View Full Version : Visigoth - Conquerors Oath (2018)
commissar
17-01-2018, 00:14
http://kvlt.pl/wp-content/uploads/2018/01/26198298_1786353631437764_659644368900998142_o-e1515080059591.jpg
1 Steel and Silver
2 Warrior Queen
3 Outlive them All
4 Hammerforged
5 Traitor's Gate
6 Salt City
7 Blades in the Night
8 The Conqueror's Oath
https://www.youtube.com/watch?v=rvwxn1aVLgo
https://www.youtube.com/watch?v=3aQ7lOcZCUo
:headbang2:
edit, έβαλα εξώφυλλο και tracklist αφού έγινε το σπλιτ από το άλλο θρεντ. Δεν έχω να προσθέσω πολλά, ο δίσκος ακόμα παίζει και γαμάει, όπως είπε και ο Jack The Ripper για το traitor's gate, "δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να έχει ακούσει μέταλ στη ζωή του και να μην του αρέσει αυτό το κομμάτι", ινβ4 παρέμβαση Φιξξξερ, οκ, εκτός από σένα γαμώ το συνθγουεηβ στους Ούλβερ σου, μπρ5 και ρκ
OniBocho
17-01-2018, 10:11
Έπη και τα δύο!
Raven Lord
17-01-2018, 12:13
ωραίοι οι βισιγκοθ
commissar
10-02-2018, 12:35
https://visigothofficial.bandcamp.com/album/conquerors-oath
Αγνό πορθτικό και καβλθτικό, το ΜΕΤΑΛ που θέλουμε :dfinger:
Εκτός από τον Ra να το ακούσουν και οι Grand Magus μήπως ξεφύγουν από τη μετριότητα του τελευταίου.
Drumsick
10-02-2018, 13:12
Ρε γαμάει!
atom_smasher
10-02-2018, 17:51
https://2.bp.blogspot.com/-3j7WlFLbsXg/WniNUANxUWI/AAAAAAAAQuM/9ha4M83-UZwLCU9oNA0m_TgCZK7aVeINQCLcBGAs/s1600/Visigoth-ConquerorsOath.jpg
https://visigothofficial.bandcamp.com/album/conquerors-oath
Αγνό πορθτικό και καβλθτικό, το ΜΕΤΑΛ που θέλουμε :dfinger:
Εκτός από τον Ra να το ακούσουν και οι Grand Magus μήπως ξεφύγουν από τη μετριότητα του τελευταίου.
Ναι το τελευταίο χάλασε ένα εξαιρετικό σερί. Συγχαρητήρια πάντως!
Drumsick
10-02-2018, 18:45
Τι λες! Το τελευταίο είναι το καλύτερο! Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν όλο γραμμένο σε πιο χαμηλές ταχύτητες.
commissar
10-02-2018, 19:13
Για το τελευταίο Grand Magus λέει (ελπίζω) ενώ εσύ λες για το τελευταίο κομμάτι στο Visigoth (ελπίζω) :razz:
Drumsick
10-02-2018, 21:41
Α! Ναι! Διάβασα βιαστικά και κατάλαβα λάθος :oops:
sfinotouvlaki
11-02-2018, 10:42
Απ' όλες αυτές τις νεο-παραδοσιακές μπάντες που έχω ακούσει, αυτή που είναι πιο κοντά στον τίτλο του νήματος λέγεται Demon Bitch. Σε επίπεδο φόρμας είναι πραγματικά ο ορισμός του USPM, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Για παράδειγμα, σε σύγκριση με τους Visigoth που αναφέρθηκαν πριν, δεν έχουν αυτή την ποπ προσέγγιση και τα ευκολομνημόνευτα ρεφρέν. Από την άλλη, τα ξεχωριστά μουσικά μέρη που έχουν οι άλλοι σε όλο τον δίσκο, οι Demon Bitch τα έχουν σε ένα κομμάτι. Η πιο εμφανής επιρροή, στα αυτιά μου, είναι οι Jag Panzer του EP και του "Ample Destruction". Στο πιο γρήγορο (Agent Steel; ) και πιο πυκνό (Fates Warning; ), ίσως. Από θέμα σύνθεσης πάνε αρκετά καλά, χωρίς να πιάνουν ταβάνι, αν και έχουν θέματα, riffs, ίσως και τραγούδια, που από μόνα τους πιάνουν ταβάνι. Και από θέμα παιξίματος το ίδιο. Ο τραγούδιστης π.χ. ακούγεται ως λιγότερο γυμνασμένος (φωνητικά) Tyrant. Όλα αυτά, μιλώντας για το "Hellfriends". Τις άλλες κυκλοφορίες τους δεν τις έχω ακούσει.
