PDA

View Full Version : JU-ON: The Grudge

Ghoul
25-05-2004, 07:07
phga xthes me Once_Emperor kai kati filous kai to eidame.
(Prospernontas tous arketous malakes pou phgan sto cinema gia xavale) h tenia eixe foveres k tromaxtikes skhnes kai einai xalara apo tis tromaxtikoteres tenies (an oxi h tromaxtikoterh mazi me to the ring) pou xw dei. Isws pasxize ligo sthn plokh an kai de mas voithouse na katalavoume kai polla pragmata. Eixe arketa koina me to the ring alla san synolo einai sigoura katwterh. Parola auta h tenia gamise.xesimo. Akouw apopseis.....

ps: apoti epsaksa ligo sto google h tenia leei vghke 2002-2003?wtf...

Inside Charmer
25-05-2004, 10:34
Θέλω να το δω σαμπούστης.

freak brother
25-05-2004, 11:04
phga xthes me Once_Emperor kai kati filous kai to eidame.
(Prospernontas tous arketous malakes pou phgan sto cinema gia xavale) h tenia eixe foveres k tromaxtikes skhnes kai einai xalara apo tis tromaxtikoteres tenies (an oxi h tromaxtikoterh mazi me to the ring) pou xw dei. Isws pasxize ligo sthn plokh an kai de mas voithouse na katalavoume kai polla pragmata. Eixe arketa koina me to the ring alla san synolo einai sigoura katwterh. Parola auta h tenia gamise.xesimo. Akouw apopseis.....

ps: apoti epsaksa ligo sto google h tenia leei vghke 2002-2003?wtf...

exm prepei na tromazeis polu eukola :p

mpoouuuuuuuuuu

deite kai to audition einai kalo

Ethir
25-05-2004, 11:52
Poli gelio i tainia...ma para poli gelio.
Eixa dei to trailer kai elega oti tha einai to pio gamato thriler me to skeptiko oti exo dei kai to Ring kai to Eye alla arxidia. Oute kan kali prospatheia.
Tromaktikes skines ante na eixe mia dio...alla itan psilogeleio na vlepeis mia malakismeni san araxni na kineite kai na revete xaxaxaxaxaxa...Ase pou to senario itan gia ton poutso...polla kena.
Gia komodia kali itan.

Ghoul
25-05-2004, 18:25
sovara milate? mallon tote eimai poly xestis....! :P
ti na pw

Ethir
25-05-2004, 20:27
sovara milate? mallon tote eimai poly xestis....! :P
ti na pw
Den ksero file...den thelo na to paikso kserolas...vlepo para polla xronia kai itan na asxolitho kai epagelmatika me to antikeimeno.
I tainia einai tragiki gia to eidos tis...krima ta 7 evro pou edosa...alla perisotero giati perimena na do ena poli kalo thriler. Alla to gamisan...

GhostInTheRuins
26-05-2004, 15:15
An kai den thn exw dei thn tainia akousa oti einai gia pola gelia...

Once_Emperor
26-05-2004, 19:14
axioprepestati me safeis anafores sto iapwnio cinema...
polles omoiotites me to ringu vevaia!
alla exei kai mia mageia....
:spoiler:

den sou dinei polla hint giati ginontai ola osa ginontai
aplws iparxei mia katara kai deixnei ton kosmo na pethainei apo autin
akoma kai sto telos les kai twra ti?teleiwse?pws teleiwse, afou den teleiwse! alla nai,ontws, den teleiwnei ekei...
tha sinexisei kai tha pethanoun kai alloi.adiaforo vevaia
to dexesai.den mporeis na kaneis alliws ektws isws apo to na sxoliaseis ws gelia tin tainia epeidi den sou edwse aitia/skopo gia oli tin istoria.
omws des to san ena snuff flim.
se euxaristei auto pou vlepeis.den se endiaferei poioi einai se auto, pia i istoria tous i gia pio logw ginetai oti ginetai.aplws ginetai.esi eisai theatis tou. to parakoloutheis. kai otan teleiwnei,you go on with your every day life...
minimalismos!
etsi prepei

isws na einai mia apo tis love them/hate them tainies.an einai etsi egw ipostirizw to 1o. vevaia mporei na min exw kali apopsi panw ston kinimatografo...so be it...
sto katw katw an mou aresei emena......that's all i want

Ghoul
27-05-2004, 18:51

apton ethir? :P

j/k

Ethir
27-05-2004, 19:06

apton ethir? :P
E nai logiko...kai apo tin parea me tin opoia piga...xaxaxaxaxa

Ghoul
27-05-2004, 19:12
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Dragonlord
27-05-2004, 21:17
Χμου οκ η ταινία ήταν ΚΑΚΗ.Κακή σκηνοθεσία,ηθοποιία,σενάριο,μουσική κλπ.Απλά σε είχε στην τσίτα όλη την ώρα

lost_icon
27-05-2004, 22:24
kai mono pou thn lete gia gelia tainia egw PREPEI na th dw. :D
the ring trilogy fanboy :D