PDA

View Full Version : Jag Panzer - The Deviant Chord (2017)

commissar
21-07-2017, 15:27
http://assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/jagpanzerdeviantcd.jpg

01. Born Of The Flame
02. Far Beyond All Fear
03. The Deviant Chord
04. Blacklist
05. Foggy Dew
06. Divine Intervention
07. Long Awaited Kiss
08. Salacious Behavior
09. Fire Of Our Spirit
10. Dare

edit αφού μεταφερθηκαν τα ποστς και ο Ρα ακόμα δεν έχει ποστάρει :!:

Art In Haste
25-08-2017, 20:26
Δεύτερο δείγμα panzer.

https://www.youtube.com/watch?v=77C8Wrq_vQ4

Ra Pariah
26-08-2017, 01:32
Σκεφτόμουν σοβαρά νωρίτερα να το χώσω στο θρεντ κακών διασκευών. Ξέρω ότι είναι παραδοσιακό, αλλά το κομμάτι έχει συνδεθεί με τη φωνή της Sinead στο μυαλό μου. Μέχρι το 2004 πιστεύω ότι θα το πάλευε στα ίσα σε θέμα φωνητικού εύρους ο Τύραννος, αλλά εν έτει 2017 η επιλογή δεν τον δικαιώνει.

Edit: το ξανάβαλα, το ηλεκτρικό μέρος είναι πωρωτικό, ρεπόστημο. :dfinger:

atom_smasher
26-08-2017, 10:40
Θα κάνω λίγη υπομονή να βγει.ο δίσκος .

commissar
28-09-2017, 20:44
https://www.youtube.com/watch?v=NBPKS4BMAFY

λήκαρε

atom_smasher
30-09-2017, 12:36
https://www.youtube.com/watch?v=NBPKS4BMAFY

λήκαρε

στο spotify

atom_smasher
30-09-2017, 20:10
επανέρχομαι. ο δίσκος πρέπει να γαμάει. πάω να τον βάλω για 3η φορά καπάκια. ακόμα και εκείνο το μέτριο που είχαμε ακούσει προ καιρού.

OniBocho
02-10-2017, 09:38
Πολύ καλό το αποπάνω.

Raven Lord
05-10-2017, 13:12
δεν έχω προλάβει να ακούσω το αλμπουμ σερί από την αρχή μέχρι το τέλος, οπότε θα επιφυλαχθώ μέχρι τότε να εκφέρω οριστική άποψη. οι πρώτες εντυπώσεις από τα σκόρπια τραγούδια που άκουσα είναι από θετικές εώς πολύ καλές. "κάπου" όμως διάβασα ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ στέκεται ανάμεσα στο ample destruction και το age of mastery. θα ήθελα να σημειώσω ότι το age of mastery είναι μια αλμπουμάρα που ακούγεται ακόμη και 19 χρόνια μετά και έχει περάσει στο πάνθεον των κλασσικών heavy metal album. όταν σε 20 χρόνια με το καλό θυμόμαστε ακόμη το the deviant chord τότε το ξανασυζητάμε. για την ώρα, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες...

atom_smasher
05-10-2017, 13:54
ώπα! Μόνο αν είναι να λέμε μαλακίες για να περνάει η ώρα μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Είναι μια αξιοπρεπής δουλειά που στέκεται καλά δίπλα στα υπόλοιπα δυσθεώρητα έπη που έχει γράψει η συγκεκριμένη μπάντα ως το 2011.

Ra Pariah
05-10-2017, 16:00
θα ήθελα να σημειώσω ότι το age of mastery είναι μια αλμπουμάρα που ακούγεται ακόμη και 19 χρόνια μετά και έχει περάσει στο πάνθεον των κλασσικών heavy metal album.

Είναι μια αξιοπρεπής δουλειά που στέκεται καλά δίπλα στα υπόλοιπα δυσθεώρητα έπη που έχει γράψει η συγκεκριμένη μπάντα ως το 2011.

Μπράβο, νέοι μο.

atom_smasher
05-10-2017, 16:15
Θα σέβεσαι.

atom_smasher
06-10-2017, 20:02
ώπα! Μόνο αν είναι να λέμε μαλακίες για να περνάει η ώρα μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Είναι μια αξιοπρεπής δουλειά που στέκεται καλά δίπλα στα υπόλοιπα δυσθεώρητα έπη που έχει γράψει η συγκεκριμένη μπάντα ως το 2011.

Λοιπόν να διευκρινιστεί κάτι: ο δίσκος ξεκινάει με δύο συμπαθητικά κομμάτια, αλλά μάλλον απευθύνονται σε διαφορετικά ταργκετ γκρούπ απ αυτό που ανήκω εγώ. Ωστόσο μετά σκάει το πραγματικό λυρικό ατσάλι. Το επίπεδο ανεβαίνει και αν δεν ήταν αυτά τα δύο τυπικά κομμάτια ο δίσκος θα ήταν ανώτερος όχι μονο του thane που για μένα είναι ο λιγότερο καλός τους.

Τι να πρώτο πεις παλι ύμνους ραψανε ρε πουστη μου. Ειδικά η τελική τριπλέτα έχει μελωδία και καυτό μέταλο να χύνεται σε επίπεδα πορωσης.
Και εξακολουθώ να επιμένω πως αποτελούν τα τελευταία 20 χρόνια, μαζί με grand magus, doomsword και the lord weird slough feg (Ναι, όλο) τις πιο σταθερες και σημαντικές ποιοτικα μέταλ μπάντες. Και αν διαφωνείτε να πα να ...το κουβεντιάσουμε.

commissar
08-10-2017, 12:58
"κάπου" όμως διάβασα ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ στέκεται ανάμεσα στο ample destruction και το age of mastery.

Σοβαρά τώρα, πού γράφτηκε αυτό.

Σταθερά ποιοτικό μέταλ που λέει και ο ατομ, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα άκουγα δίσκο Jag Panzer και θα σκεφτόμουν ότι ο αδύναμος κρίκος είναι ο κουρασμένος Conklin :|
Ομώνυμο και long awaited kiss έπη 10/10, η διασκευή απλά μηδέν-σιφτντηλήτ. Μηδέν και στην επιλογή του Dare για κλείσιμο δίσκου. ινβ4 ποστ από Ρα "ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ" :pink:

Raven Lord
08-10-2017, 14:08
στο metal invader...

commissar
08-10-2017, 14:14
Μόλις έβλεπα το review στο invader και ερχόμουν για edit :touched:

Music-wise, I’d say the album is somewhere between Ample Destruction and Age of Mastery, but with better sound and production than the previous ones.

Φαντάζομαι εννοεί σχετικά με το ύφος του δίσκου, καμία λογική και πάλι βέβαια, απλά λέω. Πιο πριν πετάει και ένα

I came to the conclusion that this album is their best album after Ample Destruction

και άντε άφτερ να βγάλεις άκρη τι θέλει να πει

atom_smasher
08-10-2017, 17:14
Lol.

OniBocho
09-10-2017, 07:29
Πιο πριν

Με αυτά που γράφει, μάλλον είναι "τι πιο πριν ρε; πριν πιω λέμε" η κατάσταση.

Raven Lord
23-10-2017, 21:14
θα πω κ εγώ την αποψάρα μου έχοντας συμπληρώσει αρκετές ακροάσεις. το αλμπουμ είναι πολύ καλό. σίγουρα καλύτερο από το scourge, και γενικά στέκεται σε ένα ψηλό επίπεδο. τα περί "2ο καλύτερο μετά το ample distruction" και λοιπές γραφικότητες φυσικά δε στέκουν. μακάρι να είμαστε εδώ σε 20 χρόνια και να τα ξαναλέμε και να έχω διαψευσθεί, αλλά δεν το κόβω...
επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τα 2 καλύτερα τραγούδια τελευταία :P

atom_smasher
23-10-2017, 22:15
θα πω κ εγώ την αποψάρα μου έχοντας συμπληρώσει αρκετές ακροάσεις. το αλμπουμ είναι πολύ καλό. σίγουρα καλύτερο από το scourge, και γενικά στέκεται σε ένα ψηλό επίπεδο. τα περί "2ο καλύτερο μετά το ample distruction" και λοιπές γραφικότητες φυσικά δε στέκουν. μακάρι να είμαστε εδώ σε 20 χρόνια και να τα ξαναλέμε και να έχω διαψευσθεί, αλλά δεν το κόβω...
επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τα 3-4 καλύτερα τραγούδια τελευταία :P
Γενικά το 2ο μέρος ανεβαίνει ένα επίπεδο σε σχέση με το πρώτο.