Raven Lord
11-02-2018, 20:10
τα έχουμε πει ;)
Ra Pariah
27-02-2018, 14:07
Σχετικά με νέο Visigoth: εάν καταφέρουν να αποβάλουν μια χαζοστρουμφίλα (ή χαζολυρισμό; ) που επικρατεί σε ορισμένα ρεφρέν, θα προσφέρουν σημαντικές δημιουργίες στη σημερινή metal σκηνή, η οποία αιμάσσει. Προς το παρόν κρατάμε σίγουρα τα "Outlive Them All", "Traitor's Gate" και "Blades in the Night". Το μεσαίο εξ αυτών είναι πράγματι σπουδαίο όχι μόνον επειδή έχει κολλητικό ρεφρέν, αλλά και επειδή σε αυτό ο τραγουδιστής τσαλακώνει τη φωνή του (θέλουμε κι άλλες παρόμοιες ερμηνείες, Jake). Το δε "Blades..." μιμείται εκκωφαντικά ποιότητες και μανιέρες του "Louder Than Hell", πράγμα που αυτομάτως το εκτοξεύει.
Raven, κάνε την καλή να χωρίσεις τα post σε ξεχωριστό album thread, μπορεί να γίνει καμιά συζητησούλα στο μέλλον.
Σφηνοτουβλάκι, απαιτούμε κι άλλα flaming metal ποσταρίσματα! :headbang:
commissar
27-02-2018, 14:35
Αφού θέλει flaming metal ποσταρίσματα και πριν με πει "κομμέρσιαλ μεταλά" ο ρα :pink:, να πω ότι αυτό το Demon Bitch μου φάνηκε απαράδεκτο, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και ακούσματα, εξώφυλλο, φωνή, παραγωγή, πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί να τους αναφέρει κάποιος ως απάντηση στους κάθε Visigoth, σε φάση "να πάρτε εδώ να ακούσετε σωστή αντεργκράουντ μουσική από μπάντα που δεν ξεπουλήθηκε στην μέταλ μπλέηντ" ή κάτι άλλο που δεν πιάνω;
Ο τραγούδιστης π.χ. ακούγεται ως λιγότερο γυμνασμένος (φωνητικά) Tyrant
¯\_(ツ)_/¯
Ra Pariah
27-02-2018, 15:07
Ψομι, η «απάντηση στους κάθε Visigoth» από τον Τουβλάκη έγινε λόγω του προηγούμενου thread και όχι με μεταλλοπατερίστικες προθέσεις. Είναι γεγονός ότι ορισμένοι ακροατές βρίσκουν αρκετά pop (και δήθεν, αλλά αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα) το νέο κύμα heavy metal μπαντών (NWoTHM). Πάνω σε αυτό το σημείο στηρίχθηκε το post:
Απ' όλες αυτές τις νεο-παραδοσιακές μπάντες που έχω ακούσει, αυτή που είναι πιο κοντά στον τίτλο του νήματος λέγεται Demon Bitch. Σε επίπεδο φόρμας είναι πραγματικά ο ορισμός του USPM, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Κατά τ' άλλα, σεβαστά τα όσα λες για τη μουσική και τον χαρακτήρα της μπάντας. Προσωπικά, θα ήθελα το δισκάκι των Demon Bitch, «μου κάνει».
