View Full Version : Elric Of Melnibone
When Black Roses Bloom
12-05-2004, 19:34
To yahoo movies, kai genika o kosmos tou cinema, brazei me thn fhmh pou 8elei thn tainia na exei ksekinhsei ta gurismata kai dh me protagwnhsth (poion allo), ton Johnny Depp sto rolo tou Almpino Melnimponou. To casting sumplhrwnetai akoma auth thn stigmh pou milame, an kai akougetai kai kati gia ton Jude Law. Kopelies lussakste :P
Faithless Spirit
12-05-2004, 20:34
Johnny Depp me leuko mali? :? h mhpws den tha exei leuko mali? den kserw pio einai to xeirotero :?
The Butcher
12-05-2004, 21:34
k me leyko k me vyssini malli panta theos tha'nai opote...
twra den eimai fan tou elric k twn sxetikwn alla plaka tha'xei i tainia standard... :)
Kveldssanger
12-05-2004, 21:54
Δε λέω πλάκα θα έχει η ταινία, ειδικά αν παίζει ο Depp (και αν δε γαμήσουν το σενάριο), αλλά αρχίζω να φοβάμαι ότι οι εταιρίες παραγωγής θα πλακώσουν να βγάζουν ταινίες για κάθε τελειωμένο fantasy συγγραφέα και θα καταντήσει βαρετή η όλη φάση...
Elpizo na min to gamisoune opos to LOTR (milo mono gia tin defteri tainia)
Tha einai kavla an ginei kati tetio pantos...
enitharmon
12-05-2004, 21:59
kserw den kanei, alla :dick:
an kai mallon de tha einai albino... alla par'ola auta :D
an den einai albino xanetai to nohma olhs ths seiras
freak brother
13-05-2004, 11:24
pws to dikaiologeite oti den tha nai albino?
rockavlon
13-05-2004, 12:47
ela balte kai tin antelina kabli i tin kate beckinsale gia maintano :P kante to love story ...
{NightStalker}
13-05-2004, 23:01
Popo,8a gamisoun to senario,8a exoun kanena mid-low budget kai tha tous parei o diablo meta..An einai na min ton kanoun albino as min tin poun Elric tin tainia..
nikodimos
14-05-2004, 01:14
afou 8a paizei o tzoni egw eimai ok
ligo gay post
wraithmare
14-05-2004, 16:51
OTL
(ola ta lefta)
ATM
(all the money)
Depp kai xero pswmi :headbang2:
Kala kalyterh epilogh den yparxei apo ton depp.Apo oso kserw tha einai trilogia kai den tha akolouthei kata kanona thn istoria twn vivliwn.
Eidomen :roll:
Kali fasi thanai an kai sumfwnw me ton Kveld oti teinei na ginei vareto to thema me tous fantasy hrwes!
O Depp einai morfi kai standard thanai albinos, tou aresei na metamfiezetai perierga, opote giati oxi?
Makari mono na min to kanoun love story kai na min paragamisoun to senario giati an einai etsi kalutera na mi guristei katholou i tainia :roll:
Love story einai etsi ki alliws,apla exw periergia na dw pws tha kanoun ta spathia.
Silverwing
15-05-2004, 23:28
O moorcock psaxnei skinotheti ayti tin stigmi ikano na perasei sto pani to senario pou ypografei o idios.H pio treli fimi pou akoustike einai oti o mixalakis tha grapsei kai tin mousikh.Ypomoni kai tha doume.
Ithilmir
16-05-2004, 02:11
O moorcock psaxnei skinotheti ayti tin stigmi ikano na perasei sto pani to senario pou ypografei o idios.H pio treli fimi pou akoustike einai oti o mixalakis tha grapsei kai tin mousikh.Ypomoni kai tha doume.
Katholou trelh fhmh... O Moorcock ,otan akoma htan agnwstos , epaize mousikh se barakia. Jazz-blues an den kanw lathos....
Ante makari na vgei ...Goustarw epikh fantasia...
An kai perimenw perissotero nea apo th Dragonlance trilogia....
Ama vgei ,pios to gamaei to Lord... -btw New line cinema akougetai , opote KAVLA!-
freak brother
16-05-2004, 11:24
Katholou trelh fhmh... O Moorcock ,otan akoma htan agnwstos , epaize mousikh se barakia. Jazz-blues an den kanw lathos....
Ante makari na vgei ...Goustarw epikh fantasia...
An kai perimenw perissotero nea apo th Dragonlance trilogia....
Ama vgei ,pios to gamaei to Lord... -btw New line cinema akougetai , opote KAVLA!-
egrafe kai stixous kai gia tous hawkwind ..
Kala, an anakateutei o idios o Moorcock sto senario kai genika stin tainia, to apotelesma tha einai egguimeno! Makari... :roll:
symposium_lexotanil
17-05-2004, 04:15
malakia tha nai.
an vgei ontos tetoio prama dld
ntaksei o aragorn koutsa strava vgike mouris.
elric kai loipi parea den tha perasoun etsi eukola.
whatever.
Autos o skatiflwros tha kanei ton Elric.000000
pitchfork
28-07-2004, 15:52
Θεός ο Elric θεός και ο Depp....
Ελπίζω σε Tim Burton και τα σπάω..............
Prin merikous mhnes eixa akousei oti skhno8esia analambanan oi skhno8etes twn American Pie :behead: kai eixa 3enerwsei, alla twra blepw, gia na paizei o Johny mallon htan moufa fhmh.
Eytyxws...
kai egw elpizw se Burton.
alla poso leyko mporei na ginei to derma tou JD? E re animation...
rincewind2k
28-07-2004, 20:48
makeup legetai
makeup legetai
an mplextei o Burton, oxi mono.
rockavlon
29-07-2004, 17:10
na proslaboun th meyaleleth na to kanei LOL :P
MoRmEnGiL
29-07-2004, 19:18
den 3erw an o tim burton einai h kalyterh epilogh..makari na to kane kanas riddley scott px..
bebaia o tim einai o idanikos gia na bgalei darkila,alla fobamai ta xioumoristika stoixeia pou bazei .. alla opws k na to kanoume einai apo tous agaphmenous mou skhno8etes,opote de gamiete :D
Kingdom Gone
30-07-2004, 02:21
Αν γίνουν τα μισα απ' όσα ακουγονται εδώ η ταινία θα είναι έπος. ¨Οσο ζω ελπίζω. Μην το κάνουν όμως φλωρο-love story, θα ξενερώσω τη ζωή μου.
Enoeite tha exei apeiro love story re..Eidika se Moorcock poy se kathe biblio tou paizei pollu eidilio.
Lethargica
16-09-2004, 19:12
Συγνώμη... γιατί πρέπει να το υποστούμε ΚΑΙ αυτό;;;;;;;; Ο Moorcock το ξέρει;;;;;;;; :shock:
Silverwing
16-09-2004, 23:33
Λοιπόν στο site του Moorcock έλεγε οτι ετοιμάζει ο ίδιος σενάριο για μια πιθανή διλογία, οπότε δεν ανησυχώ για το αν θα γαμηθεί το story.Και ναι το όνομα που επικρατεί για το ποιός θα παίξει το Έλρικ είναι αυτό του Jude law.