PDA

View Full Version : FREAK BROTHER INTERVENTION

Parasight
19-03-2015, 13:36
Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον αδερφό/συμφορουμίτη/μασκότ του φόρουμ.

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες εδώ και στο φμπ μια εμμονή πολιτικού ύφους. Πολιτικό σχόλιο μετά πολιτικού σχολίου, καταστροφολογία περί εξόδου από ευρώ και bankrun, αντιβαρουφακίτιδα, ειρωνία μετά ειρωνίας για το έργο της νέας κυβέρνησης, δείγματα εμμονής γενικώς.

Βάλτε ο καθένας το λιθαράκι του εδώ εκθέτοντας το θέμα όπως το ζείτε, όχι για τίποτα άλλο, μα ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ.

:cbrnt:
:frik:

ypersyntelikos
19-03-2015, 13:41
δεν μπλέκεις με άτομο που έχει κάβερ φώτο αυτό

http://i.imgur.com/7L55IE3.jpg

Leech
19-03-2015, 13:41
καταστροφολογία περί εξόδου από ευρώ και bankrun, αντιβαρουφακίτιδα, ειρωνία μετά ειρωνίας για το έργο της νέας κυβέρνησης, δείγματα εμμονής γενικώς.

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11024653_792643344122023_3178132096004852036_n.jpg?oh=aa4fa54596dbf7fbbabc8bb644d65d8c&oe=55846606

FIXXXER
19-03-2015, 13:44
Να σβηστει ο φρηκ μπρο?

Πρωτο related: http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?7708-Freak-bro-Or-Freak-No-More

Iανουαριος 2005

Parasight
19-03-2015, 14:00
Τι να σβηστεί καλέ, ιντερβέσιο κάνουμε να τον φέρουμε πάλι στο σωστό το δρόμο.

Raven Lord
19-03-2015, 14:18
κατ' εμέ ο φρικ αναλώνεται σε μια ρητορική η οποία τείνει να μας αποπροσανατολίσει από το πραγματικό πρόβλημα που έχει η χώρα μας με την ΕΕ αυτή τη στιγμή. όχι μόνο ο φρικ, αλλά και όλοι μας θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε για τον πρωτοφανή εκβιασμό που δέχεται μια ανεξάρτητη χώρα και η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή της, ώστε να καταρρεύσει και να επιστρέψουν στην εξουσία οι εκλεκτοί - τσιράκια της γερμανίας. η κατάσταση άρχισε να μυρίζει λατινική αμερική των 70ς και των 80ς όταν τα έκαναν αυτά οι αμερικάνοι. το μέσα - έξω από ευρώ εε είναι ψευτοδιλήμματα και απόπειρα τρομοκράτησης των νοικοκυραίων, ώστε να πιέσουν για να επιστρέψουμε στο καθεστώς εξάρτησης.

asimoulis
19-03-2015, 16:52
Συμφωνώ. Γιατί οι συριζαίοι κι ο κύριος καθηγητής δεν παρουσιάζουν ένα σχέδιο κοστολογημένο πάνω στις γραμμές που συμφωνήθηκαν στις 20/2, στις άλλες δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις ώστε να τους ανοίξουν τη στρόφιγγα;

Phantom Duck
19-03-2015, 16:55
για την ακρίβεια το μέσα-έξω από το ευρώ είναι το σημαντικότερο δίλημμα. τον εκβιασμό τον δέχεσαι από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να παίζεις μπάλα το φτιαγμένο από αυτούς γήπεδο. η λατινική αμερική που λες εθνικοποιούσε αμερικάνικες τερατώδεις επιχειρήσεις, άλλαζε νομίσματα και στρατούς, δεν παρακαλούσε για πίστωση χρόνου ώστε να στριμώξει στο λογαριασμό και μισθούς και χρέος. για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να πολυκαταλάβω τη λογική του "η εε μας εκβιάζει, να ξεσηκωθούμε να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι θέλουμε", νομίζω ότι από μόνος σου καταλαβαίνεις ότι είτε θα τη διαολοστείλεις είτε θα ρίξεις τ' αυτία και θα ικανοποιηθείς με το ότι διαπραγματεύτηκες πολύ περισσότερο από τους πουλημένους και έκανες 5-6 όντως χρήσιμες νομοθετικές ρυθμίσεις για δευτερεύοντα ζητήματα.

asimoulis
19-03-2015, 16:57
Οι Γερμανοί και δειλά δειλά κι άλλοι πλέον βλ Μοσκοβισί λένε "έξοδο από το ευρώ" και αυτοί βλέπουν εκβιασμό. Αντί να πούνε "ευχαριστούμε που μας επιστρέφετε πίσω το κομμάτι εκείνο της εθνικής κυριαρχίας που είχαμε απωλέσει".

Sotos_The_Tequiler
19-03-2015, 17:27
τα πολιτικά αλλού, εδώ μιλάμε για φρηκ

asimoulis
19-03-2015, 17:33
Ο φρηκ είναι κομπλέ κι όσους σας φαίνεται παράξενη η στάση του μάλλον δεν είχατε αντιληφθεί την ασυμβίβαστη στάση του και το κριτικό πνεύμα του προς οτιδήποτε.
Ένας γνήσιος σκεπτικιστής. Θα έκανε εξαιρετικό πολιτικό ρεπορτάζ σε οποιοδήποτε πρωϊνάδικο άνετα. Ακριβώς γιατί εκεί είναι που βλέπουνε την πολιτική και τους εκπροσώπους της με μια συγκεκριμένη απαξία.

Parasight
19-03-2015, 17:33
Καλά ρε, πάμε να απαγκιστρώσουμε τον άνθρωπο, κι εσείς κάνετε πολιτική κουβέντα κι εδώ μέσα;

asimoulis
19-03-2015, 17:41
Πάντα είχε άποψη ο φρηκ.

Taksitzhs
19-03-2015, 17:41
Εγω προτεινω Φρηκ Μπρο υπουργο οικονομικων να παει Ευρωπη ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ. Βαρουφακης και μαλακιες.

Sotos_The_Tequiler
19-03-2015, 17:47
και Taksitzh για οδηγό του

Raven Lord
19-03-2015, 19:52
Οι Γερμανοί και δειλά δειλά κι άλλοι πλέον βλ Μοσκοβισί λένε "έξοδο από το ευρώ" και αυτοί βλέπουν εκβιασμό. Αντί να πούνε "ευχαριστούμε που μας επιστρέφετε πίσω το κομμάτι εκείνο της εθνικής κυριαρχίας που είχαμε απωλέσει".

εκβιασμός είναι από τη στιγμή που δεν κάνεις ούτε καν τις "διευκολύνσεις" τις οποίες απολάμβανε η προηγούμενη κυβέρνηση, υπό το φόβο να αρχίσουν να ξετσουσουνίζουν τέτοιες πολιτικές και σε άλλες χώρες της εε. η λογική αυτή τη στιγμή είναι "γαμήστε το συριζα, ταπεινώστε τους έλληνες, για να λουφάξουν οι άλλοι".
κατά τα άλλα κι εγώ μέσα είμαι με την έξοδο και πιστεύω ότι το πάει πολύ γκαιουλίστικα ο συριζα. αλλά το να κριτικάρουμε ασύστολα για λεπτομέρειες δεν ωφελεί πουθενά και παίζουμε το παιχνίδι νδ-πασοκ.

