View Full Version : [TV] Ozark
http://www.imdb.com/title/tt5071412/?ref_=nv_sr_1
https://www.youtube.com/watch?v=5hAXVqrljbs
Seriously? Δεν υπάρχει ήδη θρεντ; Το breaking bad που "έπρεπε" να φτιάξει το netflix, απλά από την σκατίλα του Αλμπουκέρκι πήγαμε στην ρεντνεκίλα του Μιζούρι. Bateman σε ένα ρόλο που γενικά δεν του τον είχα αλλά έπεσα εντελώς έξω. Χωθείτε.
Raven Lord
12-12-2017, 10:24
τιμήσαμε
Parasight
12-12-2017, 10:35
Τιμήσατε αλλά δε μιλάτε. Και μετά πεθαίνει το φόρουμ! Αχχ αντμίνς να μας πετύχουν :p
(τσεκάρω πάραυτα, θενκς κρουξ)
Raven Lord
12-12-2017, 11:56
μεγάλη παράλειψη.
κάπου διάβασα ότι ήταν η πιο value for money σειρά του νετφλιξ για φέτος και ανανεώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Parasight
13-12-2017, 10:11
Πρώτο επεισόδιο μέσα στο άγχος. Να τα λέτε ρε καρντάσηδες πιο έγκαιρα αυτά. Προβλέπεται έπος. Και πάνω που είχα τελειώσει το Dark και δεν είχα κάτι στάνταρ να βλέπω :thumbsup:
Parasight
19-12-2017, 11:20
Λοιπόν, μου έχει μείνει μόνο το τελευταίο επεισόδιο που ανυπομονώ να δω το βράδυ και έχουν γίνει ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ. Μιλάμε για υπέρτατη σειρά που μας ήρθε από το πουθενά. Αρχικά μου είχε ακουστεί μεγάλη κουβέντα το να συγκρίνεται με Breaking Bad, αλλά δεν είναι καθόλου υπερβολή καθώς είναι τουλάχιστον εφάμιλλο αλλά με εντελώς δικό του χαρακτήρα από την άλλη. ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ
Parasight
20-12-2017, 08:26
Εντάξει μλκς, ΕΝΤΑΞΕΙ. 10 επεισόδια που αλλάζουν το είδος. Δεν είναι μόνο το σκηνικό και το background, είναι όλη η προσέγγιση της ιστορίας. Μιλάει λίγο και ο φρέσκος ενθουσιασμός βέβαια, αλλά πραγματικά δε βλέπω τι έχει να ζηλέψει από έπη του hall of fame όπως Breaking Bad κλπ. Όλα είναι απλά τέλεια, δε θα μπορούσε να παίζει πιο κατάλληλος από τον Bateman τον οποίο πρώτη φορά πετυχαίνω σε τόσο δραματικό ρόλο και είναι απλά θεός. Και όλοι όσοι πλαισιώνουν, τι να λέμε τώρα. Κλασικά, ποιος περιμένει έναν γαμημένο χρόνο τώρα!
Raven Lord
20-12-2017, 11:14
και οι χαρακτήρες, θεοί. είδικά οι ρεντνεκ φάση
BURNIN AMBITION
20-12-2017, 13:06
καλα κατουριστε λιγο μωρε. καλο, πολυ καλο. παρα πολυ καλο. αλλα μην τρελαθουμε κιολας. σιγα μην ειναι καλυτερο και απ οτο wire
commissar
20-01-2018, 21:36
Γάμησε. Όχι το υπερέπος που θα αφήσει ιστορία στην τηλεόραση και θα το κουβεντιάζουν όλοι 20 χρόνια μετά σαν το Breaking Bad ή το Wire που λέει και ο Μπέρνης από πάνω, αλλά μια χαρά γάμησε.
