View Full Version : ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ
metamelia1
02-04-2019, 00:10
loipon ti isxyei pleon?????????????????????????????????
exoun meiwsei tis esso, den exoun mia, pane sta vouna kai kanoun piou piou xwris sfaires,
dekades xiliades anypotaktoi sto ekswteriko klp
de psinomai kan na kanw th diadikasia gia i5
ennoeitai de dinw oute cent gia to poso apallaksis na pan na gamithoune
h provlepsi mou einai oti kapoia stigmi apla tha apallagoume
sygkekrimena:
1. fovos kai tromos to 'na se piasoun sta synora', pws tha to kanoun me th taytothta?
vazoun to ID sou sto kompiouter kai se vriskei?????
kathe fora pou pernao tous batsous sto aerodromio apla rixnoun mia matia kai klain
2. ananewsi diavatiriou paizei h poulo??????
3. akouw diafora gia dhlwsh 'monimos katoikos ekswterikou', kai oti mporei na ginei efoson deikseis asfalistika tameia / syntaksi / "symvasi monimis ergasias" klp, apo ta opoia den exw tipota kai oute prokeitai na vgalw
crowdsourcing sto ER, voithiste
atom_smasher
02-04-2019, 00:29
Στο μπουτσο σου ολα. Αφου ούτως η άλλως ότι να ναι εισαι Μην σκας. Το πολύ πολύ να πληρώσεις τίποτα κερατιατικα.
http://rockstarradioshow.com/wp-content/uploads/2012/11/hendrix.jpg8)
freak brother
02-04-2019, 10:20
φιλο μου ελληνοαυστραλο που συνυπηρετησαμε μαζι, τον μαγκωσαν στο αεροδρομιο παντως για ανυποταχτο και τον ντυσαν στα χακι.
mourning apocalypse
02-04-2019, 10:48
κάνε τη διαδικασία για Ι και άσε τα ζαμανφουτίστικα και τα "δεν με τσεκάρουν στο αεροδρόμιο" γιατί θα σου σκάσει το εξαχίλιαρο και θα κλαίγεσαι
ypersyntelikos
02-04-2019, 13:39
Άμα δε θες να πας στρατό δε θα πας.
Αν δε θέλεις όμως να πληρώσεις το εξαχίλιαρο, δυστυχώς κάποια στιγμή θα το κάνεις.
metamelia1
02-04-2019, 14:43
@freak ok prin 20 xronia poly logiko, to point mou einai ti ginetai pleon to 2019
exw akousei apo egkyrh phgh / ypsilovathmo dikigoro pws pleon den kynigane / den pianoun / den tous noiazei
vasika to monadiko 'official' prama pou tha xreiastw ever apo ellada einai to diavatirio, kai mpizna na anoiksw ellada de tha nai sto onoma mou
- tha mporw na ananewsw diavatirio an eimai ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ? apo presveia eksw tha to kanw, tha to vroun sto systhma???
- mporw na ananewsw diavatirio prin na liksei? na to kanw fetos an einai na exw alla 5 xronia mazi mou
- pes ok mou rxetai xarti gia 6k kapoia stigmi, poios tha me anagkasei na plhrwsw? ti mporei na ginei an de plhrwsw?
p.s. eimai monima ekswteriko kai ellada mono gia diakopes 0-2 mines to xrono maximum kai an
Phantom Duck
02-04-2019, 17:09
μην ασχολείσαι, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα, το πολύ πολύ να σε κοιτάξουν με ύφος στην έκδοση διαβατηρίων και να κάνεις lvl up το stealth. φίλος μου λέει στον έλεγχο boarding pass επιδεικτικά "μπορείτε να τσεκάρετε αν ακόμα είμαι ανυπότακτος;" και δεν του λένε τίποτα.
ασκετικο....
