Log in

View Full Version : [Cinema] Warcraft (2016)

Parasight
04-11-2015, 23:21
Παρέα με τον Ragnar.

Oy3Sk3TEvfY

Την Παρασκευή φουλ τρέιλερ. Ανυπομονώ :touched:

Ethereal
05-11-2015, 08:10
Το trailer θα παιχτεί στη τελετή έναρξης της blizzcon 2015,Παρασκευή 9 το βράδυ(Ελλάδος) www.blizzcon.com

Ethereal
06-11-2015, 22:43
2Rxoz13Bthc

Aleister
06-11-2015, 23:49
φαινεται πως εχουν κανει capture την ατμοσφαιρα των πρωτων 2 games ΤΕΛΕΙΑ.

απ'οτι καταλαβα στο τελος θα πεσει κλαμα, και τα οποια retcons εγιναν για καλο εγιναν.

μοναδικο παραπονο πως η Garona μοιαζει καπως ψευτικη σε σχεση με τα υπολοιπα Orcs που ειναι και αυτα τελεια.

με κοβω να το βλεπω οσες φορες ειδα και το trailer :worship:

Urlic
07-11-2015, 20:43
δεν θέλω να κάνω εκτίμηση από το trailer , ,αλλά δεν με τρέλανε . Δεν ξέρω οι ηθοποιοί,οι στολές (πολύ γυαλιζουν οι πανοπλίες),δεν δεν ...... θα δείξει

Aleister
07-11-2015, 21:11
τα ξανακουσα και απο αλλο κατι τετοια, δηλαδη τι περιμενατε ρεαλισμο GoT? αυτο ειναι το καρτουνιστικο στυλ των Warcraft/Starcraft και μπραβο τους που το κρατησαν original.

Urlic
07-11-2015, 21:19
τα ξανακουσα και απο αλλο κατι τετοια, δηλαδη τι περιμενατε ρεαλισμο GoT? αυτο ειναι το καρτουνιστικο στυλ των Warcraft/Starcraft και μπραβο τους που το κρατησαν original.
γούστα είναι αυτά.Αν γινόταν σαν το GoT θα γαμαγε. Κ να σού πω. Αν θέλανε καρτουνιστικο ας το κάνανε με unreal κτλ. Τα cinematics τους είναι πιο γαματα σε ατμόσφαιρα . .... Άποψη μου κ από άλλους που έχω μιλήσει από ηλικίες 30+. Αυτό το κόβω για pegi12 μη σου πω και πιο κάτω . Γιατί θέλει να πιάσει όλες τις ηλικίες.

stam and the witches
07-11-2015, 21:37
Η γωνιά του σινεφίλ.

tsimpouklano
07-11-2015, 21:39
Αυτό το κόβω για pegi12 μη σου πω και πιο κάτω . Γιατί θέλει να πιάσει όλες τις ηλικίες.

Η γωνιά του παιδοφίλ.

φιξντ

Urlic
07-11-2015, 21:54
Η γωνιά του σινεφίλ.
είμαστε κουλτουριαριδες τι να κάνουμε , ακόμα κ στα παιδικά έχουμε απαιτήσεις.[emoji41]

Parasight
11-11-2015, 14:41
Μιλάμε για ταινία που πρέπει να αποδώσει Orcs, Taurons και δε συμμαζεύεται. Τι εννοούμε δλδ να "γίνει σαν GoT"; Να μη χρησιμοποιήσουν CGI και να πάνε στην Orgrimmar για casting;

BLiTzER
11-11-2015, 15:50
Μιλάμε για ταινία που πρέπει να αποδώσει Orcs, Taurons και δε συμμαζεύεται. Τι εννοούμε δλδ να "γίνει σαν GoT"; Να μη χρησιμοποιήσουν CGI και να πάνε στην Orgrimmar για casting;

Taurens*, αλλά συγχωρείσαι γιατί έγραψες την Orgrimmar σωστά :P

Δε φαίνεται κάτι σπουδαίο το trailer, αλλά μια χαρά θα γαμήσει γιατί είναι Warcraft. Όσοι έπαιξαν τα παιχνίδια όταν έπρεπε, θα εκτιμήσουν σίγουρα.

