PDA

View Full Version : Solefald

AngelOfSorrow
19-05-2004, 19:13
mporei kaneis na me katatopisei sto ti akrivws einai oi SOLEFALD????eixa diavasei sto hammer prin kana xrono pws kymainontai sto xwro tou black alla me kati stoixeia apo dw ki apo kei...ws kai stoixeia jazz an thymamai kala anefere... kai mou kinisan tin periergeia....diavasa kai stixous tous kai psinomai na parw...kamia symvouli se album?

BLiTzER
19-05-2004, 19:32
Den exo albums, alla mp3 apo do ki apo kei. Se merika einai arketa endiaferontes, se merika pali oxi. To kalytero kommati tous pou exo akousei mexri stigmhs einai to Philosophical Revolt apo to The Linear Scaffold, opote an sou proteina kapoio tha htan ayto.

Poly periergoi typoi pantos. Syndyazoun ontos mpolika eidh mousikhs gyro apo mia black vash. De mporo na tous valo se kapoio sygkekrimeno genre..

Kveldssanger
19-05-2004, 19:33
Μιλώντας απολύτως αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα οι Solefald γαμάνε το σύμπαν... Χοντρικά μπορείς να πεις ότι είναι black metal, αλλά ανήκουν στους "σαλεμένους" του είδους... Μάλλον δύσκολα μπορείς να περιγράψεις τη μουσική τους, και κάτι συμφωνικά έχουν σε σημεία και κάτι ηλεκτρονικά και κάτι ψιλοprog θα μπορούσε να πει κανείς... Γενικά, έχουν πολύ προσωπικό ήχο για να τους κατατάξεις κάπου συγκεκριμένα... Αποτελούνται από δυο άτομα που μοιράζονται τα όργανα και τα φωνητικά... Ειδικά ο Lazare έχει εξαιρετική φωνή.... Έχουν κυκλοφορήσει 4 album και αν προσπεράσουμε το πρώτο που δε βρίσκεται πουθενά, το 2ο (Neonism) το παίρνεις με κλειστά τα μάτια γιατί είναι τέλειο αλλά και πολύ χάος, το 3ο (Pills against the ageless ills) είναι, ίσως, το λιγότερο καλό τους (αν και τελευταία που το άκουγα πάλι με είχε πορώσει απίστευτα, κυρίως λόγω στίχων) και το 4ο (In Harmonia Universali) είναι το πιο μαζεμένο τους αλλά περιέχει πολλές κομματάρες και σίγουρα είναι εκπληκτικό album... Αυτά... Αν θες παραπάνω info εδώ είμαστε...

BLiTzER
19-05-2004, 19:36
Opote ypotheto oti ayto pou goustaro einai to proto. Hm.. /me paei na psaksei to album.

Kveldssanger
19-05-2004, 19:38
Ναι, το Linear Scaffold είναι το πρώτο τους album... Φαντάζομαι μόνο σε κανένα ebay και αν...

BLiTzER
19-05-2004, 19:40
To vrhka, alla exei 22 lires. Mh me tsitoneis, den exo lefta :P

AngelOfSorrow
19-05-2004, 19:57
thanx !!!to epomeno cd pou tha parw tha einai to neonism!!!!me psilokaylwsate :D

The_Fool
20-05-2004, 00:07
(--o--)

cancer
22-05-2004, 14:09
einai black me arketes epirroes miles davis.

ELEOS.

wanker
22-05-2004, 21:41
opoia to 8elei as mou kanei ena prv irc an me vrei k 8a to steilw aplokwla :*

rockavlon
22-05-2004, 21:53
ena pou ekana review kati aiwnes prin to trito nomizw hto bareto sta wta mou.

Dimitra
23-05-2004, 17:43
Exw akousei ta duo teleutaia kai einai KO-RY-FAI-A. Bebaia, epeidi einai thema goustou gia ton kathena na dieukrinisw oti genika den akouw black metal pera po memonwmenes periptwseis kai oi Solefald apoteloun mia tetoia periptwsi (mia alli einai oi Arcturus px...). Auto pou mexei kerdisei einai i kata kapoio tropo theatrikotita twn tragoudistwn, ta prog stoixeia pou uparxoun kai oi tromeres enallages taxutitwn sta kommatia. Stixoi gamatoi episis...Osoi den tous kserete, psakste to ligo.