atom_smasher
27-02-2018, 15:08
Σχετικά με νέο Visigoth: εάν καταφέρουν να αποβάλουν μια χαζοστρουμφίλα (ή χαζολυρισμό; ) που επικρατεί σε ορισμένα ρεφρέν, θα προσφέρουν σημαντικές δημιουργίες στη σημερινή metal σκηνή, η οποία αιμάσσει. Προς το παρόν κρατάμε σίγουρα τα "Outlive Them All", "Traitor's Gate" και "Blades in the Night". Το μεσαίο εξ αυτών είναι πράγματι σπουδαίο όχι μόνον επειδή έχει κολλητικό ρεφρέν, αλλά και επειδή σε αυτό ο τραγουδιστής τσαλακώνει τη φωνή του (θέλουμε κι άλλες παρόμοιες ερμηνείες, Jake). Το δε "Blades..." μιμείται εκκωφαντικά ποιότητες και μανιέρες του "Louder Than Hell", πράγμα που αυτομάτως το εκτοξεύει.
Raven, κάνε την καλή να χωρίσεις τα post σε ξεχωριστό album thread, μπορεί να γίνει καμιά συζητησούλα στο μέλλον.
Σφηνοτουβλάκι, απαιτούμε κι άλλα flaming metal ποσταρίσματα! :headbang:
Ένας από τους πιό γελοίους δίσκους των μανογουορ...Ισως ο κορυφαίος τους - νρ 1. Πάτος.
Ra Pariah
27-02-2018, 15:14
Από τη μία εντοπίζεις ένα εξαιρετικό σερί στους Grand Magus, από την άλλη θεωρείς πάτο το Louder.
Παράτα το METAL.
Raven Lord
27-02-2018, 15:17
Ένας από τους πιό γελοίους δίσκους των μανογουορ...Ισως ο κορυφαίος τους - νρ 1. Πάτος.
ban
atom_smasher
27-02-2018, 15:20
Από τη μία εντοπίζεις ένα εξαιρετικό σερί στους Grand Magus, από την άλλη θεωρείς πάτο το Louder.
Παράτα το METAL.
εδώ που τα λέμε τα τελευταία 18 χρόνια που ως επι το πλείστον μεγαλουργούν οι γκραντ μαγους, οι μανογουορ εχουν βγάλει παπαριές. Ο συνθετικός πάτος του λάουντερ μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτο των μετάλικα.
OniBocho
27-02-2018, 15:26
Παράτα το METAL.
εδώ που τα λέμε τα τελευταία 18 χρόνια που ως επι το πλείστον μεγαλουργούν οι γκραντ μαγους, οι μανογουορ εχουν βγάλει παπαριές. Ο συνθετικός πάτος του λάουντερ μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτο των μετάλικα.
Έχει δίκιο ο άνθρωπος κι όποιος διαφωνεί είναι απλά φανμπόης. Louder than Hell, ξεπερνάει με ευκολία το αίσχος που ονομάζεται "carry on", με ότι σημαίνει το οξύμωρο πως ένας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ δίσκος μπορεί να είναι χειρότερος απ' το χειρότερο κομμάτι σου.
Raven Lord
27-02-2018, 15:26
Παράτα το METAL.
BAN^2
OniBocho
27-02-2018, 15:37
Παράτα το METAL.
