View Full Version : The Hellacopters
aristoi.
exei akousei kaneis to disappointment blues?
freak brother
26-04-2004, 16:45
to xw to cdaki..
oles oi diaskeves gamane
455 sdddddddddd energyyyyyyyyyyy :P
speedfreak klp..
:)
btw den to xw dei pote mou sthn Ellada alla apoti xerw oi times stous hellacopters para einai tsimpimenes..
Apisteuto group!!!! Tous anakalupsa sxetika prosfata ki exw kollisei! :disco:
Apoti eida exei ferei merika album tous to Metropolis se prosfora 10-11 Eurw.
freak brother
26-04-2004, 23:44
Apisteuto group!!!! Tous anakalupsa sxetika prosfata ki exw kollisei! :disco:
Apoti eida exei ferei merika album tous to Metropolis se prosfora 10-11 Eurw.
den tous ekane polu diafhmhsh to hammer e? :p moxauxauxau
eimai athlios
exoun kanei periodia support stous kiss propersi exoun vgalei eixa parei to high visibility persi pou vgalan meta thn periodeia i think kai den mou poluarese se sxesh me ta palia den htan arketa varu alla exakolouthei na einai para polu kalo..!!
exoun apeires diaskeves kai oi perissoteres einai polu kales!!
ANTE ME TO KALO NA MATHEIS KAI MIA NEA MPANTA TOUS TOURBONEGRO!!! :P
Kingryche
27-04-2004, 02:30
Gamane kanonika...
Imo to By The Grace Of God einai to kalitero tous.
The_Painless
27-04-2004, 03:30
Gamane kanonika...
Imo to By The Grace Of God einai to kalitero tous.
Απ' όσα έχω ακούσει κι εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο.
Το High Visibility μου άρεσε, σε αντίθεση με τον freak brother.
Mexri Grande Rock 8EOI!High Visibility ok me1-2 kommatares.To teleytaio(by the grace of god) einai apelpistika metrio.Parte Supershitty to the max ,paying the dues kai grande rock TWRA!
Inside Charmer
27-04-2004, 17:06
Aκούστε και MC5.
freak brother
27-04-2004, 17:18
ennoeitai oti akoume kai mc5 :)
exw to best gamei kai spernei..!!
hm kai gw ta By The Grace Of God kai High Visibility exw kai exw akousei, k inorea. to Grace toulaxiston pioreo apto allo, alla to allo einai fresko akoma sta tapeina aytakia mou.
After Dark
29-04-2004, 17:40
to xw to cdaki..
oles oi diaskeves gamane
speedfreak klp..
btw den to xw dei pote mou sthn Ellada alla apoti xerw oi times stous hellacopters para einai tsimpimenes..
Phgaine mia volta apo to Jinx. 8)
Apektisa epitelous prin merikes bdomades to Paying the Dues pou mouxe proteinei o Inside Charmer kai einai pragmatika uperoxo! To High Visibility maresei episis polu kai to proteinw anepifulakta.
Episis ena megalo sugnwmi apo ton agapito freak brother pou tosa xronia agnoousa auto to sugkrotima kai ena akoma pio megalo sugnwmi pou tolmisa na to omologisw dimosia. De tha ksanaginei! :tease: Dustuxws den exoume oloi tis dikes sou gnwseis. Ypoklinomai tapeina sti megaleiotita sou :admin:
Cheers! :thumbsup:
blackbird
29-04-2004, 19:01
Ehw to By the grace of God pou rockarei asystola...O Nicke Anderson einai polly mouri afiste pou foraei syneheia kapelaki Hellboy :D
[quote="freak brother":3u6dzjmg]to xw to cdaki..
oles oi diaskeves gamane
speedfreak klp..
Phgaine mia volta apo to Jinx. 8)[/quote:3u6dzjmg]
k to metropolis exei ferei arketa me 9-12e.
freak brother
29-04-2004, 21:01
Apektisa epitelous prin merikes bdomades to Paying the Dues pou mouxe proteinei o Inside Charmer kai einai pragmatika uperoxo! To High Visibility maresei episis polu kai to proteinw anepifulakta.
Episis ena megalo sugnwmi apo ton agapito freak brother pou tosa xronia agnoousa auto to sugkrotima kai ena akoma pio megalo sugnwmi pou tolmisa na to omologisw dimosia. De tha ksanaginei! :tease: Dustuxws den exoume oloi tis dikes sou gnwseis. Ypoklinomai tapeina sti megaleiotita sou :admin:
Cheers! :thumbsup:
ephlthe h anagnwrishs!!!!
:-P
Witchkiller
02-05-2004, 03:23
aristoi.
exei akousei kaneis to disappointment blues?
Long Gone Losers!!!!!!!!!!
Gia mena o apolytos ymnos tous.
Kai to "Supershitty To The Max" gamei epishs!
nothingman
05-05-2004, 16:10
Ακριβως οπως επισης γαμει (και αμα λαχει δερνει ταυτοχρονως..) το dvd της μπαντας με τον τιτλο goodnight cleveland....περιγραφει σχεδον ντοκυμαντεριστικα (οπως θα ελεγε ο Αλεφαντος) τη ζωη μιας μπαντας στο δρομο, με βαση την περιοδεια τους στις Η.Π.Α......Εξαιρετικο
respect ston nothingman!yo brotha! :)
apla 8eoi.to supershity... k to high visibillity ta kalytera.alla k to kainourgio gamato.adikimenoi omws:sta magazia,radio k periodika den akougontai ka8olou.krima :|
eleventh guardian
13-10-2007, 22:52
Sad news.
