View Full Version : Goustarete to eksis na ginei?
eyeamflesch
26-05-2004, 03:35
Na ixografei o katheis tracks sto pisi me to organo tou, na to postarei edw san mp3 kai meta an kapoios allos thelei na parei mesw e- or s-mail to track kai na paiksei panw tou. Meta to kalokairi elpizw na mporw na ixografw tympana sto pisi opote kai tha kamnw tin prwtim apopeira. Mexri tote mporeite na kratisete aFto to thread zwntano kai klwtsaei me to na arxinisete eseis ti fasi.
Tzast stei xebi.
The Butcher
26-05-2004, 03:37
gamaei i idea
StationEleven
26-05-2004, 03:41
gamaei ontws alla den exw mhxanhma hxografishs sto pc
peite mou kana programa na synesw estw to mic na balw vocalidia
Solo Carriera
26-05-2004, 03:46
<xarntkor> YURUSHI, na kanw reply na pw "wraia idea" h mpa?
<YURUSHI> xarntkor kane reply "Ksyda eisai theos kai gamas ingloo"
<YURUSHI> kai episis graFse
<YURUSHI> EDIT: oi eksimwoi exoun panw apo 100 lekseis gia to xioni
<xarntkor> xm
<xarntkor> na kanw paste auto to log?
<YURUSHI> xarntkor min to kaneis paste to log giati tha fanw yperoptis kai tha pesoun oi pwliseis tou 3plou mas live dvd
<xarntkor> YURUSHI, egine.
Na ixografei o katheis tracks sto pisi me to organo tou, na to postarei edw san mp3 kai meta an kapoios allos thelei na parei mesw e- or s-mail to track kai na paiksei panw tou. Meta to kalokairi elpizw na mporw na ixografw tympana sto pisi opote kai tha kamnw tin prwtim apopeira. Mexri tote mporeite na kratisete aFto to thread zwntano kai klwtsaei me to na arxinisete eseis ti fasi.
Tzast stei xebi.
Apo pou na tin pires arage tin idea..???? :P
http://www.geocities.com/opethtribute/
eyeamflesch
26-05-2004, 09:31
Tzast stei xebi.
Tetoiou eidous synergasies ginontane prin kan esy kegw mporoume na exoume internet, mesw s-mail (thymamai kati arxaia flyers :P ). Ennoeitai oti de diekdikw dafnes gia tin pio prwtotypi idea, alla oxi kai oti tin pira apallou (kapou sygkekrimena dil). Tespa, keep it up y'all.
necropethamenos
26-05-2004, 09:33
malaka best idea ever.
ypergamati
public domain syntheseis
EPOS
Tzast stei xebi.
Tetoiou eidous synergasies ginontane prin kan esy kegw mporoume na exoume internet, mesw s-mail (thymamai kati arxaia flyers :P ). Ennoeitai oti de diekdikw dafnes gia tin pio prwtotypi idea, alla oxi kai oti tin pira apallou (kapou sygkekrimena dil). Tespa, keep it up y'all.
Ksekolla re sy plaka ekana!
Pragmati einia kali i idea sou peri kommatiwn forum.
Salonica den eisai? Otan gyrisw se kana mina mporoume na kanonisoume oi ERades na vgoume gia kammia mpyra kai na to syzitisoume to thema kai apo konta! :wink:
Kai opws eipes...
STAY HEAVY! :twisted:
eyeamflesch
26-05-2004, 10:03
Tzast stei xebi.
Ksekolla re sy plaka ekana!
Pragmati einia kali i idea sou peri kommatiwn forum.
Salonica den eisai? Otan gyrisw se kana mina mporoume na kanonisoume oi ERades na vgoume gia kammia mpyra kai na to syzitisoume to thema kai apo konta! :wink:
Kai opws eipes...
STAY HEAVY! :twisted:
Ama eimai edw, sure.
PainOfSalvation
26-05-2004, 10:09
An kanonisete pe te
GhostInTheRuins
26-05-2004, 15:06
Emena pali den me vriskei simfono h idea. Proswpika tha ithela otan o alos akousei kati diko mou na einai kalo doulemeno ap'olh thn mpanta kai kala ixografimeno. Alliws den tha einai etsi opws thes...
Twisted_Bassist
26-05-2004, 15:21
egw pou exw iperkavlwsei me tin idea alla den exei i karta ixou mou mic input gia na grapsw bass.....den borw na grapsw genika ixous sto pc...ti na kanwwwwwwwwwwwwwwwww????? i'm so saaaaaaaad kai ithela na valw to bass
eyeamflesch
26-05-2004, 15:54
Emena pali den me vriskei simfono h idea. Proswpika tha ithela otan o alos akousei kati diko mou na einai kalo doulemeno ap'olh thn mpanta kai kala ixografimeno. Alliws den tha einai etsi opws thes...
o SKOPOS DEN EINAI NA BGEI OPWS THES ESY I EGW. O KATHENAS GRAfEI TO TRACK TOU KAI OSOI THELOUN TO PERNOUN KA TOU ALLAZOUN TA MATIA. MPOREI TO IDIO ARXIKO TRACK NA KATALIKSEI NA XEI 700 EKTELESEIS
HattoriHanzo
26-05-2004, 20:19
kante kati kalytero. sthste 2-2 3-3 4-4 ktl apo ena tragoudi o ka8enas kai panw se afto na doulevete. kai o ka8eis me enan paragwgo hxolhpth ktl.
Twisted_Bassist
26-05-2004, 21:48
olo eksipnadoules...
egw to prob me tin ixografisi to elisa..tha ixografw sto daskalopoulos stuidoz ;)
thx jimid :)
GhostInTheRuins
26-05-2004, 21:59
Me liga logia opoios exei riff pou den exei ti na ta kanei h den mporei na ta ekseliksei na ta postarei gia na tous allazoume ta petala...
olo eksipnadoules...
egw to prob me tin ixografisi to elisa..tha ixografw sto daskalopoulos stuidoz ;)
thx jimid :)
:P :P :disco:
Twisted_Bassist
26-05-2004, 22:41
ghost in the ruins na se dw ti tha les an vgei kati kalo!
