PDA

View Full Version : Απορία για τους "Ηλίθιους"

marianna2525
12-05-2004, 11:29
Ίσως κάποιοι από σας να έχετε δει την ταινία "Οι Ηλίθιοι" του Λαρς φον Τρίερ.
Το πρόβλημα είναι, πως είδα μία κόπια σε VHS και μία σε dvd με διάρκεια 107 λεπτά, αντί των 117, που είναι η κανονική διάρκεια της ταινίας.
Συγκεκριμένα η ταινία τελειώνει, εκεί που η πρωταγωνίστρια δίνει την παράσταση ηλιθιότητας στην οικογένειά της και αποχωρεί με την φίλη της.
Στο σημείο αυτό κόβεται η ταινία, χωρίς να πέφτουν τίτλοι τέλους.
Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει συνέχεια;
Δυστυχώς στη Πάτρα δεν υπάρχουν άλλα βιντεοκλάμπ για σινεφίλ, πέρα από τα seven, οπότε εδώ είναι η τελευταία μου ελπίδα, να λυθεί η απορία μου.

Raven Lord
12-05-2004, 12:10
την έχω δει, αλλά δεν ήμουνα και ο πιο νηφάλιος άνθρωπος του κόσμου όταν το έβλεπα, οπότε δε θυμάμαι πώς τελειώνει... δεν πρέπει να είχε βέβαια και κανά "τέλος" με την κλασσική έννοια...

marianna2525
12-05-2004, 12:36
Αυτό νομίζω κι'εγώ, μετά το χιουμοριστικό μέρος έρχεται η γροθιά στο στομάχι.

Dark-Avenger
12-05-2004, 12:39
Είπαμε, σου δώσαν την χιλιοκομμένη κορεάτικη έκδοση που είναι κάποια λεπτά μικρότερη. :P

marianna2525
12-05-2004, 12:45
Καλά, έλα σπίτι μου να δεις τι σε περιμένει σήμερα...
:P

The Butcher
12-05-2004, 18:43
fuck k egw se dvd to exw k etsi teleiwne. omws nomizw oti itan megalyteri diarekeia apo 107 lepta. k nomizw oti itan k kala i uncut ekdosi (toulaxiston ta "akatallila" skinika prepei na ta eixe ola).

anyway i tainia einai ena epos kanonika, aristourgima tis kinimatografikis *texnis* imo k aksizei na ti doun oloi.

ayta.

Dragonlord
12-05-2004, 20:05
Όσοι απάντησαν είναι "ηλίθιοι";

marianna2525
13-05-2004, 10:59
Όσοι απάντησαν είναι "ηλίθιοι";

ERtards :P

After Dark
14-05-2004, 01:42
Emena pantws me kourase arketa san tainia.Th vrhka poly dh8en kai paizei na einai kai h xeiroterh tou Von Trier.

Ghoul
14-05-2004, 03:54
epos htan! den exw dei allh tenia tou lars (ulrich) von trier an kai syntoma skopeuw na elengksw to kingdom (eidika otan eidame kai to telos tou protou episodeiou :dfinger: )
To telos de me paraksenepse to dextika as poume twra den kserw an teleiwnei etsi h' ti allo parapera tha mporouse na eixe deiksei...

Raven Lord
14-05-2004, 10:18
Emena pantws me kourase arketa san tainia.Th vrhka poly dh8en kai paizei na einai kai h xeiroterh tou Von Trier.

και εγώ μάλλον δε θα την άντεχα χωρίς τη συντροφιά του (john) jameson :D

marianna2525
14-05-2004, 11:01

Αν μείνεις στο επιφανιακό μέρος της ταινίας, τότε μπορεί να σου φανεί δήθεν ή χαβαλετζίδικη ή και τσόντα.
Αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, τότε προσφέρει πολλά θέματα για περαιτέρω ανάλυση.

Dark-Avenger
14-05-2004, 11:28
Εγώ προτιμώ να μείνω στο επιφανειακό και να μην δω τα βαθύτερα νοήματα, δεν έχω ανάγκη ταινίες από τη Δανία για να πέσω ψυχολογικά. Αν την δείτε χαλαρά είναι αρκετά καλή κωμωδία, με ένα πέρασμα απο "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2" σε μια σκηνή και επίσης σκηνές πραγματικά σκληρού πορνό(no wonder που έχει απαγορευτεί σε πόσες χώρες).

