PDA

View Full Version : KILLSWITCH ENGAGE - THE END OF HEARTACHE

Enas_alla_lewn
14-05-2004, 20:20
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛ ΙΔΙΩΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΟΙ ΚΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛ ΑΝΑΜΗΓΝΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΧΑΡΝΤΚΟΡ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ HEAVY ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΟ... ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ US, ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΤΑΛΑΝΤΑ "ΜΕΤΑΛ" ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ.

necropethamenos
14-05-2004, 21:54
Afto einai to kainourgio tous? Ew exa akousei ena allo (alive or just breathing) kai itan kalo omologoumenws. To akousa isws kammia 10ria fores. Alla na pw oti trellathika, mpa.

wanker
14-05-2004, 22:18
synexizontas loipon oi killswitch to ergo pou aytoi eixan analavei e3arxhs, mas paradidoun allh mia douleia a3ia ths prosoxhs olwn twn opadwn tou sklhrou hxou.
gyrw apo ena idiwma pou mesouranei "new wave of american heavy metal", paradidoun ma8hmata se kainourgies k mh mpantes gia to pws prepei na akougetai o sklhros hxos shmera. a3ia epainwn k h paragwgh ka8ws k oi idees aytou tou megalou ki8arista pou akouei sto onoma Adam Dutkiewicz, me foveres syn8eseis k tromera riffakia.
mazi me chimaira,shadows fall, k god forbid apoteloun thn dynamh tou sklhrou amerikanikou hxou shmera

blackbird
14-05-2004, 22:52
Milame yia mia polly meyali banda......Apisteuto paiximo,syntheseis, porwsi apo mia banda pou ekane epityhia me to "Alive or just breathing" kai twra apla odiyei tis exelixeis sto metalcore...O Dutkiewitz einai halara o kalyteros kitharistas tis yenias tou sto idos kai ola ta antistoiha sygrotimata kopiaroun tin tehniki kai ta riffs tou.O Proiyoumenos tragoudistis mou arese pio polly alla kai o neos de ta paei ashima..O Diskos apla yamaei me liga logia

StationEleven
15-05-2004, 04:22
GA MA NE
exw akousei 3 mp3 apo to new + to video
pote bgainei to cdaki sta diskopoleia?
einai apo ta standar mazi me to slipknot

wanker
15-05-2004, 04:45
exei vgei edw k arketo kairo akrives release date den gnwrizw, alla sigoura exei vgei
para poly kalh agora

Enas_alla_lewn
15-05-2004, 14:00
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ (11 ΜΑΗ), ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

StationEleven
15-05-2004, 14:54
h3era oti DEN eixe bgei edw kai kairo wanker :P
8a paw 25 tou mhna mazi me slipknot ta pame 8)

wanker
16-05-2004, 04:31
to slipknot gm, den mporw na to vrw pou8ena sto net
olo kati mlkies vgainoun
k den exw k megalh dia8esh (k lefta) na to parw :?

nutshell
18-05-2004, 21:51
albumara me @@
an ke xalarotero apo to alive or just breathing
ke genikotera afti i tasi xalarwsis psiloepikrati edw pu ta leme :/

StationEleven
18-05-2004, 22:15
an kai akoma de to apokthsa alla to akousa olokhlro apo kapoion gnwsto prepei na to akousoun opwsdhpote osoi katakrinoun to nu h opws sto dialo 8elete na to baftisete gia na sas aresei (opws me godsmack h slipknot 3erw gw) metal :wink:
psychedelic folk tsifteteli brit pop metal peite to h' death metal me power epic thrash disco epiroes opws kai na to peis gamaei to cd 8)

necropethamenos
19-05-2004, 00:21
To akousa mia dosi alla tha perimenei gia analytikoteri akroasi. Oloi me ti seira tous. Prepei na akouw kai to ayreon 3 fores ti mera re gmt. Vale kai to slipknot pou spernei to paniko, pfffffff, dyskola ta pramata...