StationEleven
26-05-2004, 23:16
ante anebaste tpt na balw vocals leme
Twisted_Bassist
26-05-2004, 23:42
s11 akousa to promo sas....to sufering ine ok...alla to pain GAMAEI..bravo re!!! i'll be your supporter
GhostInTheRuins
26-05-2004, 23:47
ghost in the ruins na se dw ti tha les an vgei kati kalo!
Den eipa oti den paizei na vgei kati kalo. Mporei na vgei kai makari pragmatika. Tha to xarw polu...
StationEleven
26-05-2004, 23:52
s11 akousa to promo sas....to sufering ine ok...alla to pain GAMAEI..bravo re!!! i'll be your supporter
thanx dude
katebase kai ta alla ta samplerakia apo ta nea tracks an de bariese
katwrimos
27-05-2004, 00:18
over my dead body bitch
EGO eimai o supporter tous kai mono ego
StationEleven
27-05-2004, 00:32
groupie 8es na peis 8)
necropethamenos
27-05-2004, 09:26
Loipon epi tou thematos.
Proteinw to eksis. Kat'arxin na vroume enan koino xwro na anevazoume ta kommatia. Episis na mi mporoun 2 atoma TAFTOXRONA na peirazoun ena kommati, outws wste kathe fora pou kapoios to peirazei na allazei version.
Exw ena imiteles rait naou. Voithiste me to POU tha ta anevazoume (kapoion ftp server fantazomai) kai to exete amesa :)
Pantws prin arxisei otidipote na kserete oti den tha einai aplo... In fact tha einia arketa dyskolo na ginei. Prwt'ap'ola kapoios prepei na ftiaksei to clicktrack gia to song, meta na to parei o drummer kai meta na oi ypoloipoi. Gia recording tips kai genika gia na paroume mia idea tha sas ksanaparapempsw sto www.geocities.com/opethtribute (http://www.geocities.com/opethtribute) opou leei polla xrisima pragmata. Check it out kai apofanthite. :wink:
necropethamenos
27-05-2004, 13:50
Vasika einai poly efkolo arkei na thespisoume kapoia standards.
Oloi tha doulevoume se kapoio multitrack programma profanws. Opote nomizw oti prepei na kanoume afto:
Kapoios grafei ti vasi tou kommatiou. Sti xeiroteri periptwsi as exei valei drum machine. An einai tha to antikatastisei o drummer meta. EKTOS kai an graftoun ta drum parts prwta (an kapoios exei ti dynatotita). Telos pantwn, aftos pou exei ARXISEI to kommati tha krataei kai ti multitrack morfi tou.
Tha anevazei ena mp3 tou kommatiou kapou.
O epomenos pou katevazei to mp3 tha thelei na symplirwsei kati. Aftos tha kanei import to mp3 sto programma tou kai tha grafei ta epipleon kanalia pou thelei. Meta tha kanei export MONO ekeina ta kanalia (symperilamvanontai kai oi kenoi xronoi gia sygxronismo), tha ta metatrepei se mp3 kai tha ta stelnei se afton pou krataei to multitrack tou kommatiou. Ekeinos tha kanei mia proxeiri miksi kai tha anevazei tin epomeni ekdosi tou kommatiou se mp3.
Kai paei legontas.
Tin teliki miksi tha tin kanei aftos pou to arxise i meta synennoisews kapoios allos.
Ksexasa kati?
Den vriskomaste oloi mazi kapou lew egw na paiksoume.... Pio aplo tha'nai! :P
Sovara twra... Poio tragoudi tha grapsoume? As akousoume merikes protaseis kai meta na kanoume ena poll gia na apofasisoume.
necropethamenos
27-05-2004, 15:15
Ti ennoeis pio tragoudi???
Kapoios tha arxisei ena diko tou kai meta oloi tha to eksellisoume ligo ligo.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
My bad... Nomiza oti tha grafame diaskeui....
An kai mporoume na to kanoume kai auto...
necropethamenos
27-05-2004, 15:30
e den einai to idio endiaferon
An kataferoume na kanoume kati tetoio tha einai gamato. Se prwto stadio mporoume na anevazoume idees, riffs ktl. wste na exoume mia idea kia katopin vlepoume pws ekselisetai to 8ema. Apla, prepei na vre8ei xwros gia uploading. Paizei paketo pantws me to 8ema ixografisis, giati xreiazetai psilokalo mixanima, enw stantar 8a ipar3ei kai provlima me tous sigxronismous.
necropethamenos
27-05-2004, 16:13
An kataferoume na kanoume kati tetoio tha einai gamato. Se prwto stadio mporoume na anevazoume idees, riffs ktl. wste na exoume mia idea kia katopin vlepoume pws ekselisetai to 8ema. Apla, prepei na vre8ei xwros gia uploading. Paizei paketo pantws me to 8ema ixografisis, giati xreiazetai psilokalo mixanima, enw stantar 8a ipar3ei kai provlima me tous sigxronismous.
oi xyma idees de prosferoun kati (lew egw).
xwros tha yparksei sto anorimoi.com apo to apogioma kai meta.
an to kanoume opws anefera prin tha einai kai efkolo apo xwro, giati tha metakinountai mono ta aparaita mp3 kai oxi ola ta tracks mazi kai synexeia.
Me ena mixanima pentium 3 kaneis douleia. Me pentium 4 petas. Ama thes vevaia kana cubase SX ntaks, thes kalo. Alla gia tous ftwxous yparxei kai to voyetra Digital Orchestrator.
