PDA

View Full Version : The Callas, Bone Rave, 28.02.20 @ Eightball

tsimpouklano
22-02-2020, 15:43
https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/84491374_2941851702494118_7348741210128777216_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_ohc=Izosj7XYc6AAX8m689L&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=dbce0db2fc7a7c21269c7fbd0829f222&oe=5EF40B2B

Με αφορμή την επανυκλοφορία του δίσκου που συνοπογράφουν με τον Lee Ranaldo (Sonic Youth) και την παγκόσμια διανομή του, οι Callas ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη. Στο reissue συμπεριλαμβάνεται και ένα νέο τραγούδι το οποίο ηχογραφήθηκε με αφορμή την συμμετοχή των Callas στην έκθεση “The Same River Twice” που διοργανώθηκε από το New Museum (NY) και το Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ, στο Μουσείο Μπενάκη. Το LP με νέο εξώφυλλο και σε limited pink vinyl edition (Dirty Water Records, Λονδίνο) θα βρίσκεται στον χώρο του merch.

Το 2018 κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος “Trouble and Desire” σε συνεργασία με τον Lee Ranaldo (Sonic Youth). Την παραγωγή στα δύο τελευταία μουσικά albums τους, "Am I Vertical?” και “Half Kiss, Half Pain" (Inner Ear) υπογράφει ο Jim Sclavunos (Nick Cave and The Bad Seeds).

Μαζί τους οι αγαπημένοι Bone Rave θα παίξουν παλιές και νέες επιτυχίες, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Art In Haste
22-02-2020, 15:53
Έναρξη λέει αυστηρά στις 21:30, εντωμεταξύ θέλω να πάω και Host για Incirrina. Εκεί λένε οι πόρτες ανοίγουν 21:30, ε θέλω να πιστεύω κάπως θα συνδιαστούν.

tsimpouklano
01-03-2020, 02:48
Ξεκίνησε 10και. Κόσμος έτσι κι έτσι, μέτρια γεμάτο 8ball στην καλύτερη για ένα αρκετά φθηνό εισιτήριο (#coronavirus #alert).

Οι Bone Rave κλασσικά πολύ καλοί - είχε ένα θέμα ο ήχος της φωνής, αλλά και πάλι περάσαμε φίνα - τις διασκευές που ήθελε ο τζακνάιφ δεν τις έπαιξε, αλλά χαλάλι, είχε αρκετό νέο δίσκο (πολλή χαρά που η Λαμπρινή βαράει μαζί τους).

Οι The Callas, αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασαν, καθώς έπαιζαν τις πιο indie-ζουσες επιτυχίες, στη συνέχεια που άρχισαν να βαράν πιο noise, πιο μονοτονία και psych parts, αρκετά καλύτερα. Ειδικά τα ελληνικά, τα οποία στις ακροάσεις στο γιουτιούμπ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, από κοντά δείχναν πόσο οι μπάντα έχει επηρεαστεί απ' το παγόβουνο που ονομάζεται Εν Πλω και εν τέλει με κέρδισαν στην συναυλικάκη μάχη των english VS ellhnika.

Πάντα τέτοια και πάντα χαρούμενες ERίτικες φάτσες να βλέπουμε.

Art In Haste
01-03-2020, 13:44
Απογοητευτική προσέλευση θα έλεγα, δε νομίζω πως έφταιγε ο ιός αλλά το 3ημερο. Παρκάρεις όπου θες αυτές τις μέρες, έφυγε ο κόσμος.

Στα του λάιβ, εξαιρετικοί Bone Rave για μια ακόμη φορά και αναμένουμε την κασσέτα. Touς Callas τους παρακολουθώ οπότε δεν χαλάστηκα καθόλου από το πρώτο μισό του σετ που παρακολούθησα. Μετά έφυγα για Incirrina.