Έχω αρκετές ενστάσεις για μικρο-λεπτομέρειες που χαλάνε μόνο εμένα και οι άλλοι δεν τις προσέχουν καν, πχ
για τον χαρακτήρα του Bateman, που στην αρχή πουλάει τρέλα στον υπαρχηγό του καρτέλ που πήγε να τους ψαρέψει αλλά μετά βλέπουμε ότι δεν είναι έτσι γενικά στη ζωή του αλλά κότα, όπως κότα είναι και στον ιδιοκτήτη του στριπ κλαμπ, μέχρι να γίνει μετά πάλι ο σουπερ κουλ γκάη που θα τα γαμήσει όλα όταν πάει στον ιδιοκτήτη του στριπ κλαμπ στη φυλακή με το πιο ηλίθιο σχέδιο που θα μπορούσε να έχει: "Ξέρω ότι αυτός ξεπλένει χρήμα στο στριπ κλαμπ, θα του πάρω το κλαμπ με πουστιά για να ξεπλένω το δικό μου χρήμα, οκ αποκλείεται να προκύψει πρόβλημα με οποιονδήποτε ξέπλενε το δικό του χρήμα λολκέηθενκς", δυσκολεύομαι δηλαδή να καταλάβω ποιος είναι τελικά ο χαρακτήρας που θέλει να περάσει, μία έτσι και μία γιουβέτσι, αλλά είπα, αυτά χαλάνε μόνο εμένα και τα γράφω για να γεμίζω το ποστ και να μην κάνω ρηβιού μιας σειράς.
Εκεί που πέθανε η μάνα του άλλου πάντως σταμάτησα το επεισόδιο από τα νεύρα μου και το συνέχισα μετά από 2-3 μέρες, "λαλαλαΔΕΝΑΚΟΥΩΔΕΝΑΚΟΥΩΔΕΝΑΚΟΥΩ" και νταλίκα από το πουθενά, οκ, αν ήθελα να δω σκετς αμαν θα έβαζα σκετς αμαν.
Ο ρόλος του Bateman και η ερμηνεία του δεν είναι για να τραβήξει μόνος του τη σειρά και να πεις "δες το μόνο γι'αυτόν" όπως πχ για τον Ben Mendelsohn και την πρώτη σεζόν Bloodline, αλλά αυτό μόνο καλό είναι τελικά αφού έχει χώρο ΟΛΟ το υπόλοιπο καστ που δίνει ρέστα, από την οικογένεια του Bateman που είναι όλοι φανταστικοί μέχρι την ΤΕΡΑΣΤΙΑ Julia Garner στον ρόλο της Ruth. Επίσης ένα κάρο πινκς για την αδυναμία μου τη Rachel, δε νομίζω ότι ψήνεται κανείς άλλος αλλά δικιά μου είναι και το είπα πρώτος.
τλδρ, να το δείτε, καλό είναι.
tsimpouklano
08-07-2018, 17:09
Ωραία, αν και προς την αρχή φαινόταν να μη με κρατάει καθόλου, αλλά από τη μέση της σεζόν και μετά κορυφώνεται συνεχώς. Όσο πρέπει σκοτεινό και σκατένιο - λόγω (για μια ακόμη φορά) αμερικάνικου νότου.
Στα πολύ καλά
η όλη "άβολη" κατάσταση με την οικογένειά του, η σχέση με τη γυναίκα του και φυσικά ο μπαρμπα-Μπάντι
Στα too much που λέει ο commissar από πάνω
η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο που ο κρυφός μπάτσος σπάει τα πράματα στο δωμάτιο. Ντάξει, μαν, σου την έσπασε η φάση, αλλά ΜΗΝΠΕΤΑΣΤΟΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑΠΤΟΠΑΡΑΘΥΡΟ
Αναμένουμε 2η σεζόν (31 Αυγούστου, λέει, στο imdb)!
Parasight
08-07-2018, 19:51
Ακόμη και μισό χρόνο μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, παραμένει αδιαφιλονίκητα στο πάνθεον των αγαπημένων μου σειρών και περιμένουμε εναγωνίως 2ο κύκλο σε 1,5 μήνα!
Λασπόνερα
17-07-2018, 01:37
Μόλις το τελείωσα, δεν τρελάθηκα.
Δεν πιάνει μια μπροστά στο breaking bad, ούτε έπος ούτε Ιλιάδα ούτε τίποτα.
