PDA

View Full Version : [TV] American Gods

Krux
01-08-2016, 09:33
oyoXURn9oK0

B.S.O.D.
01-08-2016, 16:54
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/d891586784c9579b91013615b8745e24.jpg μόνο γιαυτόν θα γαμησει ή σειρά

commissar
16-03-2017, 13:37
https://www.youtube.com/watch?v=3awG5wEE7LU&feature=youtu.be

Ανοίγω θρεντ να υπάρχει (γιατί δεν είδα ότι υπάρχει ήδη), ελπίζω να χρειαστεί και να μην προκύψει πατάτα γιατί θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ. Τα έγραψα κιόλας, φοβερό casting μέχρι στιγμής και απεριόριστη στήριξη από τον ίδιο τον Gaiman με κάνουν να έχω τρελές προσδοκίες. Όποιος ψήνεται και δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, ας αποφύγει να δει μια summary που έχει βγει στα ίντερνετς γιατί κάνει τρελό σπόιλερ, το οποίο βέβαια μπορεί στη σειρά να το αποκαλύψουν από την αρχή και να μην έχει σημασία, δεν ξέρω.

https://media.giphy.com/media/l0Iy87iCE95N7vqqQ/source.gif

https://media.giphy.com/media/l46CvVhZFW0Pw7AkM/giphy.gif

^ :touched::touched::touched:

Parasight
16-03-2017, 13:54
ουφ:spidey: :P https://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?30455-American-Gods

commissar
16-03-2017, 14:07
Επίτηδες το κάνω, το επόμενο θρεντ θα είναι για το Black Sails.

OniBocho
16-03-2017, 14:46
Κι ένα για το GoT να κάνεις, τώρα που θα αργήσει να βγει η φετινή σεζόν! :p

commissar
01-05-2017, 14:25
Μια χαρά το πρώτο επεισόδιο, τεράστιος McShane.

KoiliaSamprela
02-05-2017, 08:59
Μια χαρά το πρώτο επεισόδιο, τεράστιος McShane.

ο φακ
ξεκίνησε ε?

Κέβιν Σόρμπο
02-05-2017, 10:59
ετσε, ο,τι και να κανει ο Μακσεην βεβαια θα το δω, αλλα καλα φαινεται να το παει. Εννοειται του δινουμε την ευκαιρια να μας εξηγησει τι γινεται στα επομενα επεισοδια και ελπιζουμε ολα να παρουν το σωστο το δρομο (εν αντιθεσει με το Preacher που δεν το καταφερε ποτε.)

OniBocho
02-05-2017, 11:19
Δύο off topic πραγματάκια:

Το Preacher πιστεύω ότι ουσιαστικά "ξεκίνησε" στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Το πρώτο ποστ του Κρουξ που είναι edited από τον Κασερίλα, τι έπρεπε να γράφει/δείχνει;

KoiliaSamprela
03-05-2017, 14:05
Γάμησε το πρώτο επεισόδιο , ήταν όπως το περίμενα tbh :)

Κέβιν Σόρμπο
10-05-2017, 12:44
γαμησε και το δευτερο. αρχιζω σιγα σιγα και ψιλιαζομαι την υποθεση, αλλα κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μη διαβασω τα ιντερνετς. Πολυ ωραια η φαση του να δενεις μυθολογια με το τώρα. Θα παιξουν και ελληνικα αραγε;

freak brother
10-05-2017, 12:54
περιμενα να γραψεις οτι κρατιεσαι με νυχια και με δοντια να μη διαβασεις το βιβλιο ...

Krux
10-05-2017, 13:06
το σενάριο δείχνει απόλυτα πιστό στο βιβλίο μέχρι στιγμής.
γενικά όλα καλά, απλά με ενοχλεί λίγο αυτή η "γυαλισμένη" τηλεοπτική εικόνα ίδια με αυτή του lucifer, gotham και όλων των υπερηρωικών σειρών.

Κέβιν Σόρμπο
10-05-2017, 13:08
περιμενα να γραψεις οτι κρατιεσαι με νυχια και με δοντια να μη διαβασεις το βιβλιο ...

