View Full Version : Provlima me Windows Media Player
Battousai
17-05-2004, 15:27
Re paidia eho ena provlima me to media player mou den mou paizei kanena arheio mousikis i video kai den ksero giati PLEASE HELP..
Auto kanonika eprepe na to kaneis post sta PC & Games
Tespa,katevase to teleutaio update kai to XViD
Re paidia eho ena provlima me to media player mou den mou paizei kanena arheio mousikis i video kai den ksero giati PLEASE HELP..
Pithanotata den exeis ta katallhla codecs. An mas eleges ti mhnyma lathous sou vgazei, tha voithouse.
StationEleven
17-05-2004, 16:45
basika mias kai eprepe na einai sto pc forum alh8eia poios o logos ypar3hs moderators?
Battousai
18-05-2004, 14:41
AppName: wmplayer.exe
AppVer: 8.0.0.4477
ModName: mmswitch.ax
ModVer: 0.9.4.0
Offset: 00004e86
Ayta mou vgazei. katevasa ta teleutea updates apo to site tis microsoft alla den ginete tipota. den ksero ti na kano kai mou ehei spasei ta neyra to gamimeno. Peite kamia idea. :?: :?: :?:
4vatar 0f Death
18-05-2004, 15:22
kateuase to media player classic...
http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
ean kai ekei kanei error ftaine oi codecs sou...
kantous olous unistall kai re-install...
ton 8 exeis? vale ton ennia kai dokimase. akomh kalytera vale winamp 5.
4vatar 0f Death
19-05-2004, 14:21
ton 8 exeis? vale ton ennia kai dokimase. akomh kalytera vale winamp 5.
ehm oxi. oxi...
winamp5 gia mp3 (alla mono gia mp3, kai mono ean exeis polla kai 8es kalh organwsh...) einai kalos apo kei kai pera opws kai o wmp 9 einai polu barus polla resourses re paidi mou.....
trust me dokimase ton classic kai den 8a xaseis, to kalutero programma gia probolh video ever....
BSPlayer.
to kalytero k mikrotero k paizei ta panta (ektos apo .rm k .mov)
nai, to BSPlayer einai kalo. To winamp omws den trwei tosa polla resources oso o media player, o opoios opws kai polla programmata ths microsoft einai kakoprogrammatismenos. toulaxiston o 9 yposthrizei polla file types. epishs, to winamp 5 mia xara mou fainetai gia videos, ektos ta avi, sta opoia den doulevei kai poly kala.
BSPlayer... den yparxei logos na sunexistei to thread......
http://www.shadow-dragons.com/anime/codec.htm
diabase ayto, exei ta links gia na katebaseis o,ti thes kai na sou paizoun ola.
Proswpika ama apla thelw na dw ena video, apla to anoigw me to vlc, no need for codecs ktl :)
Ego exo installed panta thn teleytaia ekdosh tou wmplayer (9.0 currently, an den kano lathos), alla PANTA xrhsimopoio ton 6.4 gia na paikso opoiodhpote video, giati einai POLY pio elafrys (kai exo mia xara systhma, mind you). Winamp xrhsimopoio mono gia audio files.
http://www.shadow-dragons.com/anime/codec.htm
diabase ayto, exei ta links gia na katebaseis o,ti thes kai na sou paizoun ola.
Proswpika ama apla thelw na dw ena video, apla to anoigw me to vlc, no need for codecs ktl :)
To Vlc einai to kalytero.Paizei ola ta video,xwris na xreiazetai idiaitera codecs.
Battousai
20-05-2004, 15:32
Eho wmplayer 9 kai mou kanei pali ta idia alla tha akolouthiso tis simvoules sas.... Alla giati ta idia arxeia paizoun se media player 7 kai den pezoun ston 9 me ola ta codecs???? Ego den vrisko kapoia logiki eksigisi an ehete kati sto mialo sas oles oi gnomes dektes... :twisted: [/quote]
4vatar 0f Death
21-05-2004, 16:58
Eho wmplayer 9 kai mou kanei pali ta idia alla tha akolouthiso tis simvoules sas.... Alla giati ta idia arxeia paizoun se media player 7 kai den pezoun ston 9 me ola ta codecs???? Ego den vrisko kapoia logiki eksigisi an ehete kati sto mialo sas oles oi gnomes dektes... :twisted: [/quote]
emmm giati einai microsoft....
opws programata pou etrxan se Dos-windows 9x den trexoun se 2000 -xp , giati bariontousan na ftia3oun ena extra shell pou se teleutaia analush ean exeis to sourse code einai douleia to polu mias bdomadas...
opws uparxoun roblhmata asumbatothtas indexed bmps me true color bmps.
opws milame gia to monadiko leitourgiko to opoio kanei "swtsa" mount mono 3 tupous File system stous opoious den sumperilambanetai o FAT16 (paleioterhs ekdoshs tou idiou leitourgikou) .
8es kai alla??
eyeamflesch
21-05-2004, 17:24
Otan sou bgazei aFto ti ftaiei?
"No combination of filters could be found to render the stream. (Σφάλμα=80040218)"
Episis, gia to idio arxeio pou prokalei to parapanw sfalma, otan to paizw me RealPlayer den mporw na paw mprosta to videaki xwris na perasei toulaxiston miso lepto pou tha kamei loading kai den yparxei sygxronizmos eikonas/ixou.
4vatar 0f Death
21-05-2004, 17:28
http://www.majorgeeks.com/download4094.html
dokimase to real alternative, einai mia diakseuh twn real media codec, gia na tous uposthrizei o media player classic (sumperilambanetai sto d/l).