Log in

View Full Version : [TV] Wayward Pines

Ethereal
05-06-2015, 01:43
Wayward Pines is an American television series based on the Wayward Pines novels by Blake Crouch. Developed for television by Chad Hodge, the pilot was directed by M. Night Shyamalan, with both as executive producers. The series premiered on Fox on May 14, 2015.

The series stars Matt Dillon as Ethan Burke, a U.S. Secret Service agent investigating the disappearance of two fellow agents in the mysterious small town of Wayward Pines. Ethan awakens from a car accident unable to reach the outside world, and unable to leave. He finds one of the agents dead and the other—his former mistress Kate Hewson (Carla Gugino)—settled down in the seemingly idyllic town. But the inhabitants of Wayward Pines are trapped there by a set of rules enforced by the sinister Sheriff Arnold Pope (Terrence Howard), and to attempt to escape is to die.

καθηλοτικο.δυνατο καστ για τηλεοπτικη σειρα σε μια διαρκη κατασταση "σαγωνι στο πατωμα".
σημερα επαιξε το τεταρτο επεισοδιο.
να το δειτε.

https://www.youtube.com/watch?v=2DxySpq6jFY

η σειρα παιζει στο ελληνικο fox (nova/οτε/hol/cyta) λιγες ωρες πριν την προβολη του στην αμερικη (πεμπτη βραδυ)

12 stars circle your brow
05-06-2015, 10:58
στη watchlist από το δεύτερο, να τελειώσει η σεζόν να τα δούμε όλα μαζί.

KoiliaSamprela
05-06-2015, 16:02
έχω δει τα 3 πρώτα με έχει κερδίσει, ήθελα να κάνω θρεντ, αλλά δεν έκανα , αλλά αν το θυμόμουν θα είχα κάνει
να δείτε γιατι μαντιλον

Stathis63
05-06-2015, 23:46
Είδα μόνο το πρώτο. Twin Peaks. Αλλά του Σάββα, όχι του Χαραλάμπους. ;-)

Ethereal
11-06-2015, 22:37
σήμερα παίχτηκε το πέμπτο επεισόδιο της σειράς, στο οποιο γίνεται επεξήγηση του τι εστί wayward pines.
όσοι βιάστηκαν να κάνουν συγκρίσεις με άλλες σειρές...βιάστηκαν =p

προσωπικά, στηρίζω δυναμικά.

mid season finale ηταν. επομενο ep στα τελη του μηνα.

funishment
12-06-2015, 15:30
εγώ που βαρέθηκα στο πρώτο, να το ξανασκεφτώ; με προβληματίσατε.

KoiliaSamprela
12-06-2015, 16:16

εσύ ρε παιδάκ'μ πως και δεν γούσταρες ... δες και 2 αν δεν ούτε τότε, άστο

Art In Haste
12-06-2015, 17:47
Το πρώτο επεισόδιο και μένα δε με κέρδισε αλλά έδωσα μια ευκαιρία και στο 2ο και τα πήρα μαραμάζεμα. Μένει να δω το 5ο για να λύσεις τις πολλές απορίες.

Ethereal
12-06-2015, 18:35

ναι.
εγω θα ελεγα δες μεχρι το τριτο και μετα αστο(αν δεν) ,αλλα μετα το χτεσινο σοκ θα ελεγα δες (δειτε) μεχρι το 5 και αν και μεχρι τοτε δεν σας κανει ,τοτε delete-format-βαφτο μπλε.

KoiliaSamprela
15-06-2015, 08:38
s01e05

δεν με έχει πείσει τίποτα απ ότι "εξήγησαν" αισιοδοξώ φυσικά

Ethereal
15-06-2015, 19:38
s01e05

δεν σε εχει πεισει ή δεν σου αρεσε;
Δεν αποκλειω να κρυβεται κατι αλλο απο πισω, αλλα ουτε και να ειναι ετσι οπως τα ειπαν.Το time travel εχει υπαρξει ουτως ή αλλως.

Art In Haste
15-06-2015, 23:18
Συμφωνώ με κοιλιά, κάτι βρωμοκοπάει. Μη σου πω πως θα ξενερώσω αν είναι όπως τα λένε.

KoiliaSamprela
16-06-2015, 08:00
s01e05

δεν σε εχει πεισει ή δεν σου αρεσε;
Δεν αποκλειω να κρυβεται κατι αλλο απο πισω, αλλα ουτε και να ειναι ετσι οπως τα ειπαν.Το time travel εχει υπαρξει ουτως ή αλλως.

Δεν έχω καταλήξει αν μου αρέσει η εξέλιξη ή όχι (αναλύω και κάτω από τον Αρτ ιν χέιστ)

Συμφωνώ με κοιλιά, κάτι βρωμοκοπάει. Μη σου πω πως θα ξενερώσω αν είναι όπως τα λένε.

Όπως "προσπάθησαν" να μας πουν είναι ότι τους έχουν μέσα σε ψυγεία και με κάποιον τρόπο τους επαναφέρουν στην ζωή σαν να νομίζουν ότι είχαν κάποιο ατύχημα, ή έτσι κατάλαβα.
Περιμένω όμως την εξέλιξη, και τελικά αν θα μιλάμε για ένα post apocalyptic έπος ή καμιά παπάτζα. Και ο άλλος που ήθελε να την κάνει και τον σκότωσαν ? γιατί να τον σκοτώσουν και όχι απλά να τον αφήσουν να βγει έξω και ας τον φάνε οι άλλοι? Εκτός αν οι άλλοι γίνονται ζόμπι κσερογώ.
Επί της ουσίας δεν έχασα καθόλου το ενδιαφέρον μου, και ίσα ίσα που περιμένω με αγωνία να δω που το πάνε, αλλά η εξήγηση περί 4029 και ψυγεία και κιβωτός τα βρήκα ως τυράκι :D

Ethereal
19-06-2015, 20:23
μολις πηρα πρεφα οτι εχει leakαρει το 6ο (http://kat.cr/wayward-pines-s01e06-720p-hdtv-x264-dimension-rartv-t10813032.html) επεισοδιο (κανονικα θα παιξει στις 25 Ιουνιου)

Ethereal
20-06-2015, 02:40
μετα και το 6ο επεισοδιο...

νομιζω οτι το ενδεχομενο να επαιξε "τυρακι" απομακρυνεται αρκετα,για να μην πω εντελως.
οι τυποι ξεκινησαν απο τα 90'ς να μαζευουν κοσμο σε καψουλες και σταματησαν το 2014.Αυτο που βλεπουμε ειναι το wayward pines του 4Κ.

στηνεται ωραιο σκηνικο,και φαινεται να εχει "ψωμι".

Ethereal
16-07-2015, 23:18
πολυ ησυχια στο τοπικ.βλεπει κανεις;
αν οχι, κακως.1 επεισοδιο εμεινε (επαιξε το 9ο μολις) και προβλεπεται χαοτικο φιναλε.

Art In Haste
17-07-2015, 02:17
Βλέπουμε αλλά όσο και αν όντως η ιστορία τους, μέχρι το 8ο, ισχύει κάτι δε μου κάθεται καλά και με ξενερώνει πως είναι έτσι. Αναμένουμε το τέλος της ιστορίας μια και νέα σεζόν δεν θα υπάρξει και κάποια στιγμή θα πιάσω τα βιβλία.

Ethereal
17-07-2015, 12:41
νέα σεζόν δεν θα υπάρξει

θα ελεγα να μην το θεωρουμε δεδομενο μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωση

Art In Haste
17-07-2015, 12:48
νέα σεζόν δεν θα υπάρξει

July 16, 2015 – FOX confirms the cancellation of Wayward Pines by promoting the “season” finale as the “series” finale.

Originally posted: http://seriable.com/wayward-pines-cancelled-renewed-season-2/#ixzz3g8maJhNQ

Ethereal
17-07-2015, 13:21
νέα σεζόν δεν θα υπάρξει

July 16, 2015 – FOX confirms the cancellation of Wayward Pines by promoting the “season” finale as the “series” finale.

Originally posted: http://seriable.com/wayward-pines-cancelled-renewed-season-2/#ixzz3g8maJhNQ

η πηγή τους είναι απλά η προσφώνηση στο τελευταίο trailer,το οποιο ισως και να γινεται απλα για να χτισει περισσοτερο hype.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί και να γίνει έτσι,αλλα διατηρώ επιφυλάξεις τις οποιες βεβαια μπορει να τις ανατρεψει το φιναλε το ιδιο.

Ethereal
23-07-2015, 23:10
Ε10
δεν εχει βγει καποια επισημη ανακοινωση,αλλα με τον τροπο που τελειωσε το 10ο πριν λιγο,νομιζω οτι ειναι προφανες οτι παμε για δευτερη σεζον.
Αν οχι ,τοτε imo τα τελευταια 2-3 λεπτα γαμησαν(με τη κακη εννοια) ενα επικο series finale.

dionysosz
24-07-2015, 07:28
Ε10

40 λεπτα βαρετα - προβλεψιμα - αμερικανια..

Τελευταια 3 λεπτά, γαμησαν και με κανουν να περιμενω νεα σεζον οπωσδηποτε....

Κυρία Μαριάννα
24-07-2015, 11:51
Ε10

το σωστό είναι να τελειώσει εδώ.
σκατοψυχιά
μηδενισμός
σκοταδισμός

εδιτ
καπιταλισμός

Art In Haste
24-07-2015, 19:01
Η σειρά βασίζεται σε βιβλία, τα 3 βιβλία τα κάναν μία σεζόν που γυρίστηκε πριν 4 χρόνια. Έγινε επιτυχία αλλά ακόμα και να γίνει 2η σεζόν θα έχουμε να κάνουμε με κάτι τελείως διαφορετικό. Μέχρι στιγμής πέρα από το κάποια ίσως, μπορεί, δύσκολο, το μόνο που ισχύει είναι το ΤΕΛΟΣ. Και αν εξαιρέσουμε κάποιες απαντήσεις που δε πήραμε ποτέ εγώ είμαι ευχαριστημένος με το τέλος της σειράς. Θέλω να ελπίζω πως τις απαντήσεις θα τις πάρω από τα βιβλία που θα ξεκινήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Urlic
25-07-2015, 03:22
Γενικα καλο εγχείρημα αλλα άφησε κάποια ανοιχτά θέματα κ εξηγήσεις. Αλλά νέα σεζόν από ότι είπαν δεν θα υπάρξει.

Art In Haste
27-07-2015, 01:17
Αν θέλει κάποιος τα βιβλία, εις την βαρβαρική του νέου κόσμου, ας στείλει πριζουνίκ.

Ethereal
10-12-2015, 04:19
FOX has renewed hit psychological thriller WAYWARD PINES for a second season, it was announced today by David Madden, President, Entertainment, Fox Broadcasting Company.

From M. Night Shyamalan and based on Blake Crouch's international best-selling series of books, 10 all-new episodes of the suspenseful drama are set to air in Summer 2016. The second season will pick up in the wake of Season One, when a new arrival in Wayward Pines finds himself in the middle of a serious rebellion, as the residents battle over how to preserve the endangered human race. - See more at: http://www.fox.com/wayward-pines/article/wayward-pines-second-season#sthash.H8jFFoX7.dpuf

:touched:

Roswell47
10-12-2015, 05:08
τωρα ισως συμπαθησα το φιναλε της πρωτης σεζων

MoRmEnGiL
10-12-2015, 21:52
Original material dld? An 8ymamai kala ta biblia ta kalypse kai ta tria h prwth. Gia na doume an kai einai epifobo.

Art In Haste
10-12-2015, 22:29
Τα βιβλία τα εξαντλήσαν, θα αφαιθούμε στις μαλακίες των σεναριογράφων τώρα.

Ethereal
26-05-2016, 17:07
Είχαμε πρεμιέρα δεύτερου κύκλου σήμερα.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αυτο που είδα και το πως φαίνεται να έχουν σκοπο να το πάνε φέτος ,αλλά ελπίζω να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Serpantinas
22-06-2016, 20:45
για κανε ενα απντεητ ρε ψηλεα, με τον τροπο που τελειωσε η πρωτη μου φανηκε οτι πεθανε 100% κι η οποια πιθανοτητα καλης συνεχειας, να το δουμε;

Ethereal
23-06-2016, 17:48
Είναι τόσο κακη η δεύτερη σεζόν που πλέον μετανιώνω για την αντίδραση μου στο τέλος της πρώτης.Μακάρι να το είχαν τελειώσει τοτε...
Ειμαι στο τσακ να το παρατήσω αν και δεν αφήνω εύκολα σειρές στη μέση...Είχα να νιώσω έτσι απο τη τέταρτη σεζόν prison break...

Serpantinas
24-06-2016, 00:48
το τελος της πρωτης ηταν ΤΕΛΕΙΟ. ευχαριστω για το απντεητ , θα προσπερασω με θλιψη αλλα κι επιγνωση.