P.S. To Pills Against The Ageless Ills to eixe 7 Euro to Rock City gia ena diastima. Den kserw an toxei akoma...

carheart
20-05-2009, 12:37
bump, δεν έβρισκα το άλλο θρεντ και έπεσα σε αυτό και λολ.

λοιπόν, αυτοί σου ανεβάζουν την ψυχολογία στο εύκολο.

στην παρούσα φάση τραγουδάω δυνατά το "Charge of Total Affect" και θέλω να βγει νέο album σήμερα το απόγευμα.

Boris-san
21-05-2009, 03:08
Red View απλα φιλος,Red View.Νεονισμ και Ιν Χαρμονια ειναι τελειοτητες.Βασικα πιστευω συμφωνουμε ολοι με το ποστ Κβελντ στην αρχη.

Harbinger of Death
22-05-2009, 23:06
Ενοχλεί κανέναν άλλο ο ρυθμός τους που είναι συνέχεια ταχύς;

Υπάρχουν φάσεις που λέω ότι οι Solefald γαμάνε τα πάντα, και πορώνομαι και ακούω με τις ώρες. Αλλά μερικές φορές δεν έχω όρεξη να τους ακούσω, λόγω ρυθμού. Έχει κάτι το άστοχο, στα αυτιά μου.

Κατά τα άλλα, Jernlov ftw, best track ever και τα λοιπά. Όπως και Rev View και πολλά άλλα, ας μην αρχίσω καλύτερα.

MoRmEnGiL
23-05-2009, 01:00
http://i5.photobucket.com/albums/y166/Zenial/lsd/picm-n/big/neonism.jpg?t=1243029584

neonism linear kai pills digipacks. i haz them. ^^,

carheart
22-10-2009, 23:32
Πανέμορφη συνέντευξη (http://www.avantgarde-metal.com/content/stories2.php?id=124)

carheart
03-11-2010, 17:41
νέο κομμάτι στα μαησπέη, αν καταφέρετε να το ακούσετε με τέτοιο πατοplayer που έχουν, πείτε μου και μένα πως

έχει και εδώ (http://solefald.indierec.net/) κάτι samples

H.
04-11-2010, 01:04
Album της χρονιάς.

Edit: επίσης σε ένα sample κάνει την επανεμφάνισή του ο Bob sfouggarakis του τελευταίου borgir.

hello_earth
04-11-2010, 01:32
δεν τους εχω ψάξει πολύ πάντως όλοι λένε πως είναι και γαμώ, αλλά απο κάτι λίγα που άκουσα δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ και να επικεντρωθώ στην ουσία με αποτέλεσμα να καταλάβω απλώς ενα θόρυβο ακατανόητο... (εκτός παρούσας συζήτησης) ίδωμεν...

H.
04-11-2010, 01:46
Ξεχυλίζει το νόημα του αποπάνω ποστ.

Entrancemperium
04-11-2010, 01:56
δεν τους εχω ψάξει πολύ πάντως όλοι λένε πως είναι και γαμώ, αλλά απο κάτι λίγα που άκουσα δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ και να επικεντρωθώ στην ουσία με αποτέλεσμα να καταλάβω απλώς ενα θόρυβο ακατανόητο... (εκτός παρούσας συζήτησης) ίδωμεν...

αρχαίοι ότι ούτε ούτε ούτε εμείς που θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι αλλά αυτοί που θέλανε για να γίνει το παιχνίδι και τελικά εμείς είπαμε ότι να γίνει το παιχνίδι και τελικά έγινε για να γίνει το παιχνίδι..
αυτό ακριβώς τίποτε άλλο!:moutza:

carheart
04-11-2010, 02:00
Ξεχυλίζει το νόημα του αποπάνω ποστ.

