Log in

View Full Version : Ενοικιάζεται μουσικός εξοπλισμός.

Understudio
01-11-2017, 05:07
Ενοικιάζεται μουσικός εξοπλισμός με παράδοση σε χώρο σας ή για χρήση στον χώρο μας. Ικανότητα demo ηχογράφησης.

Οι ενισχυτές και οι καμπίνες μας:

Ibanez 4x12 16ohm Straight
Ashdown FA 4x12 16ohm Angled
Laney AOR2 100w 8-16ohm Clean+Distortion channels
Sound City 120B 120w 4-8-16ohm Only 2 Clean channels (Normal/Bright)
Sound City 120PA 120w 4-8-16ohm 6 input Clean channels

Διαθέτουμε και μικρόφωνα με κονσόλα 8 καναλιών και σετ τυμπάνων mapex.

Ο εξοπλισμός καλύπτει φωνητικά, κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα και τύμπανα.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

https://cf.geekdo-images.com/images/pic3813061_md.jpg
https://cf.geekdo-images.com/images/pic3813062.jpg
https://cf.geekdo-images.com/images/pic3813063_md.jpg
https://cf.geekdo-images.com/images/pic3813064_md.jpg
https://cf.geekdo-images.com/images/pic3813065_md.jpg

Parasight
01-11-2017, 09:59
Θα μπορούσε να είναι αυτό το πρώτο σου ποστ στο φόρουμ, δε θα σε κατηγορούσε κανείς αδερφέ.

ypersyntelikos
01-11-2017, 11:42
Θα μπορούσε να είναι αυτό το πρώτο σου ποστ στο φόρουμ, δε θα σε κατηγορούσε κανείς αδερφέ.

αυτό

KoiliaSamprela
01-11-2017, 12:48
Ναι αλλά μπήκε στην διαδικασία :)

Parasight
01-11-2017, 12:59
...να σπαμάρει σε 5 θρεντς για να δείξει engaged. BULLSHIT ALERT

OniBocho
01-11-2017, 13:38
Πω ρε μαλάκα, τι σκατά; Εσυ ρε μπάρασαητ που μπαίνεις σε ένα self-promotion thread για να το σπαμμάρεις, επειδη χτυπησε ο χοντρομαλακοσυναγερμός σου, πόσο καλυτερος νιώθεις;

Τι να πω ρε πουστη πρωινιάτικα, 4 χρόνια εδώ με το που σκάει νέος χρηστης οι ίδιες αρχιδιές από τα ίδια άτομα.

Parasight
01-11-2017, 13:41
Πω ρε μαλάκα, τι σκατά; Εσυ ρε μπάρασαητ που μπαίνεις σε ένα self-promotion thread για να το σπαμμάρεις, επειδη χτυπησε ο χοντρομαλακοσυναγερμός σου, πόσο καλυτερος νιώθεις;
https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?30437-Dull

OniBocho
01-11-2017, 13:50
Πέρα από χαζός είσαι και τρομερά προβλέψιμος. Αναφέρεσαι σε μία (και μοναδικη) περίπτωση όπου χώθηκα γιατί αφενός ο συγκεκριμένος τυπος έκανε τα ίδια σε μένα όταν πρωτομπηκα εδώ και αφετέρου γιατί θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πράγμα δεν είναι μουσικη. Και επειδη δε θα μπω καν στη διαδικασία να το κουβεντιάσω μαζί σου (ίσως να σε έβαζε σε σκέψεις -ξέρω δυσκολο χωρίς μυαλό αλλά προσπάθησε το, αξίζει- ότι ας πουμε δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο στα δικά σου self promotion threads) απλά προβληματίσου από το γεγονός ότι σχεδόν σταθερά το κάνεις σε κάθε νέο χρηστη.

Parasight
01-11-2017, 13:56
Και πού ξέρεις αν εγώ δεν έχω προηγούμενα με τον Understudio, χοντρομαλάκα;

OniBocho
01-11-2017, 14:02
Άσε μας ρε Κόπανε, κάθε πρωτομηνιά περίοδο και μας τα ζαλίζεις, ηλίθιε.

Parasight
01-11-2017, 14:10
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/072/888/425.gif

babality
01-11-2017, 14:54
understudio το soundcity ειναι γουρουνι ωραιος.

commissar
01-11-2017, 16:33
Αναφέρεσαι σε μία (και μοναδικη) περίπτωση όπου χώθηκα γιατί αφενός ο συγκεκριμένος τυπος έκανε τα ίδια σε μένα όταν πρωτομπηκα εδώ

Είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω έστω και ένα ποστ του Swollen που να κάνει τα ίδια σε σένα όταν πρωτομπήκες εδώ

OniBocho
01-11-2017, 20:46
Ούτως ή άλλως το έχετε εσύ κι ο φίλος σου με το search. Οπότε είτε ψάξε και ικανοποίησε την περιέργειά σου ή σταματήστε να ζαλίζετε μπάλλες με off-topic μαλακίες, σε ένα SELF-PROMOTION THREAD.

