View Full Version : Λειτουργία και Χρήση του ER
Raven Lord
12-01-2018, 11:57
λοιπόν, εδώ θα γράψω την προσωπική μου άποψη ως χρήστης και ως 1/3 του administration (1/4 με τον επίτιμο).
όσα παιδιά αναλάβαμε να διαχειριζόμαστε το forum έχουμε εργασίες οι οποίες απορροφούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας. επίσης, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ για να επεμβαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες κτλ. έχουμε πάρει μια απόφαση η φάση να λειτουργεί όσο περισσότερο ελευθεριακά και όσο περισσότερο ανεκτικά γίνεται.
από την πλευρά σας ως χρήστες, ενήλικοι και υπεύθυνοι άνθρωποι, μπορείτε να προσπαθείτε να φέρεστε στους υπόλοιπους όπως θα θέλατε να σας φέρονται αυτοί, ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς των άλλων. είναι ένα γαμημένο φόρουμ και όχι η πραγματική ζωή. είναι φτιαγμένο για να μπαίνουμε να χαλαρώνουμε ή να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για θέματα που μας ενδιαφέρουν. αν κάποιοι έχουν πρόβλημα μεταξύ τους, θα τους προέτρεπα να το λύσουν μεταξύ τους.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ που μπορώ να παρέμβω(ουμε) είναι ότι αν κάποιος ανεβάσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα άλλου χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή του, ας απευθυνθεί αμέσως σε έναν από εμάς ώστε να τα διαγράψουμε και να γίνει η αντίστοιχη παρατήρηση ή όποια άλλη ενέργεια επιλεχθεί ως επίπληξη.
Λασπόνερα
12-01-2018, 12:21
δεν το πας στο αντίστοιχο θέμα να απαντήσουμε σχετικώς;
Raven Lord
12-01-2018, 12:27
βασικά θα κάνω ένα νέο θέμα
όλα αυτά με αφορμή διαμάχη μεταξύ χρηστών που προέκυψε χθες το βράδυ.
Λασπόνερα
12-01-2018, 12:47
Λοιπόν, θα πω την άποψή μου, την έχω πει και παλαιότερα, δεν ταυτίζεται με των περισσοτέρων αλλά θα το ξανατολμήσω.
Δεν είναι θέμα μπάτσου και εξουσίας και ότι άλλες χαζομάρες. Το να εξασφαλίζεις οτι ένα φόρουμ λειτουργεί σωστά με κανόνες είναι υποχρέωση του κάθε αντμίν.
Το να είναι όπως είπες ελευθεριακό και να κάνει ο καθένας ότι θέλει και να λέει οτι θέλει και να προσβάλλει όποιον θέλει και με όποια άποψη διαφωνεί, δεν είναι κατ' αρχήν προς το συμφέρον του ίδιου του φόρουμ. Δεν κερδίζεις κάτι με το να μη το "παίζεις μπάτσος" όπως λες. Τουναντίον χάνεις από ανθρώπους που μπορέι να προσφέρουν εδώ αλλά φέυγουν επειδή δε γουστάρουν να διαβάζουν μαλακίες και να ανέχονται μαλάκες.
Αυτοί για εμένα πρέπει όπως λέμε λαϊκά, να πετιούνται όπως η τρίχα από το ζυμάρι. Μαλακίες και προσβολές αλλού όχι στο "φόρουμ μας" όπως και καλά λέμε.
Ναι όπως είπες το ΕΡ είναι για να χαλαρώνουμε και να ξεχνιόμαστε κτλ κτλ και δεν είναι η πραγματική ζωή και δε βαριέσαι αδερφέ και τί έγινε και μη τα παίρνεις σοβαρά, φόρουμ είναι κτλ κτλ
Εκ του αποτελέσματος όμως, έχουν παραμείνει στο φόρουμ τρεις και ο κούκος οπότε αυτό κάτι λέει ε; Κάτι δεν πάει καλά λέω εγώ. Ναι καλά τα φόρουμ πεθάνανε.
Όπως έναν σπασαρχίδα, δεν τον θέλεις στο ίδιο τραπέζι δίπλα σου, να μη τον θέλεις και εδώ.
Είπες οτι σαν ενήλικες και ώριμοι κτλ. Μπαρντόν;;
Γι αυτούς τους λόγους και για άλλους -που όμως δε βρίσκω το λόγο να τους αναφέρω διότι τον κόβω οτι ο επόμενος που θα σχολιάσει αυτά που μόλις έγραψα θα ειρωνευεί και θα πει την παπαριά του- είμαι και υπέρ της απομάκρυνσης των πινκομουτζών. Μούτζα σε πικ οφ γιορσέλφ που δείχνει σκατοψυχιά, και μη μου πείτε νταξ μωρέ μη τα παιρνεις σοβαρά πάλι.
Αυτά αγόρια.
Raven Lord
12-01-2018, 13:02
έχω σοβαρές διαφωνίες σε αυτά που λες αν και καταλαβαίνω την πρόθεση.
θεμελιώδης διαφωνία είναι το νόημα της "σωστής λειτουργίας". αν κάτι λειτουργεί "σωστά" επειδή υπάρχει η σιδηρά πειθαρχία που επιβάλλει ένα αυστηρό administration, εμένα σαν οργάνωση δε με εκφράζει και θα αποχωρούσα από τη διοίκηση ενός τέτοιου σχήματος. θέλω να συμμετέχω σε κάτι που βρίσκεται κοντά στην ιδεολογία μου.
Λασπόνερα
12-01-2018, 13:38
Τα μπερδεύεις.
Ποιος μίλησε για σιδηρά πειθαρχία; ποια ιδεολογία; μα πώς τα πολιτικοποιείτε όλα;
Ένας τρόπος διαχείρισης του φόρουμ μη ανεκτικός σε περίεργες συμπεριφορές και ανθρώπους που τις δημιουργούν που θα αποβεί προς όφελος του φόρουμ αυτού.
Raven Lord
12-01-2018, 13:51
τι θα πει "περίεργη συμπεριφορά" και ποιος την κρίνει?
και στην τελική, δεν είναι το ίδιο η χρήση του φορουμ και το ίδιο να κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι. εδώ υπάρχει η επιλογή να αγνοήσεις τον άλλο, να αποχωρήσεις ή να βριστείς prive.
και αν όλα τα άλλα δε λειτουργήσουν, υπάρχει πάντα το rockin
atom_smasher
12-01-2018, 13:55
Όντας υπέρμαχος των πινκ/μουντζων και της ελευθεριακής κατάστασης που έχει το φόρουμ δεν συμφωνώ πως τα κικ μπαν βοηθούν την κοινότητά μας. Να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Στην τελική όποιος κουράζεται αποχωρεί.
Είδες πχ ο ικονοκλαστ αποχώρησε και μας λείπει, αλλά έχουμε άλλους να καλύπτουν το δυσθεώρητο κενό.
Λασπόνερα
12-01-2018, 14:17
Ποιος κρίνει την περίεργη συμπεριφορά; Ο κοινός νους και η ηθική.
Τέλος πάντων, υπάρχουν χίλια δύο φόρουμ που σε κανένα δεν γκρινιάζει κάποιος επειδή δεν είναι τόσο ελεύθερο.
Η ουσία είναι οτι θέλετε να το έχετε έτσι και ας γράφουν τακτικά τα ίδια 20 άτομα. Δεκτόν.
Raven Lord
12-01-2018, 14:22
Τέλος πάντων, υπάρχουν χίλια δύο φόρουμ που σε κανένα δεν γκρινιάζει κάποιος επειδή δεν είναι τόσο ελεύθερο.
ακριβώς. οπότε ο καθένας έχει 1002 επιλογές για να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.
Λασπόνερα
12-01-2018, 14:30
Μήνυμα ελήφθη και κατενοήθη.
Phantom Duck
12-01-2018, 14:39
Η ουσία είναι οτι θέλετε να το έχετε έτσι και ας γράφουν τακτικά τα ίδια 20 άτομα. Δεκτόν.
η ουσία είναι ότι τα φόρουμ έχουν πεθάνει anyway γιατί είναι παρωχημένο μέσο.
Μαλακίες και προσβολές αλλού όχι στο "φόρουμ μας" όπως και καλά λέμε.
αυτό δεν το έχω ακούσει από κάποιον, σίγουρα το μότο του ER αν υπήρχε τη χρυσή εποχή του θα ήταν κάτι με πολλές μανάδες και παναγίες μέσα.
στην τελική δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε, το φόρουμ πλέον έχει ως επί το πλείστον FML του ταλιμπάν, live reviews του άτομσμάσερ και βόρειους που τσακώνονται για το star wars, σιγά τις προσβολές και τον κόσμο που διώχνουμε πλέον. το ποστ έγινε για πράγματα που λέγονται στο chat, εκείνο να καθαρίσετε!
atom_smasher
12-01-2018, 15:13
Μαλακίες και προσβολές αλλού όχι στο "φόρουμ μας" όπως και καλά λέμε.
αυτό δεν το έχω ακούσει από κάποιον, σίγουρα το μότο του ER αν υπήρχε τη χρυσή εποχή του θα ήταν κάτι με πολλές μανάδες και παναγίες μέσα.
στην τελική δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε, το φόρουμ πλέον έχει ως επί το πλείστον FML του ταλιμπάν, live reviews του άτομσμάσερ και βόρειους που τσακώνονται για το star wars, σιγά τις προσβολές και τον κόσμο που διώχνουμε πλέον. το ποστ έγινε για πράγματα που λέγονται στο chat, εκείνο να καθαρίσετε!
ο καθένας μας βάζει το λιθαράκι - ή ταφόπλακα - του όπως μπορεί. Θα συνεχίσω παρά την δριμεία κριτική στις ανταποκρίσεις μου από την Υπερβόρεια.
paddy honey
12-01-2018, 16:35
Δε χρειαζεται να ειναι ΜΠΑΤΣΟΣ καποιος για να επεμβει σε τετοιου ειδους συμπεριφορες ειδικα δε οταν αυτες διαδραματιζονται μπροστα στα ματια του, ποσο μαλλον οταν γινονται κατ'εξακολουθηση απο συγκεκριμενα ατομα μιας κοινοτητας οπως ειναι αυτο το φορουμ. Αυτο βεβαια προυποθετει ενα ορισμενο συστημα αξιων το οποιο πρεπει να'χει καποιος για να εξοργιστει οταν αυτες οι αξιες θιγονται. Ειναι σαφες πως εδω μεσα δε σας αφορουν παρομοιες συμπεριφορες ουτε ποτε σας αφορουσαν, το προβλημα σας ηταν παντα αν εγω θα βαλω λινκς στα ποστς μου και φωτογραφιες γιατι ειναι εκνευριστικο οπως και να το κανουμε και ενοχλειστε, σε αντιθεση με το μπουλινγκ για παραδειγμα που ηταν κατι απολυτως κοινοτικα αποδεκτο σ'αυτο το φορουμ απο παντα. Δεν ειδα ουτε μια φορα να ψεγεται αυτο το ειδος συμπεριφορας ουτε καν με τη μορφη διαμαρτυριας. Κι αφου αυτη τη φορα δε με μπαναρατε κι απο πανω επειδη διαμαρτυρηθηκα για τη θεμελιωδη ανθρωπινη αξιοπρεπεια που κατ'εξακολουθηση καταπατειται απο συγκεκριμενα ατομα με την ανοχη ολων εδω μεσα , νιωθω ευτυχια που μου δινετε τη δυνατοτητα ν'αποχωρησω εθελοντικα απο την κοινοτητα σας κι οχι σαν εξοστρακισμενη περιθωριοποιημενη ανεπιθυμητη παριας οπως στο παρελθον συνεβη επανειλημμενα. Αυτα κι αντε γεια. Βιβα λα σολιδαριτα.