Apo tin alli eimai sigouros oti opoios endiaferetai gia ti fasi exei idi frontisei na mporei na grapsei sto pc tou.
Twisted_Bassist
27-05-2004, 21:29
egw lew gia na doume pws tha doulepsei na graspoume prwta mia diaskevi...to metropolis pt.1 as poume :)
necropethamenos
28-05-2004, 09:47
sigoura. na proslavoume sessionades omws gia na vgei kalo.
katwrimos
28-05-2004, 12:26
necropethamene prin postareis riff dosta mou na ta akouso, mporei na enidaferoun emena :evil:
necropethamenos
28-05-2004, 12:46
ama einai tha postarw oloklires domes me drum machine
oxi mono riffs
Twisted_Bassist
28-05-2004, 22:59
padws egw lew oti prepei na kanoume mia diaskevi prwta na doume pws tha doulepsei.....(oxi to metropolis pt.1)
GhostInTheRuins
31-05-2004, 19:02
To Change Of Seasons tote...
:P:P:P
necropethamenos
02-06-2004, 14:03
Eiste mpoufoi giati to thema einai AKRIVWS to na prosthetei opoios goustarei ena kalo simeio.
Ama einai diaskevi ta xwrizoume kai apo prin mias kai KSEROUME idi ti periexetai.
Alla to endiaferon einai to na min kseroume ti periexetai.
StationEleven
02-06-2004, 16:17
egw lew na perasw vocs sto komati sou pou mou steile o katwrimos kai na to postarw sa diko mou sto neo mou one man project :P
necropethamenos
02-06-2004, 16:27
nai alla poio sou esteile?
StationEleven
02-06-2004, 16:33
ena catchy maidenadiko
silencerius
09-06-2004, 07:04
telika tha proxwrisei auto i mpa?
necropethamenos
09-06-2004, 09:30
de gkzerw, apantiste oloi nai i oxi na teleiwnoume
egw lew fysika nai
eyeamflesch
10-06-2004, 21:22
maFto to song ematha na paizw tympana.
The Charon
14-06-2004, 00:18
gmt 8elw kai egw alla den 3erw oute pws na grafw sto pc (auto mporei na vre8ei) alla oute pws ston poutso anevazoun arxeia....
GhostInTheRuins
14-06-2004, 03:21
Na ypothesw omws oti den htan kai to prwto pou evgales oloklhro...
eyeamflesch
14-06-2004, 11:12
Na ypothesw omws oti den htan kai to prwto pou evgales oloklhro...
Paizei.
necropethamenos
14-06-2004, 19:00
loipon
idou to prwto egxeirima
http://anorimoi.dead-inside.org/electricrequiem/electric.mp3
katevaste to kai skiste tou ti mana.
mporeite episis na grapsete ksana pragmata pou periexontai.
px an thelei kapoios mporei na grapsei ena kalytero mpasso kai tha to antikatastisw egw otan mou stilei to mp3 tou mpassou
Episis gia allagi domis, mporeite na epemvete oso thelete, to copy/paste einai oti prepei gia epimikynsi verse kai alles tetoies istorioules.
Gia mena afto pou leipei einai fwnitika, pliktra, kai kanena solo an afksithei i diarkeia (i allagi sti domi pou legame).
Fxaristw. Kali diaskedasi. Keep me informed.
OI ODHGIES :
Oloi tha doulevoume se kapoio multitrack programma profanws. Opote nomizw oti prepei na kanoume afto:
Kapoios grafei ti vasi tou kommatiou. Sti xeiroteri periptwsi as exei valei drum machine. An einai tha to antikatastisei o drummer meta. EKTOS kai an graftoun ta drum parts prwta (an kapoios exei ti dynatotita). Telos pantwn, aftos pou exei ARXISEI to kommati tha krataei kai ti multitrack morfi tou.
O epomenos pou katevazei to mp3 tha thelei na symplirwsei kati. Aftos tha kanei import to mp3 sto programma tou kai tha grafei ta epipleon kanalia pou thelei. Meta tha kanei export MONO ekeina ta kanalia (symperilamvanontai kai oi kenoi xronoi gia sygxronismo), tha ta metatrepei se mp3 kai tha ta stelnei se afton pou krataei to multitrack tou kommatiou. Ekeinos tha kanei mia proxeiri miksi kai tha anevazei tin epomeni ekdosi tou kommatiou se mp3.
Kai paei legontas.
Tin teliki miksi tha tin kanei aftos pou to arxise i meta synennoisews kapoios allos.
Ksexasa kati?
The Charon
14-06-2004, 23:54
loipon
idou to prwto egxeirima
http://anorimoi.dead-inside.org/electri ... ectric.mp3 (http://anorimoi.dead-inside.org/electricrequiem/electric.mp3)
px an thelei kapoios mporei na grapsei ena kalytero mpasso kai tha to antikatastisw egw otan mou stilei to mp3 tou mpassou
Episis gia allagi domis, mporeite na epemvete oso thelete, to copy/paste einai oti prepei gia epimikynsi verse kai alles tetoies istorioules.
Gia mena afto pou leipei einai fwnitika, pliktra, kai kanena solo an afksithei i diarkeia (i allagi sti domi pou legame).
OI ODHGIES :
necropethamenos wrote:
Kai paei legontas.
Ksexasa kati?
kalutera ena backing track , ena chord progression....etoimo tumpana kai bass as grafei o ka8enas oti 8elei .... kai na postarei to clip-mp3 me thn mia , polu fasaria gia to tipota etsi , ase pou den pezei na exei antapokrish,grapse , steile , mix , mlks mlks
ena aplo backing track
necropethamenos
15-06-2004, 00:11
loipon
idou to prwto egxeirima
http://anorimoi.dead-inside.org/electri ... ectric.mp3 (http://anorimoi.dead-inside.org/electricrequiem/electric.mp3)
OI ODHGIES :
necropethamenos wrote:
Kai paei legontas.
