕΡΟ (απ'ότι λένε τουλάχιστον), είναι sexy & subservient, έχει greek spelling, κάνει ότι κάνει και το ms office, πιάνει λιγότερο χώρο και δεν τρώει και τόσα πολλά resources όσα το ms, μέχρι να ανοίξει.

http://www.openoffice.org (64MB dl)

Open out your office with OpenOffice!!!!~~!!~111
(ok, δεν κάνω για διαφημιστής)

Deggial, αν ασχολείσαι, πες μου πλιζ πόσο χρόνο/προσπάθεια χρειάζεται ένας μέσος χρήστης για να κάνει migrate από msoffice σε openoffice?
Το είχα σκεφτεί και παλιότερα, αλλά δεν είχα χρόνο ν'ασχοληθώ, τώρα όμως έχω αρχίσει να μπουχτίζω από τα συνεχή κρασαρίσματα του word όποτε χρησιμοποιώ fields για αρίθμηση εξισώσεων και δεν ξέρω πως να το διορθώσω...

Ευχαριστώ. :)

Gamietai o filos mou :twisted:

Thanx for da link though.

StationEleven
08-06-2004, 09:58
open office SUCKS

Deggial
08-06-2004, 13:05
Deggial, αν ασχολείσαι, πες μου πλιζ πόσο χρόνο/προσπάθεια χρειάζεται ένας μέσος χρήστης για να κάνει migrate από msoffice σε openoffice?
Το είχα σκεφτεί και παλιότερα, αλλά δεν είχα χρόνο ν'ασχοληθώ, τώρα όμως έχω αρχίσει να μπουχτίζω από τα συνεχή κρασαρίσματα του word όποτε χρησιμοποιώ fields για αρίθμηση εξισώσεων και δεν ξέρω πως να το διορθώσω...

Ευχαριστώ. :)

Έχει χειρότερο γραφικό περιβάλλον, αλλά όλες οι δυνατότητες είναι ίδιες, πολύ γρήγορα το συνηθίζεις. Οι εξισώσεις δε γίνονται σε WYSIWYG περιβάλλον, αλλά σε μια δική του απλή γλώσσα (υπάρχει ένα μενού που επιλέγεις σύμβολα μεν αντί να γράψεις, αλλά όταν το συνηθίσεις είναι πολύ καλύτερο απ'το Word).