εγω με ΙΦευγα μια χαρα μπηκα στο ΔΗΜΟΣΙΟ
rat_poison
02-04-2019, 17:41
ό,τι και να λένε στη στρατολογία μόνο για σώματα ασφαλείας αποκλείεσαι.
tsimpouklano
02-04-2019, 18:12
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αφού δε θες να πας δε βάζεις μπροστά τη διαδικασία του Ι5, που είναι και πλέον απλούστατη, να τελειώνεις; Μακάρι να σου παν όπως θες τα πράγματα, να μείνεις έξω κλπ, αλλά πες σπάει ο διάολος το ποδάρι του στα σύνορα, κάτι πάει στραβά και αναγκάζεσαι να γυρίσεις Ελλάδα, γιατί να σου πρήζει τον πούτσο χωρίς λόγο; Να πεις ότι η διαδικασία ήταν κανά βουνό, οκ, αλλά δεν είναι.
Raven Lord
02-04-2019, 18:29
ασκετικο....
εγω με ΙΦευγα μια χαρα μπηκα στο ΔΗΜΟΣΙΟ
όλες οι προκηρύξεις του δημοσίου για τους άνδρες απαιτούν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές. το Ι5 ικανοποιεί τη 2η συνθήκη, οπότε είναι οκ.
βεβαια υπαρχει και η περιφτωσις Καρανικα
οποτε ας εχει ελπιδες για κατι καλυτερο στην ζωη του
φίλο μου πάντως μόνιμο κάτοικο εξωτερικού 10+ χρόνια τον μάγκωσαν όσο ήταν διακοπές Ελλάδα μετά από τυπικό έλεγχο με το αυτοκίνητο, τον σταμάτησαν τυχαία στο δρόμο. Την έβγαλε βράδυ στο κρατητήριο μέχρι να αποδείξει τι και πώς. Μόνιμο άγχος και ταλαιπωρία όποτε πας μια διακοπή να χαλαρώσεις, αξίζει; Και αν ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσεις, ακα σοβαρός λόγος που θα πρέπει να είσαι παρών και όχι να ασχολείσαι με τα του στρατου; και θα φας και το εξαχίλιαρο. η λύση είναι απλή σχετικά, λίγο ξεκούνημα θέλει.
εδιτ: for context, αυτό έγινε καλοκαίρι '18
stam and the witches
03-04-2019, 20:52
Γιατί όλο το disclaimer είναι στο στυλ "egw gi auto de mpainw oute ston kopo", "douleia de 8a anoiksw" κλπ; Τι ακριβώς πλάνα έχεις για τη ζωή σου, πώς πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις αν αποκλείσεις τα πάντα, και πώς πιστεύεις ότι κάποιος θα μπει στον κόπο να σε βοηθήσει αν ξεκινάς έτσι; Στην προκειμένη, ζητώντας να σκεφτεί κανείς το πιο εξωφρενικό κόλπο για την πάρτη σου, αλλά και εμμέσως βγάζοντας βλάκα τον συνομιλητή σου που κατά πάσα πιθανότητα πήρε την πεπατημένη;
Σοβαρέψου. Ακόμα και το I5 θέλει μία στοιχειώδη προσπάθεια. 5 μέρες πριν τη σειρά σου θα ξυπνήσεις 6 το πρωί και θα πας στο φρουραρχείο να ζητήσεις εξέταση. Είναι το περισσότερο που θα χρειαστεί να κάνεις, ειδάλλως κάτσε ζήσε στο εξωτερικό μία ζωή.
rat_poison
03-04-2019, 21:44
και πες ρε παιδί μου ότι χτυπάει το τηλέφωνο και επειδή η ζωή είναι ρημάδα και απρόοπτη, έχει γίνει η μαλακία και σου λένε ότι κάποιο αγαπημένο ή/και συγγενικό σου πρόσωπο είναι στα τελευταία του/πέθανε/χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη βοήθειά σου ή κάτι και πρέπει να έρθεις στην πρωτόγονη χώρα μας απ' το εξώτερο διάστημα που ζεις.
3 πρωινά της ζωής σου είναι έλεορ
atom_smasher
03-04-2019, 23:47
νομιζω Ότι πολύ ασχολείστε και τσάμπα πάει το σάλιο σας, μιας και το παλικαράκι δεν βλέπει μπροστά πέρα απ την οθόνη του.