The_Painless
19-05-2004, 01:09
Ωραίοι είναι. Ούτε εμένα με τρελαίνουν όμως. Λέει κάτι διαφορετικό αυτό;
Γιατί πολύ σουηδίζουν τελευταία από εκεί... νωρίς νωρίς...

wanker
19-05-2004, 04:41
albumara me @@
an ke xalarotero apo to alive or just breathing
ke genikotera afti i tasi xalarwsis psiloepikrati edw pu ta leme :/

egw nomizw oti einai tsita
k epishs den exoun oute ena "hitaki"
ayto ypodhlwnei xalarothta?

nutshell
19-05-2004, 13:08
k epishs den exoun oute ena "hitaki"

as mi milisume gia to "when darkness falls" to opoio ine ke se compilation tu freddy vs jason (afto ke an ine hit)
episis "bid farewell"
"rose of sharyn"
"wasted sacrifice"
ta opia pistevw oti ine oxi hitakia alla hitares
episis otan lew gia xalarothta enow tin apusia tu scream stixiu (i kapws etsi) ke den anaferome se hit...kai sto katw katw ti kako exun ta hitakia vre aderfe? kai afta tin dulia tus kanun

wanker
19-05-2004, 13:51
den exoun kanena kako, den exw prob :P
apla epimenw oti o diskos den exei ta hitakia tou still last serenade k life 2 lifeness...
kala parte poulo 9 iouniou 8a tous dw me chimaira-shadows fall k god forbid :twisted:

StationEleven
22-05-2004, 01:58
KILLSWITCH ENGAGE sold a stunning 37,531 copies of their latest album, "The End of Heartache", in its first week of release to debut at No. 21 on next week's The Billboard 200 chart. This amazing accomplishment marks the fourth highest Roadrunner Records chart debut to date.

The follow-up to 2002's "Alive or Just Breathing", "The End of Heartache" was produced by guitarist Adam Dutkiewicz and was mixed at Backstage Studios in Ripley, Yorkshire with Andy Sneap (MACHINE HEAD, EXODUS, ARCH ENEMY, SKINLAB). "The End of Heartache" is the group's first full-length release with vocalist Howard Jones and drummer Justin Foley. Artwork for the CD was designed by the band's bass player, Mike D'Antonio.

wanker
22-05-2004, 04:49
we know :P

nta3 ema8a mexri k ellada ginan arketa gnwstoi me to albumaki..
plz mh ginoun hatebreed :P

symposium_lexotanil
22-05-2004, 12:18
The7thWanker

wanker
22-05-2004, 12:30
blood brothers

asimoulis
24-05-2004, 12:35
o kitharistas einai foveros alla san atomo einai gia ton poutso...
epieikws...

wanker
25-05-2004, 00:35
pou sthrizeis ayto pou les?

btw
egw ton paw k san atomo

StationEleven
25-05-2004, 01:51
asimouli mia apo ta idia

dreamer
14-06-2004, 04:12
Mallon to Alive.. htan kalytero ka8ws eixe pio omorfes kai polles melwdies..Afto se stigmes aggizei kai to black! Xwris na einai kako afto den einai kati pou perimenw apo tous Killswitch.. Isws omws me perissotera akousmata na allaksw gnwmh.

wanker
14-06-2004, 04:35
siga mhn agizei k to doom...

dreamer
14-06-2004, 05:23
An kai einai 3-4 ta shmeia pou exoun ton orismo tou black metal blast beat mesa sto disko, to pio eukolo na 8ymh8w afth th stigmh einai to bridge tou Bid Farewell. Afto pou to diaforopoiei einai h paragwgh pou einai pio gyalismenh kai isws ta fwnhtika pou exoun diaforetikh proseggish apo thn klassikh black kafrila.

necropethamenos
14-06-2004, 11:24
pes ta.

wanker
14-06-2004, 19:54
epeidh eiste asxetoi me metalcore k genika me th skhnh den xreiazetai na pistevoume oti paparia lete
an einai dynaton black prosegish

necropethamenos
14-06-2004, 20:04
epeidh eiste asxetoi me metalcore k genika me th skhnh

mlk eisai o wotan tou metalcore etsi????

wanker
14-06-2004, 20:05
xaxa
re c htan teleiws akyro ayto pou eipe
ma teleiws

nutshell
14-06-2004, 20:12
simfwnw me wanker 100%...black prosegisi...omg omg

dreamer
15-06-2004, 12:25
Profanws oi apopseis einai apopseis, alla toulaxiston as yparxoun epixeirhmata gia na tis yposthrizoun. To metalcore ws eidos mallon apo tous killswitch to prwtoakousa, synepws eimai asxetos me afto ontws. Afto pou den katalavainw einai giati "apagorevetai" tetoiou eidous sygrothmata na exoun black epirroes. Anari8mhtes einai fores pou metal sygrothmata exoun dhlwsei ws epirroh kati pleon diaforetiko me ton xwro tou metal kai na to enswmatwnoun ston hxo tous..poso mallon otan einai eggenes eidos.

