PDA

View Full Version : [TV] Mr. Robot

dionysosz
27-06-2015, 18:02
Νέο Διαμαντάκι εκει έξώ.

https://www.youtube.com/watch?v=Ug4fRXGyIak

Mr. Robot (2015– )

Follows a mysterious anarchist who recruits a young computer programmer (Malek) who suffers from an anti-social disorder and connects to people by hacking them.

λινγκ (http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=nv_sr_1)

funishment
27-06-2015, 18:41
περιμένουμε να δούμε πώς θα το πάνε, ωραίος πιλότος

KoiliaSamprela
28-06-2015, 01:45

θυμάμαι καλά? μου είπες να μην ανακατευτώ ?

funishment
28-06-2015, 03:37

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?29189-TV-Series-The-Off-Topic-Thread&p=1281598&viewfull=1#post1281598

MoRmEnGiL
28-06-2015, 05:08

Eisai adikos, 99.9% tou hacking kai paremferes culture se seires h tainies einai tragika off se ba8mo aidias, edw htan ligo off :P Fainotan ka8ara oti eixan 100% realistic scenarios kai apla oi paragwgoi kopsane / alla3ane oti den briskan piasariko h oti htan paramperdemeno :P

SpiritCrusher
28-06-2015, 09:22
Χμ, γι αυτό δεν έλεγαν πως πρακτικά είναι το Dexter με hacking;

KoiliaSamprela
28-06-2015, 10:17

Eisai adikos, 99.9% tou hacking kai paremferes culture se seires h tainies einai tragika off se ba8mo aidias, edw htan ligo off :P Fainotan ka8ara oti eixan 100% realistic scenarios kai apla oi paragwgoi kopsane / alla3ane oti den briskan piasariko h oti htan paramperdemeno :P

δεν απαντάω γιατί με μάλωσε η συντρόφισσα :)

FIXXXER
28-06-2015, 11:11
Δεν εχεις γυναικα εσυ?

Lazyass
28-06-2015, 14:50
το ότι άλλαξε φάκελο επειδή είναι μουνόδουλος μόνο εμένα χάλασε;

dionysosz
28-06-2015, 19:56
Εγω καταλαβα οτι αλλαξε φακελο επειδη και καλα αποδειχθηκε για ακομια μια φορα οτι αυτοι ειναι οι κακοι και μοχθηροι. (Προφανως με μια μικρη δοση οτι ειναι μουνοδουλος). Εμενε με χαλασε οτι και καλα μονο 1 καταλαβε οτι αλλαξε φακελο, ενω σε ενα τετοιο meeting θα επρεπε να το ειχε καταλαβει ολος ο οροφος. Ποσο μαλλον οταν ειναι κ διαφορετικο χρωμα.

metamelia1
28-06-2015, 23:37
looks promising, pera apo to evil corp pou einai ligo fantastiko stoixeio ola ta alla synadoun kai gia 'hacking' show den einai far-fetched opws ola ta alla pou exoun asynartisies. ola ta alla stoixeia einai arketa realistika, o xaraktiras oi kiniseis tou i psixosinthesi klp, tha ekselixtei omorfa fadazomai

MoRmEnGiL
30-06-2015, 02:13
Εγω καταλαβα οτι αλλαξε φακελο επειδη και καλα αποδειχθηκε για ακομια μια φορα οτι αυτοι ειναι οι κακοι και μοχθηροι. (Προφανως με μια μικρη δοση οτι ειναι μουνοδουλος). Εμενε με χαλασε οτι και καλα μονο 1 καταλαβε οτι αλλαξε φακελο, ενω σε ενα τετοιο meeting θα επρεπε να το ειχε καταλαβει ολος ο οροφος. Ποσο μαλλον οταν ειναι κ διαφορετικο χρωμα.

Edw pou ta leme htan diaforetiko xrwma gia ton hli8io thle8eath pou alliws de 8a katalabaine diafora.. :P

SpiritCrusher
05-07-2015, 22:27
Φεησπαλμ στο 2ο επ με την ξαφνική αλλαγή μαλλιού στον CTO. Όχι τίποτα άλλο, είχε και την περίληψη του 1ου πιο πριν που έδωσε έμφαση στη διαφορά.

MoRmEnGiL
07-07-2015, 17:53
Pantws einai endiaferon so far. Opsome8a.

rebelos
10-07-2015, 02:10
δυνατό φαίνεται αυτό
έχω την αίσθηση πάντως ότι τον τυπά τον φαντάζεται και θα ξενερώσω πολύ...

Fireknight
10-07-2015, 10:35
poly oreo ws twra.

Truxton Spangler <3

Aleister
11-07-2015, 20:49
φολα και cringeworthy ειναι (ειδικα για εμας τους μυημενους) αλλα εχω αυτο το προαισθημα οτι προκειται να εξελιχθει στο always sunny των tech dramas στις επομενες season οποτε στηριζουμε για την ωρα

KoiliaSamprela
27-07-2015, 19:14
δυνατό φαίνεται αυτό
έχω την αίσθηση πάντως ότι τον τυπά τον φαντάζεται και θα ξενερώσω πολύ...

Τελικά μόνο εγώ συνεχίζω να το βλέπω?

είμαι και γω αυτής της άποψης και αν εξαιρέσεις το επ05 που όντως σκηνοθετικά με μπέρδεψε για το οτι όντως υπάρχει είμαι σχεδόν βέβαιος.

Αποκορύφωμα νομίζω στο 3 επεισόδιο που τον πέταξε από τον φράχτη και έκανε βαβά το χέρι του

Fireknight
29-07-2015, 10:44
Synexizoume kanonika. Den eida to 5 akoma, kai den diavasa ti lete sta spoilers, alla mallon kala 8a ta lete!

Ethereal
02-08-2015, 00:33
Δε νομίζω να μπορούσαν να βρουν καλύτερο τύπο για να παίξει τον Έλιοτ . Βασικά το ίδιο ισχύει πάνω κάτω για όλους τους χαρακτήρες της σειράς . Άψογο καστινγκ.