Ksexasa kati?
kalutera ena backing track , ena chord progression....etoimo tumpana kai bass as grafei o ka8enas oti 8elei .... kai na postarei to clip-mp3 me thn mia , polu fasaria gia to tipota etsi , ase pou den pezei na exei antapokrish,grapse , steile , mix , mlks mlks
ena aplo backing track
me ena aplo backing track meta ton 2o pou tha to kanei edit o ixos tha einai pleon skata. giati na to kaneis afto? ase pou de lew kai tipota kourastiko...
diladi tha kaneis pou tha kaneis export, ti se peirazei na kaneis export mono ta kanalia pou exeis prosthesei?
StationEleven
15-06-2004, 00:42
de mou to katebazei to gamhdi
The Butcher
15-06-2004, 00:44
egw necro katevasa to kommati sou an k de tha symmetasxw sti diadikasia (k na ithela den exw ta mesa) k ola kala, omws apo to post tou eyeamflesch allo eixa sto myalo mou.
ennow oti esy anevases ena kommati etoimo ousiastika me kapoia standard domi k enorxistrwsi, to opoio me liges prosthikes/prosarmoges stekei apo mono tou aneta. egw perimena na ksekinaei i fasi dimosieyontas kapoios kserw gw 2-3 themata pou exei proxeira, k epeita allos na ta epairne k na prosethete dika tou drums (i krousta i bitia i whatevah) i bassogrammes, allos na ta'pairne k na evaze mesa k dika tou i kserw gw na prosethete k kapoies idees ston tomea tis enorxistrwsis (isws megalyteri poikilia se organa ixous klp)...
anyway vsk opws k na'xei ama yparxei oreksi apo osous prokeitai na symmetexoun to teliko apotelesma tha exei etsi k alliws endiaferon. apla perimena to olo pragma na ksekinaei apo ena teleiws prwimo stadio k to kommati na xtizotane ousiastika ap'to 0.
just a thought...
necropethamenos
15-06-2004, 11:41
Mazi sou alla anevaza kati pou exei idi kamposo prama gia na einai pio efkolo mias kai den exoume kanei kati tetoio ksana.
Kata ta alla apexei poly apo to na einai kommati afto to prama.
einai ena intro, 2 verses kai 2 refrains
einai sa na ekana to 35% tou puzzle kserw gw prin to dwsw stous allous. As doume pws doulevei afto kai meta vlepoume kai to from scratch.
station eleven ti les twra de katevainei isws eisai xazos apla?
silencerius
15-06-2004, 11:45
poly kalo
alla apokleietai kai na mporousa na grapsw kati panw tou na petixaina tetoia poiotita
pes kana hint :P (oxi pws tha dokimasw na steilw tpt giati eimai GTP apla pliroforiaka :D)
necropethamenos
15-06-2004, 11:52
poly kalo
alla apokleietai kai na mporousa na grapsw kati panw tou na petixaina tetoia poiotita
pes kana hint :P (oxi pws tha dokimasw na steilw tpt giati eimai GTP apla pliroforiaka :D)
oso gtp kai na eisai, mporeis panta na paikseis kati argo kai kalo. ti ennoeis poiotita? xreiazesai apla ena programma pou na proswmoiwnei poly kanalo kai kati se styl petalieras i v-amp i estw ena mikrofwno ston enisxyti sou pou na pigainei sti karta ixou sou.
Ta simerina pc exoun ola ypodomi gia tetoies istories.
silencerius
15-06-2004, 11:59
exw to cubase SX kai mporw na ixografisw sto pc
apla den bgainei kali poiotita
den kserw giati
akougetai skata me liga logia :P
akoma eimai stis dokimes bebaia
exeis balei tipota filters i exeis kanei tipota allo ektos apo raw recording?
necropethamenos
15-06-2004, 14:28
xmmm
kat'arxin to SX eks orismou exei psilomoufa ixo. alla oxi kai tipota fovera kako ennoeitai.
Egw exw ena V-Amp panw sto line in tis audigy and that's all. Grafw me nuendo kai malista tin palia ekdosi giati exw varethei na valw tin kainourgia.
Genikws prepei prwta na ftiakseis enan kalo ixo panw sto pc kai meta de thes tipota, oute filters oute paparies.
HintsnTips sto msn...
To katevasa... 8a agkarepsw ena kollhto mou pou einai manoula se auta kai exei kai ta aparaithta na grapsw kamia malakia. Paizei na tou gamhsw kai th mana... Beware
necropethamenos
16-06-2004, 14:11
elefthera. gia'fto to anevasa.
katwrimos
17-06-2004, 12:57
xmmm
kat'arxin to SX eks orismou exei psilomoufa ixo. alla oxi kai tipota fovera kako ennoeitai.
afto itan i pio oraia malakia pou exeis pei edo kai POLY KAIRO
proton ola ta software exoun ton idio ixo
defteron to disko vlaka se SX ton exoume grapsei
ti ilithos thee mou
pio tragudi einai afto pou evales online?
silencerius
17-06-2004, 13:03
lol
necropethamenos
17-06-2004, 14:33
xmmm
afto itan i pio oraia malakia pou exeis pei edo kai POLY KAIRO
proton ola ta software exoun ton idio ixo
ti ilithos thee mou
pio tragudi einai afto pou evales online?
kat'arxin, oxi den exoun ola ton idio ixo giati xrisimopoioun diaforetika directx filtra. Ektos kai an katseis kai kaneis to trello plug-in customization me filtra apo ALLA programmata pou ksereis oti einai kalytera.
defteron i leksi "Render" de sou leei kati fantazomai alla an xreiazetai na sou eksigisw to SX xrtisimopoiei enan algorithmo gia ta renders tou poly symvivasmeno se sxesi me to nuendo (giati alloiws tha ekane 28 wres gia ena render)
triton KAI OMWS an den ton eixame grapsei se sx tha itan kalyteros o ixos. EKTOS kai an sto tico tico o theos exei metaferei ta plugins tou apo to nuendo i an exei kapoio custom set panta.