Epishs, ston PRWTO orismo pou vrhka sto google gia to metalcore, to syndeei loosely me to black.
http://www.net-lexikon.de/Metalcore.html (Germanika)
http://www.google.com/translate?u=http% ... n&oe=ASCII (http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.net-lexikon.de%2FMetalcore.html&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=Unknown&oe=ASCII) (Agglikh Metafrash)

Kai gia osous variountai, en oligois anaferei pws Metalcore sygrothmata exoun epirroes apo At The Gates mexri Black Metal mpantes opws oi Emperor.

Apanthseis tou typou "pas kai pisteveis o,ti leei o kathe asxetos sto internet" tha pshfistoun ws pio stereotypikes kai apo thn antidrash ths Mpokota sto telos ths Eurovision.

:D

Edit:
Kai allo ena review pou symfwnei..
http://www.undercover.com.au/reviews/ur ... tache.html (http://www.undercover.com.au/reviews/urkillswitchengageendofheartache.html)

necropethamenos
15-06-2004, 13:15
Profanws oi apopseis einai apopseis, alla toulaxiston as yparxoun epixeirhmata gia na tis yposthrizoun. To metalcore ws eidos mallon apo tous killswitch to prwtoakousa, synepws eimai asxetos me afto ontws. Afto pou den katalavainw einai giati "apagorevetai" tetoiou eidous sygrothmata na exoun black epirroes. Anari8mhtes einai fores pou metal sygrothmata exoun dhlwsei ws epirroh kati pleon diaforetiko me ton xwro tou metal kai na to enswmatwnoun ston hxo tous..poso mallon otan einai eggenes eidos.

Epishs, ston PRWTO orismo pou vrhka sto google gia to metalcore, to syndeei loosely me to black.
http://www.net-lexikon.de/Metalcore.html (Germanika)
http://www.google.com/translate?u=http% ... n&oe=ASCII (http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.net-lexikon.de%2FMetalcore.html&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=Unknown&oe=ASCII) (Agglikh Metafrash)

Kai gia osous variountai, en oligois anaferei pws Metalcore sygrothmata exoun epirroes apo At The Gates mexri Black Metal mpantes opws oi Emperor.

Apanthseis tou typou "pas kai pisteveis o,ti leei o kathe asxetos sto internet" tha pshfistoun ws pio stereotypikes kai apo thn antidrash ths Mpokota sto telos ths Eurovision.

:D

Edit:
Kai allo ena review pou symfwnei..
http://www.undercover.com.au/reviews/ur ... tache.html (http://www.undercover.com.au/reviews/urkillswitchengageendofheartache.html)

pes ta, ntramer.

Scythe
15-06-2004, 17:26
gia asxetos poly kala tou ta pes tou sxetikou

kai NAI ontws exei polla black perasmata to end of heartache opws KAI to alive or just breathing(poly ligotera wste na pernane aparathrhta se antithesh me to EOH pou einai profanh)

wanker
15-06-2004, 17:35
nai oi killswitch engage einai mia black metal mpanta
o dutkiewicz epaize session stous immortal prin kanei tous aftershock, meta efere ta blastbeat stous unearth, k eipe na kanei patago me mia metagrafh apto paliomoditiko black sygrotoima blood has been shed ton Jones, gia na dwsei mia megalopreph xroia sta fwnhtika twn pale pote metalcoreadwn engage.oi opoioi sthn masaxouseth mesouranoun me alla vlasfhma mavrometalika sygrotoimata opws oi shadows fall , seemless, burn your wishes, ovecast, all that remains k kratoun to agno pneyma tou black zwntano.