commissar
01-11-2017, 21:22
*μπάλες, και λολ που θίχτηκες για τις "οφφ τόπικ μαλακίες" στο θρεντ του σπάμμερ :touched:

Είχες ποστάρει (κλασικά) σαν ΜΑΛΑΚΑΣ τότε στο τόπικ της μπάντας του άλλου ότι ένα ριφ και μια τσιρίδα δεν είναι μουσική, ότι έδειξες το βίντεο σε μουσικούς και γέλασαν και τέτοιες αρχιδιές που προφανώς τις έβρισκες λογικές, εγώ όχι, όλα κουλ. Τώρα όμως λες ότι το έκανες μόνο μία φορά, οπότε κατά βάθος αναγνωρίζεις ότι ήταν αρχιδιές, γιατί ο τύπος (Swollen) έκανε τα ίδια σε σένα, aka έγραψε παρόμοιες αρχιδιές για τη δικιά σου μπάντα ορ σμθ και είπες να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Δεν έχω ψάξει τίποτα και δεν πρόκειται, είμαι 100% σίγουρος ότι ο Swollen δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαλε τέτοια σκατομιζέρια σαν τη δικιά σου σε κανένα ποστ, οπότε κάνε εσύ ένα κ/π εδώ με τα ποστς που έχεις στο μυαλό σου και δεσμεύομαι να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη αν όντως με κάνεις ρόμπα και σε αδίκησα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

OniBocho
01-11-2017, 21:38
Όχι, sorry, δε θα μπω σε διαγωνισμό καθυστέρησης μαζί σου. Τα καταφέρνω αρκετά καλά μόνος μου. Ούτε θέλω ταπεινές συγγνώμες από κάποιον σαν εσένα.

Και σιγά που θίχτηκε μωρέ Μπανάνε η ER αισθητική σου (ή και σας) με έναν τύπο που έκανε 5 ποστ σε μία μέρα, οπότε και μετετράπη σε "μαλάκας σπαμμερ" για τα ελιτίστικα μούτρα σου (ή και σας).

Απλά για να σε βοηθήσω λίγο να ξεπεράσεις τη θολούρα, δεν ποσταρα κάτι που δεν πίστευα, επειδή ήξερα κατά βάθος ότι ήταν αρχιδιές. Αυτά τα έβγαλες από το μυαλό σου, για τον απλούστατο λόγο ότι είσαι τελικά (κι όχι γίνεσαι, όπως ήθελα να πιστεύω) ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.

commissar
01-11-2017, 21:43
Αναφέρεσαι σε μία (και μοναδικη) περίπτωση όπου χώθηκα γιατί αφενός ο συγκεκριμένος τυπος έκανε τα ίδια σε μένα όταν πρωτομπηκα εδώ .

Αναφέρεσαι σε μία (και μοναδικη) περίπτωση όπου χώθηκα γιατί αφενός ο συγκεκριμένος τυπος έκανε τα ίδια σε μένα όταν πρωτομπηκα εδώ .

Είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω έστω και ένα ποστ του Swollen που να κάνει τα ίδια σε σένα όταν πρωτομπήκες εδώ

Ούτως ή άλλως το έχετε εσύ κι ο φίλος σου με το search. Οπότε είτε ψάξε και ικανοποίησε την περιέργειά σου ή σταματήστε να ζαλίζετε μπάλλες με off-topic μαλακίες, σε ένα SELF-PROMOTION THREAD.

Όχι, sorry, δε θα μπω σε διαγωνισμό καθυστέρησης μαζί σου. Τα καταφέρνω αρκετά καλά μόνος μου.

Τελικά δεν το έχεις ούτε εσύ με το σερτς ε :touched:

OniBocho
01-11-2017, 21:50
Clap, clap. Τόσα ποστ στη σειρά δεν ξέρω από πότε είχες να κάνεις, μάλλον από την τελευταία φορά που ψοφούσες για μανούρα μαζί μου. Αν αυτό σε καυλώνει και τη βρίσκεις, πάσο ρε παιδί μου. Καλό σου κάνει, να φύγει λίγο σπέρμα απ' τον εγκέφαλο μπας και ξεθολώσεις βλακάκο.

commissar
01-11-2017, 21:55
Γελάω με προσβολές ρε μλκ, φίλος σου είναι ο Understudio και παρεξηγήθηκες τόσο πολύ;

Όρεξη είχα να κάνω μανούρα μαζί σου ρε θανάσι, αλλά μου το παίζεις υπέρμαχος του σελφ πρόμοσιον και όταν σου τη λέει ο άλλος ότι έκανες το ίδιο απαντάς ότι πρώτος το έκανε ο Swollen. Που προφανώς δεν έχει κάνει τίποτα τελικά, γιατί δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ (σαν και εμένα, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα). Και αντί να πεις οκ σόρυ μαλακία μου μπερδεύτηκα ή κάτι τέτοιο, το συνεχίζεις με μπηχτές για σερτς, μπανάνε, σπέρματα στον εγκέφαλο κλπ. :thumbsup:

https://d.scdn.gr/images/sku_main_images/010439/10439830/large_20161121144725_rompa_1003_kare.jpeg

The Good Son
01-11-2017, 22:20
Η αντίδραση του Understudio όταν ξαναμπεί στο thread, θα είναι ανεκτίμητη. Φίλε, καλωσήλθες στο er.

