Log in

View Full Version : E-donkey?

Skywalker
11-05-2004, 02:29
Akouw olo to kosmo na leei pws to e-donkey exei polu pragma,kai katevazeis aneta kai alles tetoies paparies.To programmataki to vrika,to ekana install kai apo kei kai pera de katevasa oute ena kilobite.Eimai sunexeia sto perimene.Kserei kaneis ti paizei?

Deggial
11-05-2004, 13:24
Ενδεχομένως να φταίει κάποιο firewall που σου δίνει lowid. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να κατεβάσεις το Overnet που είναι decentralized και δέχεται συνδέσμους του eDonkey.

cloud
11-05-2004, 15:00
egw pantws to dokimasa se diaforous typou syndeshs, merikes apo aytes poly grhgores kai tpt...synexeia eprepe na perimenw apo 1 ews 12 wres gia na arxisw na katevazw me xalia taxythta...gia ayto kai to steila. dokimase an thes limewire, dc++ kai soulseek. h bittorrent an exeis ypomonh.

Skywalker
11-05-2004, 15:58
Thanks,tha to palepsw ligo akoma katevazontas ta firewall,oxi gia tipota allo,giati mou xei katsei sto laimo auto to programma kai an den ginei tipota,tha koitaksw alles luseis.
Pros to paron exw vrei ti lusi tou mirc opou an kai thelei ligo prosoxi vriskeis arketa pragmata kai katevazei arketa grigora kai stathera.

cloud
11-05-2004, 17:44
gia pes server tou irc pou xrhsimopoieis, giati apo osous dokimasa egw, den mou afhse kai tis kalyteres entypwseis.

rockavlon
11-05-2004, 18:34
oxi sto mirk den exei qeues ? DC is for the dick kabala, de mou akanei d/l synexeia kobei ktl. egw sto gaidouri twra katebazw me 42 k :P kai to bala prin kamia wra :P pinw nero sto gaidaraki :P

cloud
11-05-2004, 18:57
e oxi re sto mirc den exei queues...mono se servers pou exoun famous arxeia kai twne ateleiwto leeching isws synanthseis queue...alla pas se allo server kai ok. to kalo me to mirc einai oti ekei vriskei pragmata poly prin ftasoun sta p2p. o kalyteros tropos fysika gia d/l einai ta newsgroups, alla theloun syndromh...

Angrafan
11-05-2004, 19:55
to edonkey/emule gamaei. to mono kako einai oti thelei trello uptime. panta meta tis prwtes 24 wres h taxitita den peftei katw apo 80 kb/sec

Skywalker
11-05-2004, 22:54
iparxei ena wraio site onomati www.packetnews.com (http://www.packetnews.com) opou einai stin ousia search engine gia to mirc.Tou grafeis ti psaxneis kai sou leei pou na to vreis.kai me ena click se sindeei apeuthias sto channel.
Egw apo kei vriskw oti thelw.Vevaia an thes kati eidiko,opws px manga tainies kai mpeis sto #anime px ekei exei trela queues.
koitaxte to.
Episis exw alli mia erwtisi.

Ti skata einai to dcc pending kai pws to allazeis?

Eksetias autou de mporw na parw arxeio apo ena server.
Me to pou mou to stelnei kai kanei waiting for reply mou vgazei failed giati leei dcc pending.

Skywalker
11-05-2004, 23:01
Nomizw pws sto mirc mporeis na glutwseis ta queues an kaneis diko sou server s'ena channel,alla auto de to exw kanei akoma.To kalutero pragma na katevazeis einai mp3,erxontai polu grigorotera apo opoudipote allou.
Games twra einai ligo paketo kai tainies megalutero giati paizei na nai xalasmeno to .rar pou nai sinithws simpiesmena opote na suneiditopoiiseis oti tsampa perimenes toso kairo.

Skywalker
11-05-2004, 23:41
Vasika lew na xwsw ena neo topic me to thema mou sto mirc,ta leme ekei.

Thanx.