ξεχειλίζει*

h2he
04-11-2010, 19:59
μαγικο thread

carheart
04-11-2010, 21:40
Οι Solefald όχι μόνο έφεραν τον μπομπ σφουγγαράκη, αλλά τον τσάντισαν κιόλας. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε έναν spongebob, μια πρέζα από flinstones και πολύ angry german kid σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Κατά τα άλλα το πρώτο ("Song Til Stormen") και το πέμπτο κομμάτι ("Eukalyptustreet") μου θυμίζουν (για την ώρα) τους λόγους που από ένα σημείο και μετά αυτοί οι δύο τύποι τους πάτησαν όλους χάμω τους έτσι εκεί πάνω, αλλά και αλλού. Η αδιανόητη ικανότητα του Cornelius να γράφει ΤΙΣ μελωδίες ακριβώς ακριβώς για τη φωνή του Lazare είναι ίσως το Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο οι Solefald είναι τόσο μεγάλοι. Και είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει, ο ένας για τον άλλον, στις προσωπικές καριέρες (sturmgeist, gut) και στις άλλες μπάντες (borknagar, age of silence) ακόμα και αν έχουν βγάλει μικρά διαμαντάκια, οι δυνατότητές τους είναι θαμμένες συγκριτικά. Αν ψάχνετε albums με σωστές μελωδίες, δομημένα τραγούδια, bonus μερικά σαξόφωνα και τρία (μετρημένα) ισχυρά riffs σε ατμόσφαιρα που ναι μεν μη-σκοτεινή, αλλά μεγαλεπίβολη και επική και καθόλου "electronica art metal" ή βλαχοψευτοσκατομέταλ, ακούτε το τελευταίο album των Solefald. Metal από σπόντα, μη-Metal επίσης από σπόντα. Αναμεταξύ In Harmonia και κοκκινομαύρης διλογίας, σαν σε περίληψη καριέρας, σαν και σε κάτι παραπάνω.

h2he
04-11-2010, 21:48
Εμένα το από πάνω μου ακούγεται λίγο "φοβομασταν πατάτα, ελπιζαμε αριστούργημα, ξέρουμε ότι neonism δεν ξαναβγαίνει, έβγαλαν ενα απλά ωραίο αλμπουμ και εχουμε βγάλει το μικροσκόπιο για να αναλύσουμε τα στοιχεία μεγαλείου"

Αλλά οκει και γω το ίδιο κάνω πολλές φορές. Αναμένουμε υπομονετικά.

carheart
04-11-2010, 21:48
Δηλαδή αυτό το Song Til Stormen.-

carheart
04-11-2010, 21:49
Εμένα το από πάνω μου ακούγεται λίγο "φοβομασταν πατάτα, ελπιζαμε αριστούργημα, ξέρουμε ότι neonism δεν ξαναβγαίνει, έβγαλαν ενα απλά ωραίο αλμπουμ και εχουμε βγάλει το μικροσκόπιο για να αναλύσουμε τα στοιχεία μεγαλείου"

Αλλά οκει και γω το ίδιο κάνω πολλές φορές. Αναμένουμε υπομονετικά.

Δηλαδή αυτό το Song Til Stormen.-

hello_earth
05-11-2010, 01:16
ενα θόρυβο ακατανόητο...
τεσπα το μόνο που εχω ακούσει απο solefald είναι ετούτο http://www.youtube.com/watch?v=3is25mXtyY8 απο In Decay We Trust συλλογή, και τώρα που το ακούω οκ, δεν είναι μόνο θόρυβος :) αλλά και πάλι ρε γμτ εγώ πιάνομαι απο διάφορες φάσεις στην ζωή μου για να μου κολλήσει κανένα κομμάτι - δηλ. δεν είναι τόσο μουσική η επιλογή μου - αλλά για κάποιο λόγο δεν μου κόλλησαν - την αντίστοιχη φάση την πέρασα με το Aspera Hiems Symphonia και.. στο ψυχασθενικό προτιμώ το Dead Like An Angel των Korova... ειδικά όμως ως προς τις αναφορές προς norse mythology κλπ.. αμάν πόσο πια; τους παγωμένους θεούς τους βαρέθηκα. και τους επικισμούς (επικούρες) πωπωπω μακριάααααα..... κατα την πάντα προσωπική και ταπεινή μ' απόψη απόψε. αντε θα βγάλω κανένα νόημα τώρα; cmon αντε να πω καμια ψευτοάποψη και γω. θέλω να μιλήσω...

Entrancemperium
05-11-2010, 02:21
θεέ μου..:facepalm:

Roswell47
06-11-2010, 20:39
δεν το βρίσκω το καινούργιο ε

SpiritCrusher
07-11-2010, 02:58
Ας ελπίσουμε να μην το βρει και η hello_earth :!:

hello_earth
09-11-2010, 02:27
απ.. politically correct.
:)
δεν θα το βρω.
γιατί δεν το ψάχνω (αυτή την εποχή)
γιατί, αλίθεια, δεν έχετε όρεξη για κανένα βαρβάτο review που θα του έκανα;
χμ χμ..
αντε αντε να το ψαξω.
όχι τώρα όμως.
νυστάζω.
one last stab at the cheerful and doomy thoughtlessness before the night comes.