Sto tico tico isws na exei katsei na to kanei.
O silencerius de nomizw na katsei na to kanei. Egw de kathomai na to kanw.
SE KALYPSA TWRA MWRI KOURADA?
StationEleven
17-06-2004, 14:38
peite mou twra pws mporw apla apo to mic line na perasw vocals giati psinomai agria
silencerius
17-06-2004, 15:02
logika tha anoikseis to mp3 me opoio programma xrisimopoieis gia na ixografeis kai tha kaneis record ta vocals apo panw tou
tha kaneis meta eksagwgi mono twn vocals pou grapses kai tha to dwseis edw na to parei o necro na kanei to mixarisma
an kanw lathos diorthoste me
episis ti ennoeis apla apo to mic line? bale to mic sta options tis sound card bale record from Mic Line In kai pata to rec :p
eyeamflesch
17-06-2004, 15:48
Ki emeis, alla eixame to gkrik berzion :D
necropethamenos
17-06-2004, 18:00
logika tha anoikseis to mp3 me opoio programma xrisimopoieis gia na ixografeis kai tha kaneis record ta vocals apo panw tou
tha kaneis meta eksagwgi mono twn vocals pou grapses kai tha to dwseis edw na to parei o necro na kanei to mixarisma
an kanw lathos diorthoste me
episis ti ennoeis apla apo to mic line? bale to mic sta options tis sound card bale record from Mic Line In kai pata to rec :p
e vasika afto.
to mono catch isws na einai oti to sequencer sou mporei na min kanei import mp3 opote prepei na kaneis convert to mp3 se .wav
afta.
katwrimos
18-06-2004, 20:25
quoting ahti (mixanikos ixou sta tico tico)
tell your singer that if i record the same thing with nuendo and SX and he can tell any difference, i'm gonna let him piss and shit on me
btw se nuedo grafame telika
necropethamenos
19-06-2004, 12:07
btw se nuedo grafame telika
ara malakies eleges.
Kai nai, I can tell the difference, de to vgazw ap'to myalo mou. Exw to sx sto laptop. Vazeis ena gamwreverb, tipota idiaitero, kai o ixos alloiwnetai apo plevras poiotitas. DEN GINETAI SKOUPIDI FYSIKA, apla xalaei ligo. Kai afto to vlepeis AFOu miksareis kyriws pou ekei akougetai thoryvos adikaiologita. Oxi kanenas APISTEFTOS thoryvos alla kai o ligos thoryvos einai mallon provlima.
Episis pes tou oti an ola ta effects, reverbs, compressors kai oti allo sto mpoutso pernaei ta pernaei me hardware pithanotata tha einai mia xara to apotelesma. Alla otan paizei soft rendering den einai, SORRY KIOLANES.
silencerius
22-06-2004, 20:05
loipon anebasa to eksis
http://users.tellas.gr/~vmasto/a.mp3
einai mia aploustati malakioula pou isws tha mporouse na ginei eisagwgi,
parte tin kai kante tin oti thete, exw bgalei merikes parallages, kai exw mia idea gia ti sinexeia.
btw, einai ixografimeno ena tasto katw. an boleuei omws paikste to se kanoniko kourdisma.
isws tha mporouse na sinexizei kai etsi kai na paixtei ena solo apo panw tou. isws tha mporouse na kopei to deutero meros kai na ginei to proanaferthen.
anyway epeidh akribws einai poly mikro kai xwris "xaraktira" tha mporouse na ginei otidipote.
den einai anagki na sas aresei giati mporei na ekselixthei
soulless9
08-07-2004, 17:07
paidia twra xarhka! tha balw ki egw ayrio!!!
tha balw kati trela drums kai opoios mporei na ta akolouthisei to kane. xeexexexex :D tha grapsw oti na nai! :rofl:
:admin:
Solo Carriera
16-07-2004, 20:25
κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μαζέψτε 1-2 τραγούδια απο τις ήδη υπάρχουσες μπάντες του ER και να κυκλοφορήσετε ένα ER compilation τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον άντμιν και την παρέα του.
novembrine
26-07-2004, 15:34
grafei kaneis fwnhtika? :D
pou skata tha mporousa na anevasw kamia idea?
eyeamflesch
26-07-2004, 16:01
paidia twra xarhka! tha balw ki egw ayrio!!!
tha balw kati trela drums kai opoios mporei na ta akolouthisei to kane. xeexexexex :D tha grapsw oti na nai! :rofl:
:admin:
Kala pou bales e.
necropethamenos
26-07-2004, 16:48
κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μαζέψτε 1-2 τραγούδια απο τις ήδη υπάρχουσες μπάντες του ER και να κυκλοφορήσετε ένα ER compilation τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον άντμιν και την παρέα του.
ase na doume an mas symferei
soulless9
27-07-2004, 09:17
wx ontws to ksexasa tha balw an einai ayrio h methayrio. :D :D
StationEleven
27-07-2004, 10:49
egw
eimai playmate of the vocals 2004
Brutally
27-07-2004, 12:26
egw
eimai playmate of the vocals 2004
:pink:
StationEleven
27-07-2004, 14:34
mmmm harder faster
master faster sweet disaster.
HattoriHanzo
28-07-2004, 02:05
k egw grafw fwnhtika. exw hdh grapsei dyo strofes k tis hxografhsa.
eyeamflesch
30-07-2004, 23:30
k egw grafw fwnhtika. exw hdh grapsei dyo strofes k tis hxografhsa.
DouleFse to sigma sou :D
HattoriHanzo
03-08-2004, 02:43
de xreiazetai. phra feta de esser
bassakos
03-08-2004, 23:20
asxeto!
necropethamenos pigenes kapote sto DEREE? :?:
necropethamenos
04-08-2004, 16:44
asxeto!
necropethamenos pigenes kapote sto DEREE? :?:
gies ai ntint. alla poios eisai sy? kai episis kalytera apanta me PM.
progvamp
08-10-2004, 12:30
Telika ti apegine to ER song?? Emena mou aresan ayta pou grapsate osoi grapsate to kalokairi kai perimena me agwnia na akousw ti synexeia, alla tipota :( Ante drastiriopoihthite :P
/me dhlwnei fan (plus kammenh)..
The Charon
08-10-2004, 14:22
progvamp έχεις super avatar.
progvamp
08-10-2004, 21:56
e, eipa na kanw mia anavathmish kai gw san paidi :D
eyxaristw
Twisted_Bassist
09-01-2006, 05:47
ksethapsa to thread giati einai endiaferon twra pou borw na hxografhsw kai gw.
ksanapsithite loipon
Lukather
09-01-2006, 11:16
trela mesa ki ego
Alekos
The Good Son
09-01-2006, 16:39
wraia. twra pou egine endiaferon pshnomai kai gw.
Twisted_Bassist
09-01-2006, 17:06
ok tha grapsw basso-tumbana. borw na hxografisw kai metronomo. ti proteimate?
epishs NEKROPETHAMENE AGAPH MOU PES MOU KSANA POIO DRUM MACHINE MOU PROTEINES NA KATEVARW.
7 selides twra leme gamw nai ouao goustarw mesa alla apo ousia tpt :P
Twisted_Bassist
09-01-2006, 17:34
apla perimenate na borw na hxografisw basso
I think you need a DI box gia na exeis ena kalo apotelesma.
Kai enan kompresora.
Xrisimopoia to Fruity Loops. Den einai kako. Ektos vevaia kai an o
necropethamenos kserei kapoio kalytero opote na mas to pei ki emas par'auta.
PS A kai pou'sai... Grapse tpt strwto gia arxi na doume pws paei kai
meta pianoume kai tis progkresivies. :P
Twisted_Bassist
09-01-2006, 17:51
na sou pw re jimid. boreis na me stileis mia full ekdwseh tou fruity kai na mou peis pws na grapsw tubana kai meta na ta perasw cubase kserwgw?
Na ertheis apo emena sto deiksw. Den ginetai eks'apostasews.
Twisted_Bassist
09-01-2006, 17:53
shmera psinesai?
Simera to vradaki tha paw na dw tin MPAOKARA.
Ela aurio.
Silent_Enigma
11-01-2006, 00:39
peri drum machine: vreite kai katevaste to BFD (Big Fucking Drums)
alitheia etsi legete.den uparxei kalutero.opoios to kserei tha me katalavei! alithinoi hxoi,ruthmizeis entaseis opws esu goustareis sta tympana,dialegeis tympana kai mporeis na kaneis sundiazmo. vreite kai na goustarete.
ps: einai gyrw sta 4GB!!
Twisted_Bassist
11-01-2006, 07:18
ok egrapsa mia ruthm guitar kai basso poios analamvanei na to dusei me tubana wste meta na to postaroume?
den tha htan kalytera na to anebaseis prwta edw na akousoume ti egrapses kai an mas aresei to ntynoume me oti thes.
xHERETICx
11-01-2006, 11:05
teleia idea. mesa ki egw loipon
8a steilw ki egw kati me drum machine kai ki8ares an einai alla anarwt5iemai pio to nohma, afou an pai3ei kapoios tis ki8ares de meneis kati na pros8eseis. enw an einai sketa drums h fash 8a einai ti riffs 8a balei o ka8enas
Twisted_Bassist
11-01-2006, 16:26
heretic apagorevonde ta grind riffs kai oi kagkouries.
xalares faseis.
xHERETICx
11-01-2006, 18:10
spasikloapanthsh: den yparxoun grind riffs, ta riffs einai hardcore kai to pollaplasiasmeno drumming einai ayto pou ta kanei grind 8)
dhladh an balei kapoios drums pou blastaroun 8eleis na baloume chill-out riffs?
Twisted_Bassist
11-01-2006, 19:13
nai. mhn vgazeis apo8hmena sou sto thread plz.
xHERETICx
11-01-2006, 19:53
ta apo8ymena mou 8a perasoun aparathrhta oso bgazeis ta dika sou se opoion paizei kati pou de goustareis, mhn anyshxeis
Twisted_Bassist
12-01-2006, 03:26
ma8e orthografia re mlka.
soulless9
12-01-2006, 04:47
ma8e orthografia re mlka.
(xwris parekshghsh alla...)
0
Twisted_Bassist
12-01-2006, 05:31
kai "-" mhn se pw sooules.
Παίδες η φάση προχωράει. Έχουν γραφτεί ένα μπάσο και μία κιθάρα.
Γιώργο, σήμερα θα γράψω τη δεύτερη κιθάρα (χθες δεν πρόλαβα) και θα στείλω τα tracks.
House Of Low Culture
12-01-2006, 11:12
Αφήστε τον χέρετικ^^^^^^^^ να γράπσει τίποτα της προκοπής ρε.
R Twisted τι μαλακίες λες? τι "grind riffs"??
m??
Panoramix_Miraculix
12-01-2006, 12:07
mporw kiegw na grapsw tOUmpana.
Otan anevasoume kapou ta tracks, ta pairneis kai kameis o,ti goustareis.
The Good Son
12-01-2006, 15:14
giati na grapsei o jimid 2 kithares :?: :P :twisted: :?:
tha xei kai solo e?
Mia tha grapsw egw.
Tin alli tin egrapse o Giwrgos.
To kommati den einai gia polla pragmata apo pleuras solo.