Scythe
15-06-2004, 17:46
parakseno pou ksereis ola auta kai PAROLA auta de mporeis na katalaveis ta black perasmata....

wanker
15-06-2004, 18:44
einai mallon pou den akouw po salvation :P

wanker
15-06-2004, 18:45
h' pou den eimai sto fan club :P

necropethamenos
15-06-2004, 22:31
h' pou den eimai sto fan club :P

h pou arneisai to profanes akrivws me ton idio tropo pou o wotan arneitai pws oi wotan paizoun metria.

you just say so.

wanker
15-06-2004, 22:45
profanestato oti eimai defender of metalcore 8)

necropethamenos
15-06-2004, 22:49
akrivws.

"AKOUS EKEI POU THA MOU MOLYNOUN TO AGNO MOU METALCORE ME BLACK!!!! PRODOSIA!!! FASISMOS!!!"

kai efoson de mporeis na peis oti de s'aresei o diskos epeidi exei blastbeats (opou exei diladi, den einai kai syxno), apofasizeis

1)eite oti den exei blastbeats (...)
2)eite oti ta blastbeats den exoun KAMMIA sxesi me to black (...).

Mwaahhahah. Wotan, e wotan. :lol:

wanker
15-06-2004, 22:52
seyxaristw gia tis epiloges pou mou dineis
eisai poly eygenikos
prepei na to skeftw poly sovara gia na apanthsw
eimai kainourgios sth mousikh SAS
sygnwmh gia thn enoxlhsh
1 xartomanthlo

wanker
15-06-2004, 22:58
ola ta eidh exoun korestei, to pio aplo einai na mporeis na vriskeis omoiothtes me to otidhpote k to ka8e shmeio na sou 8ymizei kati pou exeis akousei hdh akousei.
an loipon eixes akousei kapoio brutal hardcore sygrotoima k genika to neo kyma hxc pou epikratei, 8a h3eres loipon oti oi killswitch prosegizoun ayto to eidos perrissotero. giati loipon den vgaineis na to peis ayto pou einai k to pio swsto k lete gia tis blackies k tis pipes.

emena loipon o hxos pou akouw k sta 2 album (3, pio prin anafer8hkan sygekrimena 2) prosegizei to hardcore
den exei kamia sxesh me to black
IN MY FUCKIN OPINION
pou ti sto poutso kiollas asxoloumai ligo me to eidos

necropethamenos
15-06-2004, 23:58
an loipon eixes akousei kapoio brutal hardcore sygrotoima k genika to neo kyma hxc pou epikratei, 8a h3eres loipon oti oi killswitch prosegizoun ayto to eidos perrissotero. giati loipon den vgaineis na to peis ayto pou einai k to pio swsto k lete gia tis blackies k tis pipes.

kaneis den eipe oti oi killswitch engage den einai pio konta sto HC ap'oti sto black.
To mono gia to opoio milousame einai ta blastbeats OPOU yparxoun. Kai den einai to mono paradeigma asxetis texnotropias sto xwro.

Thes alla?

Caliban - Sunday's words : to prwto riff einai kathara sto styl tou prwtou dark tranq album. Kammia sxesi me HC. Meta FYSIKA kai ginetai pio HC to kommati. Tha arnitheis oti afto to riff den exei sxesi me to HC?

Heaven Shall Burn - EIDIKA OLO TO GAMIMENO TELEFTAIO ALBUM : Kathara HC album e? Katholou souidila PANTOU SE OLA TA KOMMATIA SE ENA 50% toulaxiston e? Sorry kiolas.

Oi norma jean sto human face divine einai kathara HC episis e? De sou akougetai i amerikaniki deathia katholou? Eimai mallon koufos.

Oi melwdies sto March of the fire ants twn mastodon einai kathara HC, ti na leme twra. To de drumming se olo to disko einai kathara HC episis. Ti na pw. Prepei na eimai pragmatika parafrwn gia na vriskw texnotropies allwn idiwmatwn kai stous mastodon.

E ksereis kati? Oso kai an proseggizoun oloi aftoi to HC einai ilithio na ypostirizeis oti de xrisimopoioun kai alles texnotropies.

