View Full Version : Ian Anderson!
DrButcher
29-05-2004, 16:42
o Ian Anderson tha dwsei 2 sinaulies sthn Ellada me simfwnikh orxistra!
10 kai 11 Septemvriou sto theatro Likavitou kai sto theatro Ghs antistoixa
:worship:
The_Painless
29-05-2004, 17:03
Καύλα. Το είπα και στη μαμά μου και χάρηκε και θα πάμε :) Γαμάτη φάση ακούγεται!
marianna2525
01-06-2004, 12:00
Γιατί οι καλύτερες συναυλίες γίνονται Ιούνιο και Σεπτέμβριο και τις χάνω λόγω εξεταστικής; :(
eyeamflesch
01-06-2004, 13:23
Γιατί οι καλύτερες συναυλίες γίνονται Ιούνιο και Σεπτέμβριο και τις χάνω λόγω εξεταστικής; :(
Spoudazeis akoma? :D
marianna2525
02-06-2004, 10:31
Στις εξετάσεις υπάρχουν επιτηρήσεις, οπότε δεν έχω πολλά περιθώρια κοπάνας δυστυχώς... :(
eyeamflesch
02-06-2004, 14:46
Στις εξετάσεις υπάρχουν επιτηρήσεις, οπότε δεν έχω πολλά περιθώρια κοπάνας δυστυχώς... :(
E, ntaks, omws den mporeis na pas se ena live to bradaki?
necropethamenos
02-06-2004, 14:47
patra-athina, x wres
necropethamenos
02-06-2004, 14:48
Kapoios eimai idi ekei.
eyeamflesch
02-06-2004, 16:01
patra-athina, x wres
Nai, ntaks, alla ama, pes twra, paizan oi Manowar de tha ti dienyes tin apostasi?
necropethamenos
02-06-2004, 16:11
[quote="marianna2525":1bi23dep]Γιατί οι καλύτερες συναυλίες γίνονται Ιούνιο και Σεπτέμβριο και τις χάνω λόγω εξεταστικής; :(
patra-athina, x wres
Nai, ntaks, alla ama, pes twra, paizan oi Manowar de tha ti dienyes tin apostasi?[/quote:1bi23dep]
Nai, kai gia ton anderson episis
eyeamflesch
02-06-2004, 16:27
[quote="eyeamflesch":2afrw0d2][quote="marianna2525":2afrw0d2]Γιατί οι καλύτερες συναυλίες γίνονται Ιούνιο και Σεπτέμβριο και τις χάνω λόγω εξεταστικής; :(
patra-athina, x wres
Nai, ntaks, alla ama, pes twra, paizan oi Manowar de tha ti dienyes tin apostasi?[/quote:2afrw0d2]
Nai, kai gia ton anderson episis[/quote:2afrw0d2]
Sta logia mou erxesai mastora.
marianna2525
03-06-2004, 11:27
@eyeamflesch
Όταν έχεις απογευματινή επιτήρηση τη μέρα της συναυλίας ή πρωινή επιτήρηση την επομένη της συναυλίας, είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις τη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα μετ' επιστροφής. :(
The_Painless
01-09-2004, 18:56
Το επαναφέρω γιατί πλησιάζει η ώρα. Θα έρθει κανείς; Επίσης ξέρετε πόσο τα εισιτήρια;
Kveldssanger
01-09-2004, 18:59
Εγώ δε μπορώ έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα.. Παρασκευή γράφω 6 το απόγευμα... :?
Kveldssanger
01-09-2004, 19:12
35e είναι το εισιτήριο πάντως...
chris_boss
01-09-2004, 23:37
ou to skeftomoun simera. mallon nai
\m/
The_Painless
02-09-2004, 02:44
Ah thanks Kveld. Κι εγώ μέσα 100% με το μαμάκι μου :pink:
Magellan
02-09-2004, 02:57
exete gia brisoules logoi bouna raxoules
gamw tin eksetastikh gamw gamw gamw....(oxi tipota allo einai ta teleutaia gia ptyxio)
@pain: elpizw na min se piasoun tipota treles kai petas ksirous karpous sto kosmo
The_Painless
02-09-2004, 03:00
Όχι ρε, δεν πετάω αδιακρίτως 8)
Άντε, δε θα έρθει κανείς άλλος;
ManWhoSoldTheWorld
02-09-2004, 03:17
tha ithela na erthw alla ektos apo to locomotive breath de kserw allo kommati.
necropethamenos
02-09-2004, 09:16
apokleietai na MIN eimai ekei. APOKLEIETAI omws.
necropethamenos
02-09-2004, 09:17
tha ithela na erthw alla ektos apo to locomotive breath de kserw allo kommati.
den exei kammia simasia. den einai malakes xevimetallades pou prepei na ksereis ta kommatia. Tha pas kai tha EFXARISTITHOUN t'aftia sou EMPNEFSI.
den einai malakes xevimetallades pou prepei na ksereis ta kommatia.
olo malakies
necropethamenos
02-09-2004, 09:35
den einai malakes xevimetallades pou prepei na ksereis ta kommatia.
olo malakies
it was a joke.
Chopped In Half
02-09-2004, 09:47
γι' αυτό δε γέλασες;
marianna2525
03-09-2004, 11:31
Άντε, δε θα έρθει κανείς άλλος;
Αν κάποιο καλό κορίτσι μού βγάλει εισιτήριο...
The_Painless
03-09-2004, 11:50
Θα σου βγάλει σήμερα. Don't worry 8)
Ανυπομονώ. Αν είναι όπως το έχω φανταστεί, θα πρόκειται για μοναδική φάση :)
Chopped In Half
03-09-2004, 16:17
χιχι θα πάω τελικά (εδώ θεσσαλονίκη enwhte).
θα χρειαστούμε συναυλιοδάνειο πάντως απ' ότι φαίνεται.
ManWhoSoldTheWorld
03-09-2004, 18:59
<RoCkOuLa> re seis o drummer twn jethro tull ekane allagh fyloy?
O keybordistas sigekrimena. To kserate?
David Palmer is now Dee
JonOliva
05-09-2004, 01:04
Alitheia ekane allagh fulou? Tha nai polu asxhmh gunaika :D
Telospanton o Ian tha nai korufaios kai opoios den paei arga h grhgora tha to metaniosei :P Kai tha nai oraia pou einai sto lukavhto giati persu jethro tull sto hrodeio de mporouses na to xareis apo tosh apostash to koino apo th skhnh. Nomizes oti tha vgei o ntalaras :p Kai htan gamath sunavlia kata th gnomh mou
<RoCkOuLa> re seis o drummer twn jethro tull ekane allagh fyloy?
O keybordistas sigekrimena. To kserate?
David Palmer is now Dee
Nai to kserame
Mitsmann
05-09-2004, 02:50
Telika tha paw kai gw.... Gamw tha nai kai to xerw....apla den htan sigoyro oti tha mai athina....
phra to eishthrio omws kai twra tha mai thelw de thelw xexexe
ante tha ta poyme ekei ER-ades moy!
I got my ticket yesterday...
I'll be there, as well!Splendid!
Pantws ypenthymizw, oti tous tull tous eixame dei sto hrodeio me 12 eurw.
Alla de variesai! kai mono gia tin orxistra a3izoun ta 35 re pousti!!!Tha einai gamw!!
The_Painless
08-09-2004, 10:57
Χμ, άτομα που πήγαν προχθές (νομίζω) Αρβανιτάκη στο Λυκαβηττό, έφυγαν από το κρύο. Η Αρβανιτάκη έτρεμε και της πέταγαν μπουφάν (lol) και ακόμη και κάτι φίλοι της μάνας μου που την είχαν ψιλιαστεί τη φάση και πήγαν με μάλλινα και μπουφάν, το δάγκωσαν και την έκαναν. Σήμερα και αύριο λέει δε θα είναι τόσο χάλια, αλλά παρασκευή πάλι τα ίδια. Οπότε όσοι πάτε (-με)... well, καμια κουβέρτα δε θα ήταν κακή ιδέα :?
Γμτ, θυμάμαι συναυλία Λυκαβηττό, στην οποία είχαμε φρικάρει με το κρύο, παρότι κατά τη διάρκεια της μέρας έκανε ζέστη. Τέλος πάντων, ας λάβουμε τα μέτρα μας και βλέπουμε.
marianna2525
08-09-2004, 11:20
Θα μας ζεστάνει ο Ian :P
Αν πάμε με κουβέρτες, τότε too old to rock'n'roll...
Kveldssanger
08-09-2004, 11:44
Δεν καταλαβαίνουμε εμείς από κρύο (yeah right)... Θα μας ζεσταίνουν τα μεταλλικά μπλουζάκια που θα φοράμε...
Πάντως, και χτες που βγήκα σχετικά αργά έξω, μια σχετική ψυχρούλα την είχε... Οπότε φαντάζομαι ότι καμιά ζακέτα δεν θα αποδειχτεί κακή ιδέα...
ManWhoSoldTheWorld
08-09-2004, 19:07
e paidia.kante mia sinopsi parakalw gia ti sinavlia pote kai pou einai (stin athina) kai an exei simfwniki orxistra giati psaxnw pantou kai de vriskw plerofories (nai twra mou irthe na paw.)kai an kserei kaneis an exei meinei ticket.
Kveldssanger
08-09-2004, 19:09
Dragonlord
11-09-2004, 02:49
Και γαμώ.
chris_boss
11-09-2004, 02:55
τι λες
The_Painless
11-09-2004, 03:31
Ωραία ήταν. Χάιλαϊτ Aqualung και Budapest. Και My God. Φοβερές εκτελέσεις. Άλλο χάιλαϊτ, η μάνα μου να έχει σηκωθεί με μια φίλη της και να κάνουν κάτι σαν χεντμπάνγκινγκ για προχωρημένες ηλικίες. Επίσης, τα μεταλλάκια μπροστά μας... χμ...
Ένιγουεϊ, ακόμη κι αν καθόταν να μας κοιτάζει ο τύπος, ωραία θα ήταν. Μοναδική μαλακία, το γεγονός ότι το δαγκώσαμε απίστευτα.
Kveldssanger
11-09-2004, 03:38
Επίσης, τα μεταλλάκια μπροστά μας... χμ....
Τα οποία πραγματικά έπρηζαν αρχίδια όταν δεν καταντούσαν γελοία...
Κατά τ' άλλα πολύ όμορφη συναυλία, με αρκετά περίεργο setlist αλλά με μερικές ονειρικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών (ειδικά του Aqualung)... Επίσης Bouree απόλαυση και Budapest συγκίνηση...
Α, έκανε κρύο...
Dragonlord
11-09-2004, 04:42
Επίσης, τα μεταλλάκια μπροστά μας... χμ...
..είχαν έρθει για kapoio_pio_poiotiko_headbanging.
Mitsmann
11-09-2004, 10:20
ΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ.
αυτα ηταν λοιπον... Υπεροχο τελειωμα μιας μερας που ηταν ο ορισμος του απολυτου τρεξιματος... Αφου εκανα την υποθεση ντερμπυ ( 9:10 Ομονοια, 9:27 εξω απ το Θεατρο χωρις εισητηριο που το χε μεσα ο Ταβερν ) μπηκα μεσα βρηκα την καρεκλιτσα μου προλαβα να χαιρετισω Κρισμπορφιν Τσαιλντς και Αλαιες ενω απο παντου τριγυρω ακουγονταν φωνες που με χαιρεταγαν χωρις εγω να καταλαβαινω το σοου αρχισε...
Ο,τι και να πω ειναι ελαχιστο. Δεν ειμουν ποτε ο μεγαλος Jethro φαν η κατι τετοιο αλλα πραγματικα υποκλινομαι....Να ναι καλα ο ανθρωπος να τον ξαναδουμε καποτε... Απιστευτα συναισθηματικη μουσικη απο εναν απιστευτο ανθρωπο... Και φυσικα τις καλυτερες ατακες που ακουσα ποτε απο ανθρωπο σε σκηνη. Και που μαλλον ειναι οι καλυτερες που θ ακουσω ποτε...
Στο διαλειμματακι λοιπον (ετσι για να γινει πιο ποιοτητα το ζητημα) βρηκα τον κεντρικο πυρηνα των καμμενων... Κβελντ, Ντραγκονλορντ και Ντραγκονλορντες, Κουολεμα και Μαριαννα2525 (ΣΟΡΡΥ ΣΟΡΡΥ νομιζω πως χαιρετησα ψυχρα, αλλα μολις τωρα καταλαβα ακριβως οτι εισουν εσυ, γαμημενο νετ, χαχαχα) καθονταν στις καρεκλιτσες τους εχοντας δαγκωσει οτι ειχε ο καθεις προχειρο απ το κρυο... εχοντας την Θερμικη μου ΜΜ στολη με ενσωματωμενα μικροιοντικα καλοριφερ και μικρες σωληνωσεις ατμου σε καιρια σημεια του σωματος μου περασα ευκολα το βραδακι σε αντιθεση με τους παγωμενους και ουχι καμμενους (προφανως σικ) μεταλλαδες οι οποιοι επιστρατευσαν αθλητικες ζακετουλες κρυβοντας τις Αρκτουρους μπλουζιτσες τους και κρυωναν ασυστολα... η στολη μου βεβαια σκιστηκε λιγο κατω απ τον ωμο ( :cry: :cry: :cry: ) αλλα παραπλευρες απωλειες...
Κορυφη τα Budapest, Aqualung, Locomotive Breath, το Bourre, το αλλο που ειπε ο Ιαν οτι το κανανε φλαμενκο στυλ (ειμαι ασχετος και δε ντρεπομαι γι αυτο) και οτιδηποτε ελεγε αναμεσα στα τραγουδια.....
Επισης η ορχηστρα Θεσσαλονικης αν δε με προδωσε η μυωπια μου, εχει καλα γκομενακια που χειριζονται πολυ ωραια τα οργανα.
marianna2525
13-09-2004, 11:05
Too cold to rock'n'roll (ακόμα κρυώνω...).
Αν και έπαιξε αρκετά από 70'ς, περίμενα μερικές ακόμα πιο κλασικές ροκιές, έτσι για να ζεσταθούμε.
Ευτυχώς που τα σκυλάκια του Αγίου Βερνάρδου μάς έδωσαν λίγο αλκοόλ στη φάση too cold to die. :P
Δεν ξαναλέω μεγάλη κουβέντα (απλά θα τρώω μεγάλη μπουκιά).
Let's go living the past.
chris_boss
13-09-2004, 13:06
Εγώ, πάντως, πιο πολύ ευχαριστήθηκα τα πιο νέα κομμάτια παρά τα 70s των JT.
an kykloforisei pantws se cdaki afti i periodeia tha to agorasw xalara.
kai o florian gamatos(thymaste epwnymo??). Otan i ilektriki exwne panw apo ta symfwnika meri, 3exnaga kai to kryo kai pou vriskomane...mou eferne sto nou kati apo pitrelli sto dead winter dead. Ikanotatos...apo jazz/flamengo mexri yperixitika solo travi3e. Poly wraia!!
ta highlights ta eipane