Einai arketa atmosfairiko kai plisiazei ligo se post rock.
The Good Son
12-01-2006, 15:21
o giwrgos na grapsei to mpasso tou na poume.
wraia, tha pesei gamhsi sto kommati dhladhs.
Na baloume kai thn xrysa na tragoudaei me thleboes, ntountoukes kai tetoia na poume.
Vasika... den pame gia kammia prova oi 4 mas na to grapsoume? :P
The Good Son
12-01-2006, 15:27
oxi giati exoume e3etastikh kai exei pio pollh mageia etsi.
Gamiesai sto diavasma ki esy fantazomai. :p
Pio dyskolo tha einai etsi alla anyway.
Twisted_Bassist
12-01-2006, 20:00
jimid grapse thn synth kithara kai postare to.
soulless9
12-01-2006, 21:00
peite kana site na shkwsw ena mp3 gia na to anebasw edw. eimai periergos na dw an tha mporesei na balei kaneis kammia idea pou na einai endiaferon.
soulless9
12-01-2006, 21:22
loipon,
kanw kati to opoio kanonika den tha ekana, alla afou to skefthka ligo parapanw eipa wtf. anebasa oloklhrh idea m, h opoia emena m aresei polu gia pollous kai diaforous logous. apo kairo exw arxisei na grafw post kai loipa analoga eidh kai ayto to mp3 einai mia apo tis idees m. eimai periergos na dw pws leitourgei se alla atoma kai mousikous.
BASIKO mhn to petsokopsete, an thelete na to kanete kati opws exei exei kalws, alliws afhste to, to polu polu na to exete san into kai na grapsete mia synexeia h opoia pithanws tha xwnei (ISIS style), egw to exw kanei kai ayto.
pisteyw pws pairnei eite synexeia me xwsimo, eite idees apo panw pou tha ithela polu na akousw, eite fwnhtika pou epishs tha goustara polu na akousw!!
thelw kai gnwmes.
http://rapidshare.de/files/10922065/halcyon.mp3.html
Twisted_Bassist
12-01-2006, 22:19
me pidikses malaka. pragmatika polu gamath h mousikh pou egrapses. fovamai eilikrina na thn peiraksw. alla thelw na valw kati diko mou panw. thes na mou peis sugxordies pou xrhshmopoieis?
soulless9
12-01-2006, 22:38
einai polu mplegmeno, epeidh einai tapping olo einai peiragmenes oles. ousiastika sthn arxh einai apo E minor kai Cminor oi allages kai meta allazei se Bminor kai Gminor, alla ousiastika sto prwto akolouthas thn E minor kai sto deytero thn B minor mexri to telos.
Se eyxaristw gia ta kala sou logia. genika den m aresei na bgazw apo ayto to "project" idees pros ta eksw giati oso klise kai an akougetai me ekfrazoun polu.
EDIT: na mhn grapsei kanenas apla kapoio solo pou na phgainei olh thn wra mexri to telos, to xw kanei kai egw kai me akoustiko solo kai me mpourmpoulithres kai me atatsto mpaso kai loipa,
DEN EINAI AYTOS O SKOPOS TOU KOMMATIOU(backing track)
Twisted_Bassist
12-01-2006, 23:20
dwse mou to msn sou se parakalw. egrapsa kati kai thelw na sto valw natakaouseis prin postarw.
Twisted_Bassist
12-01-2006, 23:31
http://users.otenet.gr/~forlorn/souless2nd.mp3
afto einai h dikh mou ekdoxh.
soulless9
12-01-2006, 23:36
o twisted oso apla kai an exei proseggisei to tragoudi exei piasei to nohma. bebaia thelei na mpoun diafora apo panw, alla mporei na kratithei kati tetoio toulaxiston gia kapoio shmeio tou tragoudiou.
soulless9
13-01-2006, 01:28
blepw oti to kommati to exoun katebasei 7 atoma. kalo tha tan na grapsoun kai kammia gnwmh na kseroume. fxastw.
tha goustara polu na akousw kapoion na tragoudaei panw se ayto, as poume chrysa....:P mallon ayth tairiazei pio polu.
Silent_Enigma
13-01-2006, 02:01
epeidi kai ego goustaro na xwtho se auth thn fasi giati den kanoume kati analogo me thn sullogi Roadrunner United alla se ER-UNITED. epeidi vlepo pws uparxoun arketes idees apo pollous as graftoun 2-3 songia gia na uparxei kai poikilia!
Twisted_Bassist
13-01-2006, 05:09
uparxei ena provlhma. kathe fora pou kapoios tha grafei track tha to ksanakompressarei to prohgoumeno gia na vgei se mp3. etsi gamietai h poiothta. proteinete ti na ginei.
afto peri roadrunner fash egw eimai karamesa kai grafw kai fwnitika ama thete.
Soulless_Queen
13-01-2006, 09:48
soulless9 :worship:
Apla uperoxo!!
soulless9
13-01-2006, 16:33
na sai kala.
Twisted_Bassist
13-01-2006, 18:18
soouless eisai gtp :P =* :pink:
soulless9
13-01-2006, 18:47
i know...
twisted,
tin egrapsa tin ypertexniki kithara alla o Pro tin ekane
kai den prolave na to mixarei swsta opote tha to anevasw
aurio to mesimeraki pithanotata se 192 kbps mp3.
Twisted_Bassist
15-01-2006, 06:30
STO MOUNI SAS OLOI E? DLD OTAN TOKANE O KSYDAS KANEIS DEN HXOGRAFOUSE KAI TWRA MAS GRAFETE STARXIDIA SAS. TEPSA. OTAN KSHMERWSEI THA POSTARW BACKTRACK. ANTE ENDIAFERTHITE.
Meyaleleth
16-01-2006, 03:57
8a kanw mia prospa8eia na grapsw fwnhtika...alla den yposxomen tpt
Twisted_Bassist
16-01-2006, 03:58
bravo re megia me to wraio avatar.
soulless9
16-01-2006, 04:55
panw se poio?