Δε δημιουργεί τρομερό κλίμα αμερικάνικου νότου. Δύο βρωμερά καρώ πουκάμισα και ένας μουσιας δε φέρνουν την άνοιξη. Δράση δεν έχει, πλοκή δεν έχει, περιεργα πράγματα συμβαίνουν,,αντί να φωνάξει τον Ντελ, το δεύτερο καρτελ του Μεξικού, να γαμ τη μάνα του Σνελ, κάθεται κλαρίνο και τους πληρώνει κιόλας.
Συνέλθετε, που θα βάλετε wire και οζαρκ στην ίδια πρόταση.
commissar
17-07-2018, 10:56
Συνέλθετε, που θα βάλετε wire και οζαρκ στην ίδια πρόταση.
Οι μόνοι που το έβαλαν στην ίδια πρόταση ήμασταν εγώ με τον Μπέρνι, σε context "ok, χαλαρώστε, δεν είναι δα και το καινούριο wire (!) "
SpiritCrusher
17-07-2018, 14:01
Τι να φωνάξει τον ντελ μωρε; Αφού ο ντελ ειχε ξεκαθαρίσει πως ηθελε τη παραμικρή αφορμή για να τον καθαρίσει και πιστευε πως το ολο θεμα με τα οζαρκς ηταν μια μπλοφα και τα πραγματα δεν ηταν οσο εύκολα τα παρουσίαζε. Τον φώναξε στο τέλος για να του δειξει deal που θα τον εκανε ακομα πιο πλούσιο aka "κοιτα τα οζαρκς ειναι ακομα καλυτερα απο οτι ελεγα, ειχα δικιο".
Διαφωνω και με το σποιλερ κομμισσαρ για το σκετς αμαν. Η σειρά πήγαινε να βάλει και το ραντομ σκοτεινό χιούμορ του Breaking Bad που ήταν τέτοιες ακυρότητες. Αν σας πειραξε και στο BB τότε οκ πασο.
Λασπόνερα
17-07-2018, 16:20
Δεν έχεις άδικο, αυτό πίστευε, τα 8 όμως πλύθηκαν, και πήγε αφοπλισμενος ομως εκει με έναν ακόμα σύνοδο μονο και έγινε αυτό που έγινε. Εντάξει γίνονται αυτά βγαλμένα από τη ζωή είναι αλλά εμένα δε με πειθει σεναριακά και πλοκικα (!)
tsimpouklano
17-07-2018, 17:11
Μπορεί να μη σ' άρεσε, και ψιλοσταρχίδια μας, αλλά έχε την ευγενική καλοσύνη να βάζεις spoiler.
Parasight
17-07-2018, 17:40
Έχουν πλάκα όσοι ξενερώνουν με μια σειρά/ταινία/βιβλίο επειδή το τέλος δεν είναι αυτό που θα περίμεναν τελικά, και αυτοί θα το έφτιαχναν αλλιώς ξέρω γω.
Χρυσά τα λέει ο Spiritcrusher.
commissar
17-07-2018, 19:59
Έχουν πλάκα όσοι ξενερώνουν με μια σειρά/ταινία/βιβλίο επειδή το τέλος δεν είναι αυτό που θα περίμεναν τελικά, και αυτοί θα το έφτιαχναν αλλιώς ξέρω γω.
Οφφ τόπικ γιατί εμένα το Όζαρκ μια χαρά μου άρεσε, και ως σειρά και το φινάλε του πρώτου κύκλου, αλλά γιατί έχουν πλάκα αυτοί που αναφέρεις; Πρέπει δηλαδή με το ζόρι να λέμε όλοι "α τι καλά που τέλειωσαν την ιστορία οι σεναριογράφοι"; Το ίδιο και για βιβλία/κόμικς κλπ, οι δημιουργοί έχουν ένα όραμα και τις περισσότερες φορές το ακολουθούν πιστά, άλλες πάλι κάνουν ό,τι τους καβλώσει και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος, άλλοι είναι ικανοποιημένοι με αυτό, άλλοι όχι, δατς λάηφ.
