PDA

View Full Version : θάνατος

kamikazi
25-08-2018, 17:15
καλησπέρα δε θέλω να ενοχλήσω απλά επειδή είμαι σκατά σκέφτηκα διάφορα. ξέρω, δε σας νοιάζει αλλά δε με νοιάζει ούτε εμένα και έτσι άνοιξα το θρεντ. αξίζει να ζεις μια μίζερη ζωή ή μήπως είναι καλύτερα να πεθάνεις και να μη τη ζεις; οι ψυχολόγοι βοηθάνε ή μπα; κι αν είναι καλύτερα να πεθάνεις ποιός είναι ένας καλός τρόπος (χωρίς πόνο/ταλαιπωρία με το πτώμα κλπ);

supermachoman
25-08-2018, 19:26
πάρε τηλ στο 1018 και είσαι οκ

Leech
25-08-2018, 21:43
ταλαιπωρία με το πτώμα κλπ);
Ναι καλό είναι να πακετάρεις το πτώμα σου μην το κουβαλάς στον άλλο κόσμο συνέχεια σα μαλάκας.

mourning apocalypse
25-08-2018, 23:52
αν δεν τρολάρεις, άσε τα θρεντ σε φορα και απευθύνσου άμεσα σε ειδικούς για βοήθεια.έχω δει πάρα πολύ άσχημες περιπτώσεις, στα όρια του τέλους, να επανέρχονται λειτουργικοί.
κάτι άλλο δεν μπορεί να ειπωθεί από εδώ μέσα.

Phantom Duck
26-08-2018, 20:34
αξίζει να ζεις μια μίζερη ζωή ή μήπως είναι καλύτερα να πεθάνεις και να μη τη ζεις;

όλα θα πάνε καλύτερα, πάρε τηλέφωνο στο νούμερο που πόσταρε ο σουπερματσομαν.

MoRmEnGiL
27-08-2018, 02:45
Η ζωή δεν είναι υποχρεωτικά μίζερη επειδή εσύ δε βλέπεις φως στο τούνελ. Η βιοχημεία του εγκεφάλου μπορεί να σε κλειδώσει σε αδιέξοδα παρά τη θέληση σου, από τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγεις μόνος σου.

Υπάρχει η αντίληψη οτι το να ζητάς βοήθεια για κάτι είναι σημάδι αδυναμίας. Τουναντίον, είναι δείγμα ισχυρής θέλησης. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις γιατί τα πράγματα όταν ζεις μέσα στα σκατά μοιάζουν σκατουλί παντού, ενώ δεν είναι.

ypersyntelikos
27-08-2018, 11:26
Το ότι το είπες εδώ, σημαίνει ότι θέλεις να μιλήσεις για αυτό και να επικοινωνήσεις

πάρε τηλ εκεί που σου είπε ο ματσο και όλα θα πάνε καλύτερα

κι εμείς είμαστε εδώ για όλα τα υπόλοιπα

Raven Lord
27-08-2018, 11:43
οι ψυχολόγοι βοηθάνε ή μπα;

όπως σε όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων, υπάρχουν αυτοί που είναι σωστοί επιστήμονες και επαγγελματίες και μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ. θέλει προσοχή να μην πέσεις σε κομπογιαννίτη. δυστυχώς, υπάρχουν κ τέτοιοι ακόμη και σε ένα τόσο ευαίσθητο χώρο.

MoRmEnGiL
27-08-2018, 20:29
Να σημειώσω οτι οι ψυχολόγοι δεν βοηθάνε από μόνοι τους συνήθως. Πρώτα πρέπει να δεις ένα ψυχίατρο νευρολόγο, να μιλήσεις να σου πει τι να κάνεις, ο ψυχολόγος είναι long term therapy και πρέπει να βρείς αυτόν που σου ταιριάζει, αλλά γιατροί δεν είναι.

lady_of_winter
27-08-2018, 20:41
πάρε τηλ στο 1018 και είσαι οκ

βασικά αυτό, οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ πρόθυμοι εκεί και έχουν πολύ καλό προσωπικό.