Kai oso pio porwmena to kaneis kai me epixeirimata epipedou "egw akouw egw kserw asxetoi" toso pio WoTaN einai.

wanker
16-06-2004, 00:14
xaxa
pragmatika gtp
ela pappou na sou dei3w tabelia sou

ola ayta pou les gia tis souidiles einai apolytws swsta k ta perissotera neo hxc sygrotoimata exoun uio8ethsei ayto ton tropo stis ki8ares

alla afou "To mono gia to opoio milousame einai ta blastbeats OPOU yparxoun." giati anafereis ta dika sou (poly swsta) epixeirhmata?

ama diavazes ayta pou egrafa 8a katalavaines oti eipa, pws apo pantou yparxoun epirroes se ola ta eidh ths mousikhs kai APO ola ta eidh ths mousikhs.

oi nile eixane mesa candlemass tous kanei ayto doom?

prepei na 3ereis oti eimai apo tous pio anoixtomyalous sth mousikh, apla allo blastbeats k allo black.kwloblastbeats exoun k oi fear factory...milhsate gia tis trelles epiroes apto black. ec vges k pes oti o diskos prosegizei pio poly to black apoti kapoio allo eidos...

nisafi me tous killswitch, 8a katanthsoun san tous hatebreed k aytoi..

necropethamenos
16-06-2004, 08:33
xaxa
pragmatika gtp

ola ayta pou les gia tis souidiles einai apolytws swsta k ta perissotera neo hxc sygrotoimata exoun uio8ethsei ayto ton tropo stis ki8ares

alla afou "To mono gia to opoio milousame einai ta blastbeats OPOU yparxoun." giati anafereis ta dika sou (poly swsta) epixeirhmata?

ama diavazes ayta pou egrafa 8a katalavaines oti eipa, pws apo pantou yparxoun epirroes se ola ta eidh ths mousikhs kai APO ola ta eidh ths mousikhs.

oi nile eixane mesa candlemass tous kanei ayto doom?

prepei na 3ereis oti eimai apo tous pio anoixtomyalous sth mousikh, apla allo blastbeats k allo black.kwloblastbeats exoun k oi fear factory...milhsate gia tis trelles epiroes apto black. ec vges k pes oti o diskos prosegizei pio poly to black apoti kapoio allo eidos...

nisafi me tous killswitch, 8a katanthsoun san tous hatebreed k aytoi..

w thee mou, DEN EIPA OTI EINAI BLACK OI KILLSWITCH GAMWTI!!! Oute oi Heaven shall burn einai NWOSDM re paidi mou, gia'fto ta anefera ola ta parapanw.

Apla kai oi 2 xrisimopoioun kati apo alla mousika eidi, to opoio einai kai to gamato diladi!! Kai to opoio paradexesai.

Twra an thes na me peiseis oti ta blastbeats den exoun sxesi me to black e, ok, na kanoume ena poll? De lew oti kaneis pote de ta ksanaxrisimopoiise alla eleos, to na ta vgaleis asxeta einai kapws koulo.

(episis exw eilikrini aporia: pou exoun blastbeats oi FF? den to exw proseksei!)

dreamer
16-06-2004, 14:18
xaxa
pragmatika gtp

Dhladh miso lepto, epeidh 8ewreis ton eafto sou au8entia sto eidos (pou den tha to antikrousw), prepei na 8ewroume kai swstes tis apopseis sou automatws xwris kammia ousiastikh aitiologhsh? As me vaftisw loipon epishma blastbeatologo kai na pw oti afta einai xarakthristiko paradeigma tou black metal para opoioudhpote allou eidous kai na analw8oume na amfisvhtoume poios einai pio kalos, san 12xrona.

Mexri stigmhs yparxoun toulaxiston 2 sites kai 3 atoma pou lene to idio akrivws pragma vash kapoiwn epixeirhmatwn, pou TOULAXISTON mporeis na prospa8hseis na apodeikseis pws einai avasima. Kaneis den eipe oti oi killswitch einai black metal, apla oti exoun black epirroes, kai gia na to paw kai akoma parapera, kaneis den eipe oti oi black einai oi KYRIES tous epirroes tous..eilikrina den katalavainw giati se enoxlei toso afto. Epishs afto me tis epirroes pou eipes den to katalava, ean kapoios exei epirroes, tis exei, teleia kai paula. Ean den to syneidhtopoiei o idios kai den to anaferei h to kanei skopima giati thelei na thewreitai "trou", einai allo thema teleiws. Afta vevaia ta lew egkyklopaidika, oxi oti yparxei periptwsh na allaksei h gnwmh amfoterwn..