και πες ρε παιδί μου ότι χτυπάει το τηλέφωνο και επειδή η ζωή είναι ρημάδα και απρόοπτη, έχει γίνει η μαλακία και σου λένε ότι κάποιο αγαπημένο ή/και συγγενικό σου πρόσωπο είναι στα τελευταία του/πέθανε/χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη βοήθειά σου ή κάτι και πρέπει να έρθεις στην πρωτόγονη χώρα μας απ' το εξώτερο διάστημα που ζεις.
αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ. επίσης η λογική λέει ότι τέτοιου είδους ζητήματα έχουν κανονιστεί πριν κλείσουμε one way εισητήριο για έξω, ή αν είναι κάποιος ήδη εξωτερικό για σπουδές και καπάκι δουλειά, ε, μην την πιάσεις αμέσως πριν τα κανονίσεις. όσο δυσάρεστη διαδικασία και αν είναι, είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου στο άμεσο μέλλον. εάν κάτσει στραβή και ήδη έχεις κάποια απρόοπτη δυσάρεστη κατάσταση να διαχειριστείς, μόνος σου, με μια δουλειά on hold, νοίκια και έξοδα να τρέχουν κλπ στη χώρα διαμονής σου, σίγουρα δε θα θες να αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα άλλη μια δυσκολία σαν κι αυτή.
Αυτά σκέφτηκα εγώ τουλάχιστον. Ο καθένας κάνει τον προγραμματισμό του κι έχει άλλες ανοχές και αντοχές. good luck
metamelia1
04-04-2019, 00:31
giwta feuga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@stam uparxoune polles pleures se auto
ena h syllogikh gnwsh pros tin antimetwpish enos alithinou provlimatos tou kathe ellin neania
duo kaneis den einai vlakas, ola einai sygkiries kai context - an imouna aergos ellada pithanon kai na pigaina strato, yolo
se ayti ti fasi exw pio sovara pramata na kanw apo to na trexw gia to giota
tria uparxei katapiesi pantou kai apo th stigmi pou prosopika krineis pws kati einai mh logiko, mporeis na to antimetwpiseis me olikh arnhsh
thelei ypomonh kai tropo kai pisth sta idanika sou kai gia mena exei kanei thavmata toulaxiston epaggelmatika
fysika kai de leitourgei panta, mporei sth teliki na katevw na parw to treloxarto na teleiwnoume
tessera uparxoun loopholes pantou, ola ta systimata einai trypia, h plhroforia einai to pan
pente ok mporei na eimai kai ligo otinane ¯\_(ツ)_/¯
metamelia1
04-04-2019, 00:54
opws kai na xei
se opoion diavazei auto to minima
euxomai olopsyxa
kalh epityxia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://static.businessinsider.com/image/56f3ee345124c9d2218b456c-750.jpg8)
tsimpouklano
04-04-2019, 04:19
uparxoun loopholes pantou, ola ta systimata einai trypia, h plhroforia einai to pan
φακ :|
metamelia1
04-04-2019, 13:14
tsonos gamw to spiti sou malakismeno
atom_smasher
04-04-2019, 13:41
Ποσά χρόνια είσαι έξω ως τώρα;
@Νικολίνο, πάνε βρε παλιόφλωρε, δε θα σε φάνε στο στρατό.
@Μινμιν τόσους άχρηστους έχει το ΔΗΜΟΣΙΟ, εσένα δε θα παίρναν;
Άντε, σε καλή μερία το 700αρι που σε δίνουμε κάθε μήνα, μη το φας όλο σε ασιντ, πάρε και κάνα πακοτίνι.
728 ρε
ευχαριστω για τα ηχεια, τον ενισχυτη, την φωτογραφικη, την τηλεορασις, το πικαπ, ενα μπουφανακι (δερματινη), την ζωγραφια της Ladykiller, ενα A/C και καμια 20αρια βινυλια
ΚΟΡΟΙΔΟ
kalh epityxia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:pink::pink::pink::pink:
atom_smasher
05-04-2019, 14:26
@atom 4, kati diavasa pws gia 'monimos ekswterikou' thelei 7+ kai kala
@tsonos/iavas psisou na pas na molyneis kapoia allh trypa tou internet
toulaxiston lithike to mystirio, sygxaritiria
den thumamai posa einai gia monimos.
metamelia1
23-10-2019, 04:56
ntaksi ekleisa ptisi kai mpika stratopedo telika gamo ti panagia
mou dwsan dikh mou synodo,
me fwnaze me to mikro, me frontize,
to prwi oi fantaroi stoixizotane kai egw ekana yoga paradipla,
o dioikitis me kerase oti ithela apo to kilikeio,
h synodos me vazei na kathisw sto grafeio tis psixiatrou kai mou leei
'geia sou! vlepw dyskolevesai na ypiretiseis, pare 2 xronia anavoli' :) :) :) :)
h epitropi ligo pio zoriki,
- kalispera
- mmMXmx
- giati koitas to patwma?
- to xarti
- ok 2 xronia anavoli
(xarti psyxologou ekswterikou, metafrasmeno - mythos to 'thelei xarti apo elliniko kratiko psixiatro')
atom_smasher
23-10-2019, 07:21
ntaksi ekleisa ptisi kai mpika stratopedo telika gamo ti panagia
mou dwsan dikh mou synodo,
me fwnaze me to mikro, me frontize,
to prwi oi fantaroi stoixizotane kai egw ekana yoga paradipla,
o dioikitis me kerase oti ithela apo to kilikeio,
h synodos me vazei na kathisw sto grafeio tis psixiatrou kai mou leei
'geia sou! vlepw dyskolevesai na ypiretiseis, pare 2 xronia anavoli' :) :) :) :)
h epitropi ligo pio zoriki,
- kalispera
- mmMXmx
- giati koitas to patwma?
- to xarti
- ok 2 xronia anavoli
(xarti psyxologou ekswterikou, metafrasmeno - mythos to 'thelei xarti apo elliniko kratiko psixiatro')
Χάλασε και ο στρατός. Παίρνει ι5 Ο καθένας τώρα. Συγχαρητήρια!
Boskizo gidia
23-10-2019, 19:47
Θα μπορουσα να σε λυπιθω για την καταντια σου,αλλα ειναι πιο μεγαλη ξεφτιλα παρα καταντια.Δεν πηγα στρατο για να το παιξω αντρακι,ουτε γιατι δεν ειχα τι να κανω.Πηγα γιατι δεν θελω να ειμαι ιδιος με ατομα σαν εσενα.Αντε τωρα πες στην μαμακα σου οτι το καμαρι της δεν θα βαραει σκοπιες ουτε θα καθαρισει καμια χεστρα γιατι ειναι μαγκας και οχι κοροιδο σαν εμας τους αλλους.
Μην ξεχνας..μπορεις και καλυτερα..μπορεις να γινεις και υπουργος..
tsimpouklano
23-10-2019, 20:03
Με προβλημάτισε βαθιά το post σου.
Μετά από σκέψη κατέληξα στο ότι αφού κάποιος δεν πάει στρατό, δεν επιβαρύνει με την παρουσία του και τις τουαλέτες του στρατοπέδου. Ως εκ τούτου δεν επιβαρύνεται και κάποιος άλλος φαντάρος με την - κατατάλλα σημαντικότατη - υπηρεσία του καθαρίσματος των χεστρών.
Σκέψου το.
Boskizo gidia
23-10-2019, 22:37
Γιαυτο καθαριζει ο καθενας τα σκατα του για να μην επιβαρινθει κανενας.οποτε ειτε χεζεις στον στρατο ειτε στο σπιτι πρεπει να καθαριζεις.
Και μονο ενας φανταρος να υπαρχει,θα καθαρισει τα σκατα του.
Καταλιγουμε στο οτι ο νορμαλ ανθρωπος γενικα δεν επιβαρινει τον συνανθρωπο του.ειτε στον στρατο ειτε στην καθημερινοτιτα
metamelia1
24-10-2019, 03:59
xaxaxaxxaxa
The Good Son
26-10-2019, 13:52
tsimpouklano έχεις πάει;
tsimpouklano
26-10-2019, 14:07
Άσε ακόμα επιβαρύνω φαντάρους με τα χεσίματα που ρίχνω σπίτι μου.
The Good Son
26-10-2019, 17:31
Δεν ξέρω από τι θέση διατυπώνει την άποψή του ο χρήστης Boskizo gidia, αλλά δεν λέει μπαρούφες.
Αυτή τη στιγμή ειρωνεύεσαι, αλλά αν θες να μιλήσουμε σοβαρά εδώ είμαστε :)
commissar
26-10-2019, 18:41
Δεν ξέρω από τι θέση διατυπώνει την άποψή του ο χρήστης Boskizo gidia, αλλά δεν λέει μπαρούφες.
Δεν πηγα στρατο για να το παιξω αντρακι,ουτε γιατι δεν ειχα τι να κανω.Πηγα γιατι δεν θελω να ειμαι ιδιος με ατομα σαν εσενα.Αντε τωρα πες στην μαμακα σου οτι το καμαρι της δεν θα βαραει σκοπιες ουτε θα καθαρισει καμια χεστρα γιατι ειναι μαγκας και οχι κοροιδο σαν εμας τους αλλους.
:roll::roll::roll::roll:
tsimpouklano
27-10-2019, 03:10
Αυτή τη στιγμή ειρωνεύεσαι, αλλά αν θες να μιλήσουμε σοβαρά εδώ είμαστε :)
Έστω από τη δική σου τη θέση, πώς ακριβώς το να μην πάει κανείς στρατό κάνει όσους πάνε κορόιδα;
The Good Son
27-10-2019, 13:58
Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω καν πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
tsimpouklano
28-10-2019, 02:56
Καλά, τρομερά εμπνευσμένο τρολάρισμα ε, να τα λέμε αυτά!!!
Στην περίπτωση που, όμως, σοβαρολογείς (και σε αναμονή για μία σοβαρή απάντηση):
Θα μπορουσα να σε λυπιθω για την καταντια σου,αλλα ειναι πιο μεγαλη ξεφτιλα παρα καταντια.Δεν πηγα στρατο για να το παιξω αντρακι,ουτε γιατι δεν ειχα τι να κανω.Πηγα γιατι δεν θελω να ειμαι ιδιος με ατομα σαν εσενα.Αντε τωρα πες στην μαμακα σου οτι το καμαρι της δεν θα βαραει σκοπιες ουτε θα καθαρισει καμια χεστρα γιατι ειναι μαγκας και οχι κοροιδο σαν εμας τους αλλους.
Μην ξεχνας..μπορεις και καλυτερα..μπορεις να γινεις και υπουργος..
The Good Son
28-10-2019, 14:17
Άκυρο. Δεν είχα διαβάσει καλά τα μηνύματα του firestorm επειδή είναι στα greeklish και επειδή είναι ο firestorm, οπότε είμαστε προκατειλημμένοι αρνητικά απέναντί του.
Νόμιζα ότι κοκορευόταν ότι έκανε γιογκα μπροστά στους μαλάκες φαντάρους, ενώ ο άνθρωπος έγραψε πως υπό συνθήκες θα πήγαινε. Ξαναδιαβάζοντας το thread δεν νομίζω ότι αυτά που λέει ο χρήστης Boskizo gidia έχουν βάση.
Mουνοπανο να πας να υπηρετησεις,
metamelia1
31-10-2019, 00:16
paw twra arxige
OniBocho
31-10-2019, 08:16
Το θέμα δεν είναι να πας. Το θέμα είναι να μη γυρίσεις. Τίποτα να μη ζητήσεις. Για ένα βράδυ, να μην τον χαραμίσεις.