PDA

View Full Version : Street Mode 2019

tsimpouklano
16-07-2019, 04:17
Πάνω κάτω όλοι και όλες ξέρουμε τι παίζει:

https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67210523_2471590519575203_8079094252715376640_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQlUb78ESnw7GaV0DHspcw30EIYmjxSaqVgdij9FJYCRvMXJbGQsPbwU6sZ3Oqs0za8&_nc_ht=scontent.fath1-2.fna&oh=0f655c8d788049a0f1e3e16d36dbfb87&oe=5DB4C961

27 Sept – Day 1
Ska-p official • PussyRiot • The Fuzztones • Satanic Surfers • Taiwan MC - Chinese Man Records • Soulside • Somali Yacht Club • Thundermother • Algiers • Punkreas

28 Sept – Day 2
The Rumjacks • Che Sudaka • Looptroop Rockers • Moscow Death Brigade • Nick Oliveri's Death Electric Band • Gang Of Four Official • The Dwarves • Art Brut • NOVA TWINS • Prop Dylan • GREEN LUNG

29 Sept – Day 3
Turbonegro • MAX ROMEO • Dubioza kolektiv • L'Entourloop • Subcarpati • Nebula • Warrior Soul • Raketkanon • Oferta especial Ska Punk

Και γαμώ, γενικά, σίγουρα εκεί τις 2 πρώτες ημέρες για Fuzztones, Satanic, Gang of Four, Taiwan/Chinese Man, Soulside, Nick Oliveri και Dwarves, πιθανώς και την 3η, αν βγάλει τίποτα άλλο καλό η κάλπη μεσ' τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινωθούν και οι ελληνικές μπάντες (αναμένουμε Last Drive για να ησυχάσουμε :pink:).

Αλλά γαμώ το σπίτι, τί +7€ για hard copy εισιτήριο (42€ το 3-day-pass αντί για 35€, ή 18€ το 1-day αντί για 15€); Άντε, πες 1-2€, οκ, πάει στο διάολο, τι 7;;; Και μία άλλη μαλακία που παίζει είναι όπως στο Release που δίναν μία πίπα, αφού έμπαινες, σα flyer για το 18/24 ήτανε. Τέσπα.

fb event (https://www.facebook.com/events/398574737675184/)

Parasight
16-07-2019, 07:36
ΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΡΕ ΑΜΠΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΝΤΛΑΙΝΕΡΣ.

Αλλά ναι, μπορείς να πας και την πρώτη για Ska-P, σωστά.

lady_of_winter
16-07-2019, 08:39
Τι ωραία που θα ναι τέλος Σεπτέμβρη φέτος

tsimpouklano
16-07-2019, 11:04

Λολ ούτε καν.

Τους λατρείες σου δεν τους έχω ακούσει σχεδόν καθόλου, θα ήθελα όμως να δω για να ανακαλύψω, γιατί ο κόσμος τρελαίνεται μαζί τους (αν έστελνες και τίποτα να ακούσουμε, ακόμα καλύτερα).

mourning apocalypse
16-07-2019, 11:40
έχουν ξανάρθει οι σκα-π θεσσαλονίκη μετά το μυθικό λαιβ του '09 ή πρώτη φορά τώρα?

Parasight
16-07-2019, 11:53

Λολ ούτε καν.

Τους λατρείες σου δεν τους έχω ακούσει σχεδόν καθόλου, θα ήθελα όμως να δω για να ανακαλύψω, γιατί ο κόσμος τρελαίνεται μαζί τους (αν έστελνες και τίποτα να ακούσουμε, ακόμα καλύτερα).Τι να στείλω καλέ, πού βρισκόμαστε, στο 1996; :p

Άκου Apocalypse Dudes και Ass Cobra, Never Is Forever για αρχή, και έλα μετά για πιο advanced.

Leper Jesus
16-07-2019, 18:19
έχουν ξανάρθει οι σκα-π θεσσαλονίκη μετά το μυθικό λαιβ του '09 ή πρώτη φορά τώρα?

Πρώτη φορά τώρα.

Taliban
18-07-2019, 00:55
Kala ennoeitai tha anevw mono gia turbonegro, tha anevaina kai me ta podia.

