PDA

View Full Version : Atrocity - Atlantis

AfterForever
26-05-2004, 14:41
"One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war,
five Germans are ATROCITY!"
:lol:
Δεν είχα ακούσει ποτέ αλλά μου είπαν ότι γενικά πήρε πολύ καλές κριτικές και το αγόρασα.
Death - Black με κάποια gothic στοιχεία, με κύρια θεματολογία (όπως υποδηλώνει και το όνομα του δίσκου) την Ατλαντίδα και μυθολογικά στοιχεία γενικότερα, μπορώ να πω ότι είναι γαμάτος δίσκος :) Πολλά πλήκτρα συμπληρώνουν τη μουσική, πολλές εναλλαγές σε φωνητικά (black-death) και γενικότερα ποικιλία.
ΥΓ. Από τα προηγούμενα έχετε ακούσει τίποτα; :?

necropethamenos
26-05-2004, 14:57
Yparxoun akoma aftoi?

To pio klassiko tous album itan to Blut pou proswpika de mporw na pw oti me trellane kiolanes!

Kveldssanger
26-05-2004, 15:24
Στα προηγούμενα album μάλλον εντελώς "ατμοσφαιρικοί" ήταν, έκαναν και εκείνο το δίσκο με τις διασκευές στα 80's pop χιτάκια και πούλησαν πολύ, αλλά αδιάφοροι μου ακούγονται προσωπικά... Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι περίεργος για την επιστροφή στα ψιλοκάφρικα στοιχεία και θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω το καινούριο... Λογικά, αν σου αρέσει ο ήχος, και από ότι φαίνεται σου αρέσει, δε θα χάσεις τίποτα να τσεκάρεις καμιά προηγούμενη δουλειά τους...

After Dark
27-05-2004, 14:17
To Werk 80 me tis diaskeyes einai o,ti kalytero exoun vgalei. 8) Pera apo thn plaka,to diskaki einai kalo alla mallon apoprosanatolismeno giati exei enan axtarma diaforwn eidwn metal kai sta dika mou aytia akougetai sa syllogh tragoudiwn.Polla shmeia thymizoun Atrocity twn 2 prwtwn album p.x.(=kafrila).Thelei arketa akousmata akoma.