Και τα λέω αυτά εγώ που έμεινα 100% ικανοποιημένος με το φινάλε του Λοστ :touched: Το τέλος του How I Met Your Mother πάλι μου φάνηκε ελεεινό, κανένας σεβασμός στους χαρακτήρες, αλλαξοκωλιές και κωλοτούμπες μόνο και μόνο για να βγουν 3-4 σεζόν παραπάνω και ένα τέλος που ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΑΛΛΙΩΣ, σεβαστό ότι άρεσε σε κάποιους, σεβαστό το ότι έτσι επέλεξαν να το κλείσουν οι σεναριογράφοι αλλά γιατί να μην ξενερώσω, συμβόλαιο κάναμε; =Ρ
Parasight
18-07-2018, 07:39
Μμμ κοίτα, μπορεί να μην το εξέφρασα σωστά. Έχω ξενερώσει κι εγώ με καταλήξεις σειρών, δε μιλάω όμως ακριβώς για αυτό. Υπάρχει η κατηγορία ανθρώπων που ανακαλύπτει ασάφειες σε σενάρια λες και οι σεναριογράφοι δεν το έχουν ψάξει ή δεν είναι πιο σχετικοί, με τρανό παράδειγμα το τελευταίο του Λασπόνερου. Σοβαρά είναι λογικό να μπει το μεξικάνικο καρτέλ και να τα βάλει με rednecks στα βάθη των περιοχών τους; Ποιοι είναι το καρτέλ, οι Εκδικητές; Επίσης, ο Ντελ προφανώς και έχει κάποιον από πάνω στην ιεραρχία οπότε λογικά κι αυτός πιέζεται να φέρει οικονομικό αποτέλεσμα, οπότε λογικό να θέλει να ακούσει τη νέα πρόταση.Καλά το "Δράση δεν έχει, πλοκή δεν έχει" εντελώς τυχαίο και γιατομπούτσο σχόλιο, να'χαμε να λέγαμε.
Ο Spiritcrusher (ξαναλέω) τα λέει χρυσά αναφέροντας και το "ράντομ μπλακ χιούμορ" το οποίο βρίσκεται παντού γύρω μας αν δούμε τις γαμημένες ειδήσεις και παθαίνουμε πλάκα κατά καιρούς, αλλά αν δούμε κάτι τέτοιο σε σειρά ξαφνικά αυτή γίνεται μη ρεαλιστική.
Τεσπα, προφανώς απόψεις και κωλοτρυπίδες και everyone's a critic, αλλά χαλαρώστε λίγο ξέρω γω. Σαν φανμπόης κάνω τώρα το ξέρω, αλλά στ'αρχίδια μου.
Λασπόνερα
18-07-2018, 11:22
Ρε παρασαιτ, από τη μια για τον μπουτσο αυτά που λέω από την άλλη χαλαρώστε, διάλεξε.
Δεν είμαι από αυτούς που ξεψειριζουν το σενάριο. Βλέπω game of thrones και δε θυμάμαι την τύφλα μου από τις οικογένειες.
Όσον αφορά το οζαρκ, είπα ότι δεν είναι έπος, δεν είναι φόλα, να το δείτε, αλλά δεν είναι αμάν αμάν.
Σιγά μη μαλώνουμε και για το οζαρκ.
Το himym το ξεχειλωσαν όντως, να δω το big bang theory πόσο θα πάει ακόμα,.
SpiritCrusher
19-07-2018, 02:42
Κάπου εδώ και λίγο άσχετα με τη σειρά, έτσι για τη κουβέντα βρε αδερφέ ( :!: ) και επειδή ανέφερε ο παρασαιτ το θέμα των ειδήσεων, να πούμε λίγο και κάτι ακόμα για το ραντομ μπλακ χιουμορ της σειράς και το ποσο ρεαλιστικό είναι: Δεν νομίζω ότι απέχουν και πολύ από τη πραγματικότητα.
Ένα καλό παράδειγμα για όποιον δε γνωρίζει είναι ο Florida Man
https://www.reddit.com/r/FloridaMan/
(εχει και twitter feed για οποιον προτιμάει)
Πρακτικά είναι συγκεντρωμένα τα τραγελαφικά νέα της Florida, που κατέληξε να δημιουργήσει (ενισχύσει; ) το στερεότυπο βλακείας για το οποίο είναι γνωστοί. Ο λόγος που μαθαίνονται αυτά τα τραγελαφικά νέα και φαίνονται να έχουν τόσο μεγάλη συχνότητα στη Florida είναι απλά ότι όλα τα αρχεία της τοπικής αστυνομίας είναι διαθέσιμα στο κοινό και άρα οι δημοσιογράφοι μαθαίνουν και τα πιο κουλά καθημερινά εγκλήματα, που σε άλλες πολιτείες κρύβονται. Γενικά αξίζει δικό του θρεντ και τσεκάρουμε κάθε 2-3 μέρες για τα τελευταία νέα αυτής της υπέροχης πολιτείας.
commissar
19-07-2018, 11:50
Εντάξει, μπορεί εγώ να μην έπιασα αυτό το "μαύρο χιούμορ" αλλά μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχα δει άλλες τέτοιες ακυρίλες στη σειρά και μου φάνηκε πολύ γελοίο. Το ίδιο γελοίο μού είχε φανεί και στο "Οι Ζωές Των Άλλων" που ξαφνικά εκεί που επικρατούσε ησυχία σε έναν έρημο δρόμο ο άλλος πάει να περάσει απέναντι και σε 1'' τον πάτησε αμάξι που προφανώς οδηγούσε ο Σουμάχερ. Το βάζω δηλαδή στην κατηγορία "δείχνουμε 2' από τον χαμό που γίνεται στο επεισόδιο και μετά ξεκινάμε με 3 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ" ή το
-θέλουμε να μας φτιάξεις την τάδε συσκευή μπλαμπλα
-χρειάζομαι 5 μέρες
-έχεις 2 ώρες
-οκ, TO'XΩ
που κάθε φορά μου φαίνονται τόσο αστεία, δηλαδή ρε μλκες βρείτε κάτι άλλο πιο πρωτότυπο, αυτά δεν ήταν καν καλά to begin with.
σόρρυ για το οφφ τόπικ, περιμένουμε 2ο κύκλο σε έναν+ μήνα (αν και μάλλον θα τον δω τα Χριστούγεννα :touched: )
MoRmEnGiL
25-07-2018, 03:16
-θέλουμε να μας φτιάξεις την τάδε συσκευή μπλαμπλα
-χρειάζομαι 5 μέρες
-έχεις 2 ώρες
-οκ, TO'XΩ
Γιατί σιγά μην έχεις άλλη δουλειά αυτές τις 5 μέρες, όχι, 5 μέρες ολόκληρες θα επισκευάζεις ακούγοντας Sunn O))) τη συσκευή που επισκευάζεται σε 2 ώρες.
Parasight
25-07-2018, 08:40
Ναι αλλά να δεις πώς όλα τα μαστόρια θα έφτιαχναν τα πάντα στο μισό χρόνο αν είχαν έναν Ντελ πάνω από το κεφάλι τους :p
MoRmEnGiL
25-07-2018, 12:02
Ναι ρε παιδί μου αλλά ανάλογα κ τη δουλειά. Επίσης σε καποια πράματα όποιος βιάζεται σκοντάφτει κ θέλουν την ώρα τους.
Επισότερο το τελειώσαμε εχτές, πολύ καλό, αλλά δεν έχει κ πολύ σχέση με Breaking Bad, ειδικά στο ύφος.
Μόλις έσκασε update ότι η βγήκε η 2η.
έχοντας δει 3 επεισόδια από την 2η...
έχει αρχίσει να μου την σπάει ο ατσαλάκωτος Bateman, ίδιες εκφράσεις παντού, μόνο κάτι fuck που πετάει δεν τον σώζουν. Όλη η βρώμικη δουλειά γίνεται από τη γυναίκα του η οποία ξαφνικά έχει γίνει Frank Underwood. Είναι πολύ επιφανειακό όλο αυτό για να συγκριθεί στα ίσια με Breaking Bad που ανέφεραν κάποιοι
Parasight
03-09-2018, 14:37
Γαμάει.
https://i.redd.it/3d34txuj72211.png
έχοντας δει 3 επεισόδια από την 2η...