Meyaleleth
16-01-2006, 05:05
panw se poio?
sto 'souless2nd'
Panoramix_Miraculix
16-01-2006, 13:29
to ay8entiko kommati einai poly kalo, de nomizw oti exei omws xwro gia tpt parapanw. to allo mp3 de marese, kana dyo shmeia ntaks isws na mhn to xalousan poly alla kata kyrio logo de tairiaze imo.
Meyaleleth
16-01-2006, 14:05
vasika, ontws to arxiko einai kalytero apo to 2o. KAi sauto akougonte kalytera ta fwnhtika
Twisted_Bassist
16-01-2006, 15:07
ok to katevazw tote to soules2nd mhn mou trow kai xwro kai thanevasw kati allo.
beware
Twisted_Bassist
16-01-2006, 15:33
http://users.otenet.gr/~forlorn/Touistakos1.mp3
thx ston jimid gia thn synth kithara.
GAMISTETO.
Meyaleleth
16-01-2006, 15:35
hm...einai mia akarph prospa8eia, hxografhmeno apo to mp3 player mou lol :P alla prospa8hsa .Ta lyrics genh8hkane me vash ta synais8hmata pou vgazei to komati . (oxi oti akougonte kai ka8ara) Opios mporei na to souloupwsei, be my guest.
http://rapidshare.de/files/11154782/halcyon_CrapLyrics.MP3.html
EDIT: :pink:
Twisted_Bassist
16-01-2006, 15:37
meya psisou kai hxografise vox stapopanw. twra katevazw afto pou postares.
Meyaleleth
16-01-2006, 15:40
poly omorfh melodia, paw
http://users.otenet.gr/~forlorn/Touistakos1.mp3
thx ston jimid gia thn synth kithara.
GAMISTETO.
*goux goux* και την τρομερή παραγωγή. =P
Meyaleleth
16-01-2006, 16:05
vrika wrea melodia gia fwnh, mono pou den exw vvrei lyrics gia olo to komati akoma :oops:
Βασικά δεν πρόκειται για ολοκληρωμένο κομμάτι.
Μία ιδέα είναι.
Όποιος θέλει το συνεχίζει πέραν της φωνής.
Θα έχει πλάκα να δούμε που θα καταλήξει.
Meyaleleth
16-01-2006, 16:15
ok tote, parte misa lyrics...otan kolhsa sta lyrics ....apla lew vlakies :P
http://rapidshare.de/files/11156986/Touistakos_lyrics.MP3.html
Meyaleleth
16-01-2006, 16:30
vazw 2a fwnhtika, na doume pws 8a vgei
edit: excited :D
Twisted_Bassist
16-01-2006, 16:37
ok tote perimenw na katevasw me deftera fwnitika
Meyaleleth
16-01-2006, 16:51
ntaksei pleon, A8LIA piothta, alla mono gia thn idea akouste to:
http://rapidshare.de/files/11158846/2nd.MP3.html
Twisted_Bassist
16-01-2006, 17:01
Too many users downloading right now. Please try again later
anevazete ta plz kapou allou.
Meyaleleth
16-01-2006, 17:02
Too many users downloading right now. Please try again later
anevazete ta plz kapou allou.
e ela msn na sto stilw :P den kserw pou na to anevasw. pes
Twisted_Bassist
16-01-2006, 17:06
e dwse msn
Meyaleleth
16-01-2006, 17:08
Dark_Queen@darksites.com
Meyaleleth
16-01-2006, 19:08
peite kaneis gnwmh gamwto :P
Twisted_Bassist
16-01-2006, 19:15
AFOU TOU PIDIKSES THN PARAGWGH.
:pink:
Meyaleleth
16-01-2006, 19:20
nai alla 8a to ksanaftiaksw eipame re c, h fwnh an sas teriazei einai to 8ema :S
Twisted_Bassist
16-01-2006, 19:21
mas teriazei.
Meyaleleth
16-01-2006, 21:57
:shock:
phthoggon
17-01-2006, 17:48
http://www.megaupload.com/
Αν δε το χετε ανακαλύψει έχει unlimited download, καλύτερο από το rapidshare. Btw, καλύτερα όταν ηχογραφείτε ο καθένας το μέρος του να το στέλνετε αμιξάριστο σε αυτόν που έχει την καλύτερη κάρτα ήχου/πρόγραμμα/γνώση και να κάνει αυτός τη μίξη για να μη :blaser: η ποιότητα
pali perimeneis omws ta gamwdeuterolepta
Meyaleleth
17-01-2006, 19:00
Btw, καλύτερα όταν ηχογραφείτε ο καθένας το μέρος του να το στέλνετε αμιξάριστο σε αυτόν που έχει την καλύτερη κάρτα ήχου/πρόγραμμα/γνώση και να κάνει αυτός τη μίξη για να μη :blaser: η ποιότητα :(
Meyaleleth
17-01-2006, 19:13
einai apaisia piothta mwre, ti les?
kala egw ftaiw pou pa na se promotarw :evil:
The Good Son
07-02-2006, 18:23
Telika to protzekt afto pali pethane e?
An thete, exw ena monolepto kommataki na anebasw, mono me 2 kithares kai drum machine, mporeite na xwsete pramata panw kai na to synexisete.
(bariomoun na skeftw kati gia na synexisw to kommati kai prospathw na to ekmetaleftw basika)
soulless9
07-02-2006, 21:05
egw den ksanasxoloumai.
Twisted_Bassist
08-02-2006, 09:38
giati?
telika to kanoume den to kanoume afto to prama den exo katalavi akoma
House Of Low Culture
20-02-2006, 03:19
http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/bfd2.gif
Panoramix_Miraculix
20-02-2006, 18:41