Art In Haste
15-11-2010, 21:52
Σήμερα leakαρε

h2he
17-11-2010, 19:33
Όποιος πραγματικά θεωρεί αυτό το album τεραστιο, μνημειώδες, αλμπουμ της χρονιάς και άλλα τέτοια, συγγνώμη αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει τη σχέση του με τους Solefald (για να μην πω με τη μουσική γενικότερα). Το album έχει ένα καταπληκτικό τραγούδι (το "Song Til Stormen"), ένα πολύ πολύ ωραίο (το "Eykalyptus Street"), ένα για γέλια (το γνωστό) και τα υπόλοιπα να κυμαίνονται από συμπαθητικά έως αδιάφορα. Δεν θα μιλήσω για απογοήτευση γιατί το φοβόμουν πολύ αυτό το album και δεν διαψεύστηκα. Σίγουρα ωχριά σε σύγκριση ακόμα και με την προηγούμενη διλογία (δεν πάμε παραπέρα). Υπάρχουν κάποιες σκόρπιες ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά οι οποίες σε ελάχιστες στιγμές μαζεύονται για να σχηματίσουν το μεγαλείο που απαιτούμε από τους Solefald. Δεν ξέρω αν τα project τους αποπροσανατόλισαν, ο Lazare μου φαίνεται λίγο θαμένος, η υπερβολική επιθετικότητα τους κάνει και πιο μονοδιαστατους (κάτι που αχνοφαινόταν και απο τα Red/Black αλλά σε πολύ πολύ μικρότερο βαθμό). Χαμένη ευκαιρία; Τέλος εποχής; Σίγουρα όχι αυτό που θα ήθελα εγώ. Αλλά η νορβηγικού ξύλου πόρτα μάλλον έχει αρχίσει και κλείνει σιγά σιγά (πέρασαν και 15 χρόνια εδώ που τα λέμε).

12 stars circle your brow
17-11-2010, 19:44
τα λέει εξαιρετικά.

shora
17-11-2010, 20:52
εκτος απ' τον θαμμενο Lazare.

Entrancemperium
17-11-2010, 21:03
Ρε ξεκολλάτε λίγο από τη συμμετοχή του Γκρέμλιν, για το οποίο περιμένω και συμμετοχή στο νέο Ulver έτσι όπως το πάει..
Έχει όμορφα πράγματα μέσα και όσο το ακούω όλο και ανακαλύπτω.
Επίσης το Eukalyptustreet είναι ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι, o Lazare είναι μια χαρά, και φυσικά γελάω με το Tittentattenteksti ολόκληρο αλλά στο 1:12 είναι η αποθέωση, εκεί που ο κύριος Πλαγκτον επιτίθεται να πάρει τη συνταγή του καβουροπάτι και ο Bob παίρνει τρελές ανάποδες
και σώζει το βυθό του μπικίνι.
Προς το παρόν το αλμπουμ το έχω στο + πάντως.

H.
17-11-2010, 22:28
Τι λες μωρέ μαλάκα h2O1P2Fe4 που πρέπει να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με τη μουσική επειδή δεν σου άρεσε εσένα το άλμπουμ. Πάτα μια μαλακία κι εσύ και οι υπόλοιποι μουσικοκριτικοί να κατέβετε λίγο κάτω γιατί ξεφύγατε.

Άκουσες δηλαδή εσύ πολλές σοβαρές κυκλοφορίες φέτος, ή έστω σοβαρότερες ετούτου δω για να το περάσεις στα ψιλά και να το πεις με την ευκολία και την προχειρότητα των τριών ακροάσεων "απογοήτευση". Μια φορά σε σχέση με την παπαριά το Icelandic με τη μία ομολογουμένως υπερκομματάρα και τις υπόλοιπες χρυσές μετριότητες 70-80-90 είναι πολύ ανώτερο (με το black for death δεν έχω αντίρρηση, είναι το καλύτερό τους κατ' εμέ).