και αυτο (και προφανως με το που τελειωσει η σεζον και ειμαι ακομα καυλωμενος θα το κανω), αλλα εννοω σε φαση να μη γκουγκλαρω ποια θεοτητα ακριβως ειναι ο Σλαβος για να μην κανω compromise τα επομενα επεισοδια.

When Black Roses Bloom
10-05-2017, 13:46
Δεν έχω δεί ακόμα τη σειρά, η γυναίκα έχει Άμαζον Πράιμ και γυρίζει απόψε απο Ελλάδα, αλλά ο Όντιν, έχει 2 διαφορετικά μάτια γιατί α) έχει ένα γυάλινο μάτι ή β) έχει ετεροχρωμία?

Αν έχει ένα γυάλινο μάτι, γαμώ ρε.

commissar
10-05-2017, 19:36
http://i.imgur.com/wdtPqs8.jpg

Art In Haste
10-05-2017, 23:45
Η σκηνή που πετάει το λαμπατέρ πόσο ψεύτικη φαίνεται...

Δεν μπορώ να μοιραστώ τον ενθουσιασμό σας για McShane αφού δεν θυμάμαι να τον έχω δει κάπου αλλού. Ακούω μόνο σεβασμό για τον τύπο όμως οπότε οκ. Δε το λέω αυτό γιατί δε μαρέσει σαν Wednesday, απλά όποτε τον βλέπω σε αυτόν τον ρόλο σκέφτομαι πόσο θα γαμούσε ο Nickolson σε αυτόν.

OniBocho
11-05-2017, 11:43
Τα κατεβάζω και μια απορία έχω προς το παρόν. 2,5GB η 720p WEB-RIP έκδοση; Είναι όντως τόσο καλή η ποιότητα όσο "ακούγεται;"

Κέβιν Σόρμπο
24-05-2017, 16:13
ψιλομαπα το τελευταιο. Καλως ή κακως, δε με ενδιαφερει μία ουτε ο Shadow Moon, ουτε το Lauraκι. Εγω θελω τον ΜακΣεην ναναι γοητευτικος πορνογερος, οχι τη σουπερμουμια.

Parasight
25-05-2017, 08:33
Δύο επεισόδια και αυτό ήταν για μένα. Δεν ήμουν ποτέ φαν Gaiman, αυτό το εφετζίδικο και-καλά-"ατμοσφαιρικό" βιντεοκλιπάδικο στήσιμο με απωθεί φουλ. Σε δυο επεισόδια χασμουρήθηκα 50 φορές, δεν ένιωσα κανένα ενδιαφέρον για το τι θα συμβεί στους χαρακτήρες, γενικώς μηδέν. Τα λέγαμε.

asimoulis
25-05-2017, 11:13
Πολυ ωραια η φαση του να δενεις μυθολογια με το τώρα. Θα παιξουν και ελληνικα αραγε;

ελπίζω όχι

commissar
25-05-2017, 12:41
Αυτά που λέει ο Parasight με προβλημάτισαν και εμένα, για το πώς θα δει τη σειρά κάποιος που δεν έχει επαφή με το βιβλίο και δε νιώθει κανένα ενδιαφέρον για τους χαρακτήρες ενώ αντίθετα θαύμασε την ερμηνεία του Βινς Βων στο true detective 2 έλα οχιοκσορρυ πλάκα κάνω :teddy:

Εγώ γουστάρω που βλέπω μια 100% (άντε 99%) μεταφορά του βιβλίου αλλά καταλαβαίνω τα προβλήματα που υπάρχουν για τους υπόλοιπους (πχ το εντελώς απότομο φινάλε στο πρώτο επ, το φτηνό κλιφφχάνγκερ στο τέλος του 2ου επ το οποίο η ίδια η σειρά είχε δείξει και ακυρώσει σε προηγούμενη στιγμή --->

ωπ, αναστήθηκε η Laura, α όχι τελικά ήταν όνειρο, Α ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕZOMGBR5

Δεν καταλαβαίνω το "δε με ενδιαφέρει ο Shadow και η Laura αλλά θέλω μόνο Mr. Wednesday" αλλά μέσα στο κόλπο είναι κι αυτά, οκ.

