View Full Version : είναι ανάγκη να φαίνεται αν έχουμε κάνει έντιτ ένα ποστ μας;
είναι ανάγκη να φαίνεται αν έχουμε κάνει έντιτ ένα ποστ μας και πόσες φορές;;
ε; :duel:
Καθώς ενδέχεται να υπάρχουν απαντήσεις στην αδιόρθωτη μορφή, κάποιος που διαβάζει το διορθωμένο ποστ και τις απαντήσεις δε πρόκειται να βγάλει ποτέ νόημα. Αν δει πως έχει γίνει διόρθωση, καταλαβαίνει τι συνέβη.
e kai ti egine ama fenete dld? :?:
Dark-Avenger
24-05-2004, 03:12
Ναι.
The Butcher
24-05-2004, 03:16
ti malakia thread
αφού εγώ το έβαλα ............... :duel:
4vatar 0f Death
24-05-2004, 14:16
duh...
psychotron
24-05-2004, 17:19
:yawn:
Kingdom Gone
27-06-2004, 09:10
Σε εμένα μόνο 1 στα 3 πόστς που κάνω έντιτ μου βγάζει απο κάτω τον αριθμό τον έντιτς. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό? Ή μήπως μόνο σε μένα το δείχνει έτσι? Περίεργα πράματα...
Έντιτ: τώρα που το καλοσκέφτηκα, μάλλον κατάλαβα τι συμβαίνει (νομίζω). Όπως μπορείς να διαγράψεις μόνο το ποστ σου σε ένα θρεντ που δεν έχει κάνει άλλος επόμενο ποστ, έτσι και τα έντιτς φαίνεται μόνο όταν δεν το κανεις σε τελευταίο ποστ, όπου και έχει νόημα να φαίνεται. Έτσι δεν είναι κύριε αντμινιστρέιτορα? Μα τι έξυπνος που είμαι.... :roll:
Dragonlord
27-06-2004, 12:23
Δε θυμάμαι,αλλά νομίζω ότι για ένα μικρό διάστημα μετά το ποστ μπορείς να το αλλάξεις χωρίς να θεωρηθεί έντιτ.Μετά από 5-10 λεπτά πχ βγαίνει edited κανονικά.Αλλά με κάθε επιφύλαξη (αυτό ίσχυε σίγουρα όταν είχαμε vbulletin πριν βάλουμε phpbb),τώρα μπορεί και να ισχύει αυτό που λες
Νομίζω πως αυτό ισχυει, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν δείχνει τα edits όταν είναι το τελευταίο post του topic.
no problem epilogh den exei??
silencerius
27-06-2004, 17:37
nomizw pws deixnei an exei ginei edited ena post mono an exei apantithei
an, opws eipe o deggial, einai to teleutaio post tou thread den to deixnei
Mitsmann
28-06-2004, 12:47
Exw kanei edit taxytata meta to arxiko posting kai de moy edeixe oti to xw kanei edit. synepws oti leei Dragonlord k Deggial prepei na nai swsto..
Exw kanei edit taxytata meta to arxiko posting kai de moy edeixe oti to xw kanei edit. synepws oti leei Dragonlord k Deggial prepei na nai swsto..
"Θεωρεί" πως διορθώνεις κάτι μικρό που πρόσεξες αφού το έστειλες, π.χ. ορθογραφικό λάθος, γι'αυτό δε το γράφει.
Chopped In Half
28-06-2004, 13:56
ε λέμε ότι εμφανίζει το edit όταν έχει γίνει και άλλο post μετά το δικό σου.