H.
02-08-2015, 01:49
Έχει κανείς υπότιτλους για το 6 που να μη μεταφράστηκαν από google translator?

Ethereal
13-08-2015, 23:31
1χ08

! (https://youtu.be/3fjEEBl0Pbc?t=51s)

metamelia1
14-08-2015, 01:13
siga to sourpriz

Κυρία Μαριάννα
27-08-2015, 09:52
και έψαχνα από δω, έψαχνα από κει κ δεν έβρισκα τπτ...
Mr. Robot Finale Postponed After Virginia Shooting Due to Similar Graphic Scene (http://www.imdb.com/news/ni58940048/)

Ethereal
03-09-2015, 16:45
season finale

αν και ειναι τραβηγμενο,εχω την εντυπωση οτι ο τυπος ειναι ΚΑΙ ο tyrell...

metamelia1
03-09-2015, 19:33
OREO

Parasight
04-09-2015, 16:34
Τελική σκηνή επ.9 Πόσο πιο εξόφθαλμη αναφορά στο fight club από τη μουσική Pixies :touched: Θα δω και το τελευταίο απόψε, υπερσειρά γενικά όντως, ξεπτάχτηκε μέσα σε τρεις μέρες.

12 stars circle your brow
04-09-2015, 17:59
φολα και cringeworthy ειναι (ειδικα για εμας τους μυημενους) αλλα εχω αυτο το προαισθημα οτι προκειται να εξελιχθει στο always sunny των tech dramas στις επομενες season οποτε στηριζουμε για την ωρα

Μίλα σαν άνθρωπος ή βούλωσε το επιτέλους.

Τελική σκηνή επ.9 [spoiler]Πόσο πιο εξόφθαλμη αναφορά στο fight club από τη μουσική Pixies :touched:

Έτσι ακριβώς, tribute ξεκάθαρο (όπως και οι μάσκες σε V for Vendetta =p)

Ethereal το πόρισμα σου δεν έχει καμία απολύτως λογική.

Parasight
04-09-2015, 18:18
Aleister τι εννοείς μυημένος; ΧΑΚΑΡΕΙS MANMU;

metamelia1
04-09-2015, 18:45
entometaksi einai kyriolektika to prwto realistiko cypherpunk show ever, oi dimiourgoi kseroun ti kanoun, ta mixanimata trexoun ontws linux kai oi ithopoioi grafoun ontws ta commands, to social engineering, o stoxos ta kinitra h katastash to kapsimo sklirwn ta panta, ola exoun ena theoritiko ypovathro, opoios gnwrizei liga pramata apo infosec katanoei - akoma kai afto pou ginetai sto season finale einai *theoritika* possible me ton tropo pou to kanoune

episis to show exei tromeri leptomereia se polla kai diafora, px kathe fora pou kaiei ena cd mousikis o eliot einai ontws cd mousikis kai ta prosopika dedomena einai kryptografimena kai krimmena mesa sta audiofiles kai ta ksetripwnei me to deepaudio - mi postarw polla perissotera edw https://www.reddit.com/r/MrRobot/top/?sort=top&t=all

Ace
04-09-2015, 18:55
Πολύ ωραίο -- δεν κατάλαβα το τέλος.

metamelia1
04-09-2015, 19:03
1. to rootkit kryptografei ola ta trapezika dedomena pagkosmios mazi me ta offline records kanontas ta inaccessible diladi ousiastika kanei reset oloklhro to systhma, ola sto mhden
2. h whiterose exei to kleidi pou ksekleidonei ta dedomena kathws epekse simantiko rolo sti fasi kai tha to xrisimopoiisei gia na parei fraga apo ton E CEO sti teleftea teleftea skini
3. mia tripa sto nero kai h monh kerdismenh einai h whiterose
4. season 2

Ethereal
04-09-2015, 19:12
Ethereal το πόρισμα σου δεν έχει καμία απολύτως λογική.
Ξέρω ότι είναι τραβηγμένο απο τα μαλλιά ,αλλά με φρικαρε η σκηνή που ο Έλιοτ μιλάει στη γυναίκα του. Ο τρόπος που τον κοιτούσε/απαντούσε με σκαλωσε άσχημα. Συν ότι είναι τον μοναδικό άτομο που τον Έχουμε δει στο ίδιο καρε με τον mr.robot(αν και η πιο λογική εξήγηση είναι ότι είναι απλά ο Έλιοτ με τη μορφή του πατέρα του σε αυτή τη σκηνή με τον ταιρελ.Παρ'όλα αυτά το γράφω και αν μια στο εκατομμύριο πέσω μέσα θα ποστάρω "σας τα λεγα" ,λολ.)

Ace
04-09-2015, 19:41
1. to rootkit kryptografei ola ta trapezika dedomena pagkosmios mazi me ta offline records kanontas ta inaccessible diladi ousiastika kanei reset oloklhro to systhma, ola sto mhden
2. h whiterose exei to kleidi pou ksekleidonei ta dedomena kathws epekse simantiko rolo sti fasi kai tha to xrisimopoiisei gia na parei fraga apo ton E CEO sti teleftea teleftea skini
3. mia tripa sto nero kai h monh kerdismenh einai h whiterose
4. season 2

Γιατί ρε μάγκα να μην τα κρατήσει η whiterose για πάρτη της δλδ;

Beyond Within
04-09-2015, 21:03
'Ενα μεγάλο ρισπέκτ στο σάουντρακ που περιέχει cure, sonic youth, bohren & der club of gore, shostakovich και πολλή κλασική εκτός των άλλων.

Ο Ελιοτ σίγουρα δεν είναι ο Ταιρελ, αφού θα τον αναγνώριζε και η γραμματέας και η γυναίκα του. Επίσης, η δανέζα φαίνεται να είπε στον Έλιοτ στα δανέζικα "If you have done something to him (implying harm), I will kill you" (έτσι λένε στο ίντερνετ).
Ο Ταιρελ λογικά είναι ζωντανός και είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα. Ή μπορεί και η γυναικά του.
Πολύ εύστοχη και η αναφορά στο Ashley Madison.

Ethereal
20-04-2016, 23:51
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/4253e94ce3ab9383ca86ef44beb2abd6.jpg

Raven Lord
11-05-2016, 18:42
"έφυγε" σε 2 μέρες :)

Ghoul
12-05-2016, 01:48
όντως πολύ ωραία η πρώτη σεζόν (αν και είχε μια μικρή καθοδική ποιοτικά πορεία) και αρκετά ρεαλιστική όσον αφορά το hacking.