Urlic
11-11-2015, 17:50
μουσικό θέμα θα έχει από τα παιχνίδια ? γιατί στο τρέιλερ δεν ακούγεται.......

Urlic
11-11-2015, 17:52
και γιαυτό http://venturebeat.com/2015/11/06/activision-blizzard-opens-movie-studio-to-create-films-and-tv-shows-based-on-its-games/ τι λέτε? ,,,,,,,,,,,,, Αν πετύχει ή ταινία μιλάμε για χοντρό χρήμα τα επόμενα χρόνια.

OniBocho
11-11-2015, 17:53
Το trailer του Legion είναι κάπου 25 φορές καλύτερο... Χίλιες φορές να αναλάβει να κάνει μια full CGI ταινία η Blizzard, να μείνουμε με την ΓΚΑΥΛΑ για καμιά εβδομάδα.

Aleister
11-11-2015, 18:30

ακουγεται ενα κομματι του WoD medley σε καποιο σημειο

μονο Warcraft 1 = μονο orcs & humans αντε να εχει και κανα gnome/dwarf/elf guest star σε καποια σκηνη

αλλα και το CGI ειναι μια χαρα, οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να κατεβασει το HQ rip του trailer που δεν κανει λαδιες οπως του youtube

Urlic
11-11-2015, 19:52

ακουγεται ενα κομματι του WoD medley σε καποιο σημειο

ok !θα δείξει

Death MD
11-11-2015, 21:21
jTgiDi1sY6w

actual crowd shouting απο blizzcon
ειναι μανουλα η γαμωblizzard στο να φτιαχνει αποκαϊδια απο ανθρωπους... τους πορωνει απο παντου.

ZK5DQwuqtyU

το τρειλερ ηταν οτι πρεπει για οσους εχουν παιξει τα παιχνιδια και ιδιαιτερα για οσους ασχοληθηκαν με warcraft lore.
αν και φαινεται πως καπως ξεφευγει απο την ιστορια (ηδη η garona ειναι half orc-half human), ειναι μεγαλη η συγκινηση να βλεπεις areas του παιχνιδιου να ζωντανευουν ... westfall, redridge mountains με lakeshire, burning steppes, black morass, draenor, ιδιαιτερα αν εχεις φαει τη ζωη σου κει χαμου ....

γαμημενη blizzard.....

BLiTzER
11-11-2015, 21:58
Λολ έπρεπε να δω το τελευταίο βίντεο για να καταλάβω τι εννοούσε με "Ragnar" ο παρασάιτ στο πρώτο ποστ. Νόμιζα είχε απλά μπερδέψει τα ονόματα.

Parasight
11-11-2015, 22:28
^:D

Taurens*, αλλά συγχωρείσαι γιατί έγραψες την Orgrimmar σωστά :P

Δε φαίνεται κάτι σπουδαίο το trailer, αλλά μια χαρά θα γαμήσει γιατί είναι Warcraft. Όσοι έπαιξαν τα παιχνίδια όταν έπρεπε, θα εκτιμήσουν σίγουρα.Με θητεία μόνο επί vanilla και BC (και μια σύντομη υποτροπή επί WotLK), δικαιολογούμαι για το λάθος :P Και θεωρώ επίσης ότι αυτές τις περιόδους εννοείς με τη φράση "όταν έπρεπε" 8)

OniBocho
12-11-2015, 19:05
Μάλλον στα 1,2 και 3 αναφέρεται.

Parasight
12-11-2015, 19:24
Α σωστά, κι εκεί παρών δηλώνω, υπέθεσα WoW.

Urlic
20-04-2016, 22:58
https://youtu.be/-vwPitt1XMQ
πείτε γνώμες... . ........η μουσική που θα έχει αν είναι σαν τα τρέιλερ,,,,δεν είναι για wow ταινία ... είναι για τα πανηγύρια

thanasis00
25-04-2016, 11:50
Πραγματικά... Τι φάση με τη μουσική; Ελπίζω να είναι μόνο για το trailer έτσι...

Roswell47
25-04-2016, 15:49
o duncan jones εγραψε οτι η μουσικη θα ειναι αυτη που αρμοζει - η απαραδεκτη μουσικη ειναι στα πλαισια "marketing" και δε φερει αυτος ευθυνη...

babality
25-04-2016, 15:53
η απαραδεκτη μουσικη που παιζει ειναι prodigy. δεν τοχει ακουσει ουτε ενας το καινουριο ετσι?

atom_smasher
25-04-2016, 17:29
βγαλαν και άλλο εκτός από την διασκευή στo out of space ;

Urlic
26-04-2016, 02:34
η απαραδεκτη μουσικη που παιζει ειναι prodigy. δεν τοχει ακουσει ουτε ενας το καινουριο ετσι?
απαράδεκτη για το concept της ταινίας, δεν κολλάει. σαν soundtrack θα ταίριαζε σε κανένα avengers κτλ.

KoiliaSamprela
07-06-2016, 08:05
Το είδα εχτές.
Η ταινία απευθύνεται στο κοινό της Μπλίζαρντ, και συγκεκριμένα σε όσους κατέουν από warcfraft. Αν είσαι φαν είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να το δεις , και θα περάσεις καλά... το λέω εγώ ο βασιλιάς της γκρίνιας.
Αν δεν έχεις καμιά σχέση με όλα τα από πάνω προσπέρασε και θα με θυμηθείς.
Το είδα σε 3D , είμασταν 50%-50% αν ήταν καλό 3D ή όχι εγώ κουράστηκα λίγο, αλλά είπαμε, εγώ είμαι και ο βασιλιάς της γκρινιας.
Λοιπόν εν συντομία, φίλοι και οπαδοί του Warcraft να το δείτε οποσδήποτε, υπόλοιποι μόνο αν θέλετε να εκτεθείτε σε κάτι διαφορετικό χωρίς να σας εγγυηθώ ότι θα περάσετε καλά (το 1/4 της παρέας που δεν είχε ιδέα το διασκέδασε μας είπε)

έχει ένα σκηνικό σε κάποια στιγμή που έκανε όλο τον κινηματογράφο να γελάει δεν το λέω ούτε σε σπόιλερ μέχρι να παιχτεί γενικότερα στους σινεμάδες.

Ethereal
07-06-2016, 09:50
Τη Πέμπτη δεν υποτίθεται ότι θα έκανε πρεμιέρα εδώ;σε ποιο σινεμά το είδατε;

KoiliaSamprela
07-06-2016, 10:17
Τη Πέμπτη δεν υποτίθεται ότι θα έκανε πρεμιέρα εδώ;σε ποιο σινεμά το είδατε;

αβαν πρεμιέρ για admins and friends :)

Κέρδισε η καλή μου 2 προσκλήσεις για χτες στο Αθήναιον

babality
07-06-2016, 10:52
εχω κλεισει σαββατο δεν περνανε οι μερες

Ethereal
07-06-2016, 11:54
Εγώ θα παω Τετάρτη σα καλός τσιπης (2 τικετα στη τιμή του ενός)

atom_smasher
08-06-2016, 01:06
Το είδα πριν λίγο. Γάμησε σε πολλά σημεία και ήταν καυλωτικό. Α, δεν ξέρω τι είναι το lore και λοιπες καμενιές για τους παιχνιδόφιλους.

B.S.O.D.
11-06-2016, 03:28
Δυνατη αρχη της συνεχειας που ερχεται , απο την τεραστια ιστορια του warcraft . Μοναδικο σημειο αρνητικο , καποιοι ηθοποιοι που δεν ταιριαξαν στους ρολους( βασιλιάς του Άζεροθ,Μεντίβ) ισως το επομενο να εχει καλυτερο casting .Το cgi γαμησε , απο τα καλυτερα που εχω δει .

babality
12-06-2016, 12:48
ελεγα μην βρηκε ο πητερ τζαξον κανα τιμιο ανταγωνιστη. ουτε στο 1/10 εννοειται. αλλα cgi απιστευτο

B.S.O.D.
12-06-2016, 18:04
ελεγα μην βρηκε ο πητερ τζαξον κανα τιμιο ανταγωνιστη. ουτε στο 1/10 εννοειται. αλλα cgi απιστευτο
μόνο με αυτόν θα γινόταν έπος , αλλά ριξανε λεφτά πολλά στο τεχνικό κομμάτι. από ηθοποιούς μετριότητα . Αν βάλουν μυαλό μπορεί το επόμενο να είναι καλύτερο.

atom_smasher
13-06-2016, 17:18
έπος ή πέος (Lord of the rings ή Hobbit)...

KoiliaSamprela
13-06-2016, 19:52
Το είδα εχτές.

έχει ένα σκηνικό σε κάποια στιγμή που έκανε όλο τον κινηματογράφο να γελάει δεν το λέω ούτε σε σπόιλερ μέχρι να παιχτεί γενικότερα στους σινεμάδες.

Στην φάση που έκανε τον guard προβατάκι γέλαγε όλος ο κινηματογράφος

B.S.O.D.
14-06-2016, 01:28
Το είδα εχτές.

(Στην φάση που έκανε τον guard προβατάκι γέλαγε όλος ο κινηματογράφος) ---->http://www.wowhead.com/spell=118/polymorph

supermachoman
14-06-2016, 08:04
-η παπαριά του νέοπα-

ποστάρει τελείως άχρηστο λινκ, το οποίο εξηγεί κάτι που γνωρίζουν όλοι οι WoW fans (που προφανώς είναι όσοι θα τσεκάρουν και το θρεντ).
δεν έχει ιδέα πώς να κάνει formatting, οπότε όταν quotάρει σαμπρέλα, το σπόιλερ ανοίγει και μένει έτσι, ώστε να το δουν όλοι.
καταλαβαίνει την παπαριά του και κάνει edit, στο οποίο αποτυγχάνει.
όταν βλέπει ότι δε μπορεί να διορθώσει τη μαλακία του, την αφήνει έτσι (!) και πάει για ύπνο αντί να το σβήσει.

καλωσήρθες manmu!!!!!!```1

KoiliaSamprela
14-06-2016, 08:07
έλα μην τον μαλώνεις, το έσιαξα εγώ <3

B.S.O.D.
14-06-2016, 17:08
-η παπαριά του νέοπα-

ποστάρει τελείως άχρηστο λινκ, το οποίο εξηγεί κάτι που γνωρίζουν όλοι οι WoW fans (που προφανώς είναι όσοι θα τσεκάρουν και το θρεντ).
δεν έχει ιδέα πώς να κάνει formatting, οπότε όταν quotάρει σαμπρέλα, το σπόιλερ ανοίγει και μένει έτσι, ώστε να το δουν όλοι.
όταν βλέπει ότι δε μπορεί να διορθώσει τη μαλακία του, την αφήνει έτσι (!) και πάει για ύπνο αντί να το σβήσει.

μαλακια από κινητό δεν μπορώ να βάλω σποιλερ ,....κ το γαμησα οκ! τώρα για το λινκ όπως γέλασανε οι '" ασχετοι" στο σινεμά για τη σκηνή.ετσι το έβαλα κ γω (αν ενοχλεί btw) . ok noob είμαι το δέχομαι.

atom_smasher
14-06-2016, 17:24
εχει κάποιο στόρι η μεταμόρφωση σε προβατο;

BLiTzER
14-06-2016, 17:26
http://www.wowhead.com/spell=118/polymorph

KoiliaSamprela
14-06-2016, 18:33
εχει κάποιο στόρι η μεταμόρφωση σε προβατο;

http://www.wowhead.com/spell=118/polymorph

Αν δεν κατάλαβες είναι καλό σπελ και δυνατό CC

αν έχεις undead θες πριστ στο πάρτυ και
http://www.wowhead.com/spell=9484/shackle-undead

atom_smasher
14-06-2016, 20:56
α μάλλον δεν έχω ιδέα από WoW. ήταν αστείο πάντως στην ταινία.

B.S.O.D.
14-06-2016, 21:44
-η παπαριά του νέοπα-

μαλακια από κινητό δεν μπορώ να βάλω σποιλερ ,....κ το γαμησα οκ! τώρα για το λινκ όπως γέλασανε οι '" ασχετοι" στο σινεμά για τη σκηνή.ετσι το έβαλα κ γω (αν ενοχλεί btw) . ok noob είμαι το δέχομαι.
βλέπεις supermachoman ,,, τελικά δεν το ξέρουν κ όλοι εδώ μέσα , αλλά το Κράξιμο το έφαγα.........για το link που εξηγούσε τη ήταν .......... Hello !

supermachoman
14-06-2016, 21:54

βλέπεις supermachoman ,,, τελικά δεν το ξέρουν κ όλοι εδώ μέσα , αλλά το Κράξιμο το έφαγα.........για το link που εξηγούσε τη ήταν .......... Hello !

http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/4527/1051897-pacman.png

Ethereal
15-06-2016, 20:44
Άξιζε η αναμονή τόσα χρόνια.Και με το ρυθμό που πουλάει εισιτήρια παγκοσμίως,την τριλογία την εχουμε σίγουρη.

BLiTzER
16-06-2016, 01:31
Το'δα σήμερα. Η εκτέλεση ήταν άψογη, αλλά σεναριακά, περίμενα κάτι περισσότερο. Όχι ότι ήταν κακό, αν αναλογιστείς ότι βασίζεται σε βιντεογκέημ, αλλά.

mourning apocalypse
16-06-2016, 11:41
ειλικρινής απορία:πόσα λεφτά δώσατε για να δείτε αυτή τη ταινία?

atom_smasher
16-06-2016, 11:53
10 ευρώ νομίζω.

Ethereal
16-06-2016, 12:43
7μιση euro για 2 εισιτήρια

BLiTzER
16-06-2016, 12:44
+0.50€ το sms, ψεύτη.

Ethereal
16-06-2016, 12:49
Ε ναι 8 =p

BLiTzER
16-06-2016, 12:50
4€, λοιπόν.

4€ περισσότερα απ'όσα θα έδινα για να δω τον κυνόδοντα.

tsimpouklano
17-06-2016, 15:17
Μόνο που δεν τον έπαιξα μέσα στην αίθουσα. Και γαμώ. Λίγο το 3D τον έπαιρνε -ειδικά με τους υποτίτλους- αλλά πραγματικά άξιζε η αναμονή, η αγωνία, όλα.

Ερώτηση: οι κωδικοί WoW που δίναν έξω από τις αίθουσες για να ανοίξεις το παιχνίδι (+1 μήνας δώρο), δίνουν 90άρη χαρακτήρα, ή όχι;

Ethereal
17-06-2016, 15:20
Μόνο που δεν τον έπαιξα μέσα στην αίθουσα. Και γαμώ. Λίγο το 3D τον έπαιρνε -ειδικά με τους υποτίτλους- αλλά πραγματικά άξιζε η αναμονή, η αγωνία, όλα.

Ερώτηση: οι κωδικοί WoW που δίναν έξω από τις αίθουσες για να ανοίξεις το παιχνίδι (+1 μήνας δώρο), δίνουν 90άρη χαρακτήρα, ή όχι;
Απλά ενα μήνα game time.Κανενα boost (τα οποία δίνονται free μονο με αγορά του legion πλέον ,instant 100)

tsimpouklano
17-06-2016, 15:28

Απλά ενα μήνα game time.Κανενα boost (τα οποία δίνονται free μονο με αγορά του legion πλέον ,instant 100)

Ρωτάω, γιατί, αν και έχω char (παροπλισμένο από το MoP), δεν ψήνω να ανοίξω δίμηνο μες το καλοκαίρι. Γίνεται, μήπως, να αγοράσω game time για έναν μήνα;

Ethereal
17-06-2016, 15:30
Ναι ,γίνεται.Είναι κοντά 13 ευρώ απο bnet ή 90k gold απο ah token.

tsimpouklano
17-06-2016, 15:32
Thanks. Μάλλον θα ανοίξω το παλιό acc τότε, γιατί Ιούλιο δε με βλέπω να φεύγω από Σαλονίκη.

BLiTzER
17-06-2016, 15:44
Ο κωδικός που έχεις είναι για να δημιουργήσεις νέο account, με ένα μήνα δωρεάν.

tsimpouklano
17-06-2016, 15:51
Ναι ρε, το κατάλαβα. Θα ανοίξω το παλιό acc (χωρίς τη χρήση του δοθέντος κωδικού) και θα βάλω ένα μήνα από το battle net, όπως είπε ο Ethereal.

Parasight
14-07-2016, 13:44
Μεχ γενικά. Φοβερή δουλειά στα CGOrcs βέβαια, τόσο φοβερή που νομίζω ότι ερμηνευτικά ήταν καλύτερα από τους ανθρώπινους ηθοποιούς-χαρακτήρες:!: Δεν είναι κακή ταινία συνολικά καθώς μιλάμε για ακριβή παραγωγή με πολύ καλά εφέ και αξιοπρεπές cast, αλλά απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηριστεί συναρπαστική, επική ή κάτι τέτοιο. Απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους gamers (που οκ, δεν είναι λίγοι) με τις αναφορές σε ήδη γνωστούς χαρακτήρες και γνωστές τοποθεσίες του παιχνιδιού, αλλά φαντάζει αρκετά διαδικαστική η όλη ροή της ιστορίας. Εγώ δλδ το είδα σε διάστημα 4 ημερών αποσπασματικά γιατί ξεχνούσα ότι το είχα ξεκινήσει και δε με έκαιγε καμιά αγωνία ή κάτι τέτοιο.

Serpantinas
14-07-2016, 14:24
...

babality
14-07-2016, 15:17
oχι. γιατι οι περισσοτεροι που μιλησαμε εδω ειδαμε την ταινια σινεμα.

Parasight
14-07-2016, 21:53
Να διευκρινίσω ότι την ταινία την είδα αποσπασματικά σε 4 μέρες ακριβώς γιατί δε μου φαινόταν συναρπαστική ή τίποτα τέτοιο, εν ολίγοις δε μου κρατούσε το ενδιαφέρον. Και όχι το αντίθετο, δεν το συνηθίζω καθόλου να βλέπω ταινίες σπασμένα σε διάστημα 4 ημερών. Νομίζω άλλωστε ότι το λέω καθαρά στο παραπάνω ποστ μου. Τώρα αν κάποιος θέλει να μου πει ότι με το ζόρι έπρεπε να μου αρέσει, προφανώς μαλακίες λέει και αν θέλει να κάνει έντιτ γιατί δε μπορεί να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, ε πρόβλημά του και χέστηκα κιόλας.

Serpantinas
14-07-2016, 23:16
pws soy fanhkie lolnibocho

Parasight
15-07-2016, 00:00
lol

OniBocho
15-07-2016, 07:14
εχμ... γιαυτο το λογο εκανα εντιτ ομως ρε φιλε, γιατι ειστε μεγαλα αρχιδια. δεν προσπαθησα να σε αναγκασω να κανεις τιποτα ρε γαμημενε, εγραψα καλοπροεραιτα και με ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΡΟΠΟ την αποψη μου για την ταινια και την εσβησα γιατι ημουν σιγουρος πως καποιος θ απαντουσε ετσι χωρις να διαβασει καν το ποστ μου (που αποδεικνυεται οταν βριζεις χωρις να υπαρχει καν ποστ, κρετινε). μαλιστα στο εξηγησα και στο τσατ με ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΟΡΜΑΛ ΥΦΟΣ (ακριβως το ιδιο εκανα ποστ, αναρωτιεμαι γιατι δεν απαντησες εκει κι ηρθες να κραξεις εδω). τι γαμημενοι ανθρωποι ρε φιλε, τι ξεφτιλας τυπος. θες να μου πεις τι στο διαολο σε προσεβαλε ρε ηλιθιε πιθηκα;

:pink:

tsimpouklano
15-07-2016, 08:49
Να διευκρινίσω ότι την ταινία την είδα αποσπασματικά σε 4 μέρες ακριβώς γιατί δε μου φαινόταν συναρπαστική ή τίποτα τέτοιο, εν ολίγοις δε μου κρατούσε το ενδιαφέρον. Και όχι το αντίθετο, δεν το συνηθίζω καθόλου να βλέπω ταινίες σπασμένα σε διάστημα 4 ημερών. Νομίζω άλλωστε ότι το λέω καθαρά στο παραπάνω ποστ μου. Τώρα αν κάποιος θέλει να μου πει ότι με το ζόρι έπρεπε να μου αρέσει, προφανώς μαλακίες λέει και αν θέλει να κάνει έντιτ γιατί δε μπορεί να στηρίξει τις μαλακίες που λέει, ε πρόβλημά του και χέστηκα κιόλας.

Κόψιμο ή σεξ;

Parasight
15-07-2016, 09:58
Το πρώτο, σερπαντίνα με πήγαινε.

OniBocho
15-07-2016, 10:10
Τι ρωτάς ρε Τσιμπούκλανο; Αφού το λέει καθαρά.

και χέστηκα κιόλας.

Xtikio
16-07-2016, 05:03
vrike o onibotso th genia toy

OniBocho
16-07-2016, 08:50
OniBocho

:p

OniBocho
20-07-2016, 10:36
Το είδα χθες και ομολογώ ότι ναι μεν πέρασα καλά, αν όμως το κρίνω λίγο πιο αυστηρά λόγω αγάπης στο WarCraft lore, κάποια πράγματα δε μου έκατσαν καλά.

Για αρχή, οι άνθρωποι πρωταγωνιστές ήταν πολύ νέοι. Τόσο ο Βασιλιάς Llane και η βασίλισσα (των οποίων τα μούτρα είναι πολύ πιο ταιριαστά κατ' εμέ στο Preacher :D ) όσο και ο Lothar που είχε έναν 16χρονο (υποθέτω) γιο, αλλά κυρίως ο Medivh νομίζω πως έπρεπε να μοιάζουν κάπως μεγαλύτεροι.

Έπειτα, θα ήθελα να παίξει το στοιχείο της ανακάλυψης του corruption των Orcs κι όχι να το λάβουμε ως δεδομένο ότι ο Gul'dan τους έχει μολύνει με το Fel (που όλοι στην ταινία, από Orcs, μέχρι Humans, μέχρι τους σκλάβους ήξεραν πως λέγεται :roll: ) και απλά πάμε παρακάτω. Εκτός αν το αφήνουν έτσι ώστε οι επόμενες γενιές των Orcs που θα κατοικούν πλέον στο Azeroth ανακαλύψουν για τη συμφωνία με τον Magtheridon κτλ κτλ. Σίγουρα πάντως, σε αυτή την ταινία δεν είδαμε καθόλου με ποιο τρόπο το fel δυναμώνει τα Orcs.

Επίσης, στη μονομαχία Durotan και Gul'dan, ενώ παραδέχονται ότι ο δεύτερος "κλέβει" δεν κάνει κανένας τίποτα (ενώ με την Garona που "σκοτώνει" τον Llane δεν συμβαίνει το ίδιο) και εντύπωση μου έκανε πως ο Doomhammer απλά εξαφανίζεται σε εκείνη τη φάση, δεν κάνει απολύτως τίποτα και δεν τον δείχνει ούτε στη μάχη με τους ανθρώπους, παρά μόνο εμφανίζεται και πάλι στο τέλος της μάχης, για να σπάσει το δόντι του Durotan και να το δώσει στον Go'el. meh...

All in all, καλό είναι να το δει κανείς, ειδικά με παρέα που γουστάρει τέτοια θεματολογία, αλλά σε πολλές φάσεις μου έδωσε την εντύπωση πως η Blizzard μπορεί να ασχολήθει αποκλειστικά και μόνο με το animation και δεν εξέτασε κάπως παραπάνω την ιστορία και την ανάπτυξη χαρακτήρων και πλοκής.