όσο για τα υπόλοιπα ότι είπε ο ρειβεν και ο μορμενγκιλ. ΠΡΩΤΑ σε ψυχίατρο και μετά σε ψυχολόγο. Δυστυχώς, στο κομμάτι των ψυχολόγων, υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι απαράδεκτοι. Επίσης, υπάρχουν ψυχιάτροι-ψυχολόγοι που απευθύνονται σε τέτοιες περιπτώσεις συγκεκριμένα

paddy honey
27-08-2018, 21:32
http://placeaupeuple.blogspot.gr/2010/10/keny-arkana-eh-connard.html

υπάρχει επίσης κι η ψυχανάλυση αλλά είναι ακριβό χόμπι

Drumsick
27-08-2018, 21:56
ΠΡΩΤΑ σε ψυχίατρο και μετά σε ψυχολόγο. Δυστυχώς, στο κομμάτι των ψυχολόγων, υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι απαράδεκτοι. Επίσης, υπάρχουν ψυχιάτροι-ψυχολόγοι που απευθύνονται σε τέτοιες περιπτώσεις συγκεκριμένα

Ναι, ενώ ψυχίατροι δεν υπάρχουν απαράδεκτοι, που συνταγογραφούν αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά λες και είναι ντεπονάκι. Το πρόβλημα με τους ψυχολόγους είναι πως δεν είναι απαραίτητα και ψυχοθεραπευτές. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Μπορώ να σου συστήσω πολύ καλές ψυχοθεραπεύτριες αν θέλεις να ξεκινήσεις θεραπεία. Στην περίπτωση που θεωρήσουν πως χρειάζεσαι αγωγή, θα σε παραπέμψουν σε κάποιον ψυχίατρο. Διαφορετικά, αν βρεις τα σκούρα κάνα βράδυ, πήγαινε στα επείγοντα του Γεννηματά σε πρώτη φάση, έχουν ψυχιατρικό και είναι σχετικά οκ.

lady_of_winter
27-08-2018, 22:07
προφανώς και στο κομμάτι των ψυχιάτρων κυκλοφορεί κόσμος και κοσμάκης, αλλά από τη δικιά μου εμπειρία (πμ αν θες) δεν έχω δει τόσα φάουλ σε ψυχιάτρους όσο σε ψυχολόγους. Και εγώ περισσότερα αναφερόμουν στους ψυχιάτρους που παρέχει η κλίμακα-1018

Drumsick
27-08-2018, 22:27
Εγώ πάλι τα χειρότερα τα έχω δει από ψυχιάτρους. Με αποκορύφωμα έναν στα ξεκινήματά μου στον συγκεριμένο χώρο, που όταν τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάπου ψυχοθεραπεία, μου είπε "δεν υπάρχουν αυτά, μόνο στις ταινίες". Και μετά μου έγραψε αντιψυχωσικά κι αντικαταθλιπτικά μου και με έστειλε σπίτι μου.

Lyse
27-08-2018, 23:41
Οι ψυχολογοι ειναι νοσοκομες.

anti
27-08-2018, 23:58
Εγώ πάλι τα χειρότερα τα έχω δει από ψυχιάτρους. Με αποκορύφωμα έναν στα ξεκινήματά μου στον συγκεριμένο χώρο, που όταν τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάπου ψυχοθεραπεία, μου είπε "δεν υπάρχουν αυτά, μόνο στις ταινίες". Και μετά μου έγραψε αντιψυχωσικά κι αντικαταθλιπτικά μου και με έστειλε σπίτι μου.

