View Full Version : Native american music
The_Painless
27-04-2004, 00:33
Any ideas?
Που μπορεί κανείς να βρει; Στον πάνω όροφο του Metropolis πρέπει να έχει διάφορα αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Επίσης, έχει ακούσει κανείς μια ινδιάνα/καναδέζα ονόματι Buffy Sainte-Marie; Κι αν ναι, που μπορεί κανείς να βρει οποιοδήποτε δίσκο της;
Thanks.
{NightStalker}
27-04-2004, 01:17
8elw k egw apo ayto pou kapnizeis :hippie:
Akou ekei native music..Klarina re forevah :P
The_Painless
27-04-2004, 02:20
Όχι. Ινδιάνικη μουσική ψάχνω.
The_Fool
27-04-2004, 02:43
..-.-.-.-.-.-
The_Painless
27-04-2004, 02:52
Αφού δε με χάκεψες δεν πειράζει :)
Χμμ, δεν είχα σκεφτεί το site της Real World ούτε ξέρω για ποιο μαγαζί μιλάμε. Το πρόβλημα με αυτά είναι ότι βγαίνουν από κάτι εταιρείες άντε γεια ή κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι (έτσι τσίμπησα ένα καλό από κάτι ινδιάνους στη Γερμανία - ναι, στο urban legends υπάγεται αυτό), όμως "normal" μαγαζιά με ενημερωμένο σχετικό section... δε γνωρίζω :( Και δίσκους αυτής της Buffy Sainte-Marie για την οποία με έχουν τσιτώσει τόσο πολύ, δεν έχω ιδέα που θα βρω.
Όποιος ξέρει, θα του πάρω πίπα.
freak brother
27-04-2004, 10:27
native ektos apo ta indianika einai kai ta perouviana kietsi.. ta opoia cd poulane diaforoi planodioi mousikoi...exw petuxei 5-6 fore se kentrikous dromous klp.
Kveldssanger
27-04-2004, 12:08
Μιλώντας για χέρι-σε-χέρι καταστάσεις εμείς πετύχαμε το Σάββατο ένα συγκρότημα που έπαιζε έξω από το σταθμό στο Μοναστηράκι και πουλούσε και cd του...
Raven Lord
27-04-2004, 12:16
μη δίνεις υποσχέσεις :D
λοιπόν, σοβαρότητα... :) . έχω ένα best of από Buffy... αν το θες, στο "καίω"...
Buddy Lackey
27-04-2004, 13:19
sta stena ths palias polhs sta Xania (limani meria)
marianna2525
27-04-2004, 13:28
Any ideas?
Που μπορεί κανείς να βρει; Στον πάνω όροφο του Metropolis πρέπει να έχει διάφορα αλλά και πάλι δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Επίσης, έχει ακούσει κανείς μια ινδιάνα/καναδέζα ονόματι Buffy Sainte-Marie; Κι αν ναι, που μπορεί κανείς να βρει οποιοδήποτε δίσκο της;
Thanks.
Στο soundtrack του Strawberry Statement (Φράουλες και Αίμα).
opws proeipane sto Monasthraki aptous typous pou paizoun live (synh8ws dipla ston sta8mo h se keinh thn ekklhsia kapnikareas+ermou) kai sta xania sto gnwsto magazi. ekei einai panakriva omws.
The_Painless
27-04-2004, 23:15
[quote="The_Painless":3dgxyw1k]
μη δίνεις υποσχέσεις :D
λοιπόν, σοβαρότητα... :) . έχω ένα best of από Buffy... αν το θες, στο "καίω"...[/quote:3dgxyw1k]
Ναι, παρακαλώ :) Γαμώ! Μου τα έχουν πρήξει και πρέπει να ακούσω.
@Kveld&Virus: Κατάλαβα ποιους λέτε. Τους έχουμε πετύχει κι εμείς. Είναι θεϊκά αυτά τα σκηνικά. Κυριακή θα πάω λογικά από Μοναστηράκι, οπότε ελπίζω να τους πετύχουμε. Ανάλογο σκηνικό είχε γίνει και Γερμανία. Δεν έχω ιδέα τι ινδιάνοι είναι όλοι αυτοί, όμως αυτά που παίζουν είναι απίστευτα. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ας μας διαφωτίσει.
@Μαρία: θα τσεκάρω. Thanks :)
Raven Lord
28-04-2004, 11:08
Ναι, παρακαλώ :) Γαμώ! Μου τα έχουν πρήξει και πρέπει να ακούσω.
ποιος στα έπρηξε? :? :P
τέλοσπάντων... οκ, αν προλάβω θα το κρατάω σήμερα jasmin (σε περίπτωση που έρθεις)... δεν υπόσχομαι για σήμερα όμως... παίζει αρκετή δουλειά :x μάλλον όμως θα προλάβω...