View Full Version : punk
poia einai h gnwmh sas gia auth th mousikh kai nootropia (mhn sunxeete ta prezonia me tous punk)?
pisteuete oti exei prosferei sth koinonia?
ahahahhahhahahahahhaah
kai gamo \m/_
freak brother
05-06-2004, 15:47
poia einai h gnwmh sas gia auth th mousikh kai nootropia (mhn sunxeete ta prezonia me tous punk)?
XAXAIOXIOAIOXAIOXIOAIOXAOIXAIO
yparxei hdh punk thread..
a kai oi ill nino kai oi disturbed den einai punk :D
agnostic front-gotta go
from the east cooooooooast, to the west coooooooooast
eyeamflesch
05-06-2004, 16:10
Einai dyskolo na miliseis gia to "pragmatiko" punk dioti, eidika edw stin Ellada an yparxei einai poly kala krymeno (to idio kai oi "pragmatikoi" punkides). Oi "mi pragmatikoi" einai oi diaforoi "mpaxalakides" pou tha ta spasoun sto gipedo kai se mia anarxiki poreia (kateFimizmon mono, giati synithws pio polloi einai oi mpaxalakides se tetoies poreies para oi "pragmatikoi" anarxikoi - alla aFto einai gia alli koubenta), aFtoi pou perithwriopoiounte apo monoi tous gia na xoun kati na kanoun sti zwi tous (koinws, na krazoun to "gamimeno to systima").
To "pragmatiko" punk loipon isws na nai apo ta elaxista pagkosmia (mousika) kinimata pou na maresei se ena megalo tou bathmo. Milaw gia tin oli filosofia, oxi ti mousiki. I DIY filosofia tou loipon, o sebasmos tous enos pros ton allo, i synexisi tis marksistikias ideologias kai idiaitera twn idewn peri Igemonias kai kritikis pros ta MME kai tous idioktites twn - i antistasi kata tou kratous tou Dytikoy-kapitalistikou kozmou kai to gegonos oti apotelei ena mikro komati tis simerinis pagkozmiopoiisis to opoio den exei oikonomikies baseis alla koinwnikies kai pou den apaitei tin omogenopoiisi tis yfilioy alla anagnwrizei ti diaforetikotita twn katoikwn tis einai ola pramata pou maresoun sto punk.
Bebaia, polles fores akoma kai to "pragmatiko" punk ginetai dogmatiko kai fontamentalistiko kai ligo meta gamietai. Epeidi exei nwtheFtei me tosous pollous malakes einai dyskolo na kaneis kritiki gia to synolo toy punk, omws enw den kobw flebes gia tin punk mousiki tha protimousa na akouw sto radio tragoudia me koinwnikous stixous para tragoudia gia erwtes kai xwrizmous.
Solo Carriera
05-06-2004, 16:12
:punk:
agnostic front-gotta go
NYHC
XAXAIOXIOAIOXAIOXIOAIOXAOIXAIO
yparxei hdh punk thread..
a kai oi ill nino kai oi disturbed den einai punk :D
agnostic front-gotta go
den eipa oti punk re liolio :evil:
aplws rwthsa th gnwmh twn newn ellhnwn metalhead epeidh exw kapoious gnwstous punk.
Einai dyskolo na miliseis gia to "pragmatiko" punk dioti, eidika edw stin Ellada an yparxei einai poly kala krymeno (to idio kai oi "pragmatikoi" punkides). Oi "mi pragmatikoi" einai oi diaforoi "mpaxalakides" pou tha ta spasoun sto gipedo kai se mia anarxiki poreia (kateFimizmon mono, giati synithws pio polloi einai oi mpaxalakides se tetoies poreies para oi "pragmatikoi" anarxikoi - alla aFto einai gia alli koubenta), aFtoi pou perithwriopoiounte apo monoi tous gia na xoun kati na kanoun sti zwi tous (koinws, na krazoun to "gamimeno to systima").
To "pragmatiko" punk loipon isws na nai apo ta elaxista pagkosmia (mousika) kinimata pou na maresei se ena megalo tou bathmo. Milaw gia tin oli filosofia, oxi ti mousiki. I DIY filosofia tou loipon, o sebasmos tous enos pros ton allo, i synexisi tis marksistikias ideologias kai idiaitera twn idewn peri Igemonias kai kritikis pros ta MME kai tous idioktites twn - i antistasi kata tou kratous tou Dytikoy-kapitalistikou kozmou kai to gegonos oti apotelei ena mikro komati tis simerinis pagkozmiopoiisis to opoio den exei oikonomikies baseis alla koinwnikies kai pou den apaitei tin omogenopoiisi tis yfilioy alla anagnwrizei ti diaforetikotita twn katoikwn tis einai ola pramata pou maresoun sto punk.
Bebaia, polles fores akoma kai to "pragmatiko" punk ginetai dogmatiko kai fontamentalistiko kai ligo meta gamietai. Epeidi exei nwtheFtei me tosous pollous malakes einai dyskolo na kaneis kritiki gia to synolo toy punk, omws enw den kobw flebes gia tin punk mousiki tha protimousa na akouw sto radio tragoudia me koinwnikous stixous para tragoudia gia erwtes kai xwrizmous.
pantws thnx giati eisai o monos pou to phre sta sobara
egw pisteuw oti to punk boh8hse th koinonia perissotero me thn ideologia tou. alla sth mousikh den prosfere kati kainourgio afou ta pio polla kommatia gia na einai matadwtika einai san paidika tragoudia alla me gamatous anatreptikous stixous
Ahahahahahha
Mhn to synexizeis PLEASE! Tha mas pethaneis.
We're the exploited barmy army, don't try and mess... toupa toupa..
[zER]Ahahahahahha
autos einai o skopos mou :twisted: :twisted:
[zER]Ahahahahahha
autos einai o skopos mou :twisted: :twisted:
worst thread ever
06-06-2004, 00:42
<----------------------------------------
<----------------------------------------
ta belakia sou...gallia mou :evil: :evil:
enta3h se ma8ame............
worst thread ever
06-06-2004, 00:50
poia gallia vre stoke?
StationEleven
06-06-2004, 00:50
vilamalias
poia gallia vre stoke?
kane kanonika topic kai xese ta belakia
nta3h ?
den exw kati mazi sou. kalws hr8es sto Forum :)
_UnHoLyMaRtYr_
06-06-2004, 00:55
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
eleos, pliz , eleos
Twisted_Bassist
06-06-2004, 00:58
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
enehy sagapw....tha me padrefteis...ise i mousa mou :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
twra xwris plaka ti einai auta ta belakia??
Euxaristw
Twisted_Bassist
06-06-2004, 01:09
enehy an me padrefteis tha sou pw...
enehy an me padrefteis tha sou pw...
ksanarwtw, ti einai ta belakia????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :)
StationEleven
06-06-2004, 01:13
sou dixnei oti einai to worst thread ever!!~`11!!!
Twisted_Bassist
06-06-2004, 01:46
s11 o diafwtistis! ;)
eyeamflesch
06-06-2004, 04:39
epeidh exw kapoious gnwstous punk.
O nintzas (angrafan) rwtei: ton stroggylo kai tin zwitsa?
StationEleven
06-06-2004, 09:33
lefteria ston GIANNH cobain
eyeamflesch
06-06-2004, 15:48
Enehy, episis prepei na senimerwsw pws to punk exei ek diametrou antithetes ideologikies apoFseis apo to nu pou esy goystareis opote prosexe mi se parei sto kynigi kanas punkis :roll:
StationEleven
06-06-2004, 15:57
auto 8a pei kollhmeno myalo omws dude
dld de prepei na akouw black metal giati eimai xristianos opws kai na mhn akouw exploited giati den eimai anarxa?
come on , its ONLY FUCKING MUSIC REEEEEEEEEEEEEEEEE
Solo Carriera
06-06-2004, 15:58
έχει ιδεολογικές απόψεις το nu;
eyeamflesch
06-06-2004, 16:16
@solo: a) o tropos zwis einai tis pio polles fores apotelesma ideologias kai b) akoma kai i (syneiditi) eleipsi ideologias (isxyei-den isxyei sto nu) einai ideologia apo moni tis.
@s11 Afou taxoume pei, to "original" punk einai enantia stous label-whores, tous rokstars klp. Underground sto nu den yfistatai, giati to underground einai i syneiditi elleipsi etaireiwn kai i DIY filosofia kai oxi aplws i skini pou apoteleitai apo bandes pou den exoun symbolaio kai "pasxizoun" gia na ypograFsoun ena. Episis, exoume pei oti polles fores to "original" punk einai apolyto kai katakrinei akoma kai (fainomenika) activist bands opws oi ratm pou diedidan to logo tous mesw tis sony. Kai ta oria se tetoies periptwseis einai thola. I alli pleBra leei gia tous ratm oti ok, ypegraFsan se polyethniki, alla diedwsan to mynima toys se megalytero epipedo. MetapaFto, i prwti pleBra tha pei pws to gegonos oti mia polyethniki afinei aFto to prama na symbei (kai tha speFsoun na sou dwkoun alla paradeigmata opws to kraksimo tis etaireias Fox se kapoio epeisodio Southpark i Married w/Children - ekpompes tis Fox) einai apo mono toy ypopto kai tha sou aradiasoun 500 pithanes ermineies tou fainomenou. Meta pali, i deFteri pleBra tha peis ta dika tis, tha tis antapantisei i prwti kai tha synexistei aFto enw o kozmos dialyetai.
AngelOfSorrow
07-06-2004, 10:36
to punk exei prosferei stous sepultura (inner self) :roll:
ayta eixa na eipw
StationEleven
07-06-2004, 11:24
to punk exei prosferei olokhlro to thrash alla auto einai allounou papa ebaggelio
angel's decay
10-06-2004, 14:12
iksera apo prin oti einai gia to pucho, to phra gia na simplirwsw sillogi (kai logw DVD), to akousa mia-dyo fores, to ebala sto rafi. einai ekei apo tote :) ...psemmata, kanena monaxiko bradi me dyskolies ston ypno to bazw na paizei sto CD, kai ksaplwnw
(kai oxi, den to brizw epeidi to ethapse to Hammer, apla gia mena metallica shmainei KALH PARAGOGI kai KALH MOYSIKH)