Tσεκάρετε εδώ (http://www.electricrequiem.com/modules/news/article.php?storyid=816).
sfinotouvlaki
13-10-2007, 23:10
το μαρίλλιο θα τα βάψει μαύρα... τελευταία ευκαιρία να 'ρθουν προς τα δω. μέχρι το ριγιούνιον.
hvilelos?
13-10-2007, 23:32
Iσα ισα,θαχουμε λαμπρο μελλον με death breath,καινουργιο δισκο hellacopters kαι το ταξιδι στην στοκχολμη μπορει να συμπεσει με αποχαιρετιστηριο live.Τον κοβω ενθουσιασμενο
Parasight
13-10-2007, 23:58
Sad news indeed :( Και το χειρότερο είναι που δεν τους είδαμε ποτέ εδώ για live (προσωπικά δεν τους είδα και πουθενά αλλού :P ) Ας ελπίσουμε λοιπόν να έρθουν έστω στο αποχαιρετηστήριο tour. Αλλιώς ένα ταξιδάκι Σουηδία αξίζει και με το παραπάνω!
Υπάρχει βέβαια και η καλή πλευρά του θέματος, σύμφωνα με τον αποπάνω. Death Breath και μακάρι επιστροφή Nicke στους Entombed της καρδιάς του. Αν γίνει το τελευταίο, χαλάλι η διάλυση βασικά.
stam and the witches
14-10-2007, 00:14
Μωρέ ας κλάσει τους Entombed και να το συνεχίσει με Death Breath :dfinger:
Τσεκάρετε οπωσδήποτε το DVD κατεβάστε το, αγοράστε το... Απλά δείτε το!!!!
hvilelos?
14-10-2007, 02:17
Οντως,ποιος λογος επειγει την επιστροφη εφοσον υπαρχουν οι death breath?Kαι ποιοι entombed χωρις uffe βασικα
Harvestman
14-10-2007, 03:55
Kαι ποιοι entombed χωρις uffe βασικα
αυτο ακριβως
Parasight
14-10-2007, 09:57
Δε μπορείς να τα έχεις όλα σ'αυτή τη ζωή. Καλός-χρυσός ο Uffe, αλλά αν διαβάσετε συνεντεύξεις για λόγους αποχώρησης, ήθελε να πάνε προς την κατεύθυνση του Same Difference και να προχωρήσουν κι άλλο προς τα κει. Να μου λείπει παλικάρια.
Άλλωστε το καινούριο album χώνει στ'αυτιά και χωρίς Uffe. Πού να γυρίσει και ο Nicke.
Harvestman
14-10-2007, 15:36
Δε μπορείς να τα έχεις όλα σ'αυτή τη ζωή. Καλός-χρυσός ο Uffe, αλλά αν διαβάσετε συνεντεύξεις για λόγους αποχώρησης, ήθελε να πάνε προς την κατεύθυνση του Same Difference και να προχωρήσουν κι άλλο προς τα κει. Να μου λείπει παλικάρια.
Άλλωστε το καινούριο album χώνει στ'αυτιά και χωρίς Uffe. Πού να γυρίσει και ο Nicke.
Πρωτον, το Same Difference ειναι δισκαρα. Δευτερον, εχεις ακουσει Haystack, ειναι ενα project του Uffe που ειχε κανει παλια και σπερνει. Τριτον το καινουριο Εntombed ειναι απαραδεκτο και με σοβαρη κριση ταυτοτητας. Ασε που ολες τις κομματαρες τις εγραφε ο Uffe. Μη θεωρουμε την αποχωρηση του ως κατι μικρο κιολας.
Harvestman
14-10-2007, 15:42
On topic, νομιζω το καλυτερο line-up των Entombed μετα το Clandestine, ηταν το ιστορικο με τα albums Uprising & Morning Star (δηλαδη τοτε που τους ειδα 3 φορές). Αν τυχόν γυρίσει ο Nicke και ο φανταστικός Jorgen Sandstrom, υπάρχουν ελπιδες. Θεωρω ότι φάγανε τα ψωμια τους ομως.
sfinotouvlaki
14-10-2007, 15:44
καλά όλ' αυτά, το οντόπικ πού το 'δες όμως; =Ρ
Marillion
14-10-2007, 15:47
Skata. Mou to steilan minima prin ligh wra kai den mporousa na to pistepsw.
Makari na sympesei me to taxidi sthn souhdia h estw na tous feroune edw re pst mou. twra toulaxiston...
Sovarefteite, exoun dikio osoi lene oti den yparxei logos na gyrisei stous entombed. An yphrxe 8a to xe kanei hdh kai den tha ftiaxne tous death breath. Kai ontws, xwris uffe liga pragmata. Asxetws an to televtaio meixe aresei :oops: (entelws makrya apta akousmata moy aythn thn epoxh vevaia).
Epishs re paidia, giati na pesei me ta moutra sto death metal den to katlavainw. Exei tous hydromatics, tous solution, tous nick royale gang kai pios kserei ti allo tha kanei. Akouste ta leads stous dismember kai ksekavloste pia!!!
Skata kai pali pantws :cry:
Parasight
14-10-2007, 17:06
Πρωτον, το Same Difference ειναι δισκαρα. Δευτερον, εχεις ακουσει Haystack, ειναι ενα project του Uffe που ειχε κανει παλια και σπερνει. Τριτον το καινουριο Εntombed ειναι απαραδεκτο και με σοβαρη κριση ταυτοτητας. Ασε που ολες τις κομματαρες τις εγραφε ο Uffe. Μη θεωρουμε την αποχωρηση του ως κατι μικρο κιολας.
Κοίτα, σ'αυτά που αναφέρεις συμφωνώ σε όλα. Το Same Difference ΕΙΝΑΙ δισκάρα, αν είχε πιο βρώμικο ήχο κατ'εμέ έπαιζε να ήταν ισάξιο του To Ride. Και επίσης, ναι ο Uffe δεν είναι αμελητέα απώλεια, έχω ακούσει Haystack, όπως και Alpha Safari, και γαμάνε όλα. Όμως μη λέμε τώρα ότι θα ήταν δεκτό να πάνε οι Entombed πιο πέρα στα μονοπάτια του Same Difference, γιατί κατά τη γνώμη μου θα έχαναν τη μπάλα και θα απαξιώνονταν εντελώς, είναι και θέμα αρχικής φιλοσοφίας της μπάντας (απλά σκέψου τον LG σε κάποια φάση να τραγουδούσε μελωδικά, έλεος).
Απλά όμως τυχαίνει να μου αρέσει ένα τι παραπάνω ο Hellid σαν συνθέτης (έχωνε πάντα τρελές Sabbath-ίλες) και αν έπρεπε να διαλέξω προτιμάω αυτόν από τον Uffe.
Όσο για το κορυφαίο Entombed line-up, ε οκ δλδ αντικειμενικά μιλάμε για περίοδο To Ride (κατ'εμέ ο κορυφαίος δίσκος τους χαλαρά). Αν και εγώ εννοείται ότι από κοντά τους είδα επί Morning Star, τυχαίνει σαν οπαδός να έχω ζήσει όλες τις περιόδους από Clandestine και μετά. Τη συνθετική ιδιοφυία του Nicke (καθώς και το παίξιμό του στα τύμπανα) θα τη ζήλευαν βιρτουόζοι τζαζίστες. Με βάση όλα αυτά, για μένα η επιστροφή Nicke στους Entombed θα ήταν και η επιστροφή της δεκαετίας.
Και δεν είμαστε off topic, μιλάμε για τη μπάντα του Nicke ρε παιδιά. Οι Entombed τι είναι, άσχετοι με το θέμα;
edit: Α, και για την κρίση ταυτότητας στο τελευταίο, αμάν με αυτή την καραμέλα ρε παιδιά. Πρώτη φορά είναι που κάνουν στροφή οι Entombed; To Uprising τι ήταν; Όπως και το Morning Star αμέσως μετά; Στο φινάλε, δε γίνεται να μην επηρρεάσουν μια μπάντα τρεις αποχωρήσεις από το ένα album στο άλλο. Πρωτοκλασάτες μπάντες θα πουλούσαν τη μάνα τους να έχουν κυκλοφορήσει ένα Serpent Saints. Το οποίο παρεπιμπτόντως γαμάει.
Harvestman
14-10-2007, 18:42
Κοίτα, σ'αυτά που αναφέρεις συμφωνώ σε όλα. Το Same Difference ΕΙΝΑΙ δισκάρα, αν είχε πιο βρώμικο ήχο κατ'εμέ έπαιζε να ήταν ισάξιο του To Ride. Και επίσης, ναι ο Uffe δεν είναι αμελητέα απώλεια, έχω ακούσει Haystack, όπως και Alpha Safari, και γαμάνε όλα. Όμως μη λέμε τώρα ότι θα ήταν δεκτό να πάνε οι Entombed πιο πέρα στα μονοπάτια του Same Difference, γιατί κατά τη γνώμη μου θα έχαναν τη μπάλα και θα απαξιώνονταν εντελώς, είναι και θέμα αρχικής φιλοσοφίας της μπάντας (απλά σκέψου τον LG σε κάποια φάση να τραγουδούσε μελωδικά, έλεος).
Απλά όμως τυχαίνει να μου αρέσει ένα τι παραπάνω ο Hellid σαν συνθέτης (έχωνε πάντα τρελές Sabbath-ίλες) και αν έπρεπε να διαλέξω προτιμάω αυτόν από τον Uffe.
Όσο για το κορυφαίο Entombed line-up, ε οκ δλδ αντικειμενικά μιλάμε για περίοδο To Ride (κατ'εμέ ο κορυφαίος δίσκος τους χαλαρά). Αν και εγώ εννοείται ότι από κοντά τους είδα επί Morning Star, τυχαίνει σαν οπαδός να έχω ζήσει όλες τις περιόδους από Clandestine και μετά. Τη συνθετική ιδιοφυία του Nicke (καθώς και το παίξιμό του στα τύμπανα) θα τη ζήλευαν βιρτουόζοι τζαζίστες. Με βάση όλα αυτά, για μένα η επιστροφή Nicke στους Entombed θα ήταν και η επιστροφή της δεκαετίας.
Και δεν είμαστε off topic, μιλάμε για τη μπάντα του Nicke ρε παιδιά. Οι Entombed τι είναι, άσχετοι με το θέμα;
edit: Α, και για την κρίση ταυτότητας στο τελευταίο, αμάν με αυτή την καραμέλα ρε παιδιά. Πρώτη φορά είναι που κάνουν στροφή οι Entombed; To Uprising τι ήταν; Όπως και το Morning Star αμέσως μετά; Στο φινάλε, δε γίνεται να μην επηρρεάσουν μια μπάντα τρεις αποχωρήσεις από το ένα album στο άλλο. Πρωτοκλασάτες μπάντες θα πουλούσαν τη μάνα τους να έχουν κυκλοφορήσει ένα Serpent Saints. Το οποίο παρεπιμπτόντως γαμάει.
Δεν διαφωνουμε σε ολα, απλα τυχαινει να εχω τον Uffe λιγο πιο ψηλα απο τον Hellid. Νταξει δε θα συνεχισω την παιδικοτητα αυτου (της διαφορας δηλαδη). Αλλα, το θεμα δεν ειναι οτι κανανε στροφη, το θεμα ειναι οτι το γαμησανε και ψοφησε. Και στις τοσες αλλαγες που εχουν κανει αυτη ειναι, αν θες, η πιο προβλέψιμη και πιο βαρετη (κ στο λεω εγω που ειμαι τρελος φαν τους). Σκεψου οτι την κανανε ολοι απο την μπαντα και εμεινε ο LG κ ο Hellid. Ε, οσο ναναι, ειναι ξενερωμα κ ψιλομαπα ο δισκος. Ασε που σε φασεις ο Stjarnvind βαριοταν να παιξει, κανει μπαμ. Αλλα, it's ok, δε χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι σε ολα.
Parasight
14-10-2007, 19:12
Ε σιγά ρε αδερφέ μη μαλώσουμε κιόλας :D
Απλά ανταλάσσουμε απόψεις, ο καθένας με τη δική του. Εκεί βέβαια που διαφωνώ εντελώς κάθετα ειναι με το σχόλιο:
Ε, οσο ναναι, ειναι ξενερωμα κ ψιλομαπα ο δισκος.
Από κει και πέρα, ειρήνη και μπύρες 8)
Apla krima gia Hellacopters. Prwta oi Gluecifer, twra autoi... Krima :(
Harvestman
15-10-2007, 02:09
Apla krima gia Hellacopters. Prwta oi Gluecifer, twra autoi... Krima :(
Η μεγαλη μουφα στην ολη υποθεση ειναι, οτι μιλαμε δυστυχως για μπαντες που εφεραν στο προσκηνιο τη καυλα και την αλητεια της garage rock μουσικης, επαναφεροντας γαμηστερες κυκλοφοριες τυπωμενες σε βινυλιο οποιουδηποτε format (με γκομεναρες συχνα να δεσποζουν πισω-μπρος), και κανανε με το τροπο τους, μοτο, μια φραση, που για καιρο εμοιαζε ξεχασμενη : High Energy Rock 'n' Roll!!! Ειναι οντως κριμα.
Marillion
15-10-2007, 07:52
As doume to kalo ths ypo8eshs. Yparxoun oi sewergrooves, oi thunder express & ta groups tou nicke pou tha vgaloun to fydi apthn trypa.
Epishs mias kai ta leei wraia o apopanw...
http://tengil.se/copters_collection.htm
Mitsmann
15-10-2007, 09:41
...σκατα.
Parasight
15-10-2007, 11:26
http://tengil.se/copters_collection.htm
:shock:
Και θέλω να λέγομαι κι εγώ Hellacopterοσυλλέκτης!!
Οκ όμως, δε θα μάζευα ποτέ όλα τα χρώματα βινυλίου μιας συγκεκριμένης έκδοσης, μου φαίνεται υπερβολικό.
orange hobbit
15-10-2007, 12:08
Supershitty to the max,Paying The Dues,By The Grace Of God.......
Απιστευτοι δισκοι!!!!!!!!Κριμα που διαλυονται,απο τις λιγες αυθεντικες ροκ μπαντες!
http://svt.se/content/1/c6/53/50/97/hellacopters370.jpg
Jim Dandy Mangrum
15-10-2007, 12:33
de kserw ti lete edw mesa, alla egw kserw enan me mia wraia mplouza hellacopters. ayta...
Parasight
17-04-2008, 00:18
Το καινούριο βιντεάκι
http://www.youtube.com/watch?v=sNLFUQC3LvU
Επίσης, στο http://www.myspace.com/hellacopters πολλά κομμάτια από το νέο album! Μεθαύριο κυκλοφορεί, αμήν!
Parasight
19-04-2008, 21:29
Δεν ξέρω πόσοι ασχοληθήκατε και κατ'επέκταση πόσοι το παρατηρήσατε, αλλά τελικά το κύκνειο άσμα "Head Off" είναι album διασκευών! Το άκουγα 2 μέρες συνέχεια και 3-4 κομμάτια κάτι μου θύμιζαν, οπότε ψάχνοντας λίγο το θέμα ανακάλυψα τι συμβαίνει.
Προσωπικά, σαφώς και δε με χαλάει καθόλου, άλλωστε οι Nicke & co δεν έχουν ανάγκη να πείσουν κανέναν για τις συνθετικές τους ικανότητες. Το tracklisting και τα συγκροτήματα των αυθεντικών συνθέσεων λοιπόν είναι:
1. Electrocute (The Demons)
2. Midnight Angels (The Peepshows)
3. I'm Watching You (The Humpers)
4. No Salvation (The Turpentines)
5. In the Sign of the Octopus (The Robots)
6. Veronica Lake (The New Bomb Turks)
7. Another Turn (The Maharajas)
8. I Just Don't Know About Girls (Asteroid B-612)
9. Rescue (Dead Moon)
10. Making Up for Lost Time (The Bellrays)
11. Throttle Bottom (Gaza Strippers)
12. Darling Darling (Royal Cream)
13. Acid Reign (The Yesmen)
14. Straight Until Morning (Powder Monkeys)
Πάρτε και όλα τα originals, τα οποία φτιάχνουν ομορφότατη συλλογούλα: :wink:
http://rapidshare.com/files/108762688/Head_Off_-_The_Originals.rar
είσαι μέγας
τα έψαχνα τα οριτζιναλ
Vicotnik
19-04-2008, 22:00
πολλά πολλά πινκς σε παρασιτο
Parasight
20-04-2008, 01:04
Μην τρελαίνεστε, όλα μαζί τα βρήκα κι εγώ soulseek, ένα upload έκανα :D
[fanboizm] καμία σχέση όμως τα covers με τα original έχουν περάσει εντέλως την δική τους ταυτότητα στα κομμάτια
Marillion
25-04-2008, 11:04
kala einai theoi oi typoi. vrhka stockholmh tin special edition tou neou album kai einai cd pou paizei kai se pikap. trelo psarwma.
yparxei to diskadiko ths etaireias tous edw, onomati sound pollution. api8ana kaloudia, mexri kai comics etsimpisa :D
Parasight
30-04-2008, 13:58
^Είχα πάει πέρυσι εκεί, είχα καταστραφεί οικονομικά, ευτυχώς το ξενοδοχείο ήταν με ημιδιατροφή και τρώγαμε καλό πρωινό και βγάζαμε τη μέρα 8)
Για το CD/βινύλιο, το έφερε και Αθήνα ο Rhythm, το είχα γράψει αλλά χάθηκαν τα posts με την αλλαγή του forum. Δευτέρα που επιστρέφω Αθήνα όμως με περιμένει το βινυλιάκι "Head Off" το οποίο είναι limited σε 2500 κομμάτια παγκοσμίως! Τρέχτε!
Άσχετο, btw με περιμένει και το "Third" :D
Parasight
23-05-2008, 11:00
The Farewell Tour in Europe is now confirmed to September. Scandinavian dates in October will be added soon.
08-09-15 Hamburg (D) Markthalle
08-09-16 Wiesbaden (D) Schachthof
08-09-17 Clermont Ferrand (F) La Coopertive De Mai
08-09-18 Barcelona (ESP) Razzmatazz 2
08-09-19 Bilbao (ESP) Rockstar
08-09-20 A Coruña (ESP) Palacio Congresos
08-09-21 Madrid (ESP) Heineken
08-09-23 Zürich (CH) Mascotte
08-09-24 München (D) Backstage Werk
08-09-25 Berlin (D) SO36
08-09-26 Gent (B) Vooruit
08-09-27 Köln (D) Live Music hall
08-09-28 Utrecht (NL) Tivoli
08-09-29 London (UK) LA2
08-09-30 Zwolle (NL) Hedon
Να ρωτήσω ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κλείσεις εισιτήρια συναυλίας αν δεν έχεις κάποιον γνωστό στην εκάστοτε πόλη/χώρα να πάει να σου τα πάρει;
Profanws....mpes sto site tou club kai logika tha souxei link gia to pou mporeis na kleiseis online eisitiria...
Egw psinomai arketa gia to triptuxo Swamp Room Mania (20/9)-Hellacopters (24/9)-Oktobersfest sto Monaxo pantws... :roll:
Marillion
23-05-2008, 13:39
kala re gamwto oute twra den axiononte na tus feroun?
skata
Zoonchild
23-05-2008, 14:02
Να ρωτήσω ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κλείσεις εισιτήρια συναυλίας αν δεν έχεις κάποιον γνωστό στην εκάστοτε πόλη/χώρα να πάει να σου τα πάρει;
για σκανδιναυια αλλα και για αλλες χωρες το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κλεισεις μεσω ticketmaster. Με αυτον τον τροπο μπορει ειτε να σου στειλουν ταχυδρομικως το εισητηριο, ειτε να σου στειλουν ημεηλ με το εισητηριο να το εκτυπωσεις εσυ, ειτε απλα θα σε ενημερωσουν απο ποιο voucher θα πας να το παρεις οταν με το καλο φτασεις στην πολη. Στην Στοκχολμη πχ που ειδα Neubauten ειχα κλεισει εισητηριο μεσω ιντερνετ και με στειλανε σε ενα θεατρο διπλα ακριβως απο τον χωρο της συναυλιας για να το παρω, φυσικα με μια μικρη επιβαρυνση.
Pw re pousti makari na tous xosoun kapou sfina. Malakia diladi, tha xoun pisteuo ton kosmo ton hermano.
Parasight
26-05-2008, 20:24
08-09-25 Berlin (D) SO36
ΟΚ παιδιά παρακαλώ τη βοήθειά σας. Θέλω να κλείσω εισιτήρια για την παραπάνω ημερομηνία αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ να το κάνω για το συγκεκριμένο venue. Έχω βρει το site του διοργανωτή ( http://www.loft.de/ ) αλλά δε βγάζω και πολύ άκρη.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας βοηθήσει. Thanks.
Btw για τη συναυλία στο Λονδίνο βρήκα τρόπο να κλείσω αλλά η παρέα που θα με ακολουθήσει κλίνει περισσότερο προς Βερολίνο :P
GuardianOfIvorytower
26-05-2008, 20:30
Λογικά θα σου πει η ένι
enitharmon
27-05-2008, 20:57
και προς αλλους ενδιαφερομενους για βερολινο, εισιτήρια δεν εχουν βγει ακομα
θα σας πω
Pw re pousti makari na tous xosoun kapou sfina. Malakia diladi, tha xoun pisteuo ton kosmo ton hermano.
Και παραπανω!
Parasight
30-06-2008, 23:19
^Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να γίνει:
http://img389.imageshack.us/img389/2029/84470074eq4.jpg
8)
08-09-21 Madrid (ESP) Heineken
πολύ πολύ πιθανό για εδώ 8)
Κουφαλες!!!! :(
Εδω επειδη η τσεπη σηκωσε ροουντμπερν και τωρα θελει να σηκωσει τυμπανα δεν θα τους δουμε! :(
Parasight
29-09-2008, 17:32
8)Se liges wres reeeeeeeeeeeeeee
Parasight
01-10-2008, 22:28
:touched:
(videos coming soon 8) )
Parasight
03-10-2008, 19:51
Πάρτε το πρώτο encore μέχρι να ανέβει και το δεύτερο:
http://www.youtube.com/watch?v=LEUZcsIwtlc
http://www.youtube.com/watch?v=WTD2zgcL4DQ
Parasight
04-10-2008, 10:27
Και δεύτερο encore (με διασκευή έκπληξη Queen):
http://www.youtube.com/watch?v=nLhNwsKFsUg
http://www.youtube.com/watch?v=guIdDPmjasA
Parasight
26-10-2008, 23:20
Τις τέσσερις τελευταίες συναυλίες των Hellacopters πριν διαλυθούν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω του MySpace της μπάντας, www.myspace.com/hellacopters (http://www.myspace.com/hellacopters).
Τα webcast θα μεταδοθούν ζωντανά από τις συναυλίες που θα δώσουν οι Σουηδοί στις 25 και 26 Οκτωβρίου (δύο συναυλίες τη μέρα) στη Στοκχόλμη
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
mrmaiden
27-10-2008, 21:08
Τις τέσσερις τελευταίες συναυλίες των Hellacopters πριν διαλυθούν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσω του MySpace της μπάντας, http://www.myspace.com/hellacopters.
Τα webcast θα μεταδοθούν ζωντανά από τις συναυλίες που θα δώσουν οι Σουηδοί στις 25 και 26 Οκτωβρίου (δύο συναυλίες τη μέρα) στη Στοκχόλμη
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
To evlepa xtes sto myspace!!
Terastio group , makari na anakalesoun tin apofasi tous gia dialysi :(
Parasight
27-10-2008, 21:11
Ε αν ανακαλέσουν τώρα θα είναι λίγο καραγκιόζηδες :P
Τεσπα, καλύτερα που φεύγουν έτσι στα high τους, παρά να δεινοσαυρίσουν και να παρακαλάμε να το διαλύσουν. Βέβαια και το reunion δε θα είναι κάτι απίθανο, δώσε καμιά δεκαριά χρόνια όμως μωρέ :P
mrmaiden
27-10-2008, 21:16
Symfono apolyta me auto pou les, alla einai krima na peftei louketo gia tetoia group.
Telos panton, elpizo apo tis staxtes tous na vgei kati kalytero :P
Parasight
18-02-2009, 10:47
Είχα ανεβάσει για έναν φίλο τα δύο encores των Hellacopters από την τελευταία τους εμφάνιση στο Λονδίνο το Σεπτέμβρη και το είχα ξεχάσει. Πάρτε λοιπόν σε όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται, κατευθείαν από τη φωτογραφική, ούτε youtube ούτε τίποτα:
http://rapidshare.com/files/152097248/Hellacopters_Astoria290908.part1.rar
http://rapidshare.com/files/152114881/Hellacopters_Astoria290908.part2.rar
http://rapidshare.com/files/152135702/Hellacopters_Astoria290908.part3.rar
http://rapidshare.com/files/152156294/Hellacopters_Astoria290908.part4.rar
http://rapidshare.com/files/152189197/Hellacopters_Astoria290908.part5.rar
http://rapidshare.com/files/153417573/Hellacopters_Astoria290908.part6.rar
edit:
Btw αυτό (http://www.myspace.com/coldestethyl) το έχει πάρει κανείς χαμπάρι; Απ'ό,τι λέει, μάλλον μόνο για live φάση είναι προς το παρόν. Για να δούμε.
Parasight
17-05-2010, 12:37
http://www.myspace.com/imperialstateelectric :!:
Marillion
17-05-2010, 13:44
και πολύ άργησε.
ο νικε είναι τεράστιος ε. κανένας άλλος δεν θα έβαζε σε επιρροές raw power & posies.
μέτρια τα κομματάκια στο μαισπει πάντως αν και δεν τον φοβάμαι
Parasight
17-06-2010, 09:17
http://www.myspace.com/imperialstateelectric :!:Ολόκληρο το album στο myspace. Όμορφα τραγουδάκια σε rnr/powerpop φάση. Αγαπάμε.
Parasight
18-06-2010, 09:03
Για πιο ζωντανά υπάρχουν και οι Death Breath άλλωστε.
Marillion
01-12-2010, 10:37
βασικά το ακουγα χθες και εφτασα στο συμπέρασμα οτι δεν εχει καμμία σχέση με hellacopters, o nicke παιζει κατά βάση power pop των prepunk 70s εδώ. γενικα δούλεψε πολύ τον ήχο της νέας μπάντας (ποια μπάντα αυτος και guests είναι) ο οποίος μπορεί να ξενίσει όσους έχουν άλλες απαιτήσεις. πέρα από την προφανής cheap trick επιρροή, υπόγεια συνυπάρχουν τα πάντα βέβαια, από '60ς garage μέχρι kiss και ο τρόπος με τον οποίον τα δένει είναι υποδειγματικός. απο δω μέσα δεν βλέπω να αφορά αρκετούς το αλμπουμάκι όμως, κατεβάζετε με δική σας ευθύνη.
korrupt3r
01-12-2010, 13:59
σημερα τους ανακαλυψα κ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.
ακουγονται ευχαριστα οσο εχω ακουσει
Parasight
12-01-2012, 10:55
Καινούριο Imperial State Electric το Μάρτιο, 7"-προπομπός τέλος του μήνα.
http://ghosthighwayrecordings.blogspot.com/2012/01/imperial-state-electric-pop-war.html
Parasight
09-03-2012, 22:47
CLb8zmTxCGY
:touched:
Parasight
21-03-2012, 01:33
http://www.on-parole.com/shop/33975-38869-thickbox/imperial-state-electric-pop-war-lp.jpg
Ψαχτείτε.
Marillion
21-03-2012, 14:51
δυνατο φαινεται ε.
beatles/ alice cooper/ cheap trick/ kiss
ο τυπος παίζει οτι γουστάρει και μας κάνει πλάκα όλους
Parasight
21-03-2012, 15:11
Σαφώς καλύτερο από το πρώτο. Nicke εγγύηση. Τώρα θέλουμε και καινούριο Death Breath όμως!
Marillion
27-03-2012, 00:57
r9GsZRAvhH0
οταν φτανεις να διασκευαζεις accept με τέτοιο τρόπο εχεις ξεφύγει λέμε
το νεό είναι γαμηστερό άλμπουμ
Parasight
27-03-2012, 07:33
λολ γαμάτο. B-side κάπου φαντάζομαι. Κι αυτός βγάζει σε λίγα αντίτυπα τα singles και μετά πωλούνται για χρυσάφι στο eBay :-?
Marillion
27-03-2012, 14:12
ναι το κανει ο τυπος. σταρχιδια μας βέβαια αν τα τραγούδια δεν κωλοελεγαν τόσο. εδώ οι copters εβγαλαν το τελευταιο τους original τραγούδι σε single και ετρεχα να το παραγγειλω απο ένα σαπιο σουηδικό label
WrLC-zLzftU
το επταράκι αρχιζει να τσούζει σιγά σιγα
http://www.discogs.com/sell/list?master_id=72739&ev=mb
Δεν μου άρεσαν οι Imperial State Electric,
αν και ακούω power pop, οι πολλές Kiss και Cooper επιρροές με ξενέρωσαν.
(Κάποια στιγμή θα πρέπει να ειπωθούν και τα αγαπημένα Hellacopters από τον καθένα.
Εμένα είναι το By the grace και έπειτα το High Visibility)
regularpaul
27-03-2012, 17:21
supershitty & paying the dues κολλημενοι ειμαστε
αλλα αγαπαμε και high visibility
επισης τα 2 cream... αν και συλλογες ειναι εκει ψηλα
Το Supershitty πως σου αρέσει ρε συ Παύλο...
3 κομμάτια ακούγονται, κατά τα άλλα μου φαίνεται φουλ ανέμπνευστο και κουραστικό.
Mitsmann
27-03-2012, 18:13
εγω ειμαι με ρητζεκτ.
high visibility - by the grace, τα καλυτερα.
freak brother
27-03-2012, 18:21
2001 αγορα απο παζαρι ντισαποιντμεντ μπλουζ τυχαια.. ακομα το ακουω και ας ειναι διασκευες :p
Parasight
27-03-2012, 19:00
^Όντως φοβερό σφηνάκι το Disappointment Blues. Όσον αφορά τα albums είμαι με Παύλο, λατρεύω την εποχή Dregen. Συγκριτικά πάντα, γιατί δε θα μπορούσα ποτέ να πω ότι κάποια στιγμή έβγαλαν "κακό" δίσκο.
regularpaul
27-03-2012, 19:00
ε τι πώς μου αρεσει ντε, για εναν απο τους πιο γκαζωμενους δισκους των 90's μιλαμε
αμεσοτητα, αλητεια και πορωτικο ροκ ν ρολλ απο το υπερεπος της αρχης μεχρι τελους
χωρις ουτε μια αδυναμη στιγμη
τωρα μπορει συνθετικα να το πηγαν καλυτερα παρακατω
αλλά το μπαμ του σουπερσιττυ ειναι αξεπεραστο
στεκεται διπλα σε destroy oh boy, wrecker & la mano cornuda για μενα
ελα πες οτι ειναι ο πιο "μοτορχεντ" δισκος τους για αυτο δεν ψηνεσαι :grin:
Ισως είναι και αυτό ρε Παύλο, μου φαίνεται σε στιγμές πολύ θόρυβος για το τίποτα.
Με την βαβούρα έχω εξαιρετικές σχέσεις, και το supershitty είναι ίσως και ο πιο punk δίσκος των Hellacopters (ενώ ταυτόχρονα είναι και ο πιο motorhead), αλλά συνθετικά είναι πάρα πολύ μέτριο, με κουράζει σε απίστευτό βαθμό.
Το destroy oh boy που ανέφερες και αυτό μου φαίνεται ψιλοβαρετό, όπως και το Supersuckers, αλλά το Monomen μου αρέσει. Ίσως να έχει να κάνει πως με το garage δεν είχα ποτέ τις καλύτερες σχέσεις (και ότι και να λέμε, το supershitty πάνω από όλα είναι garage).
Γενικά, οι Hellacopters (όπως και οι Gluecifer) εμπίπτουν στην κατηγορία "Husker Du". Οχι μουσικά, αλλα συνθετικά. Οι μπάντες δηλαδή που η μελωδία τους πάει πιο πολύ, σε σχέση με την σαπίλα.
regularpaul
27-03-2012, 19:11
πες τα 3 του σουπερσιττυ που σου αρεσουν ομως
προσωπικα τρελλαινομαι με το σχετικα παραταιρο tab
τελικα τους ειδε τους Hellacopters κανεις απο το φορο λαιβ?
θυμαμαι ειναι απο τις τοπ μπαντες που θα θελαμε να ειχαμε δει σε σχετικο θρεντ
24h Hell
Random Riot
Born Broke
regularpaul
27-03-2012, 19:27
και δεν εχεις βαλει καν τα χιτακια το 1ο και το Bore me, να πώς γινεται ωλλ ταιμ κλασσικ ο δισκος μανι μανι ;)
Parasight
27-03-2012, 22:03
τελικα τους ειδε τους Hellacopters κανεις απο το φορο λαιβ?
θυμαμαι ειναι απο τις τοπ μπαντες που θα θελαμε να ειχαμε δει σε σχετικο θρεντΔυο σελίδες πίσω ρέι
8)Se liges wres reeeeeeeeeeeeeeeΤελευταίο show επί Γηραιάς Αλβιόνας 8)
LEUZcsIwtlc
Parasight
09-05-2016, 07:50
Το reunion για Sweden Rock έχει λέει και νέα κυκλοφορία! Δυο κομμάτια που υπάρχουν από εποχές Supershitty αλλά δεν είχαν ηχογραφηθεί ποτέ, σε 12" single.
avjxYsqBuHY
:hungry:
Parasight
06-10-2016, 12:49
THIS JUST IN:
http://i.imgur.com/qk4H8lM.jpg
:dick:
KoiliaSamprela
06-10-2016, 13:19
και από την μύγα ξύγκι
μπορεί να αδικώ γιατι δεν κατέω , αλλά αυτό μου βγήκε, σορρ :D
Parasight
06-10-2016, 13:22
Δεν κατάλαβα τι εννοείς :p
Parasight
05-02-2017, 13:05
Είμαι συνεχώς στο δρόμο από προχτές που το έμαθα, πραγματικά δεν υπάρχουν λογια :( :( :( :(
http://cdn-01.rockfoto.nu/imagesbig/20130831_225018_290039.jpg
ypersyntelikos
06-02-2017, 22:38
τι έπαιξε;
atom_smasher
07-02-2017, 11:26
Είμαι συνεχώς στο δρόμο από προχτές που το έμαθα, πραγματικά δεν υπάρχουν λογια :( :( :( :(
http://cdn-01.rockfoto.nu/imagesbig/20130831_225018_290039.jpg
κοινώς πήρες τα βουνά;!
Parasight
27-12-2020, 16:44
https://www.youtube.com/watch?v=p2Mfh1eZKes
Ίσως το κορυφαίο κομμάτι Hellacopters (ξέρω βαρύγδουπη δήλωση, αλλά ΝΑΙ), και μέχρι σήμερα δεν υπηρχε σε ένα ολοκληρωμένο αξιοπρεπές ριπ στο γουτούμπι. Σίγουρα το κομμάτι που μπορώ να ακούσω άνετα στο repeat 10 και 20 φορές, χωρίς υπερβολή. Enjoy and thank me later :pink:
ypersyntelikos
30-12-2020, 12:23
Enjoy and thank me later :pink:
πραγματικά κόμματος, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή του
Parasight
30-12-2020, 16:44
Ήταν, κατά δήλωσή τους, το πρώτο κομμάτι που έγραψε ποτέ η μπάντα αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ, ούτε καν ως b-side. Τελικά το ηχογράφησαν το 2016 με το reunion τότε, σε ένα 12ιντσο single. To οποίο αποτελεί και την τελευταία επίσημη κυκλοφορία της μπάντας ως αυτή τη στιγμή. Και, μέχρι τις προάλλες, δεν υπήρχε πουθενά αλλού να το ακούσει κανείς πέρα από το εν λόγω single, εκτός από ένα κουτσουρεμένο βίντεο στο YouTube ριπαρισμένο από μετάδοση ραδιοφωνικού σταθμού στο οποίο ακουγόταν ο εκφωνητής στην αρχή.
Πραγματικά, παίζει να το έχω ακούσει 300 φορές και ακόμη ανατριχιάζω κάθε φορά.
atom_smasher
04-01-2021, 10:38
https://www.youtube.com/watch?v=p2Mfh1eZKes
Ίσως το κορυφαίο κομμάτι Hellacopters (ξέρω βαρύγδουπη δήλωση, αλλά ΝΑΙ), και μέχρι σήμερα δεν υπηρχε σε ένα ολοκληρωμένο αξιοπρεπές ριπ στο γουτούμπι. Σίγουρα το κομμάτι που μπορώ να ακούσω άνετα στο repeat 10 και 20 φορές, χωρίς υπερβολή. Enjoy and thank me later :pink:
Να σαι καλά. Γλίτωσα να ακούσω δισκογραφία αφου αυτό είναι το καλύτερό τους. Αρκεί...ή και όχι.
Parasight
05-01-2021, 14:24
Ντοκιμαντέρ της χρονιάς από τώρα:
https://vimeo.com/493777062
Parasight
23-01-2021, 13:25
Φρεσκαδούρες :pink:
https://www.youtube.com/watch?v=aFyvB6juFas
https://www.youtube.com/watch?v=cF4jZEUpYo4
OniBocho
23-01-2021, 16:43
Πολύ υποτονικό το Sympathy for the Devil, αλλά λογικό με τη συμμετοχή του Παπα Εμέριτου. Όταν τα έπαιζαν αυτά οι Noisy Jesus ομως, δεν είδα καρδούλες και pinks.
atom_smasher
24-01-2021, 01:07
Γαμημενοι σουηδοι ι5αδες.
Parasight
22-10-2021, 12:59
https://i.imgur.com/5cy1YJ6.jpg
ypersyntelikos
31-10-2021, 12:15
https://www.facebook.com/photo?fbid=10223883261121813&set=gm.10159431841750610