Aleister
19-03-2015, 20:24
εγω παντως πιστευω πως ο φρηκ (και ο καθε φρηκ) καθεται και χαλαει τη ζαχαρενια του με τα πολιτικα γιατι κοντευει να βγει ο μαρτης και ακομα να σπασουμε τους 15 βαθμους κελσιου

μολις παρει τα πανω της η ανοιξη θα σταματησουμε ολοι να ασχολουμαστε με το τι κανει ο καθε μαλακας επιτροπος (εχουμε φτασει σε σημειο να ξερουμε τους τραπεζιτες με το ονομα τους και να παρακαλοyθουμε τον τροτσικιστικο φασισμο της ΕΕ σαν να ειναι αμερικανικη σαπουνοπερα)

δραχμη θα φερει η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ? δραχμη λοιπον, γιατι με τον καρκινο της ΝΔ θα αγοραζες εισαγομενα προϊοντα ευκολοτερα με μισθο βουλγαριας? γελοιοτητες

sfinotouvlaki
19-03-2015, 20:38
Τι είναι ο τροτσικιστικός φασισμός της ΕΕ;

FIXXXER
19-03-2015, 20:43
Ο φρηκ είναι κομπλέ κι όσους σας φαίνεται παράξενη η στάση του μάλλον δεν είχατε αντιληφθεί την ασυμβίβαστη στάση του και το κριτικό πνεύμα του προς οτιδήποτε.
Ένας γνήσιος σκεπτικιστής. Θα έκανε εξαιρετικό πολιτικό ρεπορτάζ σε οποιοδήποτε πρωϊνάδικο άνετα. Ακριβώς γιατί εκεί είναι που βλέπουνε την πολιτική και τους εκπροσώπους της με μια συγκεκριμένη απαξία.

not sure if trolling or not

more kala kanei kai exei kritiki stasi o freak bro, alla otan auti i kritiki stasi einai 100 fores pio isxuri apo oti itan prin me GAP kai tis panagias ta matia, epeidi exoume #protiforaaristera opos den ksexnaei na mas thumisei sta 47 posts tou sto facebok tin imera, alla kai se polla post edo mexri prin kana 2 bdomades (iremise ligaki tora), kapou to intervention einai ontos aparaitito :P

Ego thelo na do pantos analogis posotitas kai poiotitas posts apo freak bro, asimoulis ktl otan tha exoume #xiliostiforadeksiaYOLO

Parasight
19-03-2015, 21:40
Το παραπαίρνετε σοβαρά κάποιοι το όλο θέμα, αλλά σε γενικές γραμμές ο φίξα εδώ από πάνω δεν έχει άδικο^

Phantom Duck
19-03-2015, 22:01

είπε και γκρίνιαξε για τα ποστ ΣΤΟ FACEBOOK κάποιου που οικειοθελώς έχει φίλο.

εγώ καταδικάζω τη στάση του χρήστη ghoul γιατί τις προάλλες δεν ήρθε να με βρει στο μαύρο γάτο, discuss.

FIXXXER
19-03-2015, 22:10
Xaneis to noima tou thread. To na ton kano unfollow einai poly eukolo kai poly aplo an thelo. De thelo omos giati o freak bro einai latreia. Kai otan tou "tin leo" eite edo pera eite se facebook eite opoudipote, to kano (profanos) gia plaka, toulaxiston autos to kserei.

To noima einai to intervention giati noiazomaste gia auton, giati i fasi exei plaka (elpizo na katalaves toulaxiston oti to thread tou Parasight einai xioumoristiko e?), kai giati to exei parakanei arketa oste na ton douleuoume xalara kai filika, opos kanoume me anthropous pou sumpathoume. Oxi gia na mi vlepoume malakies sto news feed mas. Stamata na eisai toso eksupnakias se kathe sou post, kai gine ligo eksypnos.

tsimpouklano
20-03-2015, 00:31
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?28193-%CE%A3%CE%95%CE%9E&highlight=%CF%83%CE%B5%CE%BE+%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B1
σελίδες 18-31

kolotrypidi is where freak bro lives
μόνο έρωτας, τίποτα άλλο:pink:

freak brother
20-03-2015, 01:07
παιδια αλλο να σε κερατωσει το τσολι της γειτονιας που ηξερες οτι πηδιεται και με τα καγκελα και αλλο να σε κερατωσει αυτη που εβλεπες για γαμο , το κραξιμο μου ειναι δημιουργικο , 1. δε βλεπω σοβαροτητα , δλδ δε μπορει να βγαινει υπουργος και να λεει για τους Πολωνους που δε τους πειραξαν οι ΝΑΖΙ δλδ ΥΠΟΥΡΓΟΣ πχ 2 . Θεσεις , δε μπορει να λες ΓΚΟ ΜΠΑΚ ΜΙΣΙΣ ΜΕΡΚΕΛ και ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ γιατι πρωτον εμπιπτει στο νο1 που εγραψα παραπανω και δευτερον ΔΕ χρειαζοταν να το πεις 3. οταν δε μπορεις να περασεις ΜΗ οικονομικου ενδιαφεροντος νομοσχεδια με την προφαση οτι εχεις τους ΑΝΕΛ 4.Οταν αποδεικνυεται οτι ολο το προγραμμα Θεσσαλονικης ειναι βασισμενο στο οτι θα πιασει η μπλοφα και θα παρουμε τα ΔΑΝΕΙΚΑ με σιγουρια αποδοσης ασου Ολυμπιακου με Ξανθη ... ε τι σκατα κανεις τοτε πραγματικα ; Αυτα .

ντισκας

Phantom Duck
20-03-2015, 01:08
Xaneis to noima tou thread. To na ton kano unfollow einai poly eukolo kai poly aplo an thelo. De thelo omos giati o freak bro einai latreia. Kai otan tou "tin leo" eite edo pera eite se facebook eite opoudipote, to kano (profanos) gia plaka, toulaxiston autos to kserei.

To noima einai to intervention giati noiazomaste gia auton, giati i fasi exei plaka (elpizo na katalaves toulaxiston oti to thread tou Parasight einai xioumoristiko e?), kai giati to exei parakanei arketa oste na ton douleuoume xalara kai filika, opos kanoume me anthropous pou sumpathoume. Oxi gia na mi vlepoume malakies sto news feed mas. Stamata na eisai toso eksupnakias se kathe sou post, kai gine ligo eksypnos.

παρατηρώ ότι μου απαντάς κάπως ΣΟΒΑΡΑ, μήπως είσαι οφτόπικ;;;

freak brother
20-03-2015, 01:10
μονο αγαπη

http://i61.tinypic.com/54hvr.jpg

παραθετω και μια χτεσινη συζητηση οφ δε ρεκορντ με φιλη μου βαθια χωμενη στο συριζα

Όχι ήμουν μια ρομαντικιά που ψήθηκα

Νιώθω σαν απογοητευμένος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ το 81
χαχαχα

Το περίμενα οτι δε θα ειναι όλα ρόδινα κι ωραία αλλά όχι και τόσο άμεσα :ρ

Όσο για τους φίλους μου Συριζαίους που ρωτάς... Μην ανησυχείς φτιάχνουν όλοι τις βαλίτσες τους για υπουργεία

Για να μην πω για αυτούς που ήδη έχουν θεσαρες

FIXXXER
20-03-2015, 02:24

παρατηρώ ότι μου απαντάς κάπως ΣΟΒΑΡΑ, μήπως είσαι οφτόπικ;;;
Σοβαρα μου μιλησες, σοβαρα σου απανταω. Εδω μου απευθυνθηκες σοβαρα λεγοντας οτι δεν πρεπει να σβηστει ο φρηκ μπρο. Λες και αυτο εννοουσα που ανεφερα το παλιο τοπικ.

Ξαναλεω, σταματα να εισαι εξυπνακιας, και γινε λιγο εξυπνος στο παρον θρεντ, αφου γενικα εισαι.

asimoulis
20-03-2015, 03:46
Παιδιά δε μπειράζει διαφωνούμε. Υγεία να έχουμε να διαφωνούμε, δε χρειάζεται να είμαστε όλοι Σύριζα.

freak brother
20-03-2015, 09:55
και τελος σε ποιον να κραζα την κυβερνηση της ΝΔ να ουμ στο fb ; αφου οι 5/6 φιλους μου ειναι Συριζα , δε θα χε πλακα :P

Dragonlord
20-03-2015, 15:26
Αυτό το θρεντ με προσβάλλει, όταν εγώ έγραφα ποστ για τις κοροϊδίες του Τσίπρα (εδώ και τρία χρόνια) σε σημείο μονομανίας, ο φρικ έγραφε ακόμα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Τώρα τελευταία που επιδεικνύει οξυδέρκεια εφάμιλλη της δικής μου βρήκατε να του την πείτε; Μια χαρά τα λέει ο φρικ, κάποια στιγμή θα καταλάβετε κι άλλοι (μάλλον όχι όλοι, δυστυχώς) τι παίζει με την πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Leech
20-03-2015, 15:29
Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω κι εγώ ότι η μόνη διέξοδος στα ψευτοδιλήμματα είναι να ξαναγίνει er party.

Dragonlord
20-03-2015, 15:34
Αφού γαμιόστε, σας είχα κλείσει τη λέσχη αναιρέσεις για να γιορτάσουμε τη δεκαετία και είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν κάπου έξι άτομα. Όλο το κίνημα μπήκε από το '12 σε φάση αναμονής και επέστρεψε στον καναπέ, τώρα που είδατε ότι η αριστερή κυβέρνηση που σας υποσχέθηκαν δεν είναι τελικά και τόσο αριστερή ξυπνήσατε και μου θέλετε πάλι πάρτι... όχι κύριοι να πάτε στον τσίπρα να σας κάνει πάρτι

freak brother
20-03-2015, 15:37
θα λεγα για το τι μουσικη επαιζε στο τελευταιο παρτυ συριζα που πηγα στα εξαρχεια αλλα θα με πειτε εγκαθετο ...

KoiliaSamprela
20-03-2015, 15:48
θα λεγα για το τι μουσικη επαιζε στο τελευταιο παρτυ συριζα που πηγα στα εξαρχεια αλλα θα με πειτε εγκαθετο ...

ήταν ο λόγος που δεν τους ψήφισα !

cromags
20-03-2015, 16:09
παιδια αλλο να σε κερατωσει το τσολι της γειτονιας που ηξερες οτι πηδιεται και με τα καγκελα και αλλο να σε κερατωσει αυτη που εβλεπες για γαμο , το κραξιμο μου ειναι δημιουργικο

Οκ δεν θέλουμε να μας κερατώνει η γυναίκα μας αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι περιτριγυρίζεται από πολιτικές και δημοσιογραφικές πουτάνες...Σε ότι αφορά την κριτική είναι επιβεβλημένη αλλά όχι επιπέδου "μπαρουφάκη"

Dragonlord
20-03-2015, 16:54
Μάγκες, άμα θέλετε να ακούσετε την αλήθεια, ο Τσίπρας είναι πολιτικός απατεώνας επιπέδου ΓΑΠ - και το ότι το κάνει στο όνομα της αριστεράς το κάνει απλά χειρότερο. Ο τύπος μέχρι τον Φλεβάρη του 2012 έλεγε το αυτονόητο, ότι μνημόνιο και δανειακή σύμβαση είναι το ίδιο πράγμα και το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κατάργηση και των δύο. Μετά από ένα τρίμηνο, δεν ξέρω τι επαφές είχε στο μεταξύ και τι συμφωνίες έγιναν, πάντως μετά άρχισε το παραμύθι ότι θα ακυρώσει το μνημόνιο αλλά θα διαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση και αυτό υποτίθεται ότι ζούμε τώρα, που μας δουλεύει κανονικότατα λέγοντας ότι το μνημόνιο τελείωσε, και το ίδιο και η τρόικα.

Καταλαβαίνω όσους πιστεύουν ότι δικαιούται πιο χαλαρή κριτική ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά το λάθος που κάνουν είναι ότι πιστεύουν στις καλές προθέσεις, τη στιγμή που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απλά μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας, συνειδητά και κανονικότατα. Το ότι υπάρχουν και καλοπροαίρετοι αγωνιστές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει. Και στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε δεν ήταν όλοι λαμόγια. Αυτό όμως δεν αλλάζει την κεντρική γραμμή του εκάστοτε κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά βάση (με θετικές πινελιές σίγουρα, άλλωστε και ο ΓΑΠ πχ άφησε τη Διαύγεια) αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να συνεχίσει τα μνημόνια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ελπίζοντας ότι θα έχει μικρότερες αντιδράσεις από τους προηγούμενους, γιατί ακριβώς πολύς κόσμος βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ σαν κάτι που εκπροσωπεί τα δικά του συμφέροντα, και γι'αυτό βλέπουμε και φαινόμενα σαν αυτό το θρεντ, όπου όποιος λέει τα πράγματα ως έχουν τείνει να περιθωριοποιηθεί.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι έξοδος από ευρώ-ΕΕ θα είναι καταστροφή, ενώ με το καλημέρα υπέγραψε ότι δέχεται το σύνολο του χρέους (στην ουσία ότι "μαζί τα φάγαμε" δηλαδή). Δεν είναι "δική μας" κυβέρνηση. Είναι η τελευταία από μία σειρά κυβερνήσεων υποτελών στην τρόικα, παρά τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις, που έχει παγώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις αλλά όλες τις δόσεις τις έχει πληρώσει κανονικότατα και στην ώρα τους (σήμερα πληρώθηκαν άλλα 340 εκατομμύρια ευρώ προς το ΔΝΤ - θυμίζω πως το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση είχε προεκλογικά κόστος 2 δις και μετεκλογικά το πετσόκοψαν στα 200 εκατομμύρια). Καμία αυταπάτη. Χτίζουμε την αντι-ΕΕ αριστερά που θα μας επιτρέψει να ρίξουμε και αυτή την κυβέρνηση με ρεύμα προς τα αριστερά. Αν οι αριστεροί εγκλωβιστούν στη συνέχιση των μνημονίων, το επόμενο που θα έρθει θα είναι μάλλον η ακροδεξιά. Σκατά στις ΔΗΜΑΡ από όπου κι αν προέρχονται!

Phantom Duck
20-03-2015, 18:09
γυρνάει μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον τσίπρα, τόσο καιρό που είχαμε σαμαρά μούγκα

Sotos_The_Tequiler
20-03-2015, 18:44
...και γι'αυτό βλέπουμε και φαινόμενα σαν αυτό το θρεντ, όπου όποιος λέει τα πράγματα ως έχουν τείνει να περιθωριοποιηθεί...

Σιγά μη θέλουμε να τον εξοστρακίσουμε κιόλας.

enitharmon
20-03-2015, 19:13
ένα ιντερβενσιον για τα 28.000 ποστ χρειάζονται πιστευω

ikonoklast
20-03-2015, 19:44
Τουλάχιστον αυτός τα έχει σε ένα ακάουντ.

inhalexhale
20-03-2015, 19:50
xexe ti vlakas.

ypersyntelikos
20-03-2015, 22:55
Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω κι εγώ ότι η μόνη διέξοδος στα ψευτοδιλήμματα είναι να ξαναγίνει er party.

Ναι ρε παιδιά, ήμουν φαντάρος στο προηγούμενο

Ghoul
21-03-2015, 15:29

είπε και γκρίνιαξε για τα ποστ ΣΤΟ FACEBOOK κάποιου που οικειοθελώς έχει φίλο.

εγώ καταδικάζω τη στάση του χρήστη ghoul γιατί τις προάλλες δεν ήρθε να με βρει στο μαύρο γάτο, discuss.

τι κακοήθειες είναι αυτές;

stam and the witches
21-03-2015, 16:04
πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

λολ

freak brother
21-03-2015, 21:51
ο station eleven παιζει ακομα να χει περισσοτεα ποστ απο μενα ,ενταξει ; :(

Parasight
26-03-2015, 13:42

Ναι ρε παιδιά, ήμουν φαντάρος στο προηγούμενο"Είχα υπάρξει", για να είσαι σωστός.

Neron
19-04-2016, 14:10
Σας έχω νέα, το ιντερβέσιο δεν δούλεψε.

https://www.facebook.com/burgerfestgr/videos/1584816301832500/?pnref=story

Ghoul
20-04-2016, 11:37
να τα λέμε όλα

https://www.youtube.com/watch?v=N5_K1b-llhw

paddy honey
20-04-2016, 13:28
παιδια αλλο να σε κερατωσει το τσολι της γειτονιας που ηξερες οτι πηδιεται και με τα καγκελα και αλλο να σε κερατωσει αυτη που εβλεπες για γαμο , το κραξιμο μου ειναι δημιουργικο , 1. δε βλεπω σοβαροτητα , δλδ δε μπορει να βγαινει υπουργος και να λεει για τους Πολωνους που δε τους πειραξαν οι ΝΑΖΙ δλδ ΥΠΟΥΡΓΟΣ πχ 2 . Θεσεις , δε μπορει να λες ΓΚΟ ΜΠΑΚ ΜΙΣΙΣ ΜΕΡΚΕΛ και ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ γιατι πρωτον εμπιπτει στο νο1 που εγραψα παραπανω και δευτερον ΔΕ χρειαζοταν να το πεις 3. οταν δε μπορεις να περασεις ΜΗ οικονομικου ενδιαφεροντος νομοσχεδια με την προφαση οτι εχεις τους ΑΝΕΛ 4.Οταν αποδεικνυεται οτι ολο το προγραμμα Θεσσαλονικης ειναι βασισμενο στο οτι θα πιασει η μπλοφα και θα παρουμε τα ΔΑΝΕΙΚΑ με σιγουρια αποδοσης ασου Ολυμπιακου με Ξανθη ... ε τι σκατα κανεις τοτε πραγματικα ; Αυτα .

ντισκας

https://www.youtube.com/watch?v=zKIC6N8l-vc

attila
20-04-2016, 18:31
καποιοι εχετε μπλεξει

kontan
21-04-2016, 04:01
το επόμενο πράμα που θα δείτε με φρηκ θα σας πιασει στον ύπνο.

Dragonlord
20-09-2018, 20:06
πιο αμερικανόδουλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

λολ

http://www.topontiki.gr/article/289626/kyvernisi-oi-amerikanoi-einai-filoi-mas

Σταλεγακισμός μόνο φίλοι μου 8)

Drumsick
20-09-2018, 20:23
Γιου... Γιουλαη??

paddy honey
31-01-2019, 12:09
οι Μωβαστρο με αφηνουν αδιαφορο, αντιθετα οι Dead Ends φανταζουν πιο ελκυστικοι
παλαιος γιουζερ του ΕΡ που εφαγε μπουλινγκ απο γιουλαι με σφυριξε οτι ετοιμαζεται νεα δουλεια με Anatolian Weapons

Aυτό τώρα το είδα. Ποιος παλαιός γιούζερ ΕΡ έφαγε μπούλινγκ από αυτήν που αποκαλείς γιουλαι, εκτός φυσικά από σένα καημενούλη;

οι Μωβαστρο με αφηνουν αδιαφορο, αντιθετα οι Dead Ends φανταζουν πιο ελκυστικοι
παλαιος γιουζερ του ΕΡ που εφαγε μπουλινγκ απο γιουλαι με σφυριξε οτι ετοιμαζεται νεα δουλεια με Anatolian Weapons

Aυτό τώρα το είδα. Ποιος παλαιός γιούζερ ΕΡ έφαγε μπούλινγκ από αυτήν που αποκαλείς γιουλαι, εκτός φυσικά από σένα τον καημενούλη;