Skalani Caveman
23-07-2019, 12:58

https://www.youtube.com/watch?v=KNHHZ_dZn6Y

=

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Turboneger2.jpg

Parasight
23-07-2019, 13:20
Απόψεις, κωλοτρυπίδες και όλα αυτά.

metamelia1
07-08-2019, 04:58
bliax

tsimpouklano
19-09-2019, 02:11
Day 0 - Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Villagers of Ioannina City • Tuber • Halocraft

Day 1 - Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Ska-P • Pussy Riot • The Fuzztones • Satanic Surfers • Taiwan MC • Soulside • Somali Yacht Club • Thundermother • Algiers • Punkreas • Παύλος Παυλίδης & Β-Movies • NightStalker • Μέμφις • Dirty Fuse • Chasing Attractors • Ταφ Λάθος • Anser x Eversor • Muddy Vibez • Tiny Jackal • Above The Hood • Zoro & Buzz • Twinsanity • Junior SP

Day 2 - Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

The Rumjacks • Che Sudaka • Looptroop Rockers • Moscow Death Brigade • Nick Oliveri's Death Electric Band • Gang Of Four • The Dwarves • Art Brut • Nova Twins • Prop Dylan • Green Lung • Γιάννης Αγγελάκας • Vodka Juniors • Baildsa • Despite Everything • Deaf Radio • Fuel Eater • Μικρός Κλέφτης • Complex • Τζαμάλ • Social Waste • Joker/Two-Face • Iratus • Λόγος Τιμής • Vlospa • Trouf • Pony Licks

Day 3 - Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Turbonegro • Max Romeo • Dubioza Kolektiv • L'Entourloop ft. Skarra Mucci & Troy Berkley • Subcarpati • Nebula • Warrior Soul • Raketkanon • Oferta Especial • Skiller • Λευκή Συμφωνία • Εισβολέας • Χατζηφραγκέτα • Naxatras • Bonzai • 12ος Πίθηκος • Βέβηλος • Στίχοιμα • Κάτα x Mpelafon • WNC • Λoco • Kepe

Taliban
19-09-2019, 04:31
πωπωπωπωπ και χατζιφραγκετα κυριακη, τι σουπερ κυριακη θα ειναι αυτη!!!

Λοιπον μαλακες οσοι ειστε πανω μαλλον θα φερω κανα μοτερακι να κανω κανα ταττου να μην ειμαι σα περσυ που με δανειζε το τσιμπουκλανο λεκ να παρω καφεδες και ετρωγα τα ψυχουλα απο τις μπουγατσες του μπερνι. Οποιος θελει ταττου η εχει φιλους να θελουν ταττου, κανονικα πανκ ταττου, χαμηλης ποιοτητας και ακομα χαμηλοτερου κοστους (η και το αντιστροφο) να το πει τωρα η να σωπασει για παντα. Ναι κανω σελφ προμοσιο. Στηριχτε το συντροφο ταλιμπαν γιατι ζω με δανεικα μακαρονια. Θνξ

ypersyntelikos
19-09-2019, 09:01
γιατί Κυριακή turbonegro και Nebula, γαμώ το παναγίδι???

Sotos_The_Tequiler
19-09-2019, 09:02
Street super market

Taliban
23-09-2019, 17:53
λοιπον μαγκες θα ανεβω εφετο, κλασσικα ταπερ, αφραγκος, πλεμπα ευτυχως οχι λεσι χαρη στη βοηθεια του τσιμπουκλανου.
Ελεγα να φερω τα συνεργα για ταττου μπας και βρω κανα θυμ *γκουχ* πελατη να βγαλω τις μπυρες μου (και καμια κερασμα για τσιμπουκλανο και αλλους) και να μη ζηταω παλι οτι εχει μεινει για πεταμα οπως περυσι. Οποτε αμα θελει κανεις τιποτα η εχει κανα γνωστο που να θελει αγνο ηαρητικο κραστπανκ ταττου by taliban vegan tattooing (δε ξερω καν τι εννοει ο κοσμος vegan tattooing γιατι ολα ειναι πλαστικα/μεταλικα αλλα το λεω κι εγω για να πουλαω μουρη), τιμες χωμα απλα για να επιβιωσω εχω ανεβασει σε αλλες σελιδες σχεδια μου κ λινκζ για το ινστα μου, αν αυτο το ποστ δε ταιριαζει εδω να παει εκει που ταριαζει (οχι στο κωλο μου ελπιζω) μπλα μπλα μπλα

ΧΕΛΠ ΜΗ ΠΛΙΖ ΑΙ ΑΜ ΙΝ ΝΤΑΙΡ ΝΙΝΤ!