έχει αρχίσει να μου την σπάει ο ατσαλάκωτος Bateman, ίδιες εκφράσεις παντού, μόνο κάτι fuck που πετάει δεν τον σώζουν. Όλη η βρώμικη δουλειά γίνεται από τη γυναίκα του η οποία ξαφνικά έχει γίνει Frank Underwood. Είναι πολύ επιφανειακό όλο αυτό για να συγκριθεί στα ίσια με Breaking Bad που ανέφεραν κάποιοι
εγώ γενικά το μεταφράζω ως γενικότερο σοκ επειδή είναι ψαράς σε οτι έχει να κάνει με ναρκωτικά, καρτέλς και βέρια. η γυναίκα του μιας και βουτηγμένη στην πολιτική σκηνή του Σικάγο έχει καλύτερο στομάχι σε αυτά. η σύγκριση με το BB έχει να κάνει με το να καταλάβεις που κυμαίνεται πάνω-κάτω η σειρά και όχι απαραιτήτως να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε
dp
όλα καλά μέχρι το τέλος, καλά μας γάμησε, υπάρχει όμως και ένα αλλά
με κούρασε αρκετά αυτή την σεζόν το διαρκές σκηνικό των εκβιασμών. πιστεύω οτι η σειρά εστιάζει σε ένα ατέρμονο αλισβερίσι από το οποίο φυσικά ποτέ δεν μένουν όλοι ικανοποιημένοι. μέχρι ένα σημείο οκ το καταλαβαίνω. απλά όταν κάθε επεισόδιο περιστρέφεται γύρω από τον άξονα "έχουμε πρόβλημα, ποιός θα μας το λύσει;, τι θέλει αυτός" καταντάει λίγο κουραστικό.
Parasight
10-09-2018, 10:23
Τέλος 2ου κύκλου κι εδώ. Δε θα διαφωνήσω με ό,τι λες στο σπόιλερ, να πω όμως ότι δε με χάλασε και πολύ. Σίγουρα σειρά που δεν είναι για όλους, καθώς η μουντίλα και η σκοτεινιά βρίσκονται παντού και επισκιάζουν τα πάντα, αλλά αυτό είναι που ζητάω από αυτή τη σειρά προσωπικά εξ αρχής. Νομίζω ότι ο χειρισμός των χαρακτήρων είναι υποδειγματικός, και οι ανατροπές δεν έλειψαν σε κάμποσα σημεία στη διάρκεια. Κλασικά, άντε ένα χρόνο πάλι.
Λασπόνερα
15-09-2018, 14:38
Μεγάλη ηθοποιάρα η Ρουθ.
Λασπόνερα
14-03-2020, 19:57
Το νου σας ρεμάλια.
27/03 ο τρίτος κύκλος.
paddy honey
15-03-2020, 17:03
Και σάλτα και γαμήσου και.
paddy honey
16-03-2020, 01:38
https://i.imgur.com/fm2nkk1.png
https://i.imgur.com/x2H26pd.png
https://www.eapoe.org/works/poems/ravent.htm
https://www.nytimes.com/2019/08/23/books/the-horror-of-the-painted-bird-visualized.html
https://www.youtube.com/watch?v=mJLizth1ZgA
https://www.youtube.com/watch?v=wU5_AEVyOI0
https://www.youtube.com/watch?v=meMNuHTmnMM
εξαιρετική σκατίλα για ακόμα μια χρονιά.
χαρακτήρας κλειδί για την σεζόν ο μπεν, απλά απίστευτη η ερμηνεία του τύπου.
καραγούσταρα με το πόσο απρόβλεπτες είναι όλες οι αποφάσεις, πέρα από αυτές που αφορούν το καρτέλ φυσικά.
Parasight
05-04-2020, 12:00
Να πω κι εγώ ότι μόλις τελειώσαμε την 3η σεζόν, την κορυφαία της σειράς ως τώρα. Και αν κάποιος είχε κάποια παράπονα από την προηγούμενη (που σαφώς ήταν ελαφρώς πιο αδύναμη) όσον αφορά ένα ψιλοεπαναλαμβανόμενο μοτίβο εκβιασμών και ξαναεκβιασμών, εδώ κινηθήκαμε σε εντελώς αχαρτογράφητες περιοχές και πήγαμε εντελώς αλλού. Θα συμφωνήσω με την ερμηνεία του τύπου που έπαιζε τον Μπεν, ο χαρακτήρας αυτός εξελίχθηκε σε τρελό wildcard που έφτασε τα πράγματα σε νέα άκρα. Τι άλλο να πρωτοπούμε για τους υπόλοιπους χαρακτήρες, όλοι τέλειοι, με λίγο τελειότερη την Ρουθ.
