PDA

View Full Version : [TV] Altered Carbon

Purify
03-02-2018, 12:10
https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Richard Morgan (για το οποίο βρήκα ένα thread εδώ (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?9273-Richard-Morgan-Altered-Carbon&highlight=altered+carbon)). Η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix μέχρι στιγμής, ανέβηκε χθες. Το trailer προιδεάζει για μπλεηντρανερική ατμόσφαιρα στην οποία εκτυλίσσεται ενα ντετεκτιβικό θριλερ, το σενάριο είναι εγγύηση, οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι μάλλον καλές, περιλαμβάνει ισχυρή ποσότητα σεξ και βίας και παρολαυτά κάτι μου λέει οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Το ξεκινάω τώρα, έχει δει κανείς;

freak brother
03-02-2018, 12:49
ειδα πρωτο επ, κατι με χαλασε, ισως οτι ο πιλοτος ηταν λιγο χαοτικος, θα το συνεχισω εννοειται για να εχω καλυτερη γνωμη.

FANTASMA
04-02-2018, 02:57
Το ξεκινησα ολως τυχαιως πριν δω αυτο το θρεντ και μεσα σε πολυ περιεργες συνθηκες (5 το πρωι στο λαπτοπ και σπιτι της κοπελας κι ενω ειχα τρελη αυπνια) και τα 2 πρωτα επεισοδια μου αρεσαν παρα πολυ, γιατι ειναι το futuristic cyberpunk που θελουμε. Δεν ξερω αν θα με ικανοποιησει στην πορεια το ιδιο, και σιγουρα ειναι μια σειρα που θα πρεπει να εχει εξυπνο σεναριο για να κανει τη διαφορα, αλλα προς το παρον ανυπομονω να την συνεχισω. Γενικα περναμε πολυ καλη φαση με το sci-fi.

Αισθητικα παντως ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.

Raven Lord
07-02-2018, 16:23
ψήθηκα

atom_smasher
07-02-2018, 17:54
https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Richard Morgan (για το οποίο βρήκα ένα thread εδώ (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?9273-Richard-Morgan-Altered-Carbon&highlight=altered+carbon)). Η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix μέχρι στιγμής, ανέβηκε χθες. Το trailer προιδεάζει για μπλεηντρανερική ατμόσφαιρα στην οποία εκτυλίσσεται ενα ντετεκτιβικό θριλερ, το σενάριο είναι εγγύηση, οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι μάλλον καλές, περιλαμβάνει ισχυρή ποσότητα σεξ και βίας και παρολαυτά κάτι μου λέει οτι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Το ξεκινάω τώρα, έχει δει κανείς;

ωχ, όπου ακούω για πολύ σεξ και βία κρατάω μικρό ποιοτικό καλάθι...

FANTASMA
16-02-2018, 04:09
To teleiosa xthes vrady. Gamistero apo kathe apopsi. Poly Poly kaloftiagmeno, aisthitika apla apsogo. To story kai oi "anatropes" den itan to pio fantasmagoriko pragma pou exeis dei, alla vgazoun noima 100% afou estiazoun stin aposathrosi kai sipsi tis anthropinis psyxis oso pernane oi aiones zois sto sumpan tou Altered Carbon.... to pragmatiko erotima einai vevaia, protimame Kristin Ortega i Reileen Kawahara??? Eimai 50-50, apla uperoxes kai oi dyo

Parasight
16-02-2018, 08:26
Εφόσον είμαι ακόμη στο τρίτο επεισόδιο, θα μιλήσω μόνο για το τελευταίο δίλημμα και, ενώ η μπατσούλα είναι απλά υπέροχη, η Dichen Lachman από την άλλη είναι 8 κατηγορίες παραπάνω (δείτε την και στο Dollhouse (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?19467-Dollhouse) επειγόντως όσοι δεν το έχετε κάνει, μια και κινείται σε παρόμοια θεματολογία). Αν και τον κοπανάμε άνετα και για την υπερμιλφάρα των 5 ηπείρων Kristin Lehman.

OniBocho
16-02-2018, 09:21
Αν και τον κοπανάμε άνετα και για την υπερμιλφάρα των 5 ηπείρων Kristin Lehman.