Βάζοντας μέσα και αυτή την περίεργη ατμόσφαιρα που ανέφεραν οι προηγούμενοι και μπορεί να χαλάσει αρκετούς, έχω μια σχετική ανησυχία για το αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την ιστορία ή θα ακυρωθεί λόγω χαμηλών θεαματικοτήτων.

tldr, ας είναι μια φορά ικανοποιημένοι μόνο οι αναγνώστες και όχι οι υπόλοιποι =Ρ

Κέβιν Σόρμπο
25-05-2017, 13:42
ο Shadow δεν με εχει πεισει ουτε σαν ενδιαφερον χαρακτηρας (που ειναι πρωτοφανες για μενα οταν εχουμε να κανουμε με con-artist χαρακτηρα) αλλα ουτε και σαν ηθοποιος.

Η Laura μου ειναι αντιπαθητικη σαν χαρακτηρας (που ναι, καταλαβαινω οτι αυτο ειναι το ποηντ), αλλα οταν εστιαζεις ενα ολοκληρο επεισοδιο (απο τα μοναχα 8; ) σε εναν χαρακτηρα που ο σκοπος του ειναι να ειναι αντιπαθης, ε εγω το βλεπω σαν αφηγηματικο φαουλ. Μπορουσες να περασεις το ιδιο μηνυμα σε μισο επεισοδιο.

Ασε που ειναι η πρωτη σειρα εδω και καιρο που δεν κανω binge, οποτε η αναμονη για το επομενο επεισοδιο κανει ακομα πιο φανερη την χαμηλη ποιοτητα του επεισοδιου στα ματια μου, γιατι δε μπορω να βαλω επιτοπου το επομενο και να το ξεπερασω.

OniBocho
25-05-2017, 13:52
tldr, ας είναι μια φορά ικανοποιημένοι μόνο οι αναγνώστες και όχι οι υπόλοιποι =Ρ

Πολύ σωστό αυτό το σημείο και απ' όσο μπορούμε να πούμε για τον Gaiman, είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε, αντί πχ να αλλάξει την ιστορία του προς τέρψη μεγαλύτερου κοινού. Δε νομίζω να ακυρωθούν όμως ρε, 8 επεισόδια είναι... :/

Προσωπικά μιλώντας, ούτε τα 2 πρώτα επεισόδια του Westworld με κέρδισαν, παρόλο που στην πορεία αποδείχθηκε πως ήταν αρκετά/πολύ καλό. Οψόμεθα.

commissar
25-05-2017, 13:59
ο Shadow δεν με εχει πεισει ουτε σαν ενδιαφερον χαρακτηρας (που ειναι πρωτοφανες για μενα οταν εχουμε να κανουμε με con-artist χαρακτηρα)

Πρωτοφανές είναι να νομίζεις ότι ο Shadow είναι ο con artist χαρακτήρας της σειράς :P

8 επεισόδια είναι η πρώτη σεζόν, έχει ήδη ανανεωθεί και για 2η, με τους ρυθμούς που το πάνε πιστεύω θα χρειαστεί και μια 3η (τουλάχιστον) για να ολοκληρώσουν την ιστορία, ήλπιζα αν πάει καλά να δούμε και κανένα monarch of the glen ή black dog σαν σπέσιαλ επεισόδια μετά το τέλος της σειράς ορ σμθ, δεν ξέρω, βλέπουμε.

Parasight
26-05-2017, 10:23
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΠΙΚΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

commissar
26-05-2017, 11:51
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΠΙΚΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Ισχύει, σιγά το κρέντιτ (!)

Parasight
26-05-2017, 13:35
Όσο σχετική είναι η ερμηνεία του Βον στο παρόν τοπικ :p

commissar
26-05-2017, 13:44
Δεν είπα ότι δεν ήταν σχετικό, σιγά το κατόρθωμα εννοούσα. Πάρε κι άλλο αρκούδι, πλάκα έκανα (και) πριν :teddy:

Parasight
27-05-2017, 20:26
https://pbs.twimg.com/media/BVW_KIjCAAAAiyY.jpg

When Black Roses Bloom
30-05-2017, 11:55
Τα δύο πρώτα έχω δεί μόνο (το δεύτερο μάλλιστα το ξεκίνησα, η γυναίκα νύσταζε, το σταματήσαμε, και απο τότε δεν το ξαναπιάσαμε). Ψιλοαδιάφορο, και τώρα λίγο γελάω με το ταγκ λάιν που είχαν στο τρέιλερ ότι ήρθε για να αντικαταστήσει το Game of Thrones. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο βέβαια, δεν ήξερα ότι υπάρχει. Ίσως να το πιάσω σε κάποια φάση.

Οφφ τόπικ, ο Vince Vaughn μια χαρά γάμησε στη 2η σεζόν True Detective.

Parasight
30-05-2017, 12:06
Οφφ τόπικ, ο Vince Vaughn μια χαρά γάμησε στη 2η σεζόν True Detective.:maikl:

KoiliaSamprela
06-06-2017, 08:42
Σχόλια για τον Βινς Βον και πόσο σας άρεσε στο Τρου Τετεκτιβ να τα βάλετε στην υπογραφή σας για να μας υπενθυμίζετε να μην σας παίρνουμε στα σοβαρά.

When Black Roses Bloom
09-06-2017, 17:48
Σχόλια για τον Βινς Βον και πόσο σας άρεσε στο Τρου Τετεκτιβ να τα βάλετε στην υπογραφή σας για να μας υπενθυμίζετε να μην σας παίρνουμε στα σοβαρά.

ΟΛΟΛΟΛ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΧΑΡΛΕΥ!!~11(ΟΝΕΟΝΕ)

KoiliaSamprela
11-06-2017, 10:04

ΟΛΟΛΟΛ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΧΑΡΛΕΥ!!~11(ΟΝΕΟΝΕ)

ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ!

Parasight
11-06-2017, 14:23
Έχω ΓΟΥΜΠΟΥΡΟΥΜΠΑΡΑ μαζί μου, δε φοβάμαι τίποτα!

atom_smasher
11-06-2017, 15:48
gia katse. o wrbr den kavala harley epishs?

KoiliaSamprela
12-06-2017, 08:17
gia katse. o wrbr den kavala harley epishs?

NE TI?

KoiliaSamprela
12-06-2017, 08:19
Τέρμα το οφτοπικ.
Γενικά δεν το πάει και άσχημα αλλά παραμένει ένα μικρό "χμ" σε κάθε επεισόδιο.
Εχτές το βράδυ κατάφερα και τελείωσα το 6 οπότε νομίζω είμαι πλέον συγχρονισμένος

MoRmEnGiL
12-06-2017, 13:52
Εμένα πάντως με αρέσει πολύ. Βέβαια εγώ ήμανε φαν και του Fuller και του Gaiman και μεγάλου μέρους του cast της σειράς οπότε δύσκολα δε θα μου άρεσε. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο (!) αλλά η σειρά βρωμάει Fullerilla από το χιλιόμετρο. H σκηνοθεσία έχει μια dreamlike υφή (και μπόλικες εμμονές, παρότι δεν είναι ο ίδιος σκηνοθέτης σε κάθε επεισόδιο.) Όλα αυτά δεν έχουν και πολύ σημασία όμως γιατι McShane.

When Black Roses Bloom
13-06-2017, 10:08
Δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να το πιάσω το Σ/Κ που η γυναίκα θα λείπει σε ένα bachelor (:fear:) και θα δώ αν θα τα καταφέρω.

OniBocho
29-07-2017, 23:23
Commissar, υπήρχε το σκηνικό με τον Bowie στο βιβλίο ή ήταν tribute της σειράς;

Από το 3ο ανεβαίνει αρκετά, το 4ο σε γαμάει χοντρά και το 5ο ήταν το καλύτερο μέχρι αυτή τη στιγμή, που βλέπω το 6ο.

"I don't know, I really like anal sex"

Οι πιο "κουραστικές" σκηνές είναι για μένα το όλο coming to amERica στην αρχή των επεισοδίων, αλλά παλεύονται.

commissar
30-07-2017, 11:16
Commissar, υπήρχε το σκηνικό με τον Bowie στο βιβλίο ή ήταν tribute της σειράς;

https://www.youtube.com/watch?v=xy5S8s6rTH0

OniBocho
30-07-2017, 11:56
:thumbsup:

Θα βγει λες σε μία σεζόν ακόμη; Καλό θα είναι να μη γίνει μακαρόνι χωρίς ουσία κι αυτό.

commissar
30-07-2017, 13:01
Δεν το βλέπω, αν και η 2η σεζόν θα έχει 10 επεισόδια λέει. Δε νομίζω πάντως να πάει πάνω από 3 σεζόν. Σε άλλα νέα, είναι η μοναδική σειρά που μου αρέσει τόσο πολύ και σε όποιον με ρώτησε αν αξίζει να την αρχίσει του είπα "εχμ, μάλλον όχι" =Ρ

OniBocho
03-08-2017, 12:54
Το τελείωμα της σεζόν ήταν εκπληκτικό. Δε θα μπορούσε να έχει άλλου είδους "cliffhanger", αλλά τα νοήματα του 8ου επεισοδίου και οι αποκαλύψεις, ήρθαν με πολύ ωραίο τρόπο.

Θεωρώ ότι έχουν πετύχει εξαιρετικά το πόσο εκνευριστική μπορεί να γίνει η Laura. Το βάζω σε σπόιλερ γιατί υποτίθεται πως είναι νεκρή στο ξεκίνημα της σειράς.

Το μόνο που με χάλασε ήταν η στιγμή που

ο McShane αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. Και λέω ο McShane κι όχι ο Mr. Wednesday, γιατί νομίζω ότι θα ήθελα περισσότερη ένταση τη στιγμή που λέει το πραγματικό του όνομα. Και προφανώς ένα λίγο καλύτερο CGI, αλλά εντάξει, παραμένει δευτερεύον αυτό..

Σκατά, μπήκα στο τριπάκι να το ξαναδιαβάσω τώρα και έχω μπόλικο πράγμα στην άκρη που έχει προτεραιότητα. :(

commissar
30-11-2017, 19:26
Αποχώρησαν οι Bryan Fuller και Michael Green λέει, τον ήπιαμε :|

Κέβιν Σόρμπο
30-11-2017, 19:52
ε μεταξυ μας, δεν ηταν κανενα αριστουργημα η σειρα. δηλαδη για το ποτενσιαλ που ειχε (κονσεπτ, καστ), λιγο μετριο δεν ηταν;

commissar
30-11-2017, 19:59
Απέτυχε στο να κάνει άσχετο (με το βιβλίο) κόσμο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ή και με τον Gaiman γενικότερα αλλά εγώ (φανμπόης που έχω το βιβλίο στο τοπ3 μου έβερ) γούσταρα και ήθελα να δω την ιστορία να τελειώνει όπως πρέπει, δεν έχουν πει αν θα ακυρωθεί ή όχι, προς το παρόν είναι στον αέρα

commissar
06-10-2018, 11:15
https://www.youtube.com/watch?v=JjMKmB3TcJA

BURNIN AMBITION
07-10-2018, 03:10
βΑΡΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ. πατησα ομως καπς λοκ. πιστευετε αξιζει να ασχοληθουμε? η καλυτερα να παω να ακουσω γκρειτ μπλακ σαρκ να γουσταρω?

MoRmEnGiL
07-10-2018, 13:25
Ian McShane αφού. Δεν είναι τίποτα σούπερ γουόου, αλλά βλέπεται πολύ άνετα.

Krux
08-10-2018, 09:12
βΑΡΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ. πατησα ομως καπς λοκ. πιστευετε αξιζει να ασχοληθουμε? η καλυτερα να παω να ακουσω γκρειτ μπλακ σαρκ να γουσταρω?

προσπερνάς με ελαφρά.

Parasight
08-10-2018, 09:17
Ian McShane αφού. Δεν είναι τίποτα σούπερ γουόου, αλλά βλέπεται πολύ άνετα.Συμπαθάτε με για το hate, αλλά ακριβώς το αντίθετο μου είχε συμβεί με τα δυο πρώτα (και μοναδικά για μένα) επεισόδια, ήταν γολγοθάς το να τα τελειώσω :p

Krux
08-10-2018, 10:22
πραγματικά ζορίστηκα να τελειώσω την πρώτη σεζόν και αυτό το έκανα κυρίως για την συμπάθεια που τρέφω για το έργο του Gaiman.

γενικότερα, έχει αποτύχει παταγωδώς όλη αυτή η προσπάθεια να οπτικοποιηθούν όλα αυτά τα "άγνωστα" στο ευρύ κοινό βιβλία γιατί και μόνο η προσαρμογή τους στα ποπ στάνταρτς καταστρέφει κάθε θεμέλιο λίθο τους. δεν αρμόζει σε αυτές τις ιστορίες η εικόνα βίντεοκλιπ της avril lavigne και χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί μία από τα ίδια συνέβησαν και στο constantine και στο lucifer (καλά εκεί γαμήθηκε το σύμπαν) και στο preacher.

είμαστε σε αναμονή νέων τρέηλερς και ακόμα χαμηλώτερων επιπέδων μιας και το κουφάρι της vertigo που άφησε πίσω της η Karen Berger, φαίνεται οτι δύναται να θρέψει ακόμα μεγαλύτερους εφιάλτες για όλους αυτούς που αγάπησαν αυτή την "μικρή" εταιρία κόμικς που χάρισε το ένα αριστούργημα πίσω από το άλλο.

commissar
08-10-2018, 12:31
Μία από τα ίδια κι εδώ τελικά, το τελευταίο επ δεν το τέλειωσα ποτέ. Θα δω τα καινούρια έστω και πεταχτά γιατί το λατρεύω το βιβλίο, αλλά είναι κρίμα γιατί από τα πρώτα επεισόδια περίμενα να φτιάξουν τα πράγματα, όχι να γίνουν όλο και χειρότερα.

Ελπίζω να βγει καλό το Good Omens.

MoRmEnGiL
08-10-2018, 13:01
Μάλλον το είδα εύκολα γιατί ΔΕΝ το έχω διαβάσει ε? :P

OniBocho
08-10-2018, 14:02
Κι εγώ που το είχα διαβάσει, μια χαρά το είδα. Και μου άρεσε πολύ.

Krux
06-12-2018, 15:38
ε αφού σου άρεσε, ορίστε πάρε

https://nerdist.com/american-gods-season-2-trailer-nycc/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=Nerdist&utm_content=AMERICAN%20GODS%27%20Second%20Season%20Gets%20a%20Release%20Date%20and%20New%20Poster

Κέβιν Σόρμπο
06-12-2018, 16:47
δε θυμαμαι αν τελειωσα την πρωτη σεζον, και αυτο καλο σημαδι δεν ειναι.

Krux
07-12-2018, 10:27
γιατί και εμείς που την τελειώσαμε (με τα χίλια ζόρια), τι καταλάβαμε;

Raven Lord
07-06-2019, 20:39
αυτή τη μαλακία τη βλέπει κανείς ακόμη?
έκατσα ηρωικά (κ στωικά) και είδα και τη 2η σεζόν.

Krux
10-06-2019, 08:31
δεν μπήκα ούτε καν στον κόπο να ψάξω τι και πως

Parasight
14-06-2019, 09:58
Έρχομαι με φόρα ΣΤΑΛΕΓΑΚΙΑ σε κομισάρ και λοιπούς ενθουσιασμένους εδώ στην αρχή του τόπικ 8)