PDA

View Full Version : [Cinema] Captain America: Civil War (2016)

Parasight
25-11-2015, 19:44
Έσκασε το πρώτο τρέιλερ και γέμισε ο τόπος χύσια.

21HP6OFn5OE

http://www.comicbookresources.com/imgsrv/imglib/0/0/1/Captain-America-v-Iron-Man-Civil-War-46186.jpg

Ναι ναι οκ μάρβελ κλπ μπλα μπλα μπλα. Χέιτερζ και ποιοτικοί, παρακαλώ κάντε μας τη χάρη.

Taksitzhs
25-11-2015, 19:49
Μυριζει μετριοτητα, και ξερεις οτι δεν ειμαι hater. Εχουν πηδηξει αναποδα την ιστορια και απ' οτι φαινεται την εχουν κανει μια μαλακια και μιση. Αφενος ειναι λογικο γιατι αν εβαζαν ολους τους χαρακτηρες που εμπλεκονται θα γινοταν ενα Avengers v2.02, συν οτι θα ηθελαν δυο ταινιες να χωρεσουν ολα τα τεκτενομενα. Μυριζει τρελη μουφα οστοσω, και κριμα γιατι ο Captain ειναι απ τους αγαπημενους μου Marvel ηρωες στις κινηματογραφικες μεταφορες.

Parasight
25-11-2015, 20:06
Ποιους όλους τους χαρακτήρες που εμπλέκονται μωρέ; Από πότε ισχυρίστηκε κάποιος ότι έχουμε ακριβή μεταφορά του κομιξάδικου Civil War ή και όλων των υπόλοιπων ιστοριών for that matter; Ποια ιστορία ακριβώς έχουν πηδήξει ανάποδα; Θα αρχίσουμε κι εδώ όπως στο GoT ξέρω γω; Έλεος.

Taksitzhs
25-11-2015, 20:15
Μην εξαπτεσαι, λογικο να κανω παραπονα γιατι ειναι τεραστια η διαφορα, για GoT δε ξερω και δε μ απασχολει. Απλα μου δινει λιγο την εντυπωση ενος Civil War των φτωχων. Δεν σου πα να γινει πιστη μεταφορα δα, αλλα τα δειγματα κανουν για ενα εντελως διαφορετικο στορι (και λιγοτερο επικο απ το οριτζιναλ, που εκει ειναι η ενσταση μου).

Parasight
25-11-2015, 20:21
Μα το Marvel Cinematic Universe υπάρχει 7 χρόνια ενώ το κομιξάδικο 60 ξέρω γω. Ποιους χαρακτήρες ακριβώς περιμένεις να δεις στο MCU; Αυτούς που δεν υπάρχουν;

Taksitzhs
25-11-2015, 20:33
Spiderman πχ, που το Civil War ξεκινησε λογω εκεινου, και οχι του Cap. Και γενικα το story υποτιθεται πως επηρρεαζει ολους τους ηρωες της Marvel και οχι τον Cap συγκεκριμενα. Ουσιαστικα η φαση τωρα ειναι ψιλο Bucky/Cap με Iron Man/War Machine, και γενικα, ακομα και η αφορμη του διχασμου ειναι διαφορετικη, ο Cap εδω απλα προσπαθει να προστατεψει τον φιλο του και του κολλανε τη ρετσινια. Ο τιτλος Civil War μπηκε απλα για τα ματια του κοσμου, ειναι σα να βλεπεις το Hobbit και να εχει πανω τον τιτλο LoTR, πως να το κανουμε.

Parasight
25-11-2015, 20:52
Μα έχει πάνω τον τίτλο Captain America ξέρω γω...

antimusic
25-11-2015, 22:38
Εχουν πηδηξει αναποδα την ιστορια

θεέ μου, ευτυχώς.

BLiTzER
25-11-2015, 23:00
Μια χαρά θα γαμήσει. Μακάρι να μείνει στους ίδιους sad τόνους, όπως το trailer. Σχεδόν έκλαψα στο τέλος :touched:

FIXXXER
26-11-2015, 01:20
Ειχα τις αμφιβολιες μου, λογω των υψηλων απαιτησεων που ειχαν θεσει οι προηγουμενες δυο ταινιες με τον καταπληκτικο και βαθυ χαρακτηρα του Captain America, αλλα τελικα μετα το τρεηλερ ειμαι αισιοδοξος. Ειναι αρκετα πιθανο να φτασει και πιο βαθυ πατο το MCU :touched:

Taksitzhs
26-11-2015, 09:01
Παντως βλεποντας στο wiki ποιοι ειναι οι κακοι, τουλαχιστον απ οσο φαινεται θα αφησουν οσο γινεται απειραχτο το τελος. Παλι καλα δηλαδη, εσας που σας νοιαζουν οι χαρακτηρες και πως εξελισσονται θα επρεπε να το θελετε να σεβεται το οριτζιναλ.

Parasight
26-11-2015, 11:53
Όταν είπα παραπάνω για ποιοτικούς και χέιτερζ (που πάλι στον τοίχο μίλησα αλλά αναμενόμενο τεσπα), έπρεπε να βάλω και τους βιβλιάκηδες, αλλά πού να το φανταστώ ότι ακόμη και εδώ.

Aleister
26-11-2015, 14:08
Η μαγεια του Civil War ηταν οτι ειχε μεσα μεχρι και τον πιο τελευταιο ξεχασμενο ηρωα και γινοταν ενας ΠΑΝΙΚΟΣ.

Adaptation με 3 νοματαιους = φολα

Zarou City Rider
26-11-2015, 14:46
Spiderman πχ, που το Civil War ξεκινησε λογω εκεινου, και οχι του Cap. Και γενικα το story υποτιθεται πως επηρρεαζει ολους τους ηρωες της Marvel και οχι τον Cap συγκεκριμενα. Ουσιαστικα η φαση τωρα ειναι ψιλο Bucky/Cap με Iron Man/War Machine, και γενικα, ακομα και η αφορμη του διχασμου ειναι διαφορετικη, ο Cap εδω απλα προσπαθει να προστατεψει τον φιλο του και του κολλανε τη ρετσινια. Ο τιτλος Civil War μπηκε απλα για τα ματια του κοσμου, ειναι σα να βλεπεις το Hobbit και να εχει πανω τον τιτλο LoTR, πως να το κανουμε.

O Spider-Man θα κάνει μια σύντομη εμφάνιση, την πρώτη του για το MCU μιας και (δυστυχώς) το franchise του Garfield από Sony δεν θα προχωρήσει.

Taksitzhs
26-11-2015, 14:53
Η μαγεια του Civil War ηταν οτι ειχε μεσα μεχρι και τον πιο τελευταιο ξεχασμενο ηρωα και γινοταν ενας ΠΑΝΙΚΟΣ.

Adaptation με 3 νοματαιους = φολα

Σαν εγχειρημα ειναι δυσκολο, αλλα βαλε εναν Punisher μεσα, εστω. Να δουμε τη στολη με τη νεκροκεφαλα να τρελαθουμε. Για τους υπολοιπους που θελουν να δουν ταινια δρασης, ή εστιαζουν αποκλειστικα (τονιζω το αποκλειστικα) στο βαθος των χαρακτηρων δειτε καλυτερα καναν Στηβεν Σηγκαν ή το Μετεωρο Βημα Του Στονερα και αφηστε τη Μαρβελ ησυχη σε μας τους ποιοτικους.

:popolo:

Parasight
26-11-2015, 18:59
Για τον Punisher που κάνει μπάσιμο στη 2η σεζόν Daredevil έχεις μάθει ή απλά αμολάς μαλακίες; Το τηλεοπτικό/κινηματογραφικό Marvel Universe δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ενιαίο, έχει μόλις 7 χρόνια ζψής και εξελίσσεται συνέχεια εισάγοντας με έναν νορμάλ ρυθμό χαρακτήρες. Το αν αρέσει σε κάποιον όλο αυτό είναι θέμα γούστου εννοείται.
Από την άλλη, αν όντως έμπαιναν με κάποιο τρόπο 40 χαρακτήρες σε μια ταινία (και δη στο Civil War), είναι δυνατό να μην έρχονταν τότε οι ταρίφες και οι αλάιστερς αυτού του φόρουμ που θα μιλούσαν για αχταρμά, χαoτική ροή και μη επαρκή ανάπτυξη χαρακτήρων;

Taksitzhs
26-11-2015, 20:21
Γενικα μ ακουγεσαι λιγο ''ειναι θεμα γουστου, αλλα εισαι μαλακας που γκρινιαζεις'', λολ. Τι να σου πω, οτι θα το δω θα το δω αλλα δεν περιμενω πολλα, πατατα τυπου Iron Man 2 δεν προκειται να ειναι οποτε ενταξει. Απο κομιξαδικα το Suicide Squad ειναι αυτο που περιμενω πλεον περισσοτερο λογω θεαρας Harley Quinn.

OniBocho
27-11-2015, 10:33
Πάρασαητ, από που κι ως που θεωρείται το MCU μόνο 7 ετών; Τα X-Men του Singer δεν ανήκουν σε αυτό; Να δεχθώ ότι τα πρώτα 3 κι απαράδεκτα Spiderman ήταν της Sony, αλλά ποια ταινία θεωρούμε ότι ξεκίνησε το παραμύθι;

On Topic, η ταινία θα είναι όσο καλά κι ασύνδετα ήταν και τα πρώτα Captain America. Καθόλου δηλαδή. Κι όχι επειδή δε θα είναι πιστή στο κόμικ, το οποίο είχε και κακό τέλος, εκτός των άλλων.

Parasight
27-11-2015, 11:05
Πάρασαητ, από που κι ως που θεωρείται το MCU μόνο 7 ετών; Τα X-Men του Singer δεν ανήκουν σε αυτό; Να δεχθώ ότι τα πρώτα 3 κι απαράδεκτα Spiderman ήταν της Sony, αλλά ποια ταινία θεωρούμε ότι ξεκίνησε το παραμύθι;Το ενιαίο MCU είναι 7 ετών εφ'όσον ξεκίνησε ουσιαστικά με το Iron-Man το 2008. Τα X-men ως γνωστόν είναι Fox και δε μιλάμε για το ίδιο universe, γι'αυτό πχ και υπάρχουν δύο Quicksilver, άλλος στο Days of Future Past και άλλος στο Age of Ultron. Η πρώτη τριλογία Spider-man πήγε στα σκουπίδα ως γνωστόν όπως και η δυάδα του reboot.
Για το επερχόμενο Captain America και το MCU γενικά, εκτός της ενσάρκωσης παιδικών φαντασιώσεων από τα κόμικς (η οποία με ωθεί σε έναν τόνο παραδοχές και καθαρό φανμποϊσμό, το παραδέχομαι), με εξιτάρει ένα κλικ παραπάνω αυτή η συνεπής αλληλεπίδραση ανάμεσα στις ταινίες και στις σειρές Marvel. Τόσο πολύ που ουσιαστικά είδα ψυχαναγκαστικά έναν ολόκληρο κύκλο του μετριότατου Agents of S.H.I.E.L.D. (για δεύτερο δε θα άντεχα ποτέ και δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνω).

Με βάση όλα αυτά, θεωρώ εντελώς άτοπο και ουσιαστικά χαζό να θέλει κάποιος να γίνει όλο αυτό "όπως στα βιβλ..εε κόμικς". Δλδ κι εγώ έχω φάει τη ζωή μου διαβάζοντας κόμικς, έχω την άποψή μου για αυτά, αλλά έλεος, μπορώ να καταφέρω να μην το παίζω ξερόλας λέγοντας πόσα έχω διαβάσει και να λέω πόσο μου λείπει ο τάδε obscure χαρακτήρας από τα κόμικς και πόσο σκατά είναι οι ταινίες επειδή δεν είναι κι αυτός μέσα. Κανείς άλλωστε ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι μιλάμε για ακριβή μεταφορά από τα κόμικς, μιλάμε για χαρακτήρες που έχουν ιστορία δεκαετιών, τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο.

Σε καθαρά κινηματογραφικό επίπεδο, το να μην αρέσει σε κάποιον όλο αυτό (πχ το στιλ ταινιών Marvel με το χιουμοράκι και όλα αυτά, οι σκηνές δράσεις που ίσως είναι αρκετά κλισαρισμένες σε σημεία κλπ) εννοείται πως είναι δεκτό, αλλά χέστε με όλοι οι ειδήμονες αναγνώστες. Τα ακούμε τόσα χρόνια στο GoT, μας πρήξατε τ'αρχίδια στα LotR, ε νισάφι πια, φτιάξτε το εσείς καλύτερα.

OniBocho
27-11-2015, 11:42
Ναι, γούστος είναι αυτός και προφανώς το κάθε τι έχει το κοινό του. Ειδικά σε ταινίες που βασίζονται σε κόμικς δεν πρόκειται να ασχοληθώ προσωπικά με το πόσο πιστή μεταφορά ήταν, ακόμα κι όταν τα στούντιο λανσάρουν έναν τίτλο ταινίας ξεπατηκωμένο από κάποιο comic run. Το ζήτημα είναι πως στις περισσότερες περιπωσεις οι ταινίες δεν είναι καλές κι εκεί, για μένα, ξεκινούν δύο τινά:

- το κόμικ επίσης δεν ήταν καλό, οπότε θεωρώ σχετικά αναμενόμενο και η ταινία να μην είναι

- το κόμικ ήταν καλό, οπότε μια κακή ταινία με τον ίδιο τίτλο με ξενερώνει και με "χαλάει".

Πάντως, εφόσον βγάζουμε έξω τα αρχικά Χ-ΜΕΝ, καλώς ή κακώς το MCU έχει να επιδείξει 3 καλές ταινίες (Iron Man I, Avengers I, Guardians of the Galaxy) και 1 σειρά (Daredevil) από τον καταιγισμό που έχει παρουσιάσει ως τώρα.

Parasight
27-11-2015, 12:15
Δώκε μια ευκαιρία και στο Jessica Jones, ίδια μαυρίλα με Daredevil, Hell's Kitchen γαρ. Δεν έχω εκφράσει ακόμη πλήρη γνώμη γιατί είμαι μόλις στο 2ο επεισόδιο.

FIXXXER
27-11-2015, 12:17
Σε καθαρά κινηματογραφικό επίπεδο, το να μην αρέσει σε κάποιον όλο αυτό (πχ το στιλ ταινιών Marvel με το χιουμοράκι και όλα αυτά, οι σκηνές δράσεις που ίσως είναι αρκετά κλισαρισμένες σε σημεία κλπ) εννοείται πως είναι δεκτό, αλλά χέστε με όλοι οι ειδήμονες αναγνώστες. Τα ακούμε τόσα χρόνια στο GoT, μας πρήξατε τ'αρχίδια στα LotR, ε νισάφι πια, φτιάξτε το εσείς καλύτερα.

Σε καθαρα κινηματογραφικο επιπεδο, οι 3 ταινιες Spiderman με τον Toby Maguire αλλα και οι 2 με τον υπερτελειο για το ρολο Andrew Garfield, ειναι σαφως πιο αρτιες απο τις 10-15 ταινιες του MCU που εχουν βγει τα τελευταια 8 χρονια (για μενα τουλαχιστον). Δυστυχως εκαναν μαλακιες κι εκει οι δημιουργοι, και οσον αφορα την τριλογια με τον Toby Maguire τις εκαναν λιγο (εως πολυ)... βαρετες (!) ενω στη δυαδα Amazing Spiderman, αντι να φτιαξουν ταινιαρες με τον Garfield και την θεα Emma Stone, εφτιαξαν δυο ταινιες με πολλες γαματες φασεις... και με ελαχιστη συνοχη. Ειδικα αυτο το τελευταιο 15λεπτο στo Amazing Spiderman 2 με το εντελως οτι ναναι, πραγματικα δεν εχω ιδεα πως και γιατι το εκαναν.

Παρολα αυτα, τα 100 κλισε ανα ταινια, τις χιουμοριστικες εξυπναδες κατα τις οποιες κοιτας την οθονη αμηχανα αισθανομενος ντροπη εκ μερους των ηθοποιων που αναγκαστηκαν να τις πουν, και αυτο το πραγματικα οσο πιο κουραστικο πλεον γινεται "end of the world because of this superweapon" concept ΚΑΘΕ ταινιας του MCU.... ε ευτυχως δεν το εχουν. Οπως ειπες κι εσυ, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα (εφαγα μια πριν κατι ωρες, σκετη μουρλια, ζητω το Thanksgiving), αλλα μη σου φαινεται περιεργο που μερικοι κραζουμε αυτες τις ταινιες. Δεν το κανουμε επειδη ειμαστε haters, και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι επειδη ειμαστε ψαγμενοι (σημερα γνωρισα τυπο που "ασχολειται με τον κινηματογραφο επαγγελματικα" και απλα γελουσα μαζι του γιατι εκραζε το Homeland, το Treme, και ολες τις αμερικανικες σειρες που υπαρχουν, ενω αποθεωνε ευρωπαικο κινηματογραφο και Ρωσικες ταινιες του 1943 :touched::touched::touched:), απλα γιατι μας ενοχλουν καποια πραγματακια. Εσενα δε σε ενοχλουν, καλως.

Taksitzhs
28-11-2015, 03:56
μπορώ να καταφέρω να μην το παίζω ξερόλας λέγοντας πόσα έχω διαβάσει και να λέω πόσο μου λείπει ο τάδε obscure χαρακτήρας από τα κόμικς και πόσο σκατά είναι οι ταινίες επειδή δεν είναι κι αυτός μέσα.

Εχμ, σορρυ αλλα

http://3.bp.blogspot.com/-MPj-LDd_3g8/TntZ_hydMbI/AAAAAAAACz0/PHk06yxO69o/s1600/psyxedeleia.jpg

Parasight
10-03-2016, 20:20
dKrVegVI0Us

Νέο τρέιλερ και καλώς τον (στο τελευταίο δευτερόλεπτο).

FIXXXER
11-03-2016, 08:13
Πολυ καλυτερο αυτο το τρεηλερ απο το πρωτο νομιζω (που προσωπικα το βρηκα γελοιο).

Απλα η ταινια θα μπορουσε να λεγεται The Avengers 3 πιστευω.

OniBocho
11-03-2016, 10:16
Όχι γιατί τότε μοιραία θα έπρεπε να είναι για τον πούτσο. Ενώ ως Captain America κάτι μπορεί να σωθεί. Ήταν κάπως αξιοπρεπή τα δύο πρώτα, χωρίς να ξεχνάω και τις μπόλικες ακυριές τους.

Πως τον έχωσαν τον Spiderman μέσα; Η Sony δεν έχει τα δικαιώματά του;

Parasight
11-03-2016, 15:05
Προφανώς δεν παρακολουθείς τα δρώμενα, ναι είχε γίνει ολόκληρη ιστορία να τα βρούνε Marvel και Fox για να ενσωματωθεί ο Spiderman στο MCU, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι για δεύτερη φορά reboot-αρισμένος, δεν είναι δλδ (εννοείται) ούτε ο Maguire, ούτε ο Garfield. Λογικά θα γίνει reboot ταινία Spiderman κάποια στιγμή, με τον πιτσιρικά Tom Holland.

Avengers ταινία βγήκε πέρσι, και γι'αυτό την ονομάζουν ουσιαστικά Captain America τώρα. Αλλά και βέβαια λόγω του ότι, μπορεί να είναι μέσα όλοι οι Avengers, αλλά η ταινία είναι αρκετά Capοκεντρική. Και μόνο αν κρίνουμε από την κατάληξη του χαρακτήρα στο τέλος (γνωστό από τα κόμικς, και λέγεται ότι θα τηρηθεί και στην ταινία).

FIXXXER
11-03-2016, 15:07
Μαλακια που εκαναν reboot το Spiderman ρε γμτ.... εμενα μου αρεσαν οι ταινιες με τον Garfield, και αν και ειχαν καποια προβληματα, ακομα περισσοτερο μου αρεσε ο Garfield. Τελειος Spiderman.

atom_smasher
11-03-2016, 18:44
Και μόνο αν κρίνουμε από την κατάληξη του χαρακτήρα στο τέλος (γνωστό από τα κόμικς, και λέγεται ότι θα τηρηθεί και στην ταινία).

τι γίνεται στο τέλος στα κόμικ;

antimusic
11-03-2016, 18:48
σκοτώνεται ο Goliath! α, spoiler.

OniBocho
12-03-2016, 09:38
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον Πάρασαητ, η αλήθεια είναι ότι η βαρεμάρα που μου προκαλεί το MCU δεν μου έδωσε κίνητρο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις. Όντως ο Garfield ήταν ωραίος ως Spiderman.

Α, ναι! Και στο τέλος του Civil War ο Hulk πάει ταξιδάκι και ο Thor ήταν ρομπότ. Oops.

Κέβιν Σόρμπο
13-03-2016, 13:19
πως ηταν ωραιο; 30 χρονω μαντραχαλος

ο χολαντ ειναι 14 να πουμε.

Zarou City Rider
23-03-2016, 20:51
Μαλακια που εκαναν reboot το Spiderman ρε γμτ.... εμενα μου αρεσαν οι ταινιες με τον Garfield, και αν και ειχαν καποια προβληματα, ακομα περισσοτερο μου αρεσε ο Garfield. Τελειος Spiderman.

:thumbsup:

Συμφωνώ. Επίσης, χάλια η στολή του Marvel Spider-Man. Ok, έκδηλη η επιρροή Steve Ditko και πολύ κοντά στα comics των 60s, παρόλα αυτά και κατά τη γνώμη μου δεν αγγίζει στολές ταινιών με Garfield. Eλπίζω τουλάχιστον να αλλαχτεί στη δική του ταινία.

BLiTzER
06-05-2016, 00:25
Καλό ήταν. Και χορταστικό. Με χάλασαν 2-3 πραγματάκια, αλλά δε γαμιέται, ταινία με σουπερήρωες είναι.

IRON MAN RE MOUNIA!!11

FIXXXER
14-05-2016, 21:56
Ανετα η καλυτερη ταινια του MCU. Επιτελους υπαρχει σεναριο, υπαρχει πλοκη που βγαζει νοημα, και ολοι οι πρωταγωνιστες κανουν ακριβως αυτο που πρεπει να κανουν και δεν αναλωνονται σε ηλιθια αστειακια (αντιθετα το χιουμορ ειναι καλο! Long live Spiderman). Πιστευω οτι αυτο οφειλεται σχεδον αποκλειστικα στους Russo, που εκαναν πολυ καλυτερη σκηνοθεσια απο ολες τις προηγουμενες ταινιες. Γενικα με χαλασαν ελαχιστα πραγματα, οπως το οτι στις σκηνες δρασης κουνιοταν η καμερα υπερβολικα (το οποια ηταν φανερα επιτηδες), που το θεωρω πολυ χαζο σκηνοθετικο "τρικ" ή το οτι η ολη φαση "εμεις και οι αλλοι" επρεπε αναγκαστικα να φαινεται καπως fake (οπως αλλωστε φαινοταν και στο Batman VS Superman).

Κατα τα αλλα στα πολυ θετικα βαζω τον Spiderman (μακραν το καλυτερο στοιχειο της ταινιας), τον Black Panther, τη Σκαρλεταρα :pink: , την Elizabeth Olsen :pink: :pink: , και το οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο βλεπουμε ταινια στην οποια δεν απειλειται ολος ο πλανητης μας απο καποιο τρομακτικο μεγαλο κακο, και η πλοκη περιοριζεται σε κατι πιο ανθρωπινο και φαινομενικα απλο. Μακαρι να ειναι ολες οι ταινιες που θα ακολουθησουν απο δω και περα στο ιδιο κλιμα. Σιγουρα ειμαστε αισιοδοξοι για τα δυο Infinity Wars αφου θα ειναι απο τους ιδιους δημιουργους.

Taliban
15-05-2016, 00:32
Εμενα μου τη δινει ο Captain ο τυπος ειναι χαλαρα ο Ποτσεπης της Marvel. Παιδι της φαπας ολη του τη ζωη, τον πνιξανε στα αναβολικα και βγηκε να το παιξει δικαστης (και παρθενος μεχρι τα 90 του και τελικα μπιγει την ανηψια ελεος). Και μας βγαινει και αναρχια στο USA ο παλιο καγκουρας.
Αυτο που παντα μου την εδινε σε αμερικανικες ταινιες ειναι οτι παιρνουν πραματα με ουσια (πχ warrior υποσχεσεις σε νεκρους, εδω δολοφονος παιδιων, γονεων κλπ) και σκαει ενας μαλακας και τους κανει ολους μαγκες. Και στο τελος ζηταει και συγγνωμη και βγαινει κι απο πανω.

Σεναριακα και σα στησιμο η ταινια καλη, επιτελους κοψανε αυτη την ελεινη κατασταση με τη συνεχη κινηση καμερας στις μαχες ενω εχει καποιου ειδους σεναριο. Επισης για μενα το φανταστικο ειναι οτι δεν εχει καποιο σοβαρο love story πιστευω οτι σε τετοιες ταινιες ειναι αχρηστο απλα τις κανει ηλιθιες (οπως πχ το deadpool)

http://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2015/11/captain-america-civil-war-chris-evans.jpg
αγαπη μονο

Parasight
15-05-2016, 04:24
Αυτο που παντα μου την εδινε σε αμερικανικες ταινιες ειναι οτι παιρνουν πραματα με ουσια (πχ warrior υποσχεσεις σε νεκρους, εδω δολοφονος παιδιων, γονεων κλπ) και σκαει ενας μαλακας και τους κανει ολους μαγκες. Και στο τελος ζηταει και συγγνωμη και βγαινει κι απο πανω. wat

Χαίρομαι που συμφωνούμε Φίξερ γαμώ, όντως η καλύτερη ταινία MCU ως τώρα \m/
Αλλά οκ μη σε χαλάσει αν την επόμενη φορά απειλείται ο πλανήτης και το σύμπαν ολάκερο, ταινία κόμικς βλέπεις :p

Εγώ γούσταρα 150% κι ας με ρωτούσε ο γιος δίπλα συνέχεια "μπαμπά ποτε είναι η μάχη;" γιατί βαριόταν τα μπλα μπλα στο πρώτο μισάωρο, μετά όμως δεν ξαναμίλησε γιατί είμαστε βαμμένοι TEAM CAP οικογενειακώς και εννοείται γούσταρε. Και έπρεπε και στο τέλος να εξηγώ στα 10χρονα που έφυγαν με τους τίτλους τέλους που έχασαν την mid-credits scene τι εδειξε και να τους λέω μη φύγετε έχει κι άλλο και να έχουμε μείνει στον κινηματογράφο εγώ, ένας 6χρονος και 3 10χρονα να περιμένουμε μια ώρα την end-credits scene με spiderman.

OniBocho
15-05-2016, 10:20
Πςςςςςςςςς, μεγάλος μάγκας! Και μαρβελοπατέρας μετά από ρογκεντρολοπατέρας!

έχει πολύ πλάκα που οι Marvel fans γουστάρουν να βλέπουν τον Tony Stark να μετατρέπεται σε Bruce Wayne αποκλειστικά στο MCU

Keeper Of The Seventh Son
16-05-2016, 14:50
to oti sti maxi o vision, o pio dinatos ap olous autous, den kanei TIPOTA, den einai kapws ilithio?

Κέβιν Σόρμπο
16-05-2016, 16:23
ε not really. Περα απο Black Panther, κανεις δε θελει να κανει πραγματικα κακο στους αλλους. Ασε που ειναι φουλ τσιμπημενος με την μικρά - που εχει σημασια για το στορυ γενικως - και την εχει δει μπερδεμενος αισθηματιας.

FIXXXER
16-05-2016, 22:33
to oti sti maxi o vision, o pio dinatos ap olous autous, den kanei TIPOTA, den einai kapws ilithio?

Η αληθεια ειναι πως ο Vision παρουσιαζεται ως λιγο cheat λογω των abilities που εχει, αλλα τελικα οντως δεν κανει τιποτα, εκτος απο το να αφησει καποιον αναπηρο.