BAN^2
Το κάνω quote μόνο και μόνο για να φαίνεται στο μέλλον ότι μπέρδεψες τα μπούτια σου. Αν καταχραστείς εξουσία και το σβήσεις, έσκασα 3καλα με ΚΑΤΑΝΕΣ
atom_smasher
27-02-2018, 15:40
BAN^2
Το κάνω quote μόνο και μόνο για να φαίνεται στο μέλλον ότι μπέρδεψες τα μπούτια σου. Αν καταχραστείς εξουσία και το σβήσεις, έσκασα 3καλα με ΚΑΤΑΝΕΣ
Παρεπιμπτόντως παίζει να ανέβω τέλη Απριλίου για γραφειοκρατικές υποθέσεις. Μπορούμε να συζητήσουμε συνοδεία τσίπουρου πως οι μανογουορ κυκλοφορούσαν δίσκους τα τελευταία 20 χρόνια μόνο για τα ένσημα...με πορδές έβαφαν αυγά.
Raven Lord
27-02-2018, 15:41
μετά το πρώτο τσίπουρο μόνο αλήθειες. έλα και θα σε τακτοποιήσω :grin:
Raven Lord
27-02-2018, 15:42
BAN^2
προφανώς δεν εννοώ για τους μετάλλικα οι οποίοι δεν υπάρχουν για 'μενα μετά το 1998
OniBocho
27-02-2018, 15:47
Πόσο πιο πάνω να ανέβεις από τη Δανία μωρέ;
Raven Lord
27-02-2018, 16:00
εννοεί υψομετρικά
atom_smasher
27-02-2018, 17:30
εννοεί υψομετρικά
και πολιτισμικά. από Αθήνα θα πάω πιό Βόρεια και πιο ψηλά. Θα φάω και σουφλάκια.
Art In Haste
27-02-2018, 17:36
Το έπος Carry On καλά γαμάει τον πάτο Louder than Hell. Συνεχίστε.
Ra Pariah
27-02-2018, 18:12
Δύο haters Saxon και Judas Priest συναντήθηκαν κι επικρίνουν το Louder Than Hell. Συνεχίστε.
atom_smasher
27-02-2018, 19:31
Burn the pariah! Burn the pariah!
jack the ripper
27-02-2018, 21:20
Εκανες θρεντ κομισαρ :pink: :pink:
Απο το πουθενα ειχα βαλει να ακουσω και εγω το αλμπουμ μεσω bandcamp και πραγματικα μου αρεσε πολυ. ΟΚ δεν κανουν κατι νεο και δε χρειαζεται ομως! Εχει καποια φανταστικα κομματια μεσα. Τα 2 πρωτα σε βαζουν κατευθειαν στο κλιμα ενω το Traitor's Gate πραγματικα ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
Ωραιο, παραδοσιακο ΜΕΤΑΛ νοσταλγικο <3
commissar
27-02-2018, 21:30
Έπρεπε να γίνει το θρεντ για την δισκάρα, απορώ που δεν το κανε κάποιος άλλος και έπρεπε να φτάσω να το ανοίξω εγώ, τέλος καλό όλα καλά
Δεν έκανα θρεντ, έγινε σπλιτ από το us metal :touched:
Εννοείται όποιος γούσταρε με αυτό να ακούσει και το προηγούμενο ασαπ
https://www.youtube.com/watch?v=1aWRh0IkRtc
jack the ripper
27-02-2018, 22:22
Εστω εγω θεωρω οτι εσυ το εκανες <3
Drumsick
27-02-2018, 23:12
Σχετικά με νέο Visigoth: εάν καταφέρουν να αποβάλουν μια χαζοστρουμφίλα (ή χαζολυρισμό; ) που επικρατεί σε ορισμένα ρεφρέν
Εμένα αυτό μ'αρέσει περισσότερο απ'όλα. Μακάρι να είχαν περισσότερα έτσι χορωδιακά σημεία. Το μόνο που δεν αντέχω σ'αυτό τον δίσκο, είναι αυτή η μαλακιάρα το Salt City που μου κάνει και πολυ τοπικιστικό και χέσε μας. Σα να γράφεις έναν ολόκληρο δίσκο περί ατσαλιών, σπαθιών, μαχητών κλπ, και να χώνεις κι ένα κομμάτι για την Ηλιούπολη. Έτοιμη είμαι να το σβήσω εντελώς από το folder.