και αυτό:

http://i22.photobucket.com/albums/b320/takeahnase/mr%20robot%20-%20tool_zpswteinptz.png

Tool - Anemia :touched:

BLiTzER
12-05-2016, 11:29
Πιο overrated σειρά της τελευταίας 10ετίας, με διαφορά. Ούτε μισή πρωτοτυπία/έκπληξη, αφού έχει ξεσηκώσει όλες τις σχετικές ταινίες και σώζεται μόνο από το πραγματικά πιο ρεαλιστικό hacking που έχουμε δει ποτέ στην οθόνη. Αυτό δεν αρκεί για να κάνει μια σειρά εξαιρετική, όμως.

thanasis00
26-06-2016, 15:11
Έχουν βγει πολλά μικρά trailer για τη νέα σεζόν, πηγαίνετε σε youtube channel και facebook page για να τα δείτε.

Κατά τ'άλλα, σε 18 μέρες η νέα σεζόν!

Ethereal
26-06-2016, 17:53
Έχουν βγει πολλά μικρά trailer για τη νέα σεζόν, πηγαίνετε σε youtube channel και facebook page για να τα δείτε.

Για όσους έχουν οτε τιβι,θα παιζει την ίδια μέρα με Αμερική (βράδυ Πέμπτης) στο cinema4hd.

KoiliaSamprela
27-06-2016, 09:09

Για όσους έχουν οτε τιβι,θα παιζει την ίδια μέρα με Αμερική (βράδυ Πέμπτης) στο cinema4hd.

το οποίο έχει και λαστ γουίκ τουνάιτ, αλλά με καθυστέρηση μερικές μέρες

thanasis00
27-06-2016, 23:37

Αυτό το κάνει όντως last week tonight? :P

Ethereal
27-06-2016, 23:38
Edit:ακυρο

KoiliaSamprela
28-06-2016, 08:44

Αυτό το κάνει όντως last week tonight? :P

Ο ΟΡΙΣΜΌΣ !

Ethereal
15-07-2016, 01:56
Δυναμικό comeback με 2 επεισόδια back to back.

Κωλαράκι Τορνευτό
20-07-2016, 04:46
Μ'αρεσαν πολυ τα 2 πρωτα επεισοδια, παρολο που τα βρηκα αρκετα διαφορετικα απο την πρωτη σεζον. Ή μαλλον, τα βρηκα πιο κοντινα στα 5-6 πρωτα επεισοδια της πρωτης σεζον, που αλλωστε μαρεσαν περισσοτερο απο τα τελευταια.

Raven Lord
02-08-2016, 12:28
.
Mr. Robot has become my god,
and like all gods,their madness takes you prisoner.
[...]
- God can help you.
- Is that what God does?
He helps?
Tell me, why didn't God help my innocent friend who died for no reason while the guilty roam free?
Okay, fine. Forget the one-offs.
How about the countless wars declared in his name?
Okay, fine.
Let's skip the random, meaningless murder for a second, shall we? How about the racist, sexist, phobia soup we've all been drowning
in because of him?
And I'm not just talking about Jesus.
I'm talking about all organized religion...exclusive groups created to manage control, a dealer getting people hooked on the drug of hope,
his followers nothing but addicts who want their hit of bullshit to keep their... their dopamine of ignorance, addicts afraid to believe the truth...that there is no order, there's no power, that all religions are just metastasizing mind worms meant to divide us so it's easier to rule us by the charlatans that want to run us.
All we are to them are paying fanboys of their poorly written sci-fi franchise. If I don't listen to my imaginary friend, why the fuck should I listen to yours?
People think their worship's some key to happiness. That's just how he owns you. Even I'm not crazy enough to believe that distortion of reality.
So fuck God. He's not a good enough scapegoat for me.

ypersyntelikos
10-08-2016, 11:51
Τα πρώτα 5 επεισόδια της δεύτερης σεζόν κινούνται σε εξίσου καλά επίπεδα με την πρώτη. Έχει χάσει λίγο από το "χακερίστικο" της υπόθεσης (μέχρι στιγμής) και ασχολείται λίγο περισσότερο με την παράνοια του Έλλιοτ και τη διπλωματία μεταξύ των υπολοίπων.

Ατμόσφαιρα - σκηνοθεσία έχουν ανέβει επίπεδο ακόμα περισσότερο, ειδικά οι σκηνές του Έλλιοτ είναι όλες ανατριχίλα.

Για όσους ξενέρωσαν με το τελείωμα της πρώτης σεζόν που ο Έλλιοτ μετετράπη από καυλερός χάκερ σιγά σιγά σε ψυχοπαθή (συμπεριλαμβανομένου εμού) να συνεχίσουν να τη βλέπουν και να μην κωλώσουν, φαίνεται να έχει να προσφέρει συγκινήσεις.

Εδιτ: ^^ η αποπάνω σκηνή στο χριστιανικό group therapy είναι όλα τα λεφτά

Ethereal
12-08-2016, 01:31
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/14e1fc2dc90c6ca00d22e90155e283d5.jpg

:lsd:

Ethereal
19-08-2016, 00:44
2*07

Μου χε περάσει απο το μυαλό σαν σκέψη ,αλλα δεν ήμουν σίγουρος...Ε,στην σκηνή που απετραπει ο βιασμός το σιγουρεψα.Και επαληθεύτηκε με τη βουλα στο τέλος του επεισοδίου.

thanasis00
20-08-2016, 19:43
Στο reddit κυκλοφορούσε αυτή η θεωρία από το πρώτο επεισόδιο, αλλά και πάλι τώρα με το confirmation έκλεισε και αυτό! Έγιναν αρκετά πράγματα σε αυτό το επεισόδιο, και θεωρώ ότι όποιος βαρέθηκε με τα προηγούμενα, σίγουρα θα ανταμειφθεί και με το παραπάνω από αυτό.

ypersyntelikos
22-08-2016, 22:55
Σοκαριστικό το επεισόδιο 7 της δεύτερης.

Η αλήθεια είναι ότι μύριζε η φάση με το τρελοκομείο, με όλη τη ρουτίνα κάθε μέρα, τον μαυρούλη φίλο, κλπ. Σιγά σιγά όταν προχώρησε η φάση με τον Ρέι σταμάτησε αυτό να μου περνάει από το μυαλό.
Αλλά έχω μια απορία: δηλαδή η όλη φάση με τον Ρέι ήταν μία μούφα; ποτέ δε χάκαρε τίποτα, ποτέ δεν υπήρξε το site με τα ανήλικα, ποτέ δεν τον έδειρε κοκ;

επίσης έχουμε πει τίποτα για την γυναίκα του Tyrell Welick?

http://i.imgur.com/aJfQ8oO.jpg

FIXXXER
30-08-2016, 07:35
Μολις τελειωσα το 02x04 - eps2.2_init1.asec (αυτο με την παρτιδα σκακι) και εχω να πω οτι παιζει πολυ δυνατα να ηταν το καλυτερο επεισοδιο Mr. Robot ως τωρα.
Κανω catching up και απο οτι φαινεται εχω 4 επεισοδια ακομα, αλλα προς το παρον η δευτερη σεζον το παει πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα.

Ethereal
02-09-2016, 01:05
https://nyoobserver.files.wordpress.com/2016/08/mr-robit-5.gif?w=360&h=294

Lazyass
02-09-2016, 19:00
μας τα χουν πρηξει με τον παλιομαλακα τον κινεζο,την μια γυναικα την αλλη υπουργος. 'περιπλοκος' χαρακτηρας και μαλακιες

Κωλαράκι Τορνευτό
08-09-2016, 13:13
Στα πρηζουν οταν τον δειχνουν για 4 λεπτα το πολυ ανα επεισοδιο?

ΤΕΡΑΣΤΙΟ το τελευταιο επεισοδιο, λογικα shit is gonna go down στα επομενα 3.

ypersyntelikos
08-09-2016, 13:23
Στα πρηζουν οταν τον δειχνουν για 4 λεπτα το πολυ ανα επεισοδιο?

ΤΕΡΑΣΤΙΟ το τελευταιο επεισοδιο, λογικα shit is gonna go down στα επομενα 3.

ποιο επεισόδιο θα είναι το season finale?

Lazyass
08-09-2016, 19:55
τα τελευταία 2 είναι:
11 Sep 14, 2016 eps2.9_pyth0n-pt1.p7z
12 Sep 21, 2016 eps2.9_pyth0n-pt2.p7z

Ethereal
08-09-2016, 23:51
Απο τα καλύτερα ,αν όχι το καλύτερο της σεζόν.

ypersyntelikos
09-09-2016, 01:29
https://www.whoismrrobot.com/

Ethereal
22-09-2016, 22:51
Δεν μας λυπούνται καθόλου.

BURNIN AMBITION
24-09-2016, 17:04
ειδα το προτελευταιο και παω να βαλω το τελευταιο για την τιμη των οπλων. μου φανηκε τρομερα βαρετη σεζον η δευτερη...και μαλλον ειμαι ο μονος

Κωλαράκι Τορνευτό
24-09-2016, 21:10
τραβα ακου μεηντεν το τελευταιο να δεις τον ορισμο του τι ειναι βαρετο

ypersyntelikos
25-09-2016, 02:52
Δεν μας λυπούνται καθόλου.

Κωλαράκι Τορνευτό
25-09-2016, 10:09
Εκπληκτικο το φιναλε. Γενικα το δευτερο μισο της δευτερης σεζον ηταν το ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο.

Ethereal
25-09-2016, 11:13
Τρελό mindfuck.
Γιατι "τον αγαπώ"? Και που σκατα ξέρει ο ταιρελ την Άντζελα;
Προς στιγμήν πίστεψα ότι ισχύει η καφρίλα που είχα ποστάρει στο φινάλε της πρώτης σεζόν (Tyrell=Eliot).

Κωλαράκι Τορνευτό
25-09-2016, 12:13
Οσον αφορα για Αντζελα και Ταηρελ:

Στο τελος φανηκε οτι η Αντζελα ειναι πολυ πιο μεσα στα πραγματα απο οτι ισως νομιζαμε. Και πως ολο το κυκλωμα του Ελιοτ ειναι οργανωμενο. Στο τελος στη φαση με το οπλο, ημουν εντελως 50-50 για το αν ο Ταηρελ ειναι εξαρχης μια εφευρεση του Μιστερ Ρομποτ για να ελεγχει τα "ηβολ" σχεδια του Ελιοτ καλυτερα (μιας και ο Ελιοτ εχει πλεον καταλαβει τον Μιστερ Ρομποτ και τον πολεμαει στο κεφαλι του) ή για το αν ειναι αληθινος και κρυβεται οντως ενα εξαμηνο εκει μεσα, πραγματοποιωντας το σχεδιο του Ελιοτ. Τελικα νομιζω θα μας το εδειχναν αν επαιζε το πρωτο ενδεχομενο. Αρα μαλλον αληθινος ειναι ο Ταηρελ. Αλλωστε θα επρεπε να εξηγησουν παρα πολλα αν ηταν στο μυαλο του Ελιοτ (Υπερμουναρα Στεφανι Κορνελιουσεν κτλ)

ypersyntelikos
25-09-2016, 12:33
Βασικά σου επιβεβαίωσε το καρέ συνεννόησης μεταξύ Elliot, Angela, Whiterose και Tyrell. Απ' ότι φάνηκε η Angela ήταν στο κόλπο από την αρχή, και λογικά λειτούργησε σαν συνδετικός κρίκος.

O Tyrell είναι πραγματικός 100% πλέον, υπάρχει εξάλλου και στο δωμάτιο με τα σχεδιαγράμματα του FBI. Το οποίο δωμάτιο είναι τρελό, μας δείχνει ότι οι μπάτσοι ξέρουν τα πάντα, γιατί όμως δεν τους μαζεύουν όλους; νομίζω δεν το δικαιολόγησε καλά αυτό.

metamelia1
26-09-2016, 10:45
ta pramata ine polu apla

to main plot proxorise elaxista - olh h sezon eixe na kanei kyriws me to psyxanalytiko introspection tou eliot kai diafora sidequests. ousiastika:
telos 1is sezon elliot meets tyrell, plan is made, tyrell gets to work, elliot loses heat, femtocell hack, reunion me tyrell, telos 2is sezon

to dipolo eliot-mrrobot loipon einai spot on ws pros ton Anthrwpo kai ton Xaker, duo parallhloi kosmoi pou einai synexws se sygkrousi:
- eksairetika endiaferousa h apeikonisi tou mrrobot ws pateras/master manipulator tou frikarismenou paidiou/Anthrwpou
- eksairetika megalepivolo kai risky Sxedio pou kathe eidous anasfaleia/paranoia varaei kokkino
- akoma kai to aplo gnwsiako mental shifting einai kati poly pragmatiko, ena kako paradeigma einai to irl 'worklife balance' twn kompiouteradwn opou eukola mporeis na xatheis se mia othoni, kati pou dimiourgei pollapla provlimata se pollous tomeis

o tyrell agapaei ton eliot epeidh poly apla einai o hrwas tou, h dynamh ths 'mrrobot'/xaker personas tou einai toso isxyrh pou mporese na katastrwsei kai na ektelesei to Sxedio, enas stoxos pou o tyrell epidiwke me to na 'allaksei pramata apo mesa' skarfalonontas se CTO - opou apetyxe kai ksafnika ex deus machina eliot me to Plano. profanws kai tha ton agapisei.

to mono komati pou de polikatalaveno ine i atzela. poli laiko koritsi alla mallon simvenoun polla sta paraskinia

BLiTzER
26-09-2016, 15:50
ειδα το προτελευταιο και παω να βαλω το τελευταιο για την τιμη των οπλων. μου φανηκε τρομερα βαρετη σεζον η δευτερη...και μαλλον ειμαι ο μονος

Μάλλον επειδή είναι τρομερά βαρετή σειρά. Είδα ολόκληρο το The Night Of σε 2 δόσεις και, την επόμενη, κάθισα να ξεκινήσω το Mr. Robot. Ήθελα να το κλείσω στο 20λεπτο, αλλά τελικά έκανα υπομονή μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Ή μπορεί να φταίει ο πρωταγωνιστής, τον οποίο θες να κοπανήσεις κάθε φορά που ακούγεται η φωνή του.

When Black Roses Bloom
26-09-2016, 18:59
Το ξεκίνησα χτές. Είναι αρκετά συμπαθητικό, είδα τα 3 πρώτα επεισόδια. Με χάλασε λίγο το γεγονός ότι δεν δείχνει και καθόλου απο την εργασιακή του ζωή (μπορεί βεβαια να κάνω εγώ λάθος και απλά να έχει δείξει μόνο 5 μέρες της ζωής του, αλλά δεδομένου το ποιοί τον πλησίασαν και τι έγινε μετά, δεν νομίζω).

Μπλιτσερ δεν έχεις δίκιο, έχει το βλέμμα και τη φωνή ενός σωστού introvert sociopath. Υπάρχουν σκηνές νομίζω, όπου ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος, θέλει να κάνει παραλληλισμούς με το Μάτριξ ή είναι ιδέα μου?

BLiTzER
26-09-2016, 21:39
Βάλε 2-3 ταινίες ακόμα και έχεις όλο το script του.

Κωλαράκι Τορνευτό
26-09-2016, 23:50

Μάλλον επειδή είναι τρομερά βαρετή σειρά. Είδα ολόκληρο το The Night Of σε 2 δόσεις και, την επόμενη, κάθισα να ξεκινήσω το Mr. Robot. Ήθελα να το κλείσω στο 20λεπτο, αλλά τελικά έκανα υπομονή μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Ή μπορεί να φταίει ο πρωταγωνιστής, τον οποίο θες να κοπανήσεις κάθε φορά που ακούγεται η φωνή του.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ελα ρε μλκ κοψε δε γινεται. Τοσα βραβεια και critical appraise για τον Elliott και τον ηθοποιο που τον παιζει κι εσυ γραφεις αυτα τα πραγματακια, εκτιθεσαι.
Ας διαβασουμε λοιπον την αποψη του μπλιτζερ που ειδε ενα επεισοδιο και αποφασισε οτι ειναι μαλακια επειδη του ελεγαν οι φιλοι του οτι γαμαει αυτη η σειρα. Φοβερη λογικη.

BLiTzER
27-09-2016, 00:07
Ε αν έχει σαρώσει τις χρυσές αγκινάρες και το εκθειάζουν οι απανταχού σινεφίλ, πρέπει να είναι καλό!!!111

KoiliaSamprela
27-09-2016, 07:44

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ ελα ρε μλκ κοψε δε γινεται. Τοσα βραβεια και critical appraise για τον Elliott και τον ηθοποιο που τον παιζει κι εσυ γραφεις αυτα τα πραγματακια, εκτιθεσαι.
Ας διαβασουμε λοιπον την αποψη του μπλιτζερ που ειδε ενα επεισοδιο και αποφασισε οτι ειναι μαλακια επειδη του ελεγαν οι φιλοι του οτι γαμαει αυτη η σειρα. Φοβερη λογικη.

εγώ που είδα όλο τον πρώτο κύκλο το βρήκα πάντως όπως τα λέει ο μπλιτσερ, και όντως αν δεν έπαιζε αυτό το πράμα τον πρωταγωνιστή ίσως να ήταν καλύτερο.
Ε τώρα για τα βραβεία είναι σαν να μου λες για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακου :P

Κωλαράκι Τορνευτό
27-09-2016, 08:35
Ναι οκ εσυ βρισκεις παρα πολλες γαματες σειρες βαρετες, αρα δεν εκπλησσομαι. Ο Μπλιτζερ ξερω οτι τα γραφει γιατι του ειπαν οτι γαμαει η σειρα και ειναι αντιδραστικος απο τη μερα που γεννηθηκε.

ypersyntelikos
27-09-2016, 09:46
για την ιστορία

https://www.youtube.com/watch?v=aAj__InxjhI

μάλλον μιλάει με τον ίδιο τρόπο και στην πραγματικότητα πάντως

Ethereal
27-09-2016, 09:54
Δεν ξέρω τι λέτε,ο τύπος είναι γεννημένος για αυτόν τον ρόλο.

sparowk
27-09-2016, 11:05
Η Άντζελα δεν ήταν από την αρχή στο κόλπο. Αλλάζει μετά την συνάντηση με την κινέζα, η οποία προφανώς της εξηγεί κάποια πράγματα και της δίνει οδηγίες.

BLiTzER
27-09-2016, 12:18
εγώ που είδα όλο τον πρώτο κύκλο το βρήκα πάντως όπως τα λέει ο μπλιτσερ, και όντως αν δεν έπαιζε αυτό το πράμα τον πρωταγωνιστή ίσως να ήταν καλύτερο.
Ε τώρα για τα βραβεία είναι σαν να μου λες για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακου :P

Κι εγώ έχω δει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο, άσ'τον να λέει. Μάλιστα και το άτομο, με το οποίο είδαμε μαζί το S02E01, έχει ακριβώς την ίδια άποψη και έχουμε παντελώς διαφορετικά γούστα στις ταινίες. Ίσως τελειώσω και τη 2η σεζόν κάποτε, αλλά ξέρω ότι 1. δε θα δω τίποτα καινούριο και 2. είναι με διαφορά η πιο overrated σειρά των τελευταίων 2 ετών.

Έγραψα όλο αυτό μόνο για να σε πινκάρω. :pink:

KoiliaSamprela
27-09-2016, 14:16

Κι εγώ έχω δει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο, άσ'τον να λέει. Μάλιστα και το άτομο, με το οποίο είδαμε μαζί το S02E01, έχει ακριβώς την ίδια άποψη και έχουμε παντελώς διαφορετικά γούστα στις ταινίες. Ίσως τελειώσω και τη 2η σεζόν κάποτε, αλλά ξέρω ότι 1. δε θα δω τίποτα καινούριο και 2. είναι με διαφορά η πιο overrated σειρά των τελευταίων 2 ετών.

Έγραψα όλο αυτό μόνο για να σε πινκάρω. :pink:

ακριβώς έτσι με κολλητό , επίσης το γράφω για να σε πινκαρω :pink:

BURNIN AMBITION
27-09-2016, 14:27
τελικα δεν ειμαι μονος...

Parasight
29-09-2016, 07:32
Χέητερζ σακ ε ντικ, η σειρά γαμάει όπως γάμησε και ο 2ος κύκλος που τελείωσα χθες. Φίξερ έλεος μανμου, μη φέρνεις ως "επιχειρήματα" βραβεία και κριτικές, δλδ μη μας βοηθάς άλλο ξέρω γω, απλά ας δεχτούμε ότι σε κάποιους δεν αρέσει, δε νομίζω να πεθάνουμε κιόλας.
Η Άντζελα, όπως ειπώθηκε παραπάνω, δε νομίζω να ήταν στο κόλπο από την αρχή, απλά την στρατολόγησε ο Dark Army στο προτελευταίο και μπήκε στο νόημα, δεν είναι και χαζή. Δίκιο έχει ο Firestorm ότι προχώρησε ελάχιστα το main plot αφού αναλωθήκαμε στο psyche του Elliot, αλλά δε με χάλασε καθόλου. Και την ανατροπάρα είχαμε κάπου μετά τα μισά, και όλο το wtf που δίνει επιπλέον γοητεία στην ιστορία. Οι μπάτσοι τα ξέρουν όλα ναι, αλλά δεν υπάρχει αυτό που λέμε hard evidence για να τους μαζέψουν πιστεύω.
Φίξερ μαζί σου συμφωνώ απόλυτα ως προς τη Στεφανάρα, δεν το συζητάμε.

Κωλαράκι Τορνευτό
29-09-2016, 07:53
Τοσα βραβεια και critical appraise για τον Elliott και τον ηθοποιο που τον παιζει κι εσυ γραφεις αυτα τα πραγματακια, εκτιθεσαι.

Χέητερζ σακ ε ντικ, η σειρά γαμάει όπως γάμησε και ο 2ος κύκλος που τελείωσα χθες. Φίξερ έλεος μανμου, μη φέρνεις ως "επιχειρήματα" βραβεία και κριτικές, δλδ μη μας βοηθάς άλλο ξέρω γω, απλά ας δεχτούμε ότι σε κάποιους δεν αρέσει, δε νομίζω να πεθάνουμε κιόλας.

Φίξερ μαζί σου συμφωνώ απόλυτα ως προς τη Στεφανάρα, δεν το συζητάμε.

Οπως βλεπεις, δεν χρησιμοποιησα ως "επιχειρημα" τα βραβεια για τη σειρα γενικοτερα, αλλα για τον Rami Malek συγκεκριμενα. Στο καυλι μας αν αρεσει στο Μπλιτζερ η σειρα ή οχι. Ισως να ειναι καλυτερα που δεν του αρεσει εδω που τα λεμε (!) Αλλα το αν ο Rami Malek ειναι γαματος στο ρολο του δεν τιθεται αμφισβητησης. Και αν θελεις να στο κανω και πιο proper, για να μην αρχισουμε παλι να λεμε για υποκειμενικοτητα και αντικειμενικοτητα, ας το θεσω ετσι: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ο Rami Malek ειναι αναμφισβητητα υπεροχος στο ρολο του.

Τωρα για τη Δανεζα τι να λεμε...

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xat1/t51.2885-15/e15/10990549_590340857766718_62719258_n.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f8/ef/23/f8ef23e2651e5b0ecabd24bc1e0f4898.jpg

http://thefappeningnew.com/wp-content/uploads/2015/02/Stephanie-Corneliussen.jpg

http://nudetvshow.com/wp-content/uploads/2015/10/stephanie_corneliussen-playboy-nude-07.jpg

http://celeb.today/wp-content/uploads/2015/12/001_yKYqpUs.jpg

http://fappeningpics.com/wp-content/uploads/2015/12/Stephanie-Corneliussen-Nude-37.jpg

http://fappeningpics.com/wp-content/uploads/2015/12/Stephanie-Corneliussen-Nude-39.jpg

http://nudetvshow.com/wp-content/uploads/2015/10/stephanie_corneliussen-nude-treats_winter_2011-02.jpg

http://thefappening2015.com/wp-content/uploads/2015/12/Stephanie-Corneliussen-Nude-17.jpg

Raven Lord
29-09-2016, 16:39
και μόνο για τη σκέψη ότι το σύστημα μπορεί να γαμηθεί ολάκερο, η σειρά γαμάει

MaX Payne
01-10-2016, 12:17

και γω μια απο τα ιδια κουραστικη μου φανηκε
μονο το 9-10 μαρεσαν
δεν με βλεπω για 3η

When Black Roses Bloom
01-10-2016, 13:45
Έφτασα στο επεισόδιο που

"μαθαίνει" ότι είναι αδερφή του η Darlene είναι αδερφή του και ο Mr. Robot πατέρας του. WTF, αλλά με την Darlene κάποιες σκηνές (ειδικά όταν πήγαινε στο σπίτι του και όταν έσπαγε την πόρτα του), τώρα βγάζουν νόημα

OniBocho
17-10-2016, 02:07
Τα μούτρα της Ντομ είναι μόνο για κλωτσιές, μακράν ο πιο αποκρουστικός χαρακτήρας.

Η δεύτερη σεζόν είχε ένα απότομο ανέβασμα από το 7ο επεισόδιο κι έπειτα και συγκριτικά με την πρώτη ήταν κάπως καλύτερη γιατί μάζεψε τα loose ends της πρώτης. Αυτό που με χάλασε και στις δύο, ήταν οι αργοσυρτοι διάλογοι, που σε στιγμές κούρασαν, ενώ σε συνδυασμό με τα απλανή βλέμματα του -κατα τα άλλα πολύ καλού στο ρόλο του- Rami Malek δημιουργούσαν μία κακή εντύπωση.

η Αντζελα πιθανότατα μπήκε στο κόλπο από την Whiterose στο προτελευταίο επεισόδιο. Η φάση με την Darlene είναι περίεργη, γιατί η αντίδραση της δεν ήταν ξεκάθαρη, αν επιβεβαίωσε ή τρολαρε την σκατομούρα και είναι και το μόνο πράγμα που έμεινε μετέωρο. Γενικά, βαρετή όλη η παρουσία του FBI ή έστω τρομερά εκνευριστική.

Krux
18-10-2016, 21:49
ημουν ενθουσιασμενος απο την πρωτη σεζον.
ειμαι στο 5ο επεισοδιο της δευτερης και το χασμουρητο παει συννεφο.
ακομα και αν ανεβαινει μετα το 7ο, οπως λενε, παλι θα μιλαμε για κατω του μετριου σεζον.
για να δουμε...

edit
δεν ανέβηκε μετά το 7ο, μόνο τα δύο τελευταία επεισόδια είχαν λίγο ενδιαφέρον. 12 επεισόδια πολύ χασμουρητό και πολύ "νόημα" για το τίποτα. πρέπει να ήταν από τις σεζόν που τσέκαρα πιο πολλές φορές το timer του blu-ray για να δω σε πιο λεπτό είμαστε και αν θέλει πολύ για να τελειώσει.
δεν με βλέπω για 3η.

When Black Roses Bloom
25-07-2017, 21:29
Πρίν μια βδομάδα (αλλά με το GoT χάθηκε).

http://www.nme.com/blogs/tv-blogs/mr-robot-season-3-release-date-trailers-cast-everything-need-know-2095697

necrosaturate
15-10-2017, 14:47
BUMP

έχει βγει εδώ και κανα 4ήμερο το 1ο επεισόδιο, χαμπάρι δε πήρα

When Black Roses Bloom
15-10-2017, 19:23
Μάδερφάκ! Σμπαρεκουάκ! Ζαπατράκ!

When Black Roses Bloom
15-10-2017, 20:45
Ωραίο ήταν. Μάλλον θα πρέπει να ξαναδώ τα παλιά επεισόδια για να κολήσω με την 3η σεζόν.

Αυτό το τέρας μηχάνημα στην εισαγωγή και, βασισμένος στα λεγόμενα της Angela, είναι time machine?

Lazyass
04-12-2017, 05:15
δεν το βλεπει κανεις; ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

KoiliaSamprela
04-12-2017, 09:21
δεν το βλεπει κανεις; ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

έβαλε κουμπί για το sudo?

When Black Roses Bloom
04-12-2017, 10:44
Περίμενα να μαζέψει μερικά επεισόδια να το δώ να το χαρώ όλο μαζί!

Parasight
04-12-2017, 10:46
Κι εγώ, μια και φτάσαμε ως εδώ, περιμένω να τελειώσει η σεζόν να παίξει μαραθωνιούλης.

OniBocho
04-12-2017, 10:53
Μία από τα ίδια, αλλά με ενδεχόμενο επανάληψης των 2 πρώτων κύκλων ή τουλάχιστον του 2ου, γιατί βλέποντας το 3x01 όταν βγήκε, πέρα από τα βασικά δε θυμόμουν πολλές λεπτομέρειες τόσο καιρό μετά κι επειδή το cluster fuck στις λεπτομέρειες παίζει, δε λέει να πάει στράφι η σεζόν.

Mayhem
08-12-2017, 00:00
Η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής με εξαίρεση το 8

Lazyass
17-12-2017, 18:53
ορμάτε τελείωσε η σεζόν. Α, παίζει κι αυτός

https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/scale_crop_768_433/2017/10/nup_179003_0216-h_2017.jpg

OniBocho
02-09-2018, 07:23
Η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής με εξαίρεση το 8

Την είδα τις δύο τελευταίες ημέρες και τείνω να συμφωνήσω. Έχω καταλάβει πως είμαι από τους τύπους που αρέσκονται στο να κλείνουν τρύπες και να μη μένουν εκκρεμότητες. Για αυτό μου άρεσε πολύ αυτή η σεζόν.

Τι ήταν αυτό που σε χάλασε στο 8ο, αν θυμάσαι μετά από τόσο καιρό; Εμένα σίγουρα (όπως τελικά και σε ολόκληρο τον τρίτο κύκλο) η ταχύτητα και μια γενικότερη αίσθηση αναμονής να πει κάτι σημαντικό ο κάθε χαρακτήρας μέρα από τη μεγάλη παύση στο διάλογο, για να φτάσει να πει κάτι εντελώς τετριμμένο ή αναμενόμενο.

Παραμένει, σεναριακά και σκηνοθετικά τουλάχιστον, μία από τις κορυφαίες σειρές των τελευταίων ετών. Έχει κάποια απολύτως μαγικά πλάνα, σε όλο το επεισόδιο με την εξέγερση και την μπούκα στο κτίριο, ήταν ανατριχιαστικές οι γωνίες λήψης.

Mayhem
04-09-2018, 18:01
Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα, μόνο ότι η ιστορία προχωρούσε γρήγορα, υπήρχε συνεχώς δράση, όχι καθυστερήσεις fillers κτλ. Στο 8 δε θυμάμαι τι έγινε.

Lazyass
31-08-2019, 12:54
Μπαμπ και δείτε την 3η σεζόν που γάμησε

https://www.youtube.com/watch?v=CtJCWRT5fYc

FANTASMA
03-09-2019, 09:29
Απο τις καλυτερες σεζον της δεκαετιας, και φουλ ρησπεκτ που ο δημιουργος ειχε στο μυαλο του 4-5 σεζον το πολυ απο την αρχη, γιατι ειχε συγκεκριμενο στορυ στο μυαλο του, και το τηρησε.

Α ρε Μιστερομποταρα

Lazyass
08-10-2019, 00:03
Βγήκε το 4*01 και συνεχίζει όπως σταμάτησε η 3η σεζόν. Στα κόκκινα

Mayhem
09-10-2019, 14:49
1ο επεισόδιο δυνατό

Raven Lord
26-11-2019, 01:32
βλέπετε 4η σεζόν ή είστε τίποτα φλούφληδοι?

Lazyass
26-11-2019, 14:02
και νόμιζα βλέπω μόνο εγώ

Mayhem
26-11-2019, 22:44
Εννοείται, δυνατή σεζόν, γενικά μία από τις καλύτερες σειρές, δυστυχώς τελειώνει

Raven Lord
27-11-2019, 00:27
νομίζω ότι θα είναι από τις καλύτερες γιατί δεν το γάμησε με άπειρες σεζόν και είχε μια συγκεκριμένη ιστορία να πει.

όπως και να'χει ο 4ος κύκλος είναι απολαυστικός.

commissar
27-11-2019, 15:06
spoiler για το 4χ07

https://i.imgur.com/5kAlmTE.jpg

Raven Lord
27-11-2019, 15:14
επεισοδιάρα

Lazyass
28-11-2019, 01:04
spoiler για το 4χ07

https://i.imgur.com/5kAlmTE.jpg

gonna tell my kids this is Eminem^

Raven Lord
16-12-2019, 21:57
04-09 :malakia:

Lazyass
23-12-2019, 23:40
Πάει και αυτή η σειρά, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου άρεσε το φινάλε

https://d9nvuahg4xykp.cloudfront.net/1768065677468336170/-4905587281543136150.jpg

Raven Lord
09-01-2020, 18:20
πάει. έπος σε γενικές γραμμές (παρά τις όποιες ενστάσεις. δεν μπορεί να υπάρξει εύκολα σειρά 50+ επεισοδίων που να ικανοποιεί τους πάντες). μας άφησε παρακαταθήκη και τον παρακάτω μονόλογο

Mr. Robot has become my god,
and like all gods,their madness takes you prisoner.
[...]
- God can help you.
- Is that what God does?
He helps?
Tell me, why didn't God help my innocent friend who died for no reason while the guilty roam free?
Okay, fine. Forget the one-offs.
How about the countless wars declared in his name?
Okay, fine.
Let's skip the random, meaningless murder for a second, shall we? How about the racist, sexist, phobia soup we've all been drowning
in because of him?
And I'm not just talking about Jesus.
I'm talking about all organized religion...exclusive groups created to manage control, a dealer getting people hooked on the drug of hope,
his followers nothing but addicts who want their hit of bullshit to keep their... their dopamine of ignorance, addicts afraid to believe the truth...that there is no order, there's no power, that all religions are just metastasizing mind worms meant to divide us so it's easier to rule us by the charlatans that want to run us.
All we are to them are paying fanboys of their poorly written sci-fi franchise. If I don't listen to my imaginary friend, why the fuck should I listen to yours?
People think their worship's some key to happiness. That's just how he owns you. Even I'm not crazy enough to believe that distortion of reality.
So fuck God. He's not a good enough scapegoat for me.

το τέλος, μάλλον "αναμενόμενο" θα έλεγα τηρουμένων των αναλογιών.

ypersyntelikos
27-02-2020, 20:32
Δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτά που έχετε πει από πάνω από φόβο μήπως σποϊλεριαστώ

Ήρθα μόνο για να πω ότι μόλις είδα s04 ep07 και είμαι σα να έχω φάει ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

πάω να συνεχίσω

FANTASMA
28-02-2020, 00:52
Α δεν ειχα γραψει τιποτα εδω μεσα ε?

4η σεζον προφανεστατα η καλυτερη ως τωρα, απλως εξωφρενικα υπεροχη σειρα, μακραν η καλυτερη της δεκαετιας που μας τελειωσε.

Το 4X07 απο μονο του εχει λαβει διθυραμβικες κριτικες απο παντου, και οχι αδικα, ενω για μενα καθε επεισοδιο που ακολουθει, με αποκορυφωμα τα τελευταια 3, ειναι ενα ατοφιο δεκαρακι.

Δεν εχω τιποτα αρνητικο να πω για αυτην την σειρα. Οταν ο δημιουργος εχει οραμα και το εκτελει χωρις να το τραβηξει απο τα μαλλια, τετοια πραγματα γινονται.

Για ηθοποιια τι να πρωτοσχολιασει κανεις, ειναι ολοι μα ολοι ανεξαιρετως αψογοι, με πρωτο φυσικα τον Ραμι Μαλεκ.

Ευχομαι να βρω κοπελα που να μην το εχει δει, για να τα δουμε ολα μαζι απο την αρχη.

OniBocho
18-03-2020, 11:07
Είμαι στο 5ο επεισόδιο κι έχω να πω ότι ενώ η σειρά πάει σφαίρα, έχει εκπληκτική σκηνοθεσία κουλουπου κουλουπου, πάτησα pause για να έρθω να γράψω ότι μου τη σπάει που

ο μπινές ξέρει ΟΛΟΥΣ τους κωδικούς ΟΛΩΝ των χρηστών admin/securadmin και ο τρόπος που ξέφυγε μέσα απ' το κτίριο της Virtual Realty. Είπαμε να έχει υπερβολές, αλλά μη γίνεται και James Bond :p

FANTASMA
18-03-2020, 12:07
https://www.youtube.com/watch?v=fbE61x7xux8

OniBocho
18-03-2020, 12:36
Νομίζω πως είσαι λίγο biased.