PS: Με αυτά που είπα φαντάζομαι θα τρέξει κόσμος να τη νοικιάσει :P
PPS: Μαρία, από βδομάδα θα πάω να βρω τα 2 Kingdom εγώ, είπαμε :dfinger:. Είναι ο ορισμός του "χέβι μέταλ σκηνοθέτη" και τα μούτρα του μου θυμίζουν τον Νοτς Τζόνσον από εκείνη την παρακμιακή κωμική σειρά που έβαζε ο ANT1.

After Dark
14-05-2004, 17:53

Αν μείνεις στο επιφανιακό μέρος της ταινίας, τότε μπορεί να σου φανεί δήθεν ή χαβαλετζίδικη ή και τσόντα.
Αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, τότε προσφέρει πολλά θέματα για περαιτέρω ανάλυση.
Thn eida nhfalios kai malista thetika ephrreasmenos.Kai pisteya oti tha htan sovarh tainia.Alla........

The Butcher
14-05-2004, 20:39
einai "sovari" tainia. mallon esy den tin pires sta "sovara".

egw den "to skeftika ligo kalytera" k ok, de m'aresei na analyw tainies (k genika na analyw), alla prokeitai gia ena *aristourgima*.-

marianna2525
19-05-2004, 11:23
Μήπως ο After Dark θυμάται το τέλος της ταινίας, μια και οι υπόλοιποι μάλλον είδαμε την ίδια κόπια;

Dragonlord
19-05-2004, 13:10
eimai spasarxidhs,i know,alla exeis megalo avatar.exei platos 180 pixels enw prepei na einai mexri 150
kai gia na eimai on topic,sto telos vgainei mia maurh o8onh pou grafei sto kentro FIN h THE END h kati tetoio.

marianna2525
19-05-2004, 13:19
eimai spasarxidhs,i know,alla exeis megalo avatar.exei platos 180 pixels enw prepei na einai mexri 150
kai gia na eimai on topic,sto telos vgainei mia maurh o8onh pou grafei sto kentro FIN h THE END h kati tetoio.

Μα το avatar είναι φορτωμένο στο upatras και όχι στο server του deggial, οπότε τι πρόβλημα υπάρχει;
Τους "Ηλίθιους" τους έχεις δει; Αν ναι, το τέλος είναι αυτό που λέω στο 1ο ποστ του τόπικ ή κάτι άλλο;

Dragonlord
19-05-2004, 13:39
oxi den to exw dei
den einai 8ema mege8ous arxeiou eikonas alla "fysikou" mege8ous.ena platytero avatar megalwnei olh thn aristerh sthlh,afhnontas ligotero xwro gia th de3ia (th sthlh twn posts)
gi auto exoume valei orio 150 pixels

Dark-Avenger
19-05-2004, 15:24
Προφανώς τότε δεν δουλεύουν καλά τα restrictions αγαπητέ αντμίν. Από off site link πάντως λογικά θα μπορεί κάποιος να βάλει τεράστιο avatar, να το δοκιμάσω με καμιά εικόνα 1024x768; :P

PS:Είμαι σίγουρος πως μπορείς να περιορίσεις τα images ως κάποιο μέγεθος, αλλά ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με php και συναφή.

Dragonlord
19-05-2004, 15:39
Μια χαρά λειτουργούν όταν ανεβάζεις avatar στο server του er.Όταν δίνεις link to off-site avatar είναι λογικό να μη μπορεί να το ελέγξει,γι'αυτό και απλώς λέω σε όποιον βάλει μεγαλύτερο avatar από το επιτρεπόμενο να το αλλάξει/μικρύνει.Άμα δεν το κάνει μπορώ να το κάνω κι εγώ :P
Πάρ'το σαν "κανόνα" του forum

Dark-Avenger
19-05-2004, 16:03
K boss, ότι πεις. Αύριο πρωί θα πω στη Μαρία να αλλάξει το avatar της(όταν θα είναι στο γραφείο) και να το σβήσω από το χώρο μου, θέλω τα πολύτιμα kbytes για κάτι σαφώς καλύτερο.

symposium_lexotanil
19-05-2004, 17:49
να το δοκιμάσω με καμιά εικόνα 1024x768;

se prolave o nait stokos