PDA

View Full Version : Poll στο ER;;

Parasight
18-12-2016, 14:11
Εχμ τι γίνεται με τη διενέργεια poll στο forum; Έχει απενεργοποιηθεί για κάποιο λόγο; Υπάρχει η επιλογή post a poll στο κάτω μέρος όταν ανοίγεις topic αλλά από κει και πέρα τίποτα, ούτε μπορείς να γράψεις επιλογές poll ούτε καμία άλλη επιλογή. Τι φάση; Έχει όντως αφαιρεθεί η φωνή από τον λαό;;!

Ghoul
18-12-2016, 16:44
να γίνει πολλ.

Parasight
19-12-2016, 14:49
Εδώ τι γίνεται; Κλανίδι ε;

KoiliaSamprela
19-12-2016, 14:57
μόλις κάνεις ΚΛΙΚ στο πολλ και κάνεις σουμπμιτ θα σου πει να βάλεις τις επιλογές
δοκίμασε και αν δεν σου το εμφανίσει πες να το σβήσω

rat_poison
19-12-2016, 15:04
εγώ το δοκίμασα και μου έβγαλε τις επιλογές δεν τις πάτησα και έτσι έχουμε ένα τεστ θρεντ στο μιούζικ

ζήτησα να διαγραφεί το λάθος μου, αλλά η διαχείριση σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, έλεος μα δεν υπάρχει κράτος πια;

Parasight
19-12-2016, 15:06
Ποστάρει το τόπικ πρώτα δλδ, και μετά βάζεις τις επιλογές του πολλ. wtf :p Τεσπα ευχαριστώ, απλά δε φανταζόμουν ότι γίνεται έτσι, είναι λιγάκι ανώμαλο εδώ που τα λέμε :p

Leech
19-12-2016, 15:08
εγώ το δοκίμασα και μου έβγαλε τις επιλογές δεν τις πάτησα και έτσι έχουμε ένα τεστ θρεντ στο μιούζικ

ζήτησα να διαγραφεί το λάθος μου, αλλά η διαχείριση σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, έλεος μα δεν υπάρχει κράτος πια;

To κράτος δεν είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη σας, είναι εδώ για να σας κάνει ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΡΩΝΕΤΕ.

Πάω να κάνω στίκι το θρεντ σου