Θα το ξαναπώ, για μένα είναι η κορυφαία σειρά του είδους μετά το Breaking Bad.
asimoulis
06-04-2020, 13:24
Μόλις τελείωσα πρώτη σεζό τη σειράκλα είναι αυτή. Έχω δει πολλά για μεξικάνικα καρτέλ αλλά αυτοί οι χιλμπιλις είναι εντελώς άρρωστοι. Κακώς τρελάθηκε ο Μάρτυ που φάγανε τον άλλο, για μένα πρέπει να στρωθεί στη δουλειά γι΄αυτούς και ας έρθει όλο το καρτέλ στα Όζαρξ, τους έχουνε πιστεύω. Για να δούμε.
casshern
12-04-2020, 14:38
Ξεκίνησα την 3η σεζόν αφού ξεπέταξα τις δύο πρώτες στο φτερό.
Σίγουρα υπήρξαν υπερβολές και τραβηγμένες από τα μαλλιά καταστάσεις, με αποκορύφωμα τα μουνόπανα τα παιδιά τους, αλλά σε γενικές γραμμές καλά τα περάσαμε.
Τα 3 πρώτα επεισόδια του 3ου είναι τρελή απογοήτευση. Θα έλεγα ότι φάνηκε ήδη από το πως έκλεισε η 2η ότι πάνε να αρμέξουν τη μύγα συνεχίζοντάς το, ενώ θα μπορούσαν να το κλείσουν θριαμβευτικά και να μείνουν στην ιστορία, που λέει ο λόγος.
Απ'ό,τι φαίνεται, η σεζόν θα στηριχθεί σε ό,τι παράλογη μαλακία κατεβάσει το κεφάλι της Γουέντι. Η εμφάνιση του αδερφού της είναι το πιο αμήχανο εύρημα του σεναρίου μέχρι στιγμής, πάτος. Με κουράζει να βλέπω κάθε τρεις και λίγο τη Ρουθ να ξεχέζει με το παραμικρό τον ευεργέτη της. Νισάφι. Αν καταφέρω να ολοκληρώσω τη σεζόν, θα είναι μόνο και μόνο για το χατήρι του Michael Bluth. Αλλά δεν το κόβω.
asimoulis
12-04-2020, 18:53
Ακριβώς ότι είπε, κάπου στα πρώτα 2 της τρίτης το σταμάτησα κυριολεκτικά στη μέση του επεισοδίου, τόσο βλακεία. Κρίμα γιατί η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή.
tsimpouklano
28-04-2020, 15:38
Πάει και η 3η. Θα συμφωνήσω με Krux και Parasight. Πολύ καλή σεζόν και ερμηνειάρα από Μπεν (καραγούσταρα με τον τρόπο που μιλούσε, ενώ το μονίμως λαδωμένο μαλλί έβγαζει μια έξτρα εσάνσ όλα-στην-τσίτα).
Στα καθεαυτά της σεζόν:
Θα ήθελα λίγο περισσότερο Μάρτι έναντι Γουέντι, ειδικά μετά την απαγωγή το γυρίσαν όλο απάνω της με τον πρώτο να είναι σε μια κατάσταση μόνιμης νιρβάνας, ενώ και το πλάνο για μεταστροφή της Μάια, που ήρθε ως "λύτρωση" απ' τα μπουντρούμια του Ναβάρο, έσκασε απ' το πουθενά, χωρίς να πατάει πουθενά και προφανώς χωρίς να εξελίσσεται κάπως.
Επίσης, άλλη μια νιρβάνα, αυτής της Νταρλίν, κάπως με ξένισε στα πρώτα επεισόδια, αλλά στην πορεία κάπως σώθηκε με Άρθουρ Τζούνιορ και opium.
Δεδομένου ότι "εκλεισε ο κύκλος" και ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για 4η σεζόν (με τις όποιες καθυστερήσεις σε γυρίσματα κλπ λόγω Covid-19 συν τοις άλλους) δε θα μου κάνει εντύπωση, αν το αφήσουν εκεί.
Raven Lord
13-05-2020, 13:29
τα είπανε τσιμπου, κρουξ και παρασαιτ. θα προτιμούσα κι εγώ να το έκλειναν εδώ ώστε η φάση να μην κουραστεί με ατέρμονους κύκλους εναλλαγών στις συμμαχίες, αλλά δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος τους στο κλείσιμο της 3ης. πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά ακόμη και νέα δημιουργήθηκαν οπότε λογικά ο στόχος των δημιουργών είναι η ανανέωση.
tsimpouklano
30-06-2020, 18:58
‘Ozark’ Renewed For Supersized Fourth & Final Season (https://deadline.com/2020/06/ozark-renewed-supersized-fourth-final-season-netflix-1202973467/?fbclid=IwAR2KBdB5ZuB2UiG7Rqts-Zn_hiwqbwsJL9CqKb-cm7Rjpkm0AADTt5gvqjI)
Αυτό που φοβόμουν. Όχι γιατί κούρασε, αλλά γιατί δε θέλω να κουράσει. Ας ελπίσουμε τα καλύτερα.
Raven Lord
30-06-2020, 19:10
φάνηκε ότι πάει και για άλλη
tsimpouklano
22-01-2022, 04:00
Η 4η σεζόν (part 1 wtf) είναι εδώ και δύο ημέρες εκεί έξω και προσωπικά ένα άγχος το έχω για το πώς θα εξελιχθεί μιας και είχε κλείσει όμορφα και καλά στο φινάλε της 3ης.
Για να δούμε.
https://www.youtube.com/watch?v=SB3xj2BKgHs
Κι εδώ seasons 1-3 recap:
το σύντομο
https://www.youtube.com/watch?v=uLRqDf59ctU
το αναλυτικό
https://www.youtube.com/watch?v=-Ho92HBllDA
tsimpouklano
14-02-2022, 19:35
Τέλος το S04 Part 1 και Part 2, λέει, coming soon.
Πατάει πάνω στην πολύ καλή 3η σεζόν και χτίζει το story της που σε γενικές γραμμές δεν απογοητεύει, αλλά σίγορα δεν πρωτοτυπεί.
Η Ρουθ σώζει την παρτίδα από πολλές απόψεις και επιτέλους ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ/ΒΡΙΖΕΙ :pink:
Imperium
14-02-2022, 20:01
Σίγουρα κατώτερο της 3ης σαιζόν, ωραία ατμόσφαιρα κλασσικά και σχετικά καλή εξέλιξη/πλοκή. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα αλλά σίγουρα πέρασε ευχάριστα η ώρα. Πέρα από ζεύγος Μπερντ ολοι μα ολοι οι άλλοι μου φαίνονται τρομερά αντιπαθεστατοι..δεν ξέρω πως γίνεται αυτό
tsimpouklano
14-02-2022, 20:05
Χαρακτήρας Γουέντι για τρελές μπάτσες ρε.
Το Λανγμουρόσογο/Σνελς/KC mob, όσον αφορά το στήσιμο, τις φάτσες, την λίγδα που αναδύουν, αποτυπώνουν τρομερά ρεαλιστικά αυτό ακριβώς που είναι.
tsimpouklano
29-03-2022, 21:59
https://www.youtube.com/watch?v=yFmy5lXoEfU
Raven Lord
13-05-2022, 20:34
τέλειωσε κι αυτό. διασκεδαστικότατο.
tsimpouklano
14-05-2022, 15:07
Τέλος σε μία σειρά του Netflix που δεν ήταν και τόσο Nerflix τελικά (ευτυχώς).
Σε όσους διστάζουν να την ξεκινήσουν/συνεχίσουν λόγω των όχι και τόσο γρήγορων ρυθμών (που σε γενικές γραμμές μας έχει συνηθίσει η πλατφόρμα), να μην το πολυσκεφτούν και να το κάνουν.
When Black Roses Bloom
15-06-2022, 12:11
Το ξεκινήσαμε με τη γυναίκα την Παρασκευή που μας πέρασε και έχουμε καταβροχθήσει ήδη την 1η και τη μισή 2η σεζόν. Τι ΔΙΑΜΑΝΤΙ είναι τουτο.