Στην τελική άνοιξε το υπεροπτικό αυτί σου και ξαναάκουσε κανένα Vitets Vidd I Verdi προτού αρχίσεις τους φαμφαρώδεις χαρακτηρισμούς.

h2he
18-11-2010, 00:11
H αλήθεια είναι πως, ναι, έχω ακούσει σαφώς σοβαρότερες κυκλοφορίες φέτο αλλά αυτό είναι άσχετο της συζήτησης μας. Εδώ μιλούμε για τον εν λόγω δίσκο, για τον οποίο δεν ξέρω τι περιμένετε εσείς από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, αλλά θεωρώ αυτονόητο το ότι ο πήχης οφείλει να μπαίνει πολύ ψηλά σε ό,τι αφορά σε αυτά. Αν ήταν ένα τυχαίο wannabe νορβηγόκαυλο συγκρότημα μπορεί να μου έφταναν τα δυο καλά τραγούδια και τα 3-4 συμπαθητικά. Αλλα μιλάμε για τούτους εδώ και δεν μου φτάνει να σκέφτομαι αν το καινούριο είναι καλύτερο από το G.U.T. ή το δεύτερο Sturmgeist ή κάποιο άλλο παρεμφερες. Θέλω να έχει τα αρχίδια να κοιτάει στα μάτια το "Neonism" που, εκτός αν ακούς άλλο αλμπουμ - για το οποίο δεν θα παραξενευόμουν κιολας, δεν τα έχει σε καμιά περίπτωση. Εκτός αν εννοείς ότι το Black For Death είναι το καλύτερο Solefald γενικά, οπότε σταματάω τη συζήτηση εδώ, δεν υπάρχει γυρισμός. Από εκεί και πέρα, αν θεωρείς τούτον έναν από τους καλύτερους δίσκους που άκουσες φέτος, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με τη μουσική γενικότερα.

ΠιΕς: Μαλακία το βράδυ, τώρα είναι νωρίς ακόμα.

H.
18-11-2010, 00:17
Εντάξει φίλε, θέτεις τα στάνταρτς της μουσικής γενικά, από εδώ και πέρα εγώ τουλάχιστον θα σε παρακολουθώ εντατικά, όχι τίποτα άλλο, μη με πουν και άσχετο οι φίλες μου.

:moutza:

h2he
18-11-2010, 00:19
Θα στο πρότεινα και εγώ αυτό είναι η αλήθεια, μιας που με την παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει ιδιαίτερη ελπιδα. Χαίρομαι που συμφωνούμε σε κάτι πάντως

SpiritCrusher
18-11-2010, 00:24
Εδώ που τα λέμε όμως, το Neonism είναι η τελειότητα η ίδια.

Candiru
20-11-2010, 20:48
εντάξει, Linear, Neonism & Pills δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν, αλλά γαμάει το άλμπουμ, έχει σταθεροποιηθεί το στυλ τους από το In armonia και μετά με λίγους νεωτερισμούς αλλά πάντα θα είναι σε ψηλά επίπεδα. Και αυτό το κομμάτι του ξεχώρισε και το έβαλα στο blog γαμάει μια χαρά

Art In Haste
01-11-2013, 17:07
Ο καινούριος δίσκος, Kosmopolis, ετοιμάζεται για μίξη και κυκλοφορία σε κανά χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.....Solefald's seventh studio album is due for release in the fall next year. We're talking Neonism 2014, massive metal with a heavy synth and techno presence.

Roswell47
01-11-2013, 17:43
ψηθηκαμε.

Art In Haste
13-09-2014, 00:32
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10696365_842241019127337_3021646861875963367_n.jpg?oh=77198c42f12d86111db82219247626f7&oe=54A037FC&__gda__=1419233482_ffee9dfcb4f62f6396cc94c6efbbc303

SOLEFALD
«NORRØNASONGEN. KOSMOPOLIS NORD»
(Indie Recordings)

Release date: October 27th/31st

NORSE FOLK

After four years of silence, Solefald return with Norrønasongen, an experimental soundtrack to the fjords and mountains of Norway, and a hymn to the nature of the North. Norrønasongen. Kosmopolis Nord is a prequel to Solefald’s forthcoming album Kosmopolis Sud (set for early 2015), conceived as a hybrid release for the LP format. With a crew totaling ten musicians, Solefald venture into new collaborations and soundscapes.

Cornelius von Jackhelln comments: «Norrønasongen picks up the torch from Norrøn livskunst, illuminating the same barrenness through the prism of Prog Rock, Electro, Folk and Noise. Norrønasongen is our first release with all the lyrics written and sung in our mother tongue. Norse Jugendstil for eyes, minds and ears: Solefald are delighted to be back with the boots on!»

Lars Are Nedland comments: «As long-time fans of the progressive movement of the late sixties / early seventies, it was in the cards that Solefald would dive into the world of melotrons at some point. Norrønasongen is a progressive folk-pop-noise release, and sets the scene for the forthcoming album Kosmopolis Sud by being nothing like it. We’re Solefald after all!»

The songs: The opener Norrønaprogen is a Progressive Rock composition clocking in at 11.30 minutes, owing its sound to the 1970s acts that inspired Solefald’s debut The Linear Scaffold. Det siste landskap is a small suite of new poems by von Jackhelln, written during a bumpy jeep excursion with Sólstafir in the Icelandic desert. The apocalyptic song describes the desolation of Iceland with an ambient pop sensibility. The hymn Norskdom invokes windy treks through the Jotunheimen mountains.

Sturmgeist & The Fall of Rome, a noise outfit from Oslo’s underground resistance, have remixed the centre track Norrønaprogen and delivered a B side of epic noise -Norrøna: Ljodet som ljoma & Songen: Vargen -, in turn added to by Solefald.

Einar Kvitrafn Selvik of Wardruna contributes with skaldic vocals. Mari Skeie Ljones plays the Hardanger fiddle, traditionally held as the Devil’s instrument in Norwegian folklore.

Previously self-described as «two stubborn goats pretending to be a band», Solefald have outsourced the rhythm section to the young talents Baard Kolstad (God Seed, Borknagar) on drums, Alexander Bøe (In Vain) on bass and Petter Hallaråker (ICS Vortex, Rendezvous Point) on guitar. All three performed bravely with Solefald during the 2013 European tour and summer festivals with In Vain.

Norrønasongen takes its name from Olav Aukrust’s (1883-1929) poem by the same name. Written in 1915, the vitalistic poem describes the horrors of WWI as seen from the Norwegian mountains, with metaphors from Norse mythology. With the timing of its release, Norrønasongen marks both the century passed since the First World War, and the 200th anniversary of the Norwegian Constitution. As storms sweep the globe yet again, the poet’s apocalyptic words can be read as a sorrowful warning.

Solefald:
Cornelius von Jackhelln: Vocals, Guitars, Melodica, Programming
Lars Are Nedland: Vocals, Synth, Programming

Guests:
Alexander Bøe: Bass Guitar on «Norrønaprogen» & «Songen: Vargen»
Petter Hallaråker: Guitar on «Norrønaprogen»
Baard Kolstad: Drums & Percussion on «Norrønaprogen»
Mari Skeie Ljones: Hardanger Fiddle on «Norrønasongen», «Norskdom» & «Songen: Vargen»,
Einar Kvitrafn Selvik: Skaldic Vocals on «Norrønasongen» & «Norskdom»
Zweizz: Drum & Bell Hell on «Norrøna: Ljodet som ljoma»

Sturmgeist & The Fall of Rome:
Sturmgeist: Voice
Stridshode/S.F.S.: Noise
Kybermensch: Synth, Beats & Engineering

Written & produced by Solefald.
«Norrøna: Ljodet som ljoma» & «Songen: Vargen» written with Sturmgeist & The Fall of Rome.

Tracks 1, 2 & 5 mixed by Børge Finstad at Toproom Studio. Tracks 3 & 4 mixed by Marius Strand at Strand Studio. Mastered by Marius Strand.

Texts: The poem «Norrønasongen» written in High Norwegian by Olav Aukrust (1883-1929), published in 1915. The poems «Tvisyn», «Norskdom» and «Vidsyn» from Cornelius Jakhelln’s book Trisyn (Det norske Samlaget, 2010). TRACK LIST

SIDE A

I. NORRØNAPROGEN
II. DET SISTE LANDSKAP
(AN ICELANDIC ODYSSEY PART IV)
III. NORSKDOM

SIDE B

(SOLEFALD VS. STURMGEIST & THE FALL OF ROME)
IV. NORRØNA: LJODET SOM LJOMA
V. SONGEN: VARGEN

Art In Haste
25-10-2014, 15:20
Αρκετά ενδιαφέρον το καινούριο και αναμένουμε την ολοκληρωμένη δουλειά τον Ιανουάριο.

Art In Haste
19-12-2014, 20:45
Πρώτο δείγμα από το full length. (http://www.ztmag.com/blog/news/?p=23206)

Art In Haste
12-09-2022, 13:36
Για τους φίλους των Solefald, νέο προτζεκτ του Lazare

https://f4.bcbits.com/img/a0936496892_16.jpg

bandcamp (https://blckvod.bandcamp.com/album/antithesis)