Φαντασου να ειχες νοσηλευτει τι θα σε περιμενε. Εαν δεν υπηρχαν τα φαρμακα, τοτε οι περισσοτεροι ψυχιατροι θα ηταν ανεργοι τωρα. Οι ψυχολογοι θεωρω οτι ειναι αχρειαστοι οταν μιλαμε για σακατεμενους ψυχικα ανθρωπους. Δεν γνωριζω τι περναει ο θρεντ σταρτερ, αλλα καλο ειναι πρωτα να αναφερει την ηλικια του. Εαν στα 22 εχει απογοητευτει απο τη ζωη, τοτε ισως ολες οι παραπανω συμβουλες να βοηθησουν. Διαφορετικα, δεν πιστευω πως μπορουν να προσθεσουν κατι παραπανω που ο ιδιος δεν εχει ηδη σκεφτει. Γενικοτερα ολοι αυτοι οι ειδικοι εχουνε μαθει να κατατασσουν τους ασθενεις σε πολυ συγκεκριμενα καλουπια, λες και ολοι οι ανθρωποι ειναι το ιδιο. "α. παρουσιαζεις αυτο το συμπτωμα, αρα ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια ασθενων. Παρε μια ενεση ακινετον για αρχη, να ηρεμησεις". Δεν ειναι τοσο απλο να προτεινες σε καποιον επισκεψη σε ψυχιατρο, μιας και χειροτερο πραγμα απο την αυτοκτονια, ειναι να βρεθεις σε χερια "ειδικων" μεσα σε κλινικη. Καμια φορα τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα: μια εργασια, λιγη συντροφια, αλλαγη περιβαλλοντος κ.α.

Phantom Duck
28-08-2018, 00:36
είναι συγκλονιστικό πόσο επικίνδυνοι μπορεί να γίνετε μερικοί ημιμαθείς άνθρωποι όταν απλά μπορείτε να παραπέμψετε τον άνθρωπο σε εξειδικευμένο τμήμα και όχι να γράφετε την προσωπική σας εμπειρία σε τόσο συγκεκριμένο θρεντ.

stam and the witches
28-08-2018, 01:19
Δεν ειναι τοσο απλο να προτεινες σε καποιον επισκεψη σε ψυχιατρο, μιας και χειροτερο πραγμα απο την αυτοκτονια, ειναι να βρεθεις σε χερια "ειδικων" μεσα σε κλινικη.

Μπράβο φίλε μου, μήπως βλέπεις Black Mirror;;;

FANTASMA
28-08-2018, 03:00
This thread is now about Psychatrists VS Psychologists VS Psychotherapists VS larger e-penis

Προς τον θρεντ σταρτερ: Ακου τις συμβουλες αυτων που σου ειπαν τι να κανεις και σε ποιον να μιλησεις. Απο καπου πρεπει να ξεκινησεις.

stam and the witches
28-08-2018, 12:30
είναι συγκλονιστικό πόσο επικίνδυνοι μπορεί να γίνετε μερικοί ημιμαθείς άνθρωποι όταν απλά μπορείτε να παραπέμψετε τον άνθρωπο σε εξειδικευμένο τμήμα και όχι να γράφετε την προσωπική σας εμπειρία σε τόσο συγκεκριμένο θρεντ.

Ακριβώς αυτό. Πανικοβάλλεις έναν άνθρωπο για λίγο spotlight στη χασικλίδικη μαλακιάρα σου.