Scythe
16-06-2004, 14:36
einai mallon pou den akouw po salvation

Isws tha prepe na akouseis ligaki. To na akoume kai tpt diaforetiko pou kai pou mas voithaei na ksekolame (kaloproeraita to lew auto).

h' pou den eimai sto fan club

An akouseis kai thelhseis na grafteis mporeis na mou peis kai na sou pw th diadikasia. Dexomaste ola ta paidakia. Paliotera eixame kati katatakthries eksetaseis opou vazame sto ypopshfio melos na akousei mikra clipakia apo diafora eidh mousikhs kai na mas pei se poia kathgoria pisteuei oti anhkei auto pou akouse alla twra to xoume kopsei auto opote you should be fine.

Kai epi ths ousias: Parathrw oti ta posts tou typou:
"HA HA TY LENAI H MALAKAIS!! LENAI OTY OI KILLSWITCH INE BLACK!!"
metatraphkan se posts tou typou:
"entaksei EXOUN black epiroes alla giati lete auto kai de lete oti einai pio konta sto hardcore?"

opws ekshghsan loipon oi necropethamenos kai dreamer kaneis den eipe oti oi killswitch einai black h oti den einai poly pio konta sto hardcore h metalcore (opws poly swsta aneferes) apo opoiodhpote allo eidos mousikhs. Opote efoson (pisteuw) oti to katalaves kai auto kai telika symfwnhses (me ton tropo sou) oti exoun black epiroes pisteuw oti den yparxei logos gia peretairw diamaxh :)
peace \/

wanker
16-06-2004, 15:04
xaxa peste na me fate sa to skyli
8amai k open air opoios 8elei na me deirei

den mporw allo eleos
more open minded than me den ginetai

apla sthn arxh toxa pare3hghsei kapws to 8ema opws anafer8hke me to black (isws epeidh diavazw ta posts grhgora) :)

@dreamer
ton eayto mou den to 8ewrw pou8ena ay8entia tosa xronia akouw kati k pali dyskola milaw isxyrognwmika eidika me atoma pou den 3erw, gia ton poly aplo logo oti 8a pare3hgh8w, opws k egine :P

@Scythe
enoeitai oti ta pa gia na se tsitwsw gia tous pos, opws k egine :P

Scythe
16-06-2004, 15:56
wanker de se trwei kaneis sorry an fanhke etsi. Kouventa kanoume. Gia to FC nai tsitwnomai ligo giati einai ligo enoxlhtiko otan sou apaksiwnoun (kai xwris kapoion profanh logo) kati gia to opoio exeis afierwsei kopo kai xrono. Kai sto katw katw htan kai asxeto me to thema mas re paidi mou....giati eprepe na anaferthei? :) Fysika kserw oti h prothesh sou den htan na apaksiwseis, na meiwseis h na thikseis alla einai ligo euaisthito thema akrivws gia ton logous pou proanefera gi'auto kai arpazomai eukola. Still no hard feelings fysika. Oso gia to Open Air tha mai kai gw (profanws) ekei kai tha einai xara mou na vrethoume na ta poume ki apo konta giati panta einai euxaristo na syzhtaei kaneis me fellow music lovers, na mou kaneis kai sy mia enhmerwsh gia to metalcore (mias kai an krinw apo tous Killswitch pou mou aresoun poly eimai sigouros oti tha yparxoun polla sygkrothmata ekei eksw pou tha anhkoun ston idio xwro kai pou de tha ta kserw kai pou pithanotata tha mou aresoun) na sou kanw kai gw mia enhmerwsh gia tous PoS h gia oti allo theleis (pou na kserw vevaia :P). Xwris ksylo kai tetoia :P. Twra ama einai opwsdhpote na prepei na pesei ksylo na kserw na ferw ton necropethameno mazi pou exei perissotero "kyros" apo mena gia tetoia skhnika :D

StationEleven
01-08-2004, 21:29
to cd gamaei kai dernei .-

BeBiT
02-08-2004, 16:03
Exw akousei 2-3 mp3 kai exw dei kai ena videoclip,ta atoma spernoune :headbang: