View Full Version : [TV] Outcast
Ethereal
11-07-2016, 14:47
Νέα σειρά του fx απο τον δημιουργό του the walking dead.Ξεκίνησα να το βλέπω απο απορία πως θα είναι μια τηλεοπτική σειρά τύπου "εξορκιστης" και μου βγήκε κάτι πολύ καλύτερο.Η ιστορία του Kyle δείχνει να έχει αρκετό βάθος και μεγάλο ενδιαφέρον,οι ερμηνείες είναι όπως πρεπει,το όλο σκηνικό θυμίζει κόμικ (όπου και είναι βασισμένο) και γενικα στηρίζω δυναμικά.5 επεισόδια έχουν παίξει μέχρι στιγμής,να το δείτε.
http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/outcast-tv/outcast-sdcc22.jpg
commissar
11-07-2016, 15:44
Το πρώτο επ το κατέβασα όταν πέτυχα την παρακάτω αρρώστια,
XOBcGgHMN_U
αλλά δυστυχώς δε μου είπε τίποτα και έλεγα να το πιάσω ξανά κατά το χειμώνα, αφού διαβάσω και το κόμικ. Τα επόμενα είναι καλύτερα λες ε;
Κυρία Μαριάννα
11-07-2016, 15:44
να το δείτε.
στηρίζω από το πρώτο επεισόδιο.
Kaserinos
11-07-2016, 19:30
έχω δεί 3 επεισόδια, καθόλου άσχημο.
και τα jump scares και την ατμόσφαιρά του και γνωστές φάτσες στο cast.
με προβληματίζει λίγο το εξής, για την συνέχεια:
ότι σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε μια περίπτωση δαιμονισμένου και ο Kyle με τον παπά θα τρέχουν να τονε ξορκίσουνε;
σαν μπατσοσειρά δηλαδή αλλά με εξορκισμούς;
'ντάξει δεν λέω.
και στο main story, γίνονται πραγματάκια σιγά-σιγά.
αλλά πόσο μακριά μπορεί να πάει αυτό το μοτίβο;
παίζει να βαρεθώ.
για καλοκαιράκι πάντως, είναι μια χαρά.
για την ώρα.
Κυρία Μαριάννα
12-07-2016, 14:38
με προβληματίζει λίγο το εξής, για την συνέχεια:
ότι σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε μια περίπτωση δαιμονισμένου και ο Kyle με τον παπά θα τρέχουν να τονε ξορκίσουνε;
Μπα, τα τρία πρώτα είναι έτσι.
Μετά που εμφανίζεται ο Sidney, στο 4ο νομίζω ή στο τέλος του 3ου, δείχνει να παίρνει έναν πιο συγκεκριμένο δρόμο και θα κατευθυνθούν προς τα κει
antimusic
16-07-2016, 16:57
βέρι νάις.
Ethereal
07-08-2016, 00:02
Μας γάμησέ το cliffhanger (1.09)
Ethereal
13-08-2016, 11:26
Έπαιξε το season finale σημερα,το οποιο πιστεύω ήταν μακράν το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν.
Kaserinos
29-08-2016, 19:54
ένας κούκος (βλ. τελευταίο επεισόδιο) δεν φέρνει την άνοιξη.
(ψιλο)απογοήτευση.