Log in

View Full Version : Netflix

ikonoklast
07-01-2016, 03:55
Από σήμερα παίζει Ελλάδα (ένας μήνας τσάμπα). Βασικώς να πω ότι εμένα με βολεύει κυρίως γιατί όποτε θέλω να δω κάτι στα γρήγορα στο λαπτοπ ΒΑΡΙΕΜΑΙ να μπλέκω με την απίθανη διαδικασία του να κατεβάζω τορρεντ / να ψάχνω σωστούς υποτίτλους / να γεμίζω δίσκους και μπλα μπλα. Η φάση με το παράνομο streaming που κάνεις σκοποβολή για να βρεις τον Player κάτω απο τις διαφημίσεις μου φαινόταν πάντα μαλακία και τα διάφορα PopCorn Time και Kodi δεν έκαναν χωριό. Οπότε; Netflix, καπιταλισμούλης. Πείτε εντυπώσεις, πείτε και τίποτα ενδιαφέρον από σειρές.

geologiko_karoto
07-01-2016, 04:40
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Netflix από 7.99€ το μήνα (προβολή σε 1 οθόνη και σε ποιότητα SD), ενώ υπάρχουν και τα πακέτα HD και Ultra HD. Στο HD προσφέρεται η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε δύο συσκευές σε ποιότητα HD (έναντι 9.99€ το μήνα), ενώ στο Ultra HD η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε 4 συσκευές και σε ποιότητα HD και Ultra HD. Μέχρι στιγμής - ίσως και να είναι νωρίς βέβαια- δεν υποστηρίζονται Ελληνικοί υπότιτλοι σε ταινίες και σειρές.

http://i.giphy.com/Lsn6R0xjdstnG.gif

Ethereal
07-01-2016, 04:41
Καλή φαση.Αν βάλουν και ελληνικούς υπότιτλους θα είναι ακόμα καλύτερη.

antimusic
07-01-2016, 05:34
η συλλογή τους πάντως είναι για γέλια.

Ghoul
07-01-2016, 10:14
η συλλογή τους πάντως είναι για γέλια.

για πείτε, τι περιεχόμενο έχει;

enitharmon
07-01-2016, 13:33
στην αρχη και γερμανία δεν ήταν καλή (δε μπορουσαν να δείχνουν καν τριτη σεζον house of cards γιατι τα δικαιωματα τα ειχε άλλο κανάλι), έχει εμπλουτιστεί πολύ πλέον. Θα περάσουν μερικοί μήνες μέχρι να έχουν καλές επιλογές, μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν δικαιώματα αντί των άλλων συνδρομητικών. Και γενικά ό,τι είπε ο ικονοκλαστ στην αρχη

α, ναι και το κόλπο που είχε πει ο wraith
Βαλε ενα ωραιοτατο addin που λεγεται hola στο chrome και κανε ενα ταξιδακι στην αμερικη απο τον καναπε σου

Urlic
07-01-2016, 17:31
παπαριες καμαρωτες 10€ Γιά να δω hd ? , βρε ουστ. πιο σωστο θα ηταν αν υπήρχε pay per view δλδ να πληρώνει ς κ να βλέπεις μια σειρά που θέλεις κ εφαπαξ όχι συνδρομή κ μλκς .

Phantom Duck
07-01-2016, 17:39
Μέχρι στιγμής - ίσως και να είναι νωρίς βέβαια- δεν υποστηρίζονται Ελληνικοί υπότιτλοι σε ταινίες και σειρές.

μεγάλα παιδιά είμαστε, στίχους iron maiden διαβάζαμε στο δημοτικό και έχουμε lower, ποιος προτιμά ελληνικούς υπότιτλους από απλό αγγλικό transcribe;

Ethereal
07-01-2016, 17:49
Μέχρι στιγμής - ίσως και να είναι νωρίς βέβαια- δεν υποστηρίζονται Ελληνικοί υπότιτλοι σε ταινίες και σειρές.

μεγάλα παιδιά είμαστε, στίχους iron maiden διαβάζαμε στο δημοτικό και έχουμε lower, ποιος προτιμά ελληνικούς υπότιτλους από απλό αγγλικό transcribe;
Καλά ναι,αλλά κάποια στιγμή θα θες να δεις και κάτι με παρέα που δε σκαμπαζει απ'αυτά.

wraithgr
07-01-2016, 18:10
Εδω ειναι που λεμε οτι με ενα vpn τυπου hola (δωρεαν απλα θυμηθειτε να το κλεινετε οταν δεν το χρησιμοποιειτε) μπορειτε να βλεπετε το αμερικανικο ρεπερτοριο που ειναι και το μονο που αξιζει τα λεφτα του;

antimusic
07-01-2016, 18:19
παπαριες καμαρωτες 10€ Γιά να δω hd ? , βρε ουστ. πιο σωστο θα ηταν αν υπήρχε pay per view δλδ να πληρώνει ς κ να βλέπεις μια σειρά που θέλεις κ εφαπαξ όχι συνδρομή κ μλκς .

το VOD είναι δέκα ευρώ η ταινία.

cyber_lingas
08-01-2016, 01:40
Σε chrome μπορείς να προσθέσεις το πρόσθετο Super Netflix (https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc) και να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους σε όλα τα βίντεο.
Αλλά υποστηρίζει μονο αρχεία .dfxp (srt θέλουν convert...)

Kodi & Genesis είναι μάλλον πιο εύκολη λύση προς το παρόν...

FIXXXER
08-01-2016, 01:42
Anti-Netflix ειμαστε, εχει πολλες και αρκετες καλες σειρες, αλλα σε ταινιες απλα μηδεν. Τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω, δεν ξερω πως λειτουργει στην Ελλαδα αλλα δε φανταζομαι να εχει τις καινουριες.
Τορρεντς για παντα.

Urlic
08-01-2016, 03:18

το VOD είναι δέκα ευρώ η ταινία.
άρα μόνο free , τι να λέμε τώρα.

antimusic
08-01-2016, 04:12
είμαι πειρατής σε όλα από όταν αντέγραψα το ντουμ σε δυο ζιπαρισμένες δισκέτες, αλλά το οτι ταυτίζουμε το "παράνομο" με το "τζαμπα" κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξουμε, νομίζω. Δεν κουνάω το δάχτυλο, απλά θέλω να ακριβολογούμε. έτσι, χούι.

asimoulis
08-01-2016, 12:32
Ποικιλία μηδέν για τα λεφτά που ζητάνε. Το τράιαλ μετράει, μπορεί να βρεις κάτι παλιό ενδιαφέρον που αλλιώς θέλει ψάξιμο αρκετό και να το δεις σε ένα μήνα. Και παίζει να κάνει ρηζέτ κάθε χρόνο αυτό συνέβη σε μένα τουλάχιστο.

enitharmon
08-01-2016, 13:14
απο περιέργεια και μόνο, πόσα λεφτά το μήνα θα ήταν οκ;

Raven Lord
08-01-2016, 13:32
0 ευρώ

enitharmon
08-01-2016, 15:00
δεν ψήνομαι να διακόπτουν καθε 10 λεπτα για διαφημισεις. πλας:

το οτι ταυτίζουμε το "παράνομο" με το "τζαμπα" κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξουμε, νομίζω. Δεν κουνάω το δάχτυλο, απλά θέλω να ακριβολογούμε.

Kelldorain
08-01-2016, 17:20
Μια χαρά είναι, ειδικά αν χρησιμοποιείς Hola, νομίζω υπάρχουν και σε άλλες χώρες πράγματα που δεν υπάρχουν στην έκδοση των ΗΠΑ κλπ. Γενικά αν έχεις διάθεση (ή υπάρχει -σίγουρα- site που να γράφει αναλυτικά τα νέα πράγματα που μπαίνουν) βρίσκεις κι απ'όσο ξέρω (έβαλα χθες γιατί προηγουμένως δεν δεχόταν την κάρτα, αλλά αρκετοί γνωστοί μου είχαν) δίνει αρκετά συχνά αυτούς τους δωρεάν μήνες, οπότε αν το ακυρώνεις έγκαιρα έχεις 2-3 μήνες το χρόνο δωρεάν. Έχω ήδη βρει 2 φετινές ταινίες με Hola USA (Horse Money + Approaching the Elephant) που ήθελα να δω και δεν υπάρχουν ούτε σε private τορρεντάδικα τύπου karagarga και φαντάζομαι θα υπάρχουν πολλές ακόμα τέτοιες περιπτώσεις, καλή φάση γενικά.

H.
08-01-2016, 17:46
Καλά εννοείται ότι άμα γνωρίζεις τα στοιχειώδη και μόνο από torrents πρέπει να είσαι χαζός για να το βάλεις. Α ρε Ικόνοκλαστ πώς αλλάξαν οι καιροί ε?

Κέβιν Σόρμπο
08-01-2016, 17:56
Για hola (http://www.theverge.com/2015/5/29/8685251/hola-vpn-botnet-selling-users-bandwidth)

12 stars circle your brow
08-01-2016, 18:09
δεν υπάρχουν ούτε σε private τορρεντάδικα τύπου karagarga

δεν υπάρχει ούτε karagarga :p
edit: λολ, μόλις είδα ότι έχει ανέβει σε νέα διεύθυνση... πόσο καιρό; oh well

wraithgr
08-01-2016, 19:17
Για hola (http://www.theverge.com/2015/5/29/8685251/hola-vpn-botnet-selling-users-bandwidth)

Ναι, γιαυτο το κλεινεις οταν δεν το χρησιμοποιεις, δηλαδη ποιος αφηνει free vpn ανοιχτο για να δει τα mail του;

Αλλιως βεβαια υπαρχουν και commercial vpn providers που δε χρεωνουν και τοσο πολλα..

ikonoklast
09-01-2016, 01:04
Καλά εννοείται ότι άμα γνωρίζεις τα στοιχειώδη και μόνο από torrents πρέπει να είσαι χαζός για να το βάλεις. Α ρε Ικόνοκλαστ πώς αλλάξαν οι καιροί ε?

Πώς αλλάξαν; Αν ψάξεις σε πολύ παλιά θρεντς θα δεις ότι προσωπικά δεν υποστήριζα ποτέ την πειρατεία και το φολκλόρ γύρω απο τη φάση το θεωρώ για τον πούτσο. Όλοι οι trackers και όλα τα streaming site παίρνουν revenue για να σου προσφέρουν το κλεμμένο προϊόν με διαφημίσεις, malware και donations. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπάρχει ένα μαγαζί που κάνει monetize γύρω από μια υπηρεσία και η μόνη ουσιαστική διαφορά δεν είναι ιδεολογική, είναι νομική. Κάποιος που επιλέγει για την άνεσή του σαν πελάτης να "Αγοράζει" τσάμπα από το παράνομο κάνει μια χαρά. Εγώ προτιμώ στη συγκεκριμένη περίπτωση για την δική μου άνεση να αγοράζω από το νόμιμο, γιατί πολύ απλά βαριέμαι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να δω μια σειρά στο διπλανό tab ενώ αράζω.

ikonoklast
09-01-2016, 01:12
Παρεμπιπτόντως, για το "παράνομο" και το "τζάμπα". Υπάρχουν και δίαυλοι που προσφέρουν το προϊόν τους στο τσάμπα με αντάλλαγμα διαφημίσεις, όπως έκανε το Gamato ή ένας οποιοσδήποτε tracker. Λέγονται ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, και σε ό,τι αφορά τις ελληνικές συχνότητες είναι το ίδιο παράνομα. Γιατί δεν τα γουστάρετε κι αυτά;

FIXXXER
09-01-2016, 01:15
Ναι, τα ιδια λεφτα βγαζει η Warner Bros και η Disney με το σαητ που σου προσφερει το τορρεντ. Οντως, μονο νομικη η διαφορα.

http://rs32.pbsrc.com/albums/d1/07aerickson/Doctor%20Who%20gif/sarcasm.gif~c200

ikonoklast
09-01-2016, 01:21
Α ναι, στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχείρησεις και το μπακάλικο της γειτονιάς.

http://www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2013/04/200413162737_7991.jpg&maxw=670&maxh=335

FIXXXER
09-01-2016, 01:37
Ο καθενας στηριζει οτι θελει, απλα μη γραφεις οτι δεν υπαρχει ιδεολογικη διαφορα, και οτι υπαρχει νομικη διαφορα μονο, γιατι ειναι ανακριβεια.

https://media.giphy.com/media/3o85xnoIXebk3xYx4Q/giphy.gif

ikonoklast
09-01-2016, 01:51
Δεν είναι ιδεολογική διαφορά το να έχεις ένα μεγάλο μαγαζί που πουλάει πράγματα από ένα μικρό μαγαζί που πουλάει πράγματα. Ιδεολογική διαφορά είναι να έχεις ένα μαγαζί από τη μια και από την άλλη μια κολλεκτίβα που μοιράζεται ό,τι παράγει ανταλλακτικά. Ιδεολογική διαφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα πχ κάνουν τα creative commons, οι ελεύθερες άδειες κλπ, όχι η πειρατεία. Επειδή δεν προβλέπεται η επόμενη σεζον του Game Of Thrones να κυκλοφορήσει σε GPL, ας απολαύσουμε τα προϊόντα μας σαν καλοί πελάτες ο καθένας όπως γουστάρει. Ξέρω ότι ακούγομαι λίγο ΚΚΕ στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα.

Επίσης γιατί τελειώνουμε κάθε ποστ με ένα random gif.

http://oddstuffmagazine.com/wp-content/uploads/2013/06/5dcd5b0d0674758f649bf22d2814c7f5.gif

χελιδόνι
09-01-2016, 14:49
παντως εδω στη γερμανια εχω ακουσει σαν καλυτερη εναλλακτικη στο νετφλιξ το αμαζον πραιμ και επισης κατι με vpn για να βλεπεις περισσοτερα στο νετφλιξ (απο νετφλιξ αλλων χωρων η κατι τετοιο)

FIXXXER
09-01-2016, 14:59
Επίσης γιατί τελειώνουμε κάθε ποστ με ένα random gif.

Ολα οσα εγραψες μου θυμιζουν κατι φιλους μου που μεγαλωσαν, ωριμασαν, εκαναν παιδια, και στηριζουν φανατικα την ελευθερη αγορα και την μεγιστοποιηση του κερδους. "Παραγωγικοτητα" το αποκαλουν.

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/Jim-Carrey-Excited-My-Reaction-When-Gif.gif

ikonoklast
09-01-2016, 16:19
Το ευχάριστο με τους τύπους σα το Φιξξερ είναι η αυτοπεποίθηση τους ότι καταννοούν τι διαβάζουν πριν πουν οτιδήποτε.

The Good Son
09-01-2016, 16:29
Ικόνοκλαστ, από περιέργεια, το popcorn time που χρησιμοποιώ, πώς ακριβώς βγάζει χρήματα; Δεν έχω δει πουθενά να πετάγονται διαφημίσεις. Ούτε έχω υπ όψιν να εγκαθίσταται Malware.

ikonoklast
09-01-2016, 16:52
To PopCorn Time είναι ελεύθερο λογισμικό οπότε από το κλείσιμο του πρώτου (.io) και μετά έχουν εμφανιστεί διάφορα fork για τα οποία δε γνωρίζω. H original ομάδα πάντως τρέχει το built-in vpn service (νομίζω είναι η Kebrum) και φαντάζομαι ότι παίρνει χρήματα από εκεί.

Δεν θα ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιούνται malware btw, διάφορες υπηρεσίες πουλάνε τα δεδομένα χρηστών, big data, λίστες με email και γενικά αν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά από κάτι φαινομενικά free, θα βγάλει.

The Good Son
09-01-2016, 17:00
Μπορούμε να έχουμε και μια μετάφραση γιατί εγώ ξέρετε ασχολούμαι με τις ταβανόπροκες.

ikonoklast
09-01-2016, 17:10
Η ομάδα του PopCorn Time μάλλον βγάζει λεφτά πουλώντας ασφάλεια στους χρήστες.

H.
09-01-2016, 22:13
Εγώ ξέρω ότι άμα έχουμε μία δουλειά (και μακάρι πάντα να 'χουμε δηλαδή), δίνουμε και ένα ψωροδεκάευρο να αποφύγουμε 3 click παραπάνω για να κατεβάσουμε το torrent. Στα φοιτητικά - άνεργα χρόνια μας όμως αυτούς που θα το κάνανε τους λέγαμε ή θα τους λέγαμε ΠΑΣΟΚΟΥΣ με συνοδευτικά λογύδρια. Εκεί πάει το αλλάζουν οι καιροί. Και ναι, από τη στιγμή που η φάση είναι 3 click παραπάνω (και βασικά τώρα που το καλοσκέφτομαι ούτε και αυτό ισχύει), και τα κέρδη πάνε όχι σε μία ομάδα ανθρώπων αλλά σε μια μεγάλη πολυεθνική, ΕΙΝΑΙ ιδεολογική διαφορά. Ή μπορούμε να παίξουμε και τους κινέζους εναλλακτικά.

ikonoklast
09-01-2016, 23:28
Εγώ ξέρω ότι άμα έχουμε μία δουλειά (και μακάρι πάντα να 'χουμε δηλαδή), δίνουμε και ένα ψωροδεκάευρο να αποφύγουμε 3 click παραπάνω για να κατεβάσουμε το torrent. Στα φοιτητικά - άνεργα χρόνια μας όμως αυτούς που θα το κάνανε τους λέγαμε ή θα τους λέγαμε ΠΑΣΟΚΟΥΣ με συνοδευτικά λογύδρια. Εκεί πάει το αλλάζουν οι καιροί. Και ναι, από τη στιγμή που η φάση είναι 3 click παραπάνω (και βασικά τώρα που το καλοσκέφτομαι ούτε και αυτό ισχύει), και τα κέρδη πάνε όχι σε μία ομάδα ανθρώπων αλλά σε μια μεγάλη πολυεθνική, ΕΙΝΑΙ ιδεολογική διαφορά. Ή μπορούμε να παίξουμε και τους κινέζους εναλλακτικά.

Ok ρε παιδί μου, μη γίνομαι κόπανος, είναι legit ιδεολογία και αυτό. Απλά συμβαίνει να το περιβάλλει ένα δέος επειδή αφορά άυλο προϊόν, γιατί όταν το βγάλεις έξω από αυτό φαίνεται τελείως χαζό. Συνήθως δεν λές στον κόσμο ότι είναι νεοφιλελές αν σου πει ότι πίνει Coca Cola™ γιατί η Φλώρινα Cola του φαίνεται σκατά.

Στα φοιτητικά/άνεργα χρόνια μας δεν είχαμε Netflix και αν κάποιος αγόραζε (πχ) από κάποιον πλανώδιο πωλητή και δεν το αγόραζε αυθεντικό, θα το έκανε επειδή ήταν άφραγκος και όχι απο ιδεολογία να στηρίξει την Νιγηριανή μικροικονομία κόντρα στις αδυσώπητες πολυεθνικές των Multiplex. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση θα τον λέγαμε ΠΑΣΟΚΟ αν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και είχε εκλεγεί πρόεδρος του συλλόγου της σχολής του με την ΠΑΣΠ. Αν ήταν ΕΑΑΚίτης ό,τι και να κανε θα ήταν γαμώ τα παιδιά.

ikonoklast
09-01-2016, 23:44
BTW, για να επιστρέφουμε λίγο στο τοπικ: Η φάση σίγουρα δεν είναι μόνο "τρία κλικ παραπάνω", είναι πολύ γαμάτο να ξέρεις ότι μπορείς να έχεις οποιαδήποτε στιγμή σε πολύ καλή ποιότητα και σε καλές ταχύτητες, σε οποιοδήποτε device, με καλά subs αυτό που θες να δεις. Πράγμα που μιλώντας καθαρά τεχνικά δεν μπορεί να στο προσφέρει το PopCorn Time αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη η συλλογή του αυτή τι στιγμή είναι πράγματι τελείως για τον πούτσο και στην παρούσα φάση δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις συνδρομή, μέχρι αυτό να αλλάξει με κάποιο τρικ ή από τους ίδιους. There.

H.
09-01-2016, 23:52
Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, για ένα άτομο που έχει τη στοιχειώδη τριβή με το ίντερνετ και τα torrents, ότι μα ότι και να μου πούνε για το netflix ισχύει λίγο πολύ ότι και γι' αυτό που πιστεύω για το spotify: τσάμπα λεφτά, εντελώς πεταμένα, ούτε για ένα ευρώ το μήνα. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτικές υπηρεσίες για μεσήλικες που γενικά δεν έχουν καμία σχέση με το γενικότερο άθλημα ίντερνετ. Για κανέναν όμως χρήστη του er πχ. Είναι και ένα γαμώτο στη μέση δηλαδή, τα torrents είναι το μοναδικό πράγμα που έχει μια κάποια σχέση με το άγριο ελεύθερο ίντερνετ με το οποίο μεγαλώσαμε, τη βλέπω και λίγο συναισθηματικά τη δουλειά.

Ethereal
10-01-2016, 01:47
Για το περιεχόμενο του πακέτου που λέτε πως είναι "φτωχό" ,με οτε/νοβα να έχουν αρπάξει αρκετά δικαιώματα πρώτης προβολής σε ταινίες και σειρές, θα είναι δύσκολο να διαφοροποιηθεί αισθητά ,τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Τώρα αν αργότερα μπει και το Netflix στο παζάρι μπορεί να αλλάξει το τοπίο. Ακόμα και ετσι όμως δε το λες και άσχημο το υλικό ,ειδικά όσο αφορά τις σειρές.

FIXXXER
10-01-2016, 02:13
Το ευχάριστο με τους τύπους σα το Φιξξερ είναι η αυτοπεποίθηση τους ότι καταννοούν τι διαβάζουν πριν πουν οτιδήποτε.

Κατανοησα πληρως αυτα που εγραψες, αλλα φτασαμε στο σημειο αμα στα πει ο Η. οπως εχουν (!), να του απαντας πιο σοβαρα απο οτι σε μενα (αν και ειπε πανω κατω αυτα που υπονοησα)
Εγω παντως μπορω ανετα να διαθεσω $10 και $20 το μηνα για Netflix, απλα το βρισκω αντιδεοντολογικο!
Ισως φταινε τα τζιφακια, δεν ηθελα να τα εκλαβεις τοσο προκλητικα ομολογω.

http://cdn2.crushable.com/wp-content/uploads/2014/07/Matt-LeBlanc-as-Joey-on-Friends-saying-Im-sorry-with-air-quotes-GIF.gif

metamelia1
10-01-2016, 05:44
gia seires kalo einai

enitharmon
10-01-2016, 13:16
ό,τι έγραψε ο ethereal για τα δικαιωματα, θα φτιάξει στο μέλλον, απλά δε νομίζω ότι θα γίνουν τόσες συνδρομές στην ελλάδα για να αξίζει (δεν προσφέρει καν ΜΠΑΛΑ)

η πλάκα με τον Η. είναι, ότι αν ζούσε σε σοβαρή χώρα και του είχε έρθει κανα γραμματάκι από δικηγορό "πλήρωσε 600€ γιατί την τάδε μέρα, τάδε ώρα κατέβασες αυτό και έχουμε σκρηνσοτ" και ήξερε ότι δε μπορεί να το αγνοήσει, γιατί τέτοια πράματα πάνε στο δικαστήριο, δε θα μας έλεγε εδωπερατωρα για το "άγριο ελευθερο ιντερνετ" (ώπα ρε χάκερ), αλλά για το πως σου προσφέρεται η ευκαιρια με μικρη συνδρομή να .... μπλαμπλαμπλα

ας επαναλάβω άλλη μια φορά ότι δεν τη λέω σε κανέναν που κατεβάζει, πολλοί δημιουργοί σειράς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το downloading, και ήδη αναρωτιέμαι πώς θα βλέπω got αν όχι σε στρημινγκ

H.
10-01-2016, 13:29
Θα ξεκινήσω την απάντησή μου με ένα σάλτα και γαμήσου κι εσύ και το ξερολικό ΕΤΕ υφάκι σου (για το καλό).

Οι ΕΤΕ που ξέρω κατεβάζουν τα ΕΤΕ torrents τους και δεν έχουν πάρει κανένα μπιλιέτο από κανέναν δικηγόρο, εσύ όμως ΞΕΡΕΙΣ. Μόνο στο Λονδίνο έχω ακούσει περίπτωση, όχι με δικηγόρους και άλλες επιστημονικές φαντασίες, αλλά απλά κομμένες ip για p2p και torrents. Κατανοώ όμως ότι σε πολλούς αρέσει η σάλτσα εντάξει. Και όλο το υπόλοιπο ήταν περί συναισθηματισμού και όχι περί γνώσεως, το κατάλαβε όλος ο κόσμος μωρή μαλακισμένη. Λες και θέλει να "είσαι χάκερ" για να κατεβάσεις ένα torrent.

FIXXXER
10-01-2016, 13:43
η πλάκα με τον Η. είναι, ότι αν ζούσε σε σοβαρή χώρα και του είχε έρθει κανα γραμματάκι από δικηγορό "πλήρωσε 600€ γιατί την τάδε μέρα, τάδε ώρα κατέβασες αυτό και έχουμε σκρηνσοτ" και ήξερε ότι δε μπορεί να το αγνοήσει, γιατί τέτοια πράματα πάνε στο δικαστήριο, δε θα μας έλεγε εδωπερατωρα για το "άγριο ελευθερο ιντερνετ" (ώπα ρε χάκερ), αλλά για το πως σου προσφέρεται η ευκαιρια με μικρη συνδρομή να .... μπλαμπλαμπλα

Αυτο δε συμβαινει σε καμια χωρα στον κοσμο, ουτε καν στη χωρα που ζω εγω, που μπορει να φας μηνυση αν καταλαθος βαλεις τη μουσταρδα στο κοκκινο δοχειο και την κετσαπ στο κιτρινο.

Ακομα και να εχουν αποδειξεις οτι ηταν ο ηλεκτρονικος σου υπολογιστης που κατεβασε τα τορρεντς, δε μπορουν να αποδειξουν με κανενα τροπο οτι ΕΣΥ πατησες το κουμπι, αρα ειναι υποχρεωμενοι να σε ενημερωσουν πρωτα οτι μπορει καποιος να κατεβασε παρανομο υλικο απο τον υπολογιστη σου, και να σου πουν οτι πρεπει να προφυλαχτεις απο αυτο, με οτι σημαινει αυτο (μου εχει ερθει ΜΙΑ ειδοποιηση στον υπολογιστη πριν 5 χρονια που χρησιμοποιουσα ξεκλειδωτη συνδεση αλλου στο κτιριο που εμενα). Απο κει και περα αμα συνεχισεις να κατεβαζεις, τοτε μπορουν να σου κανουν οτι θελουν. Πριν γινουν ολα αυτα βεβαια, ο παροχος ιντερνετ που εχεις, απλα σου ακυρωνει τη συνδεση, για να μην εχει κανενα μπλεξιμο με τις εταιριες που "πληγωνονται οικονομικα" απο το παρανομο κατεβασμα (ικονοκλαστ ελπιζω να μη δακρυζεις). Αρα γενικοτερα για να φας προστιμο και να χρωστας χρηματα για παρανομο downloading πρεπει να γινουν πολλα πολλα πραγματα πρωτα.

Ολα αυτα βεβαια μπορει και να συνεβαιναν σε 1 στα 100 ατομα (που κατεβαζε οτι σειρα υπαρχει στον κοσμο) πριν λιγα χρονια, γιατι τωρα οι εταιριες, και συγκεκριμενα τα marketing departments τους, εχουν πλεον καταλαβει οτι αρθρα σαν κι αυτο (http://variety.com/2015/digital/news/top-10-pirated-tv-shows-of-2014-game-of-thrones-walking-dead-lead-list-1201390863/) το μονο που κανουν ειναι να δινουν μεγαλυτερη διαφημιση και δημοσιοτητα στις σειρες, με αποτελεσμα, μαντεψε, μεγαλυτερο προφιτ. Γενικοτερα δε νομιζω οτι νοιαζεται κανενας για τον τυχαιο θεατη σειρων που κατεβαζει μερικα επεισοδια τη βδομαδα, αλλα για τις σελιδες που κανουν host τους trackers και τη δυνατοτητα να κατεβαζει ο κοσμος, γι αυτο αλλωστε και τις κυνηγουν διαρκως (πολλα torrent search results εμφανιζονται να εχουν αφαιρεθει απο τη λιστα με τους trackers γιατι παραβιαζουν copyrighted material).

The Good Son
10-01-2016, 13:47
Φίλοι στην Γερμανία πάντως έχουν φάει μια χαρά πρόστιμα, με τον τρόπο που περιγράφει η enitharmon. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά σχέση με το όλο θέμα, απλά επειδή εδώ δεν είναι Γερμανία. Ή γενικότερα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Επίσης, τι torrent και μαλακίες. Κατεβάστε με emule, από τότε που βγήκαν τα torrents χάθηκε η μαγεία.

FIXXXER
10-01-2016, 13:47
Παρε κι αλλο ενα για τη φαση: http://variety.com/2013/digital/news/time-warners-bewkes-piracy-of-hbo-game-of-thrones-is-better-than-an-emmy-1200575271/

Η Γερμανια μπορει να ειναι και εξαιρεση Good Son. Δεν θα ηταν το μονο στο οποιο ειναι ηλιθιοι. Απλα η enitharmon μιλησε για σοβαρη χωρα (!)

GraveMiasma
10-01-2016, 14:34
ό,τι έγραψε ο ethereal για τα δικαιωματα, θα φτιάξει στο μέλλον, απλά δε νομίζω ότι θα γίνουν τόσες συνδρομές στην ελλάδα για να αξίζει (δεν προσφέρει καν ΜΠΑΛΑ)

ας επαναλάβω άλλη μια φορά ότι δεν τη λέω σε κανέναν που κατεβάζει, πολλοί δημιουργοί σειράς δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το downloading, και ήδη αναρωτιέμαι πώς θα βλέπω got αν όχι σε στρημινγκ

Exontas zhsei se arketes sobares eurwpaikes xwres to apopanw ginetai mono sth Germania opou oloi epomenews protimoun na blepoun seires online free. To torrent to anixneuoun ekei apo to ligo pou anebazeis kai ta prostima pane peripou 300 eurw ana tainia. To problhma einai oti yparxoun kapoia asafh nomika kena peri tou 8ematos sth germania (kai oxi se agglia h ollandia ktl.) ta opoia ekmetaleuontai. O tropos pou douleuei einai ws exhs: Megales etaireies holywood mis8wnoun mikrodikhgorika grafeia sth germania na anixneoun to anebasma mesw torrents. Ystera sou stelnoun grammataki sto spiti me ta prostima. Sunh8ws proslambaneis ena dikhgoro kai sou kanei diakanonismo na plhrwseis ligotera. Ta nomika kena exoun na kanoun me nomous peri dikaiwmatwn mousikhs/tainiwn pou exoun apomeinei apo dekaetia 80, epanalambanw se germania mono. Epipleon den to kanoun panta alla kyriws an katebazeis busters h albums apo poly gnwstous kallitexnes teleutaias xronias. Opoios endiaferetai na kanei paromoies tarzanies se germania as parei ena vpn apo agglia h ellada opou einai paranomo alla den se kunhgaei kaneis.

GraveMiasma
10-01-2016, 14:38
Η Γερμανια μπορει να ειναι και εξαιρεση Good Son. Δεν θα ηταν το μονο στο οποιο ειναι ηλιθιοι.

Ezhsa fetos ekei gia mish xronia, poly dyskolo na diafwnhsw.

enitharmon
10-01-2016, 15:43
Η. χαίρομαι που κρατάς το επίπεδο ψηλά. Και κρετίνος και να γράφεις για "επιστημονικές φαντασίες", όπως σε ξέρουμε.

Ψιψψερ, τουσέ για το "σοβαρή χώρα", δεν έχεις άδικο πλέον, ας το αντικαταστήσω με "οι δικηγόροι έχουν τα μέσα να σε τρέχουν και το σύστημα τους στηρίζει". Πριν καμια 15ρια χρόνια Γερμανός με email account, καταδικάστηκε από γερμανό δικαστή για κατοχή φωτο παιδικής πορνογραφίας, που στέλναν λινκ με μεηλ τότε, με τη δικαιολογία "αν έχεις μέηλ, είσαι δυνητικά κάτοχος τέτοιου υλικου, επειδή μπορείς να το λάβεις". Τεράστια κενά στο ιντερνετικό δίκαιο και γκρίζες ζώνες, αλλά από τη στιγμή που μερικά παρασιτικά γραφεία στο Μόναχο (τυχαίο;-δε νομιζω) έχουν ανακαλύψει τέτοιες τρύπες, μπαίνουν κατεβάζουν παρανόμως και οι ίδιοι από τορρεντ (ακόμα και χωρίς την ανάθεση από την εταιρία παραγωγής, τελείως αυτοβούλως δηλαδη) και τραβανε σκρηνσοτ με ip των uploaders. Άλλα γραφεία έχουν ειδικευτεί στην υπεράσπιση όσων κατηγορύνται για κατέβασμα, οπότε αυτή η βιομηχανία καλά κρατεί και τρέφει και τους δυο. Αυτά περί "επιστημονικής φαντασίας" .

Α, και το χακερ πήγαινε στο "άγριο ελευθερο ιντερνετ"

α, έγραψε και ο μιασμα γι'αυτό. Συνήθως είναι 2-3 τα γραφεία που στέλνουν τα γράμματα και όχι μόνο για ταινίες/αλμπουμ, αλλά και για σειρές. Πιστεύω έχει να κάνει με το πόσο εύκολα δίνει τα στοιχεία σου ο internet provider. Άλλο ένα πεσκέσι του σοιμπλε από όταν ήταν Υπ.Εσωτερικών

Ghoul
10-01-2016, 16:16
θέλω κι εγώ να ζήσω σε σοβαρή χώρα. :(

freak brother
10-01-2016, 18:05
i wanna live like common people in a serious country :(

Xtikio
10-01-2016, 18:19
Η. χαίρομαι που κρατάς το επίπεδο ψηλά. Και κρετίνος και να γράφεις για "επιστημονικές φαντασίες", όπως σε ξέρουμε.

to epipedo kratietai psila me to na grafeis san anthropos kai oxi san KARGIOLA. den kratietai me to na mhn vrizeis

asimoulis
10-01-2016, 19:37
H φάση με το νετφλιξ και την ποικιλία είναι ότι και το δεκάευρο να δίνεις πάλι θα συνεχίζεις να κατεβάζεις άλλα πράγματα κι ακόμα και αν δώσεις κι άλλο δεκάευρο για αμαζον πράιμ και άλλο ένα για hbo πάλι θα κατεβάσεις κάτι που δεν έχουν όλοι αυτοί.

Εκεί που θα σκεφτόμουνα να τους πληρώσω είναι αν γίνει στο μέλλον κάτι σε φάση spotify που έχουν σχεδόν τα πάντα. Εκεί μπορεί να δώσεις και 15. Και 20 ή 25 με όλα τα αθλητικά μέσα. Αλλά...

...αν το καλοσκεφτείς κάπως έτσι φτάνoυμε στα φράγκα που δίνεις στον ISP lol. Ίσως πρέπει να μπει ένα +5 με 10 ευρώ σε κάθε συνδρομή στο ίντερνε universally να κολλάει και ο provider άλλα 5 με 10 από αυτά που ήδη δίνεις (γιατί τους έχει ευνοήσει η πειρατεία τι να λέμε τώρα) και όλοι οι συνδρομητές να έχουν πρόσβαση στα πάντα και να λυθεί η πειρατεία, παρανομα streams κλπ εντελώς. Σίγουρα υπάρχει σαν ιδέα δε παίζει.

metamelia1
10-01-2016, 20:00
to opoiodhpote centralization kai sth prokeimeni ta netflix/amazon/steam/spotify ktr ktr einai to prwto vhma pros thn apolyth logokrisia

mporei na einai pros to paron filika kai prosvasima kai praktika (epixeirima ligotera klik gia na dw th gamimeni mou seira) alla oso to infrastructure/systhma yparxei ekei to mono pou thelei einai ena paradigm shift kai kalhmera dystopiko mellon opou 'mporeis na 'katanaloseis' mono oti media sou prosferoume' (to opoio hdh ginete apo to 90% tou plithismou stis 'sovares xores')

to mono pragma pou to apotrepei auto einai h eleftheri diakinisi dedomenon meso internet pou ayti ti stigmi ginete ypo th morfi torrents

nai i katastasi einai aisxri me ta malware/kaki skini ktr ktr, episis ola ta torrents site einai blokarismena apo tous ISP stis xwres tou Megalou Kapitalismou kai prepei na mpeis me kapoio open dns + proxy diladi prepei na Ksereis alla kati prepei na ginei wste na diatirithei auto to prama, to 99% ton neon se deka eikosi xronia tha ine pragmatika kapitalistika zombi

oson afora ta prostima xristwn ta eipe o miasma gia germania, katatala genika kinigane tous uploaders - as poume gia peiratiko software vlepo monaxa enan tipo pou ta krakarei tora pia, tit ha ginei an ton xosoun mesa de tha boroume oute fotosop na vlaoume xoris na dosoume katostarika

ti tha ginei an papsei na uparxei to soulseek, th mousikh pou akouw mono ekei mesa borw na th vrw

ti tha ginei an papsoun ta trackers na uparxoun, tis tainies pou vlepo me to zori tis vrisko kai ekei

ti tha ginei an papsoun ta emulator sites na uparxoun, tha pezo call of duty??????? tha aftoktoniso

h xrysh tomh vriskete kapou sth mesh, an me kapoio tropo yparksei syssomh organwsh 'peiratwn' opou symfwnisoun se kapoious orous me ton kapitalismoulh tha yparksoun omorfes lyseis pou ta epitrepoun ola alla moiazei kapws outopiko kathws ine oloi sta maxeria

on topic netflix mono gia seires, apo tainies lol

peace

enitharmon
10-01-2016, 20:56
για το "σοβαρη χωρα" το έφτιαξα παρακάτω, μην το ξεχειλώνετε. κανείς δε θα με ακούσει να υπερασπίζομαι γερμανία, οπότε μην το κουράζετε. είχα στο μυαλό μου το πόσο γρήγορα πάνε τέτοια πράματα στο δικαστήριο (κι άμα είσαι ο ενάγων σε βολεύει), το διορθωσα, φτάνει

Χτικιό, άλλο καριολα, άλλο μαλακισμένη κι αμα έφτασες να υπερασπίζεσαι το βρίσιμο που ρίχνει ο η., προβληματίσου

Coroner
10-01-2016, 21:12
Στο Bay area γενικά παίζει αρκετή τρομοκρατία με το κατέβασμα. Σου έρχονται ραβασάκια σπίτι τα οποία, όπως και να ΄χει, σε κάνουν να το σκέφτεσαι δύο φορές πριν κατεβάσεις. Γενικά, αν δε το κάνεις συστηματικά πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο γνωρίζω μπόλικα άτομα που τους έσκασε χαρτί. Στο Πανεπιστήμιο είναι πολύ πιο αυστηροί. Γενικά το προσέχουν πάααρα πολύ και σε υποχρεώνουν να δηλώσεις MAC addresses κτλ σε ότι υπολογιστή χρησιμοποιείς.

Το netflix για $10 με φαίνεται οκ πιο πολύ για την ευκολία που προσφέρει. Από ποικιλία δεν είναι κάτι το σούπερ, αλλά παίζουν κάποιες καλές ταινίες. Σε σειρές είναι οκ.

Για το ιδεολογικό δε θα μιλήσω γιατί μου φαίνεται να κινείται στα όρια του γραφικού όταν περιστρέφεται γύρω από το netflix ή το spotify.

ikonoklast
10-01-2016, 22:28
to opoiodhpote centralization kai sth prokeimeni ta netflix/amazon/steam/spotify ktr ktr einai to prwto vhma pros thn apolyth logokrisia

mporei na einai pros to paron filika kai prosvasima kai praktika (epixeirima ligotera klik gia na dw th gamimeni mou seira) alla oso to infrastructure/systhma yparxei ekei to mono pou thelei einai ena paradigm shift kai kalhmera dystopiko mellon opou 'mporeis na 'katanaloseis' mono oti media sou prosferoume' (to opoio hdh ginete apo to 90% tou plithismou stis 'sovares xores')

to mono pragma pou to apotrepei auto einai h eleftheri diakinisi dedomenon meso internet pou ayti ti stigmi ginete ypo th morfi torrents

Ναι βέβαια, γιατί το Netflix φταίει που ο κόσμος βλέπει Φιλαράκια και όχι Παρατζάνοφ. Επίσης νέα τάξη πραγμάτων και τσιπάκι του αντιχρίστου.

Ενδεικτικά μερικά εντελώς νόμιμα site στα οποία μπορείς να δεις απίθανα πράγματα από αριστουργήματα του βιετναμέζικου κινηματογράφου μέχρι snuff. Κάποια συνδρομητικά, άλλα τσάμπα:

http://www.ubu.com/film/
https://www.fandor.com/
http://www.ifcfilms.com/
https://mubi.com/
https://www.criterion.com/
http://www.vdb.org/

Αυτά τι είναι; Ρωσικά τρακερ;

metamelia1
10-01-2016, 23:01
666

to ubu to ksero
sto mubi tha gino sindromitis se ligo opos fenete, na ginete ke seis fenete katapliktiko

bravo sta pedia

metamelia1
11-01-2016, 00:41
30 movies rotation per month, giati??????

metamelia1
11-01-2016, 00:46
ok mufa telika apla tis exei oles listed san repository, lew kai gw 100 tainies godard

pisw sta torrents

FIXXXER
11-01-2016, 00:47
κανε κανα ανουσιο ποστ

metamelia1
11-01-2016, 00:55
ok

Aleister
11-01-2016, 19:10
to ultra HD tou netflix moiazei me atari se CRT brosta se 1080p rip paigmeno mesa apo MPC-HC me madVR filters etc etc

kamia dikaiologia

GraveMiasma
15-01-2016, 03:13
balto se spoilr re an8rwpe den exw tsekarei akoma netflix

Lyse
15-01-2016, 05:39
http://i.imgur.com/GCj8oFX.jpg?1

Ghoul
15-01-2016, 10:42
Netflix Announces Crackdown on VPN and Proxy Pirates
(https://torrentfreak.com/netflix-announces-crackdown-on-vpn-and-proxy-pirates-160114/)

wraithgr
15-01-2016, 12:54
Καλα, αμεσο cancellation αν δεν δουλευει η φαση με vpn, το αγγλικο ειναι τελειως γτπ.

GraveMiasma
16-01-2016, 04:00
http://i.imgur.com/GCj8oFX.jpg?1

vale spoiler den exw dei akoma rabo

antimusic
22-04-2017, 00:10
έχει πλέον και ελληνικούς υπότιτλοι σε πολύ πράμα.

KoiliaSamprela
05-12-2017, 15:49
Συνάδελφος έπεσε εδώ και μεταφέρω

http://greflix.herokuapp.com/

Εμφανίζει που υπάρχουν ελληνικά λόγια ή ελληνικές φωνούλες.

TBH η καλύτερη φάση με το netflix είναι να μοιραστούν το μεγάλο το πακέτο 4 άτομα.
3€ είναι μια χαρά ποσό τον μήνα, για να μην σηκώνεσαι από την μια καρέκλα να πας στην άλλη :) (που δεν χρειάζεται να είναι όλοι στην ίδια χώρα)

Λασπόνερα
27-04-2018, 23:15
Ψήνεται κανείς για συνεταιρικο; Η έχει ελεύθερη θέση για εμένα κάποιος;