anti
28-08-2018, 13:35
Απο προβλημα υπερβολικα κοντινου προσωπου, μπαινοεβγαινα σε κλινικη επι ενα χρονο. Αυτη η εμπειρια ειναι η χειροτερη της ζωης μου, λογω των περιστατικων που εβλεπα καθημερινα εκει μεσα, της εντυπωσιακης βρωμιας που επικρατουσε στην κλινικη (οι ασθενεις δεν εκαναν μπανιο και σχεδον ολοι ειχαν φωλιες απο ψειρες στα κεφαλια τους), της ανικανοτητας των ψυχιατρων (με την γνωστη φραση "εαν δεν ηρεμησεις θα δεις πως σε ηρεμω εγω με τα φαρμακα") να επικοινωνησουν ουσιαστικα με τους ασθενεις, τα κινητικα προβληματα λογω της υπερβολικης δοσης φαρμακων που απεκτησε ο ανθρωπος μου στη συνεχεια και επειδη εν τελει ολη αυτη η εμπειρια κρατησε τοσο που ρημαχτηκε το σπιτι μου. Εβλεπα νεα παιδια που οταν νοσηλευτηκαν ηταν σε γενικα καλη κατασταση και μεσα σε μερικες μερες ειχαν μετατραπει κυριολεκτικα σε ζομπι απο τα φαρμακα. Tι να περιγραψεις βασικα απο κατι τοσο εντονο και μακροχρονιο σε μπουλιδες η νοσηλευτριες του ηαρ. Επιπλεον παντως εχω κι αρκετους γνωστους που υποστηριζουν τα χειροτερα για τους ψυχιατρους και οτι σε γενικες γραμμες οι επισκεψεις που δεχονται ειναι απο κακομαθημενα ευκαταστατα κοριτσακια των βορειων προαστιων (οπως τον μεσο ορο των χρηστων του ηαρ δηλαδη).

Επικινδυνο για εμενα ειναι μεσα απο ενα ποστ να βγαζεις εναν ανθρωπο προβληματικο και να του προτεινεις ψυχιατρους, χωρις να γνωριζεις τιποτα για το ιστορικο του. Α, ναι, κατι που μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση στην κλινικη, ηταν το γεγονος οτι η ψυχιατρος που ειχε αναλαβει τον ανθρωπο μου, δεν ειχε να μου πει τιποτα παραπανω απο οσα ειχα ηδη σκεφτει εκεινες τις ατελειωτες νυχτες. Τελικα, χωρις να μας ενημερωσει, εφυγε απο την κλινικη αφηνοντας μας απλα σε αλλα χερια (που δεν ειχαν στενη επαφη με το προβλημα μας). Τραγικες καταστασεις.

Parasight
28-08-2018, 13:39
Να απευθυνθεί σε ειδικούς είπαν οι παραπάνω, ποιες νοσηλεύτριες του ηαρ μωρέ καημένε. Και επίσης, κλασικά η προσωπική εμπειρία γίνεται στατιστική και είναι εφαρμόσιμη σε κάθε περίπτωση...

stam and the witches
28-08-2018, 13:41
Απο προβλημα υπερβολικα κοντινου προσωπου, μπαινοεβγαινα σε κλινικη επι ενα χρονο. Αυτη η εμπειρια ειναι η χειροτερη της ζωης μου, λογω των περιστατικων που εβλεπα καθημερινα εκει μεσα, της εντυπωσιακης βρωμιας που επικρατουσε στην κλινικη (οι ασθενεις δεν εκαναν μπανιο και σχεδον ολοι ειχαν φωλιες απο ψειρες στα κεφαλια τους), της ανικανοτητας των ψυχιατρων (με την γνωστη φραση "εαν δεν ηρεμησεις θα δεις πως σε ηρεμω εγω με τα φαρμακα") να επικοινωνησουν ουσιαστικα με τους ασθενεις, τα κινητικα προβληματα λογω της υπερβολικης δοσης φαρμακων που απεκτησε ο ανθρωπος μου στη συνεχεια και επειδη εν τελει ολη αυτη η εμπειρια κρατησε τοσο που ρημαχτηκε το σπιτι μου. Εβλεπα νεα παιδια που οταν νοσηλευτηκαν ηταν σε γενικα καλη κατασταση και μεσα σε μερικες μερες ειχαν μετατραπει κυριολεκτικα σε ζομπι απο τα φαρμακα. Tι να περιγραψεις βασικα απο κατι τοσο εντονο και μακροχρονιο σε μπουλιδες η νοσηλευτριες του ηαρ. Επιπλεον παντως εχω κι αρκετους γνωστους που υποστηριζουν τα χειροτερα για τους ψυχιατρους και οτι σε γενικες γραμμες οι επισκεψεις που δεχονται ειναι απο κακομαθημενα ευκαταστατα κοριτσακια των βορειων προαστιων (οπως τον μεσο ορο των χρηστων του ηαρ δηλαδη).

Επικινδυνο για εμενα ειναι μεσα απο ενα ποστ να βγαζεις εναν ανθρωπο προβληματικο και να του προτεινεις ψυχιατρους, χωρις να γνωριζεις τιποτα για το ιστορικο του. Α, ναι, κατι που μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση στην κλινικη, ηταν το γεγονος οτι η ψυχιατρος που ειχε αναλαβει τον ανθρωπο μου, δεν ειχε να μου πει τιποτα παραπανω απο οσα ειχα ηδη σκεφτει εκεινες τις ατελειωτες νυχτες. Τελικα, χωρις να μας ενημερωσει, εφυγε απο την κλινικη αφηνοντας μας απλα σε αλλα χερια (που δεν ειχαν στενη επαφη με το προβλημα μας). Τραγικες καταστασεις.

Μπράβο αρχηγέ μου. Αυτή είναι μία καλή απάντηση σε κάποιον που σου λέει ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

mourning apocalypse
28-08-2018, 14:09
γενικά το παιδί έχει θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα οπότε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για ψυχολόγους/ψυχιάτρους, αποτελεσματικότητα κλπ καλό θα ήταν να μεταφερθεί σε άλλο θρεντ.ή να πάει όποιος θέλει να πει τη παπαριά του να τη κάνει στο ιντυμίντια (υπάρχει θέμα)

Phantom Duck
28-08-2018, 14:37
yup. να μείνει μόνο η πρώτη απάντηση στο θρεντ, να κλειδωθεί και να πάμε αλλού να παίξουμε.

MoRmEnGiL
28-08-2018, 16:20
Anti GTFO από το thread.

kamikazi μην ακούς τι βλακείες λέει αυτός, κανείς δε σου πε να κλειστείς σε ψυχιατρική κλινική, να πάρεις το τηλ που σου είπαμε και να είσαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.

anti
28-08-2018, 18:14
γενικά το παιδί έχει θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα

Μεσα σε αυτα τα συγκεκριμενα ερωτηματα ειναι και το κατα ποσο βοηθανε οι ψυχολογοι. Ειχα εμπειρια προσωπικη και την παρεθεσα. Επιπλεον σχολιασα κατι που εγραψε η drumsick. Εσυ τωρα θα μου απαγορεψεις να το κανω?

Ρε parasight, εγω τι προτεινα δηλαδη, εναλλακτικες, new age θεραπειες? Σε ψυχιατρους δεν ετρεχα δυο χρονια για τον ανθρωπο μου? Μιλησα για γεγονοτα σε μια ολοκληρη ψυχιατρικη κλινικη, συν αποψεις γνωστων πανω στο θεμα, τι προσωπικη εμπειρια μου λες? Επιπλεον εχω φιλη που σπουδαζε το αντικειμενο στην αμερικη με πρακτικες σε φυλακες της συγκεκριμενης χωρας και δηλωνει απογοητευμενη που τα φαρμακα εχουνε γινει η προεκταση του χεριου καθε ψυχιατρου. Αιντε εξυπνακια μου κι εσυ.

MoRmΠωςΣελενΕ, γραμμενο εχω οχι μονο το θρεντ, αλλα ολοκληρο το φορουμ.
Μαλακα που θα με βαλει ερητισα στη θεση μου. Ειρωνεια και σχολια περι ημιμαθειας κλπ εκει που ξερετε. Τα λεμε σε κανα χρονο παλι.

Τρελο κομπλεξ.

stam and the witches
28-08-2018, 18:28
Περίμενε, μη φεύγεις. Πες και για τη φίλη σου που το σπούδασε.

atom_smasher
29-08-2018, 10:37
γενικά το παιδί έχει θέσει κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα

Μεσα σε αυτα τα συγκεκριμενα ερωτηματα ειναι και το κατα ποσο βοηθανε οι ψυχολογοι. Ειχα εμπειρια προσωπικη και την παρεθεσα. Επιπλεον σχολιασα κατι που εγραψε η drumsick. Εσυ τωρα θα μου απαγορεψεις να το κανω?

Ρε parasight, εγω τι προτεινα δηλαδη, εναλλακτικες, new age θεραπειες? Σε ψυχιατρους δεν ετρεχα δυο χρονια για τον ανθρωπο μου? Μιλησα για γεγονοτα σε μια ολοκληρη ψυχιατρικη κλινικη, συν αποψεις γνωστων πανω στο θεμα, τι προσωπικη εμπειρια μου λες? Επιπλεον εχω φιλη που σπουδαζε το αντικειμενο στην αμερικη με πρακτικες σε φυλακες της συγκεκριμενης χωρας και δηλωνει απογοητευμενη που τα φαρμακα εχουνε γινει η προεκταση του χεριου καθε ψυχιατρου. Αιντε εξυπνακια μου κι εσυ.

MoRmΠωςΣελενΕ, γραμμενο εχω οχι μονο το θρεντ, αλλα ολοκληρο το φορουμ.
Μαλακα που θα με βαλει ερητισα στη θεση μου. Ειρωνεια και σχολια περι ημιμαθειας κλπ εκει που ξερετε. Τα λεμε σε κανα χρονο παλι.

Τρελο κομπλεξ.

morm, ω τι σου είπε!

kamikazi
29-08-2018, 12:38
Δεν έχω το ‘θάρρος' και πιστεύω πως δεν πρόκειται να το κάνω. Το σκέφτομαι όμως εδώ και κάποιο καιρό, σε στιγμές που είμαι πολύ χάλια -κυριως το βράδυ- σαν τρόπο για να μπει ένα τέλος σε δυσάρεστα συναισθήματα και σκέψεις. Δεν ήξερα για τη γραμμή και ευχαριστώ. Δε νομίζω να καλέσω γιατί σίγουρα θα υπάρχουν σοβαρότερες περιπτώσεις από εμένα και δε θέλω να απασχολώ όταν κάποιος άλλος το χρειάζεται πραγματικά και περισσότερο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και κάποιοι είπατε βλακείες αλλά ίσως δε φταίτε εσείς που είστε βλάκες αλλά ίσως και να φταίτε.

tsimpouklano
29-08-2018, 13:06
Σίγουρα υπάρχουν μικρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά για αυτόν/η που τα βιώνει, μία προβληματική κατάσταση είναι κάτι που πρέπει να ξεπερασθεί - η παραμονή εντός αυτής τη γιγαντώνει και τη χειροτερεύει, οπότε ούτε χρόνο ούτε δυνάμεις καταναλώνεις από "άλλες περιπτώσεις", μιας και για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχουν οι γραμμές που ανέφεραν πιο πάνω τα παιδιά. Είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Keeper Of The Seventh Son
29-08-2018, 19:25
kamikazi den exw katalavei ti psaxneis edw pera akrivws meta apo tin erwtisi pws einai kalitera na autoktonisei kaneis, meta apo tin arnisi sou na pareis tilefwno stin eidiki grammi voitheias k meta apo tin provokatoriki apantisi sou stin proigoumeni selida
ama ontws thes voitheia pigaine se psixiatro h/kai se psixotherapeuti, k otan exeis taseis autoktonias mila me kapoion, k an den mporeis na miliseis me oikeio sou proswpo pare tilefwno ton arithmo pou sou edwsan
proteinw na svistei to thrent sintoma

00i00
30-08-2018, 20:29
ασκετικο...ξερετε οτι ο Αντι ειπε κατι που ισκυειε?

kamikazi αν δεν εισαι fake κανε οτι σου ειπαν

Phantom Duck
30-08-2018, 21:58
ασκετικο...ξερετε οτι ο Αντι ειπε κατι που ισκυειε?

και οι αντιεμβολιαστές επίσης.

00i00
31-08-2018, 11:37
ειπαμε να κλασεις και χεστηκες λολ κλπ ρε μλκ

τεσπα, δεν ειναι για εδω...