View Full Version : Pws afineis tin kithara sto krebati?
eyeamflesch
30-05-2004, 18:07
Apo tin kali i apo tin anapodi? Exw akousei kai tis 2 epiloges san ti "swsti", opote rwtw edw mpas kai kserei kapoios kai mporei na to eksigisei kiolas.
Apantiseis toy styl "tin kremas ston toixo" na tis apofygete ama mporeite.
Dragonlord
30-05-2004, 20:28
Egc to mpaso opws na'nai to afhnw,alla pio "swsth" moy fainetai mallon h anapodh ka8ws to mpratso den kataponeitai.
apthn isia gia na to 8aymazw to mwrom.
twra an einai swsto h lathos ntano
the time speaking thn exw timwria or8ia sto toixo pantws. :roll:
Panta afhno thn kithara apo thn anapodh, eite einai sto krevati, eite ston toixo, eite opoudhpote. O Dragonlord me kalypse.
Brutally
30-05-2004, 22:26
Anapoda...Em..dld h ki8ara na einai mproumita gia na einai pio relax to mpratso! :spin:
ka8eta senan kanape pou exw k den ka8omai pote
opote akoubaei mono to katw meros
eyeamflesch
31-05-2004, 01:58
ka8eta senan kanape pou exw k den ka8omai pote
opote akoubaei mono to katw meros
pAIZEIS KITHARA RE?
eyeamflesch
31-05-2004, 02:47
baso
emeis den metrame?
dEN TO KSERA. AKOU RIC FIERABRACCI.
Chopped In Half
31-05-2004, 12:28
ΑΝΑΣΚΕΛΑ
chris_boss
31-05-2004, 12:58
to mpaso anapoda gia na min kataponeitai to mpratso alla kai gia na min 3ekourdizei
Ego pali den tin afino pote sto krevati, giati exo vasi kai paei panta ekei...
The_Painless
31-05-2004, 13:30
to mpaso anapoda gia na min kataponeitai to mpratso alla kai gia na min 3ekourdizei
Same εδώ όταν έκανα μπάσο. Και λόγω μεγαλύτερου μπράτσου είναι και πιο ευαίσθητο, αλλά κατά τον καθηγητή, και με τις κιθάρες το ίδιο πρέπει να γίνεται. Και μέσα στη θήκη, αν την αφήσεις κάτω, ανάποδα πρέπει να το έχεις.
psychotron
31-05-2004, 16:47
α δ ο π ά ν α
GhostInTheRuins
31-05-2004, 18:58
Egw me evlaveia kai sinithws me tis xordes pros ta epanw logo floyd...
Twisted_Bassist
31-05-2004, 19:51
egw to basso to afinw broumita cuz alliws stavwnei i tastiera kai plrwnw gia service..kai pada se thermokrasia domatiou
P.S. polloi bassistes edew mesa???ti ginete??? megalwneis to eidos mas?
eyeamflesch
31-05-2004, 20:06
egw to basso to afinw broumita cuz alliws stavwnei i tastiera kai plrwnw gia service..kai pada se thermokrasia domatiou
mPROUMITA ME TIS XORDES STA METAKSWTA SENTONIA? GIATI NA STRABWSEI AN TI BALEIS ANAPODA, EKSIGA NTE.
GhostInTheRuins
31-05-2004, 23:54
kai pada se thermokrasia domatiou
Giati paizei kapoios to krevati na to exei ektos dwmatiou???
Jeditraitor
01-06-2004, 12:59
opws nanai
egw to afhnw etsi wste na fainontai oi xordes (kanonika dhladh) alla se mia xamhlh poly8rona opou den akoumpa ka8olou to bratso alla sthrizetai sto "swma" (wtf..)
Twisted_Bassist
01-06-2004, 23:05
mPROUMITA ME TIS XORDES STA METAKSWTA SENTONIA? GIATI NA STRABWSEI AN TI BALEIS ANAPODA, EKSIGA NTE.
prwtapola egw den ipa sta metaksota sendonia :) defterwn enow to bass broumita giati an to valeis anaskela kata tin apopsi mou pada epeidi sta klidia exei mia klisi isws skevrwsei ligo i tastiera...padws egw pou piga meta apo 6 mines to basso mou ixes fovero problima ksekourdismatos stis psiles kai mou ipe to pedi na prosexw pws to afinw
thermokrasia domatiou ine 20-23 vathmoi...
eyeamflesch
01-06-2004, 23:13
[quote="Twisted_Bassist":22fu9l5e]egw to basso to afinw broumita cuz alliws stavwnei i tastiera kai plrwnw gia service..kai pada se thermokrasia domatiou
prwtapola egw den ipa sta metaksota sendonia :) defterwn enow to bass broumita giati an to valeis anaskela kata tin apopsi mou pada epeidi sta klidia exei mia klisi isws skevrwsei ligo i tastiera...padws egw pou piga meta apo 6 mines to basso mou ixes fovero problima ksekourdismatos stis psiles kai mou ipe to pedi na prosexw pws to afinw
thermokrasia domatiou ine 20-23 vathmoi...[/quote:22fu9l5e]
Den katalabainw re mastora to simeio pou les oti tha skeBrwsei i tastiera. Mporeis na to eksigiseis aFto pws ginetai (de se ti lew)?
Twisted_Bassist
01-06-2004, 23:17
tha se pw sto IRC
To kalitero einai na einai panta mesa sti thiki, kata protimisi valitsa skliri, opote den iparxei kanena provlima. Toulaxiston auto kanw kai gia tis duo. Genika, exw akousei -de 3erw gia poio logo akrivws- oti kalitero einai na tin afinei kaneis anapoda. Episis, den einai kalo na ti stirizeis ka8eta se toixo giati iparxei periptwsi na skeurwsei to mpratso. Gia auto to logo iparxoun ta stand. Autia...
Meyaleleth
20-06-2004, 13:32
hm..den syni8izw na afhnw to mpaso sto krevati, alla mesa sth 8hkh tou.Alla otan 8a tyxei na to akoumpisw 8a ne me ta tasta pros ta katw. :)
silencerius
20-06-2004, 13:45
To kalitero einai na einai panta mesa sti thiki, kata protimisi valitsa skliri, opote den iparxei kanena provlima. Toulaxiston auto kanw kai gia tis duo. Genika, exw akousei -de 3erw gia poio logo akrivws- oti kalitero einai na tin afinei kaneis anapoda. Episis, den einai kalo na ti stirizeis ka8eta se toixo giati iparxei periptwsi na skeurwsei to mpratso. Gia auto to logo iparxoun ta stand. Autia...
anapoda einai kalitero eidika ama exeis bolt on giati apofeugeis tin piesi sto mpratso. an exeis neck-thru i set neck den nomizw na poly paizei simasia
episis den akoumpane ta kleida pouthena, ara den ksekourdizete
egw tin afinw mesa se mia gigbag pou xw i opoia exei eidiko maksilari gia to mpratso
Meyaleleth
20-06-2004, 14:48
wraios!
egw to afhnw etsi wste na fainontai oi xordes (kanonika dhladh) alla se mia xamhlh poly8rona opou den akoumpa ka8olou to bratso alla sthrizetai sto "swma" (wtf..)
AAAAAAuto!
Ap thn anapodh dld me thn plevra pou einai oi xordes na akoumpaei sto krebati,gia na mh skebrwnei