View Full Version : Desert Fest Athens ~ 7-8 Οκτωβρίου 2016 @ Ιερά Οδός, Αθήνα
να πούμε το αυτονόητο. τραγική η διοργάνωση. έπρεπε τουλάχιστον να δώσει την επιλογή επιστροφής χρημάτων ή μερική χρηματική αποζημίωση. αντ' αυτού, έδωσε δώρο μία μπύρα κουτάκι μύθος (και μόνο σε όσους είχαν αγοράσει διήμερο εισιτήριο, αν δεν απατώμαι). κανονικά, πρέπει να φέρουν Garcia / Colour Haze / Elder / Cough και να μπούμε τσάμπα με τα βραχιολάκια μας... κουφάλες. εμ δεν έπαιξαν οι μισές μπάντες, εμ τσέπωσαν τα λεφτουλέτα από τα πορτοφόλια μας. και την επόμενη φορά εκεί όλοι εννοείται, ε.
κατά τα άλλα, οι My Sleeping Karma έσωσαν το φεστιβάλ για εμένα. συγκινητική εμφάνιση. 10 σκάλες πάνω από το στούντιο η συναυλιακή τους απόδοση.
Pentagram, εγγύηση. η κωλόγρια, αν και μας ξενέρωσε πρόσφατα με τα σεξιστικά της, κρατιέται πολύ καλά στη σκηνή.
Karma to Burn, ήθελα να ακούσω περισσότερα από το Almost Heathen αλλά έπαιξαν εξαιρετικά.
Red Fang, δεν είμαι τρελός οπαδός αλλά έδωσαν ρέστα. απόλυτα συναυλιακοί.
Torche, πολύ καλοί. προτίμησα τα χάρκορ κομμάτια τους από τα πολύ μελωδικά, βέβαια.
Sadhus, μεγάλη αγάπη, κλασικά.
Στα υπόλοιπα κυριάρχησε η νύστα. Δυστυχώς, δεν είδα Omega Monolith και Black Rainbows.
https://www.youtube.com/watch?v=IRm5h7L4s0Y
BURNIN AMBITION
10-10-2016, 20:03
δεν ξερω ποιος το διοργανωνει, αλλα αν δεν παιξει χρημα πισω, μιλαμε για την απατη. σαν και αυτη με την ειμι
Ο ίδιος με την Amy το διοργανώνει!
Οι Pentagram έσωσαν ότι μπορούσε να σωθεί από τη δεύτερη μέρα. Οι My Sleeping Karma επίσης πολύ δυνατοί. Την πρώτη μέρα οι Black Rainbows έκαναν την έκπληξη.
BURNIN AMBITION
10-10-2016, 21:18
αυτο το πραγμα μπουμ, σηκωνει μηνυσεις. πληρωνεις ενα χ ποσο για να δεις καποια ξενα ονοματα. το να σου αλλαξει ενα ονομα, συμβαινει. το να ακυρωσουν 3 και να βαλει ελληνικες μπαντες (καλα οι ομεγκα τρωνε δεκα ξενες στην καθισια τους αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) και να μην δωσει κανενα φραγκο πισω ή να ειχε την επιλογη να μην πας και να παρεις τα λεφτα της δευτερης μερας πισω, θελει να του παρεις τα σωβρακα. ακομα θυμαμαι την αλητεια με την ειμι και τραβαω τα μαλλια μου. ποιος ειναι πειτε ονοματα να ξερουμε. δεν εχει νοημα να τους κρυβουμε. δημοσιο ξεφωνημα θελουν
εγω πηγα μονο τη δευτερη μερα γενικα τα καρματα καρφωσαν πολυ ασχημα φανταστικοι. Pentagram δεν ακουω αλλα μετα απο το πεταγμα κιθαρας προσκυνω.
Γενικα οι ελληνικες μπαντες φαγανε πολυ κακο θαψιμο εκει στον 4ο οροφο. Ειδικα automaton παιζει να μη πηγε κανενας.
ypersyntelikos
11-10-2016, 10:27
Εκτός από το ότι είδαμε τρεις μπάντες λιγότερες με τα ίδια λεφτά, να πούμε ότι και ο ήχος ήταν απόλυτα σκατένιος την πρώτη μέρα. Οι κατά τα άλλα ωραίοι Truckfighters ήταν οι πιο αδικημένοι από τον ήχο.
Δεύτερη μέρα ο ήχος έφτιαξε κάπως, αλλά η ξενέρα ήταν διάχυτη. My sleeping karma αναπάντεχα καλοί, εντυπωσιάστηκα. Karma to burn τεράστιοι για ακόμα μια φορά, όποτε κι αν έρχονται πάντα εκεί.
KoiliaSamprela
11-10-2016, 12:08
Δεν μου αρέσει να είμαι γκρινιάρης αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλά και διάφορα θέματα
Ξεκινάω με το ότι να πας από τον έναν χώρο στον άλλο έπρεπε να διασχίσεις μια πολυσύχναστη λεωφόρο χωρίς διάβαση. Αν σκεφτείς ότι δεν έπαιζε και πολύ νηφαλιότητα συν την καταιγίδα της Παρασκευής από τύχη δεν είχαμε θύματα.
Ο μικρός ο χώρος ήταν στον τέταρτο (4ο) όροφο και ανέβαινες με ασασερ. Ο ήχος (μόνο για τους Black rainbows θα πω ) ήταν τραγικός, και κρίμα γιατί η μπάντα γαμούσε και ήταν φορές που ένιωθα να με βαράνε τετζερέδια.
Την πρώτη πάλι μέρα στον κεντρικό χώρο οι μόνοι που ακούγονταν ηχητικά ήταν οι 1000mods.
Δεύτερη μέρα, 3 μπάντες ήθελα να δω, 3 δεν ήρθαν. Το απόλυτο ξεφτιλίκι φυσικά ήταν με τους Colour Haze. Αν το έμαθαν τόσο αργά όσο την ώρα που έβγαλαν την ανακοίνωση τότε ΑΝΕΤΑ προλαβαίνανε να τους φέρουν όταν μαθεύτηκε ότι έληξε η απεργία. Αλλά δεν είμαστε μαλάκες καταλαβαινουμε ότι όλο και κάποιος θα υπήρχε χωρίς ιντερνετ και θα αγόραζε εισιτήριο.
Έχεις λοιπόν κύριε 10 μπάντες, 10 μπάντες θα πάρουν από 100 γρόσια, και εσύ εισπράτεις για να τα δώσεις. Τελικά οι 3 μπάντες δεν έρχονται άρα -300 γρόσια για να δώσεις ή ακόμα καλύτερα +300 γρόσια στην παντελώνα. Εκτός πια και αν έστειλε ο προμοτερ τα λεφτά γιατί είναι κιμπάρης.
Και καλά , ήταν όλα σκατά? όχι φυσικά και δεν ήταν.
Ο κεντρικός χώρος ήταν καθαρός και προσεγμένος, πήγαινες να κατουρήσεις και κατούραγες πολιτισμένα και όχι σαν να είσαι σε στίβο μάχης. Οι μπύρες (κουτάκι μύθος αλλά οκ) 3€ η μία 10€ οι 4. Τιμή ακριβή μεν αλλά σε αυτά που μας έχουν φλομώσει (5€ το κουτάκι πχ) έμοιαζε όαση.
Θεωρώ ότι είδαμε το τελευταίο Dessert Fest στην Αθήνα. Δύσκολα ο κόσμος να τους εμπιστευτεί (λολ το ξέρω) και ακόμα πιο δύσκολα να πάρουν τέτοιο ρίσκο, που πιστεύω αν ΔΕΝ τους καθόταν η απεργία θα έμπαιναν χοντρά μέσα.
Από μπάντες τώρα.
Torche κακός ήχος και το μπάσο κάποια στιγμή επέλεξε να παίζει κάτι άλλο, επίσης νοτ μάι καπ οφ τι
Truckfighters ξεκίνησαν γαμώ και μετά βαρέθηκα (οκ μάλλον γερνάω)
1000mods πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ίσως οι μόνοι με κανονικό ήχο, και να ακούω το Loose ζωντανά. Hyped κοινό να μοσάρει ακόμα και όταν ανέπνεε ο Δάνης (που νομίζω άρπαξε μερικά κιλάκια)
Black Rainbows νομίζω ότι καλύτερο από τις ξένες μπάντες είχε να δείξει το φεστιβαλ που τελικά γαμήθηκαν στον ήχο
Τέλος Red Fang στην αρχή δεν άκουγα καλά καλά φωνητικά μετά βαρέθηκα, και μετά έφυγα :D
Δεύτερη μέρα έμαθα σχετικά αργά ότι θα βγουν οι ΩΜ και δεν τους πρόλαβα.
Είδα το πρώτο σετ των pentagram (εκεί πλέον ήμουν σίγουρος ότι γέρασα) , είδα My Sleeping Karma που οκ κάθε φορά που θα τους δεις γαμάνε, και μετά ΕΦΥΓΑ
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14680701_305473719832964_8392098411229526692_n.jpg?oh=6d06253cfec7f2d6d35f897ac6db5156&oe=586BA3D1
Costas Bigalis (https://www.facebook.com/costas.bigalis.1?fref=ufi&rc=p)
Eμεις σας ευχαριστουμε παιδια για την εμπειρια , που θα ξαναβλεπαμε Pentagram με τη γρια να τα δινει ολα , Red Fang , και Karma to Burn μαζι?! Πολυ καλη επιλογη των Automaton επισης! Και του χρονου θα μαστε εκει!!!! Να στε καλα!
Ra Pariah
12-10-2016, 12:58
Ρε μινάρα. :touched:
KoiliaSamprela
13-10-2016, 10:23
https://www.youtube.com/watch?v=j9Io5oUyRNQ
Sotos_The_Tequiler
13-10-2016, 13:11
αν ανέβει τίποτα από Omega Monolith σφυράτε εε
Parasight
13-10-2016, 13:40
Κι από Ηγουμενίτσα καμιά καλή φωτο οπωσδήποτε!