PDA

View Full Version : [TV] Preacher

Parasight
24-05-2016, 10:15
UNgI2sRzr8I

Αναφέρθηκε στο TV series topic, αλλά αξίζει δικό του topic με το παραπάνω.
Ανέλπιστα καλός ο πιλότος λοιπόν. ΙΔΙΟΣ Cassidy, πολύ πετυχημένος Jesse. Το όλο στήσιμο είναι πάρα πολύ σωστό, με την κυνική ατμόσφαιρα αλλά και με τη σπλατεριά όπως πρέπει. Προφανώς δεν έχει νόημα να παραπονεθώ που η εξέλιξη της ιστορίας ήδη έχει αποκλίσεις από του κόμικ, θα γκρινιάξω όμως μόνο για ένα πράγμα:Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ TULIP ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ :/ Αλλά τεσπα το αντιπαρέρχομαι, και παρακολουθούμε ένα κατά τα τα άλλα φουλ ελπίδοφόρο ξεκίνημα.

Phantom Duck
26-05-2016, 20:06
καλά είμαι κλασικός τύπος που ξενέρωσε άσχημα ακόμα και με τις αλλαγές στο watchmen αλλά μαλακιούλα μου φάνηκε. όσες αλλαγές κι αν δε με πειράζουν, δε γίνεται να είναι αυτή η σκηνή στην εκκλησία (εκεί θα ήταν όλη η ατμόσφαιρα και η σπλατεριά).

arseface πάντως πέτυχαν καλά, εκεί γέλασα.

Parasight
26-05-2016, 22:05
Η σκηνή στην εκκλησία είναι ανάμεσα στις "αλλαγές" που αναφέρω. Κάτι που διάβασα κάπου που δε θυμάμαι όμως μου έχει δημιουργήσει την αίσθηση ότι ίσως γίνει η περίφημη σκηνή στην εκκλησία στη συνέχεια. Δε νομίζω να είναι φειδωλοί στις σπλατεριές ή τίποτα τέτοιο, δε φάνηκε κάτι τέτοιο ως τώρα.

Krux
27-05-2016, 17:01
δεν το εχω δει ακομα, θα το δω το βραδυ. δεν ειμαι κανενας τρελος φαν του κομικ, ισως ειναι απο τα λιγοτερο αγαπημενα μου της vertigo. απο την στιγμη που εμαθα οτι το κανει ο seth rogen εχω χαμηλοτατες προσδοκιες.

edit : εντάξει καλά το πάει. δεν έχει ακόμα ρυθμό η σειρά, είναι και αρχή και όλα φαίνονται ασύνδετα. για να δούμε.

Drumsick
30-05-2016, 22:09
Ψιλοπαπαρίτσα =|

OniBocho
31-07-2016, 10:51
Είδα και τα 9 επεισόδια τις τελευταίες 3 μέρες και το τοποθετώ κάπου στο επίπεδο ότι ακόμα δε με χαλάει. Κάποια πράγματα είναι πολύ πετυχημένα, κάποιες αλλαγές και αποκλίσεις είναι κάπως meh, περιμένω ότι θα συνεχίσει σχετικά σωστά.

Πολύ πετυχημένοι οι Saint of Killers, Odin Quincannon, Arse-Face κι ο Cassidy. Περιμένωνα δω που και πως σκάειστην ιστορία ο Wayne, που ήταν major issue. Και θέλω να μην έχει αλλάξει η φάσημε τη γιαγιά του Jesse.

Parasight
31-07-2016, 18:50
Λίγο ψυχαναγκαστικά το συνεχίζω λόγω comic και αγαπημένων χαρακτήρων (μέχρι και τη μελαχροινή Tulip συνήθισα). Δε με χαλάνε οι σεναριακές αλλαγές, αλλά σαν να παραέχει πολλές αργές σκηνές χωρίς ιδιαίτερο νόημα ή σκηνές που θα μπορούσαν να πουν αυτό που έχουν να πουν μέσα σε 2 λεπτά και κρατάνε ξέρω γω 15, και χασμουριέμαι πολύ συχνά. Γίνεται βέβαια συνήθως κάτι στο φινάλε του επεισοδίου που ξανακάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα, αλλά γενικά ο ενθουσιασμός έχει καταλαγιάσει για τα καλά.

OniBocho
02-08-2016, 21:23
Οκ, το 10ο ήταν αυτό που έπρεπε! :touched: :touched:

Parasight
22-10-2016, 18:48
Steve Dillon, 'Preacher' Co-Creator, Dies At 54 (http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/steve-dillon-dead-preacher-creator-940668)

:cry:

OniBocho
28-07-2017, 07:41
Συνεχίζει να το βλέπει κανείς; Εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει, αλλά κατεβάζω και βλέπω τα επεισόδια day one και ομολογώ ότι το ευχαριστιέμαι, έχοντας κάνει φυσικά τους συμβιβασμούς μου. Δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τα μούτρα της Ruth Negga (που είναι ούτως ή άλλως φλόμπα, αλλά κυρίως επειδή η Tulip ήταν ξανθιά κι αρκετά διαφορετικό στυλ από αυτήν της σειράς).

Το 6ο επεισόδιο πάντως, παίζει να είναι το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα. Θα ήθελα όμως να τελειώσει είτε φέτος ή το πολύ στην επόμενη σεζόν. Ειδικά έτσι όπως έχουν φέρει τα πράγματα αναχρονισμένα.

Parasight
28-07-2017, 07:49
Δεν το παρακολουθώ. Είδα τον 1ο κύκλο με τα χίλια ζόρια. Ενάμισο επεισόδιο από τον 2ο και τέλος. Δεν είναι μόνο η μελαχρινή Tulip, ούτε η "ασυμφωνία" με το κόμικ (χέστηκα κιόλας), αλλά πραγματικά ΒΑΡΙΕΜΑΙ να το βλέπω, δε μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον να δω παρακάτω. Πες λόγω χαρακτήρων όπως είναι δοσμένοι, πες λόγω υπερβολικά εφετζίδικης σκηνοθεσίας, πες λόγω αχρείαστων διαλόγων και σκηνών, κάτι από αυτά ή όλα μαζί. Κρίμα για το original υλικό και για το potential που είχε.

OniBocho
28-07-2017, 08:08
Θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί είμαι τόσο χαλαρός στην κριτική μου, μ' αυτή τη σειρά. Ίσως επειδή και πέρσι την έβλεπα αυτή την περίεργη για μένα καλοκαιρινή περίοδο και ήταν μια αρκετά καλή συντροφιά, ίσως διότι το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης μου φάνηκε ακριβώς όπως έπρεπε να είναι και μπορεί να περιμένω κάτι και φέτος.

Σε γενικές γραμμές δε με κάνει να βαριέμαι, αλλά έχω τοποθετήσει πολύ πίσω στο μυαλό μου το κόμικ (πάνε και πολλάαααα χρόνια που τα διάβασα, φυσικά) και ίσως αυτό να βοηθάει στο να μην αναθεματίζω. Μετά το 4ο επεισόδιο αρχίζει να δίνει κάποιο background story για τους χαρακτήρες, το οποίο πάντα σε βοηθάει να δεθείς με αυτούς. Έχουν φτάσει βέβαια στο σημείο όπου

o Jesse δίνει λίγη από την ψυχή του στον Saint of Killers για να τον ξαποστείλει χρησιμοποιώντας το Genesis, αλλά δεν έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για το σόι της μάνας του και την ιστορία με τον πατέρα του

το οποίο ελπίζω να αφήσουν για το φετινό τέλος. Μπορεί να είναι και νοσταλγικοί οι λόγοι που το βλέπω, Parasight. Ντεν ξέρει.

atom_smasher
28-07-2017, 18:26
egw pou den exw idea ap to comic na to dw?

Parasight
28-07-2017, 19:09
Μωρ' δες το, άσχετα με το κόμικ πιστεύω ότι είναι κακοδοσμένο, όπως είπα. Αν θες να το κάνεις ως πείραμα, να δω αν ο λόγος που δε μου αρέσει δεν είναι όντως κάποιος υποσυνείδητος ψυχαναγκασμός μου λόγω κόμικ :p

atom_smasher
01-08-2017, 00:10
Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιος ψυχαναγκασμός αλλά έτσι είμαστε άνθρωποι με τα πάθη μας. Έστω και Μίκι μαους.