PDA

View Full Version : Paradise Lost - Medusa [2017]

FIXXXER
28-07-2017, 20:49
http://assets.blabbermouth.net.s3.amazonaws.com/media/paradiselostmedusacd.jpg

1. Fearless Sky (8:30)
2. Gods Of Ancient (5:50)
3. From The Gallows (3:42)
4. The Longest Winter (4:31)
5. Medusa (6:20)
6. No Passage For The Dead (4:16)
7. Blood And Chaos (3:51)
8. Until The Grave (5:41)

Το ειχαμε παρει πρεφα οτι η δουλεια προς εκει πηγαινε δυστυχως, αλλα αυτο που ακουσαμε ηταν ακομα μεγαλυτερη απογοητευση απο οτι θα μπορουσαμε να περιμενουμε ποτε. Ως φαν των Paradise Lost απο την πρωτη στιγμη που τους ακουσα καπου στα μεσα των 1990ς μεχρι και πριν λιγα χρονια ουσιαστικα, αυτο που ακουω ειναι οτι χειροτερο εχουν παιξει ποτε οι Paradise Lost. Εκτος απο το οτι δεν ειναι και ενα στυλ μουσικης που μου αρεσει ιδιαιτερα, το κανουν και αθλια. Αλλες μπαντες (αλλα και οι ιδιοι) το εχουν κανει πολυ καλυτερο αυτο το πραγμα. Οι ιδιοι διαφημιζουν το Medusa ως οτι βαρυτερο εχουν κανει ποτε, ως μια συλλογη απο 8 τραγουδια αυθεντικης βορειας μιζεριας και σαπιλας, ως 8 συνθεσεις με τις ασηκωτες κιθαρες του Greg και τα καταστροφικα φωνητικα του Nick, αλλα η αληθεια απεχει απειρη αποσταση απο αυτους τους χαρακτηρισμους (που ειναι ηδη απο μονοι τους γελοιοι χαρακτηρισμοι).

Ο δισκος ξεκιναει καπως θετικα ας πουμε με το Fearless Sky, το οποιο ειναι ενα τολμηρο εγχειρημα για τους Paradise Lost (στα οκτωμιση λεπτα, αποτελει το μεγαλυτερο τραγουδι της ιστοριας τους), και τα πραγματα πανε καλα μεχρι να μπουν τα "καφρικα" φωνητικα του Χολμς. Τα οποια μονο καφρικα δεν ειναι, μαλλον ο σωστος χαρακτηρισμος θα ηταν πως δεν αντεχονται. Στη συνεχεια εχουμε 2 τραγουδια τα οποια ειναι για τα σκουπιδια. Δεν υπαρχει τιποτα που να αξιζει στα Gods Of Ancient και From The Gallows. Ουτε μια ιδεα, ουτε μια μελωδια, ουτε ενα αποσπασμα 5 δευτερολεπτων. Πληρης απογοητευση.

Ο δισκος παιρνει προσωρινα τα πανω του με τα 2 μονα τραγουδια που αξιζουν δευτερη ακροαση (και παραπανω απο 2 βασικα), δηλαδη το Longest Winter και το Medusa. Εκει ακουμε καποια απο τα στοιχεια που ταιριαζουν πραγματικα στους Paradise Lost. Τα μελωδικα φωνητικα του Holmes, τα πληκτρα του Greg, τις lead μελωδιες του Greg, τη γνωριμη δομη που κανει τη μουσικη τους τοσο ιδιαιτερη, και μπορουμε να πουμε οτι θυμιζουν και αρκετα Type O Negative σε αρκετα σημεια σε αυτα τα 2 τραγουδια, το οποιο μονο καλο ειναι.

Μετα πιανουμε παλι πατο, αφου το No Passage For The Dead ειναι κυριολεκτικα το χειροτερο τραγουδι που εχουν βγαλει ποτε οι Paradise Lost, ισως μαζι με το Flesh From Bone απο τον προηγουμενο δισκο. Το Blood And Chaos εχει potential για καλυτερα πραγματα, αλλα τα φωνητικα του Holmes ειναι μαλλον τα χειροτερα σε ολο το δισκο. Εντελως οτι ναναι, δεν πατανε πουθενα, αταιριαστα και σε χροια και σε υφος και στα παντα. Ο δισκος τελειωνει με το πληρες αδιαφορο Until The Grave, που εχει 1-2 ωραια σημεια προς το τελος, και τιποτα αλλο.

RIP Paradise Lost για μενα, ηταν μια καποτε καλη εως πολυ καλη μπαντα που κρατησε για 20 χρονια αξιοπρεπους ή και μεγαλειωδους πορειας καποτε παλια στο παρελθον, αλλα τωρα δεν εχει να προσφερει τιποτα στη μουσικη. Παω να ακουσω το νεο Chelsea Wolfe που ισοπεδωνει ολο το Medusa για πλακα.

Parasight
28-07-2017, 21:12
Η άλλη ανάγνωση βέβαια, για όσους δλδ αγάπησαν τους PL από την αρχή της δισκογραφίας τους, το Medusa αποτελεί τεράστια δικαίωση και ουσιαστικά το καλύτερό τους άλμπουμ μετά το Draconian Times. Και αυτό δεν το λέω τυφλά με βάση τον γενικό ηχητικό προσδιορισμό του άλμπουμ, αλλά διότι μιλάμε για έναν δίσκο γεμάτο έμπνευση και αυθεντικό feeling, αυτού που μπάντες σαν τους PL, Anathema, MDB κλπ εφηύραν κάτι λιγότερο από 30 χρόνια πριν (και ναι αυτού που αναφέρεται στο παραπάνω ποστ ότι άλλες μπάντες το έχουν κάνει καλύτερα lolwut).

To φοβερό εισαγωγικό Fearless Sky εισάγει πολύ κατάλληλα το άλμπουμ, το οποίο ακούγεται μονορούφι. Αν πρέπει να αναφέρω κι άλλα highlights, για μένα είναι το ομώνυμο doom έπος, το γνωστό εδώ και καιρό Longest Winter, το Blood & Chaos το οποίο αποτελεί το γρήγορο "χιτάκι" (τηρουμένων των αναλογιών), καθώς και το bonus track Shrines το οποίο είναι απλά ανατριχιαστικό.

Βασικά πέρα από το κορυφαίο PL album της δεκαετίας, μιλάμε επίσης πολύ πιθανόν για τον δίσκο της χρονιάς που διανύουμε γενικότερα. Αλλά αυτό θα δείξει, γιατί είναι και κάποιοι Converge εκεί έξω. Στο μεταξύ, ήδη πέφτει ανελέητο λιώσιμο.

FIXXXER
29-07-2017, 07:39
ΚΛΑΜΑ :touched:

Δικαιωση σε ΤΙ? Στο οτι οι Paradise Lost μπορουν να παιξουν αναχρονιστικα και παρωχημενα, μιας και παιζουν πραγματα που επαιζαν κυριολεκτικα πριν 25 χρονια αυτοι και οι My Dying Bride? Ναι, τοτε ειναι τρομερη δικαιωση.

Η καλυτερη σου προταση ειναι αυτη που λες μετα απο ΜΙΑ ΜΕΡΑ ακροασης του σκουπιδιου, πως ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ μετα απο το Draconian Times, αλλα οτι δεν το λες λογω του ηχητικου προσδιορισμου του αλμπουμ :touched: :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Δηλαδη μετα απο 24 ωρες ακροασης, το αλμπουμ μεστωσε τοσο πολυ μεσα σου, ωριμασε, και τελικα ελαβε τη θεση του στο πανθεον των Paradise Lost, ακυρωνοντας 20 χρονια καριερας των Paradise Lost, γεματης αλμπουμ που εχουν αφησει ιστορια, και ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, αυτα τα αλμπουμ δεν ηταν doom metal, αλλα ηταν απο electro goth, εως dark rock, εως alternative metal εως καθαρο electro. Δηλαδη ειδη μουσικης που δεν ακους. Ενταξει εχω δακρυσει με τη φοβερη λογικη.

Ακομα ενα κορυφαιο σημειο ειναι αυτο που λες για την εμπνευση και το αυθεντικο feeling. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ feeling :lol: Δηλαδη μια μπαντα που εχει παιξει καμια δεκαρια ειδη, εχει ΕΝΑ αυθεντικο feeling, το οποιο ομως ειχε χασει για 20 χρονια χααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα ενταξει εχω λιωσει. Οχι μονο αυτο, αλλα αυτο το feeling ειναι κατι που επαιζαν τοσες μπαντες πριν 30 χρονια και για καποιο λογο αυτο ειναι θετικο και οχι αρνητικο :touched:

Μιλαμε υπερανετα για τον χειροτερο δισκο της ιστοριας των Paradise Lost. Με τα λιγοτερα lead σημεια απο τον Gregor, τις πιο ανεμπνευστες φωνητικες μελωδιες της καριερας του απο τον Nick Holmes, που βασικα δεν υπαρχουν καν. Μπορεσε να βρει 2 ενδιαφερουσες μελωδιες, κι ετσι κατεφυγε στην ευκολη λυση του να γκαριζει με τον πιο γελοιο τροπο που εχει φωναξει στην καριερα του, και τα πιο αδιαφορα και βαρετα riffs επισης, που απλα ξυνει αργοσυρτα μια κιθαρα ο Mackintosh επι 45 λεπτα, και ακολουθει ο Aedy. ΓΕΛΑΩ με την εμπνευση, ναι, δυσκολευτηκαν πολυ να βγαλουν 4 μετρια τραγουδια και 4 σκουπιδια :touched: :rofl:

Parasight
29-07-2017, 08:37
Χαλάρωσε λίγο, είναι ένας δίσκος που με ενθουσίασε ενώ εσένα το αντίθετο. Προφανώς βλέπουμε τη μπάντα και τη μουσική γενικότερα από εκ διαμέτρου αντίθετες σκοπιές. Έχεις κι άλλα "επιχειρήματα" για το ότι η δική σου είναι η "αντικειμενικά" σωστή; Στο φινάλε δε μας χέζεις μωρέ κομπλεξικέ μαλάκα;

FIXXXER
29-07-2017, 08:40
Χαλάρωσε λίγο, είναι ένας δίσκος που με ενθουσίασε ενώ εσένα το αντίθετο. Προφανώς βλέπουμε τη μπάντα και τη μουσική γενικότερα από εκ διαμέτρου αντίθετες σκοπιές. Έχεις κι άλλα "επιχειρήματα" για το ότι η δική σου είναι η "αντικειμενικά" σωστή; Στο φινάλε δε μας χέζεις μωρέ κομπλεξικέ μαλάκα;

Οχι ενταξει, βασικα εχουν διαλυθει ολα μου τα επιχειρηματα, γιατι ξανακουσα το δισκο και ανατριχιασα απο το αυθεντικο feeling και κυριως απο την εμπνευση που χυνεται απο τα πατζακια του Mackintosh.

Parasight
29-07-2017, 09:03
Σοβαρά τώρα; Μλκ έχεις πραγματικό πρόβλημα, έτσι; Κοιτάξου λίγο, δεν είναι κακό.

FIXXXER
29-07-2017, 11:18
Σοβαρά τώρα; Μλκ έχεις πραγματικό πρόβλημα, έτσι; Κοιτάξου λίγο, δεν είναι κακό.

Πηρα τηλεφωνο την ψυχολογο μου, και μου ειπε πως δεν εχω κανενα ουσιαστικο προβλημα, αλλα θα ηταν καλο να μη συναναστρεφομαι γενικα με αρνητικες επιρροες, οπως για παραδειγμα ανθρωπους που με βριζουν χωρις λογο. Οποτε ευχαριστω για τη συμβουλη, τελικα επιασε τοπο. Α επισης μου ειπε οτι καλο ειναι να συμπεριφερομαι σε κοσμο που μου συμπεριφερεται ασχημα, με τον ιδιο τροπο, για να δουν κι αυτοι την αλλη πλευρα του νομισματος, και ισως να βελτιωσουν τη συμπεριφορα τους.

Οποτε ισως θα επρεπε να σου θυμησω οτι οταν εγω σε ειχα αποκαλεσει "μαλακα", εσυ απαντησες βριζοντας μου το σπιτι, λεγοντας με τεραστιο παπαρι :touched: , μαλακισμενο, αρχιδι, παλιοαρχιδι, και να με απειλεις με ξυλο αν με δεις απο κοντα. Απλα να ξερεις οτι εγω δε θα σου απαντησω με τα ιδια. Καλο θα ηταν να κοιταξεις καλυτερα τον εαυτο σου, πριν πεις σε καποιον αλλον να κοιταχτει. Και οσον αφορα την ερωτηση σου, ναι, εννοειται πως σε εχω χεσμενο κι εσενα, και τις παλαιολιθικες ασχετες αποψεις σου. Αυτο ηταν το ολο νοημα νομιζω της απαντησης μου εξαρχης.

Parasight
29-07-2017, 12:01
Στ'αρχίδα μου ρε μαλάκα.

FIXXXER
29-07-2017, 12:15
Χαχαχα ε, αναμενομενο. Για μεχρι εκει εισαι. Σε τοπικ για αλμπουμ μπαντας. Λυπηρος πραγματικα...

Zarou City Rider
29-07-2017, 14:16
1) Κατηγορείς τον Parasight ότι βιάστηκε να κρίνει μετά από μία μόνο μέρα ακρόασης, ενώ εσύ ο ίδιος στο Rocking.gr, γιατί δεν παίζει να υπάρχουν δυο τόσο εγωκεντρικοί, κακότροποι και κλειστόμυαλοι χρήστες που να χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο λεξιλόγιο, έβγαλες συμπέρασμα μετά από μία μόνο ακρόαση:

Μετα απο μια πολυ σοβαρη ακροαση (σε δυο sessions, δεν ακουγεται αυτο το σκουπιδι ολοκληρο):

1. Fearless Sky = 8μιση πεταμενα λεπτα απο τη ζωη μου, κριμα για τις ριφφαρες
2. Gods Of Ancient = σκουπιδι, δεν αξιζει καν δευτερη ακροαση
3. From The Gallows = ακριβως οτι ισχυει και για το αποπανω
4. The Longest Winter = κομματαρα, σχεδον σαν σωστο tribute σε Type Of Negative
5. Medusa = μαλλον το καλυτερο κομματι του δισκου μαζι με το προηγουμενο, instant classic
6. No Passage For The Dead = τι απιστευτη μαλακια ηταν αυτη? Υποψηφιο για χειροτερο τραγουδι τους
7. Blood And Chaos = ωραια μουσικη, κριμα που ο Χολμς συμπεριφερεται σαν 17 χρονων
8. Until The Grave = τι "until", εχετε πεθανει σαν μπαντα και δεν το ξερετε, αισχρο "τραγουδι"

2) Βασικά ναι, υπάρχει ΕΝΑ αυθεντικό συναίσθημα ανεξάρτητα από το είδος μουσικής, ή και το είδος της τέχνης με την οποία επιλέγει ο καθένας να εκφραστεί. Είναι η "φωτιά" αυτή που καίει έναν καλλιτέχνη, η ανεξήγητη τάση, η έμπνευση αν θες που, σε συνδυασμό με κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες/πειραματισμούς/βιώματα/παρέες/συγκυρίες, οδηγεί σε κάποιο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην φτάνει πάντα στο ταβάνι της ποιότητας, αλλά "έχει κάτι να πει", επικοινωνεί κάτι στον δέκτη. Αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχει να κάνει με το είδος, μπορεί με την ίδια λαχτάρα να θέλουν να (ξανα)παίξουν doom όπως παλιά, με την ίδια λαχτάρα να παίξουν rock ή ηλεκτρονική μουσική για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, αλλά με την ίδια καλλιτεχνική "πείνα" για δημιουργία.

3) Είναι πασιφανές ότι δεν ακους (extreme) metal και δεν αντέχεις τα brutal φωνητικά, παρόλα αυτά κράζεις. Είναι σα να βγαίνω και να βρίζω έναν συγγραφέα επειδή (εγώ) δεν καταλαβαίνω τι γράφει στο βιβλίο του.

4) Έχεις ως signature το Reload, οπότε κάθε προσπάθεια σοβαρής συζήτησης, έπρεπε να είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.

nikosPL
29-07-2017, 15:08
1) Κατηγορείς τον Parasight ότι βιάστηκε να κρίνει μετά από μία μόνο μέρα ακρόασης, ενώ εσύ ο ίδιος στο Rocking.gr, γιατί δεν παίζει να υπάρχουν δυο τόσο εγωκεντρικοί, κακότροποι και κλειστόμυαλοι χρήστες που να χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο λεξιλόγιο, έβγαλες συμπέρασμα μετά από μία μόνο ακρόαση:

Μετα απο μια πολυ σοβαρη ακροαση (σε δυο sessions, δεν ακουγεται αυτο το σκουπιδι ολοκληρο):

1. Fearless Sky = 8μιση πεταμενα λεπτα απο τη ζωη μου, κριμα για τις ριφφαρες
2. Gods Of Ancient = σκουπιδι, δεν αξιζει καν δευτερη ακροαση
3. From The Gallows = ακριβως οτι ισχυει και για το αποπανω
4. The Longest Winter = κομματαρα, σχεδον σαν σωστο tribute σε Type Of Negative
5. Medusa = μαλλον το καλυτερο κομματι του δισκου μαζι με το προηγουμενο, instant classic
6. No Passage For The Dead = τι απιστευτη μαλακια ηταν αυτη? Υποψηφιο για χειροτερο τραγουδι τους
7. Blood And Chaos = ωραια μουσικη, κριμα που ο Χολμς συμπεριφερεται σαν 17 χρονων
8. Until The Grave = τι "until", εχετε πεθανει σαν μπαντα και δεν το ξερετε, αισχρο "τραγουδι"

2) Βασικά ναι, υπάρχει ΕΝΑ αυθεντικό συναίσθημα ανεξάρτητα από το είδος μουσικής, ή και το είδος της τέχνης με την οποία επιλέγει ο καθένας να εκφραστεί. Είναι η "φωτιά" αυτή που καίει μέσα έναν καλλιτέχνη, η ανεξήγητη τάση, η έμπνευση αν θες που, σε συνδυασμό με κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες/πειραματισμούς/βιώματα/παρέες/συγκυρίες, οδηγεί σε κάποιο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να μην φτάνει πάντα στο ταβάνι της ποιότητας, αλλά "έχει κάτι να πει", επικοινωνεί κάτι στον δέκτη. Αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχει να κάνει με το είδος, μπορεί να την ίδια λαχτάρα να θέλουν να (ξανα)παίξουν doom, όπως παλιά, με την ίδια λαχτάρα να παίξουν rock ή ηλεκτρονική μουσική για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, αλλά με την ίδια καλλιτεχνική "πείνα" για δημιουργία.

3) Είναι πασιφανές ότι δεν ακους (extreme) metal και δεν αντέχεις τα brutal φωνητικά, παρόλα αυτά κράζεις. Είναι σα να βγαίνω και να βρίζω έναν συγγραφέα επειδή (εγώ) δεν καταλαβαίνω τι γράφει στο βιβλίο του.

4) Έχεις ως signature το Reload, οπότε κάθε προσπάθεια σοβαρής συζήτησης, έπρεπε να είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Ήθελα να απαντήσω κ εδώ κ στο ρόκινγκ, στον φίξερ, πάνω από πεντε φορές αλλά στο τελος έσβηνα αυτά που εγραφα γιατί δεν αξίζει να ασχολείται κανείς... . Ωραία τα έγραψες, ετοιμασου βεβαια να δεχθείς την εμετική απάντηση.

freak brother
29-07-2017, 18:18
το ε.ρ που αγαπησαμε <3

FIXXXER
29-07-2017, 18:43
"ποστ για το δισκο των PL, χωρις να αναφερθει ουτε μια λεπτομερεια για το δισκο καθεαυτο, αλλα μονο για το πως κρινουν οι αλλοι εναν δισκο"

1. Μου απαντας ΕΔΩ, για το λεξιλογιο μου καπου ΑΛΛΟΥ. Οκ. Και ποιο λεξιλογιο ε. Επειδη "προσεβαλα" καποια τραγουδια μιας μπαντας.
2. Αυτο που περιγραφεις ειναι 100% υποκειμενικο. Εκτος αν εσυ βλέπεις τη φωτια στην ψυχη του Holmes οταν τραγουδαει σαν εφηβος που δε μπορει να βγαλει καθαρη φωνη.
3. Ναι, πολυπλοκο συγγραφικο εργο τα μπρουταλ φωνητικα, τα οποια χρειαζονται χρονια αναλυσης. Το ακουσαμε κι αυτο.
4. Αυτο ειναι το καλυτερο σου επιχειρημα φυσικα, σχεδον συγκινητικο :touched: "Ακους αυτο, αρα δε μπορεις να μιλας για αυτο". Ευχαριστω Αδολφε! Πετυχες ενα πραγμα βεβαια, δεν ξεκινησε κανενας διαλογος, αφου δεν εχεις γραψει τιποτα για το δισκο ακομα.

Ήθελα να απαντήσω κ εδώ κ στο ρόκινγκ, στον φίξερ, πάνω από πεντε φορές αλλά στο τελος έσβηνα αυτά που εγραφα γιατί δεν αξίζει να ασχολείται κανείς... . Ωραία τα έγραψες, ετοιμασου βεβαια να δεχθείς την εμετική απάντηση.

Εμετικη απαντηση επειδη δεν ειμαι fanboy των PL, ωστε να εκθειαζω οτι κανουν? Εμετικη απαντηση επειδη τυχαινει να βρισκω το νεο τους δισκο για τα σκουπιδια?
Για συνελθε λιγακι, αμα θελεις να μιλησεις για το δισκο απλα καντο, και ασε τις προσβολες.

ειχα κανει ποστ εδω, το διεγραψα (οχι γιατι ειμαι δειλος, αλλα γιατι ο τυπος δεν παιρνει απο κουβεντα...) Συνεχιστε, το αλμπουμ μαλλον δε θα μ αρεσει αλλα θα επανελθουμε, γιατι μονο μια τ ακουσα.Αλλος ενας μπατσος στο χορο. Ναι, για πες μας λιγο ρε συ τι να γραψουμε και απο τι κουβεντες να παρουμε. Και ακομα καλυτερα, εξηγησε μου γιατι θελεις να μου "διορθωσεις" τη συμπεριφορα, σε ενα θρεντ στο οποιο ο αλλος με βριζει (πανω απο μια φορα) και μου λεει να παω σε ψυχολογο :touched:

BURNIN AMBITION
29-07-2017, 19:54
ο δισκος ειναι δυναμη. θελω κιαλλες ακροασεις να κανω, αλλα ειναι μπετο ογκολιθος. σε καποια σημεια λιγο με κουρασαν τα φωνητικα, αλλα γενικα γαμω. θα ξανακουσω, αφου ακουσω το νεο ρειτζ που γαμαει

BLiTzER
29-07-2017, 20:21
Άκουσα ένα τραγούδι κι αν εξαιρέσεις τα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ φωνητικά στο ρεφρέν, επιπέδου Χατζηγιάννη με vocoder, κατά τ'άλλα ήταν οκ, αλλά τίποτα σπουδαίο ή πρωτότυπο. Θα κάτσω να ακούσω όλο το άλμπουμ μόνο επειδή έχει πλάκα το παραπάνω φλέιμ. :touched:

Τι "TYPE OF NEGATIVE"; .

FIXXXER
29-07-2017, 20:28
Τι "TYPE OF NEGATIVE"; .

Ξεφυγε (και μαλιστα σε ποστ σε αλλο φορουμ στο ιντερνετ, το οποιο ηρθε να το κανει καποιος copy/paste εδω περα :touched: ) ρε μπαγλαμα, στο πρωτο ποστ εδω περα το εχω γραψει σωστα.

Σε αλλα νεα, η Τσελσαρα εβγαλε δισκαρα που εχει 400 φορες την "εμπνευση" του Medusa, και αλλες τοσες φορες περιπου "αυθεντικο" συναισθημα.
12 γαμηστερα τραγουδια που ακουγονται πιο φρεσκα απο ποτε. Και οι αλλοι αναλωνονται να παιζουν οπως επαιζαν το 1991-1992, κλαμα.

commissar
30-07-2017, 11:12
O Fixxxer το θεωρεί σκουπίδι, ο Parasight τον καλύτερό τους δίσκο εδώ και 22 χρόνια, οκ big deal - τουλάχιστον μέχρι να γίνει triggered o Parasight =P

Οι υπόλοιποι (Zarou, nikospl, unholy) τι ακριβώς υπερασπιστήκατε στον δίσκο γιατί δεν κατάλαβα, με μπέρδεψαν τα "σου αρέσει το Load οπότε μάλλον δεν έπρεπε καν να ασχοληθώ και να γράψω το κατεβατό", "θα σου απαντούσα στο ρόκιν αλλά δεν αξίζει οπότε το κάνω εδώ λέγοντας ότι δεν αξίζει να σου απαντήσω" και "έκανα ένα ποστ και το έσβησα οπότε θα κάνω άλλο ένα για να πω ότι έσβησα το προηγούμενο" :')

Δεν είναι σωστό να ανεβαίνουν τα αίματα και από εκεί που μιλάμε για μουσική να αρχίζουν οι προσωπικές βρισιές, γιατί στο φινάλε δε μας χέζετε ρε κομπλεξικοί μαλάκες;
:pink:

Εμένα ο δίσκος μού φάνηκε απλά ανεκτός, λίγο καλύτερος από την αδιαφορία την ίδια που είναι το καινούριο Rage (σόρυ μπέρνη), προφανώς όσοι γούσταραν με το Plague θα γουστάρουν και τώρα αλλά προσωπικά θα προτιμούσα ένα "αυθεντικό feeling" σαν αυτό του Tragic Idol. Όσο για τα brutal φωνητικά, τα λατρεύω και γουστάρω να ακούω μίζερες σκοτεινές βοθρομουσικές μέσα στο καλοκαίρι κλπ, αλλά να ταιριάζουν κιόλας. Στο rockwave το no hope in sight το έβγαλε άψογα ο Holmes, αλλά εδώ μου φαίνονται αταίριαστα και επιτηδευμένα, όχι "δεν αντέχονται" που έγραψε στο αρχικό ποστ ο Φιξ, αλλά μια γκριμάτσα "μα γιατί έτσι" την έκανα όσο άκουγα το fearless sky ας πούμε. Και το "UGH" εκεί στο 6:05 ήταν εντελώς γελοίο, είτε αρέσουν σε κάποιον τα brutal είτε όχι.

κατά τ'άλλα ήταν οκ, αλλά τίποτα σπουδαίο ή πρωτότυπο.

commissar
30-07-2017, 11:32
*Reload, my bad.

Πουθενά δεν είδα υπεράσπιση, ούτε κανένα σχόλιο για τον δίσκο, αυτό λέω.

commissar
30-07-2017, 11:38
ειχα κανει ποστ εδω, το διεγραψα (οχι γιατι ειμαι δειλος, αλλα γιατι ο τυπος δεν παιρνει απο κουβεντα...) Συνεχιστε, το αλμπουμ μαλλον δε θα μ αρεσει αλλα θα επανελθουμε, γιατι μονο μια τ ακουσα.

Αν ημουν μπατσος θα ειχες φαει μπαν, δε σηκωνω ανχοληδες. Προσπαθω να σου "διορθωσω" τη συμπεριφορα γιατι ΚΟΥΡΑΣΗ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ.

Αυτά τα ποστς (συν αυτό που έσβησες) μού φάνηκαν ότι συνέχιζαν την κόντρα σας από το τσατ, σόρυ αν ήθελες να κάνεις κουβέντα για τον δίσκο και δεν το κατάλαβα από τα παραπάνω.

commissar
30-07-2017, 12:57
Ποια ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ρε μλκ. Για το τσατ, λολ που φαντάζομαι πράγματα, καλά που υπάρχουν και τα archives.

O Parasight έγραψε και αρπάχτηκε για το πρώτο και 2ο ποστ του ΡΗΒΙΟΥ, και καλά έκανε ξέρω γω. Εσύ με τον Zarou και τον nikospl αρπαχτήκατε για ένα ποστ στο ρόκιν. Το βρίσκω εντελώς ηλίθιο. ινβ4 "πού είδες να γράφω για το ρόκιν ψηλάκο", να σε προλάβω, το διάβασα το σβησμένο ποστ. Άκου τώρα το Medusa που μάλλον δε θα σ'αρέσει και έλα να συζητήσουμε για δίσκους αντί να φλεημάρουμε λες και δεν είμαστε άνθρωποι της ηλικίας μας.

commissar
30-07-2017, 13:08
ρε φιλε, δεν αρπαχτηκα για κανενα ποστ στο ροκινγκ ομως. πας καλα?

Προτελευταίο ποστ εκτός αν κάνεις κι άλλα edits :')

Έγραψε ο Zarou για το ποστ στο ρόκιν. Από κάτω ακριβώς γράφει ο νικοςπλ "κι εγώ ήθελα να του απαντήσω στο ρόκιν αλλά μπλαμπλα". Και καπάκι γράφεις κι εσύ "του το είπα κι εγώ για το ποστ στο ρόκιν κλπ". Αυτο λέω, αυτό είπα και στο πρώτο ποστ μου.

Και σιγά μη σου την πω που δε σου άρεσε ο δίσκος, απλά μου φαίνεται περίεργο που θες "συζητήσεις για δίσκους" και έχεις γράψει μόνο μία σειρά εδώ και 2 σελίδες, δατς ολ.

Τέλος, ας το συνεχίσουμε στο ρόκιν.

commissar
30-07-2017, 13:22
και οι κομμισσαρς που πεταγονται απ το πουθενα και λενε κοσμακη "κομπλεξικους μαλακες"

Πεθαίνω ε.

chris_boss
30-07-2017, 14:52
Με συγκινείτε ρε, ελιξήριο νιότης το τόπικ

Ra Pariah
30-07-2017, 16:42
Αν ο δίσκος αξίζει το μισό του thread, τότε πρόκειται γι' αριστούργημα.

OniBocho
30-07-2017, 17:53
Αν ο δίσκος αξίζει το μισό του thread, τότε πρόκειται γι' αριστούργημα.

καλύτερο ποστ της χρονιάς :touched:

BURNIN AMBITION
30-07-2017, 19:46
λοιπον, σοβαρα τωρα. θα πρεπει να απολογηθουν οι παρανταιζ λοστ, γιατι το 2017 αποφασισαν να παιξουν οπως το 92? και γιατι ειναι πισωγυρισμα ξερω γω. και αναμασημα. ο καθε καλλιτεχνης, οταν βγαζει δισκο, θελει να εκφραστει. ε τι να κανουμε, ο χολμς εχει καυλώσει τελευταια με πιο αγρια πραγματα και αυτο βγαινει στους 2 τελευταιους δισκους τους. να ζητησουν και συγνωμη επειδη επαιζαν ετσι το 92? πατε καλα?
οσον αφορα το δισκο, μονο σαβουρα δεν ειναι.απο εκει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του. αμπαλοι ε αμπαλοι (παω για ποπ κορν)

FIXXXER
30-07-2017, 20:17
η προκαταληψη ειν η μιση αρχοντια κουκλε.

αυτο που εσβησα σχολιαζε το οτι ο φιχχχερ δειχνει να μη θελει να συζητησει δισκους, παρα να φλειμαρει σε οποια γωνια του ιντερνετ βρισκεται. κατι παραξενο για ανθρωπο της ηλικιας του.

η "κοντρα μας απο το τσατ" υπαρχει μονο στο κεφαλι του φιχχχερ και το δικο σου.

οοοοοοο γουελ.

1. Σοβαρα τωρα, ο χρονος που περναω πλεον στο ιντερνετ ειναι πολυ περιορισμενος, λογω πολυ απασχολημενης επαγγελματικης και προσωπικης ζωης. Σταματα να εχεις τοσο εντονες ψευδαισθησεις και οφθαλμαπατες, εκτος κι αν το "οποια γωνια του ιντερνετ" για σενα σημαινει δυο (2) φορουμς στα οποια μπαινω στα διαλειμματα απο τη δουλεια, και τις Παρασκευες που δε δουλευω (!)

2. Δευτερον, δεν εχω καμια ορεξη να φλεημαρω, γι αυτο και δεν εβρισα και κανεναν ουτε εδω ουτε πουθενα αλλου. Το πως θα εκφρασω την αποψη μου για ενα δισκο ενος πρωην αγαπημενου συγκροτηματος που πλεον βγαζει ΑΗΔΙΕΣ, ειναι δικο μου θεμα, και αν καποιο ποστ μου φαινεται ειρωνικο, κριμα, ξερω γω. Δεν προκειται να απολογηθω επειδη ειρωνευτηκα εναν τυπο που το 99% των ποστς του εδω και 10 χρονια ειναι ειρωνικα προς καθε κατευθυνση.

3. Δεν υπαρχει καμια κοντρα στο τσατ μεταξυ μας, ουτε πουθενα αλλου. Το μονο που υπαρχει ειναι εσυ να μην εγκρινεις αυτα που βλεπεις απο μενα, στα οποια το μονο που εχω να σου πω ειναι deal with it ξερω γω.

Προσωπικα θα με απασχολουσε περισσοτερο το γεγονος οτι καθονται χρηστες και κανουν copy/paste απο αλλα φορουμς εδω περα, και ασχολουνται τοσο πολυ για ενα θεμα που δεν τους αγγιζει καν (δες ποσοι εχουν μιλησει για το δισκο σε αυτο το θρεντ και ποσοι εχουν μιλησει για το ποσο βλακας ειμαι που δε μου αρεσε ο δισκος επειδη θιχτηκαν :touched: ). But that's just me.

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο ΧΑΛΑΡΟΣ ειμαι. Κανεις ενα λαθος εδω και παρα πολλα χρονια, και αυτο ειναι πως νομιζεις οτι μεσω γραπτου λογου μπορεις να καταλαβεις χαρακτηρα, διαθεση, ψυχολογια και αλλα διαφορα. Αν δε μπορεις να καταλαβεις ποσο οφφ εισαι, δεν μπορω να κανω κατι για να στο εξηγησω καλυτερα. Χαλαρωσε, την ωρα μας περναμε γραφοντας εδω περα, δεν ειναι το ER το κεντρο του συμπαντος, ουτε τα ποστς μας σε αυτο ενδεικτικα του οτιδηποτε. Εκτος αν αντιμετωπιζεις εσυ ετσι για σενα τον χρονο που περνας εδω μεσα.... (και δε λεω οτι το κανεις, απλα αν το κανεις, συνελθε και καταλαβε οτι δεν το κανουν ολοι).

Rhino
31-07-2017, 09:34
Ακόμα ολόκληρο δε το έχω ακούσει αλλά έχει 10 χρόνια που οι PL κάνουν μιά πολύ στρατηγική κίνηση και φιάχνουν νέο κοινό, αναπαράγοντας παλιές ιδέες. Είναι απίστευτο το πόσοι νέοι ακροατές δηλώνουν φαν των PL, έχοντας ακούσει μόνο από το In Requiem και μετά. Δε συμφωνώ καθόλου με αυτό καθώς μηδενίζει την όποια δημιουργικότητα (ή δε τη βλέπω εγώ τουλάχιστον) αλλά δε παύει να είναι έξυπνη κίνηση για μια μπάντα που το 2007 φάνταζε νεκρή. Να βγάλεις 4-5 ίδιους δίσκους και να αυξάνεις τις πωλήσεις σου... ε είναι τέχνη! Λαμπρή εξαίρεση το Tragic Idol που προσωπικά το θεωρώ το καλύτερό τους από τα τελευταία. Το Longest Winter που άκουσα δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, μάλλον βαρετό μου φάνηκε.

Σαν νέοπας στο φόρουμ μπορώ να πω ότι οι προηγούμενες σελίδες ήταν σκέτη απόλαυση και αποζημίωσαν τον 1.5 μήνα (wtf mods!) που χρειάστηκε για να γίνει accepted το προφίλ μου.

KoiliaSamprela
31-07-2017, 09:53
Σαν νέοπας στο φόρουμ μπορώ να πω ότι οι προηγούμενες σελίδες ήταν σκέτη απόλαυση και αποζημίωσαν τον 1.5 μήνα (wtf mods!) που χρειάστηκε για να γίνει accepted το προφίλ μου.

Για να γίνει κάποιος αξεπτ στο φόρουμ πρέπει να συμφωνήσουν τουλάχιστον τα 3/4 της διοίκησης και έπρεπε κάποιος να τους πείσει (μου λες ευχαριστώ άλλη φορά)

OniBocho
31-07-2017, 10:03
hmmm, that explains a LOT

Rhino
31-07-2017, 10:17
πρέπει να συμφωνήσουν τουλάχιστον τα 3/4 της διοίκησης και έπρεπε κάποιος να τους πείσει (μου λες ευχαριστώ άλλη φορά)

Πρέπει να έχω πολύ κακό email για να χρειάστηκε 1.5 μήνας για να πειστεί το ΔΣ ER... :popolo:

OniBocho
31-07-2017, 10:28
Στην ερώτηση για τον Καρβέλα τι απάντησες; Αυτά είναι που μετράνε στα μάτια του Ανώτατου Σοβιέτ

Rhino
31-07-2017, 11:09
Στην ερώτηση για τον Καρβέλα τι απάντησες; Αυτά είναι που μετράνε στα μάτια του Ανώτατου Σοβιέτ

Μετά από 1.5 μήνα ούτε το username δε θυμόμουν, ποιον καρβέλα...

OnTopic: Όταν ξαναρθουν οι PL θα πάτε; Εγω τους έχω δει δυο φορές και δε ξέρω αν χρειάζομαι και τρίτη αλλά το έχω πει με πολλές μπάντες αυτό και κάπως καταλήγω πάλι εκεί.
Ειδικά με 5-6 από το καινούριο πάντως δε νομίζω να το χαρώ.

OniBocho
31-07-2017, 11:24
Τις δυο φορές που έχει τύχει να τους δω ζωντανά, δε μου άρεσαν. Όμως ήταν και οι δυο σε φεστιβάλ και έβγαλα το συμπεράσμα ότι δεν τους ταιριάζει το open-air. Ψυχοακουστικά το εννοώ και όντως ότι έχω δει από κλειστό χώρο, μου άρεσε περισσότερο. Σε ενέργεια, σε παίξιμο. Υπάρχουν μουσικές που η διάθλαση του ήχου σε ανοιχτούς χώρους, δεν βοηθάει καθόλου το feeling που (θέλει να) βγάζει μια μπάντα και μ' αυτήν την αίσθηση έφυγα την τελευταία φορά που τους είδα, τον Ιούνιο του 2012.

FIXXXER
31-07-2017, 11:27
Η αληθεια ειναι πως συνηθως σε ανοιχτους χωρους η ατμοσφαιρα εχει νερο ή καποιο αλλο υγρο παντου στον αερα, και ετσι ο ηχος διαθλαται σαν το φως ενα πραμα

00i00
31-07-2017, 11:29
εχμ (http://sound-speakers.pblogs.gr/tags/diathlasi-gr.html)

FIXXXER
31-07-2017, 11:34
A ναι, διαφορετικη πυκνοτητα ειναι που τα γαμαει ολα στους Paradise Lost, οχι υγρο στην ατμοσφαιρα, σορρυ ε.

OniBocho
31-07-2017, 11:39
Μίξξξξερ, ξέρεις επίσης να μας πεις από ποια απόσταση και πάνω ο ήχος παύει να έχει καθυστέρηση και μετατρέπεται σε επιστροφή; Χωρίς να γκουγκλάρεις τώρα, παντελονάτα (χμφφφφ :touched: ) πράγματα.

atom_smasher
31-07-2017, 11:49
mhn skas. egw se ena epic heavy metal forum akoma den exw ginei...paei kanas xronos..

Rhino
31-07-2017, 11:57
mhn skas. egw se ena epic heavy metal forum akoma den exw ginei...paei kanas xronos..

Τουλάχιστον σου δώσανε χρόνο να αλλάξεις γουστα :-D

freak brother
31-07-2017, 13:42
you can checkout anytime you like but you can never leave

atom_smasher
31-07-2017, 13:43

Τουλάχιστον σου δώσανε χρόνο να αλλάξεις γουστα :-D

ban ston neo gia summorfwsh.

nikosPL
31-07-2017, 15:29
Ακόμα ολόκληρο δε το έχω ακούσει αλλά έχει 10 χρόνια που οι PL κάνουν μιά πολύ στρατηγική κίνηση και φιάχνουν νέο κοινό, αναπαράγοντας παλιές ιδέες. Είναι απίστευτο το πόσοι νέοι ακροατές δηλώνουν φαν των PL, έχοντας ακούσει μόνο από το In Requiem και μετά. Δε συμφωνώ καθόλου με αυτό καθώς μηδενίζει την όποια δημιουργικότητα (ή δε τη βλέπω εγώ τουλάχιστον) αλλά δε παύει να είναι έξυπνη κίνηση για μια μπάντα που το 2007 φάνταζε νεκρή. Να βγάλεις 4-5 ίδιους δίσκους και να αυξάνεις τις πωλήσεις σου... ε είναι τέχνη! Λαμπρή εξαίρεση το Tragic Idol που προσωπικά το θεωρώ το καλύτερό τους από τα τελευταία. Το Longest Winter που άκουσα δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, μάλλον βαρετό μου φάνηκε.

Δλδ για σενα, η μπάντα γύρισε στον ήχο των τριων πρώτων δίσκων για να αυξήσει τις πωλησεις κ να μαζέψει περισσότερους οπαδούς. Μάλιστα. Κάτι δεν σου φαίνεται λάθος στην ιδεα αυτή?

Rhino
31-07-2017, 15:54
Το γράφω εντελώς ξεκάθαρα οτι δε συμφωνώ καθόλου με αυτό (σαν οπαδός), αλλα επιχειρηματικά στέκει.
Όχι δε μου φαίνεται λάθος και μιλάνε τα γεγονότα: Όταν έβγαλαν τα one second/host/symbol of life/believe in nothing άκουσαν
τόσο σκατό που φάνηκαν ότι αυτοί οι δίσκοι δεν άρεσαν στον κόσμο τους.
Και ξαναλεω: Εγώ θεωρώ τα περισσότερα εκείνης της περιόδου αριστουργήματα,
αλλά δε πούλησαν. Δε μιλάμε για ρομαντισμό εδώ, για δουλειά μιλάμε.

Raven Lord
31-07-2017, 16:05
υπάρχουν ακόμη οι παρανταις λοστ?

BLiTzER
31-07-2017, 16:07
Ναι, θα σπάσουν ρεκόρ πωλήσεων φέτος, αφού ικανοποίησαν τους μεταλλάδες οπαδούς τους.

Rhino
31-07-2017, 16:10
Ναι, θα σπάσουν ρεκόρ πωλήσεων φέτος, αφού ικανοποίησαν τους μεταλλάδες οπαδούς τους.

φέτος = τα τελευταία 10 χρόνια;

BLiTzER
31-07-2017, 16:11
Το γύρισαν σε μεταλλιές τα τελευταία 10 χρόνια; Δεν έχω ιδέα. Είναι 2017, δεν ακούω PL.

Raven Lord
31-07-2017, 16:22
τι εννοείς "το γύρισαν"?

BLiTzER
31-07-2017, 16:29
Δεν έχεις ακούσει το Believe in Nothing ε; :p

Raven Lord
31-07-2017, 16:35
εννοώ ότι δεν έπαιζαν ποτέ για να το γυρίσουν :-)

BLiTzER
31-07-2017, 16:42
:touched:

Raven Lord
31-07-2017, 17:01
η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μπορεί να ακούγεται κιόλας. αν λάβω υπόψη αυτούς που το βρίζουν δηλαδή... :P

nikosPL
31-07-2017, 17:01
Το γράφω εντελώς ξεκάθαρα οτι δε συμφωνώ καθόλου με αυτό (σαν οπαδός), αλλα επιχειρηματικά στέκει.
Όχι δε μου φαίνεται λάθος και μιλάνε τα γεγονότα: Όταν έβγαλαν τα one second/host/symbol of life/believe in nothing άκουσαν

Νόμιζα μιλάς σοβαρά, δεν ήξερα ότι τρολλάρεις σορρυ.

FIXXXER
31-07-2017, 23:17
εννοώ ότι δεν έπαιζαν ποτέ για να το γυρίσουν :-)

Προς τιμην τους ειναι αυτο, αν και επαιζαν οντως μεταλ στα πρωτα 5 αλμπουμς. Ισως τα αυτακια σου ηταν πολυ ευαισθητα για να ακουσουν τετοιο μεταλ, αφου αμα δεν εχει τσιγκινα σωβρακακια και στιχους για σπαθια φωτιες και αλλες τετοιες πιπες, ειναι λιγο δυσκολο να σου αρεσει. Ασε που οι Paradise Lost αλλαζαν δραματικα απο δισκο σε δισκο, οποτε δυσκολο για σενα επισης να σου αρεσουν, αφου σου αρεσουν μονο μπαντες που παιζουν το ιδιο παρωχημενο και αναχρονιστικο στυλ επι 30 χρονια. Αρα ναι, μπορει να σου αρεσει και το τελευταιο τους αλμπουμ. Εχει ολα τα καταλληλα στοιχεια.

Χρυσα τα λες, και οχι μονο αυτο, αλλα το εχει δηλωσει και ο ιδιος ο Nick Holmes στο παρελθον οτι καπως πρεπει να συντηρησουν και τις οικογενειες τους, αρα ειναι για αυτους υποχρεωτικο να βγαζουν καθε 2 χρονια δισκο και να βγαινουν στο κλαρι, ακα σε περιοδειες. Γι αυτο εκαναν και το Draconian Times XXIIDMMCCLLV tour, καθαρα για τη νοσταλγια που θα επηρεαζε ολα τα προβατακια, και γιατι ειναι της μοδας.

Επισης, γιατι εδω και πολλα χρονια ανηκουν πλεον στη Nuclear Blast, η οποια ειναι σχεδον σιγουρη σωστη κινηση εμπορικα για οποιον θελει να παιξει μεταλ, αφου κανει τρελα πετυχημενο προμοσιον, και ταυτοχρονα ειναι και σιγουρος καλλιτεχνικος θανατος, αφου προωθει μουσικες για τους fanboys και για τους 17 χρονους μεταλλαδες. Δεν πειραζει, συμβαινουν και στα καλυτερα συγκροτηματα αυτα, δεν τους κατηγορω βασικα ως μπαντα, μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν, αλλωστε μπιζνα ειναι και η μουσικη. Εγω με τη μουσικη την ιδια που παιζουν εχω θεμα, κατα τα αλλα τη μπαντα την αγαπω, οσο γελοια και να "τραγουδαει" ο Νικολακης, και οσες παπαριες και να παιξει ο Greg τη στιγμη που μπορει να γραψει σολαρες και ριφφαρες και αναλωνεται σε γρατσουνισμα κιθαρας επι 50 λεπτα.

nikosPL
01-08-2017, 06:14
Ευτυχώς που μας ανοίγεις τα μάτια, τι θα κάναμε χωρίς εσένα.

FIXXXER
01-08-2017, 08:23
Ευτυχώς που μας ανοίγεις τα μάτια, τι θα κάναμε χωρίς εσένα.

Λογικα το ιδιο που κανετε και τωρα, θα προσκυνουσατε οτιδηποτε βγαζει μια αγαπημενη σας μπαντα χωρις φιλτραρισμα. Ο καθενας οπως τη βρισκει.

FIXXXER
01-08-2017, 08:38
Μετα απο 5 σελιδες, και απειρη ανουσια ενασχοληση στο τσατ, ακομα με μενα ασχολεισαι? :touched:

Σημειωση: Δεν εχω βρισει κανεναν, αλλα εχω βριστει απο 2 ατομα σε αυτο το θρεντ, και παρολα αυτα εσυ φοβασαι μη σε βρισω εγω? Εισαι μοναδικος ρε Ανχολη. Πραγματικα μοναδικος.

FIXXXER
01-08-2017, 08:51
ρε ψηλε, οποιος γραψει κατι για το δισκο η αναφερει τα παλια τους πεταγεσαι ΕΣΥ , ο Φιχχχερ, να πεις κατι για το ποσο πρεπει ν αλλαξει τ αυτια του.

Ναι, το εχω κανει απειρες φορες στο θρεντ, τις εξης 0:

Δε μου απαντας στο γιατι περιμενες να σε βρισω οταν στο παρον θρεντ ειμαι ο μονος που εχει δεχθει βρισιμο, χωρις να εχει ριξει σε κανεναν. Αλλα για να σου απαντησω εγω στη δικη σου απορια που εξεφρασες πλαγιως, δε θα σου απαντουσα για το Bootleg του Gothic, ουτε θα ασχολιομουν κατα το ελαχιστο. Ωραιο το μπουτλεγκακι, το εχω ακουσει. Εδω μιλαμε για το νεο δισκο βεβαια. Δεν ξερω τι ακριβως στοχο εξυπηρετουσε το ποστ σου, αλλα καποιο στοχο θα ειχε, κυριως το να αναφερθεις σε μενα λογικα, οπως εχεις κανει αποκλειστικα στο τοπικ.

Και μιας και μιλαμε για αυτα τα θεματα, οι Μαρς Βολτα σου αρεσουν? Ακουω τωρα το Noctourniquet και ειναι μεγαλη δισκαρα.

FIXXXER
01-08-2017, 09:08
ειχα κανει ποστ εδω, το διεγραψα (οχι γιατι ειμαι δειλος, αλλα γιατι ο τυπος δεν παιρνει απο κουβεντα...) Συνεχιστε, το αλμπουμ μαλλον δε θα μ αρεσει αλλα θα επανελθουμε, γιατι μονο μια τ ακουσα.

Αν ημουν μπατσος θα ειχες φαει μπαν, δε σηκωνω ανχοληδες. Προσπαθω να σου "διορθωσω" τη συμπεριφορα γιατι ΚΟΥΡΑΣΗ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ.

κοιταω και ξανακοιταω το ποστ μου, που ειδες υπερασπιση και κομπλεξισμο ρε ψηλακο;

που δεν ειδες κανενα σχολιο για το δισκο και κομπλεξισμο ρε ψηλακο?

αυτο που εσβησα σχολιαζε το οτι ο φιχχχερ δειχνει να μη θελει να συζητησει δισκους, παρα να φλειμαρει σε οποια γωνια του ιντερνετ βρισκεται. κατι παραξενο για ανθρωπο της ηλικιας του.

το νιωθεις λιγο οτι ο φιχχχερ κι εσυ, ειστε τελευταια το αντιθετο του "χαλαροι τυποι"? :touched:

μονο στον φιχχχερ γινονται προσωπικες επιθεσεις, και οι κομμισσαρς που πεταγονται απ το πουθενα και λενε κοσμακη "κομπλεξικους μαλακες" μαζι με ειρωνικα "touched" σε καποιον που περασε ωραια με 1 ωρα μουσικης ειναι κουλ και κυνηγημενοι απ τη μοιρα;

ΚΛΑΜΑ ΜΟΝΟ :touched:

νταξει μεσα, δεν παιζει προβλημα

Μη με βρίσεις ρε μλκ φίξξξερ, ένα μπούτλεγκ του Gothic ήρθα να βάλω, μπορώ να το βαλω χωρις να σημαινει τι μουσικη ακουω και ποσο αναχρονιστικο προβατο ειμαι; Πλιιιιιιιιιζ!

Αρα ζητησα αδεια απο Σενα, το Φιχχχερ, που εχει αυτο το ρολο στο θρεντ. Δεν ασχολουμαι μαζι σου, οσο προλαβαινω το να μην ασχοληθεις εσυ μαζι μου επειδη εβαλα 40 γαμημενα λεπτα μουσικης. Τι δεν πιανεις;

Εισαι μοναδικος ρε Fixxxer. Πραγματικα μοναδικος.

το οτι εισαι εξωφρενικα μεγαλομανης και πασχεις απο καποια θεματακια καταδιωξης το χεις παρει πρεφα αραγε;

Λοιπον, επειδη μαλλον βρισκεσαι σε μια οαση αυτη τη στιγμη, και απο τη ζεστη βλεπεις παραισθησεις, παρε εδω φαση. Εχεις κανει ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ποστς σε αυτο το θρεντ, εκ των οποιων σε ΔΕΚΑ (10) αναφερεσαι σε μενα ή απαντας σε μενα (κατι ασχετο φυσικα με τη μουσικη των PL) και οι απαντησεις σου εχουν να κανουν με το οτι:

1. Δεν παιρνω απο κουβεντα
2. Θα ειχα φαει μπαν αν ησουν υπευθυνος, γιατι ειμαι κουραστικος (τρομερος λογος για μπαν)
3. Θελω να φλεημαρω
4. Δεν ειμαι χαλαρος
5. Φανταζομαι προσωπικες επιθεσεις εναντιον μου
6. Θα σε εβριζα και τρομαξες
7. Πρεπει να ζητησεις αδεια απο μενα για να ποσταρεις κατι οφφ τοπικ
8. Ειμαι μεγαλομανης και πασχω απο συνδρομο καταδιωξης.

Βλεπεις την ειρωνια στα αποπανω αραγε ή οχι? Ισως πρεπει να περιμενω να αναφερθεις 30 φορες σε μενα και να μου διορθωσεις τη συμπεριφορα για να μη με κατηγορησεις για μεγαλομανια? 100? 1000? 5000? Ποιο ειναι το αποδεκτο οριο στο οποιο ας πουμε θα πρεπει να βρισκω κατι στραβο και αρρωστο στο οτι δεν εχεις γραψει ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ PL εκτος απο το οτι δε σε κερδισε με μια ακροαση? Για συνελθε σε παρακαλω.

FIXXXER
01-08-2017, 09:14
10 λεπτα και αλλο 1 λεπτο τωρα, 11 λεπτα. Δηλαδη απο 1% εως 3% του χρονου που περναω καθε μερα με το κοριτσι μου. Αλλα θα προσπαθησω να βρω κι αλλα πραγματα πιο ενδιαφεροντα.

BLiTzER
01-08-2017, 09:28
Κλάμα ατελείωτο.

FIXXXER
01-08-2017, 09:28
κι εγω εχω κοριτσι! και δουλεια!!!! :touched:

Και πολυ καλα κανεις. Εγω, σε αντιθεση με σενα, δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ μαζι σου. Σε φαση, ουτε μια φορα.

Raven Lord
01-08-2017, 09:34
εννοώ ότι δεν έπαιζαν ποτέ για να το γυρίσουν :smile:

Προς τιμην τους ειναι αυτο, αν και επαιζαν οντως μεταλ στα πρωτα 5 αλμπουμς. Ισως τα αυτακια σου ηταν πολυ ευαισθητα για να ακουσουν τετοιο μεταλ, αφου αμα δεν εχει τσιγκινα σωβρακακια και στιχους για σπαθια φωτιες και αλλες τετοιες πιπες, ειναι λιγο δυσκολο να σου αρεσει. Ασε που οι Paradise Lost αλλαζαν δραματικα απο δισκο σε δισκο, οποτε δυσκολο για σενα επισης να σου αρεσουν, αφου σου αρεσουν μονο μπαντες που παιζουν το ιδιο παρωχημενο και αναχρονιστικο στυλ επι 30 χρονια. Αρα ναι, μπορει να σου αρεσει και το τελευταιο τους αλμπουμ. Εχει ολα τα καταλληλα στοιχεια.

επιχείρημα επιπέδου "οι paradise lost παίζουν μουσική για γκομενίτσες" (πράγμα το οποίο όντως έκαναν και προφανώς ακόμη κάνουν).
άλλωστε στην τελική, οι kreator έχουν παίξει "paradise lost" πολύ πιο επιτυχημένα

κατά τα άλλα συνεχίστε :touched:

FIXXXER
01-08-2017, 09:38
εννοώ ότι δεν έπαιζαν ποτέ για να το γυρίσουν :smile:

επιχείρημα επιπέδου "οι paradise lost παίζουν μουσική για γκομενίτσες" (πράγμα το οποίο όντως έκαναν και προφανώς ακόμη κάνουν).
άλλωστε στην τελική, οι kreator έχουν παίξει "paradise lost" πολύ πιο επιτυχημένα

κατά τα άλλα συνεχίστε :touched:

Καλα γαμανε τα φλωρικα των PL οτι ακους, αλλα ναι, συνεχισε κι εσυ. Ακομα μια φοβερη συνεισφορα στο θρεντ.

nikosPL
01-08-2017, 09:46
Join date Jul 2003 ....τι τραβάτε κ εσείς, βαρεα κ ανθυγιεινα πρέπει να σας κολλανε.

FIXXXER
01-08-2017, 09:51
Join date Jul 2003 ....τι τραβάτε κ εσείς, βαρεα κ ανθυγιεινα πρέπει να σας κολλανε.

Χαχαχ καποια στιγμη πρεπει να το ξεπερασεις οτι η μπαντα που αγαπας εβγαλε ενα ματσο αηδιες

Raven Lord
01-08-2017, 10:27
Καλα γαμανε τα φλωρικα των PL οτι ακους, αλλα ναι, συνεχισε κι εσυ. Ακομα μια φοβερη συνεισφορα στο θρεντ.

σκληρός καρΓιόλης :touched:

atom_smasher
01-08-2017, 12:55
tha mou leipsete ...

nikosPL
01-08-2017, 15:08

Χαχαχ καποια στιγμη πρεπει να το ξεπερασεις οτι η μπαντα που αγαπας εβγαλε ενα ματσο αηδιες

Στ'αρχίδια μου οι Λοστ, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είναι θέμα μπάντας αλλά να μπορεί κάποιος να πεί τη γνώμη του χωρίς να πεταχτείς να τον χλευάσεις ή να προσπαθήσεις να επιβάλλεις την γνώμη σου. Όταν ενα ολόκληρο φόρουμ ασχολείτε μόνο μαζί σου, δεν γίνεται να φταίνε οι άλλοι. Κάτι κάνεις λάθος. Όταν μπορέσεις κ αντιμετωπίσεις ότι σκατά ψυχολογικά εχεις τότε ίσως μπορέσουμε ολοι να μιλήσουμε πιο όμορφα, να πεις κ για το κορίτσι βρε μπαγάσα (συμβουλή: να την ξεφουσκωνεις κ να την βάζεις στο κουτί, για να μην φθείρεται...).

H.
01-08-2017, 18:38
Ρε μαλάκες εδώ ο Φικσκσκσκσερ (λέει ότι) βρήκε γκόμενα κι εσείς ασχολείστε με το (απαράδεκτο) καινούργιο Paradise Lost?

FIXXXER
02-08-2017, 08:16

Στ'αρχίδια μου οι Λοστ, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν είναι θέμα μπάντας αλλά να μπορεί κάποιος να πεί τη γνώμη του χωρίς να πεταχτείς να τον χλευάσεις ή να προσπαθήσεις να επιβάλλεις την γνώμη σου. Όταν ενα ολόκληρο φόρουμ ασχολείτε μόνο μαζί σου, δεν γίνεται να φταίνε οι άλλοι. Κάτι κάνεις λάθος. Όταν μπορέσεις κ αντιμετωπίσεις ότι σκατά ψυχολογικά εχεις τότε ίσως μπορέσουμε ολοι να μιλήσουμε πιο όμορφα, να πεις κ για το κορίτσι βρε μπαγάσα (συμβουλή: να την ξεφουσκωνεις κ να την βάζεις στο κουτί, για να μην φθείρεται...).

Να σαι καλα, με εκανες και γελασα με το αστειο σου για την πλαστικη κουκλα. Ειναι βγαλμενο περιπου απο το 1992, εκει που εχει κολλησει και το μυαλο σου δηλαδη. Φιλε μου πρεπει να εισαι πολυ ανασφαλης αν νομιζεις οτι προσπαθω να επιβαλλω την γνωμη μου σε καποιον. Οσον αφορα το χλευασμο, αμα πας πισω στις 6 σελιδες του τοπικ και κανεις μια αναδρομη, θα δεις οτι δεν εχω χλευασει παρα ενα (1) ατομο, οποτε αυτα τα συμπερασματα σου, ξερεις που να τα βαλεις. Εκει που μπαινει και το Medusa. Στα σκουπιδια.

Δεν εχω ουτε ενα ψυχολογικο βασικα, ειμαι πολυ υγιης και στην προσωπικη μου και την επαγγελματικη μου ζωη, δεν ξερω γιατι βγαζεις τετοια συμπερασματα μεσω μιας οθονης, αλλα ενταξει, 2017 ειναι και το ιντερνετ ειναι ανοιχτο ακομα και σε σκατοψυχους που θα προσπαθουν να μειωσουν τον αλλον σαν οντοτητα και ανθρωπο, δε μου φαινεται περιεργο.

Αυτο που μου φαινεται αρρωστο στη δικη σου συμπεριφορα, μιας και γινομαστε ολοι ψυχολογοι εδω μεσα, ειναι που δε σε ενοχλει το βρισιμο οταν συμβαινει απο ανθρωπους που συμφωνουν με τα μουσικα σου γουστα, αλλα οταν εγω κραζω κατι που αγαπας (και μαλιστα κατι αψυχο, δηλαδη μουσικη), τοτε βγαζεις φουλ ψυχολογικο προφιλ για μενα, και τολμας να με βρισεις κιολας. Κοιταξε λιγο τα δικα σου θεματα πρωτα, και μετα κοιτας και τα δικα μου, αλλα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Αντι να μιλησεις για το δισκο, οπως εκαναν burnin ambition και αλλοι ως τωρα, αναλωνεσαι στο να μου κανεις συστασεις. Δε πας να ακουσεις τη μαλακιαρα που προσκυνας και να ερθεις να την προσκυνησεις καλυτερα? Υποσχομαι να μην σου απαντησω τοτε.

00i00
02-08-2017, 14:04
Δεν εχω ουτε ενα ψυχολογικο βασικα, ειμαι πολυ υγιης και στην προσωπικη μου και την επαγγελματικη μου ζωη

που σκατα κολλαει η δουλεια σου?

[QUOTE=FIXXXER;1307759(και μαλιστα κατι αψυχο, δηλαδη μουσικη)[/QUOTE]

για ποιονα ακριβως λογο ακους μουσικη?

αποριες εκφραζω, μη βρισεις

FIXXXER
03-08-2017, 01:35
Δεν εχω ουτε ενα ψυχολογικο βασικα, ειμαι πολυ υγιης και στην προσωπικη μου και την επαγγελματικη μου ζωη

που σκατα κολλαει η δουλεια σου?

(και μαλιστα κατι αψυχο, δηλαδη μουσικη)

για ποιονα ακριβως λογο ακους μουσικη?

αποριες εκφραζω, μη βρισεις

Δευτερο ατομο που μου λεει να μη βρισω, ενω δεν εχω βρισει κανεναν :touched: :touched: :touched:

Τι εννοεις που κολλαει η δουλεια μου? Δεν ξερεις κανεναν ανθρωπο που να ειναι δυστυχισμενος λογω της δουλειας του? Γιατι εγω ξερω περισσοτερους που να ειναι, παρα που να μην ειναι. Εννοω οτι η δουλεια μου δεν ειναι κατι που μου προκαλει στρες στην ζωη μου, ουτε κατα το ελαχιστο. Εχω ωραιο βολικο προγραμμα, και κανω κατι που μου αρεσει και με γεμιζει (αν και δε θα το κανω για παντα δυστυχως).

Ακουω μουσικη γιατι τη νιωθω μεχρι το κοκκαλο μου και με κανει να αισθανομαι ευτυχισμενος οταν την ακουω. Απο κει και περα, ειναι ΜΟΥΣΙΚΗ, δεν ειναι ουτε συγγενης μου, ουτε γκομενα μου, ουτε κατι με ψυχη και ζωη. Αν μια μπαντα δεν παιζει τη μουσικη που γουσταρω πλεον, δεν ειμαι υποχρεωμενος να ακολουθησω. Και το να προσβληθει καποιος επειδη του εβρισαν τη μουσικη που γουσταρει, μου φαινεται το λιγοτερο αστειο.

VidnaObmana
03-08-2017, 03:20
"δεν εχω ουτε ενα ψυχολογικο"

λολ

00i00
03-08-2017, 22:05
δεν υπαρχουν ανθρωπες χωρις ψυχολογικα, τουλαχιστον οχι στην σημερινη κοινωνια