Raven Lord
12-01-2018, 16:50
Όπως έχεις διαπιστώσει τους τελευταίους μήνες λειτουργίας του φόρουμ, η αντιμετώπιση απέναντι σε οποιονδήποτε χρήστη είναι ισότιμη. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων, θεωρώ την οποιαδήποτε επέμβαση του administration σε θέματα τα οποία δε μας αφορούν άκαιρη και περιττή, ανεξαρτήτως των προσωπικών αντιλήψεων του καθενός για συγκεκριμένους χρήστες ή για συγκεκριμένες συμπεριφορές. Είμαστε όλοι ενήλικες και ικανοί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας αν και όποτε χρειαστεί.
Στο χώρο αυτό δεν υπάρχει κανείς εξ' ορισμού ανεπιθύμητος, εκτός από τους φασίστες.
Πόσο κάνει 10 συν 7
12-01-2018, 17:11
για κανέναν λογο. Επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, νομίζω ότι κρίνεις την χρήση των socials με βάση το τι γίνεται στη χώρα μας όπου κάποτε η πλειοψηφία δυστηχώς των φόρουμς αποτελούνταν από χρήστες της ατακολογίας και το πως θα κλέψουμε κωδικους wifi. Ακόμα και στο ΕR που αποτελούσε εξαίρεση στο μέσο κοινό φόρουμ οι πλειοψηφία των ποστς ήταν η ατάκα και το κάθε τι αυτιστικό.
Τα τουι και τα facebook ξεσκαρταρισαν το τοπιο των φορουμς γενικά σε οτι αφορά τα παραπάνω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι αχρηστευθηκαν. Την οποιαδηποτε θεματικη των φορουμς και γενικα τη πιο συγκεκριμενη αναλυση των χρηστων σε διαφορα θεματα δεν μπορεις να την βρεις στα υπολοιπα σοσιαλς διοτι ειναι αλλη η χρηση τους. Πχ ειναι σαν το ζητημα εφημεριδας -τιβι/net ενα πραμα. Οση γαμημενη πληροφορια και θεαμα υπαρχει στη τιβι και στο ιντερνετ το 90% ειναι παραγωγα των αναλυσεων που διοχετευονται απο δημοσιογραφια των συγκροτηματων του τυπου παγκοσμια. check it.
paddy honey
12-01-2018, 18:32
Στο χώρο αυτό δεν υπάρχει κανείς εξ' ορισμού ανεπιθύμητος, εκτός από τους φασίστες.
Αυτό που λες είναι αντιφατικό αν όχι ψευδές και αν εσύ δε θεωρείς το μπούλινγκ φασιστική εκδήλωση έχεις κάποιο αντιληπτικό πρόβλημα. Η απόδειξη γι'αυτό που λέω είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν είδα να διώχνετε ως ανεπιθύμητο απο το φόρουμ κανέναν από τους φασίστες και τις πρακτικές τους εκτός κι αν αυτό συμβαίνει επειδή τους χρειάζεστε για να απομακρύνετε με οποιοδήποτε τίμημα τους κατά την αποψή σας πάντα αυτιστικούς χρήστες οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς είναι ανεπιθύμητοι σ'αυτη τη μη φασιστική κοινότητα που αποτελεί προπύργιο της ελευθερίας του ατόμου να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως το δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όταν ψοφήσει επιτέλους ο φασισμός εδώ μέσα που αποτελεί εχθρό της ζωής και της ελευθερίας έκφρασής της, ενημερώστε με να επανέλθω δριμύτερα.
Raven Lord
12-01-2018, 18:42
αυτό αποτελεί προσωπική σου άποψη και όχι αντικειμενική αλήθεια και αν το πιστεύεις αυτό είσαι φυσικά ελεύθερη να δράσεις όπως θέλεις.
νομίζω ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίσει το λεκτικό μπούλινγκ μόνος του επαρκώς και όταν αυτό είναι αδύνατο υπάρχουν άλλοι τρόποι.
paddy honey
12-01-2018, 18:57
Οι γκεμπελικές τακτικές που περιέγραψα απέχουν κατά πολύ από έναν απλό λεκτικό τραμπουκισμό στον οποίο δε φαίνεται να δίνεις και τόση σημασία παρ'όλο που θα 'πρεπε, και τα γεγονότα δεν είναι υποκειμενική μου άποψη αλλά αποτελούν γεγονότα, το πώς τα ερμηνεύει κάποιος αυτά είναι βέβαια κάτι το υποκειμενικό σίγουρα.
Raven Lord
12-01-2018, 19:01
τι πρέπει να γίνει δηλαδή κατά την άποψή σου?
Τι εχασα χθες ρε παιδια, πειτε μου και μενα.
Raven Lord
12-01-2018, 19:08
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24317-Best-of-e-r-chatroom!&p=1314036&viewfull=1#post1314036
Γιατι παιρνετε τοσο σοβαρα το ιντερνετ...
paddy honey
12-01-2018, 19:40
Και είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μου πλασάρεις το φόρουμ ως χώρο που ο φασισμός δεν έχει τόπο όταν δημοσίευση σαν αυτή για παράδειγμα
βασανιστε την -μεσα σε τόσες άλλες που αποσκοπούσαν σ'αυτό ακριβώς που εκφράζεται εδώ απροκάλυπτα- φαίνεται να πέρασε τελείως απαρατήρητη στην καλύτερη περίπτωση αν όχι απολύτως κοινοτικά αποδεκτή. Είναι δικαίωμα του καθενός η στάση που επιθυμεί να κρατήσει απέναντι σε τέτοια υποκείμενα αλλα το γεγονός και μόνο πως ο εν λόγω χρήστης παραμένει στο φόρουμ καθ' όλα κοινωνικά αποδεκτός και όχι περιθωριοποιημένος ως όφειλε να είναι σε έναν χώρο όπου ο φασισμός οπως λες δεν είναι ευπρόσδεκτος, σημαίνει πως εκφράζει γενικότερα το κλιμα του φόρουμ. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα χρειαζόταν καν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση τώρα.
κι εγω συμφωνω με μπαν 00i00...
ο κομπος εφτασε στο χτενι
αμαν πια
paddy honey
12-01-2018, 20:16
Προτείνω μπαν στον βασανιστή φασίστα όσο αυτός συνεχίζει να αποτελεί φορέα φασισμού που είναι αντίθετος με το θεμελιώδες καταστατικό του φόρουμ βέβαια.
Τωρα χρειαζομαστε ενα fake προφιλ, αντιστοιχο του Τζημερου, αλλα με αβαταρ Κουφοντινα
περι...βασανιστηριων (δεν ειναι πρβ, δημοσια ολα αυτα)
[tapi-cherie] an hkseres poso se lupamei iktere[tapi-cherie] nai ap to oiktos vgainei
[tapi-cherie] den ksereis tipota gia mena k omws milas
[tapi-cherie] anagazomai na apanthsw se kapoion pou pote de tha edina shmasia kai?
[tapi-cherie] kapoies fores mporeis mono na monologeis,na kaneis dialogo me poion KAI ti na peis?
[tapi-cherie] tha kanw kapoia stigmh th spoudh mou ston kunismo,omws kammia thesh de tha exeis esu,se p-r-o-e-i-d-o-p-o-i-w
[tapi-cherie] milaei gia sex,eleutheria poios?
[tapi-cherie] kapoios pou oxi mono sto swma,sthn psuxh tou ekane metastash o anaphrismos
[tapi-cherie] giati zeis opws zeis tha sou pei meta o giatros?
[tapi-cherie] exetai sunedria ton xreiazesai,tha pareis pausipono meta kai nhpenthes,lavdano se guala apo udrarguro kai kuanio,pikramugdaliai algos anio
[tapi-cherie] *se
[tapi-cherie] eisai 00i00 sovaros,de mporeis na antimetwpiseis kapoion,
[tapi-cherie] einai h teleutaia fora pou to anthrwpoeides milaei sto anthrwpaki
[tapi-cherie] exoume ton antho koino,alla ta dontia einai meta apo neon kai plastikon
[tapi-cherie] euxaristw 00i00 thn kathfeia,th mizeria sou,ton vlasfhmo kunismo sou de tha parw
[tapi-cherie] milaw polu alla auth th fora den upervallw
[tapi-cherie] livellologhses,uvreologhsa
[tapi-cherie] poios einai o vlasfhmos,se poion h nemesis kai h katharsis ti?
[tapi-cherie] to stoupi sou sto oinopneuma notismeno kai tou sunhdhtou sou h upotagh
[tapi-cherie] einai h monh anaklhsh pou tha ekanes pote,oso k an ta xeria sou einai epideksia,autousia,odhgountai mona tous
[tapi-cherie] kai?
[tapi-cherie] phre pote ena xeri th thesh tou mualou?
[tapi-cherie] h ton ogko ap to emvruo ekswkoile me lepida apo maxairi iatrou?
[tapi-cherie] se parakalw loipon kai pisw sthn monh katapiesh,giati an kanw metatopish pali kai
[tapi-cherie] tha peis pws xreiazetai filolgos na ekshghsei tou ti kanw egw
[tapi-cherie] de tha katalaveis tipota tha peis,allou na pas na apaggeileis,na grapseis,th fwnh sou na metatrepseis se hxo plhgwmenou amnou
[tapi-cherie] nomizeis thelw k allh xleuh h apla xleuazw thn eikona tou xleuasth pou edwse se enan poihth na pieei ap thn matwmenh tou aigou xolh?
[tapi-cherie] KSUDI
* tapi-cherie KAI
[tapi-cherie] KRASI
[tapi-cherie] ampelos filosofias se fullo sukeias elegeias
[tapi-cherie] me katalaves twra h vlepeis tous xarakthres sthn othonh sou anaframmatous xarakthrismous?
[tapi-cherie] diplwse twra to sentoni sou,oti akouses na deis kai eides na akouseis,plekto,kouverta,milaw twra me glwssa aplh?
[tapi-cherie] alliws tha me eleges epideksia sth glwssa kai ta loipa?
[tapi-cherie] ma.nai agaphte 00i00,sovara?
[tapi-cherie] thn eikona pou ena matso lekseis kanoun se ena kadro pou de tha zwgrafize pote kaneis thn eklamvaneis h apo mikros eixes allergia stis lekseis allefro xoreues sto requiem kai prospathouses ths metriothtas sou th sela na kse-PEZEPSEIS
[tapi-cherie] se parakalw,oti eixa mazi sou ws twra htan arketo,vale ekei ti epines,ti akouges,ti nomizeis pws hsouna na gineis
[tapi-cherie] pairneis to rolo tou katadikasmenou kunikou uvristh sumferontologo thhriodamasth
[tapi-cherie] se kalpazwn alogo ton oistro na valei fimwtro h parwpida prospathei
[tapi-cherie] ta gkemia kai ta xalinaria einai gia to amaksi,th staxtopouta,thn kolokutha,to paramuthi,thn kokkinh klwsth,to mulo,to aleuri,ton axerouseio varkarh
[tapi-cherie] pare loipon to lavdano sou,na mh niwtheis tipota na niwseis sto en trito ap auto pou niwtheis misis
[tapi-cherie] *misos
[tapi-cherie] kai meta skepsou:ma ti on allazoniko
[tapi-cherie] ekei pou einai den hmoun kai dw pou eimai de tha rthei
[tapi-cherie] ftaei meta kaneis gi'auto?
Keno kana 20lepto…pi8anologo gia xesimo (δικο μου σχολιο ηταν αυτο)
[tapi-cherie] nai maLLLLLaka,den eimaste kala,egw zwgrafizw eimai kallitexnhs megalos to mple me to kokkino kai to aspro tautizw
[tapi-cherie] h allh filologei,zwgrafizei,glufei,xoreuei,tragoudaei tis xordes tou laruggiou kai ths kitharas empaizei,prospatheis na thn entakseis kapou kai arneitai na mpei
[tapi-cherie] eimai eisai einai kallitexnhs texniths xtisths oikodomos entopiths h ena mualo thelei na xwresei sto mh edw,vlepei mono keno,ena swma apo aspartamh kai amianto
[tapi-cherie] einai mono grammata skepseis pou arneisai na deis
[tapi-cherie] egw grafw esu raveis,exoume kati koino
[tapi-cherie] xrhsimopoioumai ta xeria kai ta xrwmata ksereis, ton kwdika einai polu aplo
[tapi-cherie] o debussy zwgrafize me tis notes se ena fullo xarti,egine mousikh,me to auti sou twra erwtotropei
[tapi-cherie] varethhkes na me diavazeis,nai ase,egina polu vareth,anoikse to vivlio,einai kaluterh h osmh ap to saraki pou trwei to xarti para h pseudaisthhsh se mia mh epi othonhs koinwnia pshfiakh
[tapi-cherie] (kai katevhke kai h mousikh mou ara,mporw na kanw ta akroastika ws kalos giatros se thalassa apo leixhnes,vrua,toksa,peithhnies xelwnes se lexwnes me aimopetalia gia kedro kai oksia kai meta h astarth,h rea,o apollwnas,h elenh,to mhlo,to parisi to keri,h mellissa,to tasi pou morfazei sthn Eumenissa,H Alkivias tou villon pou pote den ton noiaze to fulo etsi egw th metafrash ektenisa,ths grias to malli zaxarwmeno me th lava ap to hfaisteio tou Aimou kai th ntamitzana kai to puthari tou Diogenh,th lasph,to xeri tou Pilatou sth lekanh me to ugro maxairi
[tapi-cherie] me esfakses pontie emeinei oulh ap;thn kanella sto xrwma to diauges tou "Ela"?
[tapi-cherie] kauthriash
[tapi-cherie] vazw loipon th mousikh mou,vale esu mia fwnh
[tapi-cherie] k egw de tha eimai pote edw
[tapi-cherie] mono ekei
συνεχα τωρα...
MoRmEnGiL
12-01-2018, 20:58
H stamathste h get a room ;p
paddy honey
12-01-2018, 21:18
Δεν έχω να παραθέσω αυτό που προηγήθηκε αυτού το οποίο ήταν απάντηση σε κάτι σαν τα χτεσινά, αλλα δυστυχώς δώδεκα χρόνια μετά δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στη συμπεριφορά του σε αντίθεση με τη δικιά μου αντιμετώπιση που έχει γίνει λιγότερο ανεκτική κατά τ' άλλα.
ενδεικτικά, 2015 τώρα:
[Νοε 3 7:09:44 μμ][00i00] o Spyros leei kaneis xalia pipes
[Νοε 4 10:29:14 μμ][00i00] h Mairh leei oti eisai poytanaki
[Νοε 4 10:30:20 μμ][miel on panel] egw den eimai poytanaki esu omws eisai sapaki
[Νοε 4 10:38:37 μμ][00i00] o Orestis alla leei
Δε μ'ενδιαφέρει να σε κάνουνε μπαν δεδομένου πως δεν είσαι δικό μου πρόβλημα πια καθότι εγώ δεν ξαναμπαίνω στο φόρουμ μετά κι απ'τα τελευταία. Ήθελα μόνο να εξηγήσω τη θέση μου και να θέσω κάποιους προβληματισμούς αν θέλει κάποιος να τους λάβει υπόψη και να τους εκλάβει ως τέτοιους.
ωραια, εξοχα, μην ξαναμπαινεις
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
paddy honey
12-01-2018, 21:22
Today 20:05 <Lyse> hi
Today 20:09 <00i00> high!!!
Today 20:14 <Lyse> ti kaneis mike
Today 20:20 <paddy honey> τα δυο φασιστακια παρεα
Today 20:20 <paddy honey> εχε γεια φορουμ κρατηστε τους φασιστες σας σφιχτα
Today 20:21 <00i00> τι κακο εχει ο φασισμος?
Today 20:21 <paddy honey> γιατι μετα ποιος θα σας κανει τη βρωμοδουλεια
Today 20:21 <paddy honey> να διωχνετε αυτιστικους χρηστες χωρις μπαν
Today 20:21 <paddy honey> λεμε τωρα
Ξεχασες να κανεις copy και το link(!!!) που εβαλα
https://imgur.com/a/VoOU4
Drumsick
12-01-2018, 23:35
[tapi-cherie] an hkseres poso se lupamei iktere[tapi-cherie] nai ap to oiktos vgainei
[tapi-cherie] den ksereis tipota gia mena k omws milas
[tapi-cherie] anagazomai na apanthsw se kapoion pou pote de tha edina shmasia kai?
[tapi-cherie] kapoies fores mporeis mono na monologeis,na kaneis dialogo me poion KAI ti na peis?
[tapi-cherie] tha kanw kapoia stigmh th spoudh mou ston kunismo,omws kammia thesh de tha exeis esu,se p-r-o-e-i-d-o-p-o-i-w
[tapi-cherie] milaei gia sex,eleutheria poios?
[tapi-cherie] kapoios pou oxi mono sto swma,sthn psuxh tou ekane metastash o anaphrismos
[tapi-cherie] giati zeis opws zeis tha sou pei meta o giatros?
[tapi-cherie] exetai sunedria ton xreiazesai,tha pareis pausipono meta kai nhpenthes,lavdano se guala apo udrarguro kai kuanio,pikramugdaliai algos anio
[tapi-cherie] *se
[tapi-cherie] eisai 00i00 sovaros,de mporeis na antimetwpiseis kapoion,
[tapi-cherie] einai h teleutaia fora pou to anthrwpoeides milaei sto anthrwpaki
[tapi-cherie] exoume ton antho koino,alla ta dontia einai meta apo neon kai plastikon
[tapi-cherie] euxaristw 00i00 thn kathfeia,th mizeria sou,ton vlasfhmo kunismo sou de tha parw
[tapi-cherie] milaw polu alla auth th fora den upervallw
[tapi-cherie] livellologhses,uvreologhsa
[tapi-cherie] poios einai o vlasfhmos,se poion h nemesis kai h katharsis ti?
[tapi-cherie] to stoupi sou sto oinopneuma notismeno kai tou sunhdhtou sou h upotagh
[tapi-cherie] einai h monh anaklhsh pou tha ekanes pote,oso k an ta xeria sou einai epideksia,autousia,odhgountai mona tous
[tapi-cherie] kai?
[tapi-cherie] phre pote ena xeri th thesh tou mualou?
[tapi-cherie] h ton ogko ap to emvruo ekswkoile me lepida apo maxairi iatrou?
[tapi-cherie] se parakalw loipon kai pisw sthn monh katapiesh,giati an kanw metatopish pali kai
[tapi-cherie] tha peis pws xreiazetai filolgos na ekshghsei tou ti kanw egw
[tapi-cherie] de tha katalaveis tipota tha peis,allou na pas na apaggeileis,na grapseis,th fwnh sou na metatrepseis se hxo plhgwmenou amnou
[tapi-cherie] nomizeis thelw k allh xleuh h apla xleuazw thn eikona tou xleuasth pou edwse se enan poihth na pieei ap thn matwmenh tou aigou xolh?
[tapi-cherie] KSUDI
* tapi-cherie KAI
[tapi-cherie] KRASI
[tapi-cherie] ampelos filosofias se fullo sukeias elegeias
[tapi-cherie] me katalaves twra h vlepeis tous xarakthres sthn othonh sou anaframmatous xarakthrismous?
[tapi-cherie] diplwse twra to sentoni sou,oti akouses na deis kai eides na akouseis,plekto,kouverta,milaw twra me glwssa aplh?
[tapi-cherie] alliws tha me eleges epideksia sth glwssa kai ta loipa?
[tapi-cherie] ma.nai agaphte 00i00,sovara?
[tapi-cherie] thn eikona pou ena matso lekseis kanoun se ena kadro pou de tha zwgrafize pote kaneis thn eklamvaneis h apo mikros eixes allergia stis lekseis allefro xoreues sto requiem kai prospathouses ths metriothtas sou th sela na kse-PEZEPSEIS
[tapi-cherie] se parakalw,oti eixa mazi sou ws twra htan arketo,vale ekei ti epines,ti akouges,ti nomizeis pws hsouna na gineis
[tapi-cherie] pairneis to rolo tou katadikasmenou kunikou uvristh sumferontologo thhriodamasth
[tapi-cherie] se kalpazwn alogo ton oistro na valei fimwtro h parwpida prospathei
[tapi-cherie] ta gkemia kai ta xalinaria einai gia to amaksi,th staxtopouta,thn kolokutha,to paramuthi,thn kokkinh klwsth,to mulo,to aleuri,ton axerouseio varkarh
[tapi-cherie] pare loipon to lavdano sou,na mh niwtheis tipota na niwseis sto en trito ap auto pou niwtheis misis
[tapi-cherie] *misos
[tapi-cherie] kai meta skepsou:ma ti on allazoniko
[tapi-cherie] ekei pou einai den hmoun kai dw pou eimai de tha rthei
[tapi-cherie] ftaei meta kaneis gi'auto?
Keno kana 20lepto…pi8anologo gia xesimo (δικο μου σχολιο ηταν αυτο)
[tapi-cherie] nai maLLLLLaka,den eimaste kala,egw zwgrafizw eimai kallitexnhs megalos to mple me to kokkino kai to aspro tautizw
[tapi-cherie] h allh filologei,zwgrafizei,glufei,xoreuei,tragoudaei tis xordes tou laruggiou kai ths kitharas empaizei,prospatheis na thn entakseis kapou kai arneitai na mpei
[tapi-cherie] eimai eisai einai kallitexnhs texniths xtisths oikodomos entopiths h ena mualo thelei na xwresei sto mh edw,vlepei mono keno,ena swma apo aspartamh kai amianto
[tapi-cherie] einai mono grammata skepseis pou arneisai na deis
[tapi-cherie] egw grafw esu raveis,exoume kati koino
[tapi-cherie] xrhsimopoioumai ta xeria kai ta xrwmata ksereis, ton kwdika einai polu aplo
[tapi-cherie] o debussy zwgrafize me tis notes se ena fullo xarti,egine mousikh,me to auti sou twra erwtotropei
[tapi-cherie] varethhkes na me diavazeis,nai ase,egina polu vareth,anoikse to vivlio,einai kaluterh h osmh ap to saraki pou trwei to xarti para h pseudaisthhsh se mia mh epi othonhs koinwnia pshfiakh
[tapi-cherie] (kai katevhke kai h mousikh mou ara,mporw na kanw ta akroastika ws kalos giatros se thalassa apo leixhnes,vrua,toksa,peithhnies xelwnes se lexwnes me aimopetalia gia kedro kai oksia kai meta h astarth,h rea,o apollwnas,h elenh,to mhlo,to parisi to keri,h mellissa,to tasi pou morfazei sthn Eumenissa,H Alkivias tou villon pou pote den ton noiaze to fulo etsi egw th metafrash ektenisa,ths grias to malli zaxarwmeno me th lava ap to hfaisteio tou Aimou kai th ntamitzana kai to puthari tou Diogenh,th lasph,to xeri tou Pilatou sth lekanh me to ugro maxairi
[tapi-cherie] me esfakses pontie emeinei oulh ap;thn kanella sto xrwma to diauges tou "Ela"?
[tapi-cherie] kauthriash
[tapi-cherie] vazw loipon th mousikh mou,vale esu mia fwnh
[tapi-cherie] k egw de tha eimai pote edw
[tapi-cherie] mono ekei
Σκάω ένα τσιγάρο, και μπαίνω και διαβάζω αυτό. ΤΡΙΠΠΑΡΑ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
(με έναν περίεργο τρόπο, παίζει να είναι το πιο όμορφο/ποιητικό παραλήρημα της Σταυρούλας)
εχει και αλλα, υπερτριπλασια...
τεσπα, στο θεμα μας
μπαν 00i00
supermachoman
13-01-2018, 00:09
12/01/2018 00:43 <paddy honey> ο χρηστης του ερ που λες ηταν αντμινιστρειτορ και εφοσον αγνοουσε τα μηνυματα μου σχετικα με το μπουλινγκ σου αναγκαστηκα να απευθυνθω στον πατερα του τα λες πολυ σωστα
ok then
ΣΤΟ ΜΟΝΟ που μπορώ να παρέμβω(ουμε) είναι ότι αν κάποιος ανεβάσει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα άλλου χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή του, ας απευθυνθεί αμέσως σε έναν από εμάς ώστε να τα διαγράψουμε και να γίνει η αντίστοιχη παρατήρηση ή όποια άλλη ενέργεια επιλεχθεί ως επίπληξη.
12/01/2018 00:43 <paddy honey> ο χρηστης του ερ που λες ηταν αντμινιστρειτορ και εφοσον αγνοουσε τα μηνυματα μου σχετικα με το μπουλινγκ σου αναγκαστηκα να απευθυνθω στον πατερα του τα λες πολυ σωστα
ok then
και παμπολα αλλα τετοια αλλα τεσπα
μπαν 00i00
Raven Lord
13-01-2018, 15:31
λέω ένα τελευταίο και σας αφήνω να συνεχίσετε. βάλτε όλοι καλά στο κεφάλι σας ότι το φορουμ δεν είναι σχολείο να μαλώνουν τα παιδάκια στην αυλή και να τρέχουν στο διευθυντή να τους λύσει τα προβλήματα. η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών είμαστε άνω των 30 ετών. ζούμε εδώ και πολλά χρόνια τη γαμημένη πραγματική ζωή και στην πραγματική ζωή δεν υπάρχουν ούτε διευθυντές σχολείου ούτε γονείς για να τραβήξουν το αυτάκι του άτακτου παιδιού. όσοι έχετε πρόβλημα μεταξύ σας, βρείτε τα όπως θα τα βρίσκατε στο δρόμο. βριστείτε (πριβέ κατά προτίμηση), κανονίστε ραντεβού για ξύλο, φέρτε και την παρέα σας στην τελική, πηγαίνετε στα δικαστήρια. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ. ούτε κανείς νοιάζεται για απόψεις για τον ένα και τον άλλο που εκφράζονται ανώνυμα στο γαμημένο ιντερνετ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. όσοι νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε μόνοι σας, απευθυνθείτε σε φίλους σας ή σε κάποιον ειδικό ή στην τελική, όπως σοφά έθεσε και ο λασπόνερα στην αρχή του θρεντ, υπάρχουν άλλα 1002 φόρουμ με πιο αυστηρό administration στα οποία δεν γκρινιάζει κανένας. δε μιλάω εκ μέρους όλου του τιμ - παρά μόνο για τον εαυτό μου - αλλά το administration δεν είναι γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης.
οπότε αν δεν παίζει θέμα προσωπικών δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που πρέπει να γίνει παρέμβαση για την προστασία τους, παρακαλώ να μη με βάζετε να κάνω το διαιτητή ανάμεσα σε προσωπικές διαμάχες.
MoRmEnGiL
13-01-2018, 18:36
Επιμένω γκέτ ε ρούμ :ggrin:
paddy honey
13-01-2018, 20:15
Μορμινγκιλ τράβα γαμήσου.
ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ..
Δεν σε θεωρώ τόσο αφελή για να το πιστεύεις αυτό όντως, όταν κάποιος δίνει προσωπικά στοιχεία του άλλου όπως ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο φάτσα φόρα σε ένα φόρουμ που γράφουμε ανώνυμα και έχουν προηγηθεί σκηνικά σαν αυτό
ενα φρεσκο
[Ιαν 27 5:38:16 pm][antigioulai] synexise na asxoleisai me ksena 8emata kai 8a se vroune ston pato tis thalassas
[Ιαν 27 5:42:00 pm][place-bo] psofa
[Ιαν 27 5:42:11 pm][antigioulai] egw ti sou lew tora
[Ιαν 27 5:42:24 pm][antigioulai] synexise na pianeis kosmo sto stoma sou kai 8a klapsoune manoules
[Ιαν 27 5:42:38 pm][place-bo] re psofa
[Ιαν 27 5:42:47 pm][antigioulai] 8a se kanw rompa apo ti douleia sou mexri ta trita sou ksaderfia
[Ιαν 27 5:43:03 pm][antigioulai] ante giati paratravikse to asteio
[Ιαν 27 5:46:13 pm][place-bo] psofa eipa
[Ιαν 27 5:50:08 pm][antigioulai] gia to kalo sou, elpizo na egina katanoitos
[Ιαν 27 5:50:27 pm][place-bo] psofa kariolh-kariolara
[Ιαν 27 5:51:17 pm][antigioulai] mwre ego 8a psofisw kapoia stigmi. esi koita na pronoiseis ligo gia to mellon giati de se vlepw kala
[Ιαν 27 5:51:18 pm][antigioulai] milisa.
[Ιαν 27 5:52:28 pm][place-bo] [Ιαν 27 5:46:13 pm][place-bo] psofa eipa
[Ιαν 27 5:53:15 pm][antigioulai] ta leme apo aurio.
[Ιαν 27 5:54:56 pm][antigioulai] http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28060-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CF%85-quot-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7-quot&p=1210487&viewfull=1#post1210487
http://i47.tinypic.com/2ijt9gk.png και αυτό
Today 04:53 From <saloth sar> <00i00> αμα φυγουν απο δω σκρηνς στο μεηλ οχι δουλεια...ουτε για συσιτιο δε θα σε δεχοντε...για να μαθεις να κανεις μαλακιες με τις ζωες των αλλων κακομαθημενο πασοκακι
προτεινω μπαν επιτελους στο σκατοψυχο ψυχακι είσαι τουλάχιστον ηλίθιος αν το πιστέυεις όντως αυτό.
Όπως και να'χει εγώ ποτέ δε σου ζήτησα να κάνεις τον διαιτητή σε κάτι, εγώ απλώς σε ενημέρωσα για την κατάσταση, από΄κει και πέρα επειδή όπως διαπιστώνω το φόρουμ είναι τα ίδια σκατά που ήταν και πριν 6 χρόνια (με τη μόνη διαφορά πως δεν κινδυνεύω να φάω και μπαν από πάνω γιατί αυτά απαγορεύτηκαν εξίσου) δε γουστάρω να ξαναμπώ και δεν ξαναμπαίνω.
paddy honey
13-01-2018, 23:25
Απάντησα στον ρέηβεν βλάκα, κλειδώστε το θρεντ κι άντε γεια.
ΥΓ: Κι επειδή ξαναδιάβασα τη δημοσίευσή σου στην οποία αφήνεις αιχμές όπου δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, για να μην αφήσω περιθώρια παρεξήγησης θα παραθέσω το ένα και μοναδικό μήνυμα που σου έστειλα κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του στο κατα πόσο ανταποκρίνεται στην αλήθεια αυτό:
αλλά το administration δεν είναι γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Σιγά ρε αντμινιστρέιτορ να πούμε ούτε το τηλέφωνό σου να σου ζήτησα για να σου κλαφτώ, ντάξει έλεος ξέρω 'γω.
https://i.imgur.com/WzfmnfO.jpg
μια μηνυσουλα δε μας χαλναει παντως
εχουμε και οικονομικο προβλημα, μια χαρα θα μας κατσει το εξτραδακι
freak brother
14-01-2018, 14:07
παω να γραψω στο τσατ και μου γραφει .. "ας γνωριστουμε καλυτερα" και δεν μα αφηνει να γραψω.. τι φαση?
The Good Son
14-01-2018, 18:56
θέλει να γνωριστείτε πρώτα.
paddy honey
15-01-2018, 16:22
Και μιας και έγινε λόγος για απαγορεύσεις και μπάτσους θα το βάλω εδώ γιατί αποτελεί ένα χρήσιμο παράδειγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια αυτοδιαχειριζόμενη ελευθεριακή κοινότητα χωρίς χωροφυλακή κι αστυνομία.
John Steinbeck - The Grapes of Wrath: (http://nisbah.com/summer_reading/grapes_of_wrath_john_steinbeck2.pdf)
"We'll work it out," said Tom.
"You'll see the committee tomorrow. They'll show you how to use the camp and tell
you the rules."
Tom said, "Say—what is this? What committee is this, anyways?"
The watchman settled himself back. "Works pretty nice. There's five sanitary units.
Each one elects a Central Committee man. Now that committee makes the laws. What
they say goes."
"S'pose they get tough," Tom said.
"Well, you can vote 'em out jus' as quick as you vote 'em in. They've done a fine
job. Tell you what they did—you know the Holy Roller preachers all the time follow
the people around, preachin' an' takin' up collections? Well, they wanted to preach in
this camp. And a lot of the older folks wanted them. So it was up to the Central
Committee. They went into meeting and here's how they fixed it. They say, 'Any
preacher can preach in this camp. Nobody can take up a collection in this camp.' And it
was kinda sad for the old folks, 'cause there hasn't been a preacher in since."
Tom laughed and then he asked, "You mean to say the fellas that runs the camp is
jus' fellas—campin' here?"
"Sure. And it works."
"You said about cops—"
"Central Committee keeps order an' makes rules. Then there's the ladies. They'll call
on your ma. They keep care of kids an' look after the sanitary units. If your ma isn't
working, she'll look after kids for the ones that is working, an' when she gets a job—
why, there'll be others. They sew, and a nurse comes out an' teaches 'em. All kinds of
things like that."
"You mean to say they ain't no cops?"
"No, sir. No cop can come in here without a warrant."
"Well, s'pose a fella is jus' mean, or drunk an' quarrelsome. What then?"
The watchman stabbed the blotter with a pencil. "Well, the first time the Central
Committee warns him. And the second time they really warn him. The third time they
kick him out of the camp."
https://www.youtube.com/watch?v=eIqESwzCGg4
https://www.youtube.com/watch?v=WDZJPJV__bQ
Drumsick
15-01-2018, 19:49
Aπό τη μέρα που πόσταρες πως αποχωρείς πάντως, έχεις γαμηθεί να σπαμμάρεις. Ψοφάς για το τζέρτζελο που γίνεται γύρω από την πάρτη σου, κι ας σε κράζουν όλοι. Πήγαινε σε έναν ειδικό επιτέλους βρε κοπέλα μου, δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι πως έχεις σοβαρό πρόβλημα.
paddy honey
15-01-2018, 20:03
Σκάσε ρε ηλίθια πια δε σου 'μοιασα ψοφίμι. Εσένα κράζουν όλοι κι αν όχι θα 'πρεπε και το ποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και κόμπλεξ εδώ μέσα το 'χουμε καταλάβει νομίζω όλοι εδώ και χρόνια. Το αν συμβουλεύεσαι ή όχι κάποιον ειδικό είναι δικό σου θέμα και δε με αφορά αλλά πρέπει να το κοιτάξεις αυτό με τα μπανς οπωσδήποτε κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, πανηλίθια. Αμά σου κάνανε εσένα μπουλινγκ ας το βούλωνες για να μη σε κατηγορήσουνε και για attention whore μετά, αλλά δε θα μου πει και τι να κάνω μια βλάμμενη σαν εσένα που η γυναικεία της αλληλεγγύη περιορίζεται στο ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κτλπ.
Drumsick
15-01-2018, 20:10
Μου'κανες τη μούρη κρέας ομολογώ.
paddy honey
15-01-2018, 20:26
Κι εγώ ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση, σιχτίρια πια με το κάθε κομπλέξι.
Μου'κανες τη μούρη κρέας ομολογώ.
Τωρα αυτο ειναι φασιστικο/αντι-αντισπισιστικο ;;;
paddy honey
16-01-2018, 04:59
Και τι δεν είναι. (https://naieisaimisogynis.com/2017/04/02/giati-blokaroume-sto-nem/) Απορίας άξιο. (https://kamenasoutien.com/2013/02/26/ti-einai-o-eswterikeymenos-misogynismos/)
https://www.youtube.com/watch?v=IyuUWOnS9BY
paddy honey
16-01-2018, 11:19
αντί-γόβες είμαστε.
Από τις πιο ηλίθιες μεσαιωνικές εφευρέσεις του ανθρώπου, που καταπονούν το σώμα προς χάρην της εμφάνισης, που κρατάει ακόμα γερά.
Άντε βρε, σύντομα πάλι με κορσέδες και κρινολίνα, να φαίνεστε ακόμα πιο ψεύτικες!
Καριόλες γυναίκες..
(το παραπάνω δεν είναι προσωπική επίθεση! Μην παρεξηγηθείτε)
https://isreview.org/issue/92/personal-and-political
https://youtu.be/h06aFQAZhkU
paddy honey
04-02-2018, 02:24
https://www.youtube.com/watch?v=2NusegXSm8E
Raven Lord
04-02-2018, 15:20
ένα γαμημένο κανόνα έχει το φορουμ. μην ανεβάζετε προσωπικά στοιχεία ή φωτογραφίες χωρίς συγκατάθεση. προσπαθήστε να τον τηρείτε γιατί δεν μπορώ να ασχολούμαι, ούτε εγώ ούτε η υπόλοιπη ομάδα από το πρωί ως το βράδυ με το er.
όλα τα υπολοιπα λύνονται πολύ απλά. IGNORE.
paddy honey
04-02-2018, 15:31
Να μη μας παίρνει όλους η μπάλα όμως μιλώντας γενικά κι αόριστα, ο συγκεκριμένος χρήστης το 'χει ξανακάνει και θα το ξανακάνει, αφού προσπαθήσει πολύ βέβαια να συγκρατήσει τη σκατοψυχία του πρώτα. Δεν έπρεπε να φάει ας πούμε μπαν επιτέλους τώρα γιατί κάλλιο αργά, που αφού το 'σβησες το ξανάβαλε σα να μην τρέχει τίποτα? Ρητορική ήταν η ερώτηση, παρ'την κι αυτή αψήφιστα.
paddy honey
14-12-2020, 13:33
Today 04:53 From <saloth sar> <00i00> αμα φυγουν απο δω σκρηνς στο μεηλ οχι δουλεια...ουτε για συσιτιο δε θα σε δεχοντε...για να μαθεις να κανεις μαλακιες με τις ζωες των αλλων κακομαθημενο πασοκακι
βασανιστε την
[Ιαν 27 5:54:56 pm][antigioulai] http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28060-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CF%85-quot-%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-460-%CF%80-%CE%A7-quot&p=1210487&viewfull=1#post1210487
Raven Lord
04-02-2021, 14:03
έχουμε πάρει μια απόφαση η φάση να λειτουργεί όσο περισσότερο ελευθεριακά και όσο περισσότερο ανεκτικά γίνεται.
από την πλευρά σας ως χρήστες, ενήλικοι και υπεύθυνοι άνθρωποι, μπορείτε να προσπαθείτε να φέρεστε στους υπόλοιπους όπως θα θέλατε να σας φέρονται αυτοί, ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς των άλλων. είναι ένα γαμημένο φόρουμ και όχι η πραγματική ζωή. είναι φτιαγμένο για να μπαίνουμε να χαλαρώνουμε ή να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για θέματα που μας ενδιαφέρουν. αν κάποιοι έχουν πρόβλημα μεταξύ τους, θα τους προέτρεπα να το λύσουν μεταξύ τους.
η συγκεκριμένη πολιτική εφαρμόζεται 3 χρόνια τώρα. προφανώς εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει. και προσωπικά κάποιες φορές έχω αποτύχει να εφαρμόσω τον ένα και μοναδικό κανόνα που υπάρχει "να φέρεστε στους υπόλοιπους όπως θα θέλατε να σας φέρονται αυτοί, ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς των άλλων".
καταλαβαίνω ότι μερικές φορές υπάρχει εκνευρισμός, κάποιοι έχουν τα θέματά τους και είναι λογικό και ανθρώπινο η κατάσταση να εκτροχιάζεται. αντί όμως η ελευθερία έκφρασης που δίνεται εδώ μέσα να εκτιμάται από την κοινότητα και να περιφρουρείται, δίνει χώρο για εμμονικές συμπεριφορές, έλλειψη σεβασμού για τον άλλο χρήστη, συκοφαντίες, βρισιές, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και πολλές παθογένειες ακόμη. από ότι φαίνεται η κοινωνία είναι έτη φωτός μακρυά από την ομαλή συμβίωση χωρίς αυστηρούς κανόνες, αφού δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας ούτε 10 νοματαίοι.
με βάση τα παραπάνω προτείνω να δοκιμάσουμε ως κοινότητα διαφορετική προσέγγιση με πιο αυστηρή διαχείριση. επειδή προσωπικά, ΔΕΝ μπορώ να εφαρμόσω κάτι αντίθετο στην ιδεολογία μου και ποτέ δεν είχα καμιά όρεξη να κάνω το μπάτσο ή το δάσκαλο που χωρίζει τα παιδάκια που μαλώνουν, θα παραμείνω διακοσμητικός διαχειριστής μέχρι να βρεθεί κάποιος να με αντικαταστήσει και να εφαρμόσει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση. μέχρι τότε, όποιο τεχνικό θέμα προκύπτει, παρακαλώ να απευθύνεστε στους άλλους διαχειριστές.
τα παραπάνω δεν τα έχω συζητήσει ούτε με τους ίδιους, οπότε θα ήθελα και τη γνώμη τους επί του θέματος. αυτά από εμένα και ευχαριστώ για τη συνεργασία των περισσότερων εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς αν δεν έχουν όλοι μια κοινή συμπεριφορά, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
έχουμε πάρει μια απόφαση η φάση να λειτουργεί όσο περισσότερο ελευθεριακά και όσο περισσότερο ανεκτικά γίνεται.
η συγκεκριμένη πολιτική εφαρμόζεται 3 χρόνια τώρα. προφανώς εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει. και προσωπικά κάποιες φορές έχω αποτύχει να εφαρμόσω τον ένα και μοναδικό κανόνα που υπάρχει "να φέρεστε στους υπόλοιπους όπως θα θέλατε να σας φέρονται αυτοί, ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς των άλλων".
καταλαβαίνω ότι μερικές φορές υπάρχει εκνευρισμός, κάποιοι έχουν τα θέματά τους και είναι λογικό και ανθρώπινο η κατάσταση να εκτροχιάζεται. αντί όμως η ελευθερία έκφρασης που δίνεται εδώ μέσα να εκτιμάται από την κοινότητα και να περιφρουρείται, δίνει χώρο για εμμονικές συμπεριφορές, έλλειψη σεβασμού για τον άλλο χρήστη, συκοφαντίες, βρισιές, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και πολλές παθογένειες ακόμη. από ότι φαίνεται η κοινωνία είναι έτη φωτός μακρυά από την ομαλή συμβίωση χωρίς αυστηρούς κανόνες, αφού δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας ούτε 10 νοματαίοι.
με βάση τα παραπάνω προτείνω να δοκιμάσουμε ως κοινότητα διαφορετική προσέγγιση με πιο αυστηρή διαχείριση. επειδή προσωπικά, ΔΕΝ μπορώ να εφαρμόσω κάτι αντίθετο στην ιδεολογία μου και ποτέ δεν είχα καμιά όρεξη να κάνω το μπάτσο ή το δάσκαλο που χωρίζει τα παιδάκια που μαλώνουν, θα παραμείνω διακοσμητικός διαχειριστής μέχρι να βρεθεί κάποιος να με αντικαταστήσει και να εφαρμόσει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση. μέχρι τότε, όποιο τεχνικό θέμα προκύπτει, παρακαλώ να απευθύνεστε στους άλλους διαχειριστές.
τα παραπάνω δεν τα έχω συζητήσει ούτε με τους ίδιους, οπότε θα ήθελα και τη γνώμη τους επί του θέματος. αυτά από εμένα και ευχαριστώ για τη συνεργασία των περισσότερων εδώ μέσα, αλλά δυστυχώς αν δεν έχουν όλοι μια κοινή συμπεριφορά, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Ρειβεν πρεπει να σου ζητησω συγνωμη γιατι μαλλον εγω σε εφερα σε δυσκολη θεση. Θυμαμαι μια διαφορετικη φαση στο φορουμ εφοσον απεχω απο το 2011 νομιζω και μαλλον αυτο με οδηγει στο να γινομαι εγω εμμονικος σε ορισμενες συμπεριφορες. Οπως και να εχει, μιλαμε ομως για τυφλο σπαμμινγκ και χολη για γεγονοτα που δεν ενδιαφερουν κανενα και ειναι και αρχαια, πραγμα το οποιο με θλιβει σαν εικονα, χωρια τα μπινελικια που δεν ειναι καν εξυπνα. Αλλα αμα αυτο ειναι το πνευμα λειτουργειας του φορουμ (πληρης ανοχη σε αυτες τις συμπεριφορες) τοτε εγω πρεπει να προσαρμοστω.
Εσυ κανεις καλη δουλεια και ενδιαφερεσαι, οπότε αν γουσταρεις το ποστο μη το παρατησεις.
paddy honey
04-02-2021, 14:20
https://i.imgur.com/RU4aBio.png
https://el.wikiquote.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%84_%CE%91%CF%8A%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD
Raven Lord
04-02-2021, 18:44
μέχρι να βρεθεί κάποιος να με αντικαταστήσει και να εφαρμόσει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση. μέχρι τότε, όποιο τεχνικό θέμα προκύπτει, παρακαλώ να απευθύνεστε στους άλλους διαχειριστές.
κανείς που να έχει όρεξη να ασχοληθεί?
stam and the witches
04-02-2021, 18:53
Φίλε μου Ρέηβεν είσαι (ή ήσουν, για να είμαστε δίκαιοι) πολύ καλοπροαίρετος.
Το ιντερνετικό μοντέλο "ελευθερία και όποιος αντέξει" έχει καταρρεύσει προ πολλού. Θες μέσω εμμονικών παρουσιών, μέσω απειλών, μέσω χαωτικών τρολλιών, η κατάληξη είναι το μοντέλο 4chan και τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε. Η ελευθερία χωρίς το πλαίσιο είναι αέρας κοπανιστός.
Raven Lord
04-02-2021, 19:10
δεκτό, αλλά τώρα μιλάμε για τη συνέχεια.
ypersyntelikos
05-02-2021, 11:28
Παιδιά εμένα όλα αυτά με κουράζουν αφόρητα και αυτή τη στιγμή δεν έχω απάντηση σε τίποτα
Αν κι οι τωρινοί άντμινς παρατήσουμε το σπορ, δε νομίζω να βρεθεί επόμενος πάντως. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι το κλείνουμε
Βάλε τον υπερσυντέλικο να κάνει 2-3 μπαν, κλείστε για αόριστο χρόνο τις εγγραφές, μπας και έρθει στα ίσια της η φάση.
Έχει καταντήσει λίγο αηδία.
Και μείνε εκεί που είσαι, σε αγαπάμε :pink:
edit: γενικά πολύ καλή η ελευθεριακή προσέγγιση, δεν λειτούργησε στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάμε στην επόμενη λύση. Αλλιώς όντως θα κλείσει, δεν έχει νόημα, μόνο αηδία είναι πλεον.
Raven Lord
05-02-2021, 11:31
δε θα φύγω από το φορουμ. απλά κι εγώ κάπου κουράστηκα.
Art In Haste
05-02-2021, 11:32
To να το κλείσουμε επειδή ουσιαστικά 1 άτομο δημιουργεί πρόβλημα το βρίσκετε σωστό δηλαδή; Και δε μιλάμε για τώρα, αλλά για χρόνια ολοκληρα.
ypersyntelikos
05-02-2021, 11:35
ρε μήπως να κλείναμε το τσατ αρχικά; νομίζω εκεί είναι η μήτρα των προβλημάτων
Mε το chat δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, αλλά απ ότι βλέπω, βγαίνει πολύ σκατίλα εκεί.
Επίσης, επιμένω, 2-3 μπαν, δεν γίνεται κανείς φασίστας επειδή κάνει 2-3 μπαν και κλείσιμο των εγγραφών.
Να ηρεμήσει λίγο η φάση.
Raven Lord
05-02-2021, 11:41
αφού η λύση είναι απλή γιατί δε θέλει κανείς να ασχοληθεί? ;)
Parasight
05-02-2021, 11:48
ρε μήπως να κλείναμε το τσατ αρχικά; νομίζω εκεί είναι η μήτρα των προβλημάτωνΠες τα χρυσόστομε.
Art In Haste
05-02-2021, 11:51
ρε μήπως να κλείναμε το τσατ αρχικά; νομίζω εκεί είναι η μήτρα των προβλημάτων
Ενώ το σπαμ του ίδιου ατόμου στα θρεντ πάει πίσω.
Θα μπορούσα να ασχοληθώ αλλά αν θέλει και τεχνικές γνώσεις αυτές δυστυχώς δεν τις έχω.
Raven Lord
05-02-2021, 12:08
Θα μπορούσα να ασχοληθώ αλλά αν θέλει και τεχνικές γνώσεις αυτές δυστυχώς δεν τις έχω.
ενώ εγώ τις έχω :P
αν θες σοβαρά, σου δείχνω 2-3 πραγματάκια και είσαι οκ
πιστεύω έχεις την αποδοχή που χρειάζεται.
OniBocho
05-02-2021, 12:08
Εγώ στεναχωριέμαι που μέσα σε δύο προτάσεις που έγραψε ένας παλιός χρήστης σαν τον Animae, χαρακτήρισε την κατάσταση ως αηδία.
Να μην κλείσουμε τίποτα, ούτε chatbox, ούτε το φόρουμ. Ούτε ban να γίνουν, ήμαρτον πια. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να συνυπάρξετε με κάποιους, ίσως η πιο "ώριμη" λύση να είναι το ignore, παρόλο που κι αυτό δημιουργεί τα θεματάκια του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα και τον σκύλο. Σαφώς, θέλει καλή και ισχυρή θέληση απ' όλες τις πλευρές η κατάσταση, αλλά είναι προτιμότερο απ' όλες τις υπόλοιπες επιλογές.
Επίσης, αντιλαμβάνομαι πλήρως το γεγονός ότι ο Raven Lord κουράστηκε με το θέμα, ενδεχομένως να άντεξε και πολύ, αλλά δεν θα ήθελα να εγκαταλείψει τη διαχείριση, γιατί έστω κι έτσι, διατηρείται ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας και οπτική στην μικροκοινότητά μας.
Art In Haste
05-02-2021, 12:25
ενώ εγώ τις έχω :P
αν θες σοβαρά, σου δείχνω 2-3 πραγματάκια και είσαι οκ
πιστεύω έχεις την αποδοχή που χρειάζεται.
Σκέψου δηλαδή πόσο σκατά είναι ο κόσμος.
Οκ, το μιλάμε.
Raven Lord
05-02-2021, 12:45
όποτε βρω λίγο χρόνο θα λάβεις pm
Να μην κλείσουμε τίποτα, ούτε chatbox, ούτε το φόρουμ. Ούτε ban να γίνουν, ήμαρτον πια. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να συνυπάρξετε με κάποιους, ίσως η πιο "ώριμη" λύση να είναι το ignore, παρόλο που κι αυτό δημιουργεί τα θεματάκια του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα και τον σκύλο. Σαφώς, θέλει καλή και ισχυρή θέληση απ' όλες τις πλευρές η κατάσταση, αλλά είναι προτιμότερο απ' όλες τις υπόλοιπες επιλογές.
Το φόρουμ φυτοζωεί εδώ και 2-3 χρόνια (ίσως και παραπάνω), μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τον τελευταίο χρόνο αργοπεθαίνει.
Ξαναλέω, μου αρέσει η ελευθεριακή προσέγγιση που είχε το φορουμ ήδη από τον Dragonlord και μετά από τον Κοιλιά (που συνεχίζεται ακόμα και τώρα), αλλά πλέον πραγματικά είναι αηδία.
Είναι 2-3 χρήστες που καταστρέφουν την όλη φάση, δεν σου κάνει η καρδιά να ποστάρεις, σχεδόν ούτε να παρακολουθήσεις.
Το ignore έχει φανεί ότι δεν κάνει τίποτα, το φόρουμ συνεχίζει να αδειάζει, οι χρήστες δεν έχουν όρεξη να ποστάρουν (όσοι δλδ έχουν μείνει) και τα μόνα που μένουν είναι τα μπάχαλα.
Εγώ πλέον μπαίνω από συνήθειο (και μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι ξαναείδα τον Rush), αλλά πλέον φαίνεται σκατίλα.
Δεν θα πω δακρύβρεχτα, για το τι βλέπαμε κάποτε και τι βλέπουμε τώρα, αλλά πλέον η φάση δεν παλεύεται. Aν αφεθεί έτσι όπως, είτε θα συνεχίσει να αργοπεθαίνει, είτε θα πεθάνει. Αν οι χρήστες θέλουμε κάτι τέτοιο, ας είναι. Αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γίνει λιγο πιο ενδιαφέρον, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει. Την άποψη μου για το πως, την είπα. Οι αυτοματισμοί *ίσως* να λειτουργούσαν, αν υπήρχε κόσμος. Από την άλλη, γιατί έφυγε ο κόσμος?
paddy honey
05-02-2021, 13:13
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?24317-Best-of-e-r-chatroom!&p=1333320&viewfull=1#post1333320
Συνεχίστε την κουβέντα σας ανενόχλητοι.
ypersyntelikos
05-02-2021, 13:22
ο κόσμος έφυγε κυρίως επειδή facebook και γενικώς social media
δεν νομίζω ότι ο κύριος λόγος που σταμάτησε ο κόσμος να γράφει είναι τα ξεκατινιάσματα εδώ πέρα
ίσως είναι ένας από τους λόγους, αλλά όχι ο βασικός σε καμία περίπτωση
δεν νομίζω ότι ο κύριος λόγος που σταμάτησε ο κόσμος να γράφει είναι τα ξεκατινιάσματα εδώ πέρα
Ναι, ο κύριος λόγος σίγουρα είναι σοσιαλ μιντια, αλλά αυτό έγινε μέχρι πριν καμία πενταετία-εξαετία(και βάλε), από εκει και πέρα τι έγινε?
Τότε σταμάτησαν να ποστάρουν αρκετοί, αλλά και πάλι είχε μείνει ικανός αριθμός χρηστών ώστε να συνεχίσει το φόρουμ.
Τώρα πλέον, από αυτούς που είχαν μείνει, παραπάνω από τους μισούς δεν ποστάρουν (αν παρακολουθούν).
Αλλά να ποστάρουν τι και που? Να χαζέψουν τι? Ξεκατινιάσματα?
Τέσπα, δεν μου φαίνεται ότι έχει νόημα να επιμείνω, είναι λίγο προφανές το τι έχει γίνει εδώ μέσα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κλπ, αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα δεν παλεύεται.
Αν και δεν μπαίνω πλέον καθημερινά, έμπαινα συχνά για να χαζέψω κανά πόστ δικό σου, του Ρέιβεν, του τσίμπου. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα "ρε μλκ, γιατί μπαίνω να βλέπω τους εμετούς?".
Ναι, ο κύριος λόγος σίγουρα είναι σοσιαλ μιντια, αλλά αυτό έγινε μέχρι πριν καμία πενταετία-εξαετία(και βάλε), από εκει και πέρα τι έγινε?
Τότε σταμάτησαν να ποστάρουν αρκετοί, αλλά και πάλι είχε μείνει ικανός αριθμός χρηστών ώστε να συνεχίσει το φόρουμ.
Τώρα πλέον, από αυτούς που είχαν μείνει, παραπάνω από τους μισούς δεν ποστάρουν (αν παρακολουθούν).
Αλλά να ποστάρουν τι και που? Να χαζέψουν τι? Ξεκατινιάσματα?
Τέσπα, δεν μου φαίνεται ότι έχει νόημα να επιμείνω, είναι λίγο προφανές το τι έχει γίνει εδώ μέσα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κλπ, αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα δεν παλεύεται.
Αν και δεν μπαίνω πλέον καθημερινά, έμπαινα συχνά για να χαζέψω κανά πόστ δικό σου, του Ρέιβεν, του τσίμπου. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα "ρε μλκ, γιατί μπαίνω να βλέπω τους εμετούς?".
Να πω και εγω την αποψαρα μου.
Το ER αξιζει να επιβιωσει και αξιζει να κανουμε μια προσπαθεια να αναβαθμιστει. Περαν της συναισθηματικης αξιας, ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα βαση πληροφοριας για μουσικη και γεγονοτα που συνεβησαν-συμβαινουν γυρω απο αυτη καθως και γενικοτερης επικοινωνιας για οτι μας αφορα. Χιουμορ εχει, τρολλαρισμα παιζει και μεγαλα παιδια ειμαστε για να καταλαβαινουμε 2 -3 βασικα "όρια" συμπεριφορας προκειμενου να μη γαμαμε τη φαση. Δεν ειναι θεμα ελευθεριας, υπαρχει απλετη απο αυτη και θα συνεχισει να υπαρχει, αυτο κανει αλλωστε ο ER αυτο που ειναι. Και δεν ειναι θεμα ιγκνορ ή να κλεισει το τσατ κτλ. Το τσατ ειναι μια χαρα και ωραιο εργαλειο αντι-βαρεμαρας και αμεσης επικοινωνιας. Πιστευω ότι αν κανουμε 2-3 βηματα και φρεσκος κοσμος θα ερθει, και παλιοι θα ξαναγραψουν και καλυτερα θα περναμε εδω μεσα.
Συγκεκριμενα αν αρχισουμε απο το σπαμμινγκ και δουλεψουμε στο να μενει σε υγιη και τρολλαριστικως λογικα επιπεδα, θα κανουμε ενα καλο πρωτο βημα. Από τη πλευρα μου και εφ' οσον η εργασιακη μου καθημερινοτητα το επιτρεψει, μπορω να βοηθησω σε καποιας μορφης μοντερέιτινγκ ή οτι άλλο κριθει ότι μπορω να προσφερω εδω μεσα.
Ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να συνυπαρξουμε ομορφα και ευχαριστα. Ουτε θελουμε μπαν, ουτε κιτρινοκοκκινες καρτες ουτε πουα ελεφαντακια (οκ, αυτα ισως τα θελουμε), αλλα όταν κατι δε δουλευει καλα τοτε κατι πρεπει να γινεται γι αυτο.
Εχω ξεχασει να γραφω ελληνικα.
tsimpouklano
05-02-2021, 14:55
Ο κόσμος που μπαίνει πλέον, δε μπαίνει γιατί δεν έχει social media, αλλά - όπως είπε και ο animae - από γλυκιά συνήθεια. Και είναι πράγματι κρίμα αυτές η μία, δύο ώρες που περνάει κανείς εδώ μέσα, μην πούμε και περισσότερο, πλέον να θέλουν τόσο προσπάθεια.
Μπορεί να έχει 2-3 χρόνια που φύγαν ακόμα περισσότεροι χρήστες από την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση (ο καθένας μπορει να έχει και τα δικά του), αλλά είχε από άνοιξη, καλοκαίρι, αρχές φθινοπώρου που το πράγμα όσο να πεις είχε στρώσει. Έχει 2-3 μήνες που όμως ξαναέγινε εξουθενωτικό.
Η λύση, όχι, δεν είναι να κλείσει το chatroom, γιατί όλοι ξέρουμε που θα μεταφερθεί ο καταιγισμός μηνυμάτων. Οι 2-3 ώρες που περνάει κανείς εδώ μέσα είναι ως επί το πλείστον στο chat, οπότε αυτό είναι ένα μέτρο που επηρεάζει τους περισσότερους ενεργούς χρήστες.
Μπορεί το πράγμα να στραφεί προς την παλιά "καλή" μέθοδο: προειδοποιήσεις από τo administration του forum για ban, αν δεν στρώσει η κατάσταση (κάτι που κρίνει ο admin, μην το πολυσυζητάμε, γνωριζόμαστε και εμπιστευόμαστε το πρόσωπο που θα αναλάβει) -> προσωρινό ban με κλείσιμο (κλειστά νομίζω είναι ούτως ή άλλως) το registration και άρση του προσωρινού ban σε δυο βδομάδες-ένα μήνα και αν συνεχίσει η κατάσταση -> μονιμο ban. Ειλικρινά δεν ξέρω τι νόημα έχει να συνεχίσουμε να συζητάμε ή να υπερασπιζόμαστε ένα μοτίβο που ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ φάνηκε ότι δεν μπορει να δουλέψει όταν δεν γίνεται κοινά αποδεκτό.
Να προχωρήσουμε με τόλμη στο '21.
Συγκεκριμενα αν αρχισουμε απο το σπαμμινγκ και δουλεψουμε στο να μενει σε υγιη και τρολλαριστικως λογικα επιπεδα, θα κανουμε ενα καλο πρωτο βημα.
Μια τελευταία φορά να ρωτήσω(δεν έχει νόημα να το ξαναπώ ή να το ξαναστηρίξω αφού η πλειοψηφία διαφωνεί), πως θα επιτευχθεί αυτό, όταν δεν έχει επιτευχθεί τόσα χρόνια?
rat_poison
05-02-2021, 15:01
αν με το τρολάρισμα εννοούμε να υποδαυλίζουμε τις εμμονές και να τις ειρωνευόμαστε τότε το μόνο υγιές και λογικό επίπεδο είναι το μηδενικό. ούτε απόπατος ξεράσματος και βρισίματος είναι εδώ ούτε ίδρυμα ψυχολογικής υποστήριξης. αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση (που δεν μπορούμε) κάνουμε χειρότερο κακό.
paddy honey
05-02-2021, 15:02
https://www.facebook.com/CyberAlertGR
Συγκεκριμενα αν αρχισουμε απο το σπαμμινγκ και δουλεψουμε στο να μενει σε υγιη και τρολλαριστικως λογικα επιπεδα, θα κανουμε ενα καλο πρωτο βημα.
Μια τελευταία φορά να ρωτήσω(δεν έχει νόημα να το ξαναπώ ή να το ξαναστηρίξω αφού η πλειοψηφία διαφωνεί), πως θα επιτευχθεί αυτό, όταν δεν έχει επιτευχθεί τόσα χρόνια?
Νομίζω ότι με τον τροπο που προτινει ο τσιμπουκλανω (ή μηπως τσιμπουκλανο?)
"Μπορεί το πράγμα να στραφεί προς την παλιά "καλή" μέθοδο: προειδοποιήσεις από τo administration του forum για ban, αν δεν στρώσει η κατάσταση (κάτι που κρίνει ο admin, μην το πολυσυζητάμε, γνωριζόμαστε και εμπιστευόμαστε το πρόσωπο που θα αναλάβει) -> προσωρινό ban με κλείσιμο (κλειστά νομίζω είναι ούτως ή άλλως) το registration και άρση του προσωρινού ban σε δυο βδομάδες-ένα μήνα και αν συνεχίσει η κατάσταση -> μονιμο ban. "
αν με το τρολάρισμα εννοούμε να υποδαυλίζουμε τις εμμονές και να τις ειρωνευόμαστε τότε το μόνο υγιές και λογικό επίπεδο είναι το μηδενικό. ούτε απόπατος ξεράσματος και βρισίματος είναι εδώ ούτε ίδρυμα ψυχολογικής υποστήριξης. αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση (που δεν μπορούμε) κάνουμε χειρότερο κακό.
Όχι, με το τρολλαρισμα εννοουμε την καζουρα, αναλογως τον χρηστη και τη δυναμικη της κουβεντας. Για κλινικες περιπτωσεις, μιση, παθη, ιντριγκες, καφεδες, εφοριες κτλ η κουοταρισμενη μεθοδος του τσιμπ νομιζω οτι κανει apply.
rat_poison
05-02-2021, 15:25
κι εγώ αυτό υπονοοώ αλλά μέχρι να κάνει apply να τηρούμε το "αναλόγως το χρήστη" με λίγο περισσότερη προσοχή
κι εγώ αυτό υπονοοώ αλλά μέχρι να κάνει apply να τηρούμε το "αναλόγως το χρήστη" με λίγο περισσότερη προσοχή
Γενικα χρειαζεται καποιος να εχει χιουμορ και να εχει και μια υποτυπωδη ζωη εκτος ιντερνετ για να δεχεται το τρολλαρισμα (η ετσι πιστευω εγω, μπορει και να κανω λαθος). Εχεις δικιο, αν ειναι να ρολαρουμε ετσι πρεπει εφοσον γνωριζομαστε λιγο πολυ ολοι (τουλαχιστον σα χρηστες) να μην υποκινουμε εντασεις με τους πιο "ευαισθητους". Απο την άλλη και οι πιο "ευαισθητοι" θα πρεπει να προσπαθουν να μη σπαμμαρουν.
Ειναι κατι δυναμικο αλλα με λιγη προσπαθει πιστευω οτι θα πετυχει.
Τσιμπούκλανο, όπως έχει εξηγήσει και ο ίδιος.
Πάμε έτσι όπως λέτε, απλά δεν προκειται να έχει αποτέλεσμα.
Η φάση δεν θέλει χάιδεμα.
Τσιμπούκλανο, όπως έχει εξηγήσει και ο ίδιος.
Πάμε έτσι όπως λέτε, απλά δεν προκειται να έχει αποτέλεσμα.
Η φάση δεν θέλει χάιδεμα.
Να δουμε ρε Ανιμάε...
stam and the witches
05-02-2021, 15:55
Δεν έχετε βαρεθεί τα θεωρητικά disclaimer; Ή το να παίζετε τις κουμπάρες πάνω στο κάποιοι, κάπου, ορισμένοι, σκατοψυχιές κλπ;
Αν θέλετε ένα μικρό μουσικό community στήστε ένα μικρό μουσικό community, άιντε.
paddy honey
05-02-2021, 15:59
Η φάση είναι πολύ απλή. Αφήνετε τον όποιο ψυχοπαθή και μη να κάνει ό,τι του καπνίσει. Το φόρουμ δεν έχει κανέναν κανόνα από πριν μπαναριστώ εγώ (πολλάκις) ακόμα. Αν είχε, το σαπάκι για παράδειγμα που έβαλε το κινητό μου τηλέφωνο το οποίο δεν του είχα δώσει καν εγώ ποτέ μου για να το ξέρει, θα είχε μπαναριστεί εδώ και χρόνια. Και μη μου πείτε πως δεν είναι μπούλινγκ αυτό τώρα. Και αφού δεν του επιβλήθηκε καμία κύρωση ποτε ούτε και για αυτό ακόμα, συνέχισε το έργο του ανενόχλητα. Όταν το παράδειγμα που δώσατε ως φόρουμ είναι πως τρώνε μπαν τα θύματα κι όχι οι θύτες του μπουλινγκ μην αναρωτιέστε τι πήγε τόσο στραβά και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γιατί είναι τουλάχιστον υποκρισία να ψάχνετε φταίχτες για αυτή την κατάσταση όταν ακόμα και χτες τέθηκε θέμα για δικό μου μπανάρισμα, για άλλη μια φορά. Δεν έχω να πω άλλο τίποτα, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
Δεν έχετε βαρεθεί τα θεωρητικά disclaimer; Ή το να παίζετε τις κουμπάρες πάνω στο κάποιοι, κάπου, ορισμένοι, σκατοψυχιές κλπ;
Αν θέλετε ένα μικρό μουσικό community στήστε ένα μικρό μουσικό community, άιντε.
Μαλλον θελουμε ενα γενικο αλλα παλευσιμο community.
https://www.youtube.com/watch?v=eVuelXV7-Fw
Art In Haste
05-02-2021, 16:04
Επειδή υπάρχει πιθανότητα να γίνω εγώ άντμιν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεκτή η πρόταση ντουζιερα ΑΛΛΑ στη προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει πιθανότητα προειδοποίησης αλλά άμεσα προσωρινό μπαν να ηρεμήσουμε λίγο. Αν έχετε πρόβλημα πείτε μου και δεν αναλαμβάνω.
paddy honey
05-02-2021, 16:15
Όταν λοιπόν μπαίνει ο χρήστης Ρας στο φόρουμ μετά απο 10 χρόνια και αρχίζει να σχολιάζει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο τσατρουμ (χωρίς να του έχω απευθύνει καν ποτέ τον λόγο) αυτά που γράφω, και αφού του διευκρινίζω πως δε θέλω να ασχολείται μαζί μου και ούτε να μου απευθύνει τον λόγο γιατί δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί του, αλλά τόσο τρόμπας που είναι προφανώς κωλύεται να το σεβαστεί αυτό, και συνεχίζει ακάθεκτα το προσβλητικό τρολινγκ του για να μας κλαφτεί μετά πως τον έβρισα κι από πάνω (ενω αυτός δε με έβρισε καθόλου) αιτούμενος και το μπανάρισμα μου, καταλαβαίνετε πόσο θεάτρο παραλόγου έχει καταντήσει για άλλη μια φορά αυτό το φόρουμ.
Εγώ 'μαι με τον Σταν σε αυτό.
Όταν λοιπόν μπαίνει ο χρήστης Ρας στο φόρουμ μετά απο 10 χρόνια και αρχίζει να σχολιάζει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο τσατρουμ (χωρίς να του έχω απευθύνει καν ποτέ τον λόγο) αυτά που γράφω, και αφού του διευκρινίζω πως δε θέλω να ασχολείται μαζί μου και ούτε να μου απευθύνει τον λόγο γιατί δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί του, αλλά τόσο τρόμπας που είναι προφανώς κωλύεται να το σεβαστεί αυτό, και συνεχίζει ακάθεκτα το προσβλητικό τρολινγκ του για να μας κλαφτεί μετά πως τον έβρισα κι από πάνω (ενω αυτός δε με έβρισε καθόλου) αιτούμενος και το μπανάρισμα μου, καταλαβαίνετε πόσο θεάτρο παραλόγου έχει καταντήσει για άλλη μια φορά αυτό το φόρουμ.
Δε μπορω να μπαινω σε καφκικούς διαλόγους. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και τα λεγόμενα του, απο κει και πέρα θες να ζητησω συγνωμη που ξαναγραφω μετα απο 10 χρονια ή μηπως να σου ζητησω άδεια? Φιλικά πάντα...
paddy honey
05-02-2021, 16:21
Δε θέλω ούτε τη γνώμη σου ούτε τη συγγνώμη σου. Θέλω απλά να μην ξανασχοληθείς μαζί μου.
Δε θέλω ούτε συγγνώμη μετά απο αυτά που μου έγραψες από σένα.
Δε διαβασες καλα το ποστ μου, αν θες ξαναπροσπαθησε...
paddy honey
05-02-2021, 16:24
Και να μη μου ξαναπευθύνεις τον λόγο.
Imperium
05-02-2021, 16:26
Parasight , αυτο θα γινεται αμα κλεισει το τσατ 8-)
Η μπαλα στη κερκιδα...
Eνώ τώρα που είναι ανοιχτό, το φορουμ τα πάει μια χαρά.
paddy honey
05-02-2021, 16:36
Η μπαλα στη κερκιδα...
Γιατί δε θέλω να ανοίξω διάλογο μαζί σου.
Δε διαβασες καλα το ποστ μου, αν θες ξαναπροσπαθησε...
FANTASMA
05-02-2021, 21:02
Μακαρι να υπηρχαν δεκαδες χρηστες που να εχουν θιξει αυτο το προβλημα τα τελευταια 5 για να μην πω 9 χρονια ρε γαμωτο...... oh wait.
Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι το κλείνουμε
Δε θα κλεισει το ER, απλα καθε χρονια θα γινεται και χειροτερο, οπως εχει ως τωρα μαθηματικα αποδειχθει επι 18 συναπτα ετη.
To να το κλείσουμε επειδή ουσιαστικά 1 άτομο δημιουργεί πρόβλημα το βρίσκετε σωστό δηλαδή; Και δε μιλάμε για τώρα, αλλά για χρόνια ολοκληρα.
Προβλημα δημιουργουν τουλαχιστον 10 ατομα, ενας εκ των οποιων εισαι εσυ, καθως εχεις ξεκαθαρα ευχηθει βομβες, θανατακια και καρκινακια προς αλλους χρηστες.
Ευκολο να ριχνεις το μπαλακι αλλου, αντι να εχεις την ελαχιστη αξιοπρεπεια να παραδεχθεις οτι εισαι ενας απο αυτους που καταντησανε το φορουμ ενα σκουπιδι, αν και η συνεισφορα σου ηταν πολυ μικρη σε σχεση με αλλων.
Σε παω ισως περισσοτερο απο καθε αλλο πραγματικα ενεργο χρηστη του ER, αλλα νομιζω πως τα παραπανω ειναι μια τεραστια αυταπατη, ή για να το θεσω λιγο πιο ευγενικα, wishful thinking.
Πρωτον, ο κοσμος γραφει ακομα σε παμπολλα αλλα φορουμς και ελληνικα και ξενα, ο ιδιος κοσμος που εγραφε στο ER. Απλα εκεινα τα φορουμς εχουν moderation. Και λιγη ανθρωπια. Εστω, για δειγμα.
Δευτερον, τα ξεκατινιασματα εδω περα εχουν διωξει κυριολεκτικα μια ντουζινα φιλους που γνωρισα μεσω του ER, και πιθανοτατα και αλλους γνωστους με τους οποιους εχω χασει επαφη.
Νομιζω πως υποτιμας την ξενερα που μπορει να φερει ενα εντελως τοξικο κλιμα, το οποιο διακατεχει αυτο το φορουμ απο τοτε που αποφασιστηκε το "ελευθεριακο" καθεστως.
Ολα αυτα στα γραφω εντελως φιλικα και διχως καμια θεληση να κουνησω το δαχτυλο, αλλωστε αν μη τι αλλο προσωπικα λυπαμαι τους moderators και admins που αναγκαζονται εδω μεσα να βλεπουν ολα οσα γραφονται και γινονται.
Αυτα, βριστε με οσοι θελετε τωρα να σας βγει το αχτι, γιατι αλλωστε αυτο θα φτιαξει τα πραγματα.
tsimpouklano
05-02-2021, 21:16
FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Heart_coraz%C3%B3n.svg/1200px-Heart_coraz%C3%B3n.svg.png
atom_smasher
06-02-2021, 01:42
Αυτα, βριστε με οσοι θελετε τωρα να σας βγει το αχτι, γιατι αλλωστε αυτο θα φτιαξει τα πραγματα.
ελα βρε γλυκούλι μην παραπονιέσαι!
paddy honey
01-03-2021, 11:22
Η φάση είναι πολύ απλή. Αφήνετε τον όποιο ψυχοπαθή και μη να κάνει ό,τι του καπνίσει. Το φόρουμ δεν έχει κανέναν κανόνα από πριν μπαναριστώ εγώ (πολλάκις) ακόμα. Αν είχε, το σαπάκι για παράδειγμα που έβαλε το κινητό μου τηλέφωνο το οποίο δεν του είχα δώσει καν εγώ ποτέ μου για να το ξέρει, θα είχε μπαναριστεί εδώ και χρόνια. Και μη μου πείτε πως δεν είναι μπούλινγκ αυτό τώρα. Και αφού δεν του επιβλήθηκε καμία κύρωση ποτε ούτε και για αυτό ακόμα, συνέχισε το έργο του ανενόχλητα. Όταν το παράδειγμα που δώσατε ως φόρουμ είναι πως τρώνε μπαν τα θύματα κι όχι οι θύτες του μπουλινγκ μην αναρωτιέστε τι πήγε τόσο στραβά και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Γιατί είναι τουλάχιστον υποκρισία να ψάχνετε φταίχτες για αυτή την κατάσταση όταν ακόμα και χτες τέθηκε θέμα για δικό μου μπανάρισμα, για άλλη μια φορά. Δεν έχω να πω άλλο τίποτα, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
https://i.imgur.com/uabgXl3.png
P.S.: http://www.goographix.com/temp/moutza.gif
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25114-BAN-GIOULAI&p=1186527&viewfull=1#post1186527