View Full Version : Innerwish - Silent Faces (2004)
Ship Of Fools
13-05-2004, 03:01
To agorasa prin merikes meres kai exw pa8ei plaka kanonika!
To kalytero power metal album apo ellhnikh mpanta pou exw akousei ta teleutaia xronia kai to kalytero power metal album pou exw akousei fetos genika.
Syndiazoun germaniko kai amerikaniko power me ton kalytero tropo.Fantastikes melwdies,kollhtika refrain,fovera fwnhtika!
H paragwgh einai h kalyterh pou exw akousei apo ellhniko group sto xwro tou metal(ektos apo tis treis megales akraies mpantes) h opoia malista egine se ellhniko studio.Tromeros hxos pragmatika!
An to vreite pou8ena(giati apo oso 3erw exoun provlhma dianomhs,eleos!)
arpa3te me th mia!
Auta einai group me poiothta pragmatika kai oxi san kati alla pou mas pasaroun ta teleutaia xronia ws tous neous messies tou metal eidika edw sthn Ellada.3erete Doomsword,Wotan,Holy Martyr ktl ktl...
The Butcher
13-05-2004, 04:43
stoixima oti tha ginei k flame logw twn triwn onomatwn pou aneferes sto telos!
to cd den to exw akousei, exw akousei apo live orismena kommatia pou mou fanikan poly wraia- o singer episis mou arese.
apo olokliri limp vgainei exoun provlima dianomis? den to pisteyw. pantwes athina prepei na vrisketai aneta sta gnwsta meri (eat metal, no remorse klp).
ama to akousw tha epanelthw (k kala). :P
Inside Charmer
13-05-2004, 19:41
Χα χα... :wink:
Auta einai group me poiothta pragmatika kai oxi san kati alla pou mas pasaroun ta teleutaia xronia ws tous neous messies tou metal eidika edw sthn Ellada.3erete Doomsword,Wotan,Holy Martyr ktl ktl...
:moutza:
Proton den tithete kan thema sigrisis giati oi Innerwish den pezoun EPIKO metal.
Kata deutero logo to albumaki gamaei oti akoute (symp ataka)
symposium_lexotanil
17-05-2004, 00:59
xm den einai dikia mou ataka auti.
stamatiste na mou dinete credit gia atakes pou apla anaparago.
euxaristo.
ps : mono se mena fainetai asteia (kai teleiws akyri e) i sygkrisi kai mono ton (sympathestaton kata ta alla) innerwish me doomsword?
Kai se mena asteia fenete.Einai san na sigrineis mprizola me traxana.
Dragonlord
18-05-2004, 22:13
Μετά από το σχετικό πρήξιμο από το sympo κατέβασα το dancer of the storm από το site.Είναι όντως πάαααρα πολύ καλό για το είδος του,heavy/power that is.Αυτό για μένα προσωπικά είναι το μόνο μειονέκτημα καθώς δεν την παλεύω να ακούσω τέτοια μουσική πια.Πάντως μπράβο,μεγάλη βελτίωση και άψογοι σε όλους τους τομείς.Παγκοσμίου κλάσης στο είδος τους.Οι powerάδες,αν είναι και τα υπόλοιπα κομμάτια σε αυτό το επίπεδο,μάλλον το τσιμπάτε με κλειστά τα πόδια (γιατί γαμάει)
Martyan_Druyd
11-06-2004, 15:01
to phra prosfata...einai arketa euro-power/melodic heavy gia ta gousta mou( se adithesh me thn prwth diskara tous).se emena pantws den thymizei poly bades opws fifth angel klp(opws grafei to sticker sto cd).paragwgara kai poly kalh douleia genikotera...o singer kalos ermhnefths xwris thn athlia vlaxo-metal ellhnikh profora alla mou akougetai kapws koinotypos..ante na paiksoun kai kana live alla oxi ws support bada
symposium_lexotanil
28-06-2004, 13:16
:mouse:
Buddy Lackey
29-06-2004, 15:58
to album einai THEIKO KANONIKA.
pio poly einai us metal h mousikh tou, para euro power (eleos, gia angrafans einai ayta). Zhtw oi Queensryche klp. O tragoudiarhs exei apolyth fwnh/xroia klp. Genika einai to album pou oneireuetai kathe heavy/power metal group na vgalei (kala gia Ellada oute syzhthsh, oi typoi tous xynoyn olous ).
To kainourio Marauder einai pio oraio.
(xoris ayto na shmainei oti to innerwish den einai oraio)
kai xynei sth mapa edguys/ dream evils klp klp
Xmmm
Den nomizw re Nick..To Innerwish mallon einai kalutero apo opoiodipote Marauder.An kai den xerw..alla mallon einai pio "poiotiko".
Anyway kai ta duo mamane \m/
xm apo to innerwish akouo poly ta 3 prot kommatia, eno to Life? to liono oloklhro...
Isos na ftaiei oti apo tous innerwish perimena thn yperdiskara kai telika bgalan ena para poly kalo disko, eno apo tous Marauder perimena ena kalo disko me merika fovera refrain kai telika bgalan diskara :D
atom_smasher
29-06-2004, 23:16
live me helloween pou tous eida htan para polu kaaaaaaaloi.kai ta kainouria wraia.pshnomai na to vrw...kai na tous dw kai live ama laxei 3ana.marauder kainourio?interesting.
ws powerass prepei na prosexw mhn mou thn katsei ston kwlo e? :)
TRAMPAKOULAS
08-07-2004, 00:55
oti kalytero akousa apo ellhniko group edw kai xronia.to vazw aneta plai sto waiting for the dawn.a3ioi!
symposium_lexotanil
08-07-2004, 12:31
:mouse: