Log in

View Full Version : Kayo Dot

Buddy Lackey
26-05-2004, 20:11
ti einai?
kapou diavasa oti thimizoun GYBE
peite

Kveldssanger
26-05-2004, 20:17
Είναι το σχήμα που δημιουργήθηκε μετά την διάλυση των Maudlin of the well. Δεν έχω ακούσει, αλλά από περιγραφές έχω καταλάβει ότι μοιάζουν με μια μη-metal εκδοχή των ΜotW. Οι δε ΜotW έκαναν κάτι κοντινό με αυτό που προσπαθούν να κάνουν οι Opeth, απλά πολύ καλύτερα και πολύ πιο ουσιαστικά progressive... Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα album... Δε νομίζω να είναι πολύ κοντά στον ήχο των GYBE πάντως... Αν πέσει τίποτα στα χέρια μου θα επανέλθω...

Buddy Lackey
26-05-2004, 20:19
Poio Maudlin of the Well album na parw?

Kveldssanger
26-05-2004, 20:20
Α... Και όσοι δε το έχουν κάνει, ας ακούσουν τα Bath και Leaving Your Body Map των MotW...

Kveldssanger
23-07-2004, 11:16
Τελικά το άκουσα το album... Όντως φαίνεται ότ εδώ οι τύποι προσπαθούν να προσεγγίσουν τον post-rock ήχο, αν και υπάρχουν αρκετές αναφορές στο παρελθόν τους... Το πρόβλημα είναι ότι, εμένα τουλάχιστον, κάτι δε μου κολλάει εδώ... Οι συνθέσεις μου φαίνονται υπερβολικά "αφηρημένες" και τις περισσότερες φορές δεν οδηγούν κάπου, πέρα από το να έχουν τις κλασσικές εναλλαγές μελωδικό σημείο/δυνατό σημείο που χαρακτηρίζουν κατά κάποιον τρόπο το post-rock... Δε ξέρω τι ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν, να γίνουν πιο μελωδικοί, να φανούν πιο avant-garde ή απλά ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό, αλλά μάλλον δε τους βγήκε... Το album δεν είναι σε καμιά περίπτωση άσχημο, περιέχει ωραία μουσική σε πολλά σημεία, απλά δε νομίζω να ενθουσιάσει όσο τα albums των ΜοΤW π.χ. Τέλος πάντων, θα δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια...

Buddy Lackey
23-07-2004, 18:17
vasika meta to maudlin psilo-sok, tha psaksw sigoura na parw to album twn Kayo Dot. Diavasa kai kati kritikes kai mou fainetai pws tha maresei akoma perissotero (elpizw toulaxiston). Kala pane ta agorastika riska teleytaia, so ..
Fysika ta magazia sthn Ellada koimountai

Amnesiac.
24-07-2004, 01:13
pare mogwai.

Kveldssanger
24-07-2004, 01:16
pare mogwai.

Πολύ καλύτερη επιλογή...

Buddy Lackey
24-07-2004, 01:17
ok. poio ?

Amnesiac.
24-07-2004, 01:21
xm to rock action mallon einai to kalytero-album-gia-na-ksekiniseis

proswpika to agapimeno mou einai to come on die young alla kai to happy songs for happy people einai para poly kalo.

pare rock action.

prepei nanai kai psiloftino sto metropolis.

cybernaut
19-05-2009, 15:54
pare to BATH twn maudlin of the well