Η οποία απλά κάνει σκόνη τις άλλες δύο, ειδικά την Lachman που είναι μια μετριότητα.

FANTASMA
16-02-2018, 11:05
Εφόσον είμαι ακόμη στο τρίτο επεισόδιο, θα μιλήσω μόνο για το τελευταίο δίλημμα και, ενώ η μπατσούλα είναι απλά υπέροχη, η Dichen Lachman από την άλλη είναι 8 κατηγορίες παραπάνω (δείτε την και στο Dollhouse (https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?19467-Dollhouse) επειγόντως όσοι δεν το έχετε κάνει, μια και κινείται σε παρόμοια θεματολογία). Αν και τον κοπανάμε άνετα και για την υπερμιλφάρα των 5 ηπείρων Kristin Lehman.
Το διλημμα μπαινει στο κεφαλι μου μονο και μονο επειδη η Λατινα εχει απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σωμα. Αλλιως η φατσαρα της Νεπαλοαυστραλεζογερμανιδας (!) ειναι απλα one of a kind. Μιας και εισαι στο 3ο επεισοδιο, θα σε αφησω να το ολοκληρωσεις γιατι θα δεις πολυ κι απο τις δυο στη συνεχεια.... Και ναι, σοβαρη παραλειψη μου η Lehman... απλα καταπληκτικη.

ΥΓ1. Ειδικη μνεια στο κοριτσι που εμφανιζεται για 1 λεπτο ολογυμνη στο τελευταιο επεισοδιο. Ισως η πιο ομορφη απο ολες τις γυναικες της σειρας. Οχι επειδη ειναι ολογυμνη, αλλωστε ολες ειναι :touched:
ΥΓ2. Ηρθε στη μοδα πλεον η λωριδα τριχας που καλυπτει γεννητικα οργανα στις γυναικες? Ειμαστε πισω στα 90ς? Υπεροχο απλα (το λωριδακι της).

commissar
16-02-2018, 13:30
to pragmatiko erotima einai vevaia, protimame Kristin Ortega i Reileen Kawahara???

Ναι :maikl:

Raven Lord
16-02-2018, 13:40
είδα πλην τελευταίου επεισοδίου. μπλέιντ ρανερ, νευρομάντης κλπ. το cyberpunk που θέλουμε. η σειρά φεύγει νεράκι.
περί ωραίου φύλου νομίζω ότι η λατίνα είναι εκτός συναγωνισμού. αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι αρκετά κοντούλα (οκ αυτό ποιον χαλάει πραγματικά?) έχει απίστευτο σώμα. μπράβο το κορίτσι.

https://i.pinimg.com/originals/84/6f/f8/846ff80564b6f84c8191a098bb3b8d7b.jpg

με τις σχιστομάτισσες γελάει ο κόσμος. εκτός από τη χάλια φάτσα που εντάξει ως ένα βαθμό οφείλεται στο προσωπικό γούστο, είναι κοκκαλιάρα σα σκελετός με ανύπαρκτο στήθος. χάρισμά σας.
το μιλφόνι είναι οκ για όποιον είναι "στη φάση" ;)

Κέβιν Σόρμπο
16-02-2018, 13:53
3-4 επς εχω δει, οκ ειναι, λιγο ανευρο πιστευω και τον κινναμον δεν τον παω ιδιαιτερα

Οσοι λετε για τη λατινα, ειστε σοβαροι; Η τυπισσα ειναι ΚΑΚΙΑ ηθοποιος. Δε θυμαμαι σε ποιο επεισοδιο, αλλα ειναι μια σκηνη με τη μανα της στο διαμερισμα της - άγια σκατά - λες και εβλεπα θεατρικο απο το 2ο δημοτικο ανω λιοσιων

Raven Lord
16-02-2018, 14:00
νόμιζα τη σχολιάζαμε ως εμφάνιση, όχι ως ηθοποιό...

FANTASMA
16-02-2018, 14:04
νόμιζα τη σχολιάζαμε ως εμφάνιση, όχι ως ηθοποιό...
Ολοι αυτο νομιζαμε εκτος απο τον Σορμπο, και εγω ετσι εθεσα την ερωτηση.

Οκ σε ηθοποιια κανει overacting το κοριτσι, ακριβως οπως κανουν δηλαδη και τα βυζια της και ο κωλος της.

Κέβιν Σόρμπο
16-02-2018, 14:05
ΠΑΣΣΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΣΣΟ

(αλλα εμενα αυτο με εκνευριζει, ειδικα οταν η παραγωγη ειναι τετοια και δεντημπορω)

edit. αγαπω λωριδακι ομως.

Raven Lord
16-02-2018, 14:06
εκτός βέβαια αν θεωρείς την ιδιότητά της ως κακή ηθοποιό τόσο ντεκαυλέ πια που δε σου κάνει κλικ.

Κέβιν Σόρμπο
16-02-2018, 14:20
αρκετα, ειμαι αλλωστε πολυ ιντελεξουελ τυπος εγω που με βλεπεις

Raven Lord
16-02-2018, 14:24
δεκτόν τότε

atom_smasher
19-02-2018, 14:28
παιδιά μην λέτε για γυναίκες, γιατί θα μπει ο Mourning apocalypse απ την δουλειά και θα ξενερώσει.

commissar
19-02-2018, 15:26
:touched:

Neron
27-02-2020, 18:18
Season 2.

Raven Lord
27-02-2020, 18:26
επιτέλους

FANTASMA
27-02-2020, 18:40
Πωωωωωωωωωω ρε μλκς το ειχα ξεχασει οτι ειναι σημερα.

Προβλεπεται επικο λιωσιμο.

9.5/10 στην πρωτη σεζον ε.

Αντε να δουμε.

Parasight
28-04-2020, 20:46
Ρε το είχα ξεχάσει αυτό και μόλις τέλειωσα την πρώτη σεζόν. Γαμάτο παίξιμο με sci-fi καταστάσεις και έννοιες, γαμάτα βυζιά/κορμιά είδαμε, ειχε και μονομαχίες με κατάνα, ε δε θέλουμε και πολλά από κει και πέρα. Βουρ για 2η σεζόν.

Parasight
26-05-2020, 11:30
Η δεύτερη σεζόν, αν και πολύ φιλόδοξη σεναριακά, στην πράξη, δεν ξέρω, μου φάνηκε κάπως λίγη και φτηνή η υλοποίηση. 3η σεζόν έρχεται το 2022 λέει, καλά κρασά.

Λασπόνερα
09-06-2020, 22:34
Έχω δει 5 επεισόδια, αρκετά καλό.
Εγώ θα προτιμήσω με μικρή διαφορά (θέλει var) την αδελφή για το εξωτικό της υπόθεσης. Μετά την κυρία Μπανκροφτ.

Το λωριδάκι λέγεται κούρεμα θερμόμετρο ρε άμπαλοι.

OniBocho
10-06-2020, 07:35
πως γινεται να σας αρεσει γυναίκα που έχει φάει τηγάνι σε κάθε πλευρά του κεφαλιού ρε άνιωθοι; Και χωρίς φισκούνια. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ.

OniBocho
11-07-2020, 12:53
Θεωρώ πως συνεχίζει πολύ καλά η σειρά, οπωσδήποτε έχασε το ενδιαφέρον που προκαλεί το μυστήριο στην πρώτη, όπου σου έρχονται απανωτές σφαλιάρες από παντού και δεν μπορείς μέχρι το τέλος να προβλέψεις πώς θα καταλήξει η ιστορία, αλλά το επίπεδο παραγωγής παραμένει κορυφαίο, οι περισσότερες ερμηνείες (ξεχωρίζω ιδιαιτέρως του Poe και της Kel) πάρα πολύ καλές και η ανατροπή ήρθε αβίαστα, χωρίς να κουράσει ή να μειώσει το ενδιαφέρον της εξέλιξης της πλοκής.

Οπωσδήποτε δεν την είδα μονορούφι, όπως την πρώτη σεζόν την παρακολούθηση της οποίας απλά δεν μπορούσα να διακόψω, αλλά την είδα πολύ ευχάριστα και ανυπομονώ για το τρίτο βιβλίο.

Λασπόνερα
11-07-2020, 21:21
Στο δεύτερο κύκλο χάθηκα στο νόημα, την τελείωσα σπρώχνοντας. Η παραγωγή όντως πολύ καλή και φανταστικός ο Πόε.