OniBocho
01-11-2017, 22:42
Εσάς, πέρα από το να ποσταρει σε 5 θέματα την ίδια μέρα, τι σας έχει κάνει; Στον πούτσο μου, βασικά. Μην απαντήσεις καν, δεν υπάρχει απάντηση, ούτε δυνατότητα διαλόγου μεταξύ μας. Κούρασι.

Taliban
02-11-2017, 00:50
Η αντίδραση του Understudio όταν ξαναμπεί στο thread, θα είναι ανεκτίμητη. Φίλε, καλωσήλθες στο er.

Sotos_The_Tequiler
02-11-2017, 09:18
τι λέμε;

OniBocho
02-11-2017, 09:39
Να μείνεις στο χειροκίνητο.

Dr.Gonzo
02-11-2017, 12:47
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ποία απ'τις 4x12 καμπίνες που διαφημίζει ο Understudio έχει για να ταΐζει το μπάσο. Την Ashdown; Ή την Ibanez; Ή καμία απ'τις δύο (εύχομαι...)

Boskizo gidia
02-11-2017, 12:56
Ε μαλλον με το gain στο 1 και το vol παλι στο 1,βολευουν και αυτες :ggrin:

ypersyntelikos
02-11-2017, 13:12
για να ταΐζει το μπάσο

quoted για το "ταΐζει", βράχηκα

chris_boss
02-11-2017, 13:17
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ποία απ'τις 4x12 καμπίνες που διαφημίζει ο Understudio έχει για να ταΐζει το μπάσο. Την Ashdown; Ή την Ibanez; Ή καμία απ'τις δύο (εύχομαι...)

Κι εγώ αναρωτιόμουν, όπως και για ενισχυτή.

Dr.Gonzo
02-11-2017, 13:35
quoted για το "ταΐζει", βράχηκα

:pink:

Chrisboss, λογικά τον Sound City τον δικάναλο ρε συ. Transparent σήμα και watt πάρε-να-χεις και από ήχο... ότι του δώσεις. ;)

chris_boss
02-11-2017, 13:40
Δεν ξέρω ρε συ. Ένα demo που είδα μου φάνηκε πολύ bright. Ήχος που λειτουργεί σε συγκεκριμένα πράγματα.

babality
02-11-2017, 13:47
ειναι τερας ο soundcity μη βλεπετε demos. δοκιμαστε τον αν πεσει στα χερια σας.

Dr.Gonzo
02-11-2017, 13:57
Ισχύει όμως λίγο κι αυτό που λέει ο Chrisboobs. Είναι vintage σαν κύκλωμα, σε σύγκριση με μοντέρνες κεφαλές ειδικά "κουρδισμένες" για μπάσο, μπορεί να ακουστεί και "κούφιος"... :?

ΩΣΤΟΣΟ... και επειδή κάποτε είχα κάνει re-amping μπάσου με αντίστοιχο κεφάλι (vintage λάμπα, +100w, 2-κανάλια, all-purpose...)

...αν του δώσεις hot σήμα από το μπάσο, με "σωστή" προενίσχυση, του ανοίξεις την ένταση εκεί που αρχίζουν και "γκρινιάζουν" οι λάμπες και όλο αυτό... ΤΑΐΖΕΙ μία αξιοπρεπή καμπίνα μπάσου... ε τότε... μόνο κούφιος και bright δεν είναι ο ήχος... :) :)

ypersyntelikos
02-11-2017, 15:04
ΤΑΐΖΕΙ μία αξιοπρεπή καμπίνα μπάσου...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

takissam
02-11-2017, 16:10
Συνεχίζω λίγο το (μάλλον) off-topic!
Ο Mark 3 (μιλάμε για τον 120 πάντα) είναι όντως πιο bright και έρχεται πολύ κοντά στους Hiwatt DR103. O Mark 4 - που νομίζω ότι αυτός είναι στο αρχικό post - έχει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Το EQ του είναι active και θέλει αρκετό tweaking για να βγάλεις ήχο. Επίσης έχει ένα bass boost που πραγματικά τον μεταμορφώνει σε άλλο ενισχυτή! Εννοείται ότι ανταποκρίνεται "ωραία" και στο μπάσο, αλλά το βάζω σε εισαγωγικά γιατί όλα αυτά είναι σχετικά με τον ήχο που ψάχνει ο καθένας...

feeleash
05-11-2017, 22:07
:dfinger: