View Full Version : Επιστροφή πινκομουτζών
Parasight
27-09-2018, 14:38
Εγώ το θέτω, ας μιλήσει ο λαός. Όχι ότι αυτό δεσμεύει τη διεύθυνση σαφώς, αλλά επειδή αυτή έχει αλλάξει από τότε που πάρθηκε η απόφαση να κοπούν, ας κάνουμε ένα φρεσκάρισμα.
Να επιστρέφουν οι πινκομούτζες εννοείται. Όποιος επηρεάζεται από αυτές προκειμένου να εκφράσει τη γνώμη του, είναι κότα. Και αφού η λογική του φόρουμ (όπως τρώμε στη μάπα παντού στο ανάλογο θρεντ) είναι κάθετα εναντίον του ban, γιατί έφαγαν οι πινκομούτζες ban; Practice what you preach λοιπόν και αφήστε το λαό να εκφραστεί. Γνώμη μου.
commissar
27-09-2018, 14:40
Αυτό το "αφήστε τον λαό να εκφραστεί" που είπε και το wurst αλλά έκφραση=πατάω πινκ ή μούτζα γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΣΤ, μου φαίνεται τόσο αστείο
Parasight
27-09-2018, 14:43
Αν κάποιος πατήσει πινκ ή μούτζα, του απαγορεύει κανείς να μιλήσει κιόλας αν θέλει; Δεν καταλαβαίνω όμως πώς θεωρείται δεδομένο ότι αν δεν υπάρχει πινκομούτζα, τότε κάποιος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα σχολιάσει. Με αυτή τη λογική, όπως έχω ξαναπεί, και το live chat σκοτώνει το ποστάρισμα. Κόψτε το κι αυτό αφού μας έχει πιάσει τόσο η κάψα για το ότι δε γίνονται posts στο φόρουμ.
commissar
27-09-2018, 14:44
Α δεν είπα αυτό, έγραψα ήδη ότι είμαι υπέρ πινκομουτζών. Αλλά να λέτε ότι γίνεται γιατί πρέπει να μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα ο άλλος και όχι γιατί βαριέται ή απλά για τον χαβαλέ, μου φαίνεται αστείο, that's all
Raven Lord
27-09-2018, 14:54
να ξέρετε ότι ακόμη και αν επιστρέψουν, θα εισηγηθώ να γίνουν επώνυμες
βάλτε μούτζα σοβαρή, αντρίκια, σταράτη και μούτζα χαβαλετζίδικια, σταρχιδιστική, για να ξέρουμε αν θα έχουμε νεύρα ή όχι για την υπόλοιπη μέρα
commissar
27-09-2018, 14:58
να ξέρετε ότι ακόμη και αν επιστρέψουν, θα εισηγηθώ να γίνουν επώνυμες
:moutza:
:pink:
καθως τα πινκ/μουτζες ωστοσο εχουν να κανουν μονο με τον πόστερ και οχι με το ποστ (ητοι συζηταμε να επανελθουν για να μπορει η παντιχανι κι ο φιξξξερ να ξεκαυλωνουν), προτεινω να τις αντακαταστησουμε με κουμπι "μπαν/κιπ".
διαφωνω. σκέψου μόνο πόσες μούτζες θα είχε πάρει το πρόσφατο ποστ του λασπονερα πχ, όχι επειδή είναι ο λασπόνερα αλλά επειδή απλά έλεγε μαλακίες. βάλε και πόσες μούτζες από άτομα που δεν μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν αλλά θα έριχναν μούτζα.
OniBocho
27-09-2018, 16:03
βάλε και πόσες μούτζες από άτομα που δεν μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν αλλά θα έριχναν μούτζα.
Αυτό είναι μακράν η πιο για τον πούτσο κατάσταση.
Μούτζες/Πινκς μόνο επώνυμα, αφού δεν είμαστε "κότες".
Raven Lord
27-09-2018, 16:15
μ' αρέσει που το παίζετε όλοι παρθένοι, λες και δεν ξέρετε τι γίνεται στην πραγματικότητα. :)
ότι πέφτει η μούτζα σύννεφο μόνο για το άτομο και όχι για το περιεχόμενο. τουλάχιστο όταν είναι επώνυμες θα ξέρουμε αν είναι για το ένα ή το άλλο ;)
μ' αρέσει που το παίζετε όλοι παρθένοι, λες και δεν ξέρετε τι γίνεται στην πραγματικότητα. :)
ότι πέφτει η μούτζα σύννεφο μόνο για το άτομο και όχι για το περιεχόμενο. τουλάχιστο όταν είναι επώνυμες θα ξέρουμε αν είναι για το ένα ή το άλλο ;)
όταν ένα άτομο ποστάρει μονίμως μαλακίες είναι δύσκολο να διαχωρίσεις. και πάλι όμως μου φαίνεται σωστό να πεις ότι μουτζώνεις το περιεχόμενο. πιστεύω πως ελάχιστα άτομα πέφτουν σε αυτή την κατηγορία όμως (δλδ ποστάρω μονίμως μαλακίες), οπότε δε καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο θέμα. στο φινάλε και τι έγινε.
OniBocho
27-09-2018, 16:29
Κανείς δεν ποστάρει ΜΟΝΙΜΩΣ μαλακίες. Ούτε καν εσύ, οπότε έχει δίκιο ο Raven Lord.
Raven Lord
27-09-2018, 16:39
στο φινάλε και τι έγινε.
σ' αυτό μαζί σου είμαι αλλά και πάλι δε σκέφτονται όλοι έτσι.
MoRmEnGiL
27-09-2018, 16:44
Εγώ είμαι κατά πάντως. Δε λειτουρεί το πράμα, μετά επικοινωνούμε ανούσια με κλίκς. Αν είναι να μπεί κάτι (ινμπιφόρ...) να μπούν μόνο πίνκς τα οποία να απαιτούν μη κενό πόστ. Αλλά αυτό δεν έχει νόημα βάζεις απλά πίνκ στο πόστ. Οπότε γενικά μεχ.
Drumsick
27-09-2018, 18:34
Αν είναι να επιστρέψουν, ΜΟΝΟ επώνυμα.
Parasight
27-09-2018, 18:59
Και επώνυμα, ό,τι θέλετε τσουτσουνάκια μου.
Coloubra
27-09-2018, 19:33
να επιστρέψουν και εννοείτε επώνυμα να γίνει τζέρτζελο
MoRmEnGiL
27-09-2018, 21:07
Για να μαι ξεκάθαρος, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΙΑΡ ;p
FANTASMA
28-09-2018, 00:00
what is dead may never die
FANTASMA
28-09-2018, 00:44
Μου ειναι πληρως αδιαφορο το αν θα επιστρεψουν οι πινκομουτζες, δε με ενδιαφερει καθολου ειτε τις εχουμε ειτε οχι.
Αλλα ψηφισα να επιστρεψουν, για να καθονται να βαζουν τα κλαματα οσοι τρωνε μουτζες και το βλεπουν ως διαδικτυακο bullying.
paddy honey
28-09-2018, 08:56
:moutza: + :moutza: :moutza: =
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1207313&viewfull=1#post1207313
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28206-ban-menumission&p=1217109&viewfull=1#post1217109
Λασπόνερα
28-09-2018, 10:49
Μούτζα, ο ορισμός του κόμπλεξ.
Αφού δεν λαμβάνετε καθόλου υπ' όψιν τις μούτζες γιατί να μπουν;
Αν μπουν, φυσικά να γίνουν επώνυμες για πλούσιο ξεκατίνιασμα, να δούμε πόσο τάχα δε σας αφορούν.
Parasight
28-09-2018, 11:10
Οκ, σίγουρα έκανα το τόπικ περισσότερο έτσι για την τηλεθέαση και για να τσιγκλήσω κάποιους που είναι περήφανοι για την υποτιθέμενη ριζοσπαστική τους άποψη ενώ αποδεδειγμένα είναι κότες και την κάνουν με ελαφρά όταν καλούνται να τη στοιχειοθετήσουν με επιχειρήματα.
Λασπόνερα
28-09-2018, 13:00
Κοροϊδεύεις ρε;;;; Θα σε ταράξω στις μούτζες να μάθεις εσύ...
Άντε βάλτε τες επώνυμες να τελειώνουμε.
stam and the witches
28-09-2018, 13:05
Οι μούτζες είναι ένα είδος bullying του όχλου. Μπορεί κάποιοι να τις θέλετε απεγνωσμένα για να ταράξετε σε αυτές 2-3 συγκεκριμένα άτομα, που δε θα καταλάβουν και τίποτα, αλλά είναι αδύνατον ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός (να μου επιτραπεί) να εκφέρει μία άποψη υπό το φόβο αυτής.
Αν θέλετε να προστατέψετε την κοινότητα, υπάρχουν κανά 2 πολύ καλύτερα εργαλεία που ξέρετε καλά ποια είναι. Αυτά από μένα.
Parasight
28-09-2018, 13:21
να εκφέρει μία άποψη υπό το φόβο αυτής.ΦΟΒΟΣ.
Νομίζω κάποιοι είναι καλό να επανεκτιμήσουν τη βαρύτητα και τη σημαντικότητα κάποιων πραγμάτων και από πού έχουν αποκτήσει το σύμπλεγμα ότι μπορούν να εκφέρουν άποψη μόνο αν θα την αποδεχτεί το σύνολο, διαφορετικά υπάρχει ΦΟΒΟΣ για το αντίθετο.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει εμένα να μου στερείται το δικαίωμα στη μούτζα γιατί κάποιοι τη φοβούνται. Διότι κάποιος τη θεωρεί μορφή bullying ας πούμε. Το να εκφράσω εγώ το ότι θεωρώ μαλακία την άποψη κάποιου ή τεσπα δε συμφωνώ μαζί του είναι bullying θέλετε να μου πείτε. Η βία είναι βία ό,τι μορφή και να έχει. Το πάω καλά ή ξέφυγα κάπου;
Parasight
28-09-2018, 13:29
Οπως εγραψα και στο chat, το αν ενοχλειται ο αλλος η αν πρεπει να ενοχλειται δε θα το κρινει ο θυτης.Όπως και το δικαίωμα στην άποψη του καθενός ή τεσπα στη γενικότερη έκφραση δυσαρέσκειας δε θα το στερήσει ο κάθε θιγμένος.
stam and the witches
28-09-2018, 13:55
Οπως εγραψα και στο chat, το αν ενοχλειται ο αλλος η αν πρεπει να ενοχλειται δε θα το κρινει ο θυτης.
Ακριβώς αυτό. Parasight, να μουτζώσεις τη μάνα σου και τη γυναίκα σου αν θες, εγώ δεν ήρθα εδώ μέσα για να προσγειωθώ στη «σκληρή πραγματικότητα» και στη μαλακία του καθενός. Και σόρρυ για το ύφος, αλλά αυτό το «μου στερείς εμένα το δικαίωμα» μου γυρίζει τα άντερα.
Επίσης, μέσα σε 10 λεπτά το θρεντ ξέφυγε κι αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης. Μπορεί οι φίξξξερς να νομίζουν ότι είμαστε μαλθακοί ενώ αυτοί είναι παιδιά της πιάτσας, όμως να ξέρετε ότι κάθε flame των συνήθων υπόπτων προκαλεί ανατριχίλα σε έναν τρίτο. Καταλαβαίνω ότι ο αντμίν, όποιος είναι δηλαδή, έχει μείνει στο ιντερνετικό 2007, όπου βυζαντινολογούσαν 5 άτομα για την πεμπτουσία της δημοκρατίας και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Δε γαμιέται.
Raven Lord
28-09-2018, 14:02
εγώ πού κολλάω? εγώ λέω ξεκάθαρα ότι προσωπική μου άποψη ότι δε θα έπρεπε να πειράζουν, αλλά ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, πράγμα απόλυτα σεβαστό.
Raven Lord
28-09-2018, 14:11
δηλαδή η λύση για μια αρμονική κοινότητα είναι να φέρουμε τις μπάτσοι (είτε αυτό λέγεται μπαν, είτε μούτζες, είτε οτιδήποτε)?
όχι, εγώ διαφωνώ 100%. grow up απλά και προσπαθήστε να φέρεστε όπως θα θέλατε να σας φέρονται.
Parasight
28-09-2018, 14:17
Μπάτσοι οι μούτζες λολ
"Grow up" πρέπει να πούμε οι υπέρμαχοι που σε κάποιους προκαλεί ΦΟΒΟ μια διαδικτυακή μούτζα.
Parasight
28-09-2018, 14:25
Μου στερείς ένα δικαίωμα. Αυτό είναι αρκετό.
stam and the witches
28-09-2018, 14:31
Reverse racism σα να λέμε. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα.
Φίξερ, κι εσύ μίσος βγάζεις. Πώς έρχεσαι και κάνεις τη θιγμένη; Εσύ και 2-3 ακόμα του χετε γαμήσει τη μάνα.
Parasight
28-09-2018, 14:39
Σταμ για να κάνω κι εγώ μια αναλογία (reverse racism lol), σύμφωνα με ό,τι λες, έχουν δίκιο οι χριστιανοί που θίγονται και προσβάλλονται από τη χλεύη των σκεπτικιστών, η οποία προκύπτει από επιχειρήματα. Επειδή ο καθένας θέλει να ζει στη δική του φούσκα, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να του κάνουν το χατίρι και να το βουλώνουν; Χαλάρωσε λίγο και αναλογίσου πού βρίσκεσαι και πόση επίδραση θα έπρεπε να έχει ένα απλό γαμημένο φόρουμ στη ζωή σου. Για να δηλώνεις ελεύθερα σκεπτόμενος και ανεξάρτητος άνθρωπος, το peer pressure λογικά θα έπρεπε να το έχεις ξεπεράσει γύρω στην εφηβεία. Προβληματίσου.
stam and the witches
28-09-2018, 14:55
Εσύ την αναπαράγεις αυτή τη σκατοψυχιά ρε, δεν το καταλαβαίνεις; Στο μυαλό σου είναι ως απάντηση σε "αυτούς που το ξεκίνησαν", αλλά εσύ είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της καφρίλας εδώ μέσα. Κάθε φορά ανοίγω το φόρουμ και βλέπω εσένα με τον Όνιμπότσο να βρίζεστε, σας σίχαθηκε η ψυχή μου μα την παναγία.
Parasight, η κουβέντα μας είναι βγαλμένη από το 2005, εποχές ρόκαβλον. Εγώ δε μπήκα εδώ για μούτζες, ούτε εσύ θα μου πεις "τι είναι εδώ". Στην πραγματική ζωή, που απ'ότι φαίνεται ζεις τόσο έντονα στα στενά των Σερρών, αν πεταχτείς και χλευάσεις κάποιον στα καλά καθούμενα, μπορεί και να φας μπουκέτο παρεπιπτόντως.
Λασπόνερα
28-09-2018, 15:01
Πού να μπούνε και μουτζοπίνκς, θα πέσει το γαμωσταυρίδι. Για τίποτα δεν είμαστε.
Δε μιλάμε ούτε για ένας καινούργιο δίσκο, δε ποστάρουμε έναν αξιοπρεπή κώλο, και ψαχνόμαστε για τις μούτζες.
Καλό σ/κ.
Στην πραγματική ζωή, που απ'ότι φαίνεται ζεις τόσο έντονα στα στενά των Σερρών
Εμένα πάντως αυτό μου θύμισε ότι εγώ τη ζω αρκετά μίζερα στα στενά της Οξφόρδης.
Οφφ τόπικ αλλά έτσι κι αλλιώς έχει ξεφύγει.
Coloubra
28-09-2018, 15:19
wurst μήπως ζεις στην Οξφόρδη?
Parasight
28-09-2018, 15:25
Parasight, η κουβέντα μας είναι βγαλμένη από το 2005, εποχές ρόκαβλον. Εγώ δε μπήκα εδώ για μούτζες, ούτε εσύ θα μου πεις "τι είναι εδώ". Στην πραγματική ζωή, που απ'ότι φαίνεται ζεις τόσο έντονα στα στενά των Σερρών, αν πεταχτείς και χλευάσεις κάποιον στα καλά καθούμενα, μπορεί και να φας μπουκέτο παρεπιπτόντως.Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα λοιπόν, στο ότι για σένα το φόρουμ ταυτίζεται με την πραγματική ζωή. Από μένα περαστικά ειλικρινά.
stam and the witches
28-09-2018, 15:47
Parasight, η κουβέντα μας είναι βγαλμένη από το 2005, εποχές ρόκαβλον. Εγώ δε μπήκα εδώ για μούτζες, ούτε εσύ θα μου πεις "τι είναι εδώ". Στην πραγματική ζωή, που απ'ότι φαίνεται ζεις τόσο έντονα στα στενά των Σερρών, αν πεταχτείς και χλευάσεις κάποιον στα καλά καθούμενα, μπορεί και να φας μπουκέτο παρεπιπτόντως.Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα λοιπόν, στο ότι για σένα το φόρουμ ταυτίζεται με την πραγματική ζωή. Από μένα περαστικά ειλικρινά.
Εσύ μου λες να grow up. Εσύ θες να πιστεύεις ότι «έτσι είναι η ζωή», και εδώ και έξω. Εγώ σου λέω ότι ούτε στα φόρουμς ούτε έξω είναι έτσι η ζωή. Ούτε τα μπινελίκια και οι κατάρες είναι προβλεπέ, ούτε το Αναφαίρετο Δικαίωμά Σου να χλευάζεις όποιονε γουστάρεις.
Το μόνο που συνηγορεί υπέρ της μούτζας, είναι ότι πλέον αφορά τους λίγους ημίτρελους που έχουν παραμείνει στο ER και την αντιλαμβάνονται και χρειάζονται ως κώδικα.
wurst μήπως ζεις στην Οξφόρδη?
sto mizera ithela na estiasw, ti simasia exei to meros.
Parasight
28-09-2018, 16:14
Σταμ δεν είναι παράξενο το να διαφέρουν οι αισθητικές ανθρώπων. Προφανώς αυτό συμβαίνει εδώ. Το αν πχ χλευάζω αδιακρίτως και απρόκλητα τον καθένα στην πραγματική ζωή ή εδώ, είναι γενικά γνωστό για μένα από όσους ενδιαφέρονται. Από κει και πέρα, πραγματικά είχα ως τώρα καλύτερη άποψη για το άτομό σου από το να καταφεύγεις σε φτηνούς φιξερισμούς αφ' υψηλού του στιλ "το er είναι βόθρος κι εγώ παραείμαι καλύτερος από (ή για) αυτό". Αν θες να μην είσαι ακόμη ένας απλός παπάρας και όντως πιστεύεις κάτι τέτοιο, μπορείς να την κάνεις και να μη μας πρήζεις το μπούτσο. Αλλιώς, δε θέλει κανείς εδώ σώσιμο.
Εχουν σβηστεί πόστ? Γιατί τα ποστ του ανχολι δεν βγάζουν νόημα.
Raven Lord
28-09-2018, 17:02
νομίζω ότι το όλο τοπικ είναι από μόνο του επιχείρημα ώστε να μην επιστρέψουν τα μουτζομούτζες
νομίζω ότι το όλο τοπικ είναι από μόνο του επιχείρημα ώστε να μην επιστρέψουν τα μουτζομούτζες
εντάξει, ξέφυγε λίγο το θρεντ πράγματι αλλά ας μην αποπροσανατολιζόμαστε από το αρχικό αίτημα. αυτό θα μπορούσε να γίνει σε κάθε τόπικ ανεξάρτητα απο ύπαρξη ή μη πινκομούτζας.
OniBocho
28-09-2018, 17:22
Έχοντας φάει μπόλικες μούτζες, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δε ΦΟΒΑΜΑΙ να ποστάρω επειδή θα τρώω και πάλι μπόλικες. Κυρίως γιατί αμφισβητώ ανοιχτά τα κριτήρια όσων μουτζώνουν, αλλά και γιατί αυτά τα οποία ποστάρω, τις περισσότερες φορές δεν είναι αντιπροσωπευτικά του ποιος είμαι και τι πρεσβεύω. Αν και "κανείς δε νοιάστηκε" όπως λέγεται συνεχώς εδώ πέρα μέσα από αρκετούς, ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το ίδιο το ER απ' τη μέρα που γράφτηκα, πριν 5 χρόνια μου το πέρασε σαν νοοτροπία. Κι όταν λέω το ER, δεν εννοώ το vBulletin και την βάση στο server.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεστε να επανέλθουν οι μούτζες, όταν είναι πάρα πολύ απλό να μουτζώσετε. πχ:
Μου στερείς ένα δικαίωμα. Αυτό είναι αρκετό.
Όμορφα, "αντρίκια", επώνυμα και σταράτα. Πιθανολογώ, λοιπόν, ότι κόπτεστε γιατί:
βαριέστε
γουστάρετε ανωνυμία και κρυφτούλι
θέλετε εκείνον τον εντελώς αντιαισθητικό χαβαλέ που έκαναν τα μαγκάκια και τα κωλόπαιδα στο γυμνάσιο απέναντι σε όλοι-ξέρετε-τι-τύπο-παιδιών (όπως ξέρετε και πως μπορεί να αντιδράσουν τα παιδιά αυτά)
βαυκαλίζεστε
Με το τελευταίο εννοώ πως δήθεν το κάνετε από και-καλά αδιαφορία γιατί όπως γράφω παραπάνω "κανείς δε νοιάστηκε για τις μούτζες" και "το φόρουμ δεν είναι η ζωή σου κι αν είναι grow up, κάτι έχει πάει πολύ στραβά με την πάρτη σου" ενώ επί της ουσίας και αρκετό χρόνο ξοδεύετε από τη μέρα σας εδώ και σας νοιάζει και φυσικά ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ και περνάτε χρόνο εδώ και σας νοιάζει. Απλά, επειδή είμαστε και πολύ του σκληρού ήχου, μη φανεί παραέξω ότι μας νοιάζει.
Η επιστροφή των πινκς και των μουτζών δε θα προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, τουλάχιστον στην παρούσα κατάστασή του, είμαι με τον Morm που θεωρεί ότι θα αφαιρέσει κιόλας αριθμό posts, κάτι που είναι κακό και τέλος πάντων, επί της ουσίας δεν καταργήθηκαν και ποτέ. Ένα upvote/downvote κουμπάκι είναι, που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο στη λογική του ο Unholy πως έχει ΠΗΞΕΙ η κοινωνία μας από αυτό το σάπιο φαινόμενο και τις κριτικές επιτροπές κάθε γαμημένου είδους.
Και κλείνω δίνοντας ένα pink μέσα σε ποστ, γιατί αυτό είναι το σωστό:
Κάθε φορά ανοίγω το φόρουμ και βλέπω εσένα με τον Όνιμπότσο να βρίζεστε, σας σίχαθηκε η ψυχή μου μα την παναγία.
:pink: μόνο και μόνο γιατί είσαι ο stam κι όχι επειδή αυτό που λες ισχύει. Διότι αν έχω καταλάβει σωστά το λες στον Fixxxer και είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό. Και δεύτερο :pink: για να με/μας ξεσιχαθεί η ψυχή σου, μωρέ! :(
Art In Haste
28-09-2018, 17:44
Στ'αρχίδια μας, φύγε από το φόρουμ.
OniBocho
28-09-2018, 17:50
Στ'αρχίδια μας, φύγε από το φόρουμ.
ορίστε, σωστός χρήστης και φίλος
Keeper Of The Seventh Son
28-09-2018, 18:25
Opou "moutzes" valte as poume "ratsistiko/omofoviko/seksistiko asteio" k ksanadiavaste
Oti eipe o stam k o anxoli, i klassiki kouventa pou kapoioi opws o parasait arnountai na prosarmosoun tin ekfrasi tous giati kapoioi mporei na thigontai. K meta gaslighting oti oi thigmenoi exoun to provlima
Parasight
28-09-2018, 18:52
Opou "moutzes" valte as poume "ratsistiko/omofoviko/seksistiko asteio" k ksanadiavasteΚαι ΓΙΑΤΙ ακριβώς να το κάνω αυτό;;; Καθόλου ισοπεδωτικό, μάλιστα.
edit:
Στο μεταξύ, το αποτέλεσμα του πολλ είναι σαρωτικό, αλλά η κουβέντα γίνεται με δυο-τρεις που τεντώνουν την πολιτική ορθότητα όσο δεν πάει άλλο επειδή "θίγονται". Η δυσαρέσκεια που εισπράττεται για την άποψη που θα εκφράσει ο καθένας εκ μέρους του διαφωνούντα, εξισώνεται με ρατσισμό και φασισμό. Να μην υπάρχουν διαφωνίες. Και αν υπάρχουν, ας τις κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του λοιπόν. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ποστάρω, βαριέμαι να ποστάρω, θέλω να ρίξω μούτζα. Αν ποστάρω και κατακεραυνώσω την εκάστοτε γνώμη σου, θα το δεχτείς; Εκείνο γιατί θα το δεχτείς δλδ; Ο ορισμός του κομπλεξισμού.
edit2:
Προφανώς μιλάμε για επώνυμες πια ε. Να ξεκαθαρίζουμε το θέμα τουλάχιστον.
Raven Lord
28-09-2018, 19:03
μα τη μούτζα μπορείς να τη ρίξεις. απλά όχι με ένα κλικ
Parasight
28-09-2018, 19:06
Το οποίο δε δημιουργεί ατμόσφαιρα μίσους και σκατοψυχιάς στο φόρουμ για κάποιον λόγο, αντίθετα με τις μούτζες;
Raven Lord
28-09-2018, 19:47
ποτέ δε χρησιμοποίησα αυτό που λες ως επιχείρημα
Parasight
28-09-2018, 20:30
Ωραία λοιπόν, να το πιάσουμε από την αρχή; Γιατί είπαμε είναι φου κακά τα πινκς και οι μούτζες εξ αρχής λοιπόν;
Raven Lord
28-09-2018, 20:37
1. δεν έχουν νόημα. αποδοκιμάζεις επώνυμα με ποστ
2. το παρελθόν έχει δείξει ότι πολύ συχνά αποδοκιμάζεται το άτομο και όχι η άποψη
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. αν το συμβούλιο των σοφών αποφασίσει διαφορετικά θα συμμορφωθώ. αλλά ελπίζω ότι θα είναι επώνυμα, ό,τι και να γίνει.
Parasight
28-09-2018, 20:50
Διαφωνώ και με τις δύο, δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνονται ως δεδομένο. Η δική μου εμπειρία/αίσθηση δε λέει κάτι τέτοιο καθόλου.
http://i62.tinypic.com/2wp3qxt.jpg8)
Εννοείται να ξαναμπούν. βέβαια εγώ πλέον είμαι ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑΣ και μπαινω από ταπαταλκ και δεν τις βλέπω αλλά μου'χουν λείψει τα "ποιος μουτζώνει γαμώ την παναγία"
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OniBocho
29-09-2018, 11:04
must... resist... the... urge... must.... aaaaaagggggghhhhhhhh
The Good Son
29-09-2018, 16:00
Ναι να επιστρέψουν, εννοείται ανώνυμα.
mourning apocalypse
29-09-2018, 16:42
μπορούμε επίσης να ποστάρουμε μόνο στο αθλέτικς
Raven Lord
29-09-2018, 16:45
Διαφωνώ και με τις δύο, δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνονται ως δεδομένο. Η δική μου εμπειρία/αίσθηση δε λέει κάτι τέτοιο καθόλου.
επιπλέον δεν έχω ακούσει ένα επιχείρημα που θα με πείσει για την επιστροφή τους. γιατί? για να απο/επιδοκιμάζουμε ανώνυμα? ποιο το νόημα? για το τζέρτζελο? επειδή κάποτε υπήρχαν για ένα διάστημα?
The Good Son
29-09-2018, 18:48
Για το τζέρτζελο.
ion_storm
29-09-2018, 19:12
Κάτι που έφυγε με λόγο, δεν προσέφερε τίποτα και ενοχλούσε (και ενοχλεί) έστω και έναν, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να ζητείται η επιστροφή του έτσι για τη φάση και γιατί έλα μωρέ τώρα χαβαλές.
Και για όποιους καίγονται για την υπαξή τους, η οποία προσωπικά μου είναι αδιάφορη, να ζητήσουν να είναι επώνυμα και να μπαίνουν προαιρετικά, μόνο κατόπιν απαντήσης στο συγκεκριμένο ποστ.
Parasight
29-09-2018, 20:00
Κάτι που έφυγε με λόγο, δεν προσέφερε τίποτα και ενοχλούσε (και ενοχλεί) έστω και ένανΤα πρώτα δύο δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνονται ως δεδομένα, διαφωνώ καθέτως. Για το τρίτο, εμένα με ενοχλεί το τσατ καθώς έτσι δε γίνονται ποστς στο φόρουμ αλλά όλοι μιλάνε εκεί, μπορώ να απαιτήσω να φύγει; Εκεί δουλεύει η πλειοψηφία για κάποιο λόγο ας πούμε ενώ στις μούτζες όχι;
babality
29-09-2018, 20:14
με ενοχλεί το τσατ καθώς έτσι δε γίνονται ποστς στο φόρουμ αλλά όλοι μιλάνε εκεί
γιαυτο δεν γινονται ποστς στο φορουμ >>
ion_storm
29-09-2018, 22:36
Κάτι που έφυγε με λόγο, δεν προσέφερε τίποτα και ενοχλούσε (και ενοχλεί) έστω και ένανΤα πρώτα δύο δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνονται ως δεδομένα, διαφωνώ καθέτως. Για το τρίτο, εμένα με ενοχλεί το τσατ καθώς έτσι δε γίνονται ποστς στο φόρουμ αλλά όλοι μιλάνε εκεί, μπορώ να απαιτήσω να φύγει; Εκεί δουλεύει η πλειοψηφία για κάποιο λόγο ας πούμε ενώ στις μούτζες όχι;
Αν καπνίζω σε ένα δωμάτιο μόνο έγω είναι πιο λογικό να πάω εγώ στο μπαλκόνι μόνος μου να καπνίσω. (Είμαι καπνιστής)
Η αναλογία είναι ότι ενοχλούσαν κάποιον κόσμο και έφυγαν, σε σχετικές συζητήσεις για την επιστροφή υπάρχουν κάποιοι που δεν το επιθυμούν για δικούς τους λόγους. αναρωτιέμαι για την χρησιμοτητά τους, δεν καταλαβαίνω την επιμονή στη διαμάχη. Κ στην τελική η προτασή μου για την σχετική αναφορά νομίζω καλύπτει αρκέτες απο τις προυποθέσεις που συζητούνται, και δεν θα είναι facebook με ανωνυμία. Επίσης αν εσένα σε ενοχλέι κάτι, όπως το τσάτ, δεν βλέπω πως περιορίζεσαι από να ξεκινήσεις την συζήτηση για την διατηρησή του ή όχι.
Parasight
30-09-2018, 09:27
Κάνω τον ίδιο επαναλαμβανόμενο κύκλο κουβέντας με διαφορετικούς "παρτενέρ" σε αυτό το τόπικ, αλλά για τελευταία φορά, και μια και είναι Κυριακή και κωλοβαράω προς το παρόν, θα είμαι αναλυτικός και αυτό το ποστ θα χρησιμεύσει ως αναφορά από δω και πέρα.
Αν καπνίζω σε ένα δωμάτιο μόνο έγω είναι πιο λογικό να πάω εγώ στο μπαλκόνι μόνος μου να καπνίσω. (Είμαι καπνιστής)
Η αναλογία είναι ότι ενοχλούσαν κάποιον κόσμο και έφυγαν, σε σχετικές συζητήσεις για την επιστροφή υπάρχουν κάποιοι που δεν το επιθυμούν για δικούς τους λόγους. αναρωτιέμαι για την χρησιμοτητά τους, δεν καταλαβαίνω την επιμονή στη διαμάχη.Θα με τρελάνετε εδώ πέρα, εσύ ταυτίζεις τη μούτζα/πινκ(=έκφραση διαφωνίας/συμφωνίας)με το κάπνισμα, άλλος την ταυτίζει με ρατσιστική/φασιστική συμπεριφορά, και οι δύο εντελώς αυθαίρετα γιατί έτσι. Λοιπόν, το κάπνισμα είναι ιατρικά αποδεδειγμένα βλαβερό, ο φασισμός ιστορικά. ΟΚ ως εδώ;
Αντί λοιπόν να το διαστρεβλώνουμε έτσι, γιατί δεν δίνουμε στις πινκομούτζες τη διάσταση που όντως πρέπει, ότι πχ είναι απλά ένα μέσο έκφρασης, το δικαίωμα το οποίο στερούν από τους άλλους αυτοί που ενοχλούνται; Ο χριστιανός θα μου πει να μη μιλάω άσχημα για την εκκλησία του και τους ηγέτες της γιατί προσβάλλεται, ο μπατριώτης να σέβομαι τη Μακεδονία του κ.ο.κ., εγώ πρέπει να φιμώνομαι καθημερινά για να μην προσβάλλεται ο κάθε φιόγκος στο δρόμο, στη δουλειά μου, στη γειτονιά μου; Δε νομίζω, και για τους τραγοπαπάδες θα λέω σε κάθε ευκαιρία και γαμώ τη Μακεδονία σας επίσης. Το ότι ενοχλείται κάποιος λόγω αυξημένης και παράλογης κατ'εμέ ευθιξίας, γιατί είναι αυτό δικό μου πρόβλημα; Γιατί πρέπει εμένα να μου στερηθεί ένας συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης στο φόρουμ επειδή κάποιοι είναι ψυχαναγκαστικοί και δε μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ αν φάνε 10 μούτζες σε ένα γαμημένο φόρουμ; Και για να καλύψω το ερώτημα που έρχεται και έχει εκφραστεί ήδη, ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ, αλλά το γεγονός είναι ότι εμένα μου στερείς ένα δικαίωμα, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Δε σου στερώ την έκφραση, δε σε φιμώνω πουθενά, απλά θες να είσαι αρεστός από τους γύρω σου αλλιώς φοβάσαι να μιλήσεις, ε μάντεψε, το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ.
Κ στην τελική η προτασή μου για την σχετική αναφορά νομίζω καλύπτει αρκέτες απο τις προυποθέσεις που συζητούνται, και δεν θα είναι facebook με ανωνυμία. Επίσης αν εσένα σε ενοχλέι κάτι, όπως το τσάτ, δεν βλέπω πως περιορίζεσαι από να ξεκινήσεις την συζήτηση για την διατηρησή του ή όχι.Ενώ το θέμα με τις πινκομούτζες λύθηκε θεωρείς; Ας λύσουμε αυτό πρώτα.
Εννοείται ότι μιλάμε για επώνυμα να επιστρέψουν οι πινκομούτζες πια, τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από κάποια ανωνυμία. Και για να διαλύσω οποιοδήποτε σύννεφο για το αν εγώ με κάποιο τρόπο νιώθω τον εαυτό μου να εξαιρείται, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ποστ (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22314-Ban-suggestions&p=1258480&viewfull=1#post1258480). Που δλδ ακόμη και να μιλάμε για μούτζες οι οποίες είναι καθαρά κομπλεξικές προς το πρόσωπό μου (ξέρουμε τουλάχιστον δύο εδώ πέρα που το έκαναν κατά κόρον αυτό σε μένα συγκεκριμένα), πραγματικά ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ; Όπως έχω αναφέρει και πιο πριν, η "τιμωρία" του καθενός είναι η γνώμη που σχηματίζει για αυτόν η κοινή γνώμη από την ίδια του τη δημόσια συμπεριφορά και μόνο. Όσο κάποιος εκτίθεται και παρουσιάζει πρόσωπο μαλάκα, ας πρόσεχε. Ούτε μπανς, ούτε στερήσεις λόγω ευθιξίας άλλων, ούτε εξοστρακισμοί, ούτε τίποτα. Όταν πχ κάποιος συμπεριφέρεται μαλακισμένα, έχει σημασία ο απολογισμός πινκ/μουτζών; Εκτυπώνει κάποια κατάσταση να έχει να τη δείχνει σε φάση "δεν ξέρω τι άποψη έχεις για μένα αλλά τα ratio μου είναι 12544/677 οπότε αντικειμενικά γαμάω"; Δώστε στο λαό το μέσο να εκφράζεται εκεί πέρα, και όσοι ενοχλούνται να το ψάξουν με τον εαυτό τους.
Αυτά. Πιο νιανια δε γίνεται.
The Good Son
30-09-2018, 12:37
Το ότι ενοχλείται κάποιος λόγω αυξημένης και παράλογης κατ'εμέ ευθιξίας, γιατί είναι αυτό δικό μου πρόβλημα;
Επειδή είναι υπερβολικά εύθικτος "σύμφωνα με σένα".
Το που μπαίνουν τα όρια της ευθιξίας είναι σχετικό. Αρκετά επίκαιρο θέμα τη σήμερον ημέρα της πολιτικής ορθότητας. Ακριβώς όσα λες θα μπορούσε να τα επικαλεστεί κάποιος για να κάνει rape jokes ή να λέει κατάμουτρα "καραπουσταριό" ή "αράπακλα" έναν ομοφυλόφιλο και έναν Αφρικανό αντίστοιχα.
Νομίζω όμως ότι η όλη προσέγγιση είναι λάθος, επομένως δεν θα αναπτυχθώ στο παραπάνω. Δεν έχουμε θέμα προσβολής της ελευθερίας της έκφρασης, μιας και το σύστημα μουτζες/πινκς είναι ένα τέχνασμα, κάτι φτιαχτό που δεν υπάρχει εξ ορισμού στην διαδικτυακή επικοινωνία. Πρόβλημα θα υπήρχε αν αναγκαζόμασταν να χρησιμοποιούμε την κατάληξη "@" για το φύλο ή απαγορεύονταν συγκεκριμένες λέξεις. Το σύστημα μούτζες/πινκς επινοήθηκε καιρό μετά την δημιουργία του φόρο, υπήρχε και σταμάτησε να υπάρχει. Πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι που αυτό έγινε, και αν ισχύουν ακόμα, να μείνει το πράμα έως έχει. Αλλιώς να αναθεωρηθεί. Αν πχ η πλειοψηφία ήθελε να φύγουν, αυτό δεν ισχύει πια.
Πιστεύω όμως επίσης ότι το φόρουμ έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τις μούτζες/πινκς. Οικονομικό, έλλειψη ατόμων θα έπρεπε να μας απασχολούν πιότερο από το αν θα μουτζώνουμε τον Παρασάητ, όσο γοητευτικό και να είναι αυτό.
Raven Lord
30-09-2018, 13:29
από πότε η ύπαρξη μουτζομούτζας έγινε "δικαίωμα"? δικαίωμα είναι να γράφεις ό,τι θες και ως προς αυτό το φόρουμ είναι τέρμα ελευθεριακό. όταν δεν εκτίθενται προσωπικά δεδομένα, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει χωρίς περιορισμό από πουθενά. σα να έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα. προσωπικά, το ξαναλέω ότι και μόνο η ύπαρξη του τοπικ συνηγορεί εναντίον της επιστροφής.
εντιτ: για τον αποπάνω υπάρχει το michanikos.gr με πολύ κίνηση και πλούσια και πολυποίκιλα επιστημονικά θέματα :)
Raven Lord
30-09-2018, 13:54
1. Προσωπικα δεδομενα εχουν εκτεθει παμπολλες φορες, και τα γραψατε ολα στα παπαρια σας οι moderators.
δως μου ένα παράδειγμα, κάτι να έπεσε στην αντίληψή μου ή να μου ζητήθηκε να το αφαιρέσω και δεν το έκανα.
το επίπεδο του φορουμ είναι το επίπεδο των ανθρώπων του. αν σου φαίνεται χαμηλό και δεν ικανοποιεί τα υψηλά στανταρ που έχεις στη ζωή σου, κανείς δε σε αναγκάζει να το παρακολουθείς.
αν μια μικρή κοινότητα δεν μπορεί να διαχειριστεί την ελευθερία και χρειάζεται μπάτσους για να επιβληθεί η τάξη, καλύτερα αυτη η κοινότητα να σβήσει παρά να εφαρμοστούν περιορισμοί. το λέω επανηλλειμένα ότι ο μόνος "κανόνας" θα έπρεπε να είναι να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φέρονται αυτοί, πράγμα που ούτε εσύ εφαρμόζεις.
Drumsick
30-09-2018, 13:56
Για άνθρωποι που "δε σας ενδιαφέρει το φόρουμ, get a life, lol, ποιος χέστηκε" κλπ., έχετε ασχοληθεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πάρα πολύ με το θέμα της γαμημένης πινκομούντζας.
Φίξερ, ελπίζω μέσα στους τοξικούς χρήστες αυτής της γωνιάς του ίντερνετ, να συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου. Αν όχι, I have news for you.
Parasight
30-09-2018, 14:45
από πότε η ύπαρξη μουτζομούτζας έγινε "δικαίωμα"? Από τότε που κόπηκε μόνο και μόνο επειδή κάποιοι γκρίνιαζαν.
Κατά τα άλλα Ρέιβεν, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες στον φιξερ εδώ παραπάνω. Ότι δλδ αν κάποιον τον ενοχλεί κάτι εδώ, να νιώθει ελεύθερος να αποχωρήσει αντί να κάθεται πάνω στους άλλους και να γκρινιάζει. Για κάποιο λογο που δεν καταλαβαίνω βέβαια, τις πινκομούτζες τις εξαιρείς από αυτόν τον κανόνα, διότι κάποια στιγμή είχαν κοπεί αυθαίρετα λόγω γκρίνιας ορισμένων.
Τεσπα δε θα πεθάνουμε κιόλας βέβαια, με τους γκρινιάρηδες γενικά διασκεδάζουμε άλλωστε.
commissar
30-09-2018, 14:56
Ότι δλδ αν κάποιον τον ενοχλεί κάτι εδώ, να νιώθει ελεύθερος να αποχωρήσει αντί να κάθεται πάνω στους άλλους και να γκρινιάζει.
:|
MoRmEnGiL
30-09-2018, 18:30
Οταν ήμασταν η σάρα και η μάρα και γινόταν πανικός εδω μέσα το να φύγει όποιος δε γουστάρει δεν ήταν ιδιαίτερα θέμα. Αλλά το θέμα είναι, γιατί πρέπει να κανουμε κάποιον να μη γουστάρει? Εγω πιστεύω ακράδαντα ότι άν κάποιος τρώει μούτζες συνέχεια και δεν είναι ο φίξερ ξερω γω, σε κάποια φάση που δε θα ειναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση ναι θα τον πειράξει γιατί όπως είπε κ ο Ρειβεν, οι μούτζες πέφταν σε άτομα όχι σε πόστ. Δε βλέπω κάποιον λόγο για, ανώνυμο ειδικά, καννιβαλισμό ατόμων. Πείτε ότι θέλετε σε όποιον θέλετε. Ανώνυμες μούτζες εξυπηρετούν μόνο αυτό, τον αουγκανισμό και το διαδικτιακό τραμπουκισμό. Κάποτε τραμπουκιζόμασταν άνετα και λεκτικά, γιατί έτσι, αλλά υποτίθετε οτι απο τότε μεγαλώσαμε και ηρεμίσαμε λίγο σα φόρουμ. Γιατί ακριβώς να ξαναγυρίσουμε σε κάτι του παρελθόντος όταν η κατάσταση όλων και του φόρουμ δεν είναι ίδια με τότε?
Γαμώ τα σπίτια σας :D
ωχου βαλτε επωνυμες. πολυς ντορος εγινε. ας υπαρξει λιγη δραση.
MoRmEnGiL
30-09-2018, 18:43
Να έχουμε επώνυμες. Αμέσως όλοι την ευκολία, μην κουραστούν λιγάκι. :p
Parasight
30-09-2018, 18:51
Το ότι ενοχλείται κάποιος λόγω αυξημένης και παράλογης κατ'εμέ ευθιξίας, γιατί είναι αυτό δικό μου πρόβλημα;
Επειδή είναι υπερβολικά εύθικτος "σύμφωνα με σένα".
Το που μπαίνουν τα όρια της ευθιξίας είναι σχετικό. Αρκετά επίκαιρο θέμα τη σήμερον ημέρα της πολιτικής ορθότητας. Ακριβώς όσα λες θα μπορούσε να τα επικαλεστεί κάποιος για να κάνει rape jokes ή να λέει κατάμουτρα "καραπουσταριό" ή "αράπακλα" έναν ομοφυλόφιλο και έναν Αφρικανό αντίστοιχα.
Ότι δλδ αν κάποιον τον ενοχλεί κάτι εδώ, να νιώθει ελεύθερος να αποχωρήσει αντί να κάθεται πάνω στους άλλους και να γκρινιάζει.
:|
Και οι δύο κάνετε επιλεκτική παράθεση παραβλέποντας ένα ολόκληρο κατεβατό συμφραζόμενα που αποτελούν μια συνολική συλλογιστική.
Good Son, μαλλιάζει η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω ότι είναι αυθαίρετη αναλογία να ταυτίζουμε τη συμφωνία ή αντίθεσή μας σε μια άποψη που εκφράστηκε (πινκ/μούτζα) με ρατσιστική συμπεριφορά. Σαν να μου λες ότι έχει δίκιο ο Τσίμας που και το γιαούρτωμα και το μαχαίρωμα είναι για αυτόν βία.
commissar, λέω και πολλά άλλα εκτός από αυτό. Αλλά και μόνο του να το πάρεις, θες να μου πεις ότι είναι λογικό να περιμένω ένα ολόκληρο σύνολο να αλλάξει επειδή κάτι συγκεκριμένο με θίγει; Η δική μας προσαρμογή πού ακριβώς μπαίνει; Για να φέρω ένα παράδειγμα, γιατί δε βγάλαμε τον Παστίτσιο από το μπάνερ όταν ο άλλος αποχώρησε λόγω αυτού επειδή προσβαλλόταν προσωπικά;
τουλαχιστον εγω δε λεω μαλακιαρες τυπου "μπουχαχα υφισταμαι διαδικτυακο μπουλινγκ, γτ με μουτζωσες μορμενγκιλ¨
και γενικα γιατι να το κουραζουμε?
MoRmEnGiL
30-09-2018, 19:00
τουλαχιστον εγω δε λεω μαλακιαρες τυπου "μπουχαχα υφισταμαι διαδικτυακο μπουλινγκ, γτ με μουτζωσες μορμενγκιλ¨
Εσύ, άλλοι όμως? Ψόφος στον ανώνυμο τραμπουκισμό λέμε. Τραμπουκιστείτε ελεύθερα επώνυμα αν θέλετε χαβαλέ.
Εσύ, άλλοι όμως? Ψόφος στον ανώνυμο τραμπουκισμό λέμε. Τραμπουκιστείτε ελεύθερα επώνυμα αν θέλετε χαβαλέ.
ωραια-βαλτε επωνυμες πινκομουτζες λεμε και τελος.
atom_smasher
30-09-2018, 23:35
Ο λαός μίλησε.
Λασπόνερα
01-10-2018, 00:32
Τί ο λαός μίλησε; Δεν έχουμε οχλοκρατία, υπάρχει αντμιν. Και θα πάρει τη σωστή απόφαση, να κάτσουν εκεί που κάθονται οι μούτζες.
MoRmEnGiL
01-10-2018, 01:30
ωραια-βαλτε επωνυμες πινκομουτζες λεμε και τελος.
I can live with that.
Parasight
01-10-2018, 07:52
Καλημέρα σας με μια μικρή παρατήρηση. Ορμώμενος από ενδεικτικά παραδείγματα, συμπεραίνω ότι (εκτός του αποδεδειγμένα μαλάκα Φίξερ προφανώς) οι πολέμιοι των πινκομουτζών είναι κατά κύριο λόγο αυτοί που μπαίνουν πια στο φόρουμ μόνο ανά τρία φεγγάρια το πολύ ξέρω γω γιατί έχουν στραβώσει/ξενερώσει με το "χαμηλό επίπεδο" και/ή λένε σε κάθε ευκαιρία ότι όσοι ασχολούνται καθημερινά πια με το φόρουμ είναι ημίτρελοι ή σκατάνθρωποι (ενδεικτικά: σταμ, 12σταρς). Οκ υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά ο Ρέιβεν που μπορεί να δει τις ψήφους στο παρόν πολλ προφανώς μπορεί να βγάλει πιο ασφαλές σχετικό συμπέρασμα. Απλά τροφή για σκέψη.
Τί ο λαός μίλησε; Δεν έχουμε οχλοκρατίαΤι ακριβώς εννοείς "οχλοκρατία"; Και ο ορισμός της "δημοκρατίας" ποιος είναι ακριβώς τότε;
Καλά, προφανώς συνειδητοποιούμε πως ούτε δημοκρατία έχουμε (χωρίς καμιά μπηχτή προς τη διεύθυνση), απλά κάνουμε κουβέντα.
OniBocho
01-10-2018, 08:41
A student put horse laxative in the cafeteria’s lemonade as vengeance for being bullied.
https://www.facebook.com/panamena.child/posts/10212937394378174
Parasight
01-10-2018, 09:21
A student put horse laxative in the cafeteria’s lemonade as vengeance for being bullied.
https://www.facebook.com/panamena.child/posts/10212937394378174Πες μου μόνο ότι δεν το πόσταρες ως πραγματικό γεγονός αυτό εδώ.
Και ναι τώρα γκουγκλάρεις.
Λασπόνερα
01-10-2018, 09:35
Εννοώ ότι αν ρωτήσεις τον λαό αν θέλει να δουλεύει 4ωρο με 50% αύξηση μισθού θα πει ναι το 83%
Εδώ έρχεται ο εκλεγμένος πρωθυπουργός και δεν πραγματοποιεί αυτήν την παράλογη αξίωση.
Καταλαβαίνεις τον παραλληλισμό ε;
OniBocho
01-10-2018, 09:49
https://www.facebook.com/panamena.child/posts/10212937394378174Πες μου μόνο ότι δεν το πόσταρες ως πραγματικό γεγονός αυτό εδώ.
Και ναι τώρα γκουγκλάρεις.
Όχι, δεν το έψαξα καν, γιατί δε με ενδιαφέρει αν είναι "πραγματικό γεγονός". Μια αλληγορία είναι, ανάμεσα στη σκατιλα που βγάζεις, τα περί bullying, τα περί ανταποδωσης bullying κτλ κτλ.
Parasight
01-10-2018, 10:50
Έτσι παιδιά μου μπράβο. Μούτζες ίσον bullying, ίσον ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί, ίσον βία. Και ο Ρουβίκωνας είναι τρομοκρατική οργάνωση. Έχει χαθεί το μέτρο, αυτό είναι σίγουρο.
Parasight
01-10-2018, 11:16
Γκρίνιαξα εγώ ποτέ για bullying; Είσαι εντελώς ηλίθιος, έτσι;
Raven Lord
01-10-2018, 11:39
κλαίω με τα σβησμένα ποστς... όποτε θέλετε διαγράφω το θρεντ και το ξαναπιάνουμε από την αρχή, σαν άνθρωποι αυτή τη φορά. :razz:
Parasight
01-10-2018, 12:13
Να σβήσεις το θρεντ;;; ΦΑΣΙΣΜΟΣ
κλαίω με τα σβησμένα ποστς... όποτε θέλετε διαγράφω το θρεντ και το ξαναπιάνουμε από την αρχή, σαν άνθρωποι αυτή τη φορά. :razz:
ποτε λετε να κανετε συμβουλιο εσεις οι διαχειριστες αναφορικα με την επαναφορα? 29-10 το πολλ (αν δεν εχουν ψηφισει φεηκς), κριμα ειναι να μην εχουμε δραση..
Raven Lord
01-10-2018, 12:54
έχει γίνει ήδη. θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.
commissar
01-10-2018, 13:56
Μετά από 3 χρόνια έρχεται καβλωμένο το βουρστ και αναρωτιέται πού πήγαν οι μούτζες, και κάθεστε οι άλλοι και σφάζεστε και κάνετε σοβαρά ποστς μαλάκα μου για δικαιώματα παραβιάσεις ελευθερίες έκφρασης ενώ η άλλη απλά περιμένει "να αρχίσει η δράση" :touched::touched::touched::touched:
Raven Lord
01-10-2018, 13:59
inb4
https://www.thelocal.de/userdata/galleries/3742/sausageonfork.jpg
MoRmEnGiL
01-10-2018, 14:09
Πείνασα γαμω το χρι
Parasight
01-10-2018, 14:15
Μετά από 3 χρόνια έρχεται καβλωμένο το βουρστ και αναρωτιέται πού πήγαν οι μούτζες, και κάθεστε οι άλλοι και σφάζεστε και κάνετε σοβαρά ποστς μαλάκα μου για δικαιώματα παραβιάσεις ελευθερίες έκφρασης ενώ η άλλη απλά περιμένει "να αρχίσει η δράση" :touched::touched::touched::touched:Εγώ το αναφέρω σε κάθε ευκαιρία πάντως, μπορείς να το δεις με ένα σερτσάκι, απλά μου έδωσε την αφορμή που χρειαζόμουν 8)
Parasight
02-10-2018, 06:43
Εννοώ ότι αν ρωτήσεις τον λαό αν θέλει να δουλεύει 4ωρο με 50% αύξηση μισθού θα πει ναι το 83%
Εδώ έρχεται ο εκλεγμένος πρωθυπουργός και δεν πραγματοποιεί αυτήν την παράλογη αξίωση.
Καταλαβαίνεις τον παραλληλισμό ε;
Από κάποιον που δικαιολογεί το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ενώ από την άλλη στραβώνει με την "οχλοκρατία", μου είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβω.
edit:
Στο μεταξύ έχουμε τον γνωστό καραγκιόζη ο οποίος, αφού συνειδητοποιεί τι χοντρομαλακίες έχει γράψει, μετά σβήνει τα ποστς του. Κάτι πρέπει να παίζει με το κορίτσι του και τον έχει αποδιοργανώσει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Λασπόνερα
02-10-2018, 07:13
Από κάποιον που δικαιολογεί το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ενώ από την άλλη στραβώνει με την "οχλοκρατία", μου είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβω..
Δε δικαιολόγησα τον λιντσάρισμα μέχρι θανάτου πουθενά στα ποστ μου, είπα οτι αν έβρισκα ληστή στο μαγαζί μου και εγώ θα τον έδερνα.
Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις; Μα φυσικά, τί έχεις καταλάβει μέχρι τώρα;
Parasight
02-10-2018, 07:45
Από κάποιον που δικαιολογεί το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ενώ από την άλλη στραβώνει με την "οχλοκρατία", μου είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβω..
Δε δικαιολόγησα τον λιντσάρισμα μέχρι θανάτου πουθενά στα ποστ μου, είπα οτι αν έβρισκα ληστή στο μαγαζί μου και εγώ θα τον έδερνα.To ότι με αφορμή τον θάνατο ενός ανθρώπου από λιντσάρισμα εσύ τόνισες ακριβώς αυτό και όχι οτιδήποτε άλλο ή να το βουλώσεις στο φινάλε ρε αδερφέ, λέει πολλά.
stam and the witches
02-10-2018, 14:13
λένε σε κάθε ευκαιρία ότι όσοι ασχολούνται καθημερινά πια με το φόρουμ είναι ημίτρελοι ή σκατάνθρωποι (ενδεικτικά: σταμ, 12σταρς).
Εγώ δεν είμαι από αυτούς που σκάγανε κατά καιρούς στο φόρουμ όπου βρίζαν μία ολόκληρη κοινότητα γιατί έτσι τους σηκώθηκε, και ούτε χθεσινός είμαι εδώ μέσα. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, κι αυτό είναι ότι εδώ μέσα επιβίωσαν μόνο όσοι είναι ανθεκτικοί στη βία, στο bullying, στα παράλογα πολλά ποστ και στο deep web που έχει στηθεί εδώ μέσα. Δε θέλω να λέω ονόματα γιατί ακόμα θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Δεν πιστεύω ότι με μούτζες και πινκ θα λυθεί κανένα ζήτημα. Θες την προσωπική μου άποψη; Αν ήμουν αντμίν (αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός κλπ) θα είχα ρίξει πριν μερικά χρόνια, που είχε ακόμα κόσμο το μαγαζί, 4-5 μπαν, ωραία κι αθόρυβα, για ζητήματα που ούτε μία κανονική ούτε μία ηλεκτρονική κοινωνία θα επέτρεπε. Οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου βυζαντινολογίες περί δημοκρατίας είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί κανείς να διαβάσει το 2018. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου, και την αφήνω εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.
paddy honey
02-10-2018, 14:41
Συμφωνώ απολύτως απόλυτα με όλα όσα ειπώθηκαν από τον παραπάνω χρήστη στο παρόν θρεντ.
Parasight
02-10-2018, 14:42
Δεν πιστεύω ότι με μούτζες και πινκ θα λυθεί κανένα ζήτημα. Θες την προσωπική μου άποψη; Αν ήμουν αντμίν (αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός κλπ) θα είχα ρίξει πριν μερικά χρόνια, που είχε ακόμα κόσμο το μαγαζί, 4-5 μπαν, ωραία κι αθόρυβα, για ζητήματα που ούτε μία κανονική ούτε μία ηλεκτρονική κοινωνία θα επέτρεπε. Οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου βυζαντινολογίες περί δημοκρατίας είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί κανείς να διαβάσει το 2018. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου, και την αφήνω εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.Stam, στον αντίποδα της αέναης κουβέντας περί δημοκρατίας που λες, έρχεται η κατάχρηση αυτού του πράγματος που λέγεται "πολιτική ορθότητα", για την οποία επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Αλλιώς τα πάντα είναι ρατσισμός, σεξισμός, πατριαρχία κλπ κλπ και χαρακτηρίζουμε ακτιβίστριες αυτές που ρίχνουν χλωρίνη σε ανυποψίαστους ανθρώπους στα λεωφορεία.
Νομίζω είναι προφανές ότι θα τα καταφέρω μια χαρά στη ζωή μου χωρίς μουτζοπινκς (όπως την έβγαλα κουτσά-στραβά ως τώρα ο καημένος) και όλη αυτή η επιμονή μου επίσης προφανώς και γίνεται στη βάση του να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα. Θεωρώ δικαίωμα να μπορώ να εκφραστώ και να μη φιμώνομαι, υπάρχει κάποια αντίρρηση επί τούτου; Αν μουτζώνω και βρίζω αδιακρίτως (edit: μιλάω πάντα σε επίπεδο διαδικτυακού φόρουμ, μην τα συγχέουμε), σε ποιον κάνω ακριβώς κακό αν όχι στην εικόνα εμού του ίδιου; Αν πρέπει εγώ να αναλογιστώ τι θεωρώ δικαίωμα, άλλοι πρέπει να αναλογιστείτε πόση παράλογα μεγεθυμένη σπουδαιότητα δίνετε σε πράγματα που δε θα έπρεπε. Πάντα αμφίδρομο είναι.
paddy honey
02-10-2018, 15:47
16/11/2012 14:08 <12 stars circle your brow> οποιος εχει προβλημα με την σταυρουλα υπαρχει παντα το ignore
16/11/2012 14:09 <12 stars circle your brow> οποιος εχει προβλημα με τις μουτζες, μπορει ν'απευθυνθει στον dragonlord γι'αφαιρεση του feature.
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1186527&viewfull=1#post1186527
stam and the witches
02-10-2018, 16:45
Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.Stam, στον αντίποδα της αέναης κουβέντας περί δημοκρατίας που λες, έρχεται η κατάχρηση αυτού του πράγματος που λέγεται "πολιτική ορθότητα", για την οποία επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Αλλιώς τα πάντα είναι ρατσισμός, σεξισμός, πατριαρχία κλπ κλπ και χαρακτηρίζουμε ακτιβίστριες αυτές που ρίχνουν χλωρίνη σε ανυποψίαστους ανθρώπους στα λεωφορεία.
Νομίζω είναι προφανές ότι θα τα καταφέρω μια χαρά στη ζωή μου χωρίς μουτζοπινκς (όπως την έβγαλα κουτσά-στραβά ως τώρα ο καημένος) και όλη αυτή η επιμονή μου επίσης προφανώς και γίνεται στη βάση του να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα. Θεωρώ δικαίωμα να μπορώ να εκφραστώ και να μη φιμώνομαι, υπάρχει κάποια αντίρρηση επί τούτου; Αν μουτζώνω και βρίζω αδιακρίτως (edit: μιλάω πάντα σε επίπεδο διαδικτυακού φόρουμ, μην τα συγχέουμε), σε ποιον κάνω ακριβώς κακό αν όχι στην εικόνα εμού του ίδιου; Αν πρέπει εγώ να αναλογιστώ τι θεωρώ δικαίωμα, άλλοι πρέπει να αναλογιστείτε πόση παράλογα μεγεθυμένη σπουδαιότητα δίνετε σε πράγματα που δε θα έπρεπε. Πάντα αμφίδρομο είναι.
Η πολιτική ορθότητα είναι ένας όρος που έβαλες εσύ στην κουβέντα μόλις. Εγώ λέω ότι είμαι ξεκάθαρα κατά της βίας και κατά του bullying.
Η ζωή δεν αποτελείται από νομοτέλειες, και μάλιστα τόσο απλές όσο θες να φαντάζεσαι. Αν βρίζεις, μουτζώνεις, ταπεινώνεις, πετάγεσαι σαν την τσαπού σε κάθε ποστ και σπας αρχίδια, πετάς καρκίνους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν κάνεις "κακό στη δικιά σου εικόνα", αλλά είσαι ένα βαριά δυσλειτουργικό πρόσωπο που προκαλεί από γέλιο έως και οργή και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μούτζα είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της ευρύτερης συμπεριφοράς, αλλά είναι ενδεικτική στα του "μα είναι δικαίωμά μου".
Μικρή παρένθεση, κάτι που ξαναλέω εδώ γιατί δεν το πρόσεξε κανείς μάλλον: στην πραγματική ζωή, ένας άνθρωπος που χλεύαζε πολύ και συστηματικά, θα έτρωγε μπουνιά από έναν άλφα όχλο. Κάτι φυσικά άρρωστο. Αλλά δε βλέπω γιατί εδώ πρέπει να στήσουμε τον αντίπερα όχλο, αυτόν που επιτίθεται και κανιβαλίζει, έτσι για το σπάσιμο. Το ίντερνετ σήμερα περνάει μία μεγάλη δοκιμασία και είναι αμαρτία να την περνάει και το ER.
Φυσικά το bullying δεν έσκασε τώρα στο ER. Ίσως οι φασαρίες 5-6 ανθρώπων να κλείσαν το μαγαζί οριστικά, εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι κρητικούς και μη που ισοπεδώναν τα πάντα στο πέρασμά τους προ δεκαετίας. Για τους χ ψ λόγους η σκόνη έκατσε και το πράγμα ρυθμίστηκε. Τώρα η κατάσταση είναι για κλάματα, και η λύση γι αυτήν θεωρείται το Αναφαίρετο Από Το Θεό Δικαίωμα για λίγο bullying παραπάνω, μέσω ενός ανωνύμου κλικ.
Τέλος, λες είναι δικαίωμά μου να βρίζω -> αν δε σ'αρέσει φύγε -> αν φύγεις, φταις εσύ που πήρες το πράγμα πολύ στα σοβαρά. Κάτσε δες αυτό το σχήμα λίγο κι άσε τις ορθότητες και τις φεμινίστριες με τις χλωρίνες.
paddy honey
02-10-2018, 18:14
Today 16:00 <paddy honey> Αδικούμε το ιντερνετικό μας bullying όταν το κάνουμε αδιάκριτα!
Υποβολή Today 16:10 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?26586-%CE%A3%CE%9F%CE%92%CE%99%CE%95%CE%A4%CE%99%CE%9B%CE%91&p=1204185&viewfull=1#post1204185
Υποβολή Today 16:13 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28022-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7&p=1211038&viewfull=1#post1211038
Υποβολή Today 16:13 <paddy honey>
Υποβολή Today 16:59 <MoRmEnGiL> ρε συ Σταυρούλα, τι κάθεσαι και σκαλίζεις πράματα, δεν κάνει καλό αυτό
Υποβολή Today 17:00 <_UnHoLy^MaRtYr_> εκτος αν μιλαμε για καρπουζια η κατι
Υποβολή Today 17:06 <paddy honey> τι σημαινει "σκαλιζω πραματα?"
Υποβολή Today 17:06 <_UnHoLy^MaRtYr_> οτι ειναι του 2012 βρε
Υποβολή Today 17:06 <paddy honey> ιστορικη μνημη λεγεται οχι σκαλισμα
Υποβολή Today 17:07 <paddy honey> http://www.alterthess.gr/content/olokaytoma-hortiati-74-hronia-meta-olokaytoma-tis-mnimis-synehizetai
Today 17:15 <MoRmEnGiL> ναι αλλά όταν ασχολείσαι συνέχεια με το παρελθόν αρχίζεις να ζείς δέσμιος του
Υποβολή Today 17:18 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=hhjFMwP1tOE
Today 17:37 <paddy honey> https://i.imgur.com/E9Hz7sE.jpg
Υποβολή Today 17:38 <paddy honey> γαμω το σπιτι δουλευω και χανω αυτο https://program.ert.gr/details.asp?pid=3589906&chid=9
Today 17:53 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24317-Best-of-e-r-chatroom!&p=1208647&viewfull=1#post1208647
MoRmEnGiL
02-10-2018, 18:27
Ξαναλέω οτι το πρόβλημα είναι οτι το downvote που λες κ εσύ γινόταν σε άτομα κ όχι posts, κάτι που σε όλα τα community guidelines σε όλα τα site που έχουν τέτοιο σύστημα είναι εμφανώς κατακριτέο, και ταυτόχρονα αδύνατο να γίνει enforced. Είναι γενικά προβληματικός μηχανισμός που έχει κάνει το reddit το εμετικό μέρος που είναι.
Parasight
02-10-2018, 18:45
Η ζωή δεν αποτελείται από νομοτέλειες, και μάλιστα τόσο απλές όσο θες να φαντάζεσαι. Αν βρίζεις, μουτζώνεις, ταπεινώνεις, πετάγεσαι σαν την τσαπού σε κάθε ποστ και σπας αρχίδια, πετάς καρκίνους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν κάνεις "κακό στη δικιά σου εικόνα", αλλά είσαι ένα βαριά δυσλειτουργικό πρόσωπο που προκαλεί από γέλιο έως και οργή και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μούτζα είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της ευρύτερης συμπεριφοράς, αλλά είναι ενδεικτική στα του "μα είναι δικαίωμά μου".Ο ορισμός της ισοπέδωσης, η οποία ξεκινάει όλο το συλλογισμό της από μια διεστραμμένη αφετηρία η οποία λέει ότι πινκομούτζες=bullying. Δε θα διαφωνούσα ποτέ σε όλα τα άλλα που λες περί καρκίνους κλπ, αλλά πραγματικά δε μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου από πού κι ως πού παίρνεται ως δεδομένο το ότι όποιος θα ρίξει μια μούτζα σε ένα ποστ που διαφωνεί αυτόματα είναι και ο σκατάνθρωπος που περιγράφεις.
Τεσπα, ξαναείπα ότι από ένα σημείο και μετά κάνουμε κύκλους και ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα στην κουβέντα. Ξαναλέω χάριν έμφασης ότι ξεκινάς από μια αυθαίρετη δική σου βάση που ταυτίζει το συγκεκριμένο σύστημα up/downvote με bullying και φασισμούς κλπ κλπ. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να δεις και την άλλη πλευρά, η οποία δεν είναι καθόλου ακραία όπως την έχεις εξοστρακίσει στο μυαλό σου, αλλά μάλιστα και αρκετά μετριοπαθής θα έλεγα.
μια τεραστια επωνυμη μουτζα ρε ρεηβεν λορντ για μη επιστροφη μουτζοπινξ και κυριως για την ανακοινωση της αποφασης στο τσατ του φορουμ (!) λες και ξημεροβραδιαζεται το συμπαν πανω του.
Raven Lord
05-10-2018, 13:47
:admin:
είδατε ότι όλα λειτουργούν μια χαρά?
:admin:
είδατε ότι όλα λειτουργούν μια χαρά?
Raven Lord
05-10-2018, 13:49
Raven Lord
05-10-2018, 13:49
βουαλά ;) είναι τόσο απλό
βουαλά ;) είναι τόσο απλό
το ΗΑΡ που θελετε... για το ΜΠΟΥΤΣΟ.
Raven Lord
05-10-2018, 13:53
οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα
φυγε τοτε.
και για να μη ξεχνιομαστε: :moutza:
OniBocho
05-10-2018, 16:55
Στον πούτσο μας ρε βουρστ με τα μουτζοπινκς. "Φύγε από το φόρουμ, γαμώ το χριστό σου" ή καλύτερα φτιάξε ένα με μουτζοπινκς και γραφτείτε με τον πάρασαητ να κάνετε άσκηση δικαιώματος μουτζώματος όλη μέρα. Ω μπωωω
Στον πούτσο μας ρε βουρστ με τα μουτζοπινκς. "Φύγε από το φόρουμ, γαμώ το χριστό σου" ή καλύτερα φτιάξε ένα με μουτζοπινκς και γραφτείτε με τον πάρασαητ να κάνετε άσκηση δικαιώματος μουτζώματος όλη μέρα. Ω μπωωω
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
τελικα ισως ειναι καλυτερα ετσι, μπορεις να ριξεις και πολλες ενω με το κουμπακι μονο μια, γουην
OniBocho
05-10-2018, 17:30
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
στα λόγια μου έρχεσαι ΜΑΝΙΤΣΑ.
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
στα λόγια μου έρχεσαι ΜΑΝΙΤΣΑ.
τα ΜΑΝΙΤΣΑ στα φυσκουνια της σοφιας
ηλιθιε
OniBocho
05-10-2018, 17:41
Και κατηγορεί για stalker τον Unholy. Κλάμα και οδυρμός, η μικρή Έλενα. Μπες για worms μωρή πέρκα.
Και κατηγορεί για stalker τον Unholy. Κλάμα και οδυρμός, η μικρή Έλενα. Μπες για worms μωρή πέρκα.
ποιο στοκαρισμα βρε ηλιθιε
αφου σε κοροιδευει ολο το φορουμ για τις ατακες σου
OniBocho
05-10-2018, 17:44
Αυτό, 3 - 0 σήμερα.
Αυτό, 3 - 0 σήμερα.
OniBocho
05-10-2018, 17:48
Μια χαρά μουτζώνεις μωρή κλασμένη αρκούδα. Τι του πρήζεις τα αρχίδια του Raven;
Μια χαρά μουτζώνεις μωρή κλασμένη αρκούδα. Τι του πρήζεις τα αρχίδια του Raven;
MoRmEnGiL
05-10-2018, 19:38
TO IAR POU 8ELOYME :touched:
TO IAR POU 8ELOYME :touched:
commissar
05-10-2018, 21:16
Μια επώνυμη και από μένα σε αυτό. Όσο αστεία είναι η κλάψα από Βουρστ για τα πινκομουτζώματα (και είναι πολύ) άλλο τόσο αστείο είναι το "αφήνω το πολλ καμιά βδομάδα και μετά απλά το γράφω στα παπάρια μου χωρίς να δώσω και καμία εξήγηση γιατί ΕΤΣΙ και όποιος δε γουστάρει :γουεηβ: "
Raven Lord
05-10-2018, 21:20
έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα εδώ μέσα μου φαίνεται. το ότι μαλακιζόμαστε λίγο στη δουλειά και υπάρχει παρουσία, δε σημαίνει ότι έχουμε πάντα χρόνο να γράφουμε ανακοινώσεις. προφανώς, σκόπευα να ενημερώσω τι ειπώθηκε μεταξύ των αντμινς, απλά δε βρήκα το χρόνο να κάτσω 20'-30' σοβαρά να γράψω κάτι. από εκεί και πέρα είδες ότι ακόμη κι εδώ η επώνυμη με ποστ λειτουργεί καλύτερα. αν είχα φάει μια απρόσωπη μούτζα στο ποστ που κουόταρες δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω.
FANTASMA
05-10-2018, 21:21
Ενω τωρα που απαντησες εγινε εποικοδομητικη η κουβεντα.
Raven Lord
05-10-2018, 21:22
commissar
05-10-2018, 21:30
Καμία παρεξήγηση, δεν περιμένει κανείς να κάνετε συνέντευξη τύπου για να πείτε τι αποφασίσατε. Από τη στιγμή όμως που είναι αποκλειστικά θέμα του τι θα αποφασίσετε και όχι των χρηστών, απλά κλειδώνεις το θρεντ και λες "περιμένετε να το συζητήσουμε και θα σας πούμε". Αν οι ψήφοι ήταν 45-0 θα παίρνατε την ίδια απόφαση;
OniBocho
05-10-2018, 21:35
Αν είχε κλειδώσει το θρεντ δε θα είχαμε τόσο εποικοδομητική συζήτηση η ΜΑΝΙΤΣΑ βουρστ κι εγώ.
Raven Lord
05-10-2018, 21:43
Καμία παρεξήγηση, δεν περιμένει κανείς να κάνετε συνέντευξη τύπου για να πείτε τι αποφασίσατε. Από τη στιγμή όμως που είναι αποκλειστικά θέμα του τι θα αποφασίσετε και όχι των χρηστών, απλά κλειδώνεις το θρεντ και λες "περιμένετε να το συζητήσουμε και θα σας πούμε". Αν οι ψήφοι ήταν 45-0 θα παίρνατε την ίδια απόφαση;
ναι, η απόφαση είναι ειλημμένη (καλά το 'γραψα?) από όταν αναλάβαμε. απλά έγινε ένα ριφρές λόγω της ανακίνησης του θέματος για να δούμε πού βρικόμαστε, αλλά γενική αρχή είναι να μην κλειδώνουμε θέματα χωρίς λόγο. μέσα από αυτό εξάλλου όλοι είδαμε κάποια πράγματα.
ναι, η απόφαση είναι ειλημμένη (καλά το 'γραψα?) από όταν αναλάβαμε. απλά έγινε ένα ριφρές λόγω της ανακίνησης του θέματος για να δούμε πού βρικόμαστε, αλλά γενική αρχή είναι να μην κλειδώνουμε θέματα χωρίς λόγο. μέσα από αυτό εξάλλου όλοι είδαμε κάποια πράγματα.
κακως αναλαβατε
μονο μουτζα.
FANTASMA
05-10-2018, 22:04
Ελα ρε μη μουτζωνεις, θα πρεπει να βαλουμε τα κλαματα τωρα και δε θελω Παρασκευιατικα
https://media1.tenor.com/images/4636ff015f7405ba554f78ec9cbe5fad/tenor.gif?itemid=4570672
babality
05-10-2018, 22:06
παιδαροι να σημειωσω καπου εδω οτι το πολυσυζητημενο πολ ειναι μεταξυ 45 ατομων (και τα φεηκ μεσα).
commissar
05-10-2018, 22:07
Ναι γιατί έχουμε μείνει περισσότεροι :touched:
FANTASMA
05-10-2018, 22:17
παιδαροι να σημειωσω καπου εδω οτι το πολυσυζητημενο πολ ειναι μεταξυ 45 ατομων (και τα φεηκ μεσα).
+2 στο υπερ των πινκομουτζων απο τα αλλα δυο ακκαουντ μου τοτε, παμε στα 35
Μια επώνυμη και από μένα σε αυτό. Όσο αστεία είναι η κλάψα από Βουρστ για τα πινκομουτζώματα (και είναι πολύ) άλλο τόσο αστείο είναι το "αφήνω το πολλ καμιά βδομάδα και μετά απλά το γράφω στα παπάρια μου χωρίς να δώσω και καμία εξήγηση γιατί ΕΤΣΙ και όποιος δε γουστάρει :γουεηβ: "
επωνυμη
metamelia1
06-10-2018, 00:22
https://www.youtube.com/watch?v=pLyjBXOgwDU
MoRmEnGiL
06-10-2018, 02:31
Κακός χαμός για το τίποτα. Εμένα μόνο τα πινξ μου λείπουν κατα καιρούς για κάτι πόστ όπως πχ ΓΑΤΕΣ ή της Ντραμ στο DIY η βίντεο με γιουζερς να χορεύουν στο ΓΚΕΗ ΜΠΑΡ.
BURNIN AMBITION
07-10-2018, 03:11
καυλωνω με επ[ωνυμες μουτζες. γαμαει. δωστε πονο
καυλωνω με επ[ωνυμες μουτζες. γαμαει. δωστε πονο
pink
Εμενα μου αρεσει που ο ρεηβεν "εχει ζωη και δουλειες" και δεν εχει χρονο να ποσταρει την αποφαση μη επιστροφης μουτζων και τους λογους της αποφασης.
Παράλληλα όμως είναι στο τσατ και γράφει κάθε 3 και λίγο.
MoRmEnGiL
09-10-2018, 21:11
Ο Ρέηβεν δεν έχει καμμία υποχρέωση απέναντι σου και απέναντί μας, εθελοντικά ανέλαβε την διαχείριση, δεν κερδίζει κάτι απο αυτή, ίσα ίσα τρώει πρήξιμο γιατί είναι ο πιο εμφανής αντμίν. Ου πρήξεις τους αντμίν έιναι ένα μότο που έχει πολλή ιστορία.
Ο Ρέηβεν δεν έχει καμμία υποχρέωση απέναντι σου και απέναντί μας, εθελοντικά ανέλαβε την διαχείριση, δεν κερδίζει κάτι απο αυτή, ίσα ίσα τρώει πρήξιμο γιατί είναι ο πιο εμφανής αντμίν. Ου πρήξεις τους αντμίν έιναι ένα μότο που έχει πολλή ιστορία.
1.δεν τον υποχρεωσε κανεις να αναλαβει επομενως δε θεωρω οτι μου κανει και χαρη τη στιγμη που δεν ειναι καν ντισεντ αντμιν.
2.προφανως για να το επελεξε κατι θα θεωρει πως κερδιζει ο ιδιος btw.
3.και τρου στορι οτι ειπε πως "εχω και δουλειες (ορ σμθ) δε μπορω να ποσταρω να εξηγω" ενω βρισκεται συχνοπυκνα στο τσατ και γραφει.
MoRmEnGiL
09-10-2018, 21:35
Ξαναλέω, όχι μόνο δεν κερδίζει κάτι, αλλά έχει και τον κάθε ένα να του μετράει πόσες λέξεις γράφει στο τσάτ αντι να ΑΝΤΜΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΑΡ. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. :ggrin:
Ξαναλέω, όχι μόνο δεν κερδίζει κάτι, αλλά έχει και τον κάθε ένα να του μετράει πόσες λέξεις γράφει στο τσάτ αντι να ΑΝΤΜΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΙΑΡ. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. :ggrin:
ναι γλειφε εσυ κατι θα κερδισεις νομιζεις.
σλουρπ.
atom_smasher
09-10-2018, 21:42
Wurst ελπίζω να τσονταρεις στα έξοδα ...
MoRmEnGiL
09-10-2018, 23:19
ναι γλειφε εσυ κατι θα κερδισεις νομιζεις.
σλουρπ.
Ω ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
ypersyntelikos
09-10-2018, 23:42
.προφανως για να το επελεξε κατι θα θεωρει πως κερδιζει ο ιδιος btw.
εξήγησέ το αυτό πλιζ
Ε ξερεις τωρα, αντμιν στο ηαρ,γκομενακια,θεση στο δημοσιο και κυριως ΔΟΞΑ.
ουτε καν.
ειναι αυτονοητο, τι να εξηγησω?
επιλεγω να κανω κατι = θελω να κανω κατι = για καποιο λογο θεωρω οτι μου ανεβαζει το γιουτιλιτι.
εκτος αν του εβαλαν μαχαιρι σε λαιμο - καημενε ρεηβεν.
επισης μια χαρα λιωνει σε τσατ, δε δινει εικονα ανθρωπου που του φορτωσαν την αγγαρεια.
= για καποιο λογο θεωρω οτι μου ανεβαζει το γιουτιλιτι.
Sto chat exei perissotero xp manmu.
OniBocho
10-10-2018, 07:56
Τι λες βρε όργιο; Τι λες μωρή ξινομούνα μοσχάρω; Τα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις; Όποιος σου λέει τα αυτονόητα γλείφει τον έναν εκ των τριών admin του ER και τι; Ανεβαίνει κι αυτουνού το "utility"; Πας καλά;
"καλό καλοκαιρινό ζώδιο"
Parasight
10-10-2018, 09:00
Η βουρστ σας γλεντάει 4-5 μαντραχαλάδες ταυτόχρονα με τα δυο χέρια δεμένα στο χαλαρό.
atom_smasher
10-10-2018, 12:24
A! είναι Η... οκ.
Parasight
10-10-2018, 12:45
Ε καλά προφανώς, λες να υποστήριζα αλλιώς;
atom_smasher
10-10-2018, 12:53
ok. δεκτόν.
commissar
10-10-2018, 12:55
Τι λες βρε όργιο; Τι λες μωρή ξινομούνα μοσχάρω; Τα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις; Όποιος σου λέει τα αυτονόητα γλείφει τον έναν εκ των τριών admin του ER και τι; Ανεβαίνει κι αυτουνού το "utility"; Πας καλά;
https://i.imgur.com/0Uz66kF.jpg
Phantom Duck
10-10-2018, 17:34
ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των gay απέναντι στο ΚΚΕ αποκαλεί χρήστρια με την οποία διαφωνεί "ξινομούνα" και της εύχεται καρκίνο. μερικά πράγματα αξίζουν στο φόρουμ, αυτό όχι. σταματήστε την τρέλα.
Raven Lord
10-10-2018, 18:57
προφανώς πρόκειται περί σεξίσταρου, τα έχουμε πει άλλωστε :ggrin:
( :pink: )
moytza
mourning apocalypse
10-10-2018, 19:40
βέβαια αν τον πετύχει κανας οξύθυμος και του σπάσει τα δόντια θα κλαίγεται μετά..
καταδικαζουμε τη βια απο οπου και αν προερχεται
ακομα κι αν κατευθυνεται προς τον ονιμποτσο
mourning apocalypse
10-10-2018, 19:55
καταδικαζουμε τη βια απο οπου και αν προερχεται
ακομα κι αν κατευθυνεται προς τον ονιμποτσο
εννοείται ότι στεκόμαστε απέναντι από κάθε βίαια συμπεριφορά!
paddy honey
10-10-2018, 20:58
ΜΟΝΟ ΦΛΙΣΚΟΥΝΙΑ!
MoRmEnGiL
10-10-2018, 21:01
Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος την ετυμολογία αυτής της λέξης.
paddy honey
10-10-2018, 21:30
Τον ikonoklast ρώτα.
Επίσης μιας και το αναφέρεις Phantom Duck
ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των gay απέναντι στο ΚΚΕ αποκαλεί χρήστρια με την οποία διαφωνεί "ξινομούνα" και της εύχεται καρκίνο. μερικά πράγματα αξίζουν στο φόρουμ, αυτό όχι. σταματήστε την τρέλα.
τι γράφεις ρε μαλάκα, σύνελθε. προσπάθησε τουλάχιστον να μην ποστάρεις τις μικρές ώρες, δεν είσαι τέτοιος.
το σαπάκι είναι ιερή αγελάδα όμως δεν το αρμέγουμε
FANTASMA
10-10-2018, 22:19
Ολα καλα παιδια μην αγχωνεστε, υπαρχει σχεδιο. Ολα θα φτιαξουν με τον καιρο και αν δουμε τα πραγματα ηρεμα, το φορουμ εχει θερμοστατη συμπεριφορας και απλως δεν εχει επελθει θερμοδυναμικη ισορροπια ακομα.
MoRmEnGiL
10-10-2018, 23:41
Γελάς αλλά είναι ακριβώς έτσι τα πράματα ;p
OniBocho
11-10-2018, 08:08
Μόνο ο Raven κι ο Saloth Sar κατάλαβαν την αναφορά. Οι υπόλοιποι, απλά κνίτες.
Να επιστρέψουν οι μούντζες και ονομαστικά κιόλας, και κάθε φορά που θα την πατάμε να παίζει αυτό το ηλίθιο ριφφάκι από τους αλαμπαμα θαντερπουσυ https://www.youtube.com/watch?v=fDRp6zyAnng
paddy honey
18-10-2018, 11:22
Αν είναι να επιστρέψουν πάντως μη διανοηθείτε να τις επαναφέρετε ανώνυμα, είναι αυτονόητο πως εφόσον το φόρουμ εξυπηρετεί και χρήστες που πάσχουν από κλινική παράνοια, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αποφύγουμε στο μέλλον περιστατικά όπως αυτά, που δεν κάνουν καλό σε κανέναν ούτε χρησιμεύουν πουθενά κατά τ'άλλα :
Ποιός καριόλης μουτζώνει γαμώ το μουνί που τον πέταγε? Βγάλτε πια τις μαλακίες, δε μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση.
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28206-ban-menumission&p=1217152&viewfull=1#post1217152
siga mi tis feroun piso.
SKATA STO ER.
atom_smasher
18-10-2018, 13:21
siga mi tis feroun piso.
SKATA STO ER.
pame na fugoume apo edw re wurst. den mas ektimane.
Parasight ετσι την παίρνεις με το μέρος σου σιγά σιγά...
Parasight
18-10-2018, 14:03
https://www.youtube.com/watch?v=0B2CYLnN7fI
OniBocho
18-10-2018, 19:24
Parasight την παίρνεις σιγά σιγά...
paddy honey
25-11-2018, 23:46
https://static01.nyt.com/images/2018/11/26/world/26women-violence-4/merlin_140061393_7234780c-741c-4d8f-948e-7bc0befc78d4-jumbo.jpg?quality=90&auto=webp
https://www.nytimes.com/2018/11/25/world/international-day-violence-against-women.html
Τον ikonoklast ρώτα.
Επίσης μιας και το αναφέρεις Phantom Duck
τι γράφεις ρε μαλάκα, σύνελθε. προσπάθησε τουλάχιστον να μην ποστάρεις τις μικρές ώρες, δεν είσαι τέτοιος.
το σαπάκι είναι ιερή αγελάδα όμως δεν το αρμέγουμε
http://www.goographix.com/temp/moutza.gif
8)https://images2.imgbox.com/15/64/QMmtGuEw_o.gif
paddy honey
26-11-2018, 19:21
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Bernardo_Bertolucci.jpg/220px-Bernardo_Bertolucci.jpg
http://i.imgur.com/itLId.jpg
http://www.putlocker.com/file/8QKTBDFSC4W88SK# 1:23:23
https://www.youtube.com/watch?v=to03JGvzaBA
Pourquoi il faut (re)voir 1900, le film maudit de Bertolucci (https://www.lepoint.fr/pop-culture/cinema/pourquoi-il-faut-re-voir-1900-le-film-maudit-de-bertolucci-23-11-2018-2273900_2923.php)
Contemporary Italian Cinema and Fascism (https://post-scriptum.org/04-02-contemporary-italian-cinema-and-fascism/)
Last Tango in Paris: Why the rape scene involving Maria Schneider is only generating an outcry now (https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/features/last-tango-in-paris-butter-rape-scene-maria-schneider-marlon-brando-bertolucci-a7457251.html)
8)https://images2.imgbox.com/15/64/QMmtGuEw_o.gif
teleio banner
10/10
Valte to twra flwrakia
OniBocho
02-12-2018, 13:07
Εδώ δεν είναι το θρεντ για το Banner. ΠΟΥΛΟ ΜΩΡΗ ΠΕΡΚΑ.
FANTASMA
02-12-2018, 15:07
Εδώ δεν είναι το θρεντ για το Banner. ΠΟΥΛΟ ΜΩΡΗ ΠΕΡΚΑ.
Καλα τα λεει η περκα (εγω που την εχω δει απο κοντα.... θα θελες να ηταν η δικια σου η περκα)
Το μπανερ εχει μουτζα, αρα ειναι ον τοπικ. Και εννοειται ταιριαζει στο φορουμ 100%.