PDA

View Full Version : [Cinema] Hulk (2003)

ManWhoSoldTheWorld
06-09-2003, 01:09
Erminies : So and so
Skinothesia : Genika Polu Kali kai idiaiteri tha elega
Ipothesi: arketa kali
Effe: GamW
Genika: Mou arese para polu. Mou dimiourgise ena deos wres wres alla ftaei to ixosistima tou Village gi afto.Deite tin .
ORGHHHHHHHH=ELEFTHERIA

ManWhoSoldTheWorld
06-09-2003, 01:10
Btw na pw oti kapou exw ena melano simio stin ipothesi ama thelei kaneis to sizitame prive mi xalasoume to story :P

rincewind2k
06-09-2003, 01:11
erwthsh: ton Hulk ton ekanan epithdes na poiazei me cartoon 'h apla ta cg tous einai gtp? apo to trailer den mporw na katalabw...

BLiTzER
06-09-2003, 07:11
Vasika tyxainei na meno poly konta sto Park, opote xtes perasa mia volta na perasei h ora, logo pareas. Apofasisthke na doume tainia kai eimastan metaksy Terminator 3 kai Hulk. Kai ta 2 moufes gia mena, de me endiefere poio apo ta 2 tha vlepa. Ta eura tha ta eskaga anyway, opote epeleksa Hulk pou diarkouse perissoterh ora (138 lepta elege) :P

Opos anefera parapano, den perimena tpt idiaitero kai ayto akrivos eisepraksa. Ontos o Hulk edeixne asteios kai ksenerosa th zoh mou sthn proth metamorfosh. Vevaia den kathgoro tous paragogous, kathos apo ta comics ton theorousa apo tous xeiroterous hroes, poly gamao kets (spiderman rulez :P).

Synopsizontas, poios ENHLIKOS tha plhrone pote gia na dei Hulk? Ti sou kanei to marketing...

Dragonlord
06-09-2003, 13:57
esy.niania nianiania :p

FIXXXER
06-09-2003, 14:30
Ahahahah pige na to dei epeidi itan 138 lepta :PPPP

ManWhoSoldTheWorld
06-09-2003, 15:44
Daksi oute egw imoun fan tou irwa alla afou apofasistike na to doume den perimena na dw mia realistiki tainia.to animation se orismena simia mou fanike pragmati asteio alla se genikes grammes itan prosegmeno borw na pw. pantws to diaskedasa kai se merika simia borw na pw oti i skinothesia me ekseplikse. An dwsate lefta gia na deite to daredevil , deite to.

Buddy Lackey
07-09-2003, 04:10
poios enhlikos anamesa se dio kakes epiloges tha epelege afti pou tha diarkouse perisotero?

BLiTzER
07-09-2003, 11:11
lol.. vasika to skeftomai os ekshs. Dino kapoia lefta TOULAXISTON gia na peraso thn ora mou, an oxi gia na eisprakso kati (to opoio to apokleioume sth sygkekrimenh periptosh). E tespa protimo me ta idia lefta na peraso 2.5 ores para 2 :)

FIXXXER
07-09-2003, 19:28
Ego gelasa giati ki ego to exo kanei, kai tha to xanakana.

aggelhs_rwxamhs
09-11-2004, 11:30
Kria to CD poy ekapsa to DivX