PDA

View Full Version : [Cinema] X-Men: Apocalypse (2016)

FIXXXER
11-12-2015, 22:48
COvnHv42T-A

27 Μαϊου :wave:

Parasight
12-12-2015, 01:17
Πωρωτικό ρε γμτ, αλλά έτσι φαινόταν και το Days of Future Past. Το οποίο δεν ήταν κακό σε καμία περίπτωση βέβαια, αλλά είχα πολύ υψηλές προσδοκίες. Προσπαθώ να κρατάω μικρό καλάθι εδώ.

BLiTzER
12-12-2015, 02:43
Όλα τα X-Μen μέχρι στιγμής ήταν μια χαρά. Αυτό εδώ φαίνεται μαλακία.

Επίσης γαμώ τα castings τους γαμώ. Μια αντιπαθητική κλαψομούνα δεν έφτανε, έφεραν και 2η.

FIXXXER
12-12-2015, 04:50
Days Of The Future Past ξεπερασε τις υψηλες μας προσδοκιες, ηταν ισως και καλυτερο απο το First Class, κι αν οχι, σιγουρα ισαξιο. Μονο και μονο το εναρκτηριο 15λεπτο ή την σκηνη με τον Quicksilver να παρεις, η ταινια ειναι ηδη πολυ ψηλα.

Μπλιτζερ, ξερουμε οτι αντιπαθεις Jennifer Lawrence και δεν συμφωνεις με την επιλογη αυτη ως Mystique.... αλλα εισαι απλα λαθος. Δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα.

Taksitzhs
13-12-2015, 12:50
Όλα τα X-Μen μέχρι στιγμής ήταν μια χαρά. Αυτό εδώ φαίνεται μαλακία.

Σ αρεσε το X-Men 3; Πιο αρπακολλατζιδικο πεθαινεις, ο,τι να ναι εντελως σε σημεια, απλα προσπαθησαν να κλεισουν το στορι οπως-οπως. Χωρια που ηταν για την Φοινιξ και Φοινιξ να τα γαμαει ολα δεν ειδαμε ουσιαστικα, καμια σοβαρη συγκρουση. Θα ελεγα και για το εντελως νεο στορι που με ενοχλησε αλλα θα πεταχτουν οι παρασαητς να πουν οτι το παιζω ξερολας ή δεν ξερω τι.

Parasight
13-12-2015, 13:38
Έτσι μπράβο.

BLiTzER
13-12-2015, 14:39
Βασικά μου άρεσαν όλα, γιατί απολαμβάνω γενικότερα ταινίες με σουπερήρωες και τις βλέπω γι'αυτό που είναι και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία, για να μη μου αρέσει μια τέτοια ταινία. Ναι, ομολογουμένως, το 3 δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά μια χαρά ευχάριστα το είδα. Στ'αρχίδια μας αν το στόρι υπάρχει στα κόμιξ ή όχι.

12 stars circle your brow
13-12-2015, 17:41
Πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία, για να μη μου αρέσει μια τέτοια ταινία.

Green Lantern.

BLiTzER
13-12-2015, 20:48
Χαχα πραγματικά ήταν αυτό ακριβώς που σκέφτηκα, γράφοντας αυτή την πρόταση. Σε φάση ήθελα να το βάλω σαν παράδειγμα σε παρένθεση.

OniBocho
14-12-2015, 10:54
Πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία, για να μη μου αρέσει μια τέτοια ταινία.

Green Lantern.

Spawn, Dark Knight Rises (FLAME MODE ON)

BLiTzER
14-12-2015, 17:09
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για γαμάτους σουπερήρωες, δηλαδή Marvel.

Phantom Duck
14-12-2015, 17:48
πρώτον dark knight (το σκέτο) βιάζει ο,τιδήποτε μάρβελ, δεύτερον αφού κατάφερα να τελειώσω το φετινό fantastic four, μπορώ να δω και παπακαλιάτη να διασκευάζει star wars.

FIXXXER
14-12-2015, 18:27

XAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXA

Τελος παντων, αφου με εκανες και γελασα, εδω μιλαμε για ΧΜΕΝ οχι για ολες τις αλλες ταινιες με σουπερ ηρωες.

ΥΓ. Το Green Lantern ηταν αρκετα μετριο, αλλα βλεποταν τουλαχιστον. Still better than βασικα πολυ πραγμα απο Μαρβελ.

OniBocho
15-12-2015, 11:03

Ant-Man.-

Parasight
20-05-2016, 12:19
http://i.imgur.com/8oUn781.jpg

Ε καλά μωρέ οκ είναι η ταινία.

FIXXXER
03-06-2016, 11:06
Μ'αρεσε παρα πολυ. Δεν ειμαι φανμποης, αλλα ουτε και 100% αντικειμενικος, αφου εχω μια αδυναμια στο συγκεκριμενο γκρουπ υπερ ηρωων σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο. Στα θετικα της ταινιας η Jean Grey απο τη μοναδικη Sophie Turner, ο πολυ καλος Oscar Isaac στο ρολο του Apocalypse, οι σταθερα σε υψηλοτατο επιπεδο παρουσιες των Magneto-Xavier (ισως η καλυτερη τους ταινια απο την τριλογια), αλλα και το υπολοιπο supporting cast (Cyclops, Storm, Nightcrawler, Beast), με εξαιρεση την Psylocke, για την οποια δε δινεται κανενα background, καμια αναπτυξη, τιποτα. Ειναι μια οπτασια βεβαια η Olivia Munn σε αυτο το ρολο, αλλα αλλο θεμα αυτο.

Το μεγαλυτερο θετικο της ταινιας (για μια ακομα φορα με την καλυτερη σκηνη της ταινιας) ειναι φυσικα ο Quicksilver. Αγαπη μονο. Το μονο αρνητικο το ανεφερα ηδη οσον αφορα τους χαρακτηρες (Psylocke), αλλα οσον αφορα την πλοκη της ταινιας... μαλλον η καπως μεγαλη διαρκεια. Δε μπορω να σκεφτω περιττη σκηνη, αλλα ενιωσα οτι ηταν λιγο μεγαλυτερο απο οτι θα επρεπε. Τα εφφε και η δραση ειναι τοπ 5 μεταξυ ολων των ταινιων που εχω δει. Αλλωστε οπως ηταν πολυ ψαρωτικη η εναρξη του Days Of The Future Past, ετσι ειναι και τωρα. Αυτα. Haters θα ερθουν να ανακαλυψουν προβληματα για plot holes, script, story κτλ, δεν πειραζει, αλλωστε χεητερζγκοναχεητ.

BLiTzER
03-06-2016, 12:29
Ήταν λίγο αργό και χολιγουντιανό σε σημεία, αλλά γενικά ήταν οκ. Δε με ξενέρωσε, δε με ενθουσίασε. Πολύ ωραία εφέ, απαραίτητη εμφάνιση Wolverine, καλή η σκηνή Quicksilver, συγκίνηση στα origin stories, δέος στην αποκάλυψη της Phoenix.

Το μοναδικό σημείο που με χάλασε αρκετά για να το επισημάνω ήταν ότι σε κάποιες σκηνές η Sans... εε η Jean χρησιμοποιούσε την τηλεπάθειά της για να αποφύγουν τους εχθρούς και σε άλλες ήταν σαν να μην υπήρχε καν, οπότε έμπλεκαν σε μάχες, εχθροί πυροβολούσαν, σήμαιναν συναγερμό κτλ. Νταξ δεν ψάχνουμε με το μικροσκόπιο σεναριακά ατοπήματα και "τρύπες" σε τέτοιες ταινίες, αλλά μερικά πράγματα είναι απλά ηλίθια.