Log in

View Full Version : Αλλαγή παρόχου κινητής τηλεφωνίας

Drumsick
19-08-2015, 15:28
Μετά από 15 χρόνια στους αγιογδύτες, σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιο χαζό καρτοπρόγραμμα του οποίου οι μονάδες εξανεμίζονται με 4 τηλέφωνα και 8 μηνύματα, ενώ έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πάρα πολύ με κάτι γυφτιές της vodafone, τύπου 3λεπτη χρέωση στις κλήσεις, 0.15ευ το μήνυμα κτλ.
Μου έκαναν τώρα μια πρόταση για άλλο καρτοπρόγραμμα, 600 λεπτά προς vodafone, 300 προς όλους (με 3λεπτη φυσικά χρέωση στις κλήσεις) και 100sms, στα 16,30 χωρίς κάποιο υπολειπόμενο ποσό προς χρήση. Το σκέφτομαι επειδή έχω παράλληλα hol, η οποία μου δίνει μια έκπτωση 5ευ ως συνδρομητή vodafone, αλλά θέλω να το ψάξω μήπως εν τέλει με συμφέρει καλύτερα να το γυρίσω σε καρτοκινητό κάποιας άλλης εταιρίας.

Επειδή όμως στην αγορά παίζουν πολλές επιλογές κι ακόμα περισσότερα ψιλά γράμματα, θα ήθελα τις προτάσεις σου φίλε ηαρίτη.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω τουλάχιστον 2-3 ώρες ομιλίας (χρέωση ανά δευτερόλεπτο) προς όλους και 50-100 μηνύματα, με μπάτζετ 10ευ το μήνα. Το ιντερνετ μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Ακούω ιδέες!

Art In Haste
19-08-2015, 15:50
H 3λεπτη χρέωση νομίζω πως είναι δεδομένη. Εγώ, κοσμοτέ, με 5 ευρώ το μήνα έχω 200 λεπτά προς όλους και με άλλα 5 ευρά 100 sms και 120mb. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ιντερνετ μου φαίνεται με 3 ευρά έχεις τα ίδια ή μπορεί και παραπάνω μηνύματα.

Drumsick
19-08-2015, 16:03
Η Q έχει σίγουρα χρέωση ανά δευτερόλεπτο, δεν ξέρω για άλλες.

scarecrow
20-08-2015, 11:33
Γενικά καρτοσυμβόλαιο είναι τεράστια μαλακία γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις σου δίνει λιγότερα και από καρτοκινητό με τα αντίστοιχα χρήματα.
Ειδικά εάν κάνεις κλήσεις μικρής διάρκειας τότε σίγουρα συμφέρει Q.

edit-και η frog(cosmote) έχει ένα πακέτο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο

ypersyntelikos
20-08-2015, 12:14
Μια παρατήρηση, φίλος με Q έχει τεράστιο πρόβλημα με το σήμα. Κατά τα άλλα οι προσφορές που κάνει κομπλέ είναι.

pixies
20-08-2015, 12:43
Η έκπτωση στο σταθερό & internet έως 5€/μήνα απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου Vodafone σε προγράμματα χρήσης με πάγιο 15€ ή άνω, σε συνδυασμό με μία υπηρεσία hellas online

atom_smasher
20-08-2015, 12:46
Μια παρατήρηση, φίλος με Q είχε κατα διαστήματα σήμα. Κατά τα άλλα οι προσφορές που κάνει κομπλέ είναι.

Drumsick
20-08-2015, 13:03
Η έκπτωση στο σταθερό & internet έως 5€/μήνα απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου Vodafone σε προγράμματα χρήσης με πάγιο 15€ ή άνω, σε συνδυασμό με μία υπηρεσία hellas online

Ισχύει και για τα καρτοπρογράμματα με αρχικό πάγιο τουλάχιστον 15ευ, οπότε το δικαιούμαι, και με το υπάρχον, και με αυτό που μου προσφέρουν τώρα.

Taksitzhs
20-08-2015, 13:41
Καντο καρτοκινητο. Η Wind παλιοτερα εδινε 300' με καθε ανανεωση 10ευρης καρτας, δε ξερω αν εξακολουθει να ισχυει. Με αυτο συν αλλα 200' του 5ευρου πακετου εχεις 500' χρονο ομιλιας με χρεωση ιδια που εχεις στο καρτοπρογραμμα για 6μιση ευρω το μηνα. Και να μην ισχυει αυτο για τις δικες σου αναγκες μονο καρτα βολευει.

Parasight
20-08-2015, 13:59
Με ανανέωση τουλάχιστον 10€, με την προϋπόθεση όμως αυτή να γίνει από κατάστημα Wind, δίνει 200' προς σταθερά και 1GB για ένα μήνα. Εγώ βέβαια έχω και σταθερό/internet από Wind, οπότε παίρνω και άλλα 120' ομιλίας προς όλους, οπότε από κει και πέρα, με κάμποση οικονομία, δε χρειάζομαι κάτι άλλο. Σε μήνες που θα χρειαστώ (τον μήνα που δε θα βάλω 10€ πχ), ενεργοποιώ πακετάκια με τα 10€ που έχω μέσα. Σε κόστος λοιπόν, μου βγαίνει όλο αυτό κάπου 10€ κάθε δυο μήνες.
Κάνω πολύ μετριοπαθή χρήση γενικώς βέβαια. Για πιο απαιτητικούς χρήστες, 10€ το μήνα χρειάζεται χαλαρά πιστεύω, αν βγαίνει παραπάνω σαφώς και συμφέρει να κάνει κάποιος συμβόλαιο.

Xtikio
21-08-2015, 02:42
εγώ με wind σε κάθε online ανανέωση 10ε παίρνω 300 λεφτά και 100σμσ τα οποία με υπερκαλύπτουν για 1 μήνα και μετά πατάω και το προγραμματάκι μπλέντερ που σε δίνει 200 λεφτά ή 50 σμσ ή mb (δεν είμαι σιγουρος για τα νούμερα στο δεύτερο) και με βγαίνει κανα 10ρικο ο ενάμισης μήνας.

Απο σήμα μερικές φορές μπορεί να σε κάνει καμια πουτανιά

Drumsick
21-08-2015, 09:41
Ναι, γενικά προς καρτοκινητό wind το κόβω να κινούμαι.

Drumsick
28-08-2015, 07:45
εγώ με wind σε κάθε online ανανέωση 10ε παίρνω 300 λεφτά και 100σμσ τα οποία με υπερκαλύπτουν για 1 μήνα και μετά πατάω και το προγραμματάκι μπλέντερ που σε δίνει 200 λεφτά ή 50 σμσ ή mb (δεν είμαι σιγουρος για τα νούμερα στο δεύτερο) και με βγαίνει κανα 10ρικο ο ενάμισης μήνας.

Απο σήμα μερικές φορές μπορεί να σε κάνει καμια πουτανιά

Δυστυχώς αυτό με τα 300 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση δεν ισχύει πια =(

scarecrow
28-08-2015, 11:11
Εγώ είχα Q.
Τα προγράμματα ήταν gg απλά έπρεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι για να βγω σήμα(προφανώς ομοίως και με wind).
Οπότε το έκανα frog(cosmote) που με 1 ανανέωση 10 euro δίνει 1GB(που πιάνει σχεδόν παντού) και 60'/όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο(κάποιους μήνες 120').
Και σου μένουν και τα 10 euro.

edit-Απλά η μαλακία είναι ότι δεν ισχύει κάθε μήνα.
Πχ τον ένα μήνα μπορεί να σου δίνουν 60' τον άλλο 120' τον άλλο τίποτα παρά μόνο internet.