PDA

View Full Version : the chat poll

Raven Lord
09-02-2019, 14:53
επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει για μέρες και η ωριμότητα δε φαίνεται να επικρατεί, για πείτε τη γνώμη σας. να κλείσει το τσατ ή όχι. προσωπικά δεν έχω καταλήξει ακόμη και σίγουρα καλύπτει μια ανάγκη μερικών, αλλά όταν γίνεται κατάχρηση, δεν υπάρχει σεβασμός κτλ κτλ κτλ ίσως να μην υπάρχει άλλη λύση.

Art In Haste
09-02-2019, 15:05
Ένα απλό μπαν χρειάζεται.

Λασπόνερα
09-02-2019, 15:36
Να κλείσουν τα γήπεδα να κλείσει η ΕΡΤ να κλείσουν οι δρόμοι να μην έχουμε τροχαία.
Όποιος προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του τρώει κίτρινη (μιαν βδομάδα Μπαν) και αν συνεχίσει το ίδιο βιολί.... να πάει στο ροκιν, που λέγαμε και κάποτε.

mourning apocalypse
09-02-2019, 16:16
Πρώτον στο τσατ υπάρχει το ιγκνορ, το οποίο λύνει όλα τα προβλήματα.

Δεύτερον ρέιβεν προσωπικά δεν έχω πρόβλημα που αδυνατείς να ρίξεις μπαν, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δεχόμαστε και τις συνέπειες.Τα κουτοπόνηρα τύπου "να κλείσει το τσατ" δεν μπορώ να τα καταλάβω.

paddy honey
09-02-2019, 16:19
Εγώ προτείνω πάντως να φάει μπαν επιτέλους το σαπάκι και το τσατ να παραμείνει ως έχει.

Raven Lord
09-02-2019, 16:21
το να κλείσει υπήρξε και αίτημα κάποιων users (π.χ. παρασαιτ) για άλλους λόγους. η συγκυρία βοηθάει ώστε να συζητηθεί περεταίρω το θέμα.
σε αυτή την περίπτωση θα γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα του poll.

το ban θα μπει κ αυτό στο παιχνίδι αν δεν υπάρξει σύντομη εκτόνωση / λύση της κατάστασης. δυστυχώς.

paddy honey
09-02-2019, 16:32
Νόμιζα πως ήσουν δημοκράτης και απέκλειες το μπαν ακόμα και γι' αυτούς που βγάζουν στη φόρα τα προσωπικά μας στοιχεία κάνοντας αισχρό μπούλινγκ. Τι άλλαξε στην ψυχοσύνθεση σου τώρα;

Raven Lord
09-02-2019, 17:04
η ανθρωπότητα δεν είναι αρκετά ώριμη για μια κοινωνία χωρίς επιβολή. η χαλαρή αντιμετώπιση γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για προσωπικούς λόγους του καθενός. δυστυχώς, η ύπαρξη του "μπαμπούλα" του ban φραίνεται αναπόφευκτη.

paddy honey
09-02-2019, 17:13
Έχουμε λοιπόν έναν χρήστη που κατ'επανάληψη έχει παραβεί τον σημαντικότερο ίσως κανόνα του φόρουμ, και έχει βάλει ονοματεπώνυμα, κινητά τηλέφωνα, που δουλεύουμε για να μας κάψουν το περίπτερο, τα πάντα όλα, εν είδει εκφοβισμού και τρομοκρατίας, ο οποίος πριν λίγο μόλις ισχυρίστηκε στο τσατ δημόσια πως έχει δει τα βυζιά μου από φωτογραφία που εγώ η ίδια του έστειλα γιατί όπως λέει μοίραζα φωτογραφίες και βίντεος αφειδώς και το έχω ξεχάσει τώρα, κι εσύ μου λες σοβαρά εμμέσως πλην σαφώς πάντα, πως σκεφτεσαι να με κάνεις μπαν γιατί ποστάρω λογκς απο το τσατρουμ οπού ο ίδιος πιστεύει πως έχει ασυλία, όπως και σε ολοκληρο το φόρουμ άλλωστε εδώ και χρόνια, επειδή λοιπόν ποστάρω τα λογκς του στο θρεντ το οποίο έκανες σπλιτ για να μη σπαμάρεται κιολας και τα οποίο σπλιτ μετακίνησες στο σέξιον στην προσπάθεια σου προφανώς να του προσφέρεις κάλυψη απο τη δημόσια θέα, μου λες λοιπόν πως η χαλαρή σου αντιμετώπιση που δεν τον έχεις μπανάρει ακόμη, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από μένα και πρέπει να φάω εγώ μπαν τώρα. Αυτό δε λες με δυο λόγια; Ή μήπως κάτι παρανόησα και δεν έγιναν έτσι τα πράματα; (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22314-Ban-suggestions&p=1322720&viewfull=1#post1322720)

tsimpouklano
09-02-2019, 17:37
Τo poll για το chat το θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου, καθώς - ακόμα κι αν το θέμα αφορούσε μόνο το chat και όχι γενικότερα τη λειτουργία του forum - ένα πιθανό κλείσιμο δεν αντιμετωπίζει την υφιστάμενη κατάσταση.

Προειδοποιητικές/παραινετικές νύξεις έχουν γίνει αρκετές θεωρώ προς την paddy honey και νομίζω ότι το ban (προσωρινό θα ήθελα να πω, αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι κατά την "επιστροφή" τα πράγματα είναι κατά πολύ χειρότερα) είναι όντως αναπόφευκτο.

Και για την ιστορία, Σταυρούλα, δημοκρατικά δε θα ήταν τα πράγματα αν εδώ και βδομάδες είχες πάρει πόδι. Καιρό τώρα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουμε προσπαθήσει να σου γίνει ξεκάθαρο πως η κατάσταση έχει κουράσει, και προσωπικά με κάνει και νιώθω αρκετά άσχημα σχετικά με το context της. Ως μία τελευταία ευκαιρία, που θα δώσεις εσύ στον εαυτό σου, κάνε κράτει, προσπάθησε να (διπλό-, τριπλό-)σκεφτείς πριν chatάρεις/postάρεις, πάρε το χρόνο σου. Σε κάθε περίπτωση, από σένα εξαρτάται.

paddy honey
09-02-2019, 17:48
Αυτό τώρα όμως όπως καταλαβαίνεις, Αλέξανδρε, είναι φάρσα. (https://www.quora.com/Can-anyone-explain-in-the-simplest-way-possible-what-exactly-History-repeats-itself-first-as-tragedy-then-as-farce-mean-for-Marx) Δηλαδή ρε μαλάκες πάτε καλά εδώ μέσα ή μου κάνετε πλάκα; Καθότι η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά, όσο εμμένετε να κάνετε υποδείξεις σε μένα, όντας αμυνόμενη σε ένα αγνά σκατόψυχο σαπάκι που συνεχίζει να με παρενοχλεί και να με συκοφαντεί ανενόχλητος πόσα χρόνια μετά, και τον αφήνετε να γαμάει το φόρουμ δρώντας κατα το δοκούν της σαπίλας του πάντα, δείχνεται ποιοι είστε για άλλη μια φορά. Αυτό και άλλο τίποτα.

FANTASMA
09-02-2019, 21:05
Να κλεισει εννοειται, για να μη διαβαζουμε για μανες, καρκινους, κλωτσιες σε μουνι και αλλα αηδιαστικα.
Α για το τσατ λετε οχι το φορουμ. Ναι, ιδια απαντηση

chris_boss
09-02-2019, 22:25
:touched: το είχαν κλειδώσει οι στοιχηματικές το από πάνω.
οντόπικ, ναι. όχι για το κακό που φαίνεται να γίνεται τελευταία αλλά για τους λόγους που έχει ο παρασαιτ (νομίζω) στο παρελθόν. Για κουςκους υπαρχει το οφφτοπικ θρεντ και τα σόσιαλ μήντια.

OniBocho
10-02-2019, 09:57
Υπάρχουν συγκεκριμένοι χρήστες, που για δικούς τους λόγους δεν ποστάρουν στο forum και αρκούνται στο chatbox. Λχ ο Locust, o Saloth και ο Unholy. Κλείσιμο του chat σημαίνει αποκλεισμός κι αυτών των χρηστών. Από την άλλη, το chat πολλές φορές είναι καλό για εσωτερική εκτόνωση, μπινελίκι και blowing steam of, το οποίο "δε λέει" να περάσει στα post στο φόρομ. Δηλαδή, αν τώρα παίζει μπινελίκι και "τοξικότητα" στα ποστ, τι θα γίνει αν κλείσει το chat?

Όσοι δεν αντέχετε, ignore. Αλλιώς ξέρετε τι είστε.

Raven Lord
10-02-2019, 14:27
Υπάρχουν συγκεκριμένοι χρήστες, που για δικούς τους λόγους δεν ποστάρουν στο forum και αρκούνται στο chatbox. Λχ ο Locust, o Saloth και ο Unholy. Κλείσιμο του chat σημαίνει αποκλεισμός κι αυτών των χρηστών.

αυτό είναι ένα σημαντικό point

FANTASMA
10-02-2019, 18:46
2013-2018 Τουλαχιστον 10 χρηστες προς την διοικηση: "Εχουν φυγει 200 χρηστες απο το ΕΡ ετσι οπως το εχετε κανει με την politically correct υποκριτικη φιλελευθερη λογικη του no-ban και no-moderating, και αφηνετε ελευθερα οποιον θελει να ευχεται και να υποσχεται ψοφο, καρκινους, πεος σε μανες, κλωτσιες σε μουνια, κτλ," με αποτελεσμα να εχουν φυγει και αυτοι οι χρηστες που τα λεγανε τοσο καιρο, και δεκαδες ακομα.

Απαντηση: "Μη γκρινιαζετε, θα γινει self-healing" (λογικα θελει καμια 30αρια χρονια ακομα αυτη η πληγη)

2019 - Onibocho προς την διοικηση: "Αν κλεισει το τσατ, δε θα μπορουν να γραφουν 3 χρηστες εκ των οποιων οι 2 απλα δεν ποσταρουν γιατι δε γουσταρουν"

Απαντηση: "Ναι, πολυ καλο point"

:touched::touched::touched::touched::touched:

paddy honey
10-02-2019, 19:25
Αχαχαχαχα φιξερ, έχεις πολλή πλάκα, τα λες έκτακτα. Φέρτε πίσω τον Dragonlord που με απείλησε πως αν ξαναμπώ στο φόρουμ θα μου κάνει μήνυση και θα μου πάρει και τα σώβρακα. Just saying. (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1222670&viewfull=1#post1222670) Oh well. (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?29942-Support-ER&p=1301972&viewfull=1#post1301972)

paddy honey
10-02-2019, 20:34
Το μουνί της μάνας σου (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1139218&viewfull=1#post1139218).

Σκάσε αρχίδι.

Χρήζει επίσης διευρίνησης αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1139218&viewfull=1#post1139218) το ποστ καθότι έχει σβηστεί ποστ commissar από πάνω που είναι ο πάλαι ποτέ χρήστης fandango

run4rum, καίγεσαι να ακούσεις κάτι για το μουνί της μάνας σου και υπερμεγέθη μαύρα πέη, αλλά δε λέω τίποτα γιατί έχω και μία αγωγή.

03/02/2019 15:19 <saloth sar> ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι μυστικες υπηρεσιες με κυνηγανε ακομα.
03/02/2019 15:20 <saloth sar> ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν θα σταματησουν αν δεν με βγαλουν απο την μεση.
03/02/2019 15:33 <paddy honey> εννοειται βεβαια
03/02/2019 16:33 <00i00> τι λεει το Αλοπεριδολη κλαμπ?
03/02/2019 18:17 <paddy honey> χαχαχα ποιος μιλαει, ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα, ποσα ψυχοφαρμακα παιρνεις τωρα?
03/02/2019 18:23 <paddy honey> ψοφοσαπακι
03/02/2019 18:25 <tsimpouklano> Σαπάκι όπως λέμε απάκι;
03/02/2019 18:26 <00i00> το αστειο ειναι οτι εχεις ψυχωση με γιουζερς και λες εμενα για παλαβοχαπα, λολ
03/02/2019 18:27 <paddy honey> εγω εχω ψυχωση με γιουζερς βεβαια οχι εσυ σαπιο σκατοψυχακι
03/02/2019 18:28 <paddy honey> εφαγα χτες απακι σε ποικιλια καλοφαγαδων κρητικου εστιατοριου
03/02/2019 18:28 <paddy honey> και ηπια και ρακομελο χανιων
03/02/2019 18:29 <paddy honey> θα στο σφυριξε φανταζομαι ο ικονοκλαστ το φιλαρακι σου
03/02/2019 18:29 <paddy honey> πες μας και σε ποιο εστιατοριο
03/02/2019 18:29 <00i00> στο '' Ο Κωστας''
03/02/2019 18:30 <paddy honey> δε ρωτησα εσενα σαπακι ουτε ανοιγω διαλογο με σκατοφατσες φαστιστομουτρα σαν τα εμετικα δικα σου
03/02/2019 18:30 <paddy honey> πες μας τσιμπουκλανο σε ποιο κρητικο εστιατοριο εφαγα χτες απακι, δε σου πε ο φιλος σου?
03/02/2019 18:31 <00i00> στο ''Ο Κωστας'' φαγαμε με τον Ικονοκλαστ
Today 18:31 <00i00> στο ''Ο Κωστας'' φαγαμε με τον Ικονοκλαστ
Today 18:32 <_UnHoLy^MaRtYr_> κανιγγος παντυ χανυ;
Today 18:32 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=XhzpxjuwZy0
Today 18:32 <paddy honey> οχι ανχολι τι εχει εκει?
Today 18:32 <_UnHoLy^MaRtYr_> κρητικο.
Today 18:33 <paddy honey> δε λεω τιποτα να μας πει ο τσιμπουκλανο που ξερει επειδη εχει τον ικονοκλαστ φιλαρακι
Today 18:33 <_UnHoLy^MaRtYr_> με τον ικονο ετρωγες;
Today 18:34 <paddy honey> δε λεω τιποτα να μας πει ο τσιμπουκλανο
Today 18:34 <_UnHoLy^MaRtYr_> ολο μυστικα και ιντριγκα ειστε!
Today 18:35 <paddy honey> και μπουγατσες
Today 18:48 <_UnHoLy^MaRtYr_> Παντως ξερω σιγουρα απο πληροφοριες οτι δεν ησουν στην Κανιγγος
Today 18:50 <tsimpouklano> Τι πρέπει να πω βρε παιδιά;
Today 18:51 <tsimpouklano> Θανάση, χρόνια πολλά!
Today 18:52 <_UnHoLy^MaRtYr_> που ετρωγε η Παντιχανι χθες
Today 18:54 <tsimpouklano> Που να ξέρω γω, 504 χιλιόμετρα μακρυά
Today 18:56 <tsimpouklano> αν ήταν καλά, όμως, πες που για όταν κατεβούμε New Order
Today 18:56 <tsimpouklano> που πέφτει ίδιο ΠΣΚ με Manowar
Today 18:57 <tsimpouklano> 3ημερο φωτιά
Today 18:57 <tsimpouklano> κι ατσάλι
Today 19:04 <Lyse> ti leme?
Today 19:10 <paddy honey> τσιμπουκλανο βλακα
Today 19:10 <paddy honey> πες μου που ετρωγα χτες με τον ικονοκλαστ ειμαι σιγουρη πως σου πε
Today 19:10 <_UnHoLy^MaRtYr_> να υποθεσω πως δεν τα βρηκατε ωστοσο ε;
Today 19:12 <Lyse> a ok
Today 19:12 <paddy honey> α οχι τα βρηκαμε μωρε
Today 19:15 <_UnHoLy^MaRtYr_> Lyse να υποθεσω πως ειν τεχνικα δυσκολο να παρακολουθησεις την ολοτητα του πραματος ε;
Today 19:16 <paddy honey> μπορεις να το πεις κι ετσι τετοιος στοκος που ειναι δε θα χει σκεφτει να μεγαλωσει το παραθυρο ο ναζιστοστοκος
Today 19:16 <paddy honey> τσιμπουκλανο τι σου εχει πει ο ικονοκλαστ για τη σχεση μας
Today 19:17 <paddy honey> κατι θα σου χει πει σιγουρα τοσο φιλαρακια που ειστε φυσικα
Today 19:18 <Lyse> same old ulai obsessions
Today 19:18 <Lyse> ta klasika diladi
Today 19:18 <paddy honey> same old naZistostokos and worse
Today 19:19 <paddy honey> ta klasika dhladhSS
Today 19:19 <Lyse> ulai ton ikonoklast ton exo petixei se diafora live kai party, ksereis ti mou exei pei gia sena?
Today 19:20 <paddy honey> τι κριμα βγηκε ο τσιμπουκλανο κι ηλπιζα να μας διαφωτισει περεταιρω
Today 19:20 <paddy honey> οχι δεν ξερω για πες
Today 19:21 <paddy honey> *περαιτερω
Today 19:22 <paddy honey> πες μας λυσε ναζιστοστοκε τι σου χει πει ο φιλτατος ικονοκλαστ για μενα
Today 19:24 <paddy honey> καλε που πηγες γιατι δε μας λες?
Today 19:30 <_UnHoLy^MaRtYr_> o tonismos einai ναζιστόστοκος η ναζιστοστόκος;
Today 19:31 <paddy honey> το πρωτο
Today 19:31 <_UnHoLy^MaRtYr_> το δευτερο ακουγεται πιο επισημο
Today 19:33 <_UnHoLy^MaRtYr_> βρηκα ενα παλιο ραδιοφωνο στα σκουπιδια τις προαλλες, τ ανοιξα και ολοι οι σταθμοι ηταν γερμανικοι
Today 19:33 <_UnHoLy^MaRtYr_> ηταν ναζίστορ
Today 19:35 <paddy honey> :moutza:
Today 19:35 <_UnHoLy^MaRtYr_> εσυ το αρχισες
Today 19:36 <paddy honey> ουτε καν σου μιλησα εσενα αλλα ας μην το κανουμε τωρα θεμα
Today 20:00 <_UnHoLy^MaRtYr_> Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία
Today 20:25 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?7712-Apospasmata-Thread&p=1266352&viewfull=1#post1266352
Today 20:29 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=2hMh_gaevYE
Today 20:34 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7&p=1207790&viewfull=1#post1207790
Today 20:39 <tsimpouklano> Στην Ελλάδα, η έρις γίνεται έρως. Τάδε έφη Ζουράρις.
Today 20:52 <_UnHoLy^MaRtYr_> Βαθυ
Today 20:57 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=eFTLKWw542g
Today 20:59 <paddy honey> https://en.wikipedia.org/wiki/George_Santayana#In_popular_culture
Today 21:00 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=XnjDAfRPHxs

ΥΓ: Σβήστηκε ποστ UnHoLy^MaRtYr από πάνω και από κάτω.

When Black Roses Bloom
10-02-2019, 22:13
Εγώ θα έλεγα όχι. Αλλά δυστυχώς, όπως πολλοί προανέφεραν πρίν απο εμένα, πρέπει να γίνει κάτι, δεν είναι κατάσταση αυτή.

Συνειδητοποίησα πρίν απο κάποιες μέρες, ότι σταμάτησα να μπαίνω, όχι τόσο λόγω της δουλειάς που με έχει γραπωμένο απο το πρωί μέχρι το απόγευμα, αλλά επειδή και το απόγευμα που γυρίζω, και να θέλω να μπώ, δεν θα το κάνω γιατί θέλω να ηρεμίσω και όχι να αγχωθώ.

Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου, τα έχω ξανασυζητήσει με τους εμπλεκόμενους. Δεν γνωρίζω το παρελθόν, δεν ΘΕΛΩ να μάθω το παρελθόν, γνωρίζω ότι έχουν ειπωθεί πράγματα, αλλά κάπου πρέπει να τραβάμε μιά γραμμή.

Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που ξεκινάει η καταπίεση του άλλου και άλλα τέτοια φιλοσοφικά.

Edit:

Και πρέπει να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ το κλείδωμα νεκραναστημένων threads.

atom_smasher
10-02-2019, 23:49
Ψήφισα να κλείσει. Αλλά στ αρχιδια μου γιατί δεν μπαίνω τσατ.

Raven Lord
10-02-2019, 23:51
2013-2018 Τουλαχιστον 10 χρηστες προς την διοικηση: "Εχουν φυγει 200 χρηστες απο το ΕΡ ετσι οπως το εχετε κανει με την politically correct υποκριτικη φιλελευθερη λογικη του no-ban και no-moderating, και αφηνετε ελευθερα οποιον θελει να ευχεται και να υποσχεται ψοφο, καρκινους, πεος σε μανες, κλωτσιες σε μουνια, κτλ," με αποτελεσμα να εχουν φυγει και αυτοι οι χρηστες που τα λεγανε τοσο καιρο, και δεκαδες ακομα.

Απαντηση: "Μη γκρινιαζετε, θα γινει self-healing" (λογικα θελει καμια 30αρια χρονια ακομα αυτη η πληγη)

2019 - Onibocho προς την διοικηση: "Αν κλεισει το τσατ, δε θα μπορουν να γραφουν 3 χρηστες εκ των οποιων οι 2 απλα δεν ποσταρουν γιατι δε γουσταρουν"

όπου γάμος και χαρά, η βασίλω πρώτη

FANTASMA
11-02-2019, 00:12

όπου γάμος και χαρά, η βασίλω πρώτη
Ή πολυ απλα, θα μπορουσες να αγνοησεις το username του ποστ και να εστιασεις στο περιεχομενο.
Προς το παρον, εχεις ακριβως αυτο το ER που θελεις, και αφου εσυ εισαι οκ με αυτο, εγω και ο οποιοσδηποτε αλλος δεν εχουμε καμια απαιτηση.
Αν δεν θελεις να ακουσεις και να δεχθεις ποιο ειναι το προβλημα, μαγκια σου. Αλλα μην τα ριχνεις σε αλλους.
Μονος σου τα γραφεις στην πρωτη σελιδα αλλωστε.

Λασπόνερα
11-02-2019, 01:00
Απρίλιο του 14 είχε ανοιχτεί θρεντ "για ένα καλύτερο ΕΡ"

MoRmEnGiL
11-02-2019, 03:30
Κούραση έχει γίνει η φάση όντως. Κάντε κάτι εσείς οι κουραστικοί. Δε μπορεί να μην κουράζεστε κ εσείς.

Raven Lord
11-02-2019, 08:09
Ή πολυ απλα, θα μπορουσες να αγνοησεις το username του ποστ και να εστιασεις στο περιεχομενο.
Προς το παρον, εχεις ακριβως αυτο το ER που θελεις, και αφου εσυ εισαι οκ με αυτο, εγω και ο οποιοσδηποτε αλλος δεν εχουμε καμια απαιτηση.
Αν δεν θελεις να ακουσεις και να δεχθεις ποιο ειναι το προβλημα, μαγκια σου. Αλλα μην τα ριχνεις σε αλλους.

δεν περιμένεις να πάρω στα σοβαρά τη γνώμη κάποιου που έχει δηλώσει επανηλειμμένα ότι το φορουμ πρέπει να κλείσει αλλά παρόλα αυτά για ανεξήγητους λόγους συνεχίζει να μπαίνει.

freak brother
11-02-2019, 12:34
να μετρηθει η ψηφος μου σαν οχι, εκανα μισκλικ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ.

paddy honey
11-02-2019, 12:47
Να μετρηθούν για πέντε προτείνω

<3

The Good Son
11-02-2019, 13:32
Το να κλείσει το chat λόγω κατάχρησης μερικών, το θεωρώ πέρα για πέρα παράλογη συμπεριφορά. Όταν σε ένα χώρο κάποιος καταχράζεται το προνόμιο που του δίνεται να είναι μέλος του, τον προειδοποιείς και αν δεν συμμορφωθεί τον διώχνεις. Πόσο μάλλον όταν η συμπεριφορά έχει αγγίξει σουρεαλιστικά επίπεδα. Το ότι θα κλείσει το chat επίσης, δεν εγγυάται σε κανέναν ότι προαναφερθείσα κατάχρηση δεν θα μεταφερθεί στο forum πλήρως. Τουλάχιστον, υπό ένα πρίσμα, το chat συγκεντρώνει ένα ποσοστό της. Δλδ έλεος, είναι σαν να έχω μαγαζί, να σκάει κάθε βράδυ ένα άτομο ή μια μικρή παρέα και αντί να τους πω να μην ξαναέρθουν, να κλείνω το μαγαζί. Κατά πολύ λόγω της ίδιας κατάχρησης - θαρρώ - έχουν φύγει ένα σωρό άτομα. Εάν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί ούτε τώρα στη ρίζα του, θα γίνει αυτό που λέει ο ΦΙΚΣΚΣΚΣΕΡ και θα γελάει σαν τον Λεξ Λούθορ στο εργαστήριό του.

Το μόνο μη σουρεαλιστικό επιχείρημα είναι αυτό που έχει δηλώσει ο Parasight. Το οποίο επίσης δεν δέχομαι. Είχε αναφέρει ότι η ύπαρξη του chat κάνει κάποιους να μην ποστάρουν στο φόρουμ και να μη συνεισφέρουν σε μια κουβέντα, με αποτέλεσμα αυτή να μην αναπτυχθεί όπως θα μπορούσε. Αυτό μπορεί να ισχύει εν μέρει, αλλά δεν είναι λόγος να μην υπάρχει το chat. Το chat προσφέρει μια πιο άμεση και πρόχειρη έκθεση απόψεων και κάποιος μπορεί να προτιμά αυτή. Κι εγώ μπορώ να βγω για ένα καφέ με τον κρουξ και να συζητήσουμε περί ενός τόπικ στο φόρουμ. Είναι σαν να απαγορεύεται να βγω μαζί του, για να αναγκαστώ να πω αυτά που θα του έλεγα σε ποστ.

Αν πριν 10+ χρόνια κάποιος έλεγε να κλείσει το irc chat του φόρουμ, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι. Στην τελική αν σε κάποιον δεν αρέσει το chat, ας μη μπαίνει. Είναι στο κάτω - κάτω μέρος της σελίδας και δεν αναγκάζεται κανείς να το τσεκάρει με το ζόρι.

Sotos_The_Tequiler
11-02-2019, 16:35
δεν ξέρω αν έχει νόημα η ψηφοφορία, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω αν συνέβη κάτι συγκεκριμένο.
Τα έχουμε πει 100 χιλιάδες φορές ούτως ή άλλως.

Απλά να πω κι εγώ την αποψάρα μου...

Κάποιοι γουστάρουν να αλληλοκράζονται είτε στα θρεντ είτε και στο τσατ και το κάνουν γιατί σε μεγάλο ποσοστό γουστάρουν να έχουν ακροατήριο στην όλη αυτή διαδικασία.
Αν έβγαιναν για έναν καφέ μεταξύ τους υποψιάζομαι ότι θα μιλούσαν πιο πολιτισμένα.

Έχω πάψει να αποτελώ μέρος του ακροατηρίου τους εδώ και καιρό αγνοώντας συστηματικά οτιδήποτε γράφουν συγκεκριμένοι χρήστες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παραπάνω συμπεριφορά κάνει καλό στη γενικότερη λειτουργία του φόρουμ.
Αν κάποιοι δεν μπορούν να το 'αντιληφθούν' αυτό δεν είναι επειδή τους λείπει μυαλό, απλά αδιαφορούν είτε τρέφονται από αυτό είτε αυτός είναι ο σκοπός που μπαίνουν εδώ μέσα.

Το να κλείσεις το τσατ δε λύνει τίποτα καθώς όποια κατάχρηση γίνεται στο τσατ γίνεται και θα γίνεται από τα ίδια άτομα και στα θρεντ. Δε γίνεται να φταίει το μέσο, ο χρήστης φταίει σε πρώτη φάση.

Αλλά ρίχνω ΝΑΙ γιατί μ'αρέσουν οι αλλαγές ;-)

Raven Lord
11-02-2019, 17:54
να μετρηθει η ψηφος μου σαν οχι, εκανα μισκλικ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ.

η ψήφος σου αφαιρέθηκε από το ναι και προστέθηκε στο όχι. το όνομα δεν ξέρω πώς γίνεται :P

Parasight
11-02-2019, 18:40
Λοιπόν, ξεκαθαρίζω αρχικά ότι είμαι υπέρ του κλεισίματος του τσατ, ΑΛΛΑ προφανώς, όπως έχω επανειλημμένα εκφράσει, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και όχι για τον λόγο που άνοιξε αυτό το πολλ. Ο οποίος λόγος είναι παραπλανητικός ουσιαστικά. Με άλλα λόγια, η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα αυτή την εποχή στο φόρουμ (όπως και άλλες εποχές κατά καιρούς) είναι πολύ συγκεκριμένη. Δε θα αναφερθώ προσωπικά γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ούτε υπάρχει λόγος νομίζω να τίθονται ένας σωρός κανόνες σχετικά με το αν κάποιοι εδώ δημόσια ξεκατινιάζονται (βάζω και μένα μέσα σ'αυτό), δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν δημόσια κατ'εμέ, η φιλοσοφία μου είναι ότι ο καθένας εκτίθεται/κρίνεται από τον περίγυρο βάσει του δημόσιου προσώπου που προβάλλει, άλλωστε και η βιομηχανία ποπ κορν κάπως πρέπει να ζήσει.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν κινείται σε προσωπικά επίπεδα, πχ ποιος έχει τι με ποιον, τίνος το μέρος παίρνουμε, ποιον θα "υποστηρίξουν" οι αντμινς αν κάνουν μπαν κλπ. Το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο και υπάρχει απ'αρχής ύπαρξης ιντερνετικών φόρουμζ. ΣΠΑΜ λέγεται και είναι απλό. Και το 99,999999% των ιντερνετικών φόρουμζ λοιπόν, ανεξαρτήτως του πόσο χαλαρούς ή αυστηρούς κανόνες έχουν όσον αφορά τη γενική συμπεριφορά των μελών, έχουν πάντα αυστηρούς κανόνες για το γαμημένο σπαμ. Αυτό δλδ που, αν γίνεται αλόγιστα, ουσιαστικά εμποδίζει και το φόρουμ από το να είναι χμμ φόρουμ (ή chatroom, το ίδιο ισχύει).

Εν ολίγοις, χέστηκα ποιος έβρισε τη μάνα του άλλου, ποιος είπε τον άλλο φασίστα, ποιος εύχεται καρκίνο γενικά ή συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ΣΠΑΜΑΡΕΙ όλη μέρα κάνοντας ουσιαστικά αδύνατη τη χρήση του γαμημένου σάιτ, ε αυτός είναι το πρόβλημα. Κι ας έχει χίλια δίκια από την πλευρά του, δε θέλω να πάρω θέση για κάτι που δε με αφορά, ΧΕΣΤΗΚΑ πώς το λένε.

Αυτά τα ολίγα.

Raven Lord
11-02-2019, 20:33
... για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και όχι για τον λόγο που άνοιξε αυτό το πολλ...

να διορθώσω ότι αυτό ήταν απλή αφορμή. ο πραγματικός λόγος είναι η δική σου άποψη κυρίως και η διερεύνηση αν τη συμμερίζονται κι άλλοι. γι'αυτό θα θέλαμε και οι υπόλοιποι που ψήφισαν "ναι" να παραθέσουν τα επιχειρήματά τους γιατί αν απλά είναι "στα αρχίδια μου, δεν μπαίνω στο τσατ" ή "κλείστε το μπουρδελάκι " φυσικά δεν έχουν την ίδια βαρύτητα.

τα "όχι" έχουν αναφέρει κάποια πραγματάκια και οι περισσότεροι είναι άτομα που χρησιμοποιούν το τσατ.

supermachoman
11-02-2019, 21:02
προσωπικά στο "να γίνει η Χ αλλαγή στο ER?", θα ψηφίζω πάντα ναι, γιατί το ER αυτή τη στιγμή είναι λίγο για το μπούτσο και μπαίνω καθαρά από συνήθεια.
Λογική δεν υπάρχει στο να κλείσει το τσατ (στο μυαλό μου τουλάχιστον), αλλά αν μόνο αυτή η αλλαγή σας έρχεται, κάντε τη να δούμε.

Raven Lord
11-02-2019, 21:07
αλλά αν μόνο αυτή η αλλαγή σας έρχεται, κάντε τη να δούμε.

γιατί χρησιμοποιείς 2ο πρόσωπο όμως?

supermachoman
11-02-2019, 21:46

δεν έχουν προταθεί άλλες αλλαγές στους αντμίν?

Raven Lord
11-02-2019, 21:57

δεν έχουν προταθεί άλλες αλλαγές στους αντμίν?

αν εννοείς το πιο αυστηρό Moderating τα ban κτλ, έχουν προταθεί ναι. η 3αδα των admin διαφωνεί. αν κάποιος (σοβαρός) είναι πρόθυμος να αναλάβει, ευχαρίστως να συζητηθεί το ζήτημα.

MoRmEnGiL
12-02-2019, 00:18
Είναι τραγικό ρε πούστη μου, έχουμε μείνει 5-6 άτομα, και είναι πιό πουτάνα η φάση απ ότι όταν ήταν 1000 ξέρω γω. Το κερατό σας δε μπορείτε να καταλάβετε οτι σπάτε αρκίντια όλη την ώρα όταν ΠΡΕΠΕΙ να την πείς στον άλλο και αμα σου πει τίποτα η ΝΟΜΙΣΕΣ οτι σου πε τίποτα ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσεις. ΟΧΙ ΡΕ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ. Α στα διάλα πχια. :P

FANTASMA
12-02-2019, 00:44

δεν περιμένεις να πάρω στα σοβαρά τη γνώμη κάποιου που έχει δηλώσει επανηλειμμένα ότι το φορουμ πρέπει να κλείσει αλλά παρόλα αυτά για ανεξήγητους λόγους συνεχίζει να μπαίνει.

Παρε οποια γνωμη στα σοβαρα θελεις. Σε αντιθεση με σενα που το παιζεις μπατσος και ζητας να σου δικαιολογηθω κιολας για το ποιος ειναι ο λογος που μπαινω :touched: εμενα δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα τι θα κανεις.

Απλα οταν το φορουμ γινεται επανειλημμενα σκουπιδοτοπος, μην απορεις μετα. Οπως ειπα και πριν, εχεις ακριβως το ΕΡ που θελεις, αρα γιατι το πολλ? Αφορμη για να γινει μπαν μονο σε ενα ατομο αν ο κοσμος δειξει οτι δε θελει μπαν στο ταστ? Δεν καταλαβαινω τι ακριβως εξυπηρετει το πολλ αυτο. Αφου ολοι γνωριζουμε πως το τσατ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, γιατι δε θελεις να κλεισει.

ΥΓ. Ετσι για να σου λυσω την απορια, οχι πως σε νοιαζει, μπαινω σποραδικα για να τσεκαρω καμια ενδιαφερουσα κουβεντα για μουσικη και για καμια σειρα ή στο politics. Και οταν μπαινω βλεπω μονιμως εμετους απο δω κι απο κει. Αν σε ενοχλει που το σχολιαζω αυτο που βλεπω, τι να σου πω. Ειναι κι αυτο μερος του ΕΡ που θελεις.

Raven Lord
12-02-2019, 01:24
Σε αντιθεση με σενα που το παιζεις μπατσος και ζητας να σου δικαιολογηθω κιολας για το ποιος ειναι ο λογος που μπαινω :touched: εμενα δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα τι θα κανεις.

:touched: :touched: :touched::touched::touched:

τα υπόλοιπα που μου καταλογίζεις είναι ανάξια σχολιασμού. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, εσύ ξέρεις καλύτερα τα πάντα. όλοι οι άλλοι έχουμε απλά γνώμες που είτε ταυτίζονται με τη δική σου είτε είναι λάθος.

tsonos
12-02-2019, 03:21
https://media1.tenor.com/images/a68aa56f5736ac86acec7800e517ee35/tenor.gif?itemid=6041333 ας γνωριστούμε καλύτερα!8)

Leech
12-02-2019, 15:28
Μπαίνω μόνο από tapatalk και δε βλέπω τσατ, μούτζες, πολλς, ταγκς οπότε μην κλείσετε το τσατ αλλά στείλτε εκεί τα σπαμποστ και όλα θα είναι μια χαρά :D

Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Raven Lord
18-02-2019, 13:36
από ότι βλέπω έχει πάρει κλίση υπέρ του όχι. θα κρατήσω το πολλ άλλες 3 μέρες. έπειτα, ό,τι πει η κάλπη.

paddy honey
18-02-2019, 14:45
Αλλά λέιπει ο Khalkji.

atom_smasher
18-02-2019, 16:59
πόσα χρόνια;

Raven Lord
19-02-2019, 19:42
τα αποτελέσματα για την ώρα είναι πολύ κοντά σε αυτό
https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/64f8ec5b-e936-4026-8289-402849c86fc3.png
:touched:
γεγονός που μου δίνει ιδέες :roll:

edit: μπα... άρχισε να ξεφεύγει

Raven Lord
25-02-2019, 21:08
κανονικά έπρεπε να κάνω το όχι, ναι μιας και είναι μόδα στα τελευταία δημοψηφίσματα παγκοσμίως, αλλά από ότι φαίνεται το chat θα μείνει πανηγυρικά μαζί μας.

Art In Haste
25-02-2019, 22:31
Κάτι άλλο να μη μείνει μαζί μας.

Raven Lord
27-02-2019, 10:59
OXI:_UnHoLy^MaRtYr_ (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?166-_UnHoLy-MaRtYr_) 12 stars circle your brow (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2551-12-stars-circle-your-brow) ari-m (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?878-ari-m) BlackiE (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2462-BlackiE) Boom! (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1669-Boom!) Coloubra (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4915-Coloubra) cromags (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5388-cromags) freak brother (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?20-freak-brother) Imperium (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5510-Imperium) locust (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2269-locust) MaX Payne (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2603-MaX-Payne) Mayhem (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?944-Mayhem) mourning apocalypse (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4210-mourning-apocalypse) necrosaturate (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2830-necrosaturate) OniBocho (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?7157-OniBocho) Raven Lord (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?179-Raven-Lord) Reject (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4136-Reject) saloth sar (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5530-saloth-sar) SpiritCrusher (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1569-SpiritCrusher) takuma (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2324-takuma) The Good Son (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1099-The-Good-Son) tsimpouklano (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4862-tsimpouklano) When Black Roses Bloom (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?106-When-Black-Roses-Bloom) ypersyntelikos (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5765-ypersyntelikos) Λασπόνερα (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?7687-Λασπόνερα)

NAI: animae (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1606-animae) antimusic (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4132-antimusic) asimoulis (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?358-asimoulis) atom_smasher (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?52-atom_smasher) chris_boss (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?19-chris_boss) FANTASMA (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?2493-FANTASMA) Krux (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4644-Krux) paddy honey (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?7631-paddy-honey) Parasight (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?789-Parasight) Phantom Duck (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?611-Phantom-Duck) scarecrow (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4520-scarecrow) Sotos_The_Tequiler (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?1848-Sotos_The_Tequiler) supermachoman (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5206-supermachoman) tsonos (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?4838-tsonos) wurst (https://www.electricrequiem.com/forum/member.php?5032-wurst)

Parasight
27-02-2019, 11:00
Κρυφά ήταν ως τώρα τα ονόματα και τα πόσταρες; :p

Raven Lord
27-02-2019, 11:04
όχι, αλλά υπήρξαν κατηγορίες για νοθεία :P

OniBocho
27-02-2019, 11:16
τα tsonos & wurst στη λίστα συμμετοχών του Poll, είναι απ' τα πιο :touched: πράγματα στο forum αυτή τη στιγμή.

FANTASMA
01-03-2019, 01:32
όχι, αλλά υπήρξαν κατηγορίες για νοθεία :P
LOL κανενας δεν σε κατηγηρησε για νοθεια.

Parasight
01-03-2019, 08:39
Τη μύγα την είδε κανείς ρε παιδιά;

Raven Lord
01-03-2019, 11:00
:touched:

FANTASMA
01-03-2019, 22:42
Τη μύγα την είδε κανείς ρε παιδιά;
Σε αντιθεση με το πολυ χαμηλο IQ σου που αγγιζει single digits, καποιοι εχουμε εστω IQ στα high double digits, και μπορουμε να καταλαβουμε τι εννοει ο Raven Lord, και προφανως αναφεροταν στο οτι του ειπα πως "διαμορφωνει το αποτελεσμα", που δεν ειναι και κανενα μυστικο, ουτε η πρωτη φορα. Γενικα προσπαθησε να μην εισαι εντελως πανηλιθιος αν γινεται πριν ποσταρεις. Δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Αλλα αυτο ελειπε, να μην πετουσες την σκατενια σποντα σου σε διαλογο που δε σε αφορα :touched:

OniBocho
02-03-2019, 07:27
Εν τω μεταξύ, για διαφορετικούς λόγους μεν, αλλά και οι δυο έχετε ζητήσει κι έχετε ψηφίσει υπέρ του κλεισίματος του chatbox. Πόσο πιο μπάρασαητ, γαμώ; :touched:

Parasight
02-03-2019, 09:23
Όχι ρε γμτ, destroyed by MENSA again:(

FANTASMA
02-03-2019, 11:55
Όχι ρε γμτ, destroyed by MENSA again:(
Ενα IQ μεταξυ 90-100 θα με εκανε αρκετα χαζο βασικα, σε σχεση με τον μεσο ορο, και οντως ειμαι αρκετα χαζος για να καθομαι να ασχολουμαι εστω και τα 2 λεπτα που χρειαζονται για αυτο το ποστ μαζι σου.

Οχι οτι θα το καταλαβαινες δηλαδη. Και που το εξηγησα....

Raven Lord
02-03-2019, 15:29
πως "διαμορφωνει το αποτελεσμα", που δεν ειναι και κανενα μυστικο, ουτε η πρωτη φορα.

https://i.ytimg.com/vi/r3wWLj9FdWk/hqdefault.jpg

Parasight
02-03-2019, 17:49
οντως ειμαι αρκετα χαζοςΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

FANTASMA
03-03-2019, 08:43
οντως ειμαι αρκετα χαζοςΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Εσυ σιγουρα δεν προχωρας πουθενα. 10 χρονια τωρα ο ιδιος μαλακας.

Raven Lord
08-03-2019, 22:14
όταν 1-2 αρχίζουν τις μαλακίες, την πληρώνουν ΟΛΟΙ... αναστολή μέχρι νεωτέρας. κ επειδή είναι και 3ημερο και δε θα έχω δίκτυο, θα το σκεφτώ πότε θα επανέλθει.

Raven Lord
08-03-2019, 22:17
σβήσιμο με συνοπτικές

Art In Haste
08-03-2019, 22:17
Τι πάει να πει τριήμερο; Δεν είναι για όλους, κάτω ο χριστιανοφασισμος.

Raven Lord
08-03-2019, 22:19
τώρα έχουμε χρόνο για καμιά εκδρομή :P

The Good Son
08-03-2019, 22:25
Πείτε την ιστορία.

00i00
08-03-2019, 22:27
μαλακιες του Ρεηβερ....τωρα στα 59 του τον επιασαν οι ευαισθησιες, κλαιν

BlackiE
08-03-2019, 22:38
όταν 1-2 αρχίζουν τις μαλακίες, την πληρώνουν ΟΛΟΙ...

Έτσι γινόταν και στο στρατό :roll:

Parasight
08-03-2019, 23:10
Επιστροφή πινκομουτζών και γίναμε. Κερδάμε αδέρφια.

Art In Haste
09-03-2019, 00:13
Ένα απλό μπαν χρειάζεται.

00i00
09-03-2019, 16:23
χαος μετα χριστου

απο την ανοχη σε ευχες για καρκινους και τα πανηγηρια σε θανατους φτασαμε στο αποκατω
σβου αβερτα χωρις μα και μου, σε καλο δρομο ειμαστε ΕΡ

οντως, ΕΡ εισαι

paddy honey
09-03-2019, 17:14
https://i.imgur.com/qOCgNd5.jpg

Today 16:03 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=Qqq12g4ZYvM

21-2-16http://i.imgur.com/l9xKjVJ.jpg?1
Έχω την εντύπωση πως με μισείς ρατ πόιζον γιατί είμαι γυναίκα. Είσαι μισογύνης με μια λέξη κι όχι δυο λόγια. Oπότε το παίρνω προσωπικά.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-wFiR8270E

https://www.youtube.com/watch?v=kZ-KDXB0QyQ

00i00
09-03-2019, 17:17
ασφαλιτης κανονικα

paddy honey
09-03-2019, 17:20
Κι αφού σβήστηκε 3η φορά το ποστ μου εκ της διοίκησης του φόρουμ, να το ξανακάνω άλλη μια.

https://i.imgur.com/3hh585M.jpg
https://i.imgur.com/wwoUAkL.jpg
https://i.imgur.com/j2lusL3.jpg

https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28060-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CF%85-quot-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7-quot&p=1210487&viewfull=1#post1210487
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28060-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CF%85-quot-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7-quot&p=1210489&viewfull=1#post1210489
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28060-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CF%85-quot-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7-quot&p=1210581&viewfull=1#post1210581

https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24317-Best-of-e-r-chatroom!&p=1314036&viewfull=1#post1314036

https://i.imgur.com/qOCgNd5.jpg

21-2-16http://i.imgur.com/l9xKjVJ.jpg?1
Έχω την εντύπωση πως με μισείς ρατ πόιζον γιατί είμαι γυναίκα. Είσαι μισογύνης με μια λέξη κι όχι δυο λόγια. Oπότε το παίρνω προσωπικά.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-wFiR8270E

https://www.youtube.com/watch?v=kZ-KDXB0QyQ

00i00
09-03-2019, 17:27
ασφαλιτης κανονικα

paddy honey
10-02-2020, 16:17
Και μιας και έγινε λόγος για απαγορεύσεις και μπάτσους θα το βάλω εδώ γιατί αποτελεί ένα χρήσιμο παράδειγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια αυτοδιαχειριζόμενη ελευθεριακή κοινότητα χωρίς χωροφυλακή κι αστυνομία.

John Steinbeck - The Grapes of Wrath: (http://nisbah.com/summer_reading/grapes_of_wrath_john_steinbeck2.pdf)

"We'll work it out," said Tom.
"You'll see the committee tomorrow. They'll show you how to use the camp and tell
you the rules."
Tom said, "Say—what is this? What committee is this, anyways?"
The watchman settled himself back. "Works pretty nice. There's five sanitary units.
Each one elects a Central Committee man. Now that committee makes the laws. What
they say goes."
"S'pose they get tough," Tom said.
"Well, you can vote 'em out jus' as quick as you vote 'em in. They've done a fine
job. Tell you what they did—you know the Holy Roller preachers all the time follow
the people around, preachin' an' takin' up collections? Well, they wanted to preach in
this camp. And a lot of the older folks wanted them. So it was up to the Central
Committee. They went into meeting and here's how they fixed it. They say, 'Any
preacher can preach in this camp. Nobody can take up a collection in this camp.' And it
was kinda sad for the old folks, 'cause there hasn't been a preacher in since."
Tom laughed and then he asked, "You mean to say the fellas that runs the camp is
jus' fellas—campin' here?"
"Sure. And it works."
"You said about cops—"
"Central Committee keeps order an' makes rules. Then there's the ladies. They'll call
on your ma. They keep care of kids an' look after the sanitary units. If your ma isn't
working, she'll look after kids for the ones that is working, an' when she gets a job—
why, there'll be others. They sew, and a nurse comes out an' teaches 'em. All kinds of
things like that."
"You mean to say they ain't no cops?"
"No, sir. No cop can come in here without a warrant."
"Well, s'pose a fella is jus' mean, or drunk an' quarrelsome. What then?"
The watchman stabbed the blotter with a pencil. "Well, the first time the Central
Committee warns him. And the second time they really warn him. The third time they
kick him out of the camp."

https://www.youtube.com/watch?v=eIqESwzCGg4

https://www.youtube.com/watch?v=WDZJPJV__bQ