PDA

View Full Version : [TV] Sharp Objects (2018)

freak brother
13-09-2018, 12:18
ατμοσφαιρικο θριλερ με την Amy Adams, που παιζει την αλκοολα ρεπορτερ που γυρναει στην περιεργη κωμοπολη στην οποια μεγαλωσε, για να κανει ενα ρεπορταζ για μια δολοφονια ενος κοριτσιου και να αναζητησει ενα αλλο που αγνοειται. Δεν εχω δει πολυ απο την σειρα μονο το πρωτο επ. Ωραια αλλα πολυ αργη σκηνοθεσια με πολλα μυστηριωδη φλασμαπκς, η σειρα δειχνει να εχει ποντενσιαλ γιατι εχει μια ατμόσφαιρα πρωτης σεζον true detective. Θα δειξει.

https://www.imdb.com/title/tt2649356/

commissar
13-09-2018, 14:42
Αγαπάω Amy Adams αλλά φοβάμαι μέχρι αηδίας το υλικό της Gillian Flynn οπότε δύσκολα θα τσεκάρω σύντομα. Όταν την τελειώσεις πάντως κάνε ξανά ένα ποστ έτσι από περιέργεια γιατί γενικά διαβάζω καλά σχόλια - όχι αποθεωτικά, οκ, αλλά και κανένα αρνητικό.

ion_storm
13-09-2018, 17:29
Πολύ καλή σειρά.
Οτι είπε ο θρεντ σταρτερ. Πολύ καλή η ατμόσφαιρα σαπίλας επαρχιακής πόλης όπου όλοι ξέρουν κάτι αλλά δεν μιλάνε γιατί μικρή κοινωνία τι θα πει ο γείτονας.
Κ αποδέχονται όλοι οτι είναι εγκλωβισμένοι εκεί μέχρι να πεθάνουν.
Καλές γενικά μουσικές.
Την είδα όλη. Δεν αφήνει κάτι να αιωρείται. Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ενθουσιασμένος, αλλά μου έβγαλε μια βιασύνη προς το τέλος.
Η μάνα της Adams σε πείθει οτι είναι γνησιο ψυχακι.
Μια δυο ενστάσεις με μερικά φλασμπακ δεν δείχνει επαρκώς την επίδραση στο τώρα.
Γενικά δείτε πάντως.

Είναι το μόνο βιβλίο από αυτήν που έχω διαβάσει. Συμπαθητικό. Αλλά αν το έχεις διαβάσει το τέλος το ξέρεις κ όσο να ναι χάνει λίγο.

Krux
14-09-2018, 09:14
φοβάμαι μέχρι αηδίας το υλικό της Gillian Flynn

χωρίς να τρέφω και εγώ κανένα ιδιαίτερο σεβασμό στα βιβλία της Flynn, το Gone girl πάντως σαν ταινία απλά γάμησε το σύμπαν. θες να πεις οτι οκ Fincher. θες να πεις οτι οκ Αφλεκ ίσως στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του. θες να πεις οτι η Rosamund Pike είναι ίσως ο απόλυτος συνδυασμός της γυναίκας αράχνη - σέξυ μέχρι εκεί που δεν πάει και διαβολική πέρα από κάθε φαντασία. όπως και να έχει το Gone girl είναι ένα έπος.

Krux
18-02-2019, 13:28
καλή σειρά. ωραίες ερμηνείες τόσο από amy adams και patricia clarkson όσο και από την πιτσιρίκα που έπαιζε την Αμμα. οπτικά άρτιο, σωστή κλιμάκωση αλλά το φινάλε "βρωμάει" άρλεκιν και σαπουνόπερα όπως άλλωστε και στο gone girl.

Lazyass
18-02-2019, 15:49
Φοβερή ατμόσφαιρα,